luni, 11 august 2014

Aruncati masina de spalat





Marele "revelator-inger-profet" Branham ne spune cum dupa un timp petrecut cu Dumnezeu, a inteles ca masina de spalat este un mare rau in casa omului.


Femeia nu ar trebui sa aiba asa ceva in casa. In concluzie masina de spalat haine ar fi ceva rau, de la cel rau deci, dupa spusele lui Branham.


"Daca citeste sotul meu predica aia a lui fratele Branham imi va arunca masina de spalat la gunoi? Vai ce ma fac? O sa ma puna la spalat cu mainile ca in evul mediu."














Marele "profet Ilie" si "ingerul" ne aduce extraordinara lui descoperire: masina de spalat nu trebuie sa fie in casele femeilor. Deci masina de spalat haine este de la cel rau. :))) 😃😃😃😃

Pai atunci sa mearga si el pe jos in misiuni si nu cu masina. 

Deci masina de spalat haine e de la cel rau dar autoturismul lui nu e? Ce ipocrizie. De la el am mostenit-o si noi fratilor? Posibil. Fie-va mila de bieti pastori ipocriti. Branham e de vina.

Branham i-a invatat sa fie ipocriti si i-a invatat ca pot fi ipocriti fara sa le fie jena si fara sa fie responsabili.

Sa zica una dar sa faca alta, e normal, daca asta le aduce beneficii lor.

Este un mare misogin, un urator de femei, acest Branham. Efectiv la fiecare predica trebuie sa spuna ceva impotriva femeilor, de parca e obsedat impotriva lor. 


Cred ca ascunde o problema psihologica grava. Inca nu imi dau seama tot dar ceva probleme sigur are, dar in realitate nu o masina de spalat e problema, ci o mentalitate bolnava.

In sfarsit, gasim ca are si el o descoperire originala, nefurata de la Larkin sau de la altii.


"Descoperirea" pe care a dat-o bisericii este aceasta: 

Masina de spalat haine si vase este ceva rau in casele oamenilor. 

Pai atunci, ARUNCATI LA GUNOI MASINA DE SPALAT. 

Intoarceti-va la spalat haine asa cum mama lui spala hainele odinioara. Cu mainile. Asta cere Branham femeilor.

Si sotia lui spala haine la 6 persoane (aveau 4 copii) cu mainile deoarece profetul a avut "descoperire divina."




Sotia lui Branham, Meda, a fost "persecutata" si umilita de catre Branham zeci de ani (nu e de mirare ca era depresiva si ea) obligand-o sa spele hainele la 6 persoane, zi de zi, cu mainile. 
Si asta se intampla in timp ce Branham mergea la vanatoare, deseori cu doi sodomiti, care erau Tape Boys, baietii de la inregistrat benzi.
Se pare ca Branham a venit sa restituie spalatul hainelor cu mana, din Evul Mediu, nicidecum tainele Scripturilor.

Daca credeti ce a spus profetul vostru aruncati-va masinile de spalat acum.
Dan primul, Behaitul si ceilalti dupa ei.



Astept poze cu dovezile voastre ca ati aruncat la gunoi, sau ati vandut masinile de spalat haine si vase. E dovada ca voi credeti in ce Branham a spus ca Dumnezeu i-a aratat.

Ori credeti mesajul ori nu. Ori Dumnezeu a vorbit ori nu. Decideti.

ACTUALIZARE: Exista un citat din care se pare ca in final a cumparat masina de spalat sotiei lui, dar a continuat sa critice in mod obsesiv si inexplicabil electrocasnicele, sutienele, pantalonii, dintii falsi, pantofii cu decupeu, mancatul de oua, etc.

Prin asta, Branham dovedeste ca era instabil in ce invata pe altii dar si ca era ipocrit. Spune una, impune altora, dar apoi schimba totul producand din nou haos si confuzie printre credinciosi. 

Daca ar fi fost intelept (a predicat impotriva intelepciunii) ar fi profitat de tehnologia respectiva, noua pe atunci, sa incurajeze toate femeile crestine sa profite DIN PLIN DE FAPTUL CA ACUM NU MAI TREBUIE SA SE CHINUIE 12 ORE PE ZI CU HAINELE ci din acele 12 ore pot sa fie mult timp creative si roditoare in multe alte domenii ale vietii si familiei. 

Ce naiv! Ce prostut! El trebuia sa aduca multumiri lui Dumnezeu pentru ca a deschis aceasta posibilitate pentru femeile chinuite cateva secole.

Nu era treaba lui ca nu stiu ce femei de nu stiu unde, fumeaza in timp ce masina de spalat merge. Iarta-ma, te rog din inima, dar asa un ignorant nu am mai intalnit nicaieri. E ca si un clovn care isi joaca prost rolul.

El trebuia sa invete liderii si femeile din adunare sa se bucure deplin de aceasta sansa extraordinara, NICIDECUM SA CRITICE ASTA!

75 de comentarii:

  1. Si-a batut joc de oameni prosti si incuiati la cap ca si el. Cu cei naivi i-a tinut si a fost parasit mai pe urma de multi. A aberat si obligat pe urmasi sa ii creada toate aceste nebunii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E clar ca abera urat de tot.In alta predica spune ca ""din cauza ca femeile au inceput sa voteze,va veni sfarsitul""...:)) .Va dati seama cu ar arata o comunitate branhamista autentica,care sa respecte 100% ceea ce predica WMB? Fara masini de spalat,fara femei scolite si cu drept de vot,toti inchistati si abatuti ,in carute cu puradeii dupa ei...Parca tiganii nomazi cu carutele lor sunt mai aproape de mesajul lui Branham decat branhamistii moderni,deci sunteti niste fatarnici fiindca nu respectati tot ceea spune ""profetul"".... :))

      Ștergere
  2. ivan_the_terrible11 august 2014 la 18:30

    "Toate lucrurile imi sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos; toate lucrurile imi sunt ingaduite, dar nimic nu trebuie sa puna stapanire pe mine"....te folosesti de tehnologie, dar sa nu te robeasca, te folosesti de telefon, laptop dar sa nu-ti ocupe timpul pretios, te folosesti de masina de spalat pt. a avea timp mai mult de educarea copiilor si de a petrece mai mult timp impreuna cu familia....in general iti creezi un confort prin care sa "rascumperi vremea" (devii eficient) pt lucruri mai insemnate (cercetarea Cuvantul lui Dumnezeu, rugaciune, cercetarea vaduvei si a orfanului....etc). Articolul mi se pare execrabil....pt. ca nu-mi place abordarea asta....si tot in jurul femeii se invart subiectele...:))....se vor autosesiza ONG cu drepturile femeii....si in zilele noastre is foarte incisivi astia...:)). Daca ceva te robeste, descotoroseste-te de el....mai bine fara el si sa intrii in viata!!!

    P.S. Eu mi-as deschide spalatorie publica de rufe, cu masini automate ca si in SUA...cred ca ar fii o afacere prospera in tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar merge afacerea daca speli si covoare si paturi.

      Ștergere
    2. Cred ca cel mai bine ar merge aceasta afacere daca ai putea spala si cateva creiere.

      Ștergere
    3. ivan_the_terrible13 august 2014 la 12:42

      afacerea ar merge DOAR pt. obiecte-lucruri...in rest...fiecare e responsabil de circumvoluțiunile creierului sau. Spalarea creierului iti poate face si TV, internetul....depinde cu ce te hranesti....Biblia e singura Carte carte care hraneste si dezvolta sanatos creierul uman. Psihologia si chestiile care te ajuta sa manipulezi oamenii iti dezvolta niste trasaturi straine de Dumnezeu.
      Intelepciunea (nu psihologia...etc) lui Dumnezeu e intai curata, apoi pasnica, blanda, usor de induplecat, plina de indurare si de roade bune, fara partinire, nefatarnica. (Iac.3:17)

      Ștergere
    4. Ivane draga, exact invers stau lucrurile.

      Psihologia te ajuta sa nu fi manipulat deoarece intelegi ce inseamna cand altii sau tu ai un anumit mod de a gandi si un anumit comportament.

      Ai fost invatat (manipulat) total gresit, la fel ca si mine si altii de la mesaj.

      Psihologia este o imensa binecuvantare. Este capacitatea de a intelege si discerne lucrurile false de cele reale, lucrurile de valoare sau lucruri care sunt toxice din viata ta si in viata altor oameni.

      Psihologia a ajutat si vindecat mai multi oameni decat religia a distrus. Psihologia nu este altceva decat studiul gandirii si comportamentului uman.

      Aceasta raspunde la intrebarea de ce anume cineva face ceva, de ce devine depresiv, de ce se cearta, de ce uraste, de ce face o crima, de ce este agresiv, de ce fura, etc dar si arata modalitatile prin care omul se poate intelege mai bine si cum isi poate schimba atitudinea, viata, gandirea.

      Noua in religie ne este foarte usor sa demonizam pe cineva daca face ceva, fara sa avem intelepciunea si rabdarea unui psiholog, care intelege ca acel om are un bagaj emotional vechi, cu lucruri care l-au influentat sa devina omul care a ajuns sa fie. Deseori in religie, la mesaj mai ales se foloseste etichetarea oamenilor. Este una dintre cele mai TOXICE SI OTRAVITOARE atitudini din lume. E prostie la rand inalt.

