luni, 29 februarie 2016

Mesajul Piramidei este de la homosexuali?


Branham nu inceteaza sa ma uimeasca. 

Branham primeste indicatii de la sodomiti si dupa ce se supune lor, promoveaza aceste indicatii ca fiind revelatii ale Duhului Sfant si le predica numindu-le Cuvant descoperit!!! 

Ce veti spune despre asta voi invatatori ai mesajului? 

Veti ascunde din nou si mizeria asta din mesajul lui Branham sub covor, alaturi de celealte falsuri si minciuni?

Eu tot incerc si ma rog sa abandonez blogul asta odata, dar se pare ca inca mai e putin de spus. 

Dupa ce citesc lucruri socante, ma intreb: l-a prostit un homosexual pe "profet" cu visul si influenta lui? 

Incredibil: Branham preia visul unui homosexual si face din el doctrina spunand ca e revelatia Duhului Sfant!



Deci nu numai ca ii lauda excesiv pe cei doi homosexuali angajati ai Tabernacolului Branham, dar ii ridica deasupra slujbei de inregistrat benzi, pretinzand ca Duhul Sfant i-a calauzit in ceva anume sa ii dea lui indicatii importante si pretioase.

Nu sunt homofob, adica eu cred ca daca cineva vrea sa aleaga ceva in viata e dreptul lui, chiar daca eu accept sau nu sunt deloc de acord. Totul este intre el si judecata lui Dumnezeu. 



Dar domnule, unde exista o ipocrizie mai mare in lumea religioasa decat cea de la Branham si mesaj? Nicaieri.


Stai un pic. Stai asa.

Adica tu urli la alti crestini care se pocaiesc si spui ca nu sunt mantuiti daca nu cred mesajul tau, arunci in iad o femeie ca isi tunde putin parul, dar tu, in acelasi timp, promovezi un cuplu de barbati care traiau impreuna ca sot si sotie, la nivel nu numai de slujba de inregistrat benzi, ci si de calauzire a Duhului Sfant pentru un profet?

Ei l-au facut profet pe Branham? Asta e totala nebunie. Nu pot sa cred! 

Inteleg ca a plagiat deoarece era plagiator si hot. Inteleg ca era nevrotic si urla la femei si alti crestini, deoarece era afectat psihic inca din copilarie. 

Inteleg ca a mintit la raul Ohio spunand ce ar fi vrut sa fie nu ce a fost in realitate. Inteleg ca a mintit ca a fost sarac si alte minciuni, pentru ca era mincinos constient si inconstient. 

DAR SA PRIMEASCA INDICATII DIRECTE DE LA DOI SODOMITI DEPASESTE LIMITA MEA DE GANDIRE UMANA SI SPIRITUALA. 



Deci conform cu ce spune Branham, cei doi homosexuali i-au dat indicatii lui Branham pe subiectele cu suprematia lui deasupra altor predicatori, -intr-un fel de OZN- si cu piramida si curcubeul si restul din ele de care stim noi ca fiind descoperiri de la Duhul Sfant? Mamaaa miaaa! Asta e catastrofa!


Iar daca unii lideri, Gordon Lindsay, fratele Moore, TL Osborn, Ern Baxter si alti prieteni ai lui Branham, unii teologi foarte buni, echilibrati, intelepti, i-au dat sfaturi bune lui Branham sa isi corecteze erorile, sa ramana calm, sa continue sa slujeasca oamenii, Branham i-a murdarit cu tot felul de etichetari negative si s-a separat de ei, facandu-i in mod public cu o rautate iesita din comun, drept: "unsi falsi" si proroci mincinosi si imitatori.

Iar daca niste perversi sexuali care -petreceau singuri toata ziua in Tabernacol- l-au lingusit si inaltat cu minciuni, el, Branham i-a crezut si promovat din amvon? Ce prostie mare! Dragilor, scumpilor, si aici puteti vedea adevarata fata a lui Branham si a mesajului pentru a zecea oara. In realitate nu a fost ce a parut ca este.

De ce sa infratit cu doi sodomiti? 

De ce petreceau ei trei atata timp impreuna?

De ce i-a angajat sa inregistreze benzile cu predici? 

De ce platea Branham doi sodomiti din banii bisericii?

De ce Branham le-a cerut celor doi sodomiti sa ii corecteze prorociile sale, sa le faca mai actuale si mai credibile?

De ce aveau atata influenta asupra lui Branham acei doi "iubiti"? 

Si cel mai grav de ce primea Branham indicatii duhovnicesti de la ei? 

Asta este o intrebare legitima, de bun simt, pe care trebuie sa si-o puna fiecare dintre voi. Acestia erau mentorii pe care Branham si i-a ales? E DEZASTRU ATUNCI.

Petreceau toti 3 cate una-doua saptamani in munti singuri la vanatoare? Din poze se pare ca se simteau bine impreuna. De fapt singurele poze unde Branham zambeste si este asa de fericit este atunci cand e alaturi de acesti doi sodomiti! Nu e ciudat? Pentru mine este foarte ciudat.

Apoi ca sa umple paharul nelegiuirii Branham spune ceva despre ei, ceea ce este absolut de-a dreptul socant chiar si pentru unul ca mine care a auzit multe lucruri de astea murdare despre lideri: 

Branham spune: "Eu ii iubesc pe baieti si am vrut sa ii pun intr-o pozitie unde pot sa fiu cu ei". 


Branham ii iubeste si i-a vrut aproape de el!!! Va dati seama ce e acolo
?

(Nu veti gasi aceste afirmatii adevarate spue de Branham in nici una din cartile de semi-fictiune: "Supranatural" ale lui Owen Jorgensen. Acolo aflam doar ce Branham si Owen a vrut ca sa aflam.)

Poze cu ei.







Branham spune mai sus: "Timp de 22 de ani la rand am ales ca in loc sa aniversez casatoria cu sotia mea am ales sa merg la vanatoare de caprioare". Ce inspirativ! 
Branham lasa familia acasa la ocazii importante timp de 22 de ani dar merge cu doi homosexuali in munti la vanatoare.



