vineri, 23 august 2019

Nick Vujicic la Cluj 2019

Probabil ca ati auzit marturia lui Nick Vujicic omul fara maini si fara picioare. Este speaker motivational si evanghelist si in inchisorile din SUA. Marturia lui a facut zeci de mii de oameni sa fie schimbati.

Cand am fost in SUA a avut intalnire la Saint Louis, Missouri dar nu am mers sa il vad. Lansase cartea Care e scuza ta? referindu-se la handicapul sau si cum totusi prin credinta a strabatut indoiala, frica, sinuciderea, boala, frustrarea, suferinta si le-a invins prin decizii noi, prin Cristos.






Acest om va veni la Cluj in toamna aceasta. 

El nu e dogmatic. Daca vreti sa auziti lucruri de valoare, de viata, de credinta, de putere si de caracter puteti sa participati si voi. E ceva supranatural in autenticitatea vietii, simplitatea lucrului natural, autentic spiritual. Miracolul adevarat nu este daca Nick ar putea umbla vreodata si sa aiba maini, ci faptul ca a gasit atata har si iubire dincolo de groaznica suferinta si dezamagire prin care a trecut. El a vrut sa se sinucida cand nu a mai suportat sa fie batjocorit si umilit. 


Daca vreti sa ascultati inchipuiri, trufie, lauda de sine religioasa, urlete, dogme false, infricosari si amenintari despre comete, apocalipsa si ca femeile sunt scroafe si sugatoare de tigari si ca toti crestinii sunt rai, nu veniti la intalnire pentru ca nu veti auzi asa ceva. Mai bine stati acasa dragii mei si ascultati predicile repetitive si plicticoase ale lui Frank, ca de 50 de ani repeta la nesfarsit niste idei, si ascultati sau cititi inchipuirile si tipetele nevrotice ale lui Branham sau ale urmasilor lui.

Desigur ca slujirile difera de la om la om, asta e bine, dar va asigur ca daca veti compara cum va veti simti dupa o intalnire cu el si alta cu Frank sau alti predicatori de la mesajul lui Branham, veti vedea diferenta. 






Veti fi schimbati, nu veti fi doar informati cu teme asa zis biblice.




Marturia lui la inchisoare


De peste 25 de ani vad ca oamenii de la mesajul lui Branham nu predica valori, nu au o marturie personala, nu au un mesaj care sa fie in urma experientelor lor cu Dumnezeu. Cei mai multi sunt goi. 

Ei nu au nimic in ei insisi din partea Cerului. 

Cei mai multi dintre ei predica ideologiile altora, experientele altora, slujba altora, chemarea altora, ideile altora, a lui Branham, Frank, Coleman, etc. multe idei din acestea fiind false si toxice. Un adevar amestecat cu multa minciuna. 

Eu cred ca trebuie sa ascultam si sa predicam lucruri care misca si schimba lucruri in fiinta noastra. In ochii lui Dumnezeu conteaza CE LUCREAZA EL CU NOI SI IN NOI, IN MOD PERSONAL, nu conteaza pentru El sa ne ascundem in spatele altora si sa ne laudam cu altii. Asta este o naivitate si prostie fara limita.

Dumnezeu este interesat in mod personal de transformarea noastra nu de a slugarinicii niste pretinsi slujitori asupra carora exista sute de dovezi ca au invatauri false. Slugarnicia, ipocrizia si frica de oameni nu ne schimba in bine, ci in rau.

Intalnirea cu Nick se va tine miercuri 23 octombrie la BT Arena Cluj Napoca. Va fi intrare cu bilet cu pret simbolic.