      A avea intelepciune de sus, inseamna a cunoaste omul, a-l iubi si a-l ajuta. Asta e psihologie.

      Faptul ca tu citesti acum acest cometariu, gandesti, ai emotii iar apoi te decizi sa raspunzi, este un proces psihologic. Tu gandesti, analizezi si decizi sa scrii si tu. In fiecare clipa din viata noastra traim procese psihologice.

      Domnul Isus ne-a invatat ca atunci cand cineva ne da o palma noi sa-i dam si celalalt obraz.

      Asta inseamna psihologie pura, de calitate divina. Adica El vrea sa invatam autocontrolul personal, infranarea si sa nu reactionam negativ. E foarte tare.

      Asculta. Manipulare mai mare cum exista in vietile oamenilor care nu cunosc nici macar ABC-ul in psihologie, nu exista nicaieri pe lumea asta. Prostia ii conduce si ei au si o impresie ca sunt foarte inteligenti, dar nu sunt.

      Oamenii care nu cunosc, in primul rand ei se manipuleaza pe ei insisi, si apoi si pe altii deoarece ei nu stiu ca ce gandesc, ce fac, este automanipulare care le face rau lor insisi si mai mult, ei nu stiu ca aceste lucruri pot fi schimbate printr-o decizie personala.

      Un psiholog, sau unul care cunoaste psihologie, niciodata nu va manipula pe altii deoarece el stie ca asa ceva ii face rau lui insusi in primul rand, intelegand ce inseamna cu adevarat atunci cand cineva face asa ceva. Si nu il reprezinta un caracter infect.

      Bunicului meu ii spuneau oamenii "esti un bun pshiholog". La ce se refereau ei, deoarece bunicul meu era sofer? Era intelept. Era rabdator. Era linistit. Asculta oamenii cu rabdare, cu bunatate, intelegea problema din spatele aparentei si apoi le dadea sfaturi de calitate. Aia e "psihologie" la un anumit nivel.

      La fel ca medicina din alte arii, psihologia este un dar de la Dumnezeu, care ajuta zi de zi milioane de oameni sa identifice necazul lor, se inteleaga pe ei insisi si sa se schimbe. Ea nu este un inlocuitor al intelepciunii ci este o calitate pragmatica a ei.

      Sper ca te-am ajutat. Shalom.

      Ștergere
    5. Mantuirea a venit deoarece Domnul a stiut ca in viata noastra exista factori care determina pacatul si despartirea de Dumnezeu si ca este mult mai usor pentru un om sa fie salvat daca i se iarta pacatul acesta al trecutului si al inclinatiilor autodistructive si nu i se mai imputa.

      Observi ca atunci cand ne caim de pacate, le identificam prima data, si asta face ca sa luam decizii noi de viata. Este fantastic daca intelegi contextul.

      Procesul de curatire continua si la nivel sufletesc, daca compari Biblia cu mesajul lui Branham si vezi clar ca mesajul este fals si e plin de otrava care ucide vietile oamenilor. Trebuie sa discerni, sa compari si sa dai verdictul clar.

      Eu am investit sute si mii de ore aici pe blog ca sa va ajut sa intelegeti aceste lucruri pretioase si sa nu mai fiti manipulati de frica instalata de Branham in voi,

      Ștergere
    6. Oauuuu ce frumos. Doamne ajuta-ne pe toti.

      Ștergere
    7. Psihologia te ajuta sa te cunosti pe tine insuti.Nu se compara si nu se interpune cu intelepciunea .Sunt doua domenii diferite dar complementare adica care se completeaza reciproc.

      Doar fanaticii tind sa elimine ceea ce ei nu cunosc,ceea ce nu pot pricepe prin etichetari negative.

      Stiati ca Ap Pavel ne indeamna la cunoasterea lumii,a creatiei,a universului? Prin observarea atenta a creatiei il putem descoperii pe Creator.

      19"" Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu, le este descoperit în ei, căci le-a fost arătat de Dumnezeu.
      20În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui, se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;""

      Deci daca ne uitam la creatie vedem o inteligenta aflata in spatele ei,nu neaparat un mos cu barba ,cum au ortodocsii picturi pe pereti...ci un D-zeu impersonal ,care nu are o forma ,cu atat mai putin de mos cu barba carunta,dar care S-a descoperit prin persoana Domnului Isus.



      Ștergere
    8. Nici de arme nu a zis nimic deoarece el era mare amator de arme de vanatoare. Deci armele cu care ucizi nu sunt de la diavol dar masina de spalat haine foarte benefica intr-o familie cu 7 sau 10 copii aia e de la diavolul. Sincer nu ma mir ca l-a luat Dumnezeu pe Branham de pe pamant la cata ura ascundea in spatele unei smerenii false. Un nerusinat care se da profet.

      Ștergere
    9. Ai pus versetul lui Pavel ca toate lucrurile imi sunt ingaduite , dar trebuie sa mai adaugi si sa scrii ca toate imi sunt ingaduite cu exceptia celor interzise de branham. hahahaha

      Ștergere
    10. Da chiar...e buna observatia cu armele.Deci nu armele sunt de la satana ci ....masina de spalat.Pai daca lui ii placeau armele cum sa fie de la satana?Nu vedeti ca tot ceea ce nu ii placea lui Branham era de la diavolul? Cum sa citesti si sa crezi predicile acestui om? Trebuie sa ai probleme grave sa crezi ce a predicat acest om.

      Ștergere
    11. Da chiar sa ucizi animale nevinovate in timp ce tu spui oamenilor ca Dumnezeu ti-a spus ca masina de spalat e de la diavolul arata fara dar si poate ca esti fara minte.Prostimea nu stie nici ce citeste si nu vede ca li se contrazice "prorocul" .

      Ștergere
    12. ivan_the_terrible18 august 2014 la 15:57

      deci..."everyone must have a shrink"....e dovedit ca psihologii prin cunostinta si metodele lor au avut rezultate bune in reabilitarea oamenilor....dar oare toti trebuie sa mearga la psiholog?Trebuia sa facem obicei din asta? Un credincios trebuie sa mearga la Medicul Suprem, care il cunoaste pe indelete si poate sa-l ajute TOTAL. E drept ca omul recurge intai la medici, psihologi...omeneste vorbind...si cateodata ajuta. Dumnezeu se poate folosii de oameni....dar totusi. Psihologia si darul deosebirii duhurilor sunt doua lucruri distincte! Darul deosebirii duhurilor e dar de la Dumnezeu, nu se invata-practica...prin citire de carti psihologice....etc...ci pur si simplu e un DAR. Deci sa separam umpic ce e creat-dezvoltat de om si ce e dar de la Dumnezeu. Nu contest beneficiile psihologiei si a medicinei...si a descoperirilor din stiinta....dar daca ne bazam mai mult pe puterile noastre si nu ne incredintam soarta in Mana Lui....atunci ajungem sa spunem ca Yoga (si alte practici oculte) fac bine la creier..(probabil ca fac...nush...nu am timp sa experimentez senzatii tari).....si ca toate astea ajuta la dezvoltarea noastra ca Homosapiens...:)).

      Zice ca " Strang Cuvantul Tau in inima mea, ca sa nu pacatuiesc impotriva Ta"....oare asta nu e autocunoastere? oare asta nu e oglinda omului launtric: Cuvantul lui Dumnezeu..?oare nu e de ajuns Harul lui Dumnezeu?

      Ștergere
    13. Nu am timp acum dar pe scurt...teoretic asa este dar din pacate cunoasc oameni care se roaga de zeci de ani totusi au nevoie de o consultanta la un psiholog.

      Poate ca nu stiu cum sa se apropie de Dumnezeu sau nu stiu ce problema au ca sa vina cu ea in fata Lui.

      Uneori e mai complicat mai ales ca cei religiosi mai extremisti blocheaza accesul celorlalti la un psiholog si astfel in cativa ani ajung multi legume dezumanizate golite de energie si viata din cauza stagnarii excesive in starea de asteptare si confuzie si bolnava. In plus e amplificata de dezamagirea acestora pentru ca Dumnezeu "nu le-a raspuns".

      Asa se ajunge la abuzuri la coruptie spirituala si emotionala. Am ascultat un predicator de la mesaj nu demult si cam 80% din ce spunea era abuz grav asupra sufletelor oamenilor, era un nepotolit de ura care insamanta discordie si rautate in membri acelei adunari manipuland in mod irational, nerusinat si mai ales nespiritual, Scripturile.

      Am cautat sa aflu ce inseamna dpdv psihiatric nu psihologic. Am inceput acum o carte de o tona greutate despre asta. Ciuda....am dat peste capitolul NEVROTISM, boala lui Branham. Este deosebit de interesant. Poate voi scrie un articol.

      Darul deosebirii e un dar de la Dumnezeu dar nu uita ca orice dar trebuie slefuit si crescut, lucrat, disciplinat, nu este un hocus pocus nu e ghicire.

      Psihologia identifica si clarifica gandiri si comportamente ea nu are practici, ci ea ajuta omul bolnav sau in pericol sa isi revina. Pavel a spus ca duhul omului cunoaste omul si Duhul lui Dumnezeu din noi cunoaste pe Dumnezeu.

      Cuvantul lui Dumnezeu este de ajuns da, dar tocmai El ne indeamna ca cautarea intelepciunii si a priceperii si inca ne spune ca acestea ne vor aduce un castig mai mare decat aurul si decat argintul.

