luni, 30 decembrie 2019

5 intrebari pentru anul 2020


5 intrebari pentru anul 2020 adresate liderilor de mesajul orei.

Un predicator renumit care a parasit recent mesajul a spus ca "Este interesat de adevar deoarece iubeste ADEVARUL mai mult decat orice, pentru ca ADEVARUL ESTE ISUS." 

Ce frumos a spus....ce real....ce viziune sfanta si corecta...sper ca vor mai apărea si altii cu acest curaj de a pune adevarul deasupra la oricine si la orice. Asta inseamna a fi adevarat si a fi autentic. orice altceva, va face falsi.

Oare cati lideri, predicatori, pastori sau credinciosi ai mesajului lui Branham sunt interesati de adevar în acest sens, si pot spune la fel ca si acest pastor care a fost zeci de ani slujitor la una din cele mai mari biserici de la mesaj din America?

Cati sunt interesati sa afle cu adevarat ca Branham a fost profet mincinos? Stiti ca refuzul de a cauta adevarul va face si pe voi falsi si mincinosi?

Stiti ca sunteti de bunavoie mincinosi si falsi acum daca stiti ca Branham a mintit si plagiat dar totusi il urmati? 

Vă place să traiti în minciuna si fals. E dreptul vostru, stiu asta si il respect. 

Dar poate ca si psihicul vostru este atat de fragil incat nu ar putea rezista adevarului. V-ati prabusi mental. De asta vă e frica. Deci, viata voastră este condusă de minciuna și frică.

Dumnezeu va priveste de Sus si stie ca voi stiti ca traiti in fals si minciuna dar totusi in loc sa alegeti si voi adevarul precum si acest pastor sincer, voi alegeti in continuare minciuna. Oare cu cine semanati cand faceti asta?

Iată 5 intrebari pentru anul 2020 pentru liderii si urmasii mesajului:

1. Stiti cine este tatal minciunii?
2. Stiti ca Dumnezeu nu poate sa minta?
3. Stiti ca acceptarea de a umbla in minciuna de buna voie este tradarea a propriului suflet, a oamenilor pe care ii calauziti si cel mai grav e tradarea lui Dumnezeu?
4. Stiati ca, biblic vorbind, toate pacatele au fost iertate si sterse dar trădarea adevărului cu bună știință nu vă va fi iertată niciodată?
5. Cum ați dori să se gândească Dumnezeu la voi in anul 2020?
a.) Sunteti cei pe care ii iubeste iertandu-i de orice pacat si carora le da un scop nobil si un sens nou și binecuvantat sau b.) sunteti cei care stiti adevarul dar nu va pasa deloc, tradandu-L pe El pentru a fi loiali unui dovedit profet fals pe nume Branham?

Este alegerea voastră nouă și pentru anul 2020. Nu voi scrie in anul 2020 decat daca e ceva special.

Eu va cunosc pe nume pe cei mai multi lideri, predicatori, pastori, simpli enoriasi din Romania. 

Intrebarea mea este ca atunci cand eu va voi privi in față, doriti sa vă privesc ca pe niste pacatosi iubiti si iertati, capodopere divine ale lui Dumnezeu, sau ca pe niste trădători si fățarnici fără scăpare? 

Poate că nu contează cum vă privesc eu, e normal. Nici mie nu îmi pasă cum mă judecați voi, însă dacă nu "ne judecăm pe noi" cum vom scăpa de judecata Lui?

Dacă ați fi prezentat argumente corecte prin care să dovediți ceea ce credeți despre Branham și mesajul lui, eu aș fi fost profund îngrijorat dacă aș fi ignorat de buna voie, ca un prost, toate dovezile voastre. Ar fi trebuit sa fiu un nebun sau cel mai mare ipocrit ca desi vad adevarul, sa il neg, asa cum voi faceti acum. 

De ce faceti asta fratilor? Nu sunteti ingrijorati ca credinta voastra nu are argumente, ci doar scuze penibile si multe inventii, multe idei imaginare bolnave? Exista un singur raspuns: nu va pasa de adevar, ci sunteti interesati sa va dati dreptate singuri.