Aici se pot cumpara bilete:

https://www.bilete.ro/nick-vujicic/nick-vujicic-23-oct-2019

27 de comentarii:

  1. Branham a fost tot cu vindecarea trupului si desi cred in ea acum inteleg ca unele boli sau handicapuri aduc atata de multa slava lui Dumnezeu si ne da o stare de smerenie sa intelegem si sa iubim si sa primim lucruri ceresti de acolo de unde nu ne asteptam.Caile Domnului sunt misterioase dar minunate.Branham a zis ca intro zi mireasa va face ca sa creasca membrele oamenilor care nu le au maini picioare si altfel. Branhamistii si frankistii le asteapta cu mare nerabdare ca sa le confirme credinta.Vor fi dezamagiti. Acum realizez ca mai mare este binele pe care il face Dumnezeu printr un om care este transformat in interiorul lui chiar daca are handicapuri. Religia lui Branham este falsa si pentru ca ea este despre ce vede omul la exterior.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai sunt numai 26 de bilete.Mi-am luat. Multumesc frate Lica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai sunt doar 8...incredibil

    RăspundețiȘtergere
  4. SOLD OUT in cateva ore! Slava Domnului! Doamne ajuta si lucreaza in inimile noastre!

    RăspundețiȘtergere
  5. WOOW asta da. Nu ai de ce sa imi multumesti. Ma bucur mult.

    Acum mi-a venit in gand ca la Ewald Frank 95% din oamenii prezenti la intalnirile de evanghelizare sunt frati si surori.

    Daca nu ar veni ei atunci salile ar fi pur si simplu goale. Bietii frati si surori merg cum pot cu trenuri, cu masini, cu autocarul, ca sa sustina ce? Un mesaj plagiat si pe unul care sustine si promveaza un profet fals.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doar un profet fals ci si poze dubioase si falsificate, pe care le ridică in sală, cu multă mândrie, de parcă ei l-au inventat pe Hristos.

      Secte unde predomină insecte.

      Ștergere
    2. E tot tacamul de falsitati.

      Ștergere
    3. Ma întreb, după ce moare Frank, ce vor face? Se vor ruga la poza cu capul lui Jesus? Fiindcă doar atât le va rămâne, poza cu capul lui Jesus. Dar se vor ruga in zadar fiindcă poza e falsificată!. Îngerii nu imită picturi si tablouri,încălcând porunca privitoare la chipuri cioplite.

      Vedeți? Altă contradicție branhamisto-frankista. Ca si cea cu indicația de la râul Ohio, unde lui Branham i se spune că, chipurile, mesajul lui va premerge a doua venire. Iar, culmea, lui Ewald Frank i se poruncește să predice doar Cuvântul!.

      Indicații contradictorii, învățături contradictorii, pretenții de oameni-zei. Sectarism de insectar. Pomul se cunoaște după roade. Cine il are pe El im inimă este ca un pom roditor. Cine are pe alții in inimă produce roadele specifice acestora. Legea modelului comportamental.

      Peter

      Ștergere
    4. Primul si primul lucru vor gasi o minciuna ca sa il scoata pe Frank curat pentru ca el a zis de multe ori ca atat timp cat el e in viata Rapirea nu a avut loc, dand de inteles ca va fi rapit si nu a zis-o ca o speranta ci ca o certitudine.

      In plus faptul ca el e ultimul mesager...cu toate asa zisele versete biblice legate de el ar dovedi asta.

      Deci trebuie sa pregateasca o minciuna mare si foarte credibila ca sa insele in continuare pe frati. Multi din acestia nu vor crede, desigur, si uite asa va incepe ceea ce incepe peste tot la mesaj cand apar astfel de situatii: DEZBINAREA ADUNARILOR, dezamagirea, deziluzia, confuzia, suferinta.

      Este foarte previzibil ce se va intampla. Sunt si ei oameni.

      Lica

      Ștergere
    5. Da clar... "Cât timp eu sunt pe Pământ, Hristos nu a revenit",grăita Ewald Frank, râzând si dând din mâini, cu aere de superioritate.

      Apoi visul lui cu, chipurile, răpirea bisericii.. Care biserică oare, fiindcă el a spus că a fost botezat cu Duhul Sfant la penticostali?!.

      După cum vorbește despre sine si despre alți crestini, nu prea pare un rob intelept. Mai degrabă suferă de grandomanie si narcisism.

      Ciudat botez cu Duhul Sfânt a avut.

