sâmbătă, 12 iulie 2014

Se rataceste si Ewald Frank ?

Te rog sa publici partea asta dintr-o scrisoare a fratelui Frank din octombrie 2013 sugerata de un Anonim aici. 

Se vede ca fratele Frank a inceput sa devieze extrem de grav de la Sfintele Scripturi pe care el le apara inainte. Nu doar ca aduce Apocalipsa 10 din nou in discutii dupa ce ani de zile a negat-o ca e pentru timpul cand fratele Branham era pe pamant dar a disperat acum si din cauza cu norul acela. 

Prin ce scrie dovedeste ca habar nu are de problema adevarata.

__________________________________________

Scrisoare circulara 2013 octombrie autor Ewald Frank

Doar Duhul Sfânt cãlãuzeşte în tot adevãrul

de la pagina 24

Cuvântul prorociei nu permite nicio interpretare dupã voia cuiva; totuşi, el poate avea o dublã împlinire. De exemplu, fratele Branham a vorbit de 150 de ori despre Zaharia 14:7: „...dar spre searã se va arãta lumina”. Dar împlinirea acestui Cuvânt se va petrece de fapt atunci când Domnul vine pe muntele Mãslinilor şi Îşi începe domnia peste întreg pãmântul (Zah. 14:4-9).

De peste 70 de ori s-a referit fratele Branham la Apocalipsa 10, cu privire la slujba sa ca înger al celei de a şaptea epoci a Bisericii. Dar aceasta nu anuleazã ceea ce urmeazã sã se întâmple atunci când trâmbiţa celui de al şaptelea înger va suna conform Apocalipsa 11:15, aşa cum a fost vestit în Apocalipsa 10:7. Atunci se va sfârşi „taina lui Dumnezeu”, la fel de sigur cum toate tainele, care au fost ascunse, de la Geneza la Apocalipsa, au fost descoperite prin slujba fratelui Branham şi au ajuns la încheiere. Iar toţi cei ce se ocupã de cele şapte tunete ar trebui sã ia seama la jurãmântul din Apocalipsa 10:6 şi la textul din Daniel 12:6. Întrebarea de aici este: „Cât va mai fi pânã la sfârşitul acestor minuni?” 

Apoi urmeazã o înştiinţare importantã: „Şi am auzit pe omul acela îmbrãcat în haine de in, care stãtea deasupra apelor râului; el şi-a ridicat spre ceruri mâna dreaptã şi mâna stângã şi a jurat pe Cel ce trãieşte veşnic cã va mai fi o vreme, douã vremuri şi o jumãtate de vreme şi cã toate aceste lucruri se vor sfârşi când puterea poporului sfânt va fi zdrobitã de tot” (vers. 7). Amin.

„Şi a jurat pe Cel ce este viu în vecii vecilor, care a fãcut cerul şi lucrurile din el, pãmântul şi lucrurile de pe el, marea şi lucrurile din ea, cã nu va mai fi nicio zãbavã” (Apoc. 10:6). Amin.

Noi mulţumim lui Dumnezeu pentru aceste texte profetice lãmuritoare: de la momentul în care îngerul jurã, mai sunt trei ani şi jumãtate pânã când Domnul Îşi începe domnia în Împãrãţia Sa (Dan. 7:25-27; Apoc. 11:15-19). Observaţi cât de precis se armonizeazã acest jurãmânt, pe care Daniel l-a vãzut şi auzit, cu desfãşurarea evenimentelor din Apocalipsa 10 care i-au fost arãtate lui Ioan! Mulţumire lui Dumnezeu pentru minunatul Lui Cuvânt scris şi descoperit, care se bazeazã pe doi sau chiar trei martori!

Cine ar îndrãzni sã nege cã Apocalipsa 10 se va împlini exact în ordinea scrisã? Îngerul legãmântului coboarã învãluit într-un nor şi înconjurat de curcubeu, cu o cãrticicã deschisã în mânã, pune piciorul drept pe mare şi pe cel stâng pe pãmânt: „...şi a strigat cu glas tare, cum rãcneşte un leu. Când a strigat el...” (Osea 11:10; Ioel 3:15-17).

Pe 17 martie 1963, fratele Branham a spus: „Dacã observaţi, acesta este Hristos, pentru cã în Vechiul Testament a fost numit Îngerul legãmântului şi El vine acum direct la evrei”.

Ewald Frank si Joseph Branham.
 In timp ce urmasii lor se cearta si se dezbina ei sunt bine mersi.
Pe 28 februarie 1963, când fratele Branham a avut acea trãire puternicã, însoţitã de apariţia norului supranatural în care a vãzut şapte îngeri aşezaţi în formã de piramidã, întreaga zonã a muntelui Sunset a fost zguduitã de un cutremur de pãmânt natural, însoţit de şapte tunete audibile. 

Fratele Branham a menţionat de 50 de ori aceste şapte tunete. Ele au însemnat foarte mult pentru el, cãci cele şapte tunete i-au atras atenţia spre norul supranatural, înainte sã predice despre peceţi. El a vorbit adesea despre acest subiect şi noi am scris de asemenea de multe ori despre el.

În timpul predicii sale din 24 martie 1963, el a bãtut în amvon pentru a sublinia cât de puternice au fost cele şapte tunete. Eu am vãzut cu ochii mei bolovanii şi stâncile care s-au rostogolit de pe munte atunci când am fost invitat de fratele Pearry Green, împreunã cu un grup de predicatori, sã vizitãm locul acela. 

Dar apoi, în legãturã cu Apocalipsa 10, fratele Branham a trebuit sã spunã: „Pe cât de sigur cã nimeni nu ştie când va veni Domnul, la fel de sigur nimeni nu ştie ce au spus cele şapte tunete”. Aceasta nu este pentru Bisericã şi de aceea nu a fost permis sã se scrie. Lucrurile care sunt destinate Bisericii şi care produc credinţa de rãpire, sunt scrise în Biblie şi ne-au fost vestite.

Cei ce neagã exactitatea Cuvântului scris şi vorbesc despre „descoperirea celor şapte tunete” – şi sunt diferite versiuni ale acesteia: cã ar fi şapte bãrbaţi deosebiţi care vor apãrea ca şapte glasuri sau cã Îngerul legãmântului ar fi venit deja pe pãmânt – astfel de predicatori sunt duşi în eroare de cãtre duhul rãtãcirii.

Pecetea a şasea marcheazã începutul zilei Domnului. Soarele se va întuneca, luna se va preface în sânge şi stelele vor cãdea din cer. Tot ceea ce este scris începând cu Apocalipsa 6:12 şi se va întâmpla, este încă la viitor.

Apariţia norului

În mod regretabil, de câţiva ani este pusă sub semnul întrebării, chiar de oameni din grupările mesajului, ziua de 28 februarie 1963, când a apărut norul supranatural cu constelaţia de şapte îngeri. Acest lucru mă umple de o mare durere. Argumentul este următorul: sezonul de vânătoare din Arizona nu a început înainte de 1 martie, aşa că evenimentul nu s-a putut petrece pe 28 februarie. Criticii au preluat şi ei argumentul şi l-au răspândit prin Internet în toată lumea, ajungând atât de departe încât să afişeze titlul: „William Branham, mincinosul!”