De ani de zile voi nu ati prezentat nici un contraargument la toate dovezile din acest blog. Fratilor preaiubiti, ar trebui sa tremurati de frica si groaza ca nu puteti sa il aparati pe Branham si mesajul lui si ca aveti doar cateva idei ce par mai bune, dar pe care Branham le-a copiat de la altii nicidecum nu le-a descoperit. 

Noi am dovedit ca mesajul in ansamblul lui e e fals si ca ce e bun in el a fost plagiat si furat de la altii, Branham neavand nici o descoperire reala, biblica, dar avand multe falsuri si minciuni. 

Fratilor, chiar ca sunteti slabi. Sunteti cei mai slabi lideri, predicatori, invatatori, din cati cunosc. 

Sunteti una din sectele cele mai lipsite de argumente si dovezi in a-si sustine mesajul ei. Botezul si cateva idei ce par mai biblice sunt doar masca sub care voi va puteti ascunde. Chiar asa. Ce v-ati face fara masca asta? V-ar vedea toti. Dar totusi noi, cativa frati care scriem aici, va vedem si va stim. Suntem martori ai lui Dumnezeu ca v-am dovedit ca mesajul lui Branham e frauda si el e fals.

Pot să Îl aud pe Dumnezeu cum ne cheamă asemenea celor din vechime:

"Căci Eu cunosc planurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, planuri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde. Mă veţi chema şi veţi veni să vă rugaţi Mie, iar Eu vă voi asculta. Mă veţi căuta şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta din toată inima. Mă voi lăsa găsit de voi, zice Domnul, şi-i voi aduce înapoi pe captivii voştri."... (Ieremia 29)






As fi incantat ca impreuna să împlinim viziunea lui Dumnezeu despre noi. Nu ați dori și voi asta? Am fi impreuna o armata spirituala extraordinara prin care Dumnezeu ar vindeca si salva mult, mult, dincolo de tot ce ne putem imagina. Dumnezeu mi-a daruit multe daruri si intelepciune pe care le pun la picioarele Lui. 

Da fratilor, am putea fi o parte din madularele Lui in mod real si în actiune pe acest pamant, nu uneltele unei secte grav bolnave, eretice si plina de rau. 

Este atat de mult de lucru fratilor, secerisul aste atat de mare, iar voi va certati pe cateva idei de la Branham, va urati, va barfiti, va dati afara din adunari, va anatemizati unii pe altii, faceti rau altora cu intentie desi sunteti crestini, ati semanat ura si discordie. va pierdeti timpul iar timpul este viata insasi. Ati facut deseori ceea ce este rau numai pentru a va hrani orgoliile si ambitiile personale, nu pentru a face voia lui Dumnezeu si dreptate. 

Altii s-au purtat urat cu voi pentru ca voi i-ati invatat sa fie rai si fara mila, fara iubire, fara bun simt. Va amintesc totusi ca asta se poate vindeca. Asta se poate repara. 

Adunarile se pot transforma prin puterea si intelepciunea lui Dumnezeu din ceea ce sunt astazi, in ceea ce Dumnezeu vrea ca ele sa fie. Sunteti interesati oare ca voia Lui sa preia controlul in mintea, inima si adunarile din care faceti parte si ca prin El, nu prin noi, sa slujim cu adevarat scopurilor Sale? 

Eu va pot ajuta, daca vreti ceea ce Dumnezeu vrea. Dar nu cu falsurile din mesajul lui Branham, nu cu teoriile conspiratiei, nu cu minciuni. Nu. Ci cu adevarul scump si complet din Cuvant, din evanghelie, din mesajul plin de iubire, vindecare si putere a evangheliei extraordinare a Domnului nostru Isus Cristos.

Daca invocati motive puerile nascute din ego-ul si orgoliile voastre, atunci nici Dumnezeu nu va poate ajuta. Dumnezeu mi-a aratat multe lucruri despre cum El poate face un drum nou pentru noi catre inima Lui si un drum nou pentru El catre inima noastra.