      Peter






      Ștergere
    6. Pai Frank a avut vedenia ca a fost rapit. Serios vorbesc. nu doar simple vorbe de speranta cum au avut crestinii si ceea ce nu e gresit atata timp cat nu indogmatizezi oamenii si ii duci in padure.Orice invatatura biblica devine otrava nu ca ea e gresita ci caoamenii o tavalesc in noroi si iida interpretare persoanala sa se potriveasca cu secta lor.

      Ștergere
    7. Ești comic.Mulți sectanți au avut si încă au vise dinastea mistice, născute din dorința si idealul lor. Asta nu înseamnă nimic. E doar lumea lui, trăirile lui subiective. Greșeala e că ii trage si pe alții in lumea lui, in visul lui mistic, care il trăiește pe Pământ. Dar este și vina oamenilor, fiindcă cred visele si poveștile unui om, până acolo încât și-au făcut viața după idealul si visele altora. Chiar il privesc cu venerație si adorație. Un rob Înțelept nu creează nici o legătură de atașament intre visele lui si ceilalți oameni.

      La urma urmei, a ajuns f bătrân si abia se mai mișcă. Când e răpirea mult visată? Când întră in moarte cerebrală?. :)

      Peter

      P. S:Chiar el ii duce in rătăcire, repetând obsesiv așa zise miracole din viața lui Branham, din anul 1946-47,pe care doar el le văzuse, deoarece nu sunt amintite de nici o presă a vremi si de nici o persoană ci doar de el, si până la vocile si visele lui, pe care l-a fel, le repetă obsesiv-compulsiv.

      Ștergere
    8. Un ipocrit, acest moșulic teolog. Când a fost in SUA sa pozat cu Billy Paul, punând mâna pe umărul lui. Acum predică de la Krefeld ca frații să nu vorbească si chiar să nu-i primească in casă, pe cei care cred in Apoc. 10:7 si in tunete!. De parcă oamenii au inventat acele învățături,si nu Branham însăși.. Deci pe oameni ii dezbina dar el in spate e prieten cu dușmanul. :)

      Ștergere
    9. Frank are o poza si cu Iosif Branham la tipografia cu predici. joaca la doua capete.

      Ștergere
    10. https://mesajul.blogspot.com/2014/07/se-rataceste-si-ewald-frank.html

      Merita recitit articolul.Vedem mai clar cum le tot schimba Ewald Frank,in functie de cum se trezeste dimineata.

      Peter

      Ștergere
    11. Așa cum e capul lor E. FRANK asa sunt si ei.Niste ipocriți interesați de averi case si Krefeld.

      Ștergere
  6. Am fost la Nick aseara.

    A fost bine, am luat multe idei foarte bune, care ma ajuta mult, insa totul a fost umbrit de faptul ca era tradus si din ungureste si romana si astfel a lipsit dinamica speakerului si nu mai vorbesc de timpul luat din ce urma sa vorbeasca.

    Pacat ca ungurii nu prea merg la cursurile de engleza :))...ei ei mamaliga voastra de unguri :)))) Glumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau la cursuri de română, dacă tot trăiesc in România. Dar la unii nu prea ai ce să le ceri


      Le-au pus si lor anumiți ochelari, cum le-au fost puse branhamistilor si frankistilor.

      Peter

      Ștergere
    2. " Nick la Cluj-Nu te da bătut niciodată. Mesaj motivațional!."

      E mult mai constructiv decât să auzi toată ziua că suntem in vremea Rusaliilor, dar in realitate nu e nimeni, fiindcă nu le trăiește nimeni. Ei sunt in lumea lui Frank, nu in vremea Rusaliilor. E si de râs si de plâns..

      https://youtu.be/tezhitElltY

      Peter

      Ștergere
    3. Dar penttru ce s-a pierdut timpul cu traducerea in maghiara? Si hei, suntem in Romania, pentru cine doamne iarta-ma a fost nevoie de traducere in maghiara? Asa ceva, numai in Romania mai vezi...

      Ștergere
    4. Au stricat aproape totul.