În acea vreme, eu am adus cu mine din SUA cele trei reviste care au descris evenimentul şi iată ce au publicat ele:
Revista Science (Ştiinţa),19 aprilie 1963:
„Un nor neobişnuit în formă de cerc a fost văzut de mulţi oameni aproape de apusul soarelui deasupra nordului Arizonei pe 28 februarie 1963”.

Revista Life (Viaţa), 17 mai 1963:
„Un nor mare a apărut la apusul soarelui plutind în aer ca un inel gigant de fum deasupra oraşului Flagstaff, Arizona, pe 28 feb...”

Ziarul The Arizona Republic, duminica, 26 martie 1967:
„Pe 28 februarie 1963, cu puţin 27 timp înainte de apusul soarelui, un nor tainic şi izbitor de frumos a trecut deasupra nordului Arizonei”.
Fratele Branham s-a referit adesea la aceste articole şi în special la cel din revista Life. El nu a făcut vreo obiecţie asupra datei, nici nu a vorbit vreodată despre două evenimente diferite, plasate la date diferite, în legătură cu acest nor. Întotdeauna el a descris apariţia norului, în care erau prezenţi cei şapte îngeri, ca pe un singur eveniment.

Eu nu mă angajez în astfel de discuţii condamnabile. Cu toate acestea, datorită responsabilităţii pe care o am înaintea lui Dumnezeu, este important pentru mine să vă atrag atenţia asupra să vă atrag atenţia asupra acestor trei articole care confirmă data de 28 februarie 1963.

_________________________________________________________________

Frate Frank BRANHAM NU A FOST NICIODATA IN 28 FEBRUARIE LA VANATOARE IAR NORUL ALA NU A FOST NICIODATA LA TUCSON. Dumitale esti dus in ratacire.

Fratilor, care comunicati mai usor cu el decat eu o fac, va rog nu-l lasati in ratacire. Ajutati-l cu adevarul despre nor si restul. Stiu ca e batran si e dificil dar inca mai are o sansa. 

62 de comentarii:

  1. Lica o intrebare pentru tine un norisor de fum de la un avion oarecare din 1963 poate sa scoata lumina stralucitoare si sa poata sa se vada culori precum verde rosu albastru si sa formeze totodata un triunghi de dimensiunea de 35 m?Multumesc de raspuns ti-asi ramane indatorat pentru raspuns Scuzama dar nu ma pot abtine sa nu te intreb.D.i din Hd De aceea am revenit cu aceasta intrebare pe blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un norisor de la o racketa explodata poate :)

      Mai studiaza aici:
      http://www.friends-partners.org/partners/mwade/lvs/tatgenad.htm
      http://www.astronautix.com/thisday/febary28.htm

      Ștergere
    2. Dane draga, nu era norisor de la un avion. Era nor de la o explozie foarte mare a unei rachete Thor. Citeste articolul meu cu norul si asa te lamuresti.

      Acel nor era sus la 26 mile (35 km nu metri) ce sa caute un om acolo sus? Si nu mai uitati ca
      Branham nu a fost niciodata la vanatoare acolo, CHIAR TREBUIE SA REPET MEREU ACESTE CHESTIUNI?

      Ma plictisesc sa repet lucruri pe care VOI AR FI TREBUIT SA LE STITI DEJA, fratilor. Asta arata si o nepasare mare ce o aveti si superficialitate cand cercetati. Fiti maturi odata pentru numele lui Dumnezeu dupa zeci de ani la mesaj si atatea articole si dovezi aici, nu stiti lucrurile acestea...?

      Cum sa fiti convinsi de un adevar daca voi nu cercetati?

      Ștergere
    3. Dane D-zeu a spus sa nu facem chip cioplit...crezi ca El isi calca propriul Sau Cuvant si permite sa apara chipul lui Isus ? Pentru ce omule? Sa iasa WMB in evidenta? Ca doar nu a iesit Isus in evidenta din moment ce puneti mesajul orei la acelasi nivel cu Evanghelia,chiar peste ea...

      Deci care e scopul,ratiunea acelui Nor?

      Stii ca dupa aproximativ 2h acel nor era doar o fasie lunga pe cer? Ai vazut tu toate pozele cu Norul sau doar CEEA CE AU VRUT UNII SA VEZI SI SA CUNOSTI?

      Si eu am fost ca tine dar apoi am inceput sa cercetez si mi-am dat seama ca sunt doar povesti intretinute si inventate de unii din USA cu diferite scopuri,dintre care unul este si cel FINANCIAR!.

      DE CE AU TINUT ASCUNSE SI POZELE CU NORUL CARE SA APLATIZAT DUPA APROX.2 H? Ce am vazut noi la mesaj?Doar 3 poze cu norul:cea cu norul circular apoi celelalte doua cand cica se deplaseaza...dar defapt este purtat de curentii de aer din atmosfera,ca intr-un final sa ramana doar o FASIE LUUUNGA PE CER!. Ultima este importanta,dupa parerea mea.

      De ce nu au prezentat-o si asta ci doar primele? Sa fie povestea cu Branham cat mai frumoasa si PERFECTA? Ceva de genul:""Toate is bune si frumoase"". Dar in realitate au vrut unii sa fie asa. Retine asta:AU VRUT UNII SA FIE ASA!.

      Ștergere
    4. Adica l-a facut mincinos pe Branham fiindca invata despre Apoc.10:7,ca acum E.Frank sa ne spuna ca defapt acolo este Branham care descopera tainele.

      "" Mai robule ""intelept"" chiar ne iei de fraieri sau chiar nu mai judeci? Eu vreau sa cred ca nu mai judeci avand in vedere varsta care o ai. Si mai lasa-ne cu stilul asta autoritar ca nu tu l-ai inventat pe Hristos si Cuvantul nu a plecat de la tine. Du-te si fa-ti un control ca poate incepi sa predici exact ceea ce blamai in anii tineretii.In senilitate orice este posibil.""

      Ștergere
    5. Maine poimaine ne spune ca tunetele sunt defapt descoperite asa cum invata ""tunistii"".. Praf si pulbere se alege de tot ceea ce are legatura cu Branham,acum e randul Krefeld-ului sa o dea in colturi cand au fost descoperite lucruri mincinoase din viata lui WMB.

      Mai tineti minte raspunsul lui Frank cand a fost intrebat despre Apoc.10:7? ""Nu ma intereseaza minciunile lui Branham"". A fost scris intr-un articol tot aici pe blog.Parca un frate din Africa sau de culoare l-a intrebat pe Frank mai demult despre Apoc.10:7 si el a dat raspunsul de mai sus.