      Stii care e acel castig fantastic?

      SA AJUTI OMENIREA. SA ADUCI SLAVA LUI DUMNEZEU NU PRIN VORBE DOAR SAU DOCTRINE CI PRIN SIMPLA MUNCA TA SI PRIN CONTRIBUTIA TA LA SOCIETATE SI OMENIRE PRIN TALANTUL TAU.

      Medicina este de la Dumnezeu, si in opinia mea, ignoranta si prostia este de la cel rau.

      Ștergere
    14. ivan_the_terrible19 august 2014 la 12:10

      raspunsul "intarziat" al lui Dumnezeu la o problema a ta nu-l pot explica, dar stiu un lucru ca toate sunt sub controlul LUI. Important e perseverenta si credinta ta sa nu fie clintite de influenta celui rau. Omul cere de la Dumnezeu, dar daca ceea ce ceri nu e conform Cuvantului Sau...ma gandesc ca nu il vei dobandi.

      Darul deosebirii nu cred ca e la latitudinea ta sa-l slefuiesi si sa-l prelucrezi....cred ca Dumnezeu controleaza totul...ca doar de la El purcede acest dar. La facerea Cortului Intalnirii El a impartit daruri si pricepere la Betaleel, Oholiab (Exod 36:1), la fel si la zidirea Templului. Omul e asa construit incat Dumnezeu sa se poata folosi de el pentru indeplinirea Planului Sau.

      Am auzit de un medic roman (Leon Danaila) care face operatii pe creier ("sculporul de creiere")...care colabora si cu o clinica din Viena...avea 2-3 operatii pe saptamana si in Viena....dar sa-l vezi cum vorbea el....ca el doar isi face meseria si isi pune in valoare iscusinta cu care o fost inzestrat...dar Dumnezeu este Cel care e deaspra tuturor lucrurilor.

      Daca vorbim de medicina: Minunea e minune (supranaturala-inexplicabila), iar vindecare e vindecare. Medici pot sa faca totul ca la carte....dar Dumnezeu da vindecarea! Chiar de medicina Dumnezeu se foloseste pt a se confirma un miracol.

      Ștergere
    15. ivane ce tot vorbesti,sa te aflii in treaba?Sau te faci ca nu intelegi ideea lui Lica?

      Chiar si Pavel spune de cei care au darul limbilor si daca intra cineva din lume in adunare si aude acest dar atunci cel care acest dar ar trebui sa TACA sau sa fie doar cativa care vorbesc in limbi si ceilalti sa traduca....Tu ce intelegi din aceste sfaturi ale lui Pavel? Ne arata foarte clar ca aceste daruri sunt sub controlul celui care le are,si nu sunt ca niste crize de epilepsie care vin peste tine si nu te poti controla...

      Ai spus de yoga ca fiind ceva ocult...dar stii ce inseamna ""ocult""? Ocult inseamna tainic,ascuns...Deci dupa definitia acestui cuvint reiese ca si invataturile lui Branham erau ceva ocult adica erau taine ascunse,oculte...;)

      Inainte de a folosi anumite cuvinte cauta in DEX sa vezi si intelesul lor.

      OCÚLT, -Ă, oculți, -te, adj. 1. Care aparține ocultismului, privitor la ocultism, de ocultism; ocultist (2), ocultistic (1). ** Științe oculte = doctrine și practici prezentând un caracter ezoteric și care au ca obiect fenomene tainice, supranaturale inaccesibile cunoașterii obișnuite. 2. Ascuns2, tainic, misterios, ♦ (Adverbial) Pe ascuns1, în taină. – Din fr. occulte.

      Se cam aseamana cu branhamismu,frankismul...nu?;)

      Ștergere
    16. Eu am obs. ca la Mesaj oamenii se manipuleaza singuri cand tot gandesc negativ si ca ii prigoneste nu stiu cine si au dezvoltat spirit de frica si asta e manipulare. Fara sa-i oblige nimeni ei singuri se bat si se inchid singuri in lumiile intunecate ale celui rau.

      Ștergere
    17. ivan_the_terrible19 august 2014 la 20:30

      ocult si INcult....
      si - cuvant de legatura care se poate folosi la o enumerație sau remunerație...cum preferi Anonymus...restul cuvintelor au fost explicate.
      "parantezele rotunde - cuprind o explicație, o precizare ori un amanunt, care imbogatesc intelesul propozitiei sau al frazei de care lunt legate."

      Ștergere
    18. Vorbesti sa nu taci ivane.Stiu ca asa va invata in adunarile voastre sa atacati tot timpul chiar daca nu mai aveti argumente.Ati crescut in acest spirit plecat de la Branham.Te inteleg.

      Ștergere
    19. Poate ivan turbinca este behaitul fiindca si astuia din urma ii placeau jocurile de cuvinte...evident cand nu mai avea argumente . :))

      Ștergere
    20. ivan_the_terrible20 august 2014 la 14:31

      stimabile...doar in maniera asta stii sa raspunzi? Nu crezi ca exagerezi? Relaxaza-te...trage aer in piept si respira....dai cu apa...nu Cola sau Pepsi.

      Cine e behaitul? I don't know him!! Oricum de multa vreme cam bati campii...cu atitudinea asta!!!


      Ștergere
  3. Sa spuneti ca aceste versete nu are legatura cu ce spunea Fr Branham


    0. Marta era impartita cu multa slujire, a venit repede la El si I-a zis: "Doamne, nu-Ti pasa ca sora mea m-a lasat sa slujesc singura? Zi-i, dar, sa-mi ajute."
    41. Drept raspuns, Isus i-a zis: "Marto, Marto, pentru multe lucruri te ingrijorezi si te framanti tu,
    42. dar un singur lucru trebuie. Maria si-a ales partea cea buna, care nu i se va lua."


    www.facliaiubiri.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasa mai aberatiile drogatiilor de la Pink Floyd. Masina de "spalat" creiere este de la satana da. Nici un lucru nu este bun sau rau. Utilizarea pe care o da omul face sa fie rea sau buna. Banii sunt rai sau buni? Aurul e rau sau bun? Cimentul e rau sau bun? Ce face omul cu ele conteaza. In om este diavolul sau Dumnezeu nu in lucruri lasati superstitiile hipiste si branhamiste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lica in Acea zi de pe calvar ce zice Fr Branham tot asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dane, cineva ti-a zis sa mergi la culcare. Eu nu vreau sa iti zic la fel.
      Dar postarile tale nu au nici un sens si nici o legatura cu subiectele noastre.

      Ștergere
    2. Nu cereti prea mult de la Dan, saracul inca crede ca pamantul e patrat si plat, asa ca nu ai ce sa-i ceri!

      Ștergere
  6. ivan_the_terrible12 august 2014 la 19:59

    In orice caz....prea mult se pedaleaza pe lucruri nesemnificative....si nu se face un upgrade...de la lucrurile incepatoare la cele tari, de la lapte la carne (Kosher, bineinteles :P )....de la copii (prunci) la adulti. Intr-adevar si lucrurile mici sunt importante, dar de prea multe ori lucrurile mici ne ocupa prea mult timp, iar la lucrurile mari numa visam sa le infaptuim. E drept ca, lucruile mari sunt compuse din mai multe lucruri mici. Totusi lucrurile incepatoare demult trebuiau asimilate si infaptuite......
    Tabloul cu Marta si Maria de care a amintit Iacob Dan, abordeaza chiar tema asta....si cred ca Marta trebuia sa se ocupe de Oaspetele ei, in schimb ea se ocupa de ceilalti oaspeti si alte treburi care se puteau amana pe mai tarziu. Daca avea masina de spalat rufe si vesela....toate le-ar fi rezolvat dupa ce Oaspetele pleca. Observi ca Isus nu i-a zis Martei ca ea si-a ales lucrurile rele, ci doar lucruri de o importanta mult mai mica, lucruri trecatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri


    1. O masina de spalat + o masina de spalat = ...?

      Pentru cresterea performantelor detergentilor, in compozitia acestora se adauga nitriti si fosfati, care au ca efect reducerea duritatii apei.

      Ajunsi in mediul acvatic, acestia stimuleaza inmultirea algelor, ceea ce duce la scaderea continutului de oxigen in apa, facand imposibila viata faunei acvatice.

      Marea Neagra este cea mai afectata intindere de apa din lume din cauza lipsei de oxigen. Deja mii de specii de plante si animale subacvatice au disparut.


      http://questgarden.com/124/08/2/110412104118/images/turtle-bag.jpg

      http://images.wisegeek.com/extreme-pollution.jpg

      http://1.bp.blogspot.com/_laFX9ulfSzQ/SwtVbcwSwvI/AAAAAAAAABM/h_7FSab2aR8/s1600/pollution+ocean.png

      http://www.dvice.com/sites/dvice/files/styles/blog_post_embedded/public/01garbage-patch2.jpg?itok=mLBncJs5

      http://www.aljazeera.com/mritems/Images/2012/6/6/201266103538720621_20.jpg

      http://coastalcare.org/wp-content/uploads/2010/08/plastic-pollution-indian-patch.jpg

      http://3.bp.blogspot.com/-XWGsrI2DPCU/UVpspDSG1MI/AAAAAAAABJQ/N9Ynbx9wLUk/s640/216717_361666043944066_402858363_n.jpg

      -----------------------------------------------------------------------

      Neamurile se mâniaseră, dar a venit mânia Ta; a venit vremea să judeci pe cei morţi, să răsplăteşti pe robii Tăi proroci, pe sfinţi şi pe cei ce se tem de Numele Tău, mici şi mari, şi să prăpădeşti pe cei ce prăpădesc pământul!" Apoc. 11:18

      Ștergere
    2. ivan_the_terrible12 august 2014 la 20:30

      Daca tot de ecologie vrei sa vorbesti...poftim un clip...:P
      Pungile de plastic in natura: https://www.youtube.com/watch?v=eXjf5sLDM4A

      Ștergere
    3. Noi vorbim de un om care pretinde ca e profetul lui Dumnezeu cu revelatii si echilibrat si care nu greseste niciodata si care este lucid si drept in judecata lui.