      La fiecare 15 minute de discurs putem calcula ca s-au consumat cate 45 minute...din pacate multi maghiari din Romania nu cunosc nici engleza nici romana. Nu am nici o treaba daca cineva e ungur, africa sau congolez...insa nu am inteles de ce maghiarii din Romania nu prea au invatat romana sau nah, macar engleza.

      Deci semi-esec la organizatori. Data viitoare poate ca va fi mai bine.

      Au fost multe grupuri frumoase de tineri maghiari din secuime. Foarte civilizati, cuminti la cozile infernale de la intrare, placuti, amabili, elegant imbracati, dar uite ca nu stiu romana si nici engleza. Pacat pentru ei in primul rand.

      De fapt urmatoarea zi a fost adunare cu Nick la Sfantul Gheorghe.

      Ștergere
    5. Apoi la Budapesta. Îți vine să crezi? Următoarea conferință a lui Nick era la Budapesta iar ei traduc in maghiară.

      Asta ne arată că ei nu vor să învețe româna, nici engleza,nici altă limbă. Sunt îndoctrinați si indobitociți la cote alarmante. Si poți să le faci ceva? Dacă erau in America nu făceau așa figuri soviniste. Apoi se dau culți si educați dar sunt foarte limitați. Si nu vorbesc aiurea. Si maghiarii din Ungaria sunt tot așa. Am fost in Ungaria si cautam o ieșire spre autostradă,si cu toate că vorbeam in engleză, ei nu știau nici măcar să spună cifra 7 in engleză. Trebuia să-i arăt pe telefon cu Google translate cum se spune la 7 in engleză, fiindcă nici engleză nu vor să învețe. Sunt extrem de naționaliști, până la fanatism. Si vorbesc de un tânăr la vreo 23 de ani, nu de om in vârstă. Nu știa să spună 7 in engleză. Așa sunt crescuți si influențați de politicieni adică de lideri, asa cum sunt branhamistii si frankistii influențați de liderii lor, care le si iau zeciuiala. Dar asta e altă poveste.

      Peter

      Ștergere
    6. Nu stiu, mie nu-mi vine sa cred ca exista ungur (sau orice alt om) in Romania, care sa nu stie romüneste, macar si de balta, dar sa inteleeaga ce i se traduce. Si daca tot mai exista unii (poate de la 80 ani in sus), apai aia nici nu au ce sa caute la o astfel de intrunire... (In sensul ca e bune si o "comünitate" locala, nu au nevoie de Nick Vujicic sa le dea sfaturi)

      Eu nu am facut nici o ora de engleza la scoala si am invatat singur, nu stiu sa vorbesc bine, dar as putea sa-l traduc pe Vujicic fara sa faca vreo pauza. In schimb, am invatat franceza 7 sau 8 ani la scoala, care nu mi-a placut deloc. Desi am fost bunicel, dupa vreo 25 ani m-a intrebat cineva pe strada cum sa ajunga undeva iar eu nu mai stiam nici ce inseamna "stanga"...

      Am ajuns deci la concluzia, ca poti invata orice limba, daca esti cu adevarat interesat. Dar daca nu iti place si/sau nu te intereseaza, nu o sa o stii niciodata...

      Iar cat despre organizatori, ce pot sa spun? Esec la patrat, nu semi esec... Nu vreau sa ii laud pe cei de la mesaj, dar am vazut in adunari (in Germania) traduceri simultane in nu stiu cate limbi, unde pentru fiecare limba statea cate unul intr-o cabina si traducea, iar cei care erau musafiri ascultau la casti, fiecare pe limba lui.

      Sau stai frate, ca acu pica fisa... Nu se poate.... Cred ca la asta se tot refera Frank cand spune ca "traim vremea Rusaliilor" :) Ca acolo la el in adunare, fiecare poate auzi pe limba lui... :) :D

      Ștergere
  7. E tare asta cu Rusaliile de la Krefeld... Poate la asta se referă Frank iar bieții oameni au impresia că trebuie să fie ca in Biblie.. ������

    Si totuși.. suntem oameni. Avem impulsul de a cerceta si testa, nu de a crede orbește.

