marți, 18 august 2015

Branham se autodeclara Cuvantul lui Dumnezeu.

Branham se autodeclara Cuvantul lui Dumnezeu. Da, e adevarat ce ati citit. 

Stiam, si s-a scris pe blog ca Branham, smeritul, s-a declarat Dumnezeu in trup din nou pe pamant, ca s-a declarat Hristosul orei, el Branham, dar acum am mai gasit ceva publicat de John Collins.

Nu este de mirare ca multi il idolatrizeaza pe Branham. 

Acestia cred TOT ce Branham a spus, fara sa scoata din context, fara sa interpreteze fals, cum Ewald Frank le baga vina mereu "la branhamisti". 

Nu ei sunt singurii de vina, ci avem zeci de dovezi, ca si aceasta ca Branham a lansat aceasta doctrina falsa a dumnezeirii lui personale.

Intelegeti de ce Fred Sothman, si branhamistii din India, Africa il numesc pe Branham, DUMNEZEU? 

Deoarece Cuvantul este Dumnezeu iar daca Branham este Cuvantul atunci este Dumnezeu insusi. Simplu.

Vedeti ca Branham nu mai spune ca si inainte ca "un profet are Cuvantul" sau ca "la un profet vine Cuvantul" nu, deloc. El spune ce a vrut mereu sa spuna in ultimii 3-4 ani inainte sa moara blestemat de propria gura. In clipul video de mai jos Branham spune ca atunci cand un om vine cu ASA VORBESTE DOMNUL el si mesajul lui este una.

Vreau sa clarific ceva.

Cand am vorbit cu Nelu Opris din Bucuresti acum 3 zile cred, i-am spus un lucru pe care urmasii lui Branham ar trebui sa il ia odata si odata in serios. A inteles ce i-am zis, a tacut, apoi i-am zis ca daca este asa cum i-am aratat din Cuvant, ar sa ii fie rusine ca inca propaga minciunile lui Branham.

Este vorba despre fraza asta fals aplicata de Branham lui insusi referindu-se la timpul in care Domnul vorbea profetilor in Vechiul Testament: "CUVANTUL VINE LA PROFET" si apoi se refera la el insusi ca la el a venit Cuvantul si acum noi asa zisa "Mireasa" avem Cuvantul lui Dumnezeu descoperit. Nimic mai fals. Iata de ce.

Atunci Domnul vorbea profetului si ii dadea instructiuni clare unde sa mearga, ce sa faca, cui sa spuna mesajul primit de la Dumnezeu, si ii arata vedenii si ii explica ce si cum se va implinii. 

Mesajele catre profet contineau un mesaj clar, am mai vorbit despre asta, ele nu contineau explicatii diferite ale unor invataturi ale levitilor. 

Asa ca Branham dupa ce a plagiat si furat invataturile altora, Epocile, Pecetile, Saptamanile lui Daniel, botezul Fapte 2:38, Cina Domnului, Spalarea picioarelor, chiar si Babilonul, Antihristul, etc. toate, el pretinde cu un tupeu greu de egalat de lumea carismatica religioasa ca el, Branham, este profetul zilei, deoarece a venit la el Cuvantul pentru aceasta ora. 

POFTIIIIIIM? Va dati seama in ce haos ne-a aruncat, mintindu-ne. 

Pentru ca noi iubim Cuvantul si nu vrem sa pierdem participarea la marele eveniment Rapirea la cer, suntem intr-o situatie extrem de grea psihologica deoarece suntem legati de lanturile lui Branham si dependenti de ideile lui. 

Asta este o manipulare de cea mai joasa speta si nerusinare din istoria religioasa. Asta fac profeti falsi cu noi. Ne calca emotiile si sentimentele in picioare profitand din plin de ceea ce noi ne dorim mai mult. Plecarea acasa la Cer si se interpun intre Dumnezeu si noi cu ideile lor ca sa ne manipuleze.

Fratilor ca sa scapati din lanturile aceste secte e nevoie de multa credinta si iubire din partea voastre pentru Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia. Ai nevoie de Dumnezeu sa poti vedea si declara ca fiind fals mesajul lui Branham. E si un test poate pentru noi.

Niciodata nu a venit Cuvantul la el, precum a venit la acei profeti. Nici o data. 

VREAU SA IMI ARATATI O SINGURA DATA CAND A VENIT CUVANTUL LA BRANHAM SI I-A DAT DESCOPERIRE CEREASCA. 

FAPTUL CA A INVATAT O ALTA EXPLICATIE DESPRE ANUMITE TEME BIBLICE NU INSEAMNA CA A VENIT CUVANTUL LUI DUMNEZEU LA EL. 

NU FITI NAIVI. CERCETATI ODATA CUVANTUL PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU! 

Am tot mesajul pe CD este si pe internet, va provoc cautati si veti vedea ca nu exista asa ceva. Exista cel mult darul deosebirii, vedenie si vindecare, ca dar pentru slujirea altora, dar PROFET asa cum el spune, la care a venit Cuvantul, nici vorba, niciodata.