Ironia acestei imagini nu poate fi spusa in cuvinte.
Chiar Branham isi spune lui insusi de fapt: "Arata-mi compania ta si iti voi spune cine esti. Pasarile de acelasi penaj zboara impreuna..."


Pot intelege ca iubesti sufletele unor oameni considerati sodomiti, pacatosi si ca doresti salvarea lor si nu ii respingi in mod dispretuitor, ci crezi pentru mantuirea lor si ii consiliezi, asta e bine. Asta arata ca ai umanitate si divinitate in tine. 

Pot fi de acord 100% ca orice pacatos oricat de murdar este de pacat, el poate fi spalat si iertat prin Sangele lui Isus daca se caieste si se intoarce la Dumnezeu si la valorile promovate de Cuvant. 

Problema e alta aici. 

Si e grava de tot. E vorba de asociere si activitati permanente impreuna, in toata regula.

Sa devii asociat timp de ani de zile in biserica si sa ii promovezi la cel mai inalt nivel pe cei doi? De ce? De ce ar face Branham o asemenea spurcaciune? De ce ar face asa ceva? Incredibil! Apoi le deschide biserica si il ordineaza pastor pe unul din ei. In predica "Un tip ciudat" mentioneaza Branham asta.

Cineva sa spuna ceva, nu taceti! Liderilor! Pastorilor! Predicatorilor! Nu mai taceti. Nu mai traiti in minciuna! Adevarul va va judeca daca taceti! 

Voi inchideti ochii la tot ce e fals si pervers in mesaj, dar voi criticati pe altii! Acum gata. S-a terminat. 

Ati judecat pe altii mereu. A sosit timpul judecatii impotriva voastra si Dumnezeu demasca intreaga sarlatanie de la mesajul orei.

Sunteti intr-o inchisoare spirituala de proportii colosale. 

Branham acuza pe altii si el ii in rahat pana in gat. Urmasii lui Branham acuza si critica pe toti si ei sunt plini in rahat pana in gat. 

Gura le este plina de rahat si mizerie cand fac asta si nu se uita la ei in ograda. 

Si, stai! Stai pe loc si nu pleca. Stai, stai. 

Faci asta, cu tipete si urlete, in timp ce "confisti" mantuirea unor baptisti si altor crestini din alte denominatiuni doar ca aceia au cateva idei diferite de tine? E o fatarnicie greu de masurat, greu de evaluat.

Adica tu Branham, tu urli pana ragusesti, predica dupa predica, la o femeie daca poarta pantaloni sau se tunde, si furi si confisti mantuirea crestinilor - care au renuntat la pacat, la lume si s-au pocait sincer, total primind pe Isus, asa cum au priceput ei, ca Domn in vietile lor si crezand in Jertfa Lui, dar aperi doi sodomiti, ii cazezi la tine in Biserica, in viata si excursiile tale??? DE CE? DE CE? 

Si faci asta cu alti crestini doar ca ei nu te cred pe tine ca profet? 

Dar cine te crezi tu, mai inselatorule si fatarnicule?

Dar tu in timp ce faci asta, chiar tu promovezi in adunare doi perversi, doi sodomiti activi, ii angajezi cu salarii la Tabernacol si preiei lucruri "divine" de la ei? Pui in frunte doi homosexuali, iei lucruri de la ei pe care le promovezi bisericii ca fiind o "revelatie divina" de la Duhul Sfant?

I-a angajat pe amandoi deoarece ei erau un cuplu, va dati seama?

Nu a angajat doar unul ci i-a angajat pe amandoi ca un intreg, ca un cuplu. 

De ce? A zis Branham de ce? Da a zis: Ca sa fie cat mai aproape de ei pentru ca el, Branham, II IUBESTE!!!!



Branham urlă la femei dar ține bărbatii de mână?! De ce?






Sunt fara cuvinte. Deci chiar si pe mine m-au lasat cuvintele lui Branham fara replica. Am mutit cand am descoperit asta. Da stiam ca a mintit si ca a creat multe povestiri inchipuite dar asta ma depasit chiar si pe mine. Branham critica pe toti pentru nimicuri si el face asa ceva. E de groaza. E ipocrizie. E o fatarnicie de nedescris. 

MULTUMESC LUI DUMNEZEU ZI DE ZI CA AM SCAPAT DIN ASA CEVA! 

Unii fratii ma compatimesc si le e mila de mine, insa adevarul e ca mie imi este mila de voi! Voi nu stiti inca in ce secta sunteti cu adevarat. Sunteti inselati de cateva lucruri bune si frumoase puse special in fata voastra ca sa va duca de nas.

Aceasta fatarnicie de dimensiune cosmica nu poate fi pusa in cuvinte. Nu e de mirare ca vedem acelasi duh rau la multi lideri de la mesaj. 

Ei azi zic un lucru, maine altul, contradictoriu, apoi zic ca nu au zis, incurca oamenii, familii, produc dezbinare, produc durere in vietile oamenilor si apoi ei vor sa para mereu nevinovati nu conteaza cat rau fac altora. 

Pai frate, gresim in viata, uneori ca vrem, alteori ca nu vrem, dar faza asta cu cei doi sodomiti, asta este culmea mondiala a ipocriziei si sarlataniei de la mesajul orei. 

Mai scumpilor, mai oameni sinceri si buni din mesaj, voi criticati pe altii si profetul vostru traia cu sodomitii si ii promova si pe ei si "descoperirile lor" de la "Duhul Sfant" in biserica si si-a facut viata si doctrine dupa acele afirmatii de la cei doi?

Vai si amar de miscarea mesajul orei, o miscare religioasa bolnava, toxica, blestemata, otravitoare care ii amageste pe oameni cu siropurile dulci si falsificate din povestile lacrimogene, peste 90% din ele neverificate si fara martori, a lui Owen Jorgensen despre Branham!

