luni, 16 decembrie 2013

Amos 3:7 in branhamism

Se vorbeste mult in cadrul mesajului despre profetia din Amos:3:7 cu aplicarea acesteia la slujba lui Branham din acest timp. 

Doresc sa intreb publicul cititor care urmeaza mesajul orei, cum il numesc ei, ce anume a descoperit Domnul lui Branham conform Amos 3:7 care spune: "Nu, Domnul Dumnezeu nu face nimic fara sa-Si descopere taina Sa slujitorilor Sai proroci."







1. Ce anume a vrut Dumnezeu sa faca in sec 20, dar nu a facut-o deloc, pana cand mai intai a descoperit acel lucru lui Branham?
2. Ce taina a descoperit?
3. Cand a descoperit-o si unde este inregistrata in scris sau pe benzi?


Astept raspunsul vostru.

Daca dupa atata timp nu ati raspuns puneti-va singuri intrebarea ce cautati intr-o secta care interpreteaza fals Cuvantul lui Dumnezeu?

69 de comentarii:

  1. Branham nu a descoperit nimic revenitiva odata mai fratilor. S-au intamplat atatea si el habar nu a avut.Am gasit inca o chestie faina in care se vede tot mai clar intunerecul in care el se invartea.

    Branham: "Remember, our Lord Jesus Christ never did identify Himself as the Son of God. He said, "You said I was; to this end I was born," and so forth, but He never identified Himself. 65-0221M MARRIAGE.AND.DIVORCE
    Branham spune ca Isus nu a zis niciodata ca El este Fiul Lui Dumnezeu. Dar Domnul zice clar si rapicat in Ioan 10 ca El este Fiul lui Dumnezeu. Ce sa mai zicem de faptul ca prorocul mincinos Branham la toate vorbele lui gasim numai contraziceri si minciuni. In Ioan 10 Biblia arata altceva "cum ziceţi voi că hulesc Eu, pe care Tatăl M-a sfinţit şi M-a trimis în lume? Şi aceasta, pentru că am zis: „Sunt Fiul lui Dumnezeu!”

    Tot Isus a mai zis:Crezi tu în Fiul lui Dumnezeu?” (Ioan 9:35), Cred, Doamne”, I -a zis el; şi I s'a închinat. (Ioan 9:38)
    Nu va ramane decat sa reflectati la adevar. Samanta minciuni nu sta cu cea a adevarului. vedeti bine ce fel de samanta ati primit in inima voastra si nu va lasati amagiti ca este scris se vor ridica proroci mincinosi si vor face semmne si minuni mari dar sunt mincinosi nu sunt din adevar. Adevarul este scris in Biblie, si ei orisice spun este impotriva la Cuvant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant este ca si apostolii predica pe Isus ca Fiul lui D-zeu. Si Filip si ceilalti la botez intreaba:Crezi ca Isus este Fiul lui D-zeu?

    Branham mai bine doar se ruga pentru bolnavi si gata.Dar la ispitit gloria si titlurile arogante:Ilie,ingerul al 7-lea,darul lui cica de deosebirre care il aveau doar el si...Isus si multe alte bazaconii sau fake-uri gen lumina deasupra capului autentificata de un individ care nici nu a lucrat in cadrul FBI...Deci atunci ce garantie de autenticitate se prezinta ? Totul este o facatura religioasa,de joasa speta....

    Uitati-va si la filmarea Adancul cheama Adancul sau cum scrie pe YouTube cu litere exagerate:Vindecari miraculoase cica....

    Nu doar ca nu exista nici o vindecare vizibila dar sunt anumite lucruri ciudate.Branham ii spune lui B.Paul:Esti pregatit? .

    Apoi spune ca sunt 15 candidati care urmeaza sa vina pe scena dar vin doar 5.

    Apoi ii spune unui om ca a avut nu stiu ce ruptura de spate,dar apoi incepe sa o ia razna si sa spuna si la vreo doi din sala ca si ei au aceleasi rupturi de spate...Nu mai stie ce spune ?Sau nu mai stia de aceea doi din sala si atunci le spune exact ce ia spus primului:ruptura de spate...

    Apoi nu este nimic miraculoas ca pastorul acelor oameni sa il fi informat pe Branham inainte despre bolile celor care au venit pe platforma si conditiile in care au avut loc...Nimic supranatural. Dovada ca la cei din sala le spune aceleasi boli care ia spus si unuia care a fost pe platforma.Probabil nu mai stia ce sa le zica la cei doi din sala si le spune exact ce ia spus ultimului venit.....

    Uitati-va pentru voi personal ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la minutul 39 incepe sa spuna ca Duhul Sfant a fost fotografiat dar totusi unele poze facute de un ziarist nu sunt autentice...Apoi spune de 500 botezati la Ohio si un vartej de foc si vant au venit acolo precum si o lumina....Mai intelege cineva ceva din toata aiureala asta?

      Daca cei de la Ohio care au fost acolo ar fi vazut toate astea l-ar mai fi parasit pe Branham? Cum sa vezi ceva vizibil supranatural si totusi in adunarea lui sa fie ramas doar 100-200 de oameni?

      Ceva nu se potriveste aici....Chiar ca ajung la concluzia ca aceste om inventeaza si traieste in lumea lui mistica.

      Ștergere
  3. Pentru LAODICEENI, Dumnezeu nu are nici o taina ! Ei stiu totul de mai inainte, chiar mai multe decat Dumnezeu, si se mandresc cu CUNOSTINTELE lor ,prezentate pe larg, dupa care " ceva nu se potriiveste aici " Si ajung la concluzia ca invataturile sufletesti sunt " inventii si trairi in lumea mistica " : " mai intelege cineva ceva din aiureala asta ? "
    Intrebarea RAMIFICATA in trei puncte =trinitara , lansata in acest articol ne arata adevarul spus in Scriptura despre ei: au SUFLETE GOALE si NU STIU NIMIC ! Duhul de ratacire din ei impiedica sa afle CALEA cea SFANTA ,( pe care merg cu bucurie chiar si unii " fara minte " ) si nu-i lasa sa vada ca TURMA MICA are PASTOR ! Multi lupi incearca s-o rupa , dar le explodeaza capul de ideile prin care vor s-o faca ! Si mor de ciuda ca ei NU AU PARTE DE DESCOPERIRE!
    Noi, care am inteles MESAJUL, va iubim, ne-am straduit sa va dam sfaturi corecte, dar recunoastem ca nimeni nu cunoaste deplin pe Tatal Nostru decat acela caruia Domnul Isus Hristos SE PREZINTA = descopere . Si daca cineva - eu, sau cel care citeste , sau Branham, - spune ca L-a vazut pe El, pentru unii poate sa fie misticism, dar pentru cel care MARTURISESTE CREDINTA este IMPLINIREA FAGADUINTEI , care zice " Daca Ma iubeste cineva , ,,,," ( stie ce se va-ntampla si nu -ntreaba aiurea ! )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spune-mi o invatatura date de Branham voua care v-a deschis drumul spre Imparatia lui Dumnezeu.

      Multi se vor poticni DE EL nu de Branham. Exact asta faceti la mesaj, va poticniti de EL.

      Descoperirea din Matei 16 ca Isus este Fiul Dumnezeului Celui Viu, a fost data tuturor si cine va crede in El va avea viata vesnica. Mai citeste Biblia.

      EL ESTE TAINA CE A FOST SUB PECETEA LUI DUMNEZEU. DAR A FOST DESCOPERITA ACUM 2000 DE ANI.

      Mesajul lui Branham nu are nici o descoperire, iar daca are ai putea sa o postezi aici sau taci cu inventiile tale pe care nici tu nu le mai crezi PENTRU CA NU AI NIMIC DE ARATAT.

      Taina Dumnezeirii NU ESTE REVELATIA LUI BRANHAM, ar fi bine sa renunti la minciunile astea ale voastre,- chiar nu va e rusine?- taina a prins avant in 1913 (desi a mai fost pe ici pe colo in istorie) cand o parte din penticostali au renuntat la doctrina trinitatii in favoarea altei doctrine, cea a Unitatii Dumnezeirii Domnului.

      Sa stiti bine din istorie aceste lucruri plus multe altele, si totusi sa continuati sa SEMANATI MINCIUNI DUPA MINCIUNI, SA SPUNETI CU BUNASTIINTA LUCRURI TOTAL NEADEVARATE, ARATA CLAR DE PARTEA CUI STATI.

      Ștergere
    2. Aceasta este descoperirea pe care El isi zideste Biserica: "Tu eşti Hristosul, Fiul Dumnezeului celui Viu!”

      NU ITI ESTE CLAR CUVANTUL LUI DUMNEZEU? Portile locuintei mortilor nu vor birui aceasta revelatie de la Tatal. Puteti urla si latra cat vreti despre un profet haotic, orb, gol.

      Matei 16:

      13 Isus a venit în părţile Cezareii lui Filip şi a întrebat pe ucenicii Săi: „Cine zic oamenii că sunt Eu, Fiul omului?”
      14 Ei au răspuns: „Unii zic că eşti Ioan Botezătorul; alţii: Ilie; alţii: Ieremia sau unul din proroci.”
      15 „Dar voi”, le-a zis El, „cine ziceţi că sunt?”
      16 Simon Petru, drept răspuns, I-a zis: „Tu eşti Hristosul, Fiul Dumnezeului celui Viu!”
      17 Isus a luat din nou cuvântul şi i-a zis: „Ferice de tine, Simone, fiul lui Iona; fiindcă nu carnea şi sângele ţi-a descoperit lucrul acesta, ci Tatăl Meu care este în ceruri.
      18 Şi Eu îţi spun: tu eşti Petru, şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea, şi porţile Locuinţei morţilor nu o vor birui.

      Ștergere
    3. Ceilalti din jurul Lui si a lui Petru, in Matei 16, numai ca au auzit acest dialog si au crezut in Fiul lui Dumnezeu, a fost primit de Dumnezeu.

      El nu le-a cerut o descoperire SPECIALA (aceste idei de revelatii speciale sunt ori exagerari ori minciuni ale branhamistilor ca sa isi dea importanta si o oarecare exclusivitate, un oarecare privilegiu, etc, si asta desi Biblia spune ca D-zeu "NU CAUTA LA FATA OMULUI" ci cere tuturor credinta in jertfa lui Isus, oricarui neam de oameni).

      Si de aici vedem cat de false sunt ideile din mesajul branhamist.

      Elita speciala, Mireasa, Alesii, etc sunt cei care prin jertfa lui ISUS sunt ce sunt, (nicidecum prin ideile cuiva, fie acesta si Branham) nu pentru ca pretind ceva taine mistice aratate lor.

      Asa ceva mai intai, e nebiblic si apoi nici de bun simt, spiritual si omeneste vorbind.

      Ștergere
    4. Numai cine se smereste si doreste sa invete ce nu stie, fara gand c-ar fi prostie ,fara sa batjocoreasca ,numai ca faima sa-i creasca ,ci , cu dragoste deplina de Hristos si-a Lui lumina , in genunchi si-n rugaciune Tatalui incepe-ai spune : " iarta , Doamne, robul Tau , c-am facut tot ce-am vrut eu, mi-am luat viata-n maini , si-am fost atacat de caini, ce s-au strans in jurul meu ca ANONIMI, tot mereu, animale PRIETENOASE , n-am stiut ca ei vor OASE, si-astfel am fost despuiat de ce Dumnezeu mi-a dat : trup si suflet pentru El , sa-L vad pe EMANUEL ( Dumnezeu cu noi , stiu bine, locuind in frati . Vecine care traiesti langa mine , vestea buna -i asta , iata : amandoi avem un TATA , chiar de mama-i diferita, MOSTENIREA -I PREGATITA , vrei tu s-o-mpartim frateste ? Stii ca Tata te iubeste ? E MESAJUL OREI pentru fii ai GLORIEI ! )

      Ștergere
    5. A fi smerit nu inseamna a crede un mesaj haotic si mincinos si plagiat ci a da dreptate adevarului si Cuvantului.