      Ștergere
    6. Parca e disperat ca sa descoperit ca Branham nu a fost in acel nor,nici sub el,nici ridicat in el,sau cu raul Ohio...etc...si atunci incepe sa faca front comun cu cei din USA cerandu-le ""ajutoru"".Si din disperare sau teama incepe sa adopte invataturi care altadata le considera minciuni.

      Rusine E.Frank.Rusine.Parca spuneai ca vocea ti-a spus sa predici doar Cuvantul...parca 1 Timotei era argumentul forte impotriva ""ereziilor""". Ironia e ca incepi sa predici exact ceea ce blamai altadata.

      Ștergere
  2. Ewald Frank este ratacit de mult timp, dar el a incercat sa salveze pe proroc, aducand cat de cat afirmatiile lui la Biblie. Dar prin asta el a marturisit ca prorocul este fals si incapabil. Atunci nu mai avem prorocul care sa restituie adevarul. Ci avem un proroc fals si mincinos pe care Ewald Frank il cosmetizeaza. Si pe langa ce a adus corect a permis minciunilor lui Branham sa continue sa ne orbeasca de la Evanghelia Mantuirii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fratele Frank spune: "Cei ce neagã exactitatea Cuvântului scris şi vorbesc despre „descoperirea celor şapte tunete” – şi sunt diferite versiuni ale acesteia: cã ar fi şapte bãrbaţi deosebiţi care vor apãrea ca şapte glasuri sau cã Îngerul legãmântului ar fi venit deja pe pãmânt – astfel de predicatori sunt duşi în eroare de cãtre duhul rãtãcirii."

    EL SPUNE DESPRE BRANHAM CA ESTE DUS IN EROARE DE CATRE DUHUL RATACIRII DEOARECE BRANHAM A SPUS CA CELE 7 TUNETE SUNT DESCOPERIREA TAINELOR PRIN CELE 7 EPOCI DE CEI 7 MESAGERI RESTITUITE ACUM PRIN EL. De fiecare data cand fratele Frank critica pe frati ca sunt "rataciti" de fapt critica pe prorocul Branham caci fratii nu spund e la ei ci din mesajele lui WMB. Multumim fratel Frank ca pe langa ratacirea in care esti ne ajuti sa vedem ca prorocul "renumit" Branham este un mincinos. Ar trebui sa nu mai ii preiei minciunile si sa imbraci in haine de oaie un lup rapitor care este prorocul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Ewald Frank

      prin ce face dovada ca este "chemat" ?


      ""Semnele unui apostol le-ati avut printre voi in toata rabdarea, prin semne, puteri si minuni care au fost facute intre voi. (2Cor.12:12) ""

      Poate E.Frank sa puna acelasi lucru? Ma indoiesc.

      Ștergere
  4. Lica entru tine sa nu ramai nelamurit nu eu vorbesc si oamenii din aceea vreme relateaza evenimentul cu norul triunghiular sa iti reproduc aici acel material din 19 aprilie 1963

    Aproape de apus de soare, la 28 februarie 1963, un nor de configurare neobișnuit și colorarea a fost observată în localitățile pe scară largă împrăștiate în Arizona și unele jur state. Norul a luat forma unui inel oval mare (clar în mijloc), cu axul lung de la nord și sud (Fig. 1 și capac fotografie, acest aspect). Acesta r emained puternic iluminate bine după ce soarele apusese pe nori cirrus de mare la vest. Din Tucson, 190 mile la sud, la o altitudine de unghiulară a părut să fie de aproximativ 6 grade. Un calcul dur înălțimii sale, bazat pe apus de soare geometrie, (1) a făcut imediat după ce norul a intrat în umbra pământuri, a condus -mă la apel prin presa si radio pentru rapoarte de confirmare, în scopul de a stabili locația aproximativă și pentru a asigura descrieri din cel mai mare număr posibil de alți observatori.

    De la aproximativ 150 de rapoarte, multe comunicate de către persoane bine conștienți că au văzut un tip de nor fără precedent în ani de skywatching, sa stabilit rapid că norul se aeriene în apropiere de Flagstaff, Arizona, că aceasta a expus irizare de acest gen asociate cu stratosferice sidef c louds din regiunea arctică (2,3), și că structura sa internă a fost foarte ciudat.

    Pentru observatorii aproape dedesubt, culorile verde și albastru au fost vizibile, și o distribuție roz a fost observat la ori. O textură fibroasă, descris de mai multe observatorii independenți ca seamana cu un aspect de cereale de lemn, a fost prezent peste mult de măsură de nord, dar capătul sudic a fost mai dens și mai cumuliform. Forma sa generală a fost comparat de unii (fermierii) la o potcoavă sau un horsecollar în cazul în care acesta a fost vizualizat de la sud; de nord a apărut ca o buclă închisă cu un traseu lung și subțire, care ar putea fi văzut extinde spre nord, de oval, și câțiva observatori în acest sector, comparativ forma sa cu cea a unui laț hangmans. Norul a fost văzut de la distanțe la fel de mare ca 280 mile (lângă Douglas, Arizona și Albuquerque, New Mexico, respectiv).

    D.i din Hd.Domnul Isus sa va binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu habar nu ai de poveste. Du-te la cules de mere daca nu pricepi nimic.

      Un nor ciudat nu inseamna ca e si "supranatural". Esti de groaza, Dane. Cine v-a orbit in halul asta? Cine v-a facut sa fiti atat de slabi si naivi? In viata mea nu am vazut oameni mai naivi si mai imaginar-bolnavi, decat branhamisti.

      Tu inca nu stii ca Branham a mers catre vanatoare dupa data de 1 martie, oprindu-se in 4 martie la Houston, Texas, IN DRUM CATRE TUCSON ca sa vaneze acolo DOAR de la data de 6 la 9 martie 1963...deja norul trecuse/disparuse demult timp in o cu totul alta locatie la 400 km nord de Tucson...nu ai vazut hartile? Nu ai citit ce a zis Branham de spre nor mult timp dupa aceea?

      Si STAI, CA nimeni nu a stiut de nor pana cand cateva luni mai tarziu cineva a vazut revista Life. Daca nu stii Dane, atunci numai vorbi. Esti total neavizat si nedocumentat, asa ca nu mai lua timpul altora cu ideile tale aiurea.

      Ma faci sa rad... NU PRICEPI INCA LUCRURILE? ESTI CHIAR TURC? :)))) FEREASCA DUMNEZEU, CE OAMENI A CREAT BRANHAMISMUL!

      Da-i pe google la nori ciudati sau spectaculosi si gasesti mii de nori ciudati.

      Nici nu ma mai intreb cum de sunteti atat de mediocrii? Lica

      Ștergere
    2. Mai Lica, cum de nu intelegi tu romaneste? Eu am inteles tot :)

      Dupa cum reiese din "Fig. 1 și capac fotografie, acest aspect...."

      Norul a aparut "după ce soarele apusese pe nori cirrus de mare la vest. ..."

      ... si putea fi observat "Din Tucson, 190 mile la sud, la o altitudine de unghiulară a părut să fie de aproximativ 6 grade"

      Specialistii au facut imediat "Un calcul dur înălțimii sale, bazat pe apus de soare geometrie, (1) a făcut imediat după ce norul a intrat în umbra pământuri, ..."