Leo Mercer, unui din cei doi, a fost ordinat mai tarziu de Branham ca pastor si dupa moartea lui Branham, el si-a facut de cap si a ajuns sa violeze copii, femei si baieti din adunarea lui, ajungand in prima pagina a ziarelor din America. Unul din copiii abuzati de el, cand a crescut, a ajuns criminal notoriu, impuscand in public oameni din cauza urii pe care o avea fata de cei "din lume", necredinciosi. 
(https://william-branham.org/site/people/leo_mercier)
(http://en.believethesign.com/index.php/Leo_Mercer )

Din nou, si din nou, branhamistii ajung in ziare, nu pentru fapte bune, ci pentru abuzuri, crime, sinucideri, violuri, agresiuni, frauda financiara, etc.

Toti avem minusurile, esecurile, greselile si pacatele noastre, cum se spune, dar sa faci asa ceva la nivelul tau de pretinsul profet al timpului, iar apoi sa pretinzi ca tu, si numai tu, si doar tu, esti marele profet cu revelatie si te situezi deasupra altor slujitori pentru ca un sodomit, te-a visat ca erai deasupra lor? 

Asta e dezastru. Nimic nu poate fi mai rau ca asta. Este pur si simplu CATASTROFAL. Este cangrena in oase, este cancerul sarlataniei sectante al mesajului orei. Daca nu va treziti meritati sa stati acolo in secta. Meritati sa va risipiti viata in asa ceva.

Aici un video cu informatii in acest sens.



Eu credeam inainte ca "mesajul e sfant", dar se pare ca de fapt e uns cu toate alifiile satanei de inselaciune si cu duhurile celor doi, nu numai de perversiune si fals, ci si de minciuna. 

Doamne Isuse! 

Scapa, te rog frumos, oamenii sinceri de acest profet si mesaj fals si de impostura existenta in ei!

Voi sunteti sinceri, multi dintre voi, si meritati sa stiti tot adevarul. Ce am spus mereu spun si acum. Nu ma credeti fara sa verificati. 

Cercetati si aflati pentru voi insiva adevarul. 

Apoi alegeti cum va dicteaza constiinta. O constiinta curata nu va poate duce la minciuna si impostura.

Eu nu pot decat sa spun un lucru sa va influentez pozitiv: Scapa de minciuna orei, de otrava, de falsificare de manipulare si de moarte si Alege Viata ca sa traiesti. Fa-ti viata o capodopera, fa-ti viata frumoasa, afla rolul tau in ea, afla scopul vietii pentru tine si lupta pentru el.

55 de comentarii:

  1. Poate Branham era homosexual.Cine citeste aceste paragrafe din viata lui Branham si elimina factorul religios,ajunge la concluzia ca Branham desi avea familie ,era homosexual. Se intampla ca multi care au familie ,sa aiba o viata dubla defapt. Este ciudat si cum de petrecea mult timp cu acesti 2 homosexuali.Nu avea frati si prieteni normali,daca tot se lauda cu semne si vindecari? Asa se explica si aversiunea lui fata de femei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Eu ii iubesc pe baieti si am vrut sa ii pun intr-o pozitie unde pot sa fiu cu ei".

      Asta spune muuulte. Acum mai credeti ce a vorbit "profetul"?

      Ștergere
    2. Protejatii lui Branham. Sa fie cu baietii? De ce? Eu chiar nu pricep. Come on man chiar asa?

      Fiti sigur ca acestea Owen Jorgensen nu le-a scris. A scris numai ce a vrut el sa stim si le-a inflorit enorm.

      Ștergere
    3. Dupa cum Datan Core si Abiram erau impotriva lui Moise, iar Dumnezeu i-a nimicit de pe fata pamantului si i-a mai trimis si in iad....eu sunt mai mult ca sigur ca tu vei ajunge mult mai rau ca ei...astfel de oameni sunt predestinati catre iad mai inainte de intemeierea lumii....chiar prin cuvintele tale te osândeşti singur....de geaba mai comentezi ca nu le voi citi pt ca deja stiu foarte bn ceea ce ești, ...cineva trebuie so faca si pe asta (voia celui rau) pui de năpârci

      Ștergere
    4. Dupa cum Datan Core si Abiram erau impotriva lui Moise, iar Dumnezeu i-a nimicit de pe fata pamantului si i-a mai trimis si in iad....eu sunt mai mult ca sigur ca tu vei ajunge mult mai rau ca ei...astfel de oameni sunt predestinati catre iad mai inainte de intemeierea lumii....chiar prin cuvintele tale te osândeşti singur....de geaba mai comentezi ca nu le voi citi pt ca deja stiu foarte bn ceea ce ești, ...cineva trebuie so faca si pe asta (voia celui rau) pui de năpârci

      Ștergere
    5. Bla blaurile voastre de doi bani si amenintarile ieftine de oameni disperati ce sunteti, nu au nici un efect asupra noastra, asupra celor ce cred in Domnul Isus Cristos. El este mai presus de oricine si decat orice asa ca iti vei lua tu pedeapsa pentru prostiile tale.

      Tine-le pentru tine, branhamist fals, deoarece se intorc asupra capului tau.

      Ștergere
    6. Gelu, înainte de a scrie, ai verificat dacă sunt adevărate afirmațiile de mai sus? Dacă nu, atunci se pare că faci ce toți branhamiștii fac: doar îți exprimi propriile emoții negative față de ceea ce ai citit, prin niște vorbe goale. Atât.

      Ștergere
    7. Asa sunt dresati: Sa o dea inainte cu Core,Datan si Abiram.Orice nu le convine este imediat stampilat cu Core Datan si Abiram. Chestia asta orice nebun o poate face,impotriva altora.

      Ce ar fi sa spunem ca ei sunt Core,Datan si Abiram fiindca pun predicile si sfaturile lui Branham mai presus de Biblie adica de ceea ce ne invata Isus si apostolii ? Si ca mai corect este ca ei sa fie numiti cu denumirile de mai sus fiindca au intors spatele lui Isus si a ceea ce ne invata apostolii Sai,ascultand orbeste de Branham? Vedeti ca avem motive reale sa ii numim Core ,Datan si Abiram.

