duminică, 1 septembrie 2013

De ce urmam si nu urmam mesajul lui Branham?

De ce urmeaza oamenii mesajul lui William Branham? Bună întrebare.


De ce sunt atat de stransi legati de "mesajul orei"? 

Sunt ei ipocriti cand spun ca iubesc mesajul si ca unii ar muri chiar pentru el? Nu, nu sunt ipocriti deloc. 


Multi sunt foarte sinceri si reali in ce cred si spun. Nu joaca nimeni teatru. Sau, ma rog, sunt cativa. Am intalnit oameni extraordinari, plini de iubire, bunatate, oameni in fata carora imi dau jos palaria. Si ce e interesant e ca acestia au invatat sa fie asa inainte de a veni la Mesaj. Domnul sa ii ajute sa creasca in acele lucruri minunate, unse, divine.


Dar eu cred ca ei nu cunosc decat partea mesajului pe care altii au vrut sa o creada si asta i-a impresionat. Pe toti ne-a impresionat, sa recunoastem asta. De aceea cred ei atat de mult. La fel am fost si eu deci ii inteleg foarte bine. Sper ca daca minciuna i-a legat atat de tare de ceva pe care ei nu il pot discerne si dovedi, adevarul sa ii dezlege sa poata sa faca diferenta ei insisi spunand adevarului adevar si minciunii minciuna.

Si chiar daca ar fi fost adevarat tot, tot, ce se spune despre mesaj si Branham, da, povestea ar fi una deosebita, dar si asa, ea ar fi fost total fara nici o putere de mantuire in ea insasi, pentru ca mantuirea vine numai de la credinta in ISUS ca un har suveran, dat de El noua prin Jertfa Sa.


Biblia ne invata ca orice om de pe Pamant poate crede in mod direct si personal in Domnul Isus Cristos si este mantuit. Urmasii lui Branham neaga acest lucru. Desi pentru acest adevar biblic, "salvat prin har", au luptat si au murit milioane de oameni si inainte si dupa reforma lui Luther, ei acum il neaga. 


Si asta din cauza ca Branham le-a spus, in ultimii ani ai slujbei sale, ca trebuie sa crezi mesajul si mesagerul fiecarei epoci ca sa fi salvat iar el este ultimul mesager cu ultimul mesaj.

Deci mesajul si mesagerul poate anula harul suveran a lui Dumnezeu? Cam asta e ideea da. Ce nebunie. 

Bun, hai sa mergem mai departe.

Făcând o retrospectivă, trasez o concluzie într-un mod telegrafic sa nu obosesc cititorul. 


De ce urmeaza oamenii mesajul lui Branham?

Ei sincer cred că mesajul a fost ceva special pentru oameni speciali, ceva de genul elitelor privilegiate, adica pentru ei, care sunt Mireasa lui Isus deoarece a existat un profet in anii '50 care a zis ca daca il crezi si urmezi esti Mireasa.

Povestea incepe in stilul unui basm frumos, cu intamplari minunate in el si pe care daca il crezi, traiesti o lume imaginara bogata, binecuvantata aparent, explorand noi dimensiuni spirituale si supranaturale la nivel imaginar.

- Pentru ca la nasterea lui Branham o luminita s-a vazut desupra patutului unde s-a nascut el si a avut cateva experiente ciudate.

- Pentru ca la raul Ohio in iunie (sau iulie, sau august) 1933, cand boteza 5000 de oameni, pe cand boteza a 17-a persoana, a coborat din cer o lumina si o voce a spus in vazul si auzul tuturor: 

"Asa cum Ioan Botezatorul a fost trimis sa premearga prima lui venire, mesajul tau va premerge a doua Lui Venire". 

Oamenii văzând așa ceva lesinau, s-au speriat, s-au entuziasmat, chiar si presa a scris despre asta.
- Pentru ca Branham un pastor baptist modest si sarac nestiind nimic despre Duhul Sfant si penticostali, dupa ce i-a intalnit prima data la intalnire in cort, la Mishawaka, a avut prima experienta supranaturala cu ei alaturi. 
- Nu a umblat cu penticostalii niciodata din cauza lui soacra-sa, care a zis ca "aia sunt gunoaie". Pentru ca Branham a ascultat-o, a fost pedepsit de catre Dumnezeu, cu moartea sotiei sale si a ficei lor, Sharon Rose. 
- Pentru ca in 1946 (sau 47 sau 48) a fost vizitat de un inger care desi nu a avut respectul sa se prezinte cu nume, totusi i-a dat o puternica misiune de la care a pornit trezirea mondiala a vindecarilor divine si botezului cu Duhul Sfant. 

Abia dupa 10-12 ani a reluat intalnirile cu ei cand ei au devenit si sponsorii si managerii campaniilor lui de vindecare divina si trezire spirituala.