      Toate pretentiile lui absurde si necinstite au fost desfiintate atat la nivel de "Ilie" si "Inger" cat si, iata, la lucrurile acestea marunte care tradeaza o deviere grava de la normalitate si echilibru social.

      A pretins sa il urmam si sa credem tot ce spune, in loc sa continue sa slujeasca poporului ca si in primii ani. A inceput sa pretinda chip si fel despre el insusi. Din slujitor, a devenit unul care dorea sa fie urmat si crezut.

      Ei uite ca nu e. Despre asta e vorba. Trebuie privid dincolo de aparente.

      E vorba despre nepotolitul si ascunsul sau dispret fata de evolutie, fata de femei, fata de incapacitatea de a accepta dezvoltarea fireasca a societatii.

      Vedem tendinta de impunere si control in viata altor oameni. Asta este o deviere psihologica grava. Toate aceste lucruri puse cap la cap ne arata lumea lui toxica si bolnava care ne-a otravit vietile si ne-a pus unii impotriva celorlalti.

      De cand am studiat mai mult leadershipul si psihologia, ma sperie in ce tipare si profile psihologice se incadreaza Branham, mai ales cand incepe sa urle, sa tipe ca disperatul, ca Hitler, pentru nimicuri de tot felul si sa manipuleze mii de oameni cu atata nonsalanta. Cu masina de spalat la fel.

      E vorba de un tipar psihologic in care se incadreaza, nu de o masina de spalat doar.

      Si multi dintre cei ce il urmeaza ii seamana mult. Asta e problema.

      Ștergere
    4. Dar masina lui de zeci de mii de dolari si cadilac cu care se plimba nu era de la diavolul? Vai ce fatarnic a fost Branham.

      Ștergere
    5. Buna intrebare. Intradevar a fost ipocrit. Nu stiu daca a vrut si nu a facut-o premeditat dar sigur a fost.

      Pacat ca a lasat mostenirea asta celor care il urmeaza si ei nu vad ca il copiaza pe Branham si la acest mod toxic de gandire.

      Ștergere
  7. Simeone, nu da in ridicol te rog. Am o parere mult mai buna despre tine.
    Mai bine asculta si tu The Wall si aplica-l in branhamism.

    Imi place ce spune Anonimul. In om este raul si binele nu in lucruri. Branham s-a legat de lucruri. Ce naiv a putut fi.

    De fapt el era si cu parul lung, cu haine lungi, fara machiaj, etc.
    Doar EXTERIOR, doar lucruri de suprafata.

    Foarte bine spus.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca credeti ce a spus profetul vostru aruncati-va masinile de spalat acum.
    Dan primul, Behaitul si ceilalti dupa el.

    Astept poze cu dovezile voastre ca ati aruncat la gunoi, sau ati vandut masinile de spalat haine si vase. E dovada ca voi credeti in ce Branham a spus ca Dumnezeu i-a aratat.

    Ori credeti mesajul ori nu.

    RăspundețiȘtergere
  9. ivan_the_terrible12 august 2014 la 22:55

    Adevar sau Provocare...asta e jocu?....=))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merge si surprize, surprize, zana zanelor in bratele turcului a picat, etc..., bal mascat...

      -----------------------------------------------------------------

      Automobil, fier de calcat, tractor, PC, WC la bloc plin cu..., in Dunare deversat, bambilici, programul "Rabla", septica, cetatean turmentat, referat, autostrazi, centrala electrica, domeniu slab dezvoltat, justitie umana, diversitate, diversificat, United States, U.K., democratie, dezvoltat...
      Era sa uit;..., masina de spalat...

      Pentru că zici: "Sunt bogat, m-am îmbogăţit, şi nu duc lipsă de nimic"...

      Ștergere
    2. ivan_the_terrible13 august 2014 la 21:20

      enumerație...doar o vorba sa-ti mai spun. G. Pruteanu

      Ștergere
    3. remunerat..., salariu secret, da, deranja pacla actului patru final Pruteanu.

      Ștergere
  10. Mai degraba se refera la undele pe care aparatura le confera hainelor. Cine cunoaste catev ceva despre energie si corpul auric uman cu care se impreneaza hainele, poate intelege afirmatia celui la care faceti referire. Singura problema este exprimarea, neadaptata. Din acest motiv multi care se opresc doar la carti vechi nefiind antrenati si cu logica stiintifica obisnuiesc sa reduca cunoastere la termeni vechi si simpli...e de la diavol, prin asta de fapt vor sa exprime ca nu-i benefic...problema e ca din cauza exprimarii sumare, acest diavol a luat mule forme si cea mai rea este inducerea fricii.
    Sa nu uitam ca Dumnezeu este atotputernic inclusiv peste nazdravanul de diavol, asa ca tot ce se intampla este spre provocarea mintii umane la cercetare, de asta si Biblia da fraze codate, informatii ascunse, tocmai ca omul sa-si foloseasca creierul din dotare.
    Si eu cred ca orice aparatura care emite unde ce sunt in contrast cu energia benefica aduce in timp efecte.Dar fiecare trebuie sa cerceteze,ce nu va afla intr-o viata va alta dupa moarte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vedeti ce unde si energii negative (draci) intra in haine cand o femeie frustrata spala tone de haine cu mainile.

      Sunteti comici cu teoriile voastre. Dar cum nu mi-am pierdut simtul umorului o iau de "buna".

      Branham nu a vorbit nici in context ecologic, nici in alt fel, decat in felul lui obisnuit de "religios strict" a pune interdictii. La fel, si cand a interzis televizorul, a facut-o din motive pur "religioase" nicidecum in alt context.

      Astazi ar fi blestemat toate electrocasnicele. E vorba despre un tip primitiv in gandire obsedat de lucruri care ajuta femeile. Misogin.

      Pai daca a zis ca femeia este creata de diavol, atunci nu ma mir ca i-a dorit o viata chinuita.

      Nu faceti, va rog, si voi precum cei de la Antena 3 fac cu Voiculescu. Se stie ca e super vinovat, toata tara stie cum a fraudat statul, dar ei tot cauta sa pozeze in victime, sa dea tot felul de explicatii penibile doar ca sa il apere.

      Si-au calcat in picioare deontologia profesionala de jurnalisti pentru a fi avocatii "diavolului". M-a apuca scarba cand ii vedeam cum desi stiu si ei totul, efectiv SPUN TOTUL INVERS. Constient.

      Numai ca sa apere un infractor dovedit, pe liderul lor, au devenit niste pupincuristi ieftini fara caracter si fara simtul dreptatii.

      Aplicati asta si in acest context.

      Ștergere
    2. Da sigur ,undele prostiei...Adevarul e ca nici tu nu stii ce vorbesti dar ai auzit undeva de aura si alte lucruri de acest gen si apelezi la ele doar sa il aperi pe Branham. Suferiti de ceea ce se numeste ""Disonanta cognitiva"". Daca altcineva va spunea de aura si alte lucruri ezoterice,sareati in sus si il etichetati ca fiind de la diavolul.Asa a spus Branham o chestie stupida doar fiindca avea un dispret pe femei,si voi incercati sa il scoateti nevinovat.

      Nu te-ai intrebat de ce nu a spus nimic de automobile? FIindca nu avea nimic cu barbatii ci doar cu femeile.

      Voi branhamistii sunteti apogeul ignorantei si prostiei .Degeaba spune Pavel sa cercetam toate lucrurile si sa pastram ceea ce este bun,voi nu pastrati nimic bun adica o inventie,o inovatie care ajuta omenirea,cum ar fi masina de spalat. Daca Branham a spus o prostie,o preluati si voi si o dati mai departe ca papagalii. Fara discernamant,fara cercetare sanatoasa...doar asa ca aveti obsesii si simpatii cu ""profetul"".

      Ștergere
    3. Interesant.Mai normal era sa spuna ca masina de circulat este de la satana fiindca produce mult mai multe accidente,decat masina de spalat.Dar nuuu...el a spus de masina de spalat fiindca avea ceva cu femeile.Se vede ca Branham spunea multe din frustrarile lui proprii.

      Ștergere
  11. Cred ca se refera la alta masinarie,nu la cea de spalat...O ""masinarie"" care toaca creierele...care indoctrineaza si ii face pe oameni sa se imite unul pe altul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu daca e adevarat insa am auzit ca Branham a predicat ca e pacat sa ucizi un animal care nu iti serveste! adica nu il maninci! Pai cred ca am vazut undeva o gramada de trofee de animale pe care nu cred ca le-a mancat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarat ce zici ba inca si mai mult decat atat.