      Am avea toate motivele dar nu suntem atat de redusi si inapoiati.



      Ștergere
    8. Acuzatii de tot felul mai ales false, invinuiri, atacuri si alte rahaturi, este tot ce mai au cei care urmeaza mesajul lui Branham. In rest sunt zero, zero (ma refer la dovezi cu privire la mesaj).

      Nu exista in toata lumea o secta, o miscare, un grup ca si ei, care sa nu fie in stare sa isi dovedeasca credinta si sa arate autenticitatea mesajului lui Branham.

      Totul este minciuna, plagiat, fantezii si inchipuiri bolnave ale lui Branham, amestecate cu unele lucruri adevarate si frumoase, asa ca sa poata insela oamenii.

      Am scris aici un articol despre aceasta atitudine a lor acuzativa:

      http://mesajul.blogspot.ro/2015/11/gardienii-lui-branham.html

      Ștergere
    9. Asa cum Core Datan si Abiram au intors spatele lui Moise,asa si acestia au intors spatele lui Hristos si urmeaza un profet fals adica pe William Branham.Este dovedit ca a fost fals si mincinos.

      Un proroc adevarat te invata sa traiesti cuvintele lui Isus,nu sa asculti orbeste de ceea ce spune pretinsul proroc.

      Ștergere
    10. Asta e comparatia adevarata defapt: Moise era pentru israeliti un prototip al lui Hristos.Nu scrie niciunde ca Moise era un simbol pentru Branham.Si aici Branham sa strecurat cu tupeu asa cum a facut si cu pecetile,facandu-i pe oameni sa priveasca si sa asculte de el,nu de Isus si invatatura Lui . Prorocul Moise inspre Hristos a aratat,nu inspre Branham.

      Deci comparatia adevarata este in legatura cu brahamistii ,nu cu acei crestini care privesc doar la Isus Hristos.

      Asa cum a facut Brnaham cu pecetile din Apoc.5 strecurandu-se cu tupeu si predicand ca el a primit dreptul sa vada continutul pecetilor desi doar Mielului i-a fost rezervat aceste drept,asa a facut si cu tabloul din Exod cu prorocul Moise si Core Datan,si Abiram,comparandu-se cu Moise .

      Ștergere
  2. "Eu ii iubesc pe baieti si am vrut sa ii pun intr-o pozitie unde pot sa fiu cu ei". Auleo maicuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare in ce fel de pozitie? :))

      Este o vorba:""Spune-mi cu cine umbli,ca sa iti spun cine esti."" :D

      Ștergere
    2. chiar Branham o spune in poza.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Sau asta : ""Cine se aseamana se aduna"".

      Ceva scurt si interesant de citit.Simplu si la obiect.

      http://www.povesticutalc.ro/motivational-Cine-se-aseamana-se-aduna.html

      Ștergere
    5. Oups! :))

      Nu e de mirare ca tendinta generala la mesaj si in secte in general este sa atraga si ei ce sunt ei. E lege universala. Nu absoluta, dar universal valabila.

      Dar aici sunt atrasi oameni nevrotici, singuri, cu sentiment profund de respingere, oameni depresivi, oameni care de fapt au nevoie de iubire, consiliere, vindecare si acceptare nu scenariile apocaliptice si de urletele acuzatoare ale lui Branham.

      Si din pacate multi au "nevoie" in mod subconstient de o continuare a pattern-urilor negativiste mostenite.

      Au nevoia asta de a se simti "superiori" prin fanteziile si imaginatia cuiva si nu a fi cineva sau ceva prin propriile actiuni si fapte.

      Lipsa stimei de sine, nesiguranta fata de adevarul etern a lui Dumnezeu, este doar mascata de promisiunile desarte si false ale lui Branham ca "daca urmezi mesajul ajungi la cer."

      Asta poate fi extrem de grav. De ce? Va spun de ce. Ne arata ceva dincolo de aparente.

      Ne arata ca suferinta, nesiguranta, confuzia si adancimea unor rani, poate fi, de la caz, la caz, foarte mare, daca Evanghelia, Isus si promisiunile adevarate ale lui Dumnezeu nu le mai satisfac aceste nevoi, tulburari, lupte interioare si afectiuni psihice si sunt mereu in cautare de ceva "fantastic, miraculos, extraordinar, supranatural...etc".

      Ștergere
  3. Am o noua revelatie, despre ce inseamna VGR:

    VOICE OF GAY RECORDINGS

    Ce ziceti, sa inregistram marca? ;)

    https://exmesajulorei.wordpress.com/2016/02/21/zeciuiala-2/comment-page-1/#comment-2297

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am raspuns si eu acolo "Luptatorului".

      Ștergere
    2. Abel :)))) ai nimenit-o la perfectie!!!!

      Ștergere
    3. La fix ai zis-o Abel. Exprima realitatea . Si dumnezeul lui Branham era tot un fel de gay,care ura femeile si le desconsidera la maxim. Majoritatea din aceea loja masonica erau toti gay. Deci sunt sanse foarte mari ca insusi marele ""profet"" sa fi fost tot gay. Daca el merge atat de departe incat afirma ca Duhul Sfant i-a inspirat pe cei 2 homosexuali,va dati seama ce dumnezeu au acestia? Si ce dumnezeu au branhamistii?

      Parca si mesajul era destinat pentru homosexuali,fiindca este plin de ura si dispret la adresa femeilor. Oare pentru homosexualii din aceea loja masonica din care facea parte si Branham? Intotdeauna masonii au crezut ca ei au tot felul de taine si revelatii speciale,descoperite doar lor. Deci ei se cred un fel de elita care detin adevarul absolut.

      Ștergere
    4. Eu nu ma mai pun in gura cu ei.Au probleme grave cu aroganta si frustrarea.Se simt si amenintati cand ne vad ca cercetam viata lui Branham. Oare le este frica ca le placa oitele din biserici? Am inteles ca pentru aceea familie Munteanu ,adunarea este un fel de afacere. Si acum pricep de ce sunt atat de agresivi cand spui ceva,chiar daca are baza biblica.Ei trebuie sa isi apere afacerea,defapt. Ei nu isi dau seama ca sunt in ilegalitate,fiindca nu sunt recunoscuti de catre stat. Deci exista ilegal. Dupa toate astea mai au tupeul sa ii ameninte pe altii.