"Teme-te de Dumnezeu și nu mai minții" 

- Oamenii urmeaza mesajul pentru ca ei cred ca el este trimis sa adune o Mireasa in ultima generatie prin Cuvantul descoperit ca ea sa fie o Mireasa a Cuvantului.

- Pentru ca numai lui, profetului Sau deosebit, Dumnezeu i-a descoperit Cuvantul si taine ascunse in aceasta generatie pentru Mireasa. 

Acest Cuvant descoperit, ascuns de toti, dar descoperit numai lui Branham, pentru acest timp, este: 

Dumnezeirea Suprema a Domnului Isus Cristos, 
Botezul biblic apostolic din Fapte 2:38, in Nume, nu titluri. 
Cina Domnului, 
Spalarea picioarelor, 
Tinuta femeii,
Taina invelitorii capului - parul. 
Cele 7 Epoci ale Bisericii, 
Cele 7 Peceti, 
Casatorie si divort, 
Samanta sarpelui, 
Saptamanile lui Daniel, 
Taina babilonului,
Taina Antihristului
Taina semnului Fiarei.
Taina Miresei. 


Oamenii mai urmeaza Mesajul si pe Branham pentru ca ei cred ca: 
Pentru ca el fiind profet adevarat nu a crezut si nu a predicat niciodata TRINITATEA ci numai un singur Dumnezeu.

Pentru ca el este ingerul prezent in Apoc 10:7 alaturi de Ioan si ingerul puternic.
Pentru ca el a descoperit, descopera si va descoperi taina celor 7 tunete. 
Pentru ca Ilie trebuie sa vina de 5 ori. 
Pentru ca el este profetul Ilie din Maleahi 4:5,6b promis, al 4-lea dintre cei cinci.
Pentru ca el este acel Ilie promis de Isus in Matei 17 ca va veni din nou. 
Pentru ca a fost dovedit cu semne si minuni ca este un profet adevarat.
Pentru ca a fost luat sus intr-un nor supranatural la 26 mile inaltime, de catre 7 ingeri la 28 februarie 1963, pe cand era la vanatoare de javeline, loc unde aparuse norul din pozele care circula in grupurile lor. 
El este descoperirea Fiului Omului din Luca 17:30.
In anul 1977 am intrat in Mileniu. 
Pentru ca Branham va invia si va continua slujba sa intr-un cort. 
Pentru ca nici o vedenie si prezicere de a lui nu a gresit niciodata. 
Pentru ca toti pentru care s-a rugat si a zis ca Domnul ii va vindeca, s-au vindecat.
Pentru ca prorocita recunoscuta mondial pentru precizia lucrarilor ei, in anii '50, sora Ana Schrader, a profetit exact acelasi lucru, despre Branham, ca si vocea de la Ohio cu multi ani in urma. 
Pentru ca profetul Branham nu s-a contrazis niciodata si nu a contrazis Biblia niciodata.
Pentru ca invataturile lui sunt originale, descoperite prin revelatie, nu a zis nimic ce este in contradictie cu Biblia. 
Pentru ca el este gura lui Dumnezeu si a vorbit mereu adevarul.
Pentru ca a iubit toti oamenii si nu facut discriminare de sex, credinta, si apartenenta religioasa.
Pentru ca a refuzat categoric sa primeasca cadou un CADILLAC de lux, deoarece el era smerit si modest. 
Pentru ca poti sa te increzi in el fara sa cercetezi afirmatiile lui cu Biblia. 
Pentru ca daca a gresit ceva si Domnul l-a corectat el s-a smerit mereu si a ascultat de Domnul totdeauna dupa mustrare. 
Pentru ca ce a spus la inceput din partea lui Dumnezeu a spus la fel si in ultimii ani ai slujbei, si nu s-a contrazis niciodata.
Pentru ca fiul lui Branham, Billy-Paul, nu va fi batran si California se va scufunda. 
A murit ca un martir cand catolici l-au accidentat intentionat.
Pentru ca slujba lui de vindecare divina si trezire a fost un factor important al miscarilor spirituale din anii 50.
Cam astea sunt in mare procent motivele, mai sunt desigur, dar ca idee generala de baza, cam aici ne situam. 

Ce e normal la un mesaj atat de haotic precum cel a lui Branham, este si faptul ca multi din cei care cred mesajul nu cred TOT mesajul si nu accepta ideile lui Branham in totalitate, desi ei marturisesc ca este un profet adevarat, gura lui Dumnezeu, ca are Cuvantul descoperit, etc.
Sa vedem acum de ce ceilalti, inclusiv eu, am decis sa parasim aceasta miscare si ideile acestui lider, William Branham. 

De ce oamenii nu mai urmeaza mesajul lui Branham ?