      In concluzie deci: "sa stabilit rapid că norul se aeriene în apropiere de Flagstaff, Arizona, că aceasta a expus irizare de acest gen asociate cu stratosferice sidef c louds din regiunea arctică (2,3), și că structura sa internă a fost foarte ciudat."

      Unii observatori spun ca norul "seamana cu un aspect de cereale de lemn", pe cand altii il compara mai degraba "la o potcoavă sau un horsecollar" sau "a unui laț hangmans"

      Ghici ghicitoarea mea: "Trece monstrul marea, Cu părul alb ca sarea."

      Sau "Pe deasupra se arată, Munţi de vată scărmănată!"



      Ștergere
    3. Da mai Abel draga, sa-mi trag o palma de ciuda mai frate draga ca nu pricep cum "că aceasta a expus irizare de acest gen asociate cu stratosferice sidef c louds din regiunea arctică (2,3), și că structura sa internă a fost foarte ciudat."

      Extraordinar ce taina pentru mantuirea oamenilor se ascunde acolo...:)) lica

      Ștergere
  5. Lica ideea este ca oamenii din aceea vreme spun despre nor ca fiind unul nemaintalnit si il gasesc chiar fiind ca si ceva supranatural si nici macar o explozie de vreo racheta nu putea fi vorba ca nu a fost in momentul acela asa ceva si culori precum verde roz si albastru o explozie de genul celei ce ai specificat nici nu poate fi vorba si un alt adevar care nu vrei tu sa il intelegi este faptul ca a stat 28 de minute si a fost observat de mai multi martorii pentru ca Isus Cristos s-a lasat fotografiat sa se vada de mai multi martori si Ewald Frank sincer iti spun nu se rataceste si cred pur si simplu ca tu ai intrat intr-o ratacire dar vreau sa iti spun cu multa compasiune ca nu ai sau nu aveti cum sa dovediti ca Fr Branham este un fals caci nu puteti rupe foaia din biblie unde este scris deasemena despre Ingerul Biserici Laodiceea cu multa parere de rau iti spun ca te duci prea departe cu acest fel de manifestare impotriva Duhului Sfant.As avea un moment sa inclin altceva daca ai veni cu o poveste mult mai reala decat aceste scorneli sau daca dovedesti ceva prin faptul ca dupa Pavel nu a mai venit nici un prooroc care sa vorbeasca despre aceste lucruri.Ti-asi fi indatorat sa imi pui ca ceea ce sa spus despre aceste lucruri ar fi basme mestesugit alcatuite de catre oameni pentru a duce cu tot dinadinsul spre ratacirea unora.D.i din Hd.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Dane ti-ai pierdut orice simt al realitatii? Norul a stat cateva ore pe cer,nu 28 de minute ...asta e o minciuna ca sa se potriveasca cu tabloul din Apocalipsa. Dupa aprox.2 h Norul nu mai era circular ci doar O FASIE LUNGA PE CER!. Ai vazut macar toate pozele cu Norul sau doar ceea ce ai citit in brosurile lor gen ""impactul descoperirii"" si alte bazaconii...?

      Nu intelegi ca D-zeu nu face asa ceva fiindca El uraste orice reprezentarea a Lui ? Sau nu mai e valabil versetul din Deuteronom?

      Branham este un FALS! Stii de ce?Fiindca el insusi se descalifica prin afirmatia ca Isus revine in perioada cat ingerul din Laodiceea este PE PAMANT SAU IN VIATA!. APOI SPUNE:""ASA VORBESTE DOMNUL"" .

      E clar ca Branham a mitit spunand asa ceva.Fiindca Isus nu a revenit in zilele ingerului al saptelea.

      Ștergere
    2. Nu si-a pierdut simtul realitatii,nu il are defapt. :)

      Daneee stii ce spune Isus ?Cine ma vazut L-a vazut pe Tatal!.

      Daca norul acela stupid care intr-un final sa facut ca o lipie pe cer,este Tatal Ceresc atunci cred ca sunteti dusi cu pluta rau de tot!.

      Ștergere
    3. Auzi explicatie la Dan din HD: "si a fost observat de mai multi martorii pentru ca Isus Cristos s-a lasat fotografiat sa se vada de mai multi martori "
      Isus a zis: "Daca vor spune ca Cristosul este in odaite sa nu mergeti acolo." Daca vi se spune iata-L in pustiu, SA NU CREDETI! SA NU II URMATI"

      Daca Biblia nu este pentru voi atunci urmati profetul fals.
      Dane si tu si toti branhamistii si frankisti sunteti ANTICUVANT. Isus va spune sa nu credeti asa ceva branham va spune sa credeti iar voi ati ales profetul mincinos in loc de Domnul Isus. Trebuie sa fi si orb si prost tare ca sa faci asa ceva.

      Dar lasati-ne in pace sa urmam pe Domnul Isus si Biblia. NU mai incercati sa ne inselati ca nu va mai tine. Sunt prosti destui care nu citesc Biblia, ii gasesti peste tot, incearca Dane sa inseli pe altii nu pe noi.

      Sper ca voi nu sunteti. Nu? Lica

      Ștergere
  6. Sincer Lica cred ca sunteti dusi in ratacire.

    www.facliaiubiri.wordpress.com mai uitate din cand in cand poate va treziti la viata si nu ramaneti morti in pacatele voastre

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu crezi ca suntem rataciti dar nu ai dovezi. NICI O DOVADA NU AI CA mesjaul si Branham si norul sunt reale sau ca ingerul e Branham.

      Parerile tale nu conteaza nici pentru mine nici pentru Dumnezeu. traiesti intr-o lume imaginara stricata toxica si bolnava Dane.

      NU AVETI NICI O DOVADA CU NIMIC.DUHUL ADEVARULUI A DEMASCAT FALSUL. BRANHAM A MINTIT VOI MINTITI Duhul Sfant NU MINTE, ATATA NU STITI? INTELIGENTILOR.

      Noi vrem sa va ajutam caci avem sute de dovezi ca Branham si mesajul lui sunt falsuri. Lica

      Ștergere
    2. Auzi cica ""faclia iubirii"" dar in afara de amenintari ,judecati si condamnari asupra altora care cred diferit de voi NU AVETI. Nici un contraargument nu aveti la ceea ce scrie Lica,Abel si altii pe acest blog.

      De ce nu veniti cu argumente? Unde sunt martorii vocii de la Ohio?Sa iasa in fata!. Cand Isus era pe pamant sa auzit o voce la botezul Lui iar El spune: ""Nu pentru Mine sa auzit glasul ci PENTRU VOI..."".

      Apoi Petru in epistola lui scrie ca ei erau pe munte atunci cand din Cer sa auzit o voce care spunea: ""Tu esti Fiul Meu preaiubit..."".

      Sau Pavel pe drumul Damascului cand vocea a fost auzita si de ceilallti care erau cu el!.