      Ștergere
  4. VOICE OF GAY RECORDINGS :)))))))))) AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  5. mincinoși și perverși. naivi si fraieri. cele doua categorii de la mesaj.

    RăspundețiȘtergere
  6. branham ia pus în poziție.ati auzit mai :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Sodomitii din viata lui Branham dau indicatii duvovnicesti profetului fals. Faina treaba asta nu i asa branhamistilor???? cum veti scapa daca santeti nascuti in minciuna? NU e cale sa scapati. Santeti destinati iadului sodomitilor si minicunilor lui Branham.

    RăspundețiȘtergere
  8. Prin ce canale elevate a venit revelatia...:)) . Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals28 mai 2017 la 19:32

      :)) Asta a fost buna. Dura dar buna. Dura dar reala. Multumesc Peter.

      Ștergere
  9. Mesajul este fals2 iunie 2017 la 12:17

    Branham poarta camasa unuia dintre sodomiti? Asa se pare nu?
    Se pare ca jucandu-se pac pac se distrau de minune.

    Un lucru si mai incredibil este ca Branham ordineaza pe Leo Mercer ca pastor iar dupa moartea lui Branham acesta construieste o colonie, in stilul lui Jim Jones si Paul Schaffer (urmasii ai lui Branham care au torturat si distrus, si ucis peste 1500 de oameni urmasi naivii si ignoranti.)

    Abel va scrie probabil luna asta, un articol despre distrugerile incredibile pe care unul din sodomiti ordinati ca pastor de catre Branham, le-a facut oamenilor.

    Atata rau cat a facut Branham direct dar mai ales indirect, nu poate fi masurat in cuvinte.

    Acelas demon de colonie, dominare si control domina adunarile de la mesaj.

    Fiecare adunare e o mica colonie in care liderii iau banii enoriasilor, nu dau nici un raport, si ii folosesc sa le satisfaca egourile lor de lideri decazuti. Ii tine in viata cu fricile si povestile asa zis supranaturale ale lui Branham.

    Fiecare lider aproape, este un potential Jim Jones, Paul Schaffer sau Leo Mercer.

    Ei distrug vietile oamenilor, le fura viata, tineretea, bucuria deplina si le controleaza mintea asuprindu-i in mod indirect.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mesajul este fals2 iunie 2017 la 12:19

    Se imbracau la fel, au camasi la fel...se placeau la nebunie.

    Priviti cata fericire pe fata lui Branham.
    priviti chipul lui in pozele cand este in adunare, cat de serios si sobru pare. Adica nefericit. In schimb alaturi de acei doi sodomiti e in zona lui totala de confort mental.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mesajul este fals31 iulie 2017 la 12:42

    M-a intrebat fiica mea ce anume cauta Branham cu cei doi gay in munti cate o saptamana-doua? Avea voia sa mearga cu ei? De ce era prieten cu ei si de ce ei erau angajati la biserica?

    Ce ati raspunde la asa intrebari?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=_r3cg08V6fk

      El pe care il stimezi asa de mult, iti poate raspunde la intrebare.

      Ștergere
    2. Mesajul este fals2 august 2017 la 09:43

      Nu are legatura cu intrebarile puse de mine.

      Un om care a avut in trecut escapade si a recunoscut, -nimeni nu trebuia sa mai aminteasca pacatele marturisite/doar diavolul scoate de sub Sange pacatele cuiva ca sa il murdareasca- nu are legatura cu pretentia unui profet ca Branham si care pretinde ca e sfant si invata pe altii calea Domnului.

      Collins nu e decat un om ca tine si ca mine care probabil a avut problemele lui, pacatele lui personale.

      Tu ai avut pacate?

      Noi aici nu vorbim despre asa ceva ci vorbim de UN PRETINS PROFET AL SECOLULUI, INGER, MESAGERUL UNIC, nu de un simplu enorias.

      Nu vorbim de escapada, nu vorbim de o cadere temporara in pacat a unui om, ci de ceea ce ani si ani la rand in care "profetul" a facut petrecand timp intim cu sodomitii in munti.

      Collins nu a fost angajat la Tabernacol, nu a slujit ca predicator, nu a facut nimic in biserica ca si cei doi sodomiti - iubiti de catre Branham si protejati ai lui.

      E o problema grava problema lui Branham nu a lui Collins.

      Poate ca duhurile celor doi sodomiti au trecut de pe benzile cu predici, pe care ei le inregistrau, peste Collins.

      Toate pacatele tuturor, nu il scapa pe Branham si urmasii lui de intrebarile de bun simt si biblice chiar:

      - DE CE SA ASOCIAT CU SODOMITI?

      - DE CE A PRIMIT INDICATII DE LA EI?

      - DE CE LE-A CERUT SA II CORECTEZE PROROCIILE? (discutau in munti oare despre asta?)

      - DE CE A NUMIT BRANHAM REVELATII ALE DUHULUI SFANT, IDEILE PRIMITE DE LA CEI DOI SODOMITI SI DE CE LE-A PREDICAT CA SI CUVANT DESCOPERIT?

      - DE CE A INVENTAT POVESTEA CU NORUL DOAR DUPA CE UNUL DIN SODOMITI I-A ADUS REVISTA LIFE CU ACEA POZA? (poate au complotat impreuna ca crearea acestui scenariu diabolic)

      - DE CE L-A ORDINAT CA PASTOR PE LEO MERCER CA STIIND CA E SODOMIT? (facand astfel aparitia a unui alt mostru care a violat, torturat si chinuit copii, femei si o intreaga biserica timp de zeci de ani)

      Omule draga. Acestea sunt adevaratele probleme la care sunteti obligati sa raspundeti, nicidecum ca un om a pacatuit in trecut. E chiar de ras video acela.