      Mesajul lui Branham nu are nici o descoperire, iar daca are ai putea sa o postezi aici sau taci cu inventiile tale pe care nici tu nu le mai crezi PENTRU CA NU AI NIMIC DE ARATAT.

      Taina Dumnezeirii NU ESTE REVELATIA LUI BRANHAM, ar fi bine sa renunti la minciunile astea ale voastre,- chiar nu va e rusine?- taina a prins avant in 1913 (desi a mai fost pe ici pe colo in istorie) cand o parte din penticostali au renuntat la doctrina trinitatii in favoarea altei doctrine, cea a Unitatii Dumnezeirii Domnului.

      Sa stiti bine din istorie aceste lucruri plus multe altele, si totusi sa continuati sa SEMANATI MINCIUNI DUPA MINCIUNI, SA SPUNETI CU BUNASTIINTA LUCRURI TOTAL NEADEVARATE, ARATA CLAR DE PARTEA CUI STATI.

      Ștergere
    6. Ei stiu adevarul deja si orice copil vadit il vede,dar ei au samanta minciunii lui Branham in ei de aceea continua sa minta fara nici o rusine!

      Ștergere
  4. INGERUL LAODICEEAN ESTE ORB, TICALOS, GOL, SARAC SI TICALOS, SI CEI CE IL URMEAZA SUNT LA FEL.

    Ce mesaj ai inteles?

    Plagiaturile de la adventisti, larkin, penticostali, masonerie, numerologie? Asta e mesajul in care crezi?

    Te intreb din nou in contextul articolului nu tot sari de la un subiect la altul:

    1. Ce anume a vrut Dumnezeu sa faca in sec 20, dar nu a facut-o deloc, pana cand mai intai a descoperit acel lucru lui Branham?
    2. Ce taina a descoperit?
    3. Cand a descoperit-o si unde este inregistrata in scris sau pe benzi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai stiut tu oare faptul ca descoperirea lui Isus ca si Fiu al Omului este TEMELIA BISERICII, dar constructia ei sta in urmatoarea descoperire a lui Isus .
      Deci, precum " temelia puternica " este intelegerea ca Fiul Omului este Fiul Dumnezeului celui viu, ( preoorocia zice "In ziua aceea, se va canta urmatoarea cantare in tara lui Iuda: "Avem o cetate tare; Dumnezeu ne da mantuirea ca ziduri si intaritura. (Isa.26:1)
      si suntem avertizati " fiecare sa ia seama ce zideste deasupra " ) zidurile " tari in vremurile grele ale CETATII " consta in intelegerea ca Fiul lui Dumnezeu este Dumnezeul adevarat si viata vesnica , doar astfel ISUS HRISTOS ESTE ACELASI , in eternitate ! Asa am fost invatati in Mesajul Orei ! Prin cine presupi tu ca ne- ar fi aratat Dumnezeu aceasta , cu mai multa claritate , inainte de fratele Branham ?

      Ștergere
    2. Mare descoperire.....!

      Ștergere
    3. Iata ce claritate ai de la Branham despre Dumnezeirea lui Isus Cristos:

      "Vedeti, voi credeti in Dumnezeu; voi credeti in Fiul, credeti in Duhul Sfant; aceea este Trinitatea. Noi credem in ea. Intelegeti?"
      51-0506E AT.THY.WORD LOS ANGELES, CA

      "Cel care a fost peste noi, Cel mort si inviat, este glorificat in Prezenta lui Dumnezeu in seara aceasta, El vine inapoi in forma Persoanei a treia a Sfintei Treimi, Duhul Sfant, si locuieste in noi si se misca si dovedeste ca sa fie acelasi Domn Isus."
      58-0208 THE.QUEEN.OF.THE.SOUTH_ SOUTH.BEND.IN

      "Lasati-L sa va deschida ochii. EL este Duhul Sfant, a treia Persoana a Sfintei Treimi aici seara sa va unga ochii cu alifia lui Dumnezeu: deschideti-va ochii."
      58-0316E DOOR.TO.THE.HEART_ HARRISONBURG.VA

      "Asa vorbeste Domnul: Trinitatea este de la diavolul" William Branham "Cele 7 Epoci ale Bisericii"

      Ștergere
    4. Te intreb din nou in contextul articolului conform Amos 3:7 care spune: "Nu, Domnul Dumnezeu nu face nimic fara sa-Si descopere mai intai taina Sa slujitorilor Sai proroci."

      Nu tot sari de la un subiect la altul.

      Daca tot aplicati acest verset pentr Branham sunteti datori sa explicati de ce faceti asta si care sunt dovezile voastre.

      1. Ce anume a vrut Dumnezeu sa faca in sec 20, dar nu a facut-o deloc, pana cand mai intai a descoperit acel lucru lui Branham?
      2. Ce taina a descoperit?
      3. Cand a descoperit-o si unde este inregistrata in scris sau pe benzi?

      Ștergere
  5. Am preluat o explicatie interesanta si 100% impotriva bibliei, de pe blogul lui behaituloilorsiglasulpastorului:" Cunoscand  gandurile  din  inima  omului,  Domnul Dumnezeu a zis: “Nu este bine ca omul sa fie singur; am sa-i fac un ajutor potrivit pentru el.”  Si  atunci  a  aparut  prima  data  viata  animala  pe  pamant,  care  era  in  fire  asemanatoare  cu  a  omului,  si  nu  invers,  cum  ARGUMENTEAZA   darvinismul evolutionist . Viata  vegetala  a  iesit  din  pamant  din  samanta  pusa  acolo  de  mai  inainte  ca  omului sa i  se  dea  un  trup  de  tarana  , prin  care  sa  poata  lucra  pamantul  si  in  care  era  exprimata  material  doar  partea  de  gen  masculin  a  duhului  uman  , fiindca  inmultirea  poruncita  era  proiectata  sa  se  faca  la  CHEMAREA  PRIN CUVANT  a  viziunii  urmasilor  , pe  care  Domnul  urma  sa o  puna  in partea  feminina  a  duhului , ca  SAMANTA  A  FEMEII ,  la IMPLINIREA  VREMII  ,  fiindca  este  scris “Orice lucru El il face frumos la  ; a pus in inima lor chiar si gandul vesniciei, macar ca omul nu poate cuprinde, de la inceput pana la sfarsit, lucrarea pe care a facut-o Dumnezeu. (Ecl.3:11)

    Dumnezeu  a  facut  sa  apara  in  viziunea  omului  , pe  rand,  toate  animalele iar  cand  le  ” vedea “,  Adam  le  chema  la  existenta, pronuntand  CUVANTUL  care  le  era  NUMELE  . De  aceea este  scris  ca  Dumnezeu  a  facut  totul  prin  Cuvant ,  si  ca  noi  vom  invia  iarasi,  in  trup rascumparat,  cand  vom  fi  chemati   PE NUMELE  CEL NOU, ( afara  din  tarana  in  care  “s-a  intors  trupul  acesta  vechi “)  de  catre  TATAL  NOSTRU  ISUS  HRISTOS, in  calitate  de  AL  DOILEA  ADAM, care  este  insusi DUHUL  DATATOR  DE VIATA"

    Dupa ce am citit asta nu imi venea sa cred pana unde s-a ajuns cu deformarea bibliei!
    Cum sa afirmi ca Adam a creat animalele si nu D-zeu, cum sa afirmi ca animalele au fost create dupa ce a fost creat omul? Am impresia ca unii nu citesc aceeasi biblie pe care o citesc si eu.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uitati ce zice biblia:
      Vieţuitoarele pământului.
      Dumnezeu a zis: „Să dea pământul vieţuitoare după soiul lor, vite, târâtoare şi fiare pământeşti, după soiul lor.” Şi aşa a fost. Dumnezeu a făcut fiarele pământului după soiul lor, vitele după soiul lor şi toate târâtoarele pământului după soiul lor. Dumnezeu a văzut că erau bune.Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ.”Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut.Dumnezeu i-a binecuvântat şi Dumnezeu le-a zis: „Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul şi supuneţi-l; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului şi peste orice vieţuitoare care se mişcă pe pământ.”Şi Dumnezeu a zis: „Iată că v-am dat orice iarbă care face sămânţă şi care este pe faţa întregului pământ şi orice pom care are în el rod cu sămânţă: aceasta să fie hrana voastră. Iar tuturor fiarelor pământului, tuturor păsărilor cerului şi tuturor vietăţilor care se mişcă pe pământ, care au în ele o suflare de viaţă, le-am dat ca hrană toată iarba verde.” Şi aşa a fost.
      Dumnezeu S-a uitat la tot ce făcuse; şi iată că erau foarte bune. Astfel, a fost o seară, şi apoi a fost o dimineaţă: aceasta a fost ziua a şasea.

      DECI ANIMALELE AU FOST CREATE LA PORUNCA LUI DUMNEZEU NU A LUI ADAM.
      ANIMALELE AU FOST CREATE INAINTEA OMULUI , OMUL A FOST ULTIMA CREATIE A LUI DUMNEZEU.
      Deci invataturi contrare bibliei, ramane la atitudinea voastra sa verificati cu biblia voastra si sa trageti concluzile.