      ______________________________________________________________________

      Puteti voi sa spuneti acelasi lucru despre Branham? A aparut un om care sa spuna ca a auzit o voce la raul Ohio? Sau ca l-a vazut pe WMB cand sa ridicat la 35 de km in atmosfera sa primeasca nu stiu ce peceti? In 80 de ani nu a aparut UNUL macar care sa spuna asa ceva.Mai putin si se face un secol. Nici vorba de exagerarile lui Branham cum ca au auzit vocea sute sau mii de oameni....

      Predicati si sustineti niste lucruri la care nu exista martori si la care nici voi nu ati fost martori directi!. Nu este corect din pdvd biblic sa predicati la altii asa ceva.

      Oamenii trebuie sa auda mesajul mantuirii,rascumpararii de pe Golgota,nu sa creada experientele cuiva. D-zeu va judeca lumea dupa Evanghelie,cum ne spune Ap Pavel. Nu daca ai crezut pe Branham, Frank,Coleman...si daca ai crezut vocile si experientele lor NEDOVEDITE!.

      Ștergere
    3. La Branham e invers:doar el a auzit vocea...si urmasii lui din Romania,care nici nu erau in schite atunci in anul 1933. Dar ei vorbesc de parca au fost acolo. Asta arata anumite lipsuri spirituale,si lipsa de intelepciune. Nu este deloc intelept sa impui la altii ceva .Nici macar Evanghelia nu se impune,damai predicile lui Branham...asta e ratacire,chiar o anumita forma de rautate,de aroganta si mandrie aproape patologice.

      Ștergere
    4. Un lucru e clar: Norul ala comic adica Icoana facatoare de minuni a fost demascata ca nefiind supranaturala.Nori circulari ejectati de rachete au mai fost....in anii 60,70...etc

      Ștergere
  7. Biserica catolica cheama pe protestati la unitate sau voi nu sunteti cu totul la cap nu vedeti ce se intampla timpul este aproape sa se sfarseasca timpul harului.Domnul Isus sa aibe mila de voi.D.i din Hd

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu are nici o legatura cu mesajul si cu Branham. El a furat asta de la adventisti. Si alte invataturi la fel.

      Ai zis asta ca sa iti dovedesti cu varf si indesat ignoranta si prostia.

      Sa te ierte Dumnezeu Dane pentru cat de orb si ratacit ALEGI TU SA FII. Somn usor in continuare.
      Lica

      Ștergere
  8. Lica sunteti dusi cu pluta tu si ceata ta si cred ca se dovedeste ca nu sunt orb numai tu la cele ce se intampla acum nu mai ai argumente sa ataci in continuare mesajul si Fr Branham ma intreb cand ti se vor terminta atacurile si vei vedea ca tot ceea ce ai spus nu sunt decat vorbe goale ce vei face atunci tu si ceata din care faci parte Domnu sa se indure de voi Core Datan si Abiram.D.i din Hd.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce spui tu despre alti oameni arata ce fel de om esti tu. Dane, asta stiti cel mai bine in frunte cu Branham. Sa etichetai oameni cu tot felul de etichete.

      In 25 de ani nimic nu ati reusit sa invatati nimic mai bine decat acest lucru: SA PUNETI ETICHETE NEGATIVE PE ALTII CARE SUNT DIFERITI DE VOI. Sa nu te superi dar sunteti oamenii cu cel mai scazut IQ spiritual, emotional si intelectual, sa zic asa.

      Sunteti vai si amar nu ca asa Dumnezeu v-a facut, nu nu, ci ca mesajul lui Branham v-a stricat sufletul si inima voastra buna. In realitate voi sunteti oameni buni. Dar ati fost otraviti de mentalitatea deloc crestina a lui Branham de a uri pe cei care nu sunt de acord cu el.

      Dar auzi Dane, etichetarile voastre nu il ajuta pe Branham si mesajul lui fals cu nimic. Tot fals raman. Si el si mesajul lui...si cei care le urmeaza pot fi diferiti? Nu cred. Lica

      Ștergere
    2. Voi aparati "mesaje" si "profeti" inexistenti pentru timpul nostru innabusind Adevarul.
      Daca ati sti cu adevarat cine sunt acesti impostori, ati crapa instant...

      Cum spunea un cunoscut; Mai am un singur dor...
      - Mai am un singur dor...,
      - In linistea serii.
      - Sa va mutati circul.
      - La marginea marii.

      Raman doar doua posibilitati. Ori stiti si sunteti platiti, ori sunteti orbi.

      -------------------------

      Oamenii aceştia sunt nişte apostoli mincinoşi, nişte lucrători înşelători, care se prefac în apostoli ai lui Hristos.
      Şi nu este de mirare, căci chiar Satana se preface într-un înger de lumină. 2 Cor. 11:13~14

      Coroborat cu:

      Atunci dacă vă va spune cineva: "Iată, Hristosul este aici sau acolo", să nu-l credeţi.

      Căci se vor scula hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi; vor face semne mari şi minuni, până acolo încât să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi.

      Iată că v-am spus mai dinainte.

      Deci dacă vă vor zice: "Iată-L în pustiu", să nu vă duceţi acolo! "Iată-L în odăiţe ascunse", să nu credeţi.

      Căci, cum iese fulgerul de la răsărit şi se vede până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului. Matei 24

      Ștergere
  9. Lica tu aperi anticristul si atunci in ziua aceea nu a fost nici o explozie de la nici o racheta sau altceva asa ca dovezile voastre nu vor ramaniea in picioare nici o explozie nu poate forma asa ceva si sa stea pe cer asa de mult timp mai informeazate inainte de a ataca mesajul si Fr Branham iar Simeone iti spun sa taci ca nu aveti nici un argument biblic despre acest lucru.D.i din hd.Am fost la lucru pana acum nu ti-am pututu raspunde dimineata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai dreptul sa spui cuiva sa taca atunci cand isi explrima opinia lui care e diferta de a ta.

      Esti lipsit si de bunul simt uman, si de lipsa unei inimi curate, Dane. Cum iti permiti asa ceva? Dar cine te crezi tu ca sa vorbesti iar altul sa taca? Te crezi buricul pamantului? Ei uite ca nu esti.
      Si altii au voie sa vorbeasca nu numai voi branhamisti fankisti etc.

      Simeon a adus versete biblice adevarate...ce a gresit?

      Esti inclinat sa devii dictator care vrea sa faca pe altii sa taca? Il copiezi pe Branham care urla si tipa ca numai el are dreptate.

      Esti o catastrofa produsa de mesajul orei. Respect fata de altii nu ai, versete biblice nu respecti, ai dori ca toti sa spuna ce spui tu, sa creada ce crezi tu, sa creada cum crezi tu...ASTA E BOALA GRAVA SUFLETEASCA DANE DRAGA.

      Secta branhamista V-A OTRAVIT MINTEA SI VIATA CA ATI DEVENIT ATAT DE RAI SI OSTILI FATA DE CINEVA CARE E DIFERIT. te rog sa nu mai jignesti prietenii blogului ca iti sterg comenturile tale acuzatoare.

