joi, 15 iulie 2021

10 motive sa fi prezent la conferinta fratelui Tim Humes

M-au sunat cativa frati de la mesaj interesati de conferinta. 

Uite, unii sunt oameni minunati care, desi urmeaza pe Branham (unii si pe Frank), nu au renuntat la caracterul frumos pe care educatia, credinta si mantuirea sufletului il daruieste fiintei noastre. A fi om este premisa de baza a unui pretins mantuit. Apost Pavel a zis "Fiti oameni".

Altii, e dezastru. 

Nici nu vreau sa ii pomenesc si sa spun cat de jos si de mizerabil se complac sa traiasca vorbind minciuni si prostii si baliverne. Au o incredibila incultura, o lipsa totala de cunoastere a Bibliei si lipsa calauzirii in viata acestor frati ce sunt greu de descris. pe langa astea sunt si emotionali negativi si nevrotici. Unii sunt parca salbatici si foarte vulgari. 

Dar, e decizia lor. In timp ce ei sperie frati si surorile pe internet sa nu vina la conferinta, eu am gasit mai mult de 10 motive sa particip la intalnirea aceasta in care fr Tim va predica si se va ruga pentru bolnavi.  

Asadar iata 10 motive pentru care eu voi merge la conferinta:

1. - Fr Tim Humes este cunoscut si respectat chiar si de catre cei care l-au parasit, drept un om corect, cinstit, plin de bunatate, iubire si respect pentru Cuvantul lui Dumnezeu si pentru oameni. (din acest motiv cand a avut de ales intre Branham si Cuvant, a ales Cuvantul.)

2. - Fratele Tim este un om de incredere, familist, binecuvantat, Dumnezeu a lucrat mult in viata lui prin credinta in Isus si mii de oameni carora le-a slujit timp de zeci de ani pot marturisi despre vindecarea, eliberarea si schimbare in bine a vietii lor.

3. - Apreciez un om care a avut un asemenea curaj de a cerceta lucrurile si de a spune fara frica minciunii ca e minciuna, si adevarului ca e adevar. Trecand prin asta chiar eu insumi, pot intelege lupta catastrofala care se da la nivel mental si emotional a fiecarui om care scapa.

4.- Fr Tim Humes are un mesaj colosal de important din partea Duhului Sfant pentru fratietatea de la mesaj si ex mesaj din Romania. Acesta este Intaietatea lui Hristos!

5. - Sa invat si sa primesc lucruri noi si sa ma bucur de Prezenta lui Dumnezeu. 

6. - Imi este dor sa ma intalnesc cu prieteni dragi inimii mele, dupa mai mult de 10 ani in care am fost departe de cei de la mesaj.

7.- Am sa ii pun cateva intrebari despre anumite afirmatii ale lui Branham, care, la fel ca altele se contrazic foarte mult.

8. - Sa cunosc noi oameni si prieteni si sa ii pot ajuta cu informatii adevarate cu privire la contradictiile din mesaj si sa ii incurajez sa dea intaietate Bibliei si adevarului fara frica, fara sa se lase manipulati de spiritul de secta al manipulatorilor

9.- Se va ruga pentru noi, deci si pentru mine. Si chiar am nevoie si stiu ca mi se vor activa multe daruri si talente care sunt puse de Dumnezeu in inima mea si multe situatii se vor schimba in bine.

si cel mai important motiv este.....

10. - Isus va fi acolo. Si va fi intr-o putere mai mare, deoarece noi ca si crestini avem promisiunea Lui ca unde se vor aduna doi sau trei El este acolo. Ne adunam pentru slava Lui, pentru binele poporului, pentru a ne clarifica si lamuri mai mult despre uriasul esec pe care l-am avut urmand un mesaj care s-a dovedit a nu fi exact asa cum ni s-a spus ca este. 


Dragi frati si prieteni. Va rog nu uitati ca Dumnezeu ne iubeste, Isus ne-a mantuit si El doreste sa de scape de minciuna si sa intram in El. 