    Eu o vad așa chestiunea asta cu Rusaliile: Cum a fost cu muntele Sinai așa a fost si cu Rusaliile, adică un eveniment unic prin însăși natura lui. Nici un evreu intreg la cap nu mai așteaptă sau speră la un nou Sinai, asa cum nici un un creștin sănătos la cap nu mai așteaptă încă o data nașterea bisericii, fiindcă nu scrie niciunde in Biblie să mai asteptam Rusaliile. Apostolii amintesc de ele precum si de semne și minuni, dar asta nu înseamnă sa mai așteaptăm ca acest eveniment unic să se repete.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, aceste evenimente cum sunt descrise in Biblie, nu sunt repetabile. In plus, cuvantul "Rusalii" nici macar nu apare in Biblie, este imprumutat din limbile slave, si are legatura mai mult cu trandafirii (roze?) decat cu coborarea Duhului Sfant. In limba greaca, Biblia scrie ca era Ziua a Cincizecea, si asta ne catapulteaza automat in cadrul pregatit deja in Vechiul Testament.

      Si in Vechiul Testament a existat o zi mai speciala a Cincizecea. In esenta lor, lucrurile sunt aceleasi, chiar daca la exterior se manifesta cu totul diferit. "Rusaliile" de la Sinai au constat in "coborarea" Divinitatii pe Muntele Sinai si implantarea Cuvintelor Torei in copiii lui Israel care erau adunati in jurul Muntelui. Si sunt Rabini in ziua de astazi care sustin ca nu a fost atat de mult o auzire cu urechile fizice, cat a fost o comunicare la nivel telepatic, ca un fel de "downloadare" a unui nivel de constiinta.

      Si la "Rusaliile" din Noul Testament a fost ceva asemanator. Tot asa, Divinitatea "s-a coborat" iarasi în planul 3D, au fost si "limbi de foc" ca si la Sinai, si desi s-au auzit vorbe cu urechile naturale, toti cei prezenti (17 natiuni enumerate!) au inteles la un alt nivel decat cel fizic informatia care li se "downloada" in constiinta.

      In Biblie "Rusaliile" sunt doua evenimente unice, distincte (puteau fi si 5, 10, 12). Dar Biblia nu ar fi o carte Eterna, daca s-ar limita la acestea. In Biblie ele sunt sabloane, arhetipuri, in timp ce in viata 3D, "Rusaliile" au loc mereu si mereu, zi de zi, atunci cand o persoana este "luminata", cand este "conectata" la Divinitatea care se coboara la un nivel in care constiinta umana putin elevata (de pilda "pe munte", sau in "camera de SUS") o poate accesa si poate "downloada" informatia care transcede mintea si gandurile umane...

      Asadar, daca nu de la Sinai incoace, cel putin dde dupa cele 50 Zile de la Inviere, "Rusaliile" pot si au loc oricand si oriunde, foarte simplu, si mereu in alta forma, niciodata ca a sabloanelor. Si ce este bine, ca nu trebuie sa mai asteptam nici o secunda, nu avem nevoie de nimeni si nimic ca sa ne aduca "Ploaia de Rusalii". Asa cum ploaia naturala vine cand nu te astepti, (si nu astepti 2000 de ani si nici sa vina asa zisi "Profeti" sa iti aduca ploaia), tot asa e si cu prezenta Divinitatii in lumea noastra materiala.

      Doar ca s-au gasit unii mai smecheri, care cred ca pot deschide si inchide cum vor ei "robinetul" ploii de Rusalii. Ei ii conditioneaza si ii manipuleaza pe oemanii mai nestiutori (insuficient de informati), facandu-i astfel dependenti de invataturile lor nicolaite si de profetii mincinosi si amagitori. "Rusaliile" sunt ceva atat de simplu ca si incarcarea unui telefon, dar nicolaitii au facut din asta ceva atat de special si de "supranatural", ca nimeni sa nu mai poata avea acces...

      Ștergere
  8. E foarte important ce dezbateri. Un articol ar fi bine venit dacă faceti.

    E o tema de mare interes și poate ajuta ca oamenii sa nu mai alerge după iluzii.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.