      Tu chiar nu stii scrie ceva adevarat ca sa dovedesti ca norul sau mesajul e adevarat? Esti un om slab pentru ca toate comentariile tale si ale behaitului sia ltora sunt doar atacuri si nimic concret.

      Noi am adus doar articole in care am dovedit ca branham a devenit fals si mincinos si ca v-a dus in ratacire si in orbire. Se credea inger si Ilie... exact cum zice Biblia ca daca cineva crede ca e ceva, nu e. Lica

      Ștergere
    2. Cum sa nu existe dovezi, uite aici una de exemplu:
      http://www.friends-partners.org/partners/mwade/lvs/tatgenad.htm

      "1963 Feb 28 - - 21:48 GMT. LV Configuration: Thor 2C s/n 354 / Agena D s/n 1159 (No solids). Launch Site: Vandenberg . Launch Complex: LC75-3-5. FAILURE: Destroyed by range safety officer, 100 seconds after launch. One strap-on failed. "

      "1963 28 februarie - 21:48 GMT. Configurarea LV: Thor 2C s / n 354 / Agena D s / n 1159 (Nu solide). Lansarea site-ului: Vandenberg. Complex de lansare:-LC75 3-5. EROARE: Distrus de ofițer de securitate interval, la 100 de secunde după lansare. O curea-on nu a reușit."

      Ștergere
    3. Intreaba la Forteele Aeriene SUA daca tot nu crezi

      Ștergere
    4. Fiind un nor produs artificial acesta si-a schimbat forma ,si din circular sa lasat inspre pamant,sa aplatizat ...

      Ștergere
    5. Problema nu e norul ala propriu zis...ci faptul ca fratii inca desi stiu, promoveaza ideea ca Branham a fost la vanatoare in 28 februarie 1963 acolo unde a fost acel nor si ca a fost ridicat in el...iar apoi Branham l-a declarat pe nor drept: CRISTOS...apoi l-a servit la prostii si naivii de noi, care am crezut minciuni, ani si de zile...cand avem TOT ADEVARUL la dispozitie...totusi ne-a dus in ratacire "profetul" cu ideile lui mistico-toxico-otravite-nebiblice.

      Mantuirea nu sta intr-un nor sau stalp de lumina...nici in predicile lui Branham...nici in vindecarile lui...MANTUIREA STA IN DOMNUL ISUS CRISTOS SI ORICINE CREDE IN EL NU VA PIERI...VOR PIERI CEI CE CRED IN IDOLI, CUM ESTE BRANHAM PENTRU EI: UN IDOL.

      Ei nu mai cred Biblia. Ei cred ce spune Branham. de aceea sunt pierduti. Dumnezeu nu apus mantuirea in tipetele lui Branham CI IN JERTFA LUI ISUS LA CALVAR.

      Cum de ei au ajuns sa nu mai creada ETERNUL SI NESCHIMBATUL CUVANT?

      SCHIMBA DUMNEZEU SENSUL CUVANTULUI SAU?

      Ștergere
  10. Cred ca ai citit degeaba si tradus mesajul cred ca nu ai invatat nimic din toate ce sunt scrise in mesajul orei pur si simplu cred ca actionezi doar fara discernamant nu ma mir ca ai alunecat asa de tare pe panta asta dar ai mai atras in groaba si pe altii o data cu tine precum visul pe care mi lai marturisit in urma cu mult timp eu unu imi tin afirmatiile dar te compatimesc ca nu ai reusit tu Lica sa scoti pe nimeni din groapa din prapastia care erau sa cada cand ii tineai de mana aduti bine aminte Lica acest vis care l-ai avut si mi l-ai marturisit.Ai alunecat in panta si tu si pe cei care ii tineai de mana sper ca it aduci aminte visul unele vise sunt de la Isus nu toate dar asta sigur iti este sugerat.D.i din Hd

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tie ar trebui sa iti dea de gandit, nu mie. Am citit aproape toate predicile.
      Nu esti intelept deloc. Imi pierd timpul cu tine. Ai promis ca nu mai comentezi aici pe blog.

      Respecta acest blog cum si eu respect blogurile altora. Respecta dreptul altora la opinie. respecta-te pe tine si respecta viata pe care Dumnezeu mi-a dat-o.

      Respecta si iubeste pe fiecare fiinta umana chiar daca nu iti impartasesc ei ideile tale branhamiste. Nu fi un despotic arogant, mandru care pretinde ca stie totul si ca e buricul Pamantului pentru ca un vindecator divin a facut nu stiu ce acum 60 de ani. Nu fi PROST.

      Ar trebui sa iti dea de gandit de ce dupa am citit si tradus atatea predici plus ca le-am ascultat in engleza pe aproape toate, de mai multe ori...si totusi acum nu mai urmez mesajul.

      Iar cu visul ala...stii ce? Nu e adevarat ce spui. Nu am alunecat pe panta...ci nu puteam tine atatia oameni eu singur si am zis printre altele: "Doamne, daca nu intra bratul Tau in bratul meu nu pot ajuta acesti oameni... "

      Oricum nu te lua dupa niste vise. iate dupa CUVANT si fa ceva util si frumos cu talantii tai. Viata e simpla, viata e frumoasa, viata este darul lui Dumnezeu.

      Traieste-ti viata pe care ti-a dat-o Dumnezeu, fi util si altora, nu trai viata si ideile lui Branham de acum 60 de ani pentru ca nu dupa asta vei fi rasplatit. Lica

      Ștergere
    2. la astia nu le pasa de adevar nu vezi fr. Lica? Ei vor doar sa te faca sa pari necredincios si ei ca sunt sfintii de pe pereti. Dar nu se uita ca nu au nimic de dovedit. Multumim pentru blog si osteneala. Ne e de mare folos. God bless you.

      Ștergere
    3. Nu exista "mesaj al orei"... Alt stereotip gol trambitat de "prooroc"...

      Analogii corecte folosind chiar cuvintele "prooroclui":

      Mesajul/Vestea cel/cea Bun/ă...

      Evanghelia -> Vestea cea Bună... Amin!

      De fapt, Hristos m-a trimis nu să botez, ci să propovăduiesc Evanghelia(Vestea cea Bună): nu cu înţelepciunea vorbirii, ca nu cumva crucea lui Hristos să fie făcută zadarnică. 1 Cor. 1:17

      Unde scrie despre "ORA cea buna" sau "mesajul OREI" in Cuvantul Domnului...

      Nu inteleg!

      Domnule Dan..., noi, plevușca, suntem prea mici pentru un razboi atat de mare?

      Aha...! Acum inteleg! E vorba de copyright, monopol. (c) Only The Prophet & Co. :))

      Moderatorul: - Si noi ziaristii suntem un fel de prooroci fiindca spunem adevarul...
      Insarcinatul: - A..., Nu..., Nu e chiar asa...