Chiar daca unii oameni de la mesaj ne urasc de moarte ii invitam si pe ei sa vina si sa invete sa dea intaietatea Celui care o merita cu adevarat. Domnul Isus. Mantuirea, spalarea de pacate, dreptul la Cer toate sunt bazate EXCLUSIV pe baza Jertfei minunate a Domnului nostru. Duhurile anticriste din mesaj care neaga eternul adevar biblic, nu vor avea parte de Imparatia Cerurilor si nici de domnie impreuna cu Domnului nostru Isus.

Sa fim intelepti, sa fim buni. 

Puterea harului Sau, este mai mare decat emotiile noastre negative si decat ura si minciuna. A Lui sa fie slava in veci. Amin.

Sa ne vedem cu bine.

Fr Lica


Invitatie la conferinta!





15 comentarii:

  1. Există aceia care sunt pecetluiţi pentru Împărăţia lui Dumnezeu şi există aceia care sunt însemnaţi cu semnul fiarei. Iar aceia care poartă semnul fiarei nu pot să aibă pecetea lui Dumnezeu. Exact aceasta are loc astăzi, înaintea ochilor noştri.
    Indiferent cât de bun eşti tu, cât de credincios te pretinzi, Dumnezeu cere Semnul. El a cerut acest lucru în Egipt şi El o cere şi astăzi, în această seară. Şi astăzi, ca şi atunci, este cerut Semnul. Nu este vorba despre faptul că tu ai studiat Biblia şi cât de bine poţi să explici Scriptura. Aceasta o poate face şi Satana. Dar nu uitaţi, aceasta nu are nimic de-a face cu Semnul. Singurul lucru pe care Dumnezeu îl cere este Semnul. Semnul este dovada că tu ai devenit una cu Jertfa ta la care pretinzi că te închini. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine a zis Branham într-un fel. Nu contează taine și explicații. Contează jertfa lui Hristos. Nebunia lui Branham a fost ca apoi a pus Semnul pe cei care urmează mesajul lui nu pe Hristos. Asa fac și azi cei ce îl Urmează. În mod nesăbuit au devenit împotriva lui Hristos.

      Ștergere
  2. Indiferent cât de bun eşti tu, cât de credincios te pretinzi, Dumnezeu cere Semnul. El a cerut acest lucru în Egipt şi El o cere şi astăzi, în această seară. Şi astăzi, ca şi atunci, este cerut Semnul. Nu este vorba despre faptul că tu ai studiat Biblia şi cât de bine poţi să explici Scriptura. Aceasta o poate face şi Satana. Dar nu uitaţi, aceasta nu are nimic de-a face cu Semnul. Singurul lucru pe care Dumnezeu îl cere este Semnul. Semnul este dovada că tu ai devenit una cu Jertfa ta la care pretinzi că te închini. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideile lui Branham contrazic Biblia. Isus a murit pentru noi și suntem prin credința în El neprihaniti. Nu e vorba de înțelepciunea omeneasca de explicații și nici de altceva.

      Isus prezintă Semnul înaintea Tatălui Ceresc pentru noi și acesta este Sângele Lui scump.

      Duhul anticrist neagă asta pentru ca urăște ca oamenii sa fie mântuiți prin Sângele Lui și inventează falsuri.

      Ai venit prea târziu frate. Isus a biruit minciuna și falsul.