      Ștergere
    2. Daca tu ai uitat, nu porunci si altora : " Uitati ce spune Biblia " , fiindca cine a citit-o in Lumina mesajului de seara stie ca in Geneza 1 este prezentat PROIECTUL din gandirea lui Dumnezeu, si ISTORIA , adica succesiunea creatiei este redata incepand din cap. 2 . Numai cine nu citeste nu intelege simplitatea DESCOPERIRII si de aceea tu vorbesti doar din intelepciunea firii pamantesti, mostenita de la fiul celui smecher, care a inselat-o pe mama Eva

      Ștergere
    3. Te-ai gandit tu ,Adi, " bine faci tu ca faci publicitate la ceea ce consideri ca este impotriva gandirii tale ,si pe un blog care se impotriveste pana la sange adevaratului MESAJ AL OREI ? "

      Ștergere
    4. Cred ca faci o mare, mare confuzie cand spui ca in Geneza 1 este prezent Proiectul din gandirea lui D-zeu si istoria abia in cap 2.
      Trebuie sa ti cont de un lucru foarte important in Geneza 1 D-zeu ne arata tot ce s-a creat in cele 6 zile apoi in a 7 zi s-a odihnit. Cred ca sti macar atat ca o zi=1000 ani.
      Atunci sa recapitulam:
      Gen 1:1-5 = ziua 1 (lumina si intunericul) 1000 ani
      Gen 1:6-8 = ziua 2 (cerul, intinderea ce desparte apele) 1000 ani
      Gen 1:9-13 = ziua 3 (separa pamantul de ape, pamantul sa dea verdeata , pomi, plante) 1000 ani
      Gen 1:14-19 = ziua 4 (soarele, luna si stelele) 1000 ani
      Gen 1:20-23 = ziua 5 (vietuitoarele marii si pasarile) 1000 ani
      Gen 1:24-31 = ziua 6 (vietuitoarele pamantului apoi omul) 1000 ani
      Gen 2:1-3 = ziua 7 ( ziua in care D-nul s-a odihnit)

      Apoi din Gen 2 :4 ni se arata istoria , ni se vorbeste putin de primele 5 zile in schimb ne dezvolta mai mult istoria zilei a 6. Cuvantul" istoria" are un singur sens adica "descrierea lucrurilor deja implinite".
      In ziua a 6 (care a durat 1000 ani) D-zeu a creat animalele pamantului , apoi l-a creat pe om in Eden.
      In aceasi zi (1000 ani) D-zeu a sadit Gradina Eden si a asezat acolo pe omul pe care il intocmise.
      Acolo in Gradina Edenului a adus D-zeu animalele la om ca sa le dea nume, nu ca sa la creeze.
      Apoi D-zeu a ceat-o pe Eva din coasta lui Adam. Dar toate astea in ziua a 6 ( in aceea perioada de 1000 de ani) .
      Asta e descrierea bibliei in Geneza nu povestile voastre de adormit copi.
      De aceea in Geneza cap 1 ni se descrie ce a facut D-zeu in fiecare zi dar ni se spun lucrurile in mare nu foarte detaliat, dar nu exista nici un proiect aici in Gen 1.
      In Gen 1 vedem ca lucrurile au aparut la viata la cuvantul lui D-zeu , si D-zeu vedea ca lucrurile create de el sunt bune.
      Cand D-zeu a creat pestii, pasarile, animalele toate astea sunt in Gen 1, si D-zeu le spune: cresteti, inmultitiva si umpleti pamantul. Iata ca v-am dat orice iarba care face samanta si care este pe fata pamantului. Deci nu era nici un proiect aici, era chiar implinirea a tot ce D-zeu spunea.
      Poate ar fi cazul sa citesti in biblie si nu in alte carti.

      Ștergere
    5. Cat despre mesaj , daca exista care e acel mesaj?
      Ce ne spune acel mesaj?

      Ștergere
    6. Zi asa, deci, Domnul a adus animalele la om, de unde le-o fi adus, si cu ce au trait o mie de ani inainte ca omul sa fie facut din tarana, cand pana la Gradina , nu incoltea nici un fir de iarba , nu era ploaie si nici om care sa lucreze pamantu, si nici dupa aceea nu era nici o vietate pe pamant, ca de aceea a zis Dumnezeu ca NU E BINE ca omul sa fie singur ,--cum vine asta, ca doar in ziua a sasea tot ce facuse Dumnezeu erau FOARTE BUNE- mai gandeste-te, amice , si nu mai tot contrazice ceea ce nu stii explica, numai ca sa-ti " bati gura ". Ajutorul potrivit nici macar n-ar fi venit , de n-ar fi simtit LIPSA omul, primind VIZIUNEA , dupa care el tanjea , pana si-a primit NEVASTA , sa-nfrunte soarta " nefasta ", cauzata prin aceasta . ( adica prin sinea lui , separata - n SOMN adanc , ce preumbrea moartea necesara pentru procreere de urmasi in mod " natural ", cum ne-a invatat si Pavel :"Ce semeni tu nu invie (rasara), daca nu moare mai intai. (1Cor.15:36) cu privire la nasterea din nou, din care rezulta un trup care nu mai vine prin " voia firii pamantesti "= sex, , ci unul pe care-l da Dumnezeu, " dupa cum voieste " Asa deci, cine citeste stie ca nu-s lucruri " de apucat " ci invataturi adanci, pentru MATURI , nu pentru TANCI ,

      Ștergere
    7. Anonimule, ai scris ca "blogul care se impotriveste pana la sange adevaratului MESAJ AL OREI ?"
      Care e mesajul orei? Care e adevaratul mesaj al orei?

      Dovezile pe care le-am pus in blog sunt impotriva minciunilor si erorilor gasite in mesaj. Artrebui sa imi scrii despre ele.

      De exeplmu in loc sa tot vb aiurea explica-mi de ce toate lucrurile sunt contradictorii in mesaj si in invatatura si in intamplarile din viata lui Branham !

      Nici chiar la Amos3:7 scris mai sus nu ati putut raspunde?

      Frate draga, ddica la propriile voastre invataturi si predici ce le ziceti toata ziua NU PUTETI ARATA DE CE SPUNETI CE SPUNETI SI DE CE CREDETI CE CREDETI ?

      Nu ti se pare ca e jale de invataturile voastre? Ilie fals, inger fals, epoci false si plagiate, peceti copiate si plagiate, contradictii in orice invatatura fie ca e vorba de trinitate fie ca e vb de casatorie si divort...NIMIC NU A SPUS ARMONIOS, mereu s-a contrazis PE EL INSUSI.

      Chiar va prefaceti fara rusine ca toate sunt in ordine cand VADIT SI CLAR SE VEDE CAT HAOS EXISTA IN MESAJUL LUI BRANHAM?

      Ștergere
  6. Voua nu va spune NIMIC , e clar doar pentru aceia care au dragoste pentru Cuvantul descoperit DEPLIN . Eu va salut cu versetul care se citeste mai des in aceasta perioada a anului JUBILIAR " Pace pe pamant intre oamenii placuti Lui ! "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul nu este nici un Cuvant descoperit, nu e deloc, nu stiu de ce tu mai spui si "DEPLIN."
      Asta este cea mai urata minciuna si amagire in care traiti.
      Spune-mi ce Cuvant a descoperit Branham prin mesajul lui?
      Dragul meu, sa spui ca si cei naivi toata ziua: "mesajul este cuvantul" dar cand e sa explici asta, taci, arata ca nu e nimic de acel mesaj.
      Asa ca te rog explica-ne ce e mesajul, ce contine?

      Ștergere
  7. Bine mai ADI , da tu chiar si sa citesti AI UITAT ? " •In ziua a saptea, Dumnezeu Si-a sfarsit lucrarea pe care o facuse; si in ziua a saptea S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o facuse. (Fac.2:2) Ce scrie in acest prim verset din Geneza 2 ? Si unde , dragul de tine , ai citit ca Domnul si-a sfarsit lucrarea in ziua a sasea ? .Si ce mai zici ( daca ai curajul sa mai comentezi ) de afirmatia Domnului Isus : ""Tatal Meu lucreaza pana acum; si Eu, de asemenea, lucrez." (Ioan.5:17)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am scris destul de clar ca D-zeu s-a odihnit in ziua a saptea, nu a sasea.Nu stiu de unde ai lu-at asta.Si apropo de ce ai spus :Tatal meu lucreaza pana acum;si Eu de asemenea, lucrez.
      E clar ca D-zeu nu someaza, biblia spune ca el s-a odihnit o zi, in ziua a saptea. E normal ca El isi face lucrarea lui pana la sfarsit. Daca voi deformati biblia e treaba si responsabilitatea voastra.

      Ștergere
  8. Oare cine citeste pasarite ,( vrabiuta, ) si comenteaza dupa mintiuca lui ingusta, nesimtind musca de pe caciula ? Nu de odihna te-am intrebat amice , ci de ziua cand se sfarseste lucrarea, care nici vorba in Biblie sa fie ce-a de-a sasea , cum ai sugerat . Si daca chiar ar fi trecut acea zi a saptea,, dupa istorie, ce-i cu epoca noastra, suntem noi intr-una intermediara, oarecum, ( ca ziua a sasea, dupa spusele tale, n-are cum sa mai fie ) sau cum sa-l intelegem pe Pavel, explicand evreilor fara minte : ( eram sa zic " ca tine " dar m-am abtinut )
    Deci, fiindca ramane ca sa intre unii in odihna aceasta si pentru ca aceia carora li s-a vestit intai vestea buna n-au intrat in ea, din pricina neascultarii lor, El hotaraste din nou o zi: "astazi" - zicand, in David, dupa atata vreme, cum s-a spus mai sus: "Astazi, daca auziti glasul Lui, nu va impietriti inimile!"
    Caci, daca le-ar fi dat Iosua odihna, n-ar mai vorbi Dumnezeu dupa aceea de o alta zi.
    Ramane, dar, o odihna ca cea de Sabat pentru poporul lui Dumnezeu.
    Fiindca cine intra in odihna Lui se odihneste si el de lucrarile lui, cum S-a odihnit Dumnezeu de lucrarile Sale.." Sper ca stii de unde am citat .
    Vezi , te rog acum, sa nu faci si tu pe evreul, cum ai obiceiul sa te incurci in texte prin diverse pretexte, cum ar fi acela de " responsabilitate, " pe care nu vrei s-o recunosti ( afirmand mai sus, ca sa te scoti, " Dumnezeu S-a odihnit o zi , dar e normal ca sa-si duca lucrarea pana la sfarsit, nu sa someze " desi ai citat si versetul care spune - la trecut- ca " S-a odihnit de TOATA lucrarea Lui pe care o FACUSE " Cine le " scalda " si cauta sa deformeze, doar ca sa-i iasa lui in evidenta desteptaciunea ?
    Noi , toti cei care credem Mesajul , aceia de care voi incercati sa va bateti joc, - prin lipsa voastra de toate cele, - va putem arata ca , prin explicatiile date fratelui Branham de insusi Ingerul Domnului, , nici un cuvant din Scriptura nu contrazice altele, fiindca toate au fost " dictate " de Acelasi Duh Sfant , tuturor celor care au scris si celor care au " predat"= termen scolar ,(Ezra.7:10). invataturile Lui . Bine ai faci si tu sa iei mai multa " aminte " la ele, nu sa sari ca musca-n laptele lui Lica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai spus:
      "Noi , toti cei care credem Mesajul , aceia de care voi incercati sa va bateti joc, - prin lipsa voastra de toate cele, - va putem arata ca , prin explicatiile date fratelui Branham de insusi Ingerul Domnului". Nu mai poti explica nimic. Branhamismul se prabuseste, ADEVARUL SIMPLU AL EVANGHELIEI RAMANE IN PICIOARE.
      Invataturile din mesaj false despre nor, Ilie, Inger, etc au fost descoperite deja de mult ca fiind false si minciuni, iar altele precum Epocile, pecetile botezul etc SUNT PLAGIATE, COPIATE DE LA ALTII.
      Branham nu a fost profet niciodata ! El a avut darul vedeniei si deosebirii si rugacinea pentru bolnavi.

      In rest e varza la orice invatatura SPUNE CATE DOUA-TREI VARIANTE.

      Mai pune mana pe Biblie si citeste ORIGINALUL si apoi poti intelege despre pretentiile cuiva care se ridica si are pretentii.

      Ai o perceptie gresita despre acest blog si noi.

      Auzi frate sora, faptul ca am descoperit zeci si sute de erori si falsuri in mesaj, nu ne batem joc de nimeni, dar voi o stiti face bine cand vine vorba de batjocura.