Apoi, lui Branham nu-i mai ajunge titlu de profet. Nici titlul de Moise, nici de Ilie, nici de alt erou al Bibliei cu care ii placea la nebunie sa se compare mereu. Nu mai. Gata cu astia. Vrea altceva.

Acum vrea tot. Vrea sa fie ceea ce Lucifer a vrut sa fie: SA FIE DUMNEZEU.

Sau, macar daca ramanea la faza dinainte cand ALTII SPUNEAU CA EL E DUMNEZEU SI EL II OPREA SI LE SPUNEA CA DACA AR ACCEPTA ASA CEVA ATUNCI EL, BRANHAM AR FI UN ANTIHRIST. BINE A ZIS. 

ATUNCI BRANHAM A PROCEDAT CORECT. 

DAR IDEILE ACELEA NEBUNE L-AU ISPITIT DIN NOU SI L-AU CUCERIT DEFINITIV. 

DIN PACATE, A AJUNS CE A SPUS CA VA DEVENII: ANTIHRIST. El a spus-o. A fost lucid inainte si stia de pericolul acesta al slavei desarte.

SI ACUM NU DOAR ACCEPTA IDEILE NEBUNE, CI MULT MAI RAU FACE: LE PROPOVADUIESTE. APOI SI MAI RAU: ANIHILEAZA PE TOTI CARE NU CRED ASA CEVA.

Cata eroare. Cata prostie. Cata inselaciune. Pana la cer si inapoi este numai aroganta, minciuna si nesimtire. 

Liderii de la mesaj au timp scurt sa se pocaiasca de faptul ca insala mii de suflete. 

Salvati-l pe Frank, fratilor daca il iubiti atat de mult. Este gata cu el. 

Voi chiar nu vedeti ca nu spune nimic, nimic de 10 ani decat aceleasi povesti plicticoase false, nebiblice amestecate cu adevar? 

Eu va ajut daca imi cereti ajutorul. 

Eu va iubesc cum nimeni din tara asta nu va iubeste fratilor, de aceea cititi voi aici ce cititi. Asta nu e dovada de ura, ci de iubire. 

Voi aveti o mentalitate comunista rea si veche. Daca cineva va spune ceva contrar, nu sunteti interesat sa aflati daca are dreptate, voi imediat va aprindeti si spuneti ca ala nu respecta "slujba" sau ca e batjocoritor si il etichetati. 

Este o dovada ca nu meritati deocamdata sa conduceti poporul lui Dumnezeu, deoarece oricum nu ii conduceti ci doar le mentineti creierul ocupat cu idei false de la mesajul lui Branham. 

Sunteti subiectivi, extrem de partinitori. Nu ati invatat nimic in 20-30 de ani decat lapte subtiat cu apa.

Intr-o zi veti vedea cu ochii vostrii cine este autentic si cine este fals.

Tot va laudati cu slujba lui Frank si Branham, dar Biblia spune ca nu inceputul va fi rasplatit ci sfarsitul alergarii fiecaruia.

Ascultati ce spune Branham despre el si cum din nou se autoproclama, ceea ce nu a avut si nu a fost niciodata: Cuvantul lui Dumnezeu. 





Domnul Isus Cristos a fost, este, si va fi Cuvantul lui Dumnezeu. NUMELE LUI ESTE CUVANTUL LUI DUMNEZEU! Din Gura Lui iese o sabie cu care nimicește vrajmașul!

Branham a venit prea tarziu cu pretentia falsa. Biblia ne salveaza din nou din inselaciunile profetilor mincinosi si aroganti. 

Frank a venit prea tarziu cu povestile lui. Cuvantul lui Dumnezeu ne salveaza din nou. Simpla Evanghelie ne salveaza iarasi. Din nou si din nou promisiunea lui Dumnezeu de a ne salva se face cunoscuta.

Prin ce ne salveaza El? 

Prin ceea ce mereu a salvat omenirea si oamenii pacatosi, decazuti, rataciti si prinsi in secte false: Prin Evanghelie!

4 comentarii:

  1. Proroc fals!!! singur si-o spune ca se da drept Dumnezeu antihristul de branham!!! antihristii frankisti si branhamisti urmeaza un orb. ingerul orb calauzeste orbii si pica in gropa toti.
    Da unde altundeva or pica decat in gropa?

    RăspundețiȘtergere
  2. poporul mereu se rataceste. au nevoie de idoli. asta au vrut asta au.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot ce nu arata inspre Evanghelie este invatatura falsa,chiar daca are semne si minuni.Cuvantul lui Isus este si ramane in veac,nu teoriile si relatarile sau experientele oamenilor. Daca acestea nu te indreapta inspre trairea cuvintelor lui Isus atunci este invatatura falsa,care nu este de la Dumnezeu.

    Dumnezeu prin Evanghelie va judeca lumea,nu prin mesajul orei.

    RăspundețiȘtergere
  4. A deviat asa de mult ca nu iimai ajungea minciuna ca el are cuvantul ci a inventat una mai mare ca el este Cuvantul! Tatal minciunii diavolul ia inselat inima. Lucifer!

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.