      Cei care au facut asta sunt in aceea categorie a celui rau care urmaresc greseli si pacate personale din trecut doar pentru a evita adevarata problema.

      Deci, asta sa ii raspund fiicei mele cu privire la Branham?

      Sa ii zic ca un tip din America pe nume Collins a avut escapada candva si de aceea si Branham a angajat in biserica doi sodomiti care l-au condus si manipulat si in lucruri firesti si in Cuvant?

      Asta vrei sa ii raspund? Ca asta ai spus de fapt.

      Omule draga. Asculta. Oamenii din ziua de azi, chiar si tinerii, nu mai sunt atat de prosti cum am fost noi, atunci cand mesajul ne-a furat mintile si ne-a inselat.

      Ștergere
    3. Ticalosi branhamisti cu ce povesti vor sa spale creierele si sa scapa de parca pe cine intereseaza de Colins.

      Ștergere
    4. Lica,poate chiar acei doi gay au pus bazele branhamismului.Te-ai intrebat la posibilitatea asta? Ei au modificat prorociri,au adus tot felul de teorii pe care Branham spunea apoi ca sunt ""revelatii si descoperiri ale Duhului Sfant"". A mers pana acolo incat a pus un pastor gay sa pastoreasca o biserica.Contrar a ceea ce invata apostolii cum ar trebui sa fie un episcop,pastor sau diacon...etc.

      Deci nu este exclus ca branhamismul sa fie opera unor homosexuali.

      Ștergere
    5. Mesajul este fals7 august 2017 la 19:28

      Este o ipoteza interesanta sa stii si cred ca partial e real.

      Cred ca cei doi sodomiti au profitat de faptul ca Branham ii iubea si ca era oarecum dependent de ei.

      De aceea si-au permis sa ii dea indicatii duhovnicesti. Cand Gene i-a adus revista cu norul acela Branham a pus botul imediat. Il manipulau si am destule dovezi sa cred ca in parte i-au distrus slujba si viata.

      Cineva din Jeffersonville mi-a spus ca atunci cand Branham tipa si urla in Tabernacol sau vorbea de 3 feluri de crestini se referea in special la aceia care l-au rugat frumos pe Branham sa nu se mai creada Dumnezeu pentru ca nu e si sa nu se asocieze in continuare cu persoane dubioase.

      Este foarte posibil ca aceia sa se referit la cei doi sodomiti.

      Si dupa cum Branham era recunoscut -mai ales in anii 60- ca un catar de incapatanat normal ca NICIODATA nu sa pocait, si nu a vrut sa dea socoteala cuiva.

      Branham nu avea un mentor de la care sa primeasca intelepciune, sfaturi, idei, mangaieri, mustrare, iubire, nuiaua. Era el si cei doi sodomiti.

      Un lucru grav este ca pastorul de la Tabernacol, Orman Neville s-ar fi sinucis la cativa ani dupa moartea lui Branham deoarece se simtea inselat si dus de nas si se simtea impovarat ca acceptase compromisul cu cei doi sodomiti.

      Cred ca era intr-un stres psihologic teribil. Sa ai un profet "sfant si extraordinar" pe de o parte si altul care umbla cu sodomiti si aduna milioane de dolari la saltea in timp ce se lauda ca el nu ia colecte de bani...si multe altele. Sunt multe enigme acolo. Interesant cum duhul de sinucidere este atat de des intalnit la mesaj si in SUA si Franta, Africa, Romania (stiti si cu Jim Jones 1000 de sinucigasi...) si multe tari....observ ca un demon urat si crud de depresie si sinucidere conduce adunarile de la mesaj prin liderii acestora.

      Stiati ca si Branham a vrut sa se sinucida?

      Ne mai miram de unde a pornit demonul acesta?

      Ștergere
  12. Ba are legatura pt ca un gay striga "uite gay-ii!!". Col lins in fund de altii au inventat majoritatea mizeriilor scrise pe acest blog iar voi le-ati prelucrat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals7 august 2017 la 19:32

      Ce anume a inventat Collins? Nu a inventat nimic. Nici eu.

      Am studiat cuvintele si actiunile lui Branham reale nu povesti.

      Eu am pus in articol cuvintele lui Branham despre cei doi sodomiti nu ale lui Collins. Cuvintele lui Branham il dau de gol si il condamna pe Branham nu Collins, nu eu, nu altul.

      Esti rautacios crede-ma.

      Actiunile lui Collins -bune si rele- nu iti afecteaza mantuirea dar credinta in mesajul lui Branham DA. Ar trebui sa stii asta.

      Dar hai, iti mai dau o sansa sa intelegi realitatea si iti testez intelepciunea si corectitudinea ta, cu o intrebare, ca apoi sa faci diferenta intre gresala unui om, care nu are nici o functie in biserica, nici o pretentie, este un simplu enorias care a rugat Biserica sa se roage pentru ca a gresit, si un altul care se pretinde Profetul secolului 20, cu descoperiri, cu idei repetate si insistente de sfintenie dar care se uneste ani de zile si da salarii unor sodomiti ACTIVI si care ii dau indicatii profetului ce sa faca si ii dau idei religioase si din Biblie si descoperiri si multe altele.

      Si acest profet nu se pocaieste niciodata de aceste fapte, ba dimpotriva le predica din amvon ca fiind REVELATII!

      Daca nu faci diferenta esti lipsit de discernamant. Esti incapabil sa legi niste fapte si cuvinte si sa tragi tu singur o concluzie.

      Iata testul:

      Daca un om, o singura data in viata lui se imbata turta si doarme intr-un sant dar a doua zi se caieste de asta si niciodata nu mai face asa ceva poate fi acuzat ani la rand ca e un betiv?

      Putem spune tuturor ca acel om este un betiv pentru un singur esec?

      Ștergere
    2. Mesajul este fals8 august 2017 la 07:46

      Si cel mai important subiect, -viata lui Branham alaturi de cei doi- il evitati in mod catastrofic si fugiti de cele mai normale intrebari ca dracul de tamaie.