      Ștergere
    2. Anonim-ule, daca ai avea macar curajul sa te prezinti cum fac barbatii.
      Ai scris :"Zi asa, deci, Domnul a adus animalele la om, de unde le-o fi adus, si cu ce au trait o mie de ani inainte ca omul sa fie facut din tarana, cand pana la Gradina , nu incoltea nici un fir de iarba , nu era ploaie si nici om care sa lucreze pamantu, si nici dupa aceea nu era nici o vietate pe pamant, ca de aceea a zis Dumnezeu ca NU E BINE ca omul sa fie singur ,--cum vine asta, ca doar in ziua a sasea tot ce facuse Dumnezeu erau FOARTE BUNE- mai gandeste-te, amice "

      Amice esti intr-o confuzie totala, ti-am spus si iti repet, citeste biblia ,nu alte carti.

      In Genessa 1:9-13 9 "Dumnezeu a zis: „Să se strângă la un loc apele care sunt dedesubtul cerului şi să se arate uscatul!” Şi aşa a fost.
      10 Dumnezeu a numit uscatul pământ, iar grămada de ape a numit-o mări. Dumnezeu a văzut că lucrul acesta era bun.
      11 Apoi Dumnezeu a zis: „Să dea pământul verdeaţă, iarbă cu sămânţă, pomi roditori, care să facă rod după soiul lor şi care să aibă în ei sămânţa lor pe pământ.” Şi aşa a fost.
      12 Pământul a dat verdeaţă, iarbă cu sămânţă după soiul ei şi pomi care fac rod şi care îşi au sămânţa în ei, după soiul lor. Dumnezeu a văzut că lucrul acesta era bun.
      13 Astfel, a fost o seară, şi apoi a fost o dimineaţă: aceasta a fost ziua a treia."

      Deci sa reluam in ziua a treia nu exista nici animale, nici om, dar totusi pamantul incepe sa dea pomi si verdeata.
      Abia in ziua a 5 apar vietuitoare in ape, apoi in ziua a 6 animale si intr-un final omul. Asa ca animalele au iesit din pamant la cuvantul D-lui si au mancat iarba pana a aparut Omul.
      D-zeu a spus de fiecare data cand el a facut ceva (adica in fiecare zi) ca ceea ce el a facut era bun.
      Trebuie sa citesti biblia sa vezi ca pamantul a fost numit Eden, si nu e acelasi lucru cu gradina Edenului . In Eden (pe pamant) crestea pomi si verdeata dupa soiul lor.(Gen 1:12 Pământul a dat verdeaţă, iarbă cu sămânţă după soiul ei şi pomi care fac rod şi care îşi au sămânţa în ei, după soiul lor. Dumnezeu a văzut că lucrul acesta era bun.Gen 1:13 Astfel, a fost o seară, şi apoi a fost o dimineaţă: aceasta a fost ziua a treia.)
      In Gen 2:5 5 În ziua când a făcut Domnul Dumnezeu un pământ şi ceruri, nu era încă pe pământ niciun copăcel de câmp şi nicio iarbă de pe câmp nu încolţea încă: fiindcă Domnul Dumnezeu nu dăduse încă ploaie pe pământ şi nu era niciun om ca să lucreze pământul.
      6 Ci un abur se ridica de pe pământ şi uda toată faţa pământului.
      Care e ziua in care a facut D-zeu un pamant si ceruri? Cerul =ziua intai, Pamantul =Ziua a doua,
      Ce nu e clar pentru tine ca in aceste doua zile nu exista om ca sa lucreze pamantul,nici ploaie pe pamant ,iarba abia incepea sa iasa din pamant ,si pomii la fel , doar un abur se ridica de pe pamant si uda pamantul.
      Gradina Edenului a fost creata in ziua a sasea dupa ce animalele au fost create si dupa ce omul a fost creat.Ziua a sasea a tinut 1000 de ani, si in aceasta zi omul a fost singur si D-zeu ia creat un ajutor.
      Deci exista iarba si inainte de gradina Eden.

      Ștergere
    3. Anonimul a scris :Nu de odihna te-am intrebat amice , ci de ziua cand se sfarseste lucrarea, care nici vorba in Biblie sa fie ce-a de-a sasea , cum ai sugerat . Si daca chiar ar fi trecut acea zi a saptea,, dupa istorie, ce-i cu epoca noastra, suntem noi intr-una intermediara, oarecum, ( ca ziua a sasea, dupa spusele tale, n-are cum sa mai fie ) sau cum sa-l intelegem pe Pavel, explicand evreilor fara minte : ( eram sa zic " ca tine " dar m-am abtinut )
      Deci, fiindca ramane ca sa intre unii in odihna aceasta si pentru ca aceia carora li s-a vestit intai vestea buna n-au intrat in ea, din pricina neascultarii lor, El hotaraste din nou o zi: "astazi" - zicand, in David, dupa atata vreme, cum s-a spus mai sus: "Astazi, daca auziti glasul Lui, nu va impietriti inimile!"
      Caci, daca le-ar fi dat Iosua odihna, n-ar mai vorbi Dumnezeu dupa aceea de o alta zi.
      Ramane, dar, o odihna ca cea de Sabat pentru poporul lui Dumnezeu.
      Fiindca cine intra in odihna Lui se odihneste si el de lucrarile lui, cum S-a odihnit Dumnezeu de lucrarile Sale.." Sper ca stii de unde am citat .

      Binenteles ca stiu de unde ai luat acest citat, doar ca tu ai luat doar o parte si nu intregul.
      Evrei 4:3-7
      Sa vedem ce se spune acolo:3 Pe când noi, fiindcă am crezut, intrăm în „odihna” despre care a vorbit El când a zis: „Am jurat în mânia Mea că nu vor intra în odihna Mea!” Măcar că lucrările Lui fuseseră isprăvite încă de la întemeierea lumii.
      4 Căci într-un loc a vorbit astfel despre ziua a şaptea: „Dumnezeu S-a odihnit în ziua a şaptea de toate lucrările Lui.”
      5 Şi aici este zis iarăşi: „Nu vor intra în odihna Mea!”
      6 Deci, fiindcă rămâne ca să intre unii în odihna aceasta şi pentru că aceia cărora li s-a vestit întâi vestea bună n-au intrat în ea, din pricina neascultării lor,
      7 El hotărăşte din nou o zi: „astăzi” – zicând, în David, după atâta vreme, cum s-a spus mai sus: „Astăzi, dacă auziţi glasul Lui, nu vă împietriţi inimile!”

      Deci in aceste versete ni se spune foarte clar ca D-zeu s-a odihnit in ziua a 7 de lucrarea lui.
      Apoi continua si ne spune ca El hotaraste o noua zi de "odihna" , despre aceasta zi de odihna se spune ca ei nu au intrat.
      Si ne mai spune:Evrei 4:8-10 Căci, dacă le-ar fi dat Iosua odihna, n-ar mai vorbi Dumnezeu după aceea de o altă zi.
      Rămâne, dar, o odihnă ca cea de Sabat pentru poporul lui Dumnezeu.
      Fiindcă cine intră în odihna Lui se odihneşte şi el de lucrările lui, cum S-a odihnit Dumnezeu de lucrările Sale.

      Daca citesti corect o sa observi ca ni se vorbeste de doua zile diferite de odihna.
      A fost ziua a saptea in care D-zeu sa odihnit si ramane ,dar o odihna ca cea de sabat pentru poporul lui D-zeu.
      Asa ca nu face confuzie cand citesti biblia, pentru ca e cuvantul lui D-zeu si e corect, conteaza daca vrem cu adevarat sa il intelegem sau nu.

      Ștergere
    4. In continuare am mai luat un citat de la Anonim:
      Vezi , te rog acum, sa nu faci si tu pe evreul, cum ai obiceiul sa te incurci in texte prin diverse pretexte, cum ar fi acela de " responsabilitate, " pe care nu vrei s-o recunosti ( afirmand mai sus, ca sa te scoti, " Dumnezeu S-a odihnit o zi , dar e normal ca sa-si duca lucrarea pana la sfarsit, nu sa someze " desi ai citat si versetul care spune - la trecut- ca " S-a odihnit de TOATA lucrarea Lui pe care o FACUSE " Cine le " scalda " si cauta sa deformeze, doar ca sa-i iasa lui in evidenta desteptaciunea ?
      Raspuns:
      Biblia ne spune clar ca dupa ce D-zeu a creat lumea sa odihnit(aceasta a fost o lucrare).
      Geneza 2:2 În ziua a şaptea, Dumnezeu Şi-a sfârşit lucrarea pe care o făcuse; şi în ziua a şaptea S-a odihnit de toată lucrarea Lui pe care o făcuse.
      Geneza 2:3 Dumnezeu a binecuvântat ziua a şaptea şi a sfinţit-o, pentru că în ziua aceasta S-a odihnit de toată lucrarea Lui pe care o zidise şi o făcuse.
      Exodul 20:11 Căci în şase zile a făcut Domnul cerurile, pământul şi marea, şi tot ce este în ele, iar în ziua a şaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă şi a sfinţit-o.
      Exodul 31:17 Acesta va fi între Mine şi copiii lui Israel un semn veşnic; căci în şase zile a făcut Domnul cerurile şi pământul, iar în ziua a şaptea S-a odihnit şi a răsuflat.”
      Evrei 4:4 Căci într-un loc a vorbit astfel despre ziua a şaptea: „Dumnezeu S-a odihnit în ziua a şaptea de toate lucrările Lui.”

      Deci toate textele pe care le-am prezentat ne spun ca D-zeu sa odihnit in ziua a saptea, Nu contest faptul ca mai este o odihna dar sa nu le confundam.
      Pentru lucrarea de mantuire a omeniri a trebuit sa vina sa implineasca tot ce era de implinit si aceasta e tot lucrarea lui dar e o alta lucrare:
      Isaia 5:19 şi zic: „Să-Şi grăbească, să-Şi facă iute lucrarea, ca s-o vedem! Să vină odată hotărârea Sfântului lui Israel şi să se aducă la îndeplinire, ca s-o cunoaştem!”
      Isaia 10:12 „Dar, după ce Domnul Îşi va împlini toată lucrarea Lui pe muntele Sionului şi la Ierusalim, voi pedepsi – zice Domnul – pe împăratul Asiriei pentru rodul inimii lui îngâmfate şi pentru trufia privirilor lui semeţe,
      Isaia 28:21 Căci Domnul Se va scula, ca la muntele Peraţim, şi Se va mânia, ca în valea Gabaonului, ca să-Şi facă lucrarea, lucrarea Lui ciudată, ca să-Şi împlinească lucrul, lucrul Lui nemaiauzit.
      Isaia 53:10 Domnul a găsit cu cale să-L zdrobească prin suferinţă… Dar, după ce Îşi va da viaţa ca jertfă pentru păcat, va vedea o sămânţă de urmaşi, va trăi multe zile, şi lucrarea Domnului va propăşi în mâinile Lui.
      Habacuc 3:2 Când am auzit, Doamne, ce ai vestit, m-am îngrozit. Însufleţeşte-Ţi lucrarea în cursul anilor, Doamne! Fă-Te cunoscut în trecerea anilor! Dar, în mânia Ta, adu-Ţi aminte de îndurările Tale!
      Ioan 4:34 Isus le-a zis: „Mâncarea Mea este să fac voia Celui ce M-a trimis şi să împlinesc lucrarea Lui.
      Ioan 17:4 Eu Te-am proslăvit pe pământ, am sfârşit lucrarea pe care Mi-ai dat-o s-o fac.
      Efeseni 2:10 Căci noi suntem lucrarea Lui şi am fost zidiţi în Hristos Isus pentru faptele bune pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte, ca să umblăm în ele.
      Deci lucrarea lui D-zeu inca continua si in zilele noastre.