      Branham a vorbit dur si acuzativ daca cineva face asa ceva, adica sa ucida de placere, ca hobby, si da ai dreptate apoi el in Africa a vanat zebre, bivoli si antilope si altele pe care nu le-a mancat. Si-a dat sentinta ca si in alte situatii.

      Eu inca ma miram cum de el se contrazice atata. Dar intr-o zi am aflat motivul psihologic.

      Singura explicatie in asemenea cazuri este, ascultati atenti va rog: Branham nu isi facuse principii de viata de baza din afirmatiile sale, ca apoi sa le repete intr-o armonie, ci ele erau doar afirmatii pentru lauda de sine, de aceea le schimba mereu. Ati inteles?

      Nu erau VALORI SI PRINCIPII SOLIDE, ERAU DOAR AFIRMATII FRUMOASE dar care apoi le sucea sau facea exact opusul la ce vorbea. E simplu de inteles da?

      I se daduse permisiunea sa intre in Africa numai ca vanator nu ca evanghelist din cauza doctrinelor false.

      Comitetul de frati cu care a avut adunarile in 1951 in Africa de Sud au depus cereri peste cereri sa nu i se permita din doua motive. Erau revolte interetnice mari si razboaie civile (conflicte) plus situatia de apartheid si pe motiv de eretism.

      Ștergere
    2. "" Singura explicatie in asemenea cazuri este, ascultati atenti va rog: Branham nu isi facuse principii de viata de baza din afirmatiile sale, ca apoi sa le repete intr-o armonie, ci ele erau doar afirmatii pentru lauda de sine, de aceea le schimba mereu. Ati inteles? ""

      Oare de ce se aseamana branhamistii cu Branham?

      Si acestia vorbesc doar sa se creada importanti si dintr-un duh de aroganta si mandrie.

      Uite un exemplu gasit intamplator pe internet:

      https://jefuitorcrestin.wordpress.com/4b-discutia-dinaintea-jefuirii/

      Se incepe cu niste discutii pe teme biblice,ca apoi saracul om sa ramana fara masina!.

      Si pastorul branhamist ,care ravneste la bunurile altora:

      https://www.youtube.com/watch?v=tBdQN-kG7AU

      Bine ca au piramida in spate ,insirata cu tot felul de calitati. Ca in rest...vai de steaua lor.

      Trist sa vezi asa ceva. Ai spus tu Lica acum cativa ani aici pe blog ca branhamistii astia aveau tot felul de apucaturi cand era vorba de bani si zeciuieli....dar sa-i ia masina omului asa pe fata?

      Vorba lui Isus: "" Dupa roade ii veti cunoaste"".



      Ștergere
    3. Rectificare.

      Se pare ca masina a fost data de buna voie de proprietar .Cel putin asa scrie in mailuri. Nu mai inteleg nimic. :)

      Ștergere
    4. Doamne cati dezaxati in tara asta,in lumea asta...:))

      Am dat o cautare dupa autorul blogului Valentin Trifan. Si mai mult ca sigur cred ca e acest individ.

      https://www.youtube.com/watch?v=KdCIxA1lFxA&spfreload=5

      Ștergere
    5. Ponta a ajuns presedinte :)))) Altul tot Trif.

      Profetul Trif Ioan - Domnul mi-a spus ca Ponta o sa ajunga presedinte

      https://www.youtube.com/watch?v=c-UV72sr6zs

      Valentin Trifan cu pseudo. Vlaicu Traian scria predici in care inventa mari miracole si vindecari in direct. Il imita perfect pe Willaim Branham dar la o scara mult mai mare. Acum vreo 3 ani toti fratii din cluj inclusiv Dascal Ioan blogherul zis si Behaituloilorsiglasulastorului dar altii au pus botul la vrajala acestui profet sarlatan. Ei toti i-au propovaduit predicile peste tot. Au spus la toti ca s-au infaptuit miracole de creatie maini si picioare. Oameni ca si acestia sunt magnet pentru toti profeti falsi . Mai frate zici ca is toti o gramada de oameni efectiv fara nici un gram de minte in cap.

      Ștergere
  13. Sarmana femeie sotia lui Branham. Ma uitam cum sotia lui Branham cum sta acolo trista. Mi sa facut mila de ea si cred ca a suferit mult langa un om asa prost si rau ca sotu sau.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ca sa fiti obiectivi, ar trebui postat si aacest fragment care arata ca Meda Branham avea masina de spalat. Apoi mai exista unul care este cu referinta colectiva ,,cum noi avem":
    That, I'm… I, I'll apologize to her, and I'm—I'm asked God to forgive me for such thoughts. Cause, I was going along there, I thought, "Well, she thinks… Well, my goodness! She, she is a worker, you know, and—and all the time when she's out in the kitchen or somewhere out in the…" 125 And any of you knows her, that washing machine is going all the time. And so I'd go out, I'd pull her; I said, "Don't be washing like that. Talk to me. See, I love you. I want you to tell me something; tell me you do, too."
    63-1110E - He That Is In You


    28 I think of Susanna Wesley. I think she had seventeen children. I think that's right. But she found two hours or more, every day, to pray. Down at the—the end of her dress, where the little boys knelt around, out of there produced a John and a Charles that changed the course of the world, saved the world in that day. And she didn't have a washing machine and a dryer, as we have today, and a dishwasher, and so forth, or a maid. The thing that… She did it all herself, but yet she could find time because she was putting an influence to some children that finally changed the course of the world. I think that's the old-fashion mother, the old-fashion home, where prayer and the understanding of the Bible.
    63-1114 - Influence

    Corect?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E corect ce spui. Postez desigur. Obiectivitatea si onestitatea a fost si ramane promisiunea mea pentru acest blog.

      Multumesc pentru citate. In primul citat da, asa pare, desi nu te poti baza pe Branham in ceea spune. Dar hai sa o luam de buna.

      Totusi de ce si-ar calca in picioare convingerea de dinainte "venita de la Dumnezeu" ca masina de spalat haine este de la diavolul si ca nici o familie nu ar trebui sa o aiba in casa?

      Daca imi raspunzi la asta, dau o cafea.

      Dar in al doilea citat se refera la modul general, nu la cel personal, la fel ca si cum spune in alte dati "astazi noi avem Hollywood, bombe atomice, ONU, etc".

      Bun. Daca cumva a fost chiar asa cum pare, ca in final a cumparat masina de spalat haine, inseamna ca avem din nou confirmarea ca Branham este duplicitar, ipocrit si mincinos.

      Daca dupa ce ani de zile interzice masina de spalat in Numele Domnului, ca revelatie divina in PUBLIC SI IN PREDICA iar ulterior el isi cumpara, fara sa se pocaiesca de minciuna, rautate si prorocie mincinoasa, doar mi se reconfirma cat de fatarnic era Branham.

      Iti multumesc din nou pentru ca ai postat acel citat.

      Ca si cu Cadillacul. Se lauda ca niciodata nu ar accepta unul dar apoi il vedem ca primeste masina luxoasa.

      Si la fel cu restul de intamplari si afirmatii tot asa haotice, contradictorii. Ne arata din nou ca nu poti merge doi pasi pe ce spune Branham.

      Astazi Trinitatea e de la Dumnezeu maine e de la diavolul, poimaine iara e de la Dumnezeu apoi din nou de la diavolul. Cat de bolnav si incurcat in mintea ta trebuie sa fii, ca sa inveti pe oameni ani de zile ceva anume, sa impui acel lucru, sa le spui ca e direct de la Dumnezeu, iar apoi sa o dai la intors?

      Aici la faza cu masina de spalat apare ceva grav -pentru voi urmasii lui.

      Branham nu asculta de "Dumnezeu" care ii vorbise impotriva masinii de spalat haine.

      Eu cred ca se confirma teoria mea ca atunci cand Branham spunea ca Dumnezeu i-a vorbit, era vorba pur si simplu de gandurile lui, ideile, emotiile si sentimentele lui fata de lume, denominatiuni, Cadillacuri, femei, masini de spalat, apocalipsa etc. Ne mintea.

      El exprima prin nevroza lui, viziunea sa cu privire la orice, fie lucruri pamantesti fie religioase fie duhovnicesti. Asta este foarte evident si din aceasta intamplare cu masina de spalat.

      Citatul tau ma ajutat sa inteleg si mai bine ca Branham nu era doar haotic si nevrotic ci era si la un nivel foarte adanc de psihopatie agravata.

      Daca pastorul tau, sau eu, sau alt predicator din Romania ar face asa ceva ai spune ca e total fals, nebiblic si ca e afectat grav acel om, nu? Si ai avea dreptate. Ei bine asa a fost si Branham.

      __________________________________________________________________________

      PSIHOPATÍE s. f. Manifestare anormală a personalității, caracterizată prin tulburări ale manifestărilor instinctive și emoționale care duc la reacțiuni necontrolate, la ciudățenii în felul de a se purta și adesea la incapacitatea de adaptare la viața socială.

      Ștergere
    2. Ai zis ca " el exprima prin nevroza lui, viziunea sa cu privire la orice, fie lucruri pamantesti fie religioase fie duhovnicesti. Asta este foarte evident si din aceasta intamplare cu masina de spalat. " Asa este. Apoi isi dadea seama ca a exagerat si se facea de rusine si dupa aia le scalda ca sa se scoata cu fata curata. Ma bucur de Meda Branham ca dupa ce sa chinuit vreo 20 de ani sa spele cu mainile a avut masina de spalat haine. Problema e alta aici. William Branham nu e de incredere in absolut nimic din ce vorbeste si face. Asta e toata filozofia.