Am aflat deci de ce oamenii urmeaza mesajul lui Branham. 
Acum sa aflam de ce tot mai multi oameni care au curajul sa verifice pe Branham si ideile lui, parasesc miscarea si nu mai urmeaza mesajul. 

Motivul este simplu dar si foarte socant in acelasi timp.

Oamenii, cei mai multi dupa cercetari foarte serioase, nu mai urmeaza mesajul pentru ca au aflat 100%, ca in afara de ultimul punct mentionat in lista de mai sus, NIMIC, DAR NIMIC NU ESTE ADEVARAT sau nu este complet adevarat. 

Da da, ai citit corect: NIMIC NU ESTE ADEVĂRAT din lista motivelor pentru care oamenii urmeaza pe Branham.

Daca tu zici ca ai venit la mesaj pentru ca Branham a descoperit taina celor 7 Epoci, sau a botezului apostolic, sau orice alt punct din lista de mai sus TU NU SPUI ADEVARUL. Ai fost mintit.

Dar daca spui ca Branham a plagiat si copiat Cele 7 Epoci de la Clarence Larkin si s-a mai adăugat pe sine ca al 7-lea inger al Bisericii din Laodicea, da ai dreptate. Acesta e adevarul.

Daca spui ca Branham s-a intalnit cu norul ala in 28 februarie 1963, tu minti fara sa vrei, deoarece dupa spusele lui Branham si dovezile din mesajul sau in primul rand, arata ca el a fost la vanatoare abia din 6 la 9 martie si intr-o locatie cu totul diferita de cea in care norul aparuse. 

Si la fel, se aplica tuturor lucrurilor din lista minciunilor din mesaj, scrisa mai sus. E socant? Stiu ca e.

Avand acces la toate predicile in internet si pe CD, cat si la faptele si evenimentele istorice, putem afla intr-o ora tot ce dorim sa aflam.



"Spune adevarul chiar daca glasul tau tremura." 

Dacă ceea ce ne-a adus la mesaj, se dovedeste ca nu este adevarat, trebuie sa fi rau, dar rau de tot dus cu pluta, sa continui in eroare.
Nu ar fi fost bine, cum am mai zis, ca sa aflam dovezile care sa sustina mesajul si nu sa il contrazica?
Sa fim mândri acum si uniti ca un singur om că ceea ce credem noi este tare ca stânca și nu poate fi clintit. 
Dar argumentele sunt paie care ard rapid acum la focul testului adevărului. Multumesc Domnului pentru internet si CD-urile cu Branham si istorie ca imediat poti verifica totul. Nu se astepta Branham la internet si la asa tehnologie. 

Marele profet al secolului 20 nu a vazut si nu a stiut nimic despre cele mai mari descoperiri ale omenirii. Pentru el, dupa 1977 nu a mai existat nimic.

Mi-e rusine de mine. Mi-e rusine ca am petrecut 25 de ani intr-o eroare grosolana. Ce sentiment de goliciune am avut cativa ani dupa ce am descoperit eroarea si multe altele apoi. 

Imediat am vazut in fata ochilor, toate indicatoarele pe care Dumnezeu mi le-a dat in acesti ani ca mesajul si Branham nu sunt ceea ce se spune ca sunt, dar de care nu am vrut sa aud eu fiind dedicat cu pasiune mesajului profetului Branham asteptand ca cele 7 tunete sa isi descopere puterea de transformare si rapire la cer.

Deci, este mesajul lui Branham în armonie cu Biblia, cu el însuși, cu bunul simț spiritual, duhovnicesc, cu dovezi simple și ușor verificabile?
Nu este. Nu sunt. 

Nu au fost, si nu vor fi. Dimpotrivă, este dovedit ca eroare, plagiatură, care produce haos si o imensa confuzie si este o contradicție in forma continua.

Este un capitol încheiat pentru multi care sufera acum enorm pentru ca si-au dat "zeci de ani din viata, unei secte false, ipocrite si mincinoase care isi bazeaza credinta pe inchipuiri si multe afirmatii ce nu pot fi dovedite" cum mi-a spus cineva din SUA recent. 
Nu și-au dus copii la mare niciodată, nici la ștrand, nu și-au lăsat copii la teatru de păpuși a școlii, etc etc. iar când copiii au crescut abia au așteptat să plece de acasă din nebunia și fanatismul lor.

Și în Romania am fost mult ținuți în limitările liderilor. 
Am trăit cât au vrut emoțiile lor negative și educația lor limitată, ca să trăim.

Respect dreptul oricui să creada în ce doreste, dar daca nu are dovezi și observă, atunci acea persoană devine fără să vrea, din înșelat, un înșelător al sufletelor oamenilor. 