      Omul nu poate cunoaste toata lucrarea D-lui:
      Eclesiastul 3:11 Orice lucru El îl face frumos la vremea lui; a pus în inima lor chiar şi gândul veşniciei, măcar că omul nu poate cuprinde, de la început până la sfârşit, lucrarea pe care a făcut-o Dumnezeu.
      Eclesiastul 8:17 am văzut atunci toată lucrarea lui Dumnezeu, am văzut că omul nu poate să pătrundă ce se face sub soare; oricât s-ar trudi el să cerceteze, tot nu va putea afla; şi chiar dacă înţeleptul ar zice că a ajuns să înţeleagă, tot nu poate să găsească.
      Eclesiastul 11:5 Cum nu ştii care este calea vântului, nici cum se fac oasele în pântecele femeii însărcinate, tot aşa nu cunoşti nici lucrarea lui Dumnezeu, care le face pe toate.
      Asa ca daca spui ca tu cunosti toata lucrarea D-lui esti un mincinos!

      Ștergere
  9. E musai sa va bag cu botu-n carte , ca sa va doara nasu si sa va cascati ochii ? ( ca si pe elevul care nu da Dumnezeu sa se tina de brazda invataturii , ci cauta tot felul de " subterfugii " ) Cine oare v-a mai "fermecat " si pe voi, nechibzuitilor ? (Gal.3:1), ca sa mai strambati caile Domnului , in loc de-a citi asa cum e scris : "•In ziua a saptea, Dumnezeu Si-a SFARSIT lucrarea pe care o facuse; si in ziua a saptea S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o facuse. (Fac.2:2) V-a mai spus cineva ca voi sunteti " vrabiute " adica sariti toata viata spirituala de la o invatatura la alta si faceti slalom printre versete , ca si cum n-ati fi "fiinte" de pe pamant, ci " grobieni ". De ce va zic asa ? Tocmai din pricina textului din Geneza 2, fiindca voi " va faceti ca ploua " desi este scris : "In ziua cand a facut Domnul Dumnezeu un pamant si ceruri, nu era inca pe pamant niciun copacel de camp si nicio iarba de pe camp nu INCOLTEA inca: fiindca Domnul Dumnezeu nu daduse inca ploaie pe pamant si nu era niciun om ca sa lucreze pamantul. " Daca zicea " in ZILELE " as fi inteles si eu ca si voi, si daca zicea " un EDEN si un CER si un ADAM creat in ziua a sasea , iarasi v-as fi lasat in dreptatea voastra , dar NU SCRIE asa cum INTERPRETATI voi, ci asa cum ceea ce Dumnezeu a spus ramane SCRIS, in ordinea divina : Domnul Dumnezeu a facut pe om din tarana pamantului,.....APOI Domnul Dumnezeu a sadit o gradina in Eden, spre rasarit; si a pus acolo pe omul pe care-l intocmise. Unde ati citit voi vre-un alt text care a reusit sa faca - in mintea voastra - deosebire intre Eden si gradina Edenului . in loc sa intelegeti ca Dumnezeu ne-a spus CUM A SADIT : "a facut sa rasara din pamant tot felul de pomi, ...", si asta numai dupa ce l-a facut INTAI pe om " din tarana pamantului ", iar gradina n-a fost sadita PE Eden, ci IN Eden, adica intr-o regiune de PE Pamant, localizata prin raul care " iesea din Eden si uda gradina, apoi , de acolo curgea mai departe prin alte regiuni, impartit in patru "brate ", adica patru fluvii, care sunt astazi bine localizate .Cand a primit porunca privitoare la pomii pe care sa-i DEOSEBEASCA dintre ceilalti din gradina, nu era pe pamant decat " viata vegetala " , iesita DIN Pamant, tot prin Cuvantul Vorbit " sa fie ", ACELASI CUVAT fiind raspunzator si ca TATA a lui Adam., si care a mai zis ca "Nu este bine ca omul sa fie singur; am sa-i fac un ajutor potrivit pentru el." Abia dupa aceasta hotarare citim ca "Domnul Dumnezeu A FACUT DIN PAMANT ( nu din Eden, cum a "sugerat stimabilul Adi ) toate fiarele campului si toate pasarile cerului; si le-a adus la om, ca sa vada cum are sa le numeasca; si orice nume pe care-l dadea omul fiecarei vietuitoare, acela-i era numele.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si omul a pus nume tuturor vitelor, pasarilor cerului si tuturor fiarelor campului; dar pentru om NU s-a GASIT NICI UN AJUTOR care sa i se potriveasca."
    Acuma , "daca stam stramb ", sa judecam totusi DREPT : chiar avea nevoie Dumnezeu de "vedere" ca sa stie cum va numi omul pe fiecare vita, pasare sau fiara a campului, sau ne da de inteles ca DECIZIA OMULUI ERA IMPORTANTA pentru El ? Tocmai prin faptul ca il crease " dupa chipul Sau " nu " al lor" ca si cum ar fi trei persoane . Astfel, datorita chipului lui Dumnezeu - duhovnicesc - dupa care a fost facut omul el a avut puterea sa cheme pe nume fiinte dupa chipul lui pamantesc , in care "omul DUHOVNICESC " a fost "SUFLAT " prin narile trupului facut din tarana . ( acest om stim bine ca iese afara din trup prin " ultima suflare " )
    Astazi stie orice om care a absolvit clasele primare , ( sau chiar daca nu a fost la scoala ) ca acele vietuitoare " aduse inaintea omului" - eu zic , ca si fr. Branham, PRIN VIZIUNE - au aceleasi organe externe si interne ca si omul, si totusi niciunul n-a fost sa fie " ajutorul potrivit SINGURATATII " omului , desi erau toate ingramadite in jurul lui , la acel moment , " iesite din pamant " si ele ca si vegetatia si ca si trupul omului , prin VORBIREA Cuvantului care le - a fost Numele
    Din toata creatia, NUMAI FEMEIA a venit pe lume " la mana a doua ", adica dintr-o coasta luata " afara " din " creatia originala ", prin asta omul fiind totusi " IMPLINIT "
    Cam neobisnuita pentru voi aceasta PREZENTARE din Geneza asa-i ? Cum sa nu fie pentru voi INTRIGANTA si cealalta explicatie , din Descoperirea lui Isus Hristos ca Domnul , Dumnezeul adevarat , care ne-a redat viata vesnica prin El Insusi ca Rascumparator Rudenie ?
    Draga Adi , fara nici o suparare, mai iesi si tu la plimbare, sa auzi un behait de MIEL indumnezeit , ce-a murit in locul tau pentru a te scapa de RAU , fiindca Leul cand rageste te va rasplati regeste si nu te va judeca dupa slaba minte-a ta , sangele nevinovat spalandu-te de pacat : " Si cand va veni El, va dovedi lumea vinovata in ce priveste pacatul, neprihanirea si judecata. In ce priveste pacatul: fiindca ei nu cred in Mine; (Ioan.16:9). Dumnezeu s-a apropiat de oameni ca Miel, cu blandete, si a fost RESPINS de intelepciunea mostenita de la Sarpele cel vechi, care este tatal celor firesti, ( acestia -L rastignesc si astazi , nerecunoscandu-L in FRATI) , dar El revine ca Leu , cu manie si pedeapsa printr- o DREAPTA JUDECATA, dupa vorbe si , fapte , TINE MINTE " Caci din cuvintele tale vei fi scos fara vina, si din cuvintele tale vei fi osandit." (Mat.12:37) Si eu la fel, fii linistit , recunosc ca nu te voi intrece !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo! Frumoasa prezentarea, dar nimic biblic !
      Faci biblia mincinoasa, pentru mine nu e nici o problema, ci pentru tine.

      Ștergere
    2. Branhamistii habar nu au ce inseamna Rascumparator Rudenie.Ar trebuie sa taca si sa nu mai faca pe invatatorii fiindca sunt totali pe langa Cuvant.

      Ei vorbesc de Rascumparator Rudenie apoi afirma prostia ca ovulul Mariei a fost creat de D-zeu,deparca Isus a fost creat in pantecele Mariei.

      Asa le-a sucit WMB mintile incat nu pot vedea ce scrie negru pe alb in Cuvant,in Romani cap.1:EL era dupa trup din samanta lui David iar dupa duh era Fiul lui D-zeu...

      Despre EL a profetit David ca D-zeu ii va ridica un urmas din propria lui casa fiind numit si Fiul al lui David adica un Rascumparator Rudenie...David nu a primit nici o profetie ca D-zeu ii va crea un Rascumparator in pantecele Mariei ci ca acest Rascumparator va fi un urmas de al lui,din neamul lui,din casa lui David...



      Ștergere
    3. Profesore (Anonim) poate ca ar fi cazul sa ne explici Genesa 1 .
      Sunt foarte interesat sa vad Descoperirea pe care o aveti despre asta. Ai spus ca in Geneza 1 este doar planul lui D-zeu si ca el se pune in aplicare in Geneza 2.
      Sa faci bine sa ne explici si noua cum au fost create cerurile si tot restul in capitolul 2, ar fi interesant. Binenteles daca ai curajul...!

      Ștergere
  11. Doar cerceteaza Mesajul cu ochii unui copil de Dumnezeu , nu de urmas al lui Cain, simtindu-te raspunzator pentru binele cetetenilor Imparatiei, si nu pentru gloria stiimtei omenesti , " pe negrept numita astfel, " dupa cun ne-a spus parintele nostru in credinta, Pavel , el socotind-o chiar un " gunoi ". Nu-ti promit solemn, dar am speranta ca cineva ma va ajuta si in aceasta situatie, poate ca voi mai auzi pe cineva behaind si -ti voi talmaci ! Daca nu ma insel, a scris ceva articol si despre asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau , eu cercetez biblia, cuvantul lui D-zeu nu mesajul unui om.
      Stiu ca CUVANTUL ma face liber, asa spune biblia.
      Si sa sti asa pentru tine , CAIN nu mai are urmasi de la potop.

      Ștergere
    2. Mesajul trebuie comparat cu Biblia si cu el insusi pentru a vedea contradictiile si exagerarile si minciunile din el.

      Ce va face atat de acri mai branhamistilor?

      Ștergere
    3. Ce inseamna pentru tine urmasi ? spui, : Cain nu mai are URMASI ?
      Ai inteles tu cererea lui Pavel ? " calcati pe urmele mele, intrucat calc eu pe urmele lui Hristos " si ce a spus un alt ucenic apostol : "Vai de ei! Caci au urmat pe calea lui Cain! S-au aruncat in ratacirea lui Balaam, din dorinta de castig! Au pierit intr-o rascoala ca a lui Core! (Iuda.1:11)

      Ștergere
    4. Calea lui Cain este sa invidiezi, sa urasti si sa ucizi pe fratele tau, si cu vorba, doar pentru ca este diferit de tine, se inchina diferit sau crede diferit. Invatatura asta de a critica, judeca si ura pe altii este clar specificata si predicata non stop la mesajul lui Branham.

      Daca Branham a anulat mantuirea celor ce cred in Domnul Isus, doar pentru ca nu cred in "mesajul orei" si apoi i-a desfiintat si ne-a invatat si pe noi sa facem la fel, atitudinea lui se potriveste cu ura si uciderea (fie si numai cu vorba) de frate pe care Cain a avut-o.

      Stiti ca ura este arma diavolului cu care tine oamenii blocati mental, emotional, spiritual?