      Voi urmati mesajul unui pretins profet, da?

      Ei bine, te intreb pe tine urmas a lui si pe ceilalti care citesc aici daca dpdv crestin este corect ca Branham a platit doi sodomiti din banii Domnului si ia angajat in biserica sa inregistreze predici?

      Alte intrebari de bun simt:

      - DE CE SA ASOCIAT CU SODOMITI?

      - DE CE A PRIMIT INDICATII DE LA EI?

      - DE CE LE-A CERUT SA II CORECTEZE PROROCIILE? (discutau in munti oare despre asta? si de cand un profet adevarat trebuie sa isi corecteze profetiile?)

      - DE CE A NUMIT BRANHAM REVELATII ALE DUHULUI SFANT, IDEILE PRIMITE DE LA CEI DOI SODOMITI SI DE CE LE-A PREDICAT CA SI CUVANT DESCOPERIT?

      - DE CE A INVENTAT POVESTEA CU NORUL, DOAR DUPA CE UNUL DIN SODOMITI I-A ADUS REVISTA LIFE CU ACEA POZA LA CATEVA LUNI DISTANTA DE EVENIMENT? (poate au complotat impreuna ca crearea acestui scenariu inselator)

      - DE CE L-A ORDINAT CA PASTOR PE LEO MERCER CA STIIND CA E SODOMIT??!!!!
      (facand astfel aparitia a unui alt monstru care a violat, torturat si chinuit copii, femei si o intreaga biserica timp de zeci de ani)

      Adica Branham INTERZICE CA UN PREDICATOR RECASATORIT SA MAI PREDICE, DAR ORDINEAZA UN SODOMIT CA PASTOR, CARE IN URMATORII ANI VA DISTRUGE PRIN TORTURA, PEDOFILIE, SUTE DE VIETI ALE ADUNARII SALE, SI SE POARTA APROAPE CA SI CEILALTI MONSTRII DIN MESAJ CA JIM JONES, PAUL SCHAFFER ETC.?

      Este normal ca tu sa aperi si sa urmezi asemenea oameni?!

      Treaba ta. Fa-o. Dar esti complice la fals si toate mizeriile si monstruozitatile lor.

      E dreptul tau sa urmezi falsul, dar ar trebui sa ai curajul sa iti poti pune intrebarile de mai sus si sa iti dai raspuns, ca si cum ai sta in fata Domnului pe care il iubesti si in fata propriiei constiinte.

      Ștergere
  13. Behaiala cica expune pe papa de la roma cu homosexuali
    https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2018/02/09/papa-si-homosexualii/

    Dar nu spune nimic de insasi PROFETUL BRANHAM pe care il adora dar care a umbat cu HOMOSEXUALI si ia si angajat la Biserica sa lucreze cu inregistrarile la predici.

    https://mesajul.blogspot.ro/2016/03/descoperirea-mesajului-piramidei.html

    Urmasii mesajului sunt cei mai mari fatarnici din lumea religioasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ""Prostul, dacă nu-i fudul,
      Parcă n-ar fi prost destul;
      Are viaţa liniştită
      Fiindcă-i mintea odihnită;

      Orice lucru-i o ispită,
      Este prost, dar şi credul;
      Prostul, dacă nu-i fudul,
      Parcă n-ar fi prost destul;

      Fruntea-i arde ca o plită,
      Neuronu-i un pendul
      Ce se mişcă somnambul
      Cu o mină plictisită;

      Prostul, dacă nu-i fudul...""

      Cu dedicație pt toti branhamiștii si frankistii No offence :-)

      Ștergere
    2. Foarte potrivit :))).

      Fatarnicia de dimensiuni cosmice care exista la mesajul lui Branham am intalnit-o doar la PSD.

      Este vorba de nerusinarea aceea care critica pe cineva pentru o scama in timp ce ei sunt plini de c.c.t. Asta este esenta gandirii lui Branham si a urmasilor acestuia.

      Biblic spus ar fi ca ei vad paiul din ochii altora in timp ce ei au o barna masiva in ochii lor.

      Ștergere
  14. Un lucru interesant mi se intampla deja cam des.

    Cand ma intreaba cineva de la mesaj ca unde spune Branham cutare lucru si le dau citatul pur si simplu nu mai primesc raspuns.

    Va intreb. Nu ar fi logic si normal ca dupa ce un credincios al mesajului spune ca "Fratele Branham nu a spus asa ceva..." si ii arat apoi unde Branham a spus acel lucru, el sa revina sa spuna ceva?

    Imi spune din nou la telefon un frate ca "Nici vorba ca Branham sa fi spus asa ceva..." I-am aratat ca Branham a spus.

    Apoi a tacut nu a mai sunat, nu a mai zis nimic.

    De ce daca le arati dovezi ca Branham a fost fals, ca a mintit, ca a plagiat, ca a fost ipocrit, ca a angajat in Biserica doi sodomiti si ieseau cu ei in munti dormind in corturi, si multe alte lucruri care dovedesc ca mesajul este fals, ei pur si simplu dispar?

    Nu ar fi sanatos, biblic, normal, moral si corect sa recunoasca adevarul?

    Tacerea lor poate schimba situatia? Nu. Tacerea lor il face pe Branahm dintr-un mincinos, un adevarat? Nicidecum.

    Faptul ca nu vor sa auda dupa aceea despre alte argumente ca Branham a mintit face ca mesajul sa devina corect? NU. NICIODATA.

    Sa fie acesta semnul unei coruptii sufletesti fara sanse de vindecare si eliberare din minciuna si din lanturile branhamiste?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Tacerea lor poate schimba situatia? Nu. Tacerea lor il face pe Branahm dintr-un mincinos, un adevarat? Nicidecum."