      Ștergere
    2. Este scris că Enoh a umblat cu Dumnezeu și a primit mărturia lui Dumnezeu că este plăcut înainte ca să fie răpit. Hristos a primit mărturia lui Dumnezeu când a coborât peste El Duhul Sfânt și a spus " acesta este fiul meu preaiubit în care îmi găsesc toată plăcerea ". Prorocul lui Dumnezeu, william branham a primit mărturia lui Dumnezeu că este plăcut înainte lui. Eu am primit mărturia lui Dumnezeu că El a acceptat credința mea. Degeaba încercați să ocoliți acestă experiență personală cu Dumnezeu. Nu contează cât de bine cunoașteți biblia, Dacă Dumnezeu nu va confirmat și nu o puteți dovedi, Cuvintele voastre sunt egale cu zero absolut. Cu tot respectul vo pot spune conform cuvântului lui Dumnezeu. Voi nu ați fost chemați de Dumnezeu la nici o slujbă, deci explicațiile voastre nu ajută la nimica. Când o să-l cunoașteți pe Domnul personal și veți primi o confirmare de la El că sunteți plăcuti atunci o să mai discutăm. Restul sunt doar vorbe goale. Dumnezeu să vă lumineze și să vă deschidă ochii ca să vedeți clar împlinirea scripturi.

      Ștergere
    3. Doar nu cumva crezi ca vei avea parte de Cer pentru ca Branham ar fi avut nu știu ce experienta?! Slabi și prosti santeți dacă propovăduiti asa ceva. Prosti tare nu gluma.

      Ștergere
    4. Prostule. Promisiunile lui Dumnezeu pentru oricine crede în Domnul nu sunt vorbe goale. Nerușinat ce ești.

      Ștergere
    5. Anonime, cum poti dovedi ca ai fost chemat de Dumnezeu la vreo slujba?

      Si eu am experiente personale cu Dumnezeu, am primit marturia Lui ca a a acceptat credinta mea (oricare ar fi ea, nu va spun). Bineninteles ca si pe mine m-a chemat Dumnezeu si mi-a insarcinat slujba de a dovedi ca William Branham era un profet mincinos si Ewald Frank e un "rob" netrebnic (adica de care nu are nimeni trebuinta).

      Poftim, sa dovedeasca acum cineva contrariul! :)

      ABEL

      Ștergere
    6. Tare asta Abel.

      Chiar așa. Cine are nevoie de Frank, să tot audă aceleași lucruri izvorâte din orgoliu grandomanie și frustrare? Mai puțin și moare și nu a demonstrat cu nimic că i-ar fi vorbit însăși Dumnezeu. O învățătură pe care o tot predică nu e o confirmare a unei voci supranaturale.

      Ștergere
    7. in predicile de la mesaj nu auzi despre importanta schimbarii omului vechi. ei cved ca daca se autointituleaza Mireasa deja e destul. Se mint pe ei insisi. Omul nou scoate lucruri noi din inima si din viata lui.

      Ștergere
    8. Totul e la nivel declarativ.

      Peter

      Ștergere
    9. Mereu pretenții nefondate se mint zilnic ca ei îs nu știu cine Aleșii dar le tremură chiloții sa discute despre gravele erori și falsuri din mesaj.

      Ștergere
  3. Isus a fost primit. Jertfa Sa acceptata acolo santem noi împreună cu El în chip duhovnicesc. Diavolul cel mincinos a pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Păi dacă nu au fost Rusaliile și încă le așteaptă unii, înseamnă ca ei predică făra umplerea cu Duhul lui Dumnezeu.
    Atunci toți sunt rătăciți și pierduți. Fără botezul și umplerea cu Duhul Sfânt e minciună și vorbărie goală.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bro. Frank mai puțin moare și nu a demonstrat cu nimic că i-ar fi vorbit însăși Dumnezeu!. Deci nu prin intermediari gen îngeri sau profeți ci direct Elohim din ceruri la 6 dimineața!.

      Și cum face dovada? Repetă același teorie oriunde merge și se laudă într-una cu Branham și cu faptul că a fost peste tot cu acesta din urmă. Mai lipsea să ne spună ca a și dormit cu Branham. Astea sunt dovezi biblice că însăși Elohim i sa adresat direct lui Frank? Nu cred. Mai degrabă sunt dovezi ale faptului că nu are dovezi reale!. :)

      Peter

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.