      Branhamisti urasc alti crestini, urasc pe catolici, urasc pe prostanti, urasc pe alti branhamisti, urasc pe frankisti, urasc Craciunul, urasc bradutul, urasc marea, nisipul, urasc femeile cu parul scurt, cu pantaloni, urasca arta cinematografica, urasc pictura, urasc muzica, urasc cultura, intelectualitatea, urasc actiunile umanitare, sociale, medicale, urasc cartile de succes si de impact pozitiv ale unor lideri crestini nebranhamisti, urasc educatia, urasc tot ce nu e bun si nu e dupa modelul branhamist si nu corespunde cu viziunea lor.

      Ei urasc sa le spui ceva ADEVARAT si nu corespunde cu ideile deja prestabilite de ei inainte.

      Ei urasc faptul ca NU AU DOVEZI SA LE ARATE CA MESAJUL LUI BRANHAM ESTE ADEVARAT.

      Daca esti la mesaj dar nu te reprezinta ce am scris mai sus, inseamna ca nu crezi inca tot mesajul.

      Branham recunoaste ca "A URAT FEMEILE" apoi s-a pocait la mustrarile aspre ale Domnului dupa care a inceput iarasi, si inca mult, mult mai agresiv, mai nemilos, mai dur pana acolo ca le-a facut "galeti de gunoi" scroafe, sugatoare de tigari, carne de tun si prostituate pe crestine doar pentru ca si-au taiat parul si se machiau la ochi.

      A suferit grav acest om de URA si NEVROTISM. Eu nu am inteles de ce tot zicea ca e nevrotic si ca nu mai suporta nu stiu ce. Acum inteleg bine. ERA BOLNAV SI OBOSIT DE MINCIUNA ! Nevrotismul era din constiinta care il tot mustra si ii spunea ca a pierdut calea iubirii pe care avusese succes odinioara.

      In predica "Stand in spartura" Branham recunoaste ca a pierdut acele valori si ca a gresit numind oamenii "rickies" ricketas" etc, cum ii placea lui sa-si bata joc de oameni care nu corespundeau cu etalonul lui personal.

      Deja era tarziu ca cei ce il urmau au deprins si ei acele apucaturi pline de batjocura. Si la Cluj am vazut duhul asta. La reformati le zicea in batjocura: rau-formati, si tot felul de faze de astea. Eram la adunare la fr Mera si cata ura am vazut de acolo pana acum, nu am vazut in 100 de asociatii, firme de afaceri, sportive, culturale, etc

      Mai ganditi-va bine inainte sa etichetati pe cineva, CA PENTRU ACEL OM A MURIT ISUS CRISTOS SI CA TU CARE VORBESTI ASA DE ALTII NU ESTI MAI BUN CU NIMIC IN FATA HARULUI LUI CRISTOS. ASA CA AI FACE BINE SA TACI.

      Oamenii de care isi bat joc branhamistii zi de zi, sunt oamenii pe care ar trebui sa ii ajutati si sa le vestitiiubirea lui Dumnezeu. dar entru ca nu aveti asa ceva le vestiti "mesajul orei" si daca ei nu accepta ii desfiintati.

      Ștergere
    5. (Continuare)
      Asta arata ca sunteti pe calea lui cain chiar voi care judecati pe altii.

      Voi intre voi va urati de moarte, cum sa iubiti un om ratacit, unul cazut de la voi din adunare care de rusine nu a venit la biserica de luni sau ani de zile? Sau un betiv cazut pe marginea unui drum, sa il ridicati, spalati si puneti in el valori dumnezeiesti si bunatatea lui Cristos?

      NU PUTETI ASA CEVA, DEOARECE SUNTETI VOI INSIVA RATACITI !

      Ura pentru bine, pentru frumos, pentru bine, va tine blocati.

      Adunari dezbinate si barfe si atacuri de ani de zile intre voi.

      Nu va suportati deloc uni pe altii de zeci de ani nu va vorbiti! De ani si ani nu va vizitati unii pe altii.

      De ce? Ura va tine blocati.

      Nu ati reusit sa scapati de spiritul de ura lansat de pe benzile lui Branham.

      De acolo pleaca totul.

      Apar mici neintelegeri si Branham pe benzile lui, va invata si va spune ca ceilalti sunt credinciosi falsi, prefacuti si voi tot asa ii priviti pe ei, si ei asculta tot pe Branham si va privesc tot asa pe voi si uite cum ura creste intre frati si intre adunari.

      Sunteti pe calea ratacirii. va rog impacati-va si intoarceti-va la IUBIREA LUI DUMNEZEU ACUM

      Mai aveti o sansa inca fratilor, si eu cred in sansa voastra.

      Sansa voastra se numeste SOLA SCRIPTURA SI DOMNUL ISUS CRISTOS !

      Ștergere
    6. *corectez: ...urasc tot ce nu e bun -dupa ideile lor- si nu e dupa modelul branhamist si nu corespunde cu viziunea lor.

      Ștergere
    7. ""Calea lui Cain"" nu inseamna ca acest Cain ar avea urmasi fizici...e o metafora acolo.

      Voi spuneti ca potopul a fost cu scopul sa stearga urmasii lui Cain.Apoi tot voi sustineti ca in lume sunt 2 semintii.Se vede contradictia care este evidenta si faptul ca nu va cunoasteti propriile invataturi nascocite de WMB. Sunt invataturi haotice si fara cap si coada.Doar aiureli aruncate de Branham aiurea ,dupa cum ii placea lui vreo teorie care o citea prin carti.

      Ștergere
    8. Stiti ca in cartea Ezechiel D-zeu il compara pe Israel cu o femeie frumoasa imbodobita cu aur? Ezechiel 16:13.

      In Biblie nu scrie sa nu porti bijuterii ci ele sa nu fie mai presus de frumusetea interioara,a caracterului femeii respective...

      Ștergere
  12. Ce va face pe voi atat de acri in judecati care le intrec pe acelea ale fariseilor , la adresa Duhului lui Hristos , la lucruri despre care nu cunoasteti nici macar atat cat cunosteau ei ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Citez:
    Ce inseamna pentru tine urmasi ? spui, : Cain nu mai are URMASI ? 
    Ai inteles tu cererea lui Pavel ? " calcati pe urmele mele, intrucat calc eu pe urmele lui Hristos " si ce a spus un alt ucenic apostol : "Vai de ei! Caci au urmat pe calea lui Cain! S-au aruncat in ratacirea lui Balaam, din dorinta de castig! Au pierit intr-o rascoala ca a lui Core! (Iuda.1:11)

    Pai ma refer exact la urmasii naturali ai lui Cain(pentru ca Branham spune ca ei exista si astazi) la care te-ai referit si tu intr-un text anterior, spunand ca noi suntem urmasii lui Cain.
    1-Urmasii lui Cain ( naturali) au existat pe pamant pana la potop.
    2 -Daca vorbim de urmasii( spirituali) atunci ei exista si astazi, ii gasim des printre frati, sunt acei frati care te trimit in iad doar pentru faptul ca nu crezi ca ei, cei care te urasc si te judeca pentru faptul ca tu crezi doar biblia si nu crezi in basme.
    Eu nu dau nume dar sunt usor de vazut...cand aduci ceva biblic ei sar doar cu acuze si nu iti dau raspunsuri biblice. Si biblia spune ca sunt "anonimi" (ei nu au numele scris in cartea vietii).

    RăspundețiȘtergere
  14. Ioan 8:44 Voi aveţi de tată pe « diavolul »; şi vreţi să împliniţi poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaş; şi nu stă în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbeşte din ale lui, căci este mincinos şi tatăl minciunii.

    Acum daca luam invatatura lui Branham ar trebui sa intelegem ca Diavolul are o samanta (naturala)venita prin sange pe pamant.(Prin sex intre ”sarpe” si Eva).
    -Biblia niciodata nu spune de ”sarpe” ci ne vorbeste de ”diavolul”, sarpele nu inseamna diavolul , numai in cazul spiritual dar nu fireste!

    D-zeu spune despre cei necredinciosi ca au ca tata pe” diavolul”, nu in sens firesc si spiritual:
    1 Ioan 3:10 Prin aceasta se cunosc copiii lui Dumnezeu şi copiii « diavolului ». Oricine nu trăieşte în neprihănire nu este de la Dumnezeu; nici cine nu iubeşte pe fratele său.
    1 Ioan 3:8 Cine păcătuieşte este de la « diavolul », căci diavolul păcătuieşte de la început. Fiul lui Dumnezeu S-a arătat ca să nimicească lucrările « diavolului ».
    Ioan 8:44 Voi aveţi de tată pe « diavolul »; şi vreţi să împliniţi poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaş; şi nu stă în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbeşte din ale lui, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
    Matei 13:38 Ţarina este lumea; sămânţa bună sunt fiii Împărăţiei; neghina sunt fiii « celui rău » ».
    1 Ioan 3:12 nu cum a fost Cain, care era de la « cel rău » şi a ucis pe fratele său. Şi pentru ce l-a ucis? Pentru că faptele lui erau rele, iar ale fratelui său erau neprihănite.


    Sa luam si versetul urmator:
    Luca 3:38 fiul lui Enos, fiul lui Set, fiul lui Adam, fiul lui Dumnezeu.

    Asta ar insemna ca si Adam a venit in lume in acelasi fel (prin sex)? De ce il numeste biblia pe Adam fiul lui D-zeu? Oare prin prisma spirituala sau fireasca?
    Ar insemna ca toti urmasii lui Cain sa mearga in iad si toti urmasii lui Adam sa fie mantuiti?
    Gresit total !
    D-zeu a lasat o singura rasa umana pe pamant si alegerea este a lui, in plus vedem ca alegerile sunt spirituale nu pe linie de sange :

    Evrei 11:4 Prin credinţă a adus Abel lui Dumnezeu o jertfă mai bună decât Cain. Prin ea a căpătat el mărturia că este neprihănit, căci Dumnezeu a primit darurile lui. Şi prin ea vorbeşte el încă, măcar că este mort.
    Efeseni 2:8 Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu.
    Romani 10:9 Dacă mărturiseşti deci cu gura ta pe Isus ca Domn şi dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morţi, vei fimântuit.
    Romani 5:10 Căci, dacă atunci când eram vrăjmaşi, am fost împăcaţi cu Dumnezeu, prin moartea Fiului Său, cu mult mai mult acum, când suntem împăcaţi cu El, vom fi mântuiţi prin viaţa Lui.
    Romani 5:14 Totuşi moartea a domnit, de la Adam până la Moise, chiar peste cei ce nu păcătuiseră printr-o călcare de lege asemănătoare cu a lui Adam, care este o icoană preînchipuitoare a Celui ce avea să vină.
    1 Corinteni 15:45 De aceea este scris: „Omul dintâi, Adam, a fost făcut un suflet viu.” Al doilea Adam a fost făcut un duh dătător de viaţă.
    Romani 5:12 De aceea, după cum printr-un singur om a intrat păcatul în lume, şi prin păcat a intrat moartea, şi astfel moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, din pricină că toţi au păcătuit…
    Romani 5:14 Totuşi moartea a domnit, de la Adam până la Moise, chiar peste cei ce nu păcătuiseră printr-o călcare de lege asemănătoare cu a lui Adam, care este o icoană preînchipuitoare a Celui ce avea să vină.
    Romani 3:19 Ştim însă că tot ce spune Legea, spune celor ce sunt sub Lege, pentru ca orice gură să fie astupată, şi toată lumea să fie găsită vinovată înaintea lui Dumnezeu.

