duminică, 28 decembrie 2014

Fals, fals, fals

Anul 2014 este gata sa ne paraseasca. 

Am vrut sa fac o scurta recapitulare si concluzie la final de an intr-un tabel simplu, pentru a va ajuta sa vedeti unde se situeaza "mesajul orei" cu adevarat.

Desi vor vedea cu ochii lor, si vor verifica si vor vedea ca noi aici am scris corect si obiectiv lucrurile, EI NU VOR CREDE SI NU ISI VOR ASUMA RASPUNDEREA PENTRU INTREAGA "CARIERA" FALSA SI PLINA DE MINCIUNA petrecuta la mesaj. 

Dar pentru multi va fi de mare, mare ajutor.


Sa traiesti intr-o secta a caror invataturi sunt false sau plagiate desi cunosti realitatea, tu esti un om a carei inima este profund otravita. Ma rog pentru inima si sufletul tau.

Nu am facut lista decat cu lucrurile esentiale. Daca luam toate lucrurile false din mesaj ar fi fost un tabel cu sute de randuri. 

E corect sau fals ce se spune despre Branham si mesajul lui? Iata o intrebare de bun simt. 


Nu e acuzatie, nu urlete, nu jignire, nimic care sa atace persoana ci e doar o intrebare pertinenta.


Ar trebui sa aveti putina demnitate macar sa va puneti si voi aceasta intrebare.


Am inca o intrebare pentru urmasii mesajului lui Branham. 

Branham a zis ca daca un om invata un singur cuvant gresit acel om este un invatator sau profet fals si mincinos si acesta trebuie imediat respins deoarece acela da sunete nesigure.

Deci: Afirmatia lui Branham ca daca un om invata ceva fals si perverteste UN SINGUR CUVANT acel om este un profet fals, I SE APLICA SI LUI INSUSI? 

Este corect ca eu sa aplic propria lui filozofie si gandire, lui insusi? Desigur ca este corect. Eu nu fac absolut nimic gresit scriind articole care va ajuta sa puteti discerne falsul de adevar.


Sunt eu si altii gresiti pentru ca ii aplicam lui Branham propriile lui invataturi? Si voi ar trebui sa o faceti fara frica, deoarece Dumnezeu trebuie sa fie Primul si Cel dintai in deciziile voastre de credinta. Dumnezeu deasupra oricarui profet, si oricarui pretins inger.

Sunteti destul de cinstiti si corecti sa faceti asta sau in realitate sunteti niste pui de gostat fricosi si ascunsi la umbra minciunilor lui Branham?

Timpul va dovedi asta.

Va doresc multa inspiratie si curaj. Shalom tuturor.

Dati click pe imagine pentru o buna vizualizare;


Inca un link de pe blogul lui Adi despre falsurile din mesaj: https://exmesajulorei.wordpress.com/2014/11/05/afirmatii-neadevarate/


Branham zice ceva interesant dar care trebuie sa il aplicam si lui insusi: 



  E-39   Tot ce este nesigur nu poate fi de încredere. Dacă este nesigur, nu te poţi încrede în aceasta. Pavel a spus aici: „Dacă trâmbiţa dă un sunet nesigur, cum ne vom pregăti de luptă?” Acum, nesiguranţă... Nu a fost niciodată un timp când lucrurile erau atât de nesigure ca şi astăzi. Şi tot ce este nesigur nu poate fi de încredere.  Doar amintiţi-vă: tot ce este nesigur, nu poate fi de încredere.  SUNETUL NESIGUR,  62-0714 

Aici are mare dreptate si acest adevar i se aplica lui in primul rand.

15 comentarii:

  1. Sa presupunem ca nu sunteti inca la mesaj dar sunteti pe cale sa il urmati.

    Auziti de la un urmas al mesajului, multe lucruri despre "slujba lui fratele Branham", diferite pretentii despre Maleahi 4:5, Luca 17:30, Norul ala din Arizona, si mult predicatul verset din Apoc 10:7 despre ingerul al 7-lea care "descopera tainele", descoperirea celor 7 Epoci, plus alte lucruri.

    Dar inainte sa faceti pasul verificati mai bine despre Ilie, si aflati ca in eternul Cuvant sunt doar 4 veniri ale lui Ilie, si nicidecum cinci asa cum Branham si urmasii lui invata. Ati mai accepta invatatura nebiblica in acest caz? Ati da dreptate Bibliei sau lui Branham si urmasilor lui?

    Apoi cercetati atent si Luca 17:30 si vedeti ca acolo nu este vorba despre venirea Domnului in etape, in pustiu intr-un nor, cum Branham si urmasii lui invata. Ati mai crede si urma mesajul?

