marți, 31 decembrie 2019

Tot ce am trait si tot ce am inteles


 Tot acest blog intr-o singura propozitie. 
"Tot ce am trait in zadar s-a facut zid, tot ce am inteles s-a facut fereastra."


Sunt binecuvântat.

8 comentarii:

  1. Chiar că așa putem să spunem, după ani de zile prin branhamism și frankism,precum a spus Nichita. Și eu credeam cu ardoare că va veni revărsarea Duhului, mai ales fiind încurajat și de vedeniile scoase din mânecă ale acelor prorocițe închipuite și mincinoase. Alt termen nu am găsit. Mincinoase puțin spus... Perverse, prefăcute și manipulatoare.

    Apoi fiind la frankisti, credeam că l-am prins pe Dumnezeu de picior și că posed cunoașterea și toate tainele. Până i-am văzut cum se manifestă și ce caracter au, precum și ce zel fanatic aveau pt robul credincios, până într-acolo încât când venea în România, nici nu te lăsau să te apropii de el, de parcă era Papa de la Roma. Chiar aveau și bodyguarzi, ca nu cumva să-l atingi pe unicul și inegalabilul, preafericitul Ewald Frank, apologetul și slujitorul Lui Branham... Cec să mai zic de faptul că nu lăsau pe nimeni să meargă la Krefeld, nsscocind tot felul de teorii perverse și josnice, și asta până când unii lideri au mers la Krefeld și sau stabilit în Germania. De atunci toți au primit "dezlegarea la Krefeld".

    Pot să spun deplin încredințat : Nimic divin în secte. Nimic constructiv și vrednic de laudă. Doar egocentrism dogmatic. Atât și nimic mai mult ".



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre care prorocite vorbesti? Cele de la Cluj de la Mera Romulus?

      Ștergere
    2. Altele din vestul țării dar a fost în urma cu 25 de ani.

      Ștergere
  2. Am citit asta si mi-a placut.
    "Când crezi că ai găsit toate răspunsurile (in conceptii, credinte si dogme), vine viaţa şi schimbă toate întrebările".
    Si mie asa mi sa intamplat. Am crezut ca le stiu pe toate daca am fost la mesaj daca cand am schimbat intrebarile am realizat ca mesajul lui Branham este departe de a fi adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Doar pt proști și creduli,care cred că Branham a restituit ceva dar de fapt a furat ideile altora. Ăsta e termenul corect :A furat nu a plagiat!. Cel care fură de alții se crede superior celorlalți și are impresia că lui ii aparțin respectivele idei, până într-acolo încât la un moment dat chiar are impresia că sunt ideile lui. Din ce cauza se întâmplă asta? Fiindcă respectivul suferă de narcisism și grandomanie.

      De ce vă ascundeți după deget și nu vreti să vedeți cum stau lucrurile? Atât sunteți de spălați pe creier încât biblia nu mai contează ci doar viața lui Branham?

      De obicei cei care se mint pe ei au tendința să mintă și pe alții.

      Peter

      Ștergere
  4. De ce nu mai scrieti articole fratilor?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu ceilalti frati de ce, dar eu nu mai pierd timpul cu astea. Am pierdut destui ani cu ei si fara ei.

    Prin acest blog am aratat si ca cine ii iubeste cu adevarat e cel care le spune adevarul in dragoste si sinceritate. Ei s-au purtat uneori cu noi precum cei salbatici. Ei nu apreciaza adevarul, asa cum pretind, ba inca il calca in picioare. Ei iubesc mesajul fals a lui Branham. E treaba lor.

    Cred ca am spus destule in ultimii ani, mai mult decat suficient, dar daca apare ceva deosebit desigur ca voi mai scrie.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.