    Daca biblia spune "fiul diavolului" si "fiul lui D-zeu" in ambele cazuri trebuie sa fie aceeasi actiune, ori o actiune fireasca( sex) ori o actiune spirituala !

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am mai spus odata aici pe forum ca invatatura sarpelui pica tocmai datorita versetului unde Adam este mustrat de D-zeu fiindca a mancat din pom.

    Pai daca pomul din care a mancat Eva a fost defapt sarpele ,inseamna ca Adam a facut si el sex cu sarpele fiindca este mustrat de D-zeu ca a mancat din pom, si nu numai atat dar ca Eva ia dat sa manance adica la indemnat pe Adam sa faca sex cu sarpele.

    Vedeti aiureala si prostia acestei invataturi?

    Cand defapt intelesul spiritual este simplu:NEASCULTAREA!. Si in contrast cu pomul din Geneza care a produs suferinta in umanitate,in Noul Ierusalim vor fi pomi care vor servi la vindecarea natiunilor...

    Multi nu stiu ca WMB a mai spus ceva mai prostesc:Ca pomul vietii ar fi fost defapt Isus!.

    Pai si atunci daca acolo a avut loc o scena sexuala inseamna ca D-zeu cand le-a interzis sa manance din pomul vietii si sa traiasca in veci ,inseamna defapt ca le-a interzis sa faca sex cu Isus? Daca ne luam dupa invatatura aceasta exact asa reiese...

    Nu degeaba branhamistii,frankistii sunt asa reci,distanti si separatisti:fiindca traiesc intr-o lume plina de invataturi stranii,trunchiate si deplasate.

    RăspundețiȘtergere
  16. 1 la un 1000000 !

    Cine nu cunoaste predica, insa ni s-a insistat ca doar mireasa va fi rapita ! 1 la un million.
    Biblia nu ne vorbeste de mantuiti si de super mantuiti, Cristos a murit pentru toti egal.
    D-zeu are in plan mantuirea omenirii.
    Diavolul a tras cu el a treia parte din ingeri. iar doua parti a ramas cu D-zeu.
    Cineva imi spunea, pai uite cat de putini suntem la mesaj cum poate sa se implineasca acest verset ?
    Pai e normal ca daca consideram ca D-zeu nu are pe pamant decat oamenii de la mesaj atunci asa e ,dar D-zeu nu e ca si noi oameni plini de ura si de rautate. Cerinta bibliei nu e sa crezi un mesaj, ci sa crezi in Fiul lui D-zeu !
    Daca ne uitam atent totul s-a petrecut in cer inainte de intemeierea lumii, de atunci suntem salvati si mantuiti, si scrisi in cartea vietii.
    Stiti ce e foarte interesant ca biblia spune ca iazul de foc este pregatit pentru satan si ingerii lui.(adica partea care a tras-o cu el la cadere)
    La rapire vor pleca toti care au hainele albe, toti cei ce vor invia inainte de mileniu, spune biblia ca aceasta este prima inviere. Asta-i promisiunea celor ce prind prima inviere :
    Apocalipsa 20:6 Fericiţi şi sfinţi sunt cei ce au parte de întâia înviere! Asupra lor a doua moarte n-are nicio putere; ci vor fi preoţi ai lui Dumnezeu şi ai lui Hristos şi vor împărăţi cu El o mie de ani.
    Apoi la a doua inviere vor invia toti cei ramasi, si va fi judecata.
    Ce am gasit foarte interesant este faptul ca la judecata ,toti vor fi judecati dupa fapte , dar nu vor fi aruncati in iazul de foc decat cei ce nu sunt scrisi in cartea vietii.


    Matei 25:34 Atunci Împăratul va zice celor de la dreapta Lui: „Veniţi binecuvântaţii Tatălui Meu de moşteniţi Împărăţia care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii.
    Luca 11:50 ca să se ceară de la acest neam sângele tuturor prorocilor, care a fost vărsat de la întemeierea lumii:
    Ioan 17:24 Tată, vreau ca acolo unde sunt Eu, să fie împreună cu Mine şi aceia pe care Mi i-ai dat Tu, ca să vadă slava Mea, slavă pe care Mi-ai dat-o Tu; fiindcă Tu M-ai iubit înainte de întemeierea lumii.
    Efeseni 1:4 În El, Dumnezeu ne-a ales înainte de întemeierea lumii, ca să fim sfinţi şi fără prihană înaintea Lui, după ce, în dragostea Lui,
    Evrei 4:3 Pe când noi, fiindcă am crezut, intrăm în „odihna” despre care a vorbit El când a zis: „Am jurat în mânia Mea că nu vor intra în odihna Mea!” Măcar că lucrările Lui fuseseră isprăvite încă de la întemeierea lumii.
    Evrei 9:26 fiindcă atunci ar fi trebuit să pătimească de mai multe ori de la întemeierea lumii; pe când acum, la sfârşitul veacurilor, S-a arătat o singură dată, ca să şteargă păcatul prin jertfa Sa.
    1 Petru 1:20 El a fost cunoscut mai înainte de întemeierea lumii şi a fost arătat la sfârşitul vremurilor pentru voi
    Apocalipsa 7:9 După aceea m-am uitat şi iată că era o mare gloată pe care nu putea s-o numere nimeni, din orice neam, din orice seminţie, din orice norod şi de orice limbă, care stătea în picioare înaintea scaunului de domnie şi înaintea Mielului, îmbrăcaţi în haine albe, cu ramuri de finic în mâini;
    Matei 25:41 Apoi va zice celor de la stânga Lui: „Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic care a fost pregătit diavolului şi îngerilor lui!
    Apocalipsa 21:27 Nimic întinat nu va intra în ea, nimeni care trăieşte în spurcăciune şi în minciună; ci numai cei scrişi în CarteaVieţii Mielului.
    Apocalipsa 3:5 Cel ce va birui va fi îmbrăcat astfel în haine albe. Nu-i voi şterge nicidecum numele din Cartea vieţii şi voi mărturisi numele lui înaintea Tatălui Meu şi înaintea îngerilor Lui.”
    Apocalipsa 20:12 Şi am văzut pe morţi, mari şi mici, stând în picioare înaintea scaunului de domnie. Nişte cărţi au fost deschise. Şi a fost deschisă o altă carte, care este Cartea Vieţii. Şi morţii au fost judecaţi după faptele lor, după cele ce erau scrise în cărţile acelea.
    Apocalipsa 20:15 Oricine n-a fost găsit scris în Cartea Vieţii a fost aruncat în iazul de foc.

    RăspundețiȘtergere
  17. In Predica ”THE REPROACH FOR THE CAUSE OF THE WORD (62-1223) ” Ocara pentru cauza a cuvântului (62-1223) “ predicata in 22 dec 1962 , fr Branham zice :
    « Dar, înaintea mea , se pare ca că a fost o viziune, și am fost în viziune. Dar am vorbit cu fiul meu, Iosif pe care el nu era în cameră la momentul respectiv. Dar, cumva, la fel cum ma lovit, am vorbit cu Joseph ...
    M-am uitat spre vest, si se parea ca într-o formă de piramidă, cum ar fi două pe fiecare parte cu una în partea de sus, a venit cinci dintre cei mai puternici Ingeri –pe care i-am văzut în viața mea.
    Ei au fost în jurul meu. Eu nu puteam sa-i vad, dar am fost adus în această constelație de o piramidă intre ei, în interiorul această constelație de - a îngerilor, de cinci ... Și m-am gândit, "Acum, daca ar fi îngerul mortii ar fi unul, cinci ar fi fi har. "
    … și că rapidă venirea acelor îngeri, cum ar fi că, cinci dintre ei împreună într-o constelație de ele ...
    Și acestea au fost într-o - într-o - provenind din acest mod. Și s-au privit ca unul, doi, trei, patru, iar apoi unul chiar în partea de sus, face cinci. »

    - Vedem clar ca in viziune a vazut 5 ingeri in forma de piramida. El este foarte clar din mărturia pe care a văzut 5 îngeri, pentru că el repetă asta de cinci ori în această predică.
    În capitolul 3 al cărții, "Profetul a secolului XX" , Lee Vayle afirmă că sa întâlnit cu William Branham la 26 decembrie 1962 și au discutat această viziune. El a scris că au speculat dacă viziunea-ar putea referi la dezvelirea a șapte tunete din Apocalipsa 10.
    Când William Branham repovestește aceeași viziune pe 30 decembrie 1962, șapte zile de la prima evocare, numărul de îngeri începe să se schimbe între 5 și 7.

    In predica « Acesta e semnul sfirsitului Domnule ? « IS THIS THE SIGN OF THE END SIR? (62-1230E) » din December 30, 1962
    « Și departe în eternitate am văzut o constelație de ceva care vine. Se părea că acesta ar fi putut fi puncte mici. Nu ar fi putut fi nu mai puțin de cinci ani, și nu mai mult de șapte. Dar ei erau in forma de piramida, ca aceste solii care vin »
    « Știi, următorul lucru pe sus, în măsura în care știm, este de cele șapte peceți ... »


    Deci, la 23 decembrie el este foarte clar că au existat 5 îngeri în viziunea sa, dar la 30 decembrie, el pare nesigur dacă au existat 5 îngeri sau 7 îngeri.
    Ce a determinat schimbarea?
    Numerele au fost foarte importante pentru Branham. În predica sa la 23 decembrie, el menționează numărul 5 de zece ori, iar numărul 7 doar cinci ori. Apoi, în predica sa la 30 decembrie, el menționează numărul 5 de șapte ori, iar numărul șapte 64 ori. Dar aceste predici sunt aproximativ aceleași viziune!
    « Și aceste șapte peceți, după cum știți, este doar manifestarea din cei șapte îngeri ai celor șapte biserici, dar, există șapte alte peceti care se află pe partea din spate a cărții, este în afara Bibliei.
    ... Cele șapte sfeșnice de aur, de epoci ale Bisericii Șapte ...
    ... Atunci este timpul pentru cele șapte voci din Apocalipsa 10 să fie descoperite ...
    Chiar crezi. Dacă este, atunci piramida este limitat de cele șapte tunete ....
    Oamenii sunt prezenti acum, cele șase persoane care au avut aceste vise. Nu este ciudat că nu a fost de șapte? Nu este oarte ciudat? »
    « , și că constelație de îngeri, șapte îngeri, în formă de piramidă ... Este că le tună care vine mai departe? ...Neștiind nimic despre ea, o explozie a ieșit și aici vin șapte îngeri din eternitate ...Vezi? "Ia vest și vin înapoi." Sau este acest lucru? Este aceste șapte îngeri în această constelație, care a venit la mine ...Ar putea fi asta? Tunet puternic, sau al șaptelea înger în constelația șapte, șaptelea constelație perioadă, piramida făcut într-o formă, trei pe o parte, și una în partea de sus, și au scăzut de la eternitate. Ar putea fi? Este acest mister al tunetelor, care va aduce înapoi piatră de mormânt? »

    De aceea William Branham a schimbat viziunea la 5 la 7 îngeri? A schimba viziunea pentru că el știa că a avut de gând să predice cele șapte peceti și a vrut ca viziunea sa se lege în asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu toate cuvintele sunt corect traduse Adi dar esentialul este asa.