      Ștergere
    3. Asta asa e.

      Branham nu este de incredere deoarece nu spune niciodata ceva sigur care sa ramana in picioare indiferent de domeniu.

      Ma intreb ce or fi spus cei care l-au ascultat si nu au permis sotiilor lor sa aiba masina de spalat haine, cand au aflat ca el i-a cumparat in final sotiei sale una?

      Ce au spus miile de femei crestine care l-au crezut si urmat 100% cand au vazut ca el spune una dar face cu totul altceva? Au fost dezamagiti toti? Desigur ca au fost.

      Sunt sigur ca daca acestia i-au atras atentia lui Branham asupra acestor erori, dupa obiceiul lui stiti ce a facut? I-a spurcat pe toti si ia facut Core, Datan si Abiram, razvratiti, Iuda, batjocoritori samd.

      Asa a facut cu toti care si-au permis sa ii ceara socoteala pentru ca i-a mintit si ia derutat ani si ani de zile. I-a indepartat de langa el si si-a pastrat toti oamenii care nu sunt capabili sa discearna dintre fals si adevar.

      Asa fac aproape toti liderii de la mesaj. Incapabili sa isi recunoasca erorile si falsurile, mereu vor da vina pe altii, tipic lui Branham.

      Acesta este semnul unor minti intoxicate si bolnave.

      Totusi, desi e grav pentru ca arata o mentalitate toxica, faza asta cu masina de spalat haine, e nimic fata de tema Casatorie si Divort prin care Branham a distrus efectiv multe casnicii si vieti.

      A produs haos total in mii si mii de familii si pana in ziua de azi acest subiect produce pagube imense, cearta si confuzie in urmasii mesajului sau.

      Daca dupa ce vad atatea imi pun intrebarea: In ce anume pot sa am incredere in Branham cu privire la sutele din ideile sale? Am un singur raspuns: IN ABSOLUT NIMIC.

      Daca va intreb pe voi, care il urmati, aceeasi intrebare, si voi aveti acelasi raspuns, doar ca va este teama sa recunoasteti acest lucru.

      Sa aveti un weekend minunat!

      Ștergere
    4. You notice, most the women today has wash machines, and electric ironers, and push button dishwashers, and everything like that; and yet they got less time to pray than they ever had. 62-0120

      Si in anul 1962 critica!

      Ma gandesc ca a spus asta deoarece i sa spus ca daca femeile vor avea masini de spalat haine le va fi mai usor si vor avea timp de rugaciune si de alte chestii spirituale.
      Dar el vrea sa desfiinteze si argumentul acesta criticand in continuare.

      Nevroza si ura lui fata de femei era problema, nu masina de spalat haine si fierul de calcat.

      Cum de nu critica niciodata barbatii care merg cu masini de lux si pierd zile si saptamani intregi la vanatoare si pescuit? Pentru ca el era unul din ei.

      Cum de nu si-a facut -mea culpa - asumarea greselii- niciodata ca a angajat doi sodomiti in adunare la inregistrat benzi si ca era cu ei mereu in munti la vanatoare si pescuit? Dar el critica masina de spalat haine si fierul de calcat si pe femeile care le folosesc?

      Cum e posibil asa ceva domnilor?!
      Cum e posibil sa critici pe toti si pe toate, cand tu, predicator, pretins profet, tu imparti cortul noaptea in munti cu doi sodomiti?

      Bine zice apost Pavel. Citez din memorie.
      Tu care cunosti Legea si care spui altora sa nu ucida, tu ucizi? Tu care zici nu fura tu furi? Adica tu care te dai marel profet tu condamni pe altii pentru toate nimicurile, si nu te vezi in ce rahat esti tu de fapt?

      Cel care a judecat pe toti, a fost judecat de toti.

      Daca as putea sa iau cu mana din creierul meu tot ce apartine de aceasta secta a lui Branham, as face-o in secunda asta. Sa uit de tot de toata inselaciunea asta de proportii incredibile. Sa uit de timpul pierdut in iluzii false.

      Mesajul orei este o inselaciune de o subtilitate pe care numai sarpele cel vechi, da, vicleanul sarpe vechi mincinos, o poate face cu oamenii naivi si fricosi.

      Ștergere
    5. Poate Branham nu a cumparat masina de spalat?

      Poate a primit-o cadou, si cum putea sa refuze?

      Pentru ca, cine ii face o favoare "Profetului" are automat viata vesnica, intrare libera in cer, fara Hristos si fara pocainta... :D

      Pe alta parte, vedem si aici cat de "corupt" era acel dezaxat mental si emotional: Pe altii ii critica, ca de ce au masini de spalat, poarta fuste sau pantaloni scurti? Si el si familia lui? Cei mai demagogi... Cadilace, fuste pana la genunchi, pantaloni scurti (profetici), toate spalate in masini de spalat (tot profetice).

      Ca sa nu mai vorbim de liderii de azi, care propovaduiesc lipsirea de educatia, trairea in saracie (si cu duhul, dar si materiala), in timp ce ei au cea mai mare masina de spalat BANI, numita Voice of God (sau GAY) Recordings, Young Foundations si alte firma fantoma cu care fenteaza statul...

      Ștergere
    6. Poate ca i-au facut-o cadou fratii de CRACIUN?

      Ca ei saracii nu aveau voie sa sarbatoreasca asa sarbatoare pagana, asa ca ce sa facii cu banii? Mai bine ii "investesti" in familia nobila, profetica, care nu parea sa aiba vreo problema cu bradutul... :D

      Pun pariu ca mergeau si la baie pe undeva, nu m-as mira sa apara vreo poza cu vreun membru al family in costume de baie (sau chiar fara :P)



      Ștergere
    7. E plauzibil ce spui. E foarte posibil sa o fi primit cadou, ceea ce e un lucru bun din partea unora care o fi vazut ca biata Meda are mare nevoie.

      Branham avea un prieten apropiat penticostal care vizita deseori Tabernacolul, venind de departe. O data dupa adunare l-a invitat la masa la el. Cand intra asta in casa si vede braduletul incremeneste. Ii zice lui Branham: Frate esti un fatarnic. Acum ai predicat impotriva bradului, cum de tu ai? Branham a spus ca pentru copii a luat ca ei nu inteleg.

      Dar tu intelegi nu?

      De aceea ai zi predicat, dar cum spui altora sa nu aiba ca e paganesc iar tu iei pentru copii? A si iesit din casa ala. Din memorie am citat.

      Am inteles, am si vazut poze ca Joseph Branham impune fuste lungi-lungi, adica si aproape peste pantofi, pana la pamant, si obligatoriu maneci lungi la femei, ceea ce Branham nu chiar impunea.

      Meda Branham avea deseori fusta pana putin peste genunchi. Fetele ei, mereu tunse scurt pana pe la 20 de ani, la fel de scurte, sau uneori si mai scurte.

      Cu ce si-a pierdut Branham majoritar timpul in 25 de ani? Cu criticarea masini de spalat haine, TV, fier de calcat electric, sutiene, fuste, par lung.

      Ștergere
  15. Cred ca intelesul acestui scurt paragraf pe care l-ati postat este ca usurarea muncii femeilor nu a dus la folosirea timpului liber ramas pentru rugaciune si mers la biserica. Ceea ce este foarte adevarat, nu poti nega.

    Uite un paragraf care sustine ce am spus:

    35 You notice, most the women today has wash machines, and electric ironers, and push button dishwashers, and everything like that; and yet they got less time to pray than they ever had.
    62-0120 - The Unchangeable God Working In An Unexpectable Way

    Sincer mi se pare putin fortat subiectul. Daca iei toate afirmatiile si apoi mergi la Scriptura - 2Tim 3 in vremurile din urma oamenii vor fi... obraznici, îngâmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu; având doar o formă de evlavie - vezi ca omul acesta a avut dreptate. Eu stiu de timpuri cand mama mea punea masina de spalat la lucru, punea mincarea la fiert si se ruga. Mai gasesti azi asa ceva? Uite ce spunea William Branham in continuarea pasajului de mai sus:
    You know, Susanna Wesley had seventeen children. And she, with them seventeen children, packing the water from a spring, and washing on her hands. And yet she could find two or three hours, a day, to pray with her children, with seventeen little fellows. And out of there come a John and a Charles.
    62-0120 - The Unchangeable God Working In An Unexpectable Way

    Cred ca fiecare barbat al lui Dumnezeu a facut erori si poate ca ar fi bine sa-i judecam dupa ceea ce a facut Dumnezeu prin ei, nu prin greselile lor. In Evrei 11 nu este amintita nici una din greselile lui Moise, Avrram, David si altii. Vezi, Dumnezeu isi aduce aminte doar ce am facut pentru El. Si cum este in reclama aceea ,,what do you want to be remembered for?"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi trebuit ca si Branham sa citeasca Evrei 11 si sa nu mai critice si sa aminteasca toate nimicurile altora. Dumnezeu nu cauta la fata omului, asa ca tot ce imi ceri mie, sau altora in comparatie cu Branham, spune de el mai intai. Intelegi da?