      ----------------------------------------------------------------

      Unul dintre ei, chiar proroc al lor, a zis: "Cretanii sunt totdeauna nişte mincinoşi, nişte fiare rele, nişte pântece leneşe."

      Mărturia aceasta este adevărată. De aceea mustră-i aspru, ca să fie sănătoşi în credinţă şi să nu se ţină de basme evreieşti şi de porunci date de oameni care se întorc de la adevăr.

      Totul este curat pentru cei curaţi;... Tit 1:12~16

      Domnul sa-ti dea pricepere si liniste!

      Ștergere
    4. Fr. Lica, lasa-i in pace pe oameni ca D.I. care, banuiesc eu, nu vor altceva decat sa arunce cu noroi. Nu are rost sa le mai demonstram nimic, parerea mea ca trebuiesc ignorati total. Eu nu cred ca sunt atat de prosti cum se prefac, ca si David care a facut pe nebunul, desi era neprihanit, dar nu avea alta solutie la vremea aceea. Tot asa si acestia fac pe nebunii incercand sa te ridiculizeze pe tine in primul rand si pe noi, care mai contribuim aici pe blog.

      Domnul sa te binecuvanteze, frate Lica, si eu la randul meu iti multumesc pentru acest blog, dar si pt. celalalt, pe care insa din pacate nu am stat prea mult sa-l citesc, cat si pt. tot efortul si cheltuiala pe care o depui pentru a-i ajuta pe oameni sa evolueze, sa isi descopere adevaratele resurse si calitati. Cine nu vrea sa se dezvolte, treaba lui, nu e inca timpul potrivit...

      Cat despre vise, sunt pur si simplu niste constientizari ale unei stari pe care cineva o are intr-un moment dat, care reflecta realitatea mai mult sau mai putin subiectiv. In nici un caz nu trebuie sa le luam ca pe un absolut sau ca pe o predeterminare a viitorului. Cand ai o anumita stare (sau chiar dorinta), visezi ceva anume, atunci, in noaptea aceea. Este ca si cand simti ca ti-e sete. Dar maine-poimaine esti intr-o alta stare, nu mai ti-e sete, si poate noaptea visezi altceva. Oricum, visul este o reprezentare foarte foarte vaga si distorsionata a unui nivel superior de constiinta, sa-l luam asadar ca pe o "experienta", (de exemplu m-am ars, ma doare, dar este undeva la nivel de suflet), nu ca pe un "destin", ca pe ceva fix, ce trebuie sa se intample neaparat si literal... De multe ori vedem nori pe cer si credem ca vine o ploaie naprasnica, dar ce sa vezi, pana la urma norii se retrag si reincepe canicula...

      Asa ca eu nu dau doi bani pe visul meu de acum 10 ani, tot atat cat dau si pe sentimentul de sete sau de caldura de alaltaieri...

      Shalom
      ABEL

      Ștergere
    5. Multumesc Abel pentru incurajare. Asa este. Fiecare om are momentul si timpul lui.

      Vad si eu asta, desi uneori pare epuizant, dar imi zic mie insami: "iubirea lui Dumnezeu este mai mare, hai sa mai depun un efort," "hai sa mai scriu odata ca norul nu a aparut la Tucson", "hai sa le mai spun odata ca Branham a mers la vanatoare doar din 6 la 9 martie", "hai sa le mai spun odata ca norul a aparut si disparut in 28 februarie 1963 si Branham nu a stiut nimic de el luni si luni de zile," "hai sa le spun ca Branham nu a descoperit Epocile...etc"

      Fac totul in speranta uriasa ca vor cerceta si ca in cautarea lor pentru adevar vor descoperi ei insisi ca mesajul nu este ceea ce pretinde a fi...

      Va multumesc fratilor, sunteti o binecuvantare si voi pentru mine. Singur nu as fi avut tot curajul si energia de a merge mai departe atunci cand eram obosit si epuizat.

      Sunteti in inima si rugaciunea mea.

      Sper din toata inima sa reusim sa ne cunoastem si sa avem un timp frumos impreuna de partasie. Shalom

      Ștergere
  11. Transmisie in direct aici cu fratele Frank in curand din Bucuresti, pentru cei interesati https://www.youtube.com/watch?v=Qa4kDRD97Js

    RăspundețiȘtergere
  12. Asta ce spuneti voi Abel si Simeone si Adi este doar strigatul disperarii voastre din groapa in care sunteti strigati, strigati poate va aude cineva dar impreuna cu Lica sa stiti ca Isus nu va aude si nu va asculta nici rugaciunile pentru ca loviti profetul pe care la trimis nici nu va rog sa mai pierdeti timpul cu mine chiar eu va mai dau un ghiont sa cadeti mai tare.D.i din Hd.Lauda Domnului Isus Cristos care a trimis pe proorocul sau pentru acest timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Isus a trimis Duhul Adevarului, Duhul Sfant, si Evanghelia. Cum s-a scris udneva in blog Dumnezeu nu poate minti si Branhamelul tau a mintit si tu esti aparatorul minciunii in loc sa aperi adevarul. Semeni cu ingerul Bisericii din Laodicea care are impresia ca el este mare grandoman dar Isus ii spune cu totul altceva. Ii spune ca este sarac, orb, gol, ticalos si nenorocit. Vai ce bine semanati cu acest inger decazut.

      Ștergere
    2. Dane Isus Hristos nu are intermediari si mijlocitori .Nici pe departe ca WMB sau E.Frank sa fie niste mijlocitori si daca te indoiesti de ei atunci nu ai acces in prezenta lui D-zeu.Asta e curata nebunie si idolatrie.

      Isus a intrat cu sangele lui in Sfinta Sfintelor si a deschis accesul spre D-zeu,acces care odata era rezervat doar preotilor.Acum in perioada harului suntem invitati sa ne apropiem de El cu incredere . Nici un apostol nu pune conditii ca voi branhamistii. Sunteti rataciti de la adevar.Citesc Evangheliile si invataturile apostolilor-adevaratele invataturi nu bazaconiile lui Branham sau Frank-si imi dau seama ca sunteti pe un drum gresit.

      D-zeul vostru nu este decat un clovn care l-a ridicat in slavi pe Branham.Adevaratul D-zeu nu face asa ceva cu nici un om.El vrea sa il urmam pe Fiul Sau,nu oameni care spun ""asa vorbeste Domnu"" apoi acel cuvant nu se implineste.

      Dupa asta se recunosc adevaratii trimisi ai lui D-zeu:Daca spun ceva si nu se implineste inseamna ca nu sunt trimisi de D-zeu... Nu daca iti spun ce ai facut ieri dupa amiaza sau daca fac vindecari aparent miraculoase.

      Oare de ce este asa ?Fiindca doar D-zeu cunoaste viitorul si daca cineva spune ceva si nu se implineste inseamna ca nu El l-a trimis pe acel om. Are pur si simplu o indrazneala fireasca.