      Sa fie asta tacerea mieilor!? ;)

      Ștergere
  15. Supreme Court of California in 2008, Case #S045060:

    "Leo Mercer, a self-proclaimed minister, ran the park. After Brother Branham’s death in 1965, Mercer gradually became more authoritative, employing various forms of punishment. He would ostracize people from the community and separate families. Children were beaten for minor infractions like talking during a march or not tying their shoes. Mercer would punish girls by cutting their hair, and force boys to wear girls’ clothing. There was also evidence that Mercer sexually abused children."
    In one instance, "...Mercer ordered that [a girl's] hair be cut off to punish her because he had had a vision from God that she was being sexually inappropriate with young children. [She] was beaten and forced to wear masculine clothes that covered much of her body, hiding her bruises. Her fingertips were burned so she would know what hell felt like."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traducerea cu Google :

      "Leo Mercer, un ministru autoproclamat, a condus parcul. După moartea fratelui Branham în 1965, Mercer a devenit treptat mai autoritar, folosind diverse forme de pedeapsă. El va ostraciza oamenii din comunitate și familii separate. Copiii au fost bătuți pentru infracțiuni minore. cum ar fi să vorbească în timpul unui marș sau să nu își legă pantofii. Mercer ar pedepsi fetele tăindu-și părul și i-ar forța pe băieți să poarte îmbrăcăminte pentru fete. Existau de asemenea dovezi că Mercer a abuzat sexual de copii. "
      Într-un exemplu, "... Mercer a ordonat ca părul unei fete să fie tăiat pentru a o pedepsi pentru că el a avut o viziune de la Dumnezeu că era nepotrivită sexual cu copiii mici. [Ea] a fost bătută și forțată să poarte masculin haine care îi acopereau o mare parte din corp, ascunzându-i vânătăile. Vârfurile degetelor i-au fost arse astfel încât să știe cum se simte iadul"

      Ștergere
    2. Ăștia-s bătuți în cap rău. Ia fanatizat și alienat mintal Branham. Asta a lăsat în urmă proorocul Ilie din Maleahi? Nu cred. Adică nu cred că Branham a fost cine sa lăudat că e.

      Ștergere
  16. Și totusi cum e cu virusul ăsta dacă bro. Frank a spus că Dumnezeu face ceva în timpul nostru? Adică un virus a fost mai puternic decât " lucrarea lui Dumnezeu din timpul nostru"? Întreb fiindcă totul mi se pare suspect, mai ai ales odată cu pandemia asta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi place ca NICI MACAR UN URMAS A LUI BRANHAM NU SPUNE NIMIC DESPRE ACESTE GRAVE MINCIUNI SI ABUZURI! NU SPUNE NIMENI DE CE BRANHAM A ANGAJAT DOI HOMALAI IN BISERICA SI DORMEA CU CEI HOMOSEXUALI IN EXCURSII IN MUNTI?
    CE CAUTA DOI PERVERSI LA INREGISTRAREA BENZILOR CU PREDICI? DE CE BRANHAM II LAUDA PE CEI DOI HOMOSEXUALI SI SPUNE CA PREIA DE LA EI INSPIRATIA DE LA DUHUL SFANT? E POSIBIL ASA CEVA? DE CE BRANHAM LE CERE LOR CA SA REVIZUIASCA ANUMITE PROFETII!? (Sa ne punem si intrebarea: ce profet isi schimba profetiile? Ce profet adevarat ar da niste sfinte profetii divine unor sodomiti pentru a le modifica? ???!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiindcă nu erau profeții în adevăratul sens al cuvântului ci născociri și speculații. Majoritatea de la mesaj habar nu au ce conțin predicile lui Branham. Ei văd ceea ce au fost influențați să vadă. Îți trebuie spirit de observație foarte bun ca să vezi lucrurile astea. Nici eu nu le-am văzut deși citisem predicile lui Branham. Deci să nu ne simțim vinovati. Am fost doar mintiti și duși în eroare de un mincinos la fel ca Branham adică fiu-su, care își permite să spună că tot ce a zis Branham este " Asa vorbește Domnul". Așchia nu sare departe de trunchi,dupa cum spune înțelepciunea din popor.

      Peter

      Ștergere
    2. Cum sa fie cu virusu? Vorba ta a fost mai puternic ca lucrarea lui Dumnezeu din timpul prezent. Una o elimina pe cealalta. Virusu la dat de gol pe Frank.

      Ștergere
    3. " În ceea ce mă privește, departe de mine gândul să mă laud cu altceva decât cu crucea Domnului nostru Iisus Hristos..." Galateni 6

      Ștergere
    4. Mesajul este fals1 iunie 2020 la 18:34

      Esti inapoiat anonimule, vii aici cu crucea Domnului Isus? Esti demodat frate...Tu trebuie sa crezi descoperirea celor 7 Peceti, cele 7 Epoci, parul lung, fusta lunga, vocea de la raul Ohio, trimiterea tot de acolo, trebuie sa crezi norul, parousia, tunetele, ingerul, Ilie, piramida, saptamanile lui Daniel, ca femeia e sugatoare de tigari si e tomberon de gunoi. Da, da trebuie sa crezi samanta sarpelui, povestile de la vanatoare, invierea pestisorului, Dumenzeirea lui William Branham, Numele cel nou, robul credincios si ceata slugilor, trebuie sa tii regulile lor sa dai toata zeciuiala numai la pastor, sa nu pui intrebari niciodata nici ce fac ei cu banii nici despre mesaj, pentru ca daca o faci esti Core, Datan si Abiram si Iuda...Nu ai voie sa te indoiesti de nimic ci sa crezi ca totul este conform Scripturii sa nu mai cercetezi nimic ci sa crezi totul precum cei prosti si nestiutori ca atunci si tu vei fi la fel ca si ei.

      Lica.

      Ștergere
    5. "Am scris ceva Bisericii, dar Diotref, căruia îi place să aibă întâietatea între ei, nu vrea să ştie de noi.
      1De aceea, când voi veni, îi voi aduce aminte de faptele pe care le face, căci ne cleveteşte cu vorbe rele. Nu se mulţumeşte cu atât, dar nici el nu primeşte pe fraţi şi împiedică şi pe cei ce voiesc să-i primească şi-i dă afară din Biserică". 3 Ioan

      Acest comportament îl au branhamistii.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.