      Ar fi trebuit sa spui ca Branham a fortat subiectul, nu eu. Eu am constatat ca de fapt el a fortat subiectul. In realitate tu esti de acord cu mine, dar pentru ca esti subiectiv, esti de partea lui. Adica gandesti corect, dar tintesti gresit.

      Hai sa iti spun ceva. Daca din 10000000000 de femei crestine, 10 sau 100 sau 1000 desi au masina de spalat haine totusi nu se roaga mai mult, el FIX PE ALEA LE CRITICA, NICIDECUM NU ADUCE MULTUMIRI LUI DUMNEZEU PENTRU CA ELECROCASNICELE AJUTA ALTE MILIOANE DE FEMEI sa aiba timp pentru educatia copiilor, pentru barbat, Biblie, rugaciune, etc. E focusat pe negativ. El vede doar raul.

      Ideea e, am mai spus, te rog nu ma face tot sa repet, nu e vorba de masina de spalat haine, sutiene, etc. ci descoperim o mentalitate toxica exprimata pe diferite canale si subiecte de catre Branham.

      Cum prindea ceva, Branham critica.

      Mai intai a spus ca masina de spalat haine e ceva rau. Apoi vazand ca nu poate opri ca familiile sa le aiba, critica faptul ca probabil a auzit 1-10-100-1000 de cazuri in care masina de spalat nu a ajutat cu nimic.

      TU GLUMESTI?
      Asta era treaba lui? A facut statistici? La pus Dumnezeu sa vaneze casnicele care nu se roaga destul chiar daca au masini de spalat? Are you kidding me?

      Toate acestea ne arata ca nevroza de care el ne-a spus ca sufera, se agraveaza, iar un nevrotic spune si vede totul doar prin prisma negativa, intunecata, neavand echilibru sa isi sustina principiile si valorile in care credea candva.

      Un nevrotic nu poate fi supus Cuvantului, ci doar emotiilor si sentimentelor sale negative despre oameni, viata, relatii, alte biserici, pe care le scoate din el intr-o forma negativa.

      Cu toata aceasta mentalitate a lui a otravit sensul Cuvantului si a Evangheliei, a diminuat puterea Jertfei Mielului pentru alti crestini, in favoarea unor idei apocaliptice preluate de la Larkin si altii si amestecate.

      Daca ar fi fost intelept (a predicat impotriva intelepciunii) ar fi profitat de tehnologia respectiva, noua pe atunci, sa incurajeze toate femeile crestine sa profite DIN PLIN DE FAPTUL CA ACUM NU MAI TREBUIE SA SE CHINUIE 12 ORE PE ZI CU HAINELE ci din acele 12 ore pot sa fie creative si roditoare in multe alte domenii ale vietii si familiei.
      Ce naiv! Ce prostut! El trebuia sa aduca multumiri lui Dumnezeu pentru ca a deschis aceasta posibilitate pentru femeile chinuite cateva secole.

      Nu era treaba lui ca nu stiu ce femei de nu stiu unde, fumeaza in timp ce masina de spalat merge. Iarta-ma, te rog din inima, dar asa un ignorant nu am mai intalnit nicaieri. E ca si un clovn care isi joaca prost rolul.

      El trebuia sa invete liderii si femeile din adunare sa se bucure deplin de aceasta sansa extraordinara, NICIDECUM SA CRITICE ASTA!

      DECI DOAR PENTRU CA O FI AUZIT EL CA UNELE CRESTINE NU SE ROAGA MAI MULT CHIAR DACA AU MASINI DE SPALAT EL CRITICA TOT?

      Acest om a fost total ignorant, naiv si a tinut sa imprastie otrava aceasta a lui tuturor si sa ne invete sa gandim ca el. De cei toti de la mesaj au criticat internetul. Apoi l-au folosit. Toti au criticat Facebook. Acum il folosesc. Vezi? Branham a format niste hibrizi robotizati care nu au personalitate.

      Stii care e adevarata problema aici?

      Ei niciodata nu vor fi in stare sa gandeasca pentru ei. Ei vor critica mereu, orice e nou, orice nu e dupa placul sau mesajul lor. E o mentalitate bolnava despre asta este vorba. Nu e vorba de greseli personale.
      E vorba despre convingerile false ale lui Branham pe care le raspandea ca fiind Cuvantul lui Dumnezeu, inseland oamenii. Despre asta vorbim aici.

      Dar despre sutien nu ai zis nimic.
      Branham spune ca e nesfant si murdar si ca nici o femeie crestina nu trebuie sa il poarte. Vezi? Mentalitate otravita, toxica, bolnava.

      Esti de acord cu Branham in cruciada lui impotriva sutienelor?

      Ștergere
    2. A criticat masina de spalat dar nu a criticat apucaturile nefiresti ale celor 2 homosexuali.De ce?Fiindca ii facea benzile?

      Apoi nu a criticat armele,desi nu au nici o intrebuintare pozitiva.Sunt concepute doar pt ucis oameni si animale.Nu spune nimic negativ la adresa lor fiindca II PLACEA SA LE FOLOSEASCA ADICA II PLACEA VANATOAREA!

      Peter





      Ștergere
    3. Cum sa critice Branham pe cei doi, dupa ce a spus ca ii iubeste si ca ii vrea aproape de el, de aceea ia si angajat.

      Daca i-ar fi criticat poate ca s-ar fi suparat si ar fi plecat, lasandu-l singur, lucru care Branham nu ar fi vrut sa se intample.

      Acei doi aveau control asupra lui Branham. Avem deci un asa zis profet controlat si influentat de doi sodomiti.

      CE SPUNETI LA ASTA MAI FRATILOR?

      Urmasii lui Branham continua sa taca la unul dintre cele mai grave subiecte din mesaj: angajarea a doi sodomiti in Tabernacolul Branham pentru a inregistra benzile cu predici. Au spurcat si ce mai era bun pe ele.

      Iesirile in vacanta a lui Branham cu cei doi, in munti, cu corturile.

      Afirmatiile lui Branham ca cei doi l-au informat cu privire la anumite idei, vise, pe care Branham le-a numit ca fiind descoperiri de la Duhul Sfant si le-a predicat ca atare.

      Dumnezeu vrea sa ajute pe cei de la mesaj sa scape de secta asta falsa si de un profet fals si ipocrit, dar ei inca ii cauta colaci de salvare lui Branham.

      Ștergere
  16. Ramanem la tema biblica. Este terenul cel mai sigur.
    Nu-mi permit sa ma exprim asupra
    capacitatii, calitatilor sau defectelor oamenilor.
    Am fost educat sa respect oamenii si sa-i iubesc
    cu toatele defectele lor. Altfel 1Cor.13 este doar o vorba.

    Sunt suficiente pasaje biblice care indeamna ca mustrare.
    Iar in VT se spune ,,Oare tacand faceti dreptate?" Un predicator
    care vede ceva gresit este responsabil in a corecta prin Cuvant
    acele lucruri. Pavel spune de mustrare, vorbeste de femeile care se deprind
    sa umble din casa in casa, sunt lucruri scrise in Cuvant care mananca
    credinta pocaitilor acum, inaintea revenirii Lui.
    Daca lucrurile care se spun nu ne ating, multumim lui Dumnezeu.
    Iar daca ne fotografiaza, ferice de cei ce se lasa corectati.
    Asa ca e bine sa facem ca David: Doamne, sunt
    pe o cale buna sau pe una rea...du-ma pe calea vesniciei.

    Apoi, in urma acestui predicator au ramas o multime de oameni
    mantuiti, vindecati, eliberati. Am citit ceva carti despre el
    de la editura NEVALI cu niste marturii puternice.
    Astea au ramas si va fi amintit pentru ele. In Evrei 11 sunt doar
    cei ce au lasat ceva bun in urma lor. Te intreb iar:
    WHAT DO YOU WANT TO REMEMBERED FOR? Anti-branham-mist? Ex-ex-ex....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa poarte sau nu femeile sutiene? Aceasta este intrebarea. Alta intrebare? :)))

      Ștergere
    2. Isus ne invata sa ne uitam la roade nu la vindecari.Si Satan se poate preface intr-un inger de lumina.Cititi Evanghelia.Lasati istorisile mestesugit alcatuite.SUntem indemnati sa avem roadele Duhului .Nu sa ne uitam hipnotizati la vindecari si lucruri paranormale.

      ISUS in rugaciunea domneasca Tatal Nostru nu invata nimic de vindecarea fizica.Nu exista nici o cerere pt o asemenea vindecare.In Matei 7 acelasi Isus ii dezaproba pe cei care au manifestat tot felul de daruri dar nu stateau pe ceea ce El invata!.

      Peter

      Ștergere
    3. Si chiar mai mult decat o dezaprobare.

      Celor care au facut multe lucruri "extraordinare" in NUMELE LUI, Domnul le va spune: Plecati de la mine lucratori ai faradelegii...

      Am incercat sa inteleg de ce Domnul va face asa ceva si deocamdata explicatia mea este ca El a vazut ca aceia au folosit darurile spirituale, potentialul ascuns in om de a vindeca, credinta si altele numai pentru a domina ulterior oamenii, pentru a-i controla si a le manipula viata, plus multe alte lucruri imorale.

      Branham a inteles ca daca are talente si daruri duhovnicesti OAMENII TREBUIE SA IL URMEZE, Domnul a invatat in Cuvant ca cine are daruri, talanti, si e lider TREBUIE SA SLUJEASCA OAMENILOR.