      " Dacă este, atunci piramida este -incheiata- de cele șapte tunete ...."
      " Este acest mister al tunetelor, care va aduce înapoi piatra din -capul unghiului- nu "mormânt" »

      Ca de obicei, Branham e iarasi confuz si contradictoriu.
      NICI MACAR LA UNA DIN "REVELATIILE" SAU INVATATURILE LUI NU E COERENT.

      Este incredibil cum dupa ce TIPA DE MULTE ORI CA E VORBA DE 5 ingeri - CINCI DOMNULE CINCI - CINCI - CINCI - CINCI si apoi sa o suceasca din nou ca sapte, doar sa se potriveasca...off off...

      Si aici poti vedea despre acest subiect: http://www.youtube.com/watch?v=M3kODHysAdY

      Ștergere
    2. Scuze cu tradusul, am tradus cu google, nu stiu engleza si in franceza nu am gasit.

      Ștergere
    3. E ok. Ce era esential a fost tradus corect.

      Acum ma uit la restul video-urilor de la believethesign de pe youtube.

      Daca si la astea oamenii tot mai comenteaza, cand chiar profetul lor vorbeste, eu nu mai zic nimic.
      Cu asemenea oameni nu mai imi pierd vremea. Ei sunt de o nesimtire si de o prostie sora cu nebunia.

      Branhamisti nu cunosc mesajul de fapt.

      Ștergere
    4. 4 branhamisti arestati anul trecut in Iran alaturi de alte mii de crestini.
      Lor li se spune crestini non-trinitari.

      Observati ca atunci cand e persecutie impotriva crestinilor, fortele intunerecului nu tin cont de detalii legate de anumite explicatii doctrinale si diferentele dintre crestini. Asa este pretudindeni mai ales in tarile arabe si Asia.

      La islamisti, daca crezi in Isus si te convertesti la crestinism din islam, esti dusmanul lor de moarte si cauta sa te intoarca, sa te inchida sau chiar sa te ucida, lor nu le pasa detaliile din taina nu stiu care.

      Si e interesant ca multe organizatii crestine din toata lumea, politicieni, figuri proeminente din diferite medii ale vietii, pe care branhamistii nu dau doi bani, lupta pentru eliberarea lor.

      http://www.mohabatnews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5897:christian-prisoners-still-in-uncertainty-after-ten-months&catid=36:iranian-christians&Itemid=279

      Ștergere
    5. The non-Trinitarian Christians in Iran, who have called themselves "Church of Iran", closely follow the teachings of William M. Branham, an American preacher who claimed to be the last prophet of God on earth.

      http://mohabatnews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5713:two-non-trinitarian-christians-released-on-bail&catid=36:iranian-christians&Itemid=279

      Ștergere
    6. Pedeapsa cu moartea daca le jignesti profetul.

      vezi aici: http://networkedblogs.com/Sr292

      Nu pe Alah, ci pe profet sa nu cumva sa il jignesti ca ai terminat-o.

      Cum pot oameni sa ajunga ucigasii altora (fie si cu vorba) doar pentru niste idei diferite?
      Domnul a spus lui Cain care ura pe fratele sau petnru ca se inchina diferit: "Raul pandeste dar tu sa il stapanesti".

      Cain primise Cuvantul vietii, care ii spusese ca samanta celui rau il vaneaza, dar l-a refuzat, primind astfel in el, samanta sarpelui, a uciderii, a urii, a distrugerii altora.

      "Si de ce l-a ucis? (pe Abel) Pentru ca era de la cel rau."

      Ștergere
    7. e ciudat ca la linkul asta http://networkedblogs.com/Sr292 te trimite in prima pagina, deci la ultimul articol si nu la cel copiat de mine care e penultimul.

      Tuesday, December 31, 2013
      DEATH PENALTY ORDER FOR THOSE WHO INSULT MUHAMMAD DEEPENS SHARIA TREND IN PAKISTAN

      Ștergere
    8. Vezi tu cum plagiezi? " Si de ce l-a ucis ? pentru ca FAPTELE lui erau rele, asta este consecinta unei nasteri gresite , nu de la Domnul, ci de la cel rau . Ca(n)in nu a primit niciodata cuvantul vietii, ci a "latrat " impotriva Lui, , de aceea in Cartea Descoperii este scris : " afara sunt cainii " ...

      Ștergere
    9. E mai corect spus caci Cuvantul i s-a adresat, i s-a dat, dar Cain l-a refuzat.

      Da, da cain l-a urat pe Abel pentru ca nu se inchina ca si el cum urati voi pe altii care nu se inchina ca si voi si nu cred in toate balivernele voastre..

      Abel CREDEA JERTFA MIELULUI, Cain in alte lucruri.

      Cuvantul vietii este propovaduirea Evangheliei, a lui Cristos cel RASTIGNIT (Mielul adevarat).
      "ţinând sus Cuvântul vieţii; aşa ca, în ziua lui Hristos, să mă pot lăuda că n-am alergat, nici nu m-am ostenit în zadar." Filipeni 2:16

      Tot Pavel a spus: "caci nu voiesc sa stiu intre voi altceva (roade ale lui Cain) decat pe Cristos (Mielul) si pe el rastignit" (puterea adevarata a lui Dumnezeu).

      Pavel nu a predicat cinci veniri ale lui Ilie, Sapte Epoci, nori falsi cristosi falsi din pustiu, ingeri imaginari, ingerul-om inexistent din apoc 10:7, ura fata de femei, etc etc.

      Cuvantul vietii este Evanghelia Domnului Isus Cristos impotriva careia voi latrati urat de tot ca sa aparati toate mincinile si falsurile din mesajul lui Branham si apoi sa desfiintati si sa ucideti cu vorba pe cei care nu vor sa primeasca aceasta samanta toxica si otravita.

      Ștergere
    10. Tineti otrava pentru tine.

      Ștergere
    11. Dă ura afară din voi branhamistilor împotriva la toţi creştinii care cred în Mântuitorul adevărat Isus şi nu în WMB. Voi nu vedeti ce faceţi? Este oare cineva care a scăpat de răutatea voastră şi de ura religioasă ce o plantaţi pretutindeni mai ales atunci când vi se arată adevărul?

      Ștergere
    12. ATENTIE!!!! - Pentru întâia dată, ucenicilor li s-a dat numele de creştini în Antiohia. Fapte 11:26 asta pentru că credeau în Domnul Isus NU în WMB sau Ewald Frank!

      Branhamişti = Falsificatori ai adevărului etern biblic şi anticreştini.

      Ștergere
    13. Corecta observatie. Eu am scris pe undeva ca ei nu ne considera crestini daca nu credem in falsul "mesaj al orei" chiar daca Biblia nu vorbeste de asa ceva in schimb gasim ca Imparatia ne este data tocami datorita credintei noastre in adevaratul mesaj Salvator al Domnului Isus Cristos, care este Evanghelia Lui.

      Este Vestea Buna ca El, Mielul lui Dumnezeu, (ca si jertfa lui Abel) a platit pentru toate pacatele omenirii si oricine este liber sa primeasca in dar VIATA ETERNA,
      iar acest har, se da oricui il primeste:
      fara bani si fara plata,
      fara Ilie,
      fara ingeri,
      fara nori falsi,
      fara piramidologie,
      fara numerologie,
      fara vedenii,
      fara taine,
      fara darul de vindecare,
      fara semne si minuni,
      fara preziceri false,
      fara tipete,
      fara urlete,
      fara acuzatii,
      fara teoriile conspiratiilor,
      fara dezbinari.

      E GRATUIT SI E PENTRU ORICINE !

      CHIAR DOMNUL ZICE CA LA FINAL CEI CHEMATI NU VOR VENI, SI APOI EL TRIMITE SLUJITORI SA ADUCA OAMENI DE PE STRAZI CACI ESTE LOC DESTUL INAUNTRU PENTRU NUNTA SI BUNI SI RAI, SI BOGATI SI SARACI, NU CONTEAZA EL ZICE LE ZICE: SA VINA !

      In branhamism nu exista asa ceva.

      Ei sunt exact impotriva la asta, implinind in mod negativ ignorand ce spune Domnul aici:

      Matei 22
      9 Duceţi-vă, dar, la răspântiile drumurilor şi chemaţi la nuntă pe toţi aceia pe care-i veţi găsi.”
      10 Robii au ieşit la răspântii, au strâns pe toţi pe care i-au găsit, şi buni şi răi, şi odaia ospăţului de nuntă s-a umplut de oaspeţi."

      Ștergere
    14. matei 22: 10 Robii au ieşit la răspântii" nu prorocul sau robul credincios singurul care ne imparte hrana stricata a lui Branham dar pe care nici el nu o crede desi le tipareste si acelea cu Apocalipsa 10 si tunetele si restul dar el nu le crede atunci de ce le traduce si le da la frati daca apoi predica impotriva lor.

      Ștergere
    15. La mesaj se spune ca cei invitati la masa(matei 22) sunt mantuitii , nu mireasa.
      Ei spun ca mireasa sunt elita, cei mai buni dintr-e cei mai buni.
      Ma puteti ajuta si pe mine sa imi aratati in biblie diferenta dintre mantuiti si mireasa?
      Unde face biblia diferenta intre cei" salvati prin sangele lui Isus" si "mireasa"?
      Tot o dam inainte cu mireasa, dar biblia ne arata foarte clar ca Isus a venit sa ne mantuiasca sa ne salveze, toti apostolii si inclusiv Pavel ne vorveste despre acelasi lucru: mantuirea sufletului.

      Ștergere
    16. Mai bun ca Branham la predictie fara sa aiba pretentii absurde.

      "Astfel, în 1964, Isaac Asimov era de părere că în 2014 „panourile electroluminiscente vor fi utilizate pe scară largă”. Deşi poate nu vă daţi seama din prima ce ar putea fi aceste panouri, ele au o legătură foarte mare cu ecranele luminoase, subţiri, pe care le avem astăzi la televizoare sau la monitoarele de calculator.
      „Comunicaţiile dintre oameni vor avea şi o componentă video, nu doar audio”, este o altă previziune îndeplinită. Skype sau Google Hangout sunt doar câteva dintre serviciile care permit astăzi o asemenea comunicare.
      „Ecranele nu vor fi folosite doar pentru a vedea persoanele care te sună, ci şi pentru a studia documente sau pentru a citi cărţi”, spunea Asimov acum 50 de ani.
      O altă previziune a omului de ştiinţă a fost că roboţii nu vor fi nici comuni şi nici foarte buni în 2014, însă ei vor face parte din existenţa noastră."

      Ștergere
  18. AMIN!!!!

    Imparatia ne este data tocami datorita credintei noastre in adevaratul mesaj Salvator al Domnului Isus Cristos, care este Evanghelia Lui.

    Este Vestea Buna ca El, Mielul lui Dumnezeu, (ca si jertfa lui Abel) a platit pentru toate pacatele omenirii si oricine este liber sa primeasca in dar VIATA ETERNA,
    iar acest har, se da oricui il primeste:
    fara bani si fara plata,
    fara Ilie,
    fara ingeri,
    fara nori falsi,
    fara piramidologie,
    fara numerologie,
    fara vedenii,
    fara taine,
    fara darul de vindecare,
    fara semne si minuni,
    fara preziceri false,
    fara tipete,
    fara urlete,
    fara acuzatii,
    fara teoriile conspiratiilor,
    fara dezbinari.

    E GRATUIT SI E PENTRU ORICINE !

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.