    Apoi auziti de una din cele mai mari revelatii ale lui Branham. Cele 7 Epoci ale Bisericilor.
    Dar aflati si de cartile lui Clarence Larkin, un teolog renumit care a gandit ceva special, si anume ca cele 7 Biserici din Asia Mica, ar putea fi o prefigurare in timpul viitor si vedeti ca el a plasat ca timp si ani Cele 7 Epoci inainte ca Branham sa se fi nascut si le-a publicat cand acesta era un copil.
    Ati mai urma plagiatura invataturilor Epocilor?

    Dupa aceea, cititi din mesaj ca Branham spune de sute de ori ca el este ingerul prezent acolo din Apoc. 10:7 care descopera tainele. Dar cand cititi Apoc 10 aflati ca in Apoc 10:7 NU EXISTA NICI UN INGER AL 7 LEA prezent acolo si ca in tot capitolul exista doar doua personaje. Ingerul ce coboara cu carticica si Ioan.
    Verificati Biblia si mesajul si vedeti ca Branham contrazice Biblia. Ati mai urma mesajul lui Branham?

    Apoi aflati ca de fapt "tainele" despre Dzeirea lui Isus, botezul Fapte2:38, babilonul, antihristul, Cina Domnului, etc NU SUNT DESCOPERIRILE lui Branham ci el le-a preluat de la unii de la altii care le-au invatat si predicat in America cu mult inainte ca el sa se nasca. Mai puteti spune ca el a restituit toate tainele?

    Dupa aceea dati de o carte cu religia Kabalah si vedeti ca invatatura despre samanta sarpelui nu ii revelatia lui Branham, cum v-au spus cei ce au propovaduit "mesajul orei", ci ea exista dinaintea lui Cristos si a fost folosita pentru a linistii constiintele soldatilor, ca motiv de ura si ucidere a oamenilor in masa si exterminarea popoarelor, sub motivul ca "aceia sunt samanta sarpelui nu e nimic rau in a-i ucide".

    Ati mai urma mesajul afland toate aceste lucruri?

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ce daca Branham sa rugat pentru bolnavi si a avut semne si minuni? Mare brinza . Si prorocii falsi fac la fel si ei pentru a insela oamenii creduli care nu cerceteaza Scripturile. Branham cel fals a nascut Mireasa cea falsa. La toate ceia ce sa pretinde la Mesaj exista un singur cuvint pentru ele, Fals.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A se citit Matei 7.Isus ne spune foarte clar ceea ce conteaza si semnele unui ucenic autentic.Nu invataturi si pareri diferite,sau scamatorii cum fac mentalistii din vremurile noastre care se uita in ochii tai si iti spun ceea ce gandesti.Chiar zilele trecute am vazut pe NG pe unul numit DMC parca.Si sa lasat testat de un sceptic care nu crede in fenomene paranormale.Acest DMC pur si simplu i-a scris pe o tabla mica cu creta ceea ce gandea baiatul sceptic din fata lui.Adica se gandea la numarul lui PIN. Cand si-a vazut numarul scris pe bucata ceea mica de tabla,a incremenit.

      Deci despre ce vorbim oameni buni? Da-ti Evanghelia la o parte si urmati orbeste un om doar fiindca a manifestat niste capacitati mai neobisnuite? Atat de limitati puteti fi incat sa reduceti Harul si Bunatatea Domnului la mesajul acestui om numit WMB?

      Pai nu Pavel ne spune ca orcine vine cu o alta evanghelie sa fie anatema? Voi stiti macar ce inseamna ""alta evanghelie""?

      Inseamna ca pe langa mesajul lui ISus Hristos despre mantuire,rascumparare ,sa vi cu ALT MESAJ PENTRU A PUNE OAMENII IN LEGATURA CU DUMNEZEU,si bineanteles mesajul autentic iesit de pe buzele lui Isus si ale apostolilor SA IL FACI FARA VALOARE,SA IL REDUCI LA ZERO,LA PRAF SI PULBERE si cel mai important SA ANULEZI TOATE FAGADUINTELE DIN MESAJUL LUI ISUS si ale apostolilor!. Si sa pui peste ele obligatia acceptarii mesajului lui Branham,Frank,Joseph Smith( ""ilie"" al mormonilor).

      Curata nebunie faceti voi cu Branham al vostru. ""Sau falit cu un om si au innebunit"".