      Ștergere
    3. 21"" . Poate ca vei zice in inima ta: "Cum vom cunoaste cuvantul pe care nu-l va spune Domnul?"
      22. Cand ceea ce va spune prorocul acela in Numele Domnului nu va avea loc si nu se va intampla, va fi un cuvant pe care nu l-a spus Domnul. Prorocul acela l-a spus din indrazneala: sa n-ai teama de el.""

      Fiti atenti la acest verset:

      "" 20. Dar prorocul care va avea indrazneala sa spuna in Numele Meu un cuvant pe care nu-i voi porunci sa-l spuna, sau care va vorbi in numele altor dumnezei, prorocul acela sa fie pedepsit cu moartea."

      Deci Branham de cate ori a vorbit lucruri si nu sau implinit? A vorbit el lucruri pe care NU D-zeu i le-a poruncit sa spuna sau nu? Si cum stim ca WMB a spus lucruri pe care NU D-zeu i le-a poruncit sa nu le spuna? Raspunsul este in versetul 21.

      Ștergere
    4. Si atunci putem sa anulam toata misiunea lui Branham ?Nici vorba de asa ceva.Au fost vindecari prin credinta si asta nu poate nega nimeni.Dar aceste vindecari nu il fac un trimis unic al lui D-zeu dupa modelul biblic sau marele proroc Ilie .Nici vorba.Branham a manifestat niste daruri,capacitati date de D-zeu inspre folosul tuturor,al credinciosilor...Locul lui este in Efeseni 4 si el IMPREUNA CU ALTII trebuia sa duca vindecarea prin credinta. Sa nu uitam ca slujbele din Efeseni sunt la PLURAL... Deci WMB si alti vindecatori se incadreaza in Efeseni 4 si trebuia sa fie o binecuvantare pentru altii fiindca ce toarna D-zeu in Biserica Lui este inspre folosul tuturor,nu ca un madular sa fie mai presus de ceilalti si sa isi revendice titluri de trimis unic al lui D-zeu...

      Daca ar fi fost un trimis unic dupa modelul vechi testamentar atunci trebuia sa se implineasca vedeniile si prorociile lui. Dar din pacate nu a fost.Prorocul Ilie nici atat...Acest mare Ilie care stat cu ISus si cu Moise pe munte,nu face afirmatii mincionoase si produce vedenii false.

      Ștergere
  13. Si inca ceva ce era sa uit dar Domnul Isus mi-a amintit sa va spun Domnul sa va mustre pentru ceea ce faceti.....D.i din Hd

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va fie rusine voua. Sa va mustre pe voi mincinosilor cu duhul ratacirii in voi inselatori, invatatori falsi si proroci falsi.

      Ștergere
    2. Branhamisti mincinosi care duceti sufletele in ratacire. Pe voi sa ma mustre Dumnezeu. ca pe Branham l-a oprit din nebunia lui in accident.

      Ștergere
    3. Domnule Dan. Un lucru trambitat de foarte multi(inclusiv Branham, Frank) "trimisi", este rezidirea templului din Ierusalim...

      Iti pun o intrebare simpla...

      Pot exista doua Temple?

      De ce te intreb...

      In Apocalipsa apare un alt Templu:
      Pe cel ce va birui îl voi face un stâlp în Templul Dumnezeului Meu, şi nu va mai ieşi afară din el. Voi scrie pe el Numele Dumnezeului Meu şi numele cetăţii Dumnezeului Meu, Noul Ierusalim, care are să se coboare din cer de la Dumnezeul Meu, şi Numele Meu cel nou." Apoc. 3:12

      Ștergere
  14. Ce parere aveti despre ceea ce a predicat E.Frank in Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam deprimant, acid si critic ca de obicei...incepe sa critice pe altii ca nu sunt buni ca apoi sa se arate pe sine ca are Cuvantul (ceea ce nu e adevarat) dar altii nu au nimic.

      La o adunare publica de EVANGHELIZARE nu te apuci sa te plangi te altii si sa spui tot felul de lucruri arogante "ca noi avem fagaduinta, nu fantezii religioase..."

      Ba chiar el si Branham sunt bazati pe fantezii religioase in cea mai mare parte.

      Nu predica nimic care sa ajute pe oameni la transformare, innoire....ii face doar sa urasca pe alti oameni -cei care nu au Cuvantul- si sa devina partea din "adevarata mireasa"...

      E de apreciat cand cineva incearca sa faca ceva...dar daca tot investeste atata...ar trebui sa PREDICE EVANGHELIA CU PUTEREA DUHULUI SFANT nu sa isi dea etichete de "cel mai mare misionar"...si de profetul Ilie...iarasi incepe cu aceste minciuni...si lui i-am scris si cu Ionut am zeci, poate sute de emailuri in care am aratat ca NU EXISTA NICI UN ILIE PENTRU NEAMURI....ii sperie pe oameni cu sfarsitul lumii....drame ca Isus a plans si de astea....auziti, am mers prea adanc in psihologie ca sa nu vad ca e manipulare ieftina...imi pare chiar rau...timpul lor se termina in curand...acest stil invechit si LIPSIT DE UNGERE DE BUCURIE...tot textele lui cu "slujitorul lui Dumnezeu, la poporul lui Dumnezeu cu Cuvantul lui Dumenzeu..."

      Alta prostie... cica numai daca crezi cuvantul acestui ceas poti fi mantuit...imi este mila de ei...aceleasi povesti...fara viata...fara tarie, fara vigoare...doar...idei idei....

      Frate Frank Cuvantul pentru astazi ESTE POCAINTA, EVANGHELIA MANTUIRII PRIN JERTFA MIELULUI, NU ILIE, NU ILIE, FRATE FRANK ci ISUS, ISUS, ISUS....

      Ștergere
    2. Pun filmul la articol ca sa comentam la subiect...

      Ștergere
  15. lika nemes si tu ai scris si distribuit doua carti cu viata ingerului al saptelea inaintea fratelui jorgensen





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care inger al 7-lea?Banuiesc ca nu e cel din Apoc 10 care nu are nici o treaba cu Biserica.

      Ștergere
    2. Da. Am crezut ca este adevarat mesajul, de aceea.

      Ștergere
  16. Lica esti casatorit a doua oara fizic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals5 ianuarie 2019 la 09:00

      Daca te prezinti poate ca iti raspund. Esti interesat ca sa imi gasesti vina sau care e motivul intrebarii tale? ��

      Ștergere
    2. Cică căsătorit fizic...După felul întrebării nici nu merită să îi răspunzi. Specimenele astea branhamisto-frankiste sunt de o prostie si răutate ieșită din comun.

      Culmea dar prin comportamentul lor îl reneagă pe Hristos chiar dacă se cred susținătorii Lui. Au un comportament si atitudine antihristică.

      Ștergere
  17. Știți ce e regretabil? Faptul că au devenit instrumentele nevrozei lui Branham si ale grandomaniei mistice ale lui Ewald Frank.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals6 ianuarie 2019 la 20:50

      Exact. Au devenit instrumentele si victimele acestora.

      Ștergere
  18. " Lumea nu se ingrămădește decât în jurul vânzătorilor de iluzii".

    Emil Cioran

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.