Da, știu fiecare are dreptul și libertatea să decidă ce face cu credința și viața lui. E adevărat și asta. Cred în democrație și în drepturile fundamentale ale ființei umane.
Chiar și eu v-am motivat în acest sens al dreptului de a crede ce doresti, dar nu strică să cugetăm serios la îndemnul biblic:

"De aceea lasati-va de minciuna: Fiecare dintre voi sa spuna aproapelui sau adevarul, pentru ca sintem madulare unii altora" (Efes. 4:25) 

"Iată înțelepții călătorind din eroare înspre adevăr, dar cei ce stăruie în minciună, iată-i sunt nebuni." Contele de Zinzendorf 


"Răniți oamenii, încetați să mai mințiți." 

Am o intrebare pentru tine: 
Tu de ce tu urmezi mesajul lui Branham?
Astept comentariile.

226 de comentarii:

  1. Ai pus o intrebare ERONATA, fiindca spunanad ca cineva urmeaza " mesajul lui Branham " este O MINCIUNA GOGONATA !( ar putea fi adevarata doar in dreptul tau, care de la " prima auditie " ai gandit ca ar fi mesajul unui om , si de aceea l-ai si repudiat dupa o vreme ) Se observa de la orice distanta ca tu nu ai inteles NIMIC din vorbirea lui Dumnezeului adevarat prin predicile lui, fiindca ganditea ta a fost intunecata de dumnezeul veacului acesta , care ti-a pus in ochi barna lui.
    Eu urmez Mesajul Orei despre care GANDESC si CRED ca este mesajul lui Dumnezeu , si acest mesaj il promovez pe blogul cu BEHAIT DE OI, care suna mai tare in ceruri decat GLASUL PASTORULUI pentru oamenii firesti pe acest pamant . Nu zic ca Lica ar fi un om firesc, el este mult mai mult decat atat , si roadele lui dovedesc ce este " omul ascuns al inimii lui " Noi, oamenii, credem , din cele vazute si auzite, ceea ce ramane in filtrul cunostintelor noastre , neobservand insa gradul de limitare al acestora . Cuvantul lui Dumnezeu afirma : " Poporul piere din lipsa de cunostinta " dar majoritatea se gandeste la o " cunostinta in felul lumii "care este VRAJMAsie CU DUMNEZEU. Apostolul Pavel a marturisit ca la inceput , cand se straduia din rasputeri sa anihileze pe crestini cunostea pe Hristos in felul lumii(probabil TRINITAR , tridimensional doar) dar dupa ce Dumnezeu S-a prezentat,in TRUPUL LUI ISUS si NUMELE LUI , iesind in calea lui in lumina descoperirii , a spus " acum, nu-L mai cunosc in felul acesta, fiindca mi S-a aratat si mie, la fel ca si celorlalti apostoli, chiar daca s-a intamplat la urma, ca unei starpituri .
    Eu afirm ca aceasta este diferenta si intre mine si Lica , anume OCHII cu care ne-am apropiat de Mesaj : ochii firesti, acestia ai trupului, cu care toti suntem echipati , sau ochii spirituali, ai sufletului, in posesia carora doar cei nascuti din nou pot intra . Behehehe !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohh biata oaie ratacita...oare nu Branham a spus de sute de ori ca a auzit:

      "Asa cum Ioan Botezatarul a fost trimis sa premearga prima Lui venire MESAJUL TAU, va precede a doua Lui Venire" ?

      Daca tu numesti minciuna gogonata, afirmatia profetului tau, iar dar pe alta parte il sustii, imi reconfirma faptul ca nu aveti nici un echilibru spiritual, biblic si de nici un fel. Complet dezorientati.

      PE ZI CE TRECE ARATATI CA NU CUNOASTETI NICI MACAR MESAJUL IN CARE pretindeti ca credeti. De aceea imi este si greu sa ridic un subiect. habar nu aveti ce a spus Branham despre respectivele lucruri.

      NU AM NEVOIE DE NIMIC DE LA MESAJUL LUI BRANHAM CA SA FIU MANTUIT, NICI EU SI NICI ALTCINEVA.

      IAR DACA INLOCUITI EVANGHELIA BIBLICA A DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CU MESAJUL FALS SI CONTRADICTORIU A LUI BRANHAM ATI DEVENIT CEI MAI VICLENI SI FALSI ANTICRISTI DIN ISTORIA CRESTINISMULUI. DAR STII DE CE?

      PENTRU CA ACUM STITI SI VEDETI, DAR NU VRETI NICICUM SA DATI CU PICIORUL INTR-UN TEPUS PENTRU SLAVA LUI DUMNEZEU.

      PANA NU VA INTOARCETI LA ADEVAR SUNTETI APOSTOLII ERORIILOR SI MINCIUNILOR DIN MESAJUL LUI BRANHAM.