      Cu cat Branham era mai mare, cu atat ar fi trebuit sa slujeasca mai mult fara sa aiba nici o pretentie de a fi urmat in secta care si-a creat-o numita Mesajul Orei.

      A criticat denominatiunile dar el a creat o secta si a creat oameni de genul lui Jim Jones si ceilalti.

      Horror!

      Ștergere
  17. Sper ca respecti si iubesti pe toti la fel chiar daca sunt trinitari sau din alte biserici si chiar daca sunt al 1000 de mile distanta in anumite invataturi fata de tine.

    Ma bucur ca esti educat, dar Branham spune ca educatia e de la cel rau, de la Cain.

    Pavel a raspuns unor scrisori si e bine cand punctezi corectarea, e cu totul altceva. Comparatia ta este necinstita. Pavel nu era nevrotic. Nu ai dreptul sa amesteci lucrurile doar ca sa il scapi pe Branham.

    La Branham este vorba despre OBSESIE si ura. Obsedat sa critice, obsedat sa judece, obsedat sa condamne femeile, sutienele, parul, fusta, etc. Branham nu a indreptat nimic. El a urlat zeci de ani continuu impotriva tuturor. Daca nu poti sa vezi diferenta intre cei doi, ai o mare problema spirituala.

    Ai citit cartile respective pentru ca autorul lor a crezut tot ce a citit despre Branham, neavand posibilitatea sa verifice atunci daca este totul exact asa, si daca vindecarile sunt singurul argument pentru a dovedi un profet.

    Intre 1947 si 1952 a fost miscare puternica de vindecare in SUA dar nu numai cu Branham. De fapt Branham a avut cei mai putini convertiti. Si al vindecari dovedite medical Oral Roberts i-a intrecut pe toti evanghelistii la un loc.

    Dar nu uita ca Domnul ne-a avertizat ca profetii falsi pot face semne si minuni mari si le fac in Numele Domnului, nu in Numele Tatalui, Fiului, Duhului Sfant. Branham se incadreaza perfect la profetii mincinosi.

    Cei care au fost salvati si vindecati in anii 40-50 au ajuns in ochii lui Branham ca fiind semnul fiarei, samanta sarpelui, etc. pentru ca ei nu au vrut sa creada toate ideile plagiate si false ale lui Branham de dupa 1960.

    Practic, Branham, de ciuda, si-a lepadat, si-a "ucis" copii spirituali convertiti in anii 50, tot asa cum era sa faca Avraam cu Isac, daca nu auzea Vocea Domnului cand la oprit.

    Cuvantul si propriile sale cuvinte sunt etalonul pentru a verifica daca un profet este real sau fals. Si eu cu ajutorul Cuvantului am identificat prima data ca Branham minte.

    Intrebarea are multe directii. Aici oricine poate fi subiectiv.

    Daca te referi la mesaj nu are importanta cum sunt privit in ochii lor. Ei privesc prin prisma mentalitati lui Branham.

    Unii inca ma privesc ca acel frate care i-a iubit, i-a si ajutat dar care sa ratacit pe moment, altii ma privesc ca pe Iuda, altii ca pe un erou deoarece am avut curajul sa iau Cuvantul sa ii cercetez pretentiile de profet/inger ale lui Branham insasi.

    Daca te referi la modul social atunci fiecare om care intelege scopul vietii sale doreste sa fie eroul propriei povesti de viata, asa cum toti oamenii din istorie, Biblie, cultura, sport, arta etc. au reusit sa fie.

    Toti care sunt constienti de valoarea vietii, a mantuirii -daca sunt crestini- isi doresc sa fie amintiti ca au trait frumos, fericiti, ca au fost o binecuvantare pentru altii, ca au avut o influenta pozitiva in alte vieti prin ceea ce au gandit, au spus, au muncit samd.

    Desi am scris rar in ultimii doi ani, acest blog ajuta mult oameni de la mesaj sa inceapa sa gandeasca pentru ei insisi, sa scape de falsitatea de la mesaj, sa dea intaietate Cuvantului nu lui Branham si ideilor lui.

    Branham va fi amintit pentru ca desi a facut vindecari, si a fost pionier in asta in SUA anilor 50, a devenit un infumurat, isteric, arogant si fals. Si-a calcat totul in picioare doar ca sa se de-a inger, profet Ilie, Fiu Omului samd.

    Sa lepadat de invatatura sanatoasa a permis urii si rautatii sa ii ruineze slujba. Sa autointitulat pana si Dumnezeu in trup.

    A creat idei si mentalitati otravite anti-cultura, anti-educatie, anti-societate, care au format adevarati monstrii care au distrus si ucis sute si mii de vieti. Jim Jones, Paul Schaffer, Leo Mercer samd. Pentru asta Branham este amintit.

    1 Cor. 9:27 Pavel spune:"...ca nu cumva, după ce am propovăduit altora, eu însumi să fiu lepădat."

    Branham nu credea ca dupa ce a avut asa mare succes in slujba totusi trebuie sa isi pastreze echilibrul, altfel va fi lepadat.

    RăspundețiȘtergere
  18. ,,Oare tacand faceti dreptate?"
    Un predicator care vede ceva gresit este responsabil in a corecta prin Cuvant
    acele lucruri. - Bine ai zis. Corecteaza-l si pe Branham daca crezi ca CUVANTUL LUI DUMNEZEU este mai presus decat orice muritor.

    Dar voi de ce nu faceti asta si in directia lui Branham? De ce ai critica femeile pentru o masina de spalat haine si sutiene, dar urmezi si taci ca un mut cand vezi ca urmezi un invatator si profet mincinos, fals, ipocrit si haotic?

    Eu exact asta fac aici. Nu am tacut de cand am vazut ca Branham a mintit si ca nu e cine pretinde ca e.

    RăspundețiȘtergere
  19. Behaituloilor a postat asta despre Branham. Are dreptate. Branham a predicat impotriva uneltei diavolului televizorul dar el insusi avea acasa televizor.

    https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2017/11/27/motivele-pentru-care-fratele-william-branham-a-predicat-impotriva-emisiunilor-prin-televiziune/

    Una dintre acuzatiiloe false care se aduc astazi impotriva fratelui Branham este aceea ca a predicat in mod fatarnic interdictia de-a avea televizor, dar el avea unul in casa si copiii lui si ai vecinilor erau ingaduiti sa vizioneze.
    Aveti aici citate , ca sa intelegeti adevarul si sa fiti treziti la realitate :
    Crestinii si televizorul in viziunea fratelui Branham
    http://supersign.tripod.com/television.htm

    Da ar fi bine sa se trezeasca sa vada fatarnicia lui Branham si la acest subiect legat de TV.

    RăspundețiȘtergere
  20. Doamne ce conversatii este capabil acest behait...parca i se potriveste numele.Behaie vrute si nevrute in loc sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu .

    Uita-ti aici o behaiala originala:

    `` Eva a fost partea negativa a duhului uman ,pe care Dumnezeu a scos-o din Adam , cu scopul ca sa prinda toate duhurile rautatii intr-o inchisoare pe viata , aducandu-le in existenta fireasca prin nasterea din femeie . ``

    Parca in Biblie scrie ca femeia a fost facuta ca un ajutor pt Adam...de unde a nascocit aiureala de mai sus?

    La un moment dat devine agresiv cu ceea care isi spune mihaela,doar fiindca aceasta vrea sa-i stearga comenturile fiindca a observat ca si le-a pus el pe blogul lui.

    `` Am observat cat de” bine ” poti sa suferi adevarul, si acesta a fost motivul transferului . . ``

    Toata conversatia poate fi citita mai jos.Nu pot sa nu remarc titlul mandru al articolului pe care si l-a dat. :))

    https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2017/11/23/cum-arata-o-conversatie-a-mea-pe-teme-biblice-pe-un-alt-blog/

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vizibila nevoia lor psihologica de a se contrazice, de a dovedi ca au dreptate, s.a.m.d.

      Asta este una din marile probleme ale celor care urmeaza mesajul lui Branham.

      Sunt posedati, ca si Branham, de obsesia de a primii aprobare de la altii pentru ideile lor, iar daca nu se intampla asta, au in maneca un as. Acesta este sa eticheteze negativ si sa le spuna ca nu sunt predestinati sa inteleaga "adevarul".

      Psihologic vorbind, ei traiesc intr-un nivel de mandrie extrem. Acesta este un orgoliu diabolic. Ei nu pot accepta nimic bun, daca acesta nu este in acord cu modul lor de a privi credinta, viata, relatiile.

      Si-au setat un etalon bolnav bazat pe imaginatiile si perspectivele toxice ale lui Branham cu privire la viata, credinta, etc.

      Incapabili sa schimbe un lucru rau cu unul bun, ei vor alerga mereu in viata lor dupa aprobarea altora, dar si demonizarea lor daca acestia nu ii vor crede pe ei si pe Branham.

      Intr-un fel, fara sa fiu rautacios, isi merita soarta deoarece este alegerea lor.

      Eu nu ii mai compatimesc de mult timp.

      De unii dintre ei imi este mila da, recunosc, si ii port in gandurile mele, dar fata de cei care stiu ca ei mint si stiu ca Branham a mintit si ca a fost fals dar continua sa insele oamenii cu ideile lui, nu mai am respect.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.