Vreti asta? Da, stiu. Aveti agenda personala deja plina, aglomerata cu proiectele si ambitiile voastre. Pentru anul care vine las pe Dumnezeu sa va vorbeasca altfel. Vor veni timpuri diferite nu va fi chiar cum va veti dori voi. Voi intrebati-va oare daca Dumnezeu este acolo cu voi sau voi doar va jucati mai departe rolurile rusinoase in toata povestea falsului profet si falsului sau mesaj? 



Sunt extrem de periculoase rolurile voastre fratilor.



Voi preferati profetii din Babilon care va mint, nu prea ati vrea frati care va iubesc cu adevarat, fara prefacatorie, spunandu-va adevarul in dragoste, si care incearca sa va ajute. 



Intrebare pentru cei care slujesc: Când a ridicat Domnul în Babilon vreun om în slujba de tipul (nu darul) de profet Ilie a lui Dumnezeu? Niciodată. (Darul de profetie este valabil intre neamuri dar asta este altceva din cate am intels eu Biblia.)



Fratilor, Dumnezeu are multe de facut cu voi. Cand veti dori sa fiti la dispozitia Lui? Nu v-ati saturat de a va minti zi de zi pe voi insiva si pe cei carora le-ati furat vietile inselandu-i cu un profet fals? Unde va este constiinta? Ati asasinat-o? Ati impuscat-o cu gloantele lui Branham, Frank sau altul? Cred ca asta ati facut.


Dragilor, voi chiar nu sunteti ingrijorati că nu aveți nici o dovada pentru a-l apăra pe Branham ca fiind un profet adevarat, sau ca evenimentele din viata lui sunt grav deformate și invataturile sale nu sunt corecte si ca asa zisele taine nu sunt descoperite de Dumnezeu prin el?


Nu aveti nimic, sunteti goi, dar se pare ca nici nu vă pasă. Vă dati singuri zilnic idei, citate biblice sau din mesaj ca sa va hraniti amagirea...Off, păcat. Sunteti răi cu voi însivă, pentru că asta înseamnă că pur și simplu nu vă pasă de voi. Vă pedepsiti singuri pentru eternitate, trăindu-vă darul lui Dumnezeu, VIAȚA VOASTRĂ, pentru un profet mincinos. 

Va rog nu luati decizii majore in special fara ca sa postiti si sa va rugati inainte in mod serios si sincer pentru asta. Va promit ca Dumnezeu vă va vorbi total diferit fata de cum va asteptati voi să vă vorbească. El are ceva de zis din partea Lui nu vă va vorbi din partea voastră. Dar cel mai e important e ca El va vorbeste. Nu mintea voastra, nu alti frati, ci El. Dumnezeu nu este dupa chipul si asemanarea lui Ewald Frank sau Branham. El nu gandeste cum noi gandim in stil sectant si nu are nicidecum mentalitatea pe care noi o avem ca urmasi ai unor lideri care au avut probabil cateva experiente mai deosebite. Dar asta nu inseamna nimic.

Înainte cu ani de zile purtarea multora dintre voi era exact ca și cea a unor oameni care nu decid pentru ei insisi, hipnotizați de sarpele inselator. Parca erati lipsiti de propria conștiință și de propria capacitate de a face diferenta dintre bine si rau, dintre fals si adevar. 

Acum însă, vedeti totul, stiti totul, dar ati decis totusi in favoarea falsului, minciunii și inchipuirilor. Ele sunt hrana sufletului vostru. Acum este o altă poveste. Ați intrat în altă zonă dar în acest an care vine Dumnezeu va schimba multe lucruri. Foarte multe.

Trăiți-vă povestea linistiti, dar numai daca puteti raspunde cu inima curata si sincera la cele 5 intrebari de mai sus.




4 comentarii:

  1. Nu le pasa frate. Nu le pasa de adevar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mesajul este fals10 ianuarie 2020 la 18:01

    Asa este, dar asta deja nu mai e treaba mea. Este responsabilitatea lor.
    Eu trebuie sa spun ceea ce cred ca este adevarul, bazat desigur pe argumente seriose, in rest totul tine de ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. „Omul liber este acela care nu are nevoie să spună nici o minciună.” Nicolae Iorga. Asadar toti urmasii lui Branham si Frank si alti lideri nu sunt liberi.Sant sclavii minciunii lui Branham.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.