      1 COR 1.

      18. Fiindca propovaduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzarii; dar pentru noi, care suntem pe calea mantuirii, este puterea lui Dumnezeu.
      19. Caci este scris: "Voi prapadi intelepciunea celor intelepti si voi nimici priceperea celor priceputi."
      20. Unde este inteleptul? Unde este carturarul? Unde este vorbaretul veacului acestuia? N-a prostit Dumnezeu intelepciunea lumii acesteia?
      21. Caci intrucat lumea, cu intelepciunea ei, n-a cunoscut pe Dumnezeu in intelepciunea lui Dumnezeu, Dumnezeu a gasit cu cale sa mantuiasca pe credinciosi prin nebunia propovaduirii crucii.
      22. Iudeii, intr-adevar, cer minuni, si grecii cauta intelepciune;
      23. dar noi propovaduim pe Hristos cel rastignit, care pentru iudei este o pricina de poticnire, si pentru Neamuri, o nebunie;
      24. dar pentru cei chemati, fie iudei, fie greci, este puterea si intelepciunea lui Dumnezeu.
      25. Caci nebunia lui Dumnezeu este mai inteleapta decat oamenii; si slabiciunea lui Dumnezeu este mai tare decat oamenii.

      Unde este Branham si mesajul LUI in toata aceasta Evanghelie a crucii? PE DINAFARA TOTAL.

      Ștergere
    2. De ce nu-i raspunzi la Anonimul care ti-a dat o replica de milioane din Cuvant la aberatiile tale emotionale negative si inchipuite?

      Ștergere
    3. Repet pentru tine si ceilalti frai si surori intrebarea care este foarte corecta:

      - Tu de ce tu, voi toti, urmati si predicati mesajul lui Branham si nu "intelepciunea lui Dumnezeu care a gasit cu cale sa mantuiasca pe credinciosi prin nebunia propovaduirii crucii." ?

      Ștergere
    4. terminati cu minciunile si intoarcetiva la Dumnezeu ca sa va ierte ratacirea voastra si acelor pe care ia-ti ratacit pana acuma Domnul sa aiba mila mi-at ratacit si pe sotul meu sper ca Dumnezeu sa-l duca la lumina Sa

      Ștergere
    5. "Oamenii mai urmeaza Mesajul si pe Branham pentru ca ei cred ca: "
      si lica enumera multe motive scoase din buzunarul lui, fiindca nu stiu sa-l fi denuntat cineva pe el ca avocat sau purtator de cuvant al sau , ca sa aiba drept sa vorbeasca in numele cuiva care CREDE Mesajul Orei, ( nu ma refer la Anonimi care urmeaza ca orb calauzind pe altii ca si el ) Am fost apostrofat ca nu raspund Anonimului, dar caruia din el ? Cu cine vorbesc, de fapt ? Daca ma adresez NIMANUI , nu radeti voi, ca "dau cu pumnul in vant " ? Pe Domnul L-au legat la ochi, ca sa nu-i poata recunoaste pe aceia care-l loveau, pretinzandu-i sa ghiceasca cine l-a lovit, si sa demonstreze astfel ca ar fi PROFET FALS . Dar EL i-a lasat sa-L batjocoreasca , ca OM. Scriptura insa ne avertizeaza ca DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT . Astfel, ATENTIE , voi care loviti din umbra cu vorbe nechibzuite , afisand totusi pozitii de VICTIME ! Nu mai folositi SABIA CU DOUA TAISURI, fiindca va raniti pe voi insiva, daca n-o stiti manui in lupta dreapta , fiindca PRIN CUVINTELE VOASTRE VETI FI JUDECATI si voi, impreuna cu mine .

      Ștergere
  2. Dar,pune-mi, te rog, pe care blog? ca pe acesta nu vad decat nebunia propovaduirii unui anti mesaj, o adevarata Nebunie , care striga la intersectii ( nu la poala crucii )si nu la cei pierduti, ci la " cei ce merg pe calea cea dreapta ". Si ce spune ea ? Eu zic ca exact ce predica autorul blogului pe care numai anonimii sar cu gura , ca si cainii la caruta de nomazi , care trece , lasand in urma colbul care orbeste pe urmaritorii asmutati de zgomotul rotilor si copitelor alaiului de nunta . heheBe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai raspuns la nici o eroare la care ti si-a raspuns corect, de cand ai inceput sa comentezi pe acest blog.

      Dragul meu contextul era altul, subiectul altul, fugi de adevar. Inca ceva. Nu ai nevoie de nici un blog pentru a citi adevarul Evanghelic. Ai Biblia.

      Acest blog are o intrebare pentru voi toti de la mesaj: DE CE URMATI MESAJUL LUI BRANHAM?