      Ștergere
  3. 1. The biggest lie that William Branham passed off to his followers was the “Gentile Elijah Prophet Lie”…that God promised to send a prophet to the Gentiles.
    2. On May 24, 1958 William Branham was preaching about Jesus meeting the woman at the well in a city of Sychar as he passed through Samaria. He said that - he had been - to that well.
    3. William Branham claimed to have visited the site of Mohammad’s grave.
    4. When giving his life story, William Branham says that his first encounter with Pentecostal people was when he had stopped by, on his way home from a trip, and attended a convention in Mishawaka, Indiana.
    5. On the mountain in Arizona, when William Branham was hunting, he said he saw a supernatural cloud and that he stood right under it.
    6. William Branham lied about the events (plural) surrounding the “Pillar of Fire” photograph that was taken at the Houston Coliseum.
    7. William Branham lied about his date of birth. He gave three dates, so at least two and perhaps all three are incorrect.
    8. William Branham lied when he said that the reason he spoke poor grammar was because his father died when he was a young and he had to support his family.
    9. William Branham lied when he stated that all of his visions had been fulfilled except the one where he was to pray for sick people in the tent.
    10. William Branham lied about seeing King George in Vancouver, CANADA.
    11. William Branham lied when he called and testified of Lee Vayle – as Dr. Vayle. 13.
    12. William Branham lied about the inspiration for his sermon entitled “A THINKING MAN'S FILTER” preached in August, 1965 when he said or implied it was inspired - by the Holy Spirit.
    13. William Branham lied about when and where he received the Baptism of the Holy Spirit.
    14. William Branham lied about nine (9) boys (brothers) all living in a one or two room cabin in Kentucky.
    15. William Branham lied when telling about his proposal to Hope and asking permission from her father Charlie.
    16. William Branham lied the many times he told of the 16 men who died during the construction of the Municipal Bridge.
    17. William Branham lied when he blamed Hollywood for elevating women to the status of a goddess …and as a result of Hollywood’s influence; women were now showing up on the money.
    18. William Branham lied when he said that the Courier Journal printed an article regarding the Supernatural Light at his 33’ Baptism and PACKED THE ARTICLE, AND IT WENT PLUMB ACROSS THE ASSOCIATED PRESS, PLUMB INTO CANADA.
    19. William Branham lied when he said: “I was born under Nazarite birth.”
    20. When asked, William Branham lied when he denied that he said … “Eve conceived Cain of the devil”.
    21. William Branham lied about being a professional boxer.
    22. William Branham lied about his prediction or prophecy, his THUS SAITH THE LORD, of judgment striking the west coast.
    23. William Branham lied when he said “… I was inspired to say, Joseph, thou art God's prophet."
    24. William Branham lied when he led his followers to believe he was a poor man with no money
    25. William Branham lied when he gave the multiple tragedies that befell the “Man from Windsor” for lying on his prayer card.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He WMB was in the wrong, for to long. A false prophet and a false teacher.In concluzie ; un eretic.

      Ștergere
    2. Plagiatul lui Branham continua
      http://en.believethesign.com/index.php/Plagiarism#Clarence_Larkin

      Ștergere
    3. si cei ce urmeaza falsul sant falsi.

      Ștergere
  4. Titlul ; fals de trei ori ,este foarte potrivit ptr.cel mai ; PERFECT FALS din crestinism.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. macar Ponta isi vede greseala ;Ponta a modificat Legea Educaţiei ca să poată renunţa la titlul de doctor. Ministrul Educaţiei: A fost iniţiativa noastră ;

      Ștergere
    2. Ba nu. E invers. Il ascunde. „În România, legile sunt făcute pentru a fi încălcate. Ceea ce face Victor Ponta pentru a-şi ascunde plagiatul depăşeşte, însă, orice limită.“ http://adevarul.ro/news/politica/ordonanta-urgenta-victor-ponta-si-a-luat-tara-inapoi-1_54a18eca448e03c0fd24aa1b/index.html

      Ștergere
  5. https://exmesajulorei.wordpress.com/2014/11/05/afirmatii-neadevarate/

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci Branham NU POATE FI DE INCREDERE! BASTA!

    RăspundețiȘtergere
  7. Fals fals dar ei tot cred ca orbii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Branham impotriva bibliei. Pe fata.

    http://seekyethetruth.com/pages/57/resources-branhamversus.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aiureli si aberatii .Avem scrierile apostolilor,avem Evangheliile....Cine oare crede prostiile alea debitate de Branham? Trebuie sa fi dus cu pluta sa afirmi ca alea sunt ""descoperiri divine "" . Sunt doar o insiruire de nascociri in stilul lui Branham.

      Cica Mihail este Isus. Sau daca femeia isi taie parul barbatul o poate lasa.Si mai are tupeul sa spuna si ca scrie in Biblie asa ceva. :)). Cand defapt scrie clar in Biblie:""Ce a unit Dumnezeu omul sa nu desparta"". Nu exista nici o derogare de la aceasta lege,nici cu parul nici daca femeia isi pune un cercel sau un ceas pe mana....In Ezechiel 16 sau 14 Israel este comparat cu o femeie frumoasa imbodobita cu bijuterii,ifiind laudata si apreciata pentru frumusetea ei. In schimb este mustrata pentru curvie,nu pentru bijuterii si aspectul exterior.

      Doar sectele duc lucrurile in extrem adauga interdictii si amenintari acolo unde Biblia tace!.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.