      Care sunt, sa spun, primele 7 motive ca importanta pentru care tu esti la mesajul lui Branham?

      Nici macar nu te scuzi ca ai spus ca e minciuna gogonata afirmatia mea despre "mesajul lui Branham". Cum sa te scuzi? Normal.

      NIMENI DE LA VOI NU O FACE oricat de multa eroare produce.

      Daca nu poti raspunde, atunci ar trebui sa ti se aprinda beculetul ca esti pe un drum ratacit.

      Adevarul este simplu nu are nevoie de atatea scuze, si atatea explicatii..."DUMNEZEU ERA IN CRISTOS IMPACAND LUMEA CU SINE"...ACEST ADEVAR NU POATE FI SCHIMBAT SI NICI INLOCUIT DE MESAJUL LUI BRANHAM.

      DIAVOLUL NU MAI POATE MINTI MULT TIMP OAMENII CU MESAJUL FALS A LUI BRANHAM.

      "ISUS ESTE CALEA ADEVARUL SI VIATA"

      Ștergere
    2. La branhamisti le-a trimis Domnul ceva din Biblie "Din această pricină, Dumnezeu le trimite o lucrare de rătăcire, ca să creadă o minciună." Daca nu vor si nu pot dovedi ca ceia ce cred nu trece "peste ce este scris" cum bine de indeamna apostolul neamurilor Pavel atunci sa intelege falsul la care toti sant partasi.

      Ștergere
    3. Nu-i nici o branza , sa astepti maturizare in folie vidata ( de orice gandire sanatoasa si sa umbli " cu capul gol " )

      Ștergere
    4. Nu este nimic gresit in a-i spune lui Dumnezeu Tata.
      Titlurile lui Dumnezeu, calitatile Lui, nu sunt gresite.
      Branhamisti urasc toate calitatile lui Dumnezeu?
      Apostolul Pavel a spus fara frica: "Imi plec genunchi inaintea Tatalui Domnului nostru Isus Cristos"
      Branhamisti neintelegand decat doctrina "Jesus Only" fug de asemenea adevaruri biblice, doar pentru ca nu le inteleg.
      Dar fratilor, faptul ca nu intelegeti, sau nu intelegem aceste lucruri nu inseamna ca trebuie sa le negam si sa le uram si sa punem pe alti oameni sa la urasca.
      Imi amintesc cu groaza ca la inmormantarea lui fr Nicu Topan, au predicat fratii de la adunarea unde Nicu a fost.
      A fost un cosmar, mai ales cand pastorul, a inceput sa tipe si sa strige:" ISUS NU ESTE FIUL LUI DUMNEZEU".
      Ironia aia a lor arhicunoscuta cand spun profetia din Isaia 9:6 "Emanuel, Dumnezeu este cu noi" si plini de aroganta spun "NU FIUL LUI DUMNEZEU ESTE CU NOI CI DUMNEZEU ESTE CU NOI" Ca si cum Fiul lui Dumnezeu, nu este Dumnezeu, de fapt, ei se contrazic incercand sa clarifice ceva produc mai mult haos.
      Cativa se uitau unii la altii, socati, cand au auzit aceasta idee ANTICRISTA. "Ce spune magarul asta? Asta e pocait sau iehovist? chiar un ortodox a intrebat langa mine.
      Se certa de la pupitru cu inamici inchipuiti, a facut un circ de doi bani in capela.
      __________________________________________________________________________
      Nu a spus nimic de fratele plecat dintre noi la Domnul desi ala era chiar smerit si ma chemase in spital inainte de a muri sa ma vada si un diacon de la ei din adunare ce era acolo la spital, nu mi-a permis sa intru in salon la el. M-a lovit, m-a impins, m-a jignit.
      Am intrebat " de ce nu pot vedea pe fr Nicu mai ales ca el m-a chemat"? A zis: "pentru ca nu esti la noi la adunare!" Acum rad. Atunci am plans. Si fr Nicu plangea pe pat si zicea acestui "bodyguard" nesimtit: "lasa-l pe fratele Lica, lasa-l pe fratele Lica sa intre...hai frate Lica"...plangea...dar nu m-a lasat. Apoi fr Nicu a murit.
      E socant? Asa ceva la ei e normal, e la ordinea zilei.
      _____________________________________________________________________________

      Si apoi si restul dintre ei la fel. Sau ei inainte, pardon. Doar sa dovedeasca ca toti sunt gresiti si ei au adevarul. Nimic despre moarte si inviere, nimic despre speranta prin Isus...
      Inainte de ei daduse un indemn, un vecin si bun prieten a lui Nicu, ceva crestin dupa Evanghelie, a vorbit scurt, clar, simplu si audienta a ramas cu ceva dupa aceea.
      Cand au intrat fratii la cuvant, fereasca Dumnezeu, doar fanatism si nebunie.

      Ștergere
    5. Ei nici macar Biblia nu o lasa asa cum este scrisa!. O modifica asa cum facea si Branham.

      Uita ca in Fapte apostolii predicau doar pe Isus ca Fiul al lui D-zeu.Si Filip la intrebat pe famenul etiopian:Crezi ca Isus este Fiul lui D-zeu? Apoi la botezat .

      Branhamistii sunt de o prostie si nesimtire cum rar sa mai vazut.Eu in locul tau intram cu forta.Nu au dreptul sa puna limite nici lui D-zeu nici oamenilor.

      Imi aminteste de un incident ce a avut loc la frankisti:A venit E.Frank si un om care era prieten cu E.Frank nu a fost lasat sa dea mana cu el. Un ""frate"" la oprit sa dea mana cu Frank si Frank a vazut toata scena si a spus ca nu e bine ceea ce se intampla.

      Deci cred ca aceste apucaturi sunt specifice branhamistilor,frankistilor .Sunt obsedati sa domine,sa controleze si sa aiba sentimentul ca ei dirijeaza totul. Rautatea lor nu va mai dura mult.

      Repet:Nimeni nu are dreptul sa puna limite lui D-zeu sau vreun unui om.

      Ștergere
    6. Deparca fr.Nicu era proprietatea adunarii. Ei se cred stapani peste frati.Sclavia sa abolit de mult ratacitilor.Va va ajunge mania lui D-zeu. Isus dezaproba asemenea comportamente.

      Ștergere
    7. Isus ia spus tot timpul lui D-zeu cu titlul de Tata!. El ni La facut cunoscut ca Tata!. Este ceva intim si personal.De aceea legatura si mantuirea omului cu D-zeu este personala si nu colectiva,cum sunt indoctrinati branhamistii ,frankistii,cu scopul viclean de a fi legati de adunarile lor si sa continue sa le aduca liderilor zeciuielile.

      Ce inseamna ""colectiv""? Inseamna ca,dupa mintea lor ingusta, nu ai dreptul sa ai o legatura cu D-zeu decat la nivel de adunare,de comunitate..Si daca parasesti adunarea aceea din diferite motive atunci in mintea lor nu mai ai nici o relatie cu D_zeu.

      Cam asta invata branhamistii si frankistii...Este doar o invatatura falsa cu scopul sa ii tin legati pe oameni de adunarile lor chiar daca sunt niste adunari prapadite unde predomina aroganta,unde oamenii sunt loviti cu texte alese din Biblie si manevrate cu perversitate pentru a servi liderilor adunarii si regulilor impuse de ei, si unde bunul simt si caldura frateasca sunt notiuni abstracte.

      Ștergere
    8. Si cel mai important:unde Evanghelia este vanduta in schimbul predicilor lui WMB.

      Ștergere
  3. corect faca Domnul lumina si sa vina la Adevar nu dupa un muritor ca si mine vai de cei ce nu se pocaiesc de aceste invataturi eronate .Domnul sa se indure de cei ce au ratacit pe alte cai sa scoata la lumina sa se vada deslusit Adevarul Amin

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place cum ai scris aici fr Lica si e foarte normal ce ai scris nu inteleg de ce fratii nu inteleg.

    ..........................................

    De ce ei au dreptul sa caute doctrine gresite la alte denominatiuni si sa ii judece si critice la foc deschis, en-gros si non-stop si ne sugereaza ca eu, ca noi nu avem voie sa cautam dovezi despre ceea ce ei sustin ca fiind adevarat?

    Avem voie sau nu? Facem voia lui Dumnezeu cautand ca fratii din Bereea sa vedeam daca ceea ce ni s-a spus este cu adevarat real? Aici avem modelul perfect. Care e problema de fapt? Ne e frica de ADEVAR?

    V-ati intrebat asta vreodata? Sau sunteti inca sub frica de a va pune intrebari?

    Daca cineva va ia acest drept, de a cauta, pe care Dumnezeu vi-l ofera, si El mai mult va CERE sa cercetati, atunci voi traiti viata spirituala pe care altcineva vrea sa o traiti si nu traiti ceea ce Domnul vrea ca voi sa traiti.

    Demnitatea spirituala si umana v-a fost furata, daca nu sunteti voi insiva in cautarea adevarului. Nimeni nu are dreptul sa va opreasca de la a cauta.

    Nu mai traim in inchizitie dragi frati si surori.
    Am depasit de mult timp si Evul Mediu.
    Am trecut si de amenintarile si torturile comuniste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca unii inteleg tot mai mult dar le este frica, le este teama pentru ca in subconstientul lor s-a adunat multa manipulare spirituala.

      - Astazi am vorbit cu cineva care mi-a spus ca si daca nu e asa cu Epocile, cu botezul, cu alte "taine" nu ii pasa, ea tot va crede mesajul lui Branham. Nu am mai zis nimic, mi-am dat seama ca este inutil. DPDV psihologic lor le este greu sa renunte la ACEL IDEAL PERFECT CARE EXISTA IN IMAGINATIA LOR.

      - Branham si-a creat o lume interioara perfecta pentru el, dar defecta si infecta pentru altii si nebiblica. De aceea Domnul si prietenii lui care l-au iubit si respecte au incercat sa il ajute sa iasa din acea "casa a iadului" unde si cei ce urmeaza mesajul erau legati in camasi de forta dandu-se cu capul de pereti.

      - Branham ne-a cerut in final sa ii umram lumea lui interioara, concluziile lui despre ceva adevarat si nu sa urmam ce deja este dat ca adevarat: EVANGHELIA.

      - Despresia, dezamagirea, este imaginea perfecta a mesajului lui Branham. Este viziunea lui. Din Mireasa frumoasa a anilor 50 din vedenie, oamenii care il urmeaza devin inchisi la ospiciu. Nu ma mir ca pastorul lui Branham, de la Tabernacolul Branham fr Orman Neville a murit intr-un ospiciu de nebuni in anii 70 la cativa ani dupa ce Branham plecase. Am auzit ca era mierea lui Dumnezeu acest om. Chiar si Branham isi scotea palaria in fata lui. Pacat ca a sfarsit asa...eu am plans cand am auzit suferintele lui din ultimii ani de viata.

      - Sunt care vor vedea peste un an, doi, trei 5, 10 ani, ca de fapt au crezut in naluci amestecate cu adevarul.

      - Astazi mi-am amintit cat de greu mi-a fost mie sa spun la ADEVAR, ADEVAR si la FALS, FALS.

      Cel mai greu sa sa depasesti frica de blesteme si amenintarile branhamistilor care uneori se comporta ca niste fiare salbatice, parca nu au pic de umanitate, logica, echilibru in comportament. Tot ce stiu este sa verse URA, MINCIUNA, PROSTIE.

      Dar am reusit sa invat sa trec peste toate astea. Sunt antrenat si inca ma pregatesc.

      Ștergere
    2. Tu, marele descoperiyor de motivatii, de ce vezi rau faptul ca oamenilor " le este greu sa renunte la ACEL IDEAL PERFECT CARE EXISTA IN IMAGINATIA LOR." ? Ce crezi tu ca a fost la inceput, duhul, sau materia ?
      Pe pamant este adevarat ca materia a aparut prima , duhul fiind suflat in ea ca sa poata fi modelata dupa planul lui Dumnezeu . Dar se pare ca tu n-ai habar ca samanta divina care are viata in sine are alta origine decat aceea terestra , care a iesit din pamant , si asta pentru ca tu nu iubesti invatatura Cuvantului Vorbit , ci pe aceea a lumii inteligente in care esti ANTRENAT , precum te lauzi . Zici ca ai iesit din casa iadului, din camasa de forta, dintre oameni care mor in ospiciu de nebuni dandu-se cu capul de pereti - da bine stii tu sa le aranjezi lucrurile ca sa-ti MOTIVEZI palaVRAJEALA !
      Baiete cucuiete, fiu neascultator de capra , nu tine aceasta vrajeala a ta decat la aceia din aceeasi samanta de taratoare in eroare din care provii . Te zburlesti cand iti spun direct cuvintele adevarului , nu-i asa ? Tu o ceri, prin insistenta in nebunia denigrarii cuvantului profetic , despre care ai afirmat ca niciodata nu l-ai inteles, dar te-ai bagat, ca musca ...cu gandul sa-l faci de .... NU VEI REUSI NICIODATA, putoarea pe care o raspandesti ITI APARTINE doar tie ! Si la ANONIMENIi tai veniti din fantana adancului . Cine se supara ? cine se simte ofensat ? ANONIMENI ! Iti scriu pentru ultima data Adio si n-am cuvinte !

      Ștergere
    3. pocaitiva si credeti Evanghelia care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna ,aceas Evanghelia a mantuirii nu o alta evanghelie rastalmacita de un om ,care se pretindea ce se pretindea vai de aceia care se increde in om este blestemat acel om Cuvantul o spune ,de ce trebuie sa se ridice asfel de oameni sa inprastie erezii si minciuni ,in loc sa raspandeasca Evanghelia la sufletele pierdute si sa aibe o viata plina de lumina , acesti Brahamisti inprastie eronari in poporul Domnului pentru care a murit Hristos nu Branham,Domnul sa se indure de sufletele celor care au ratacit de la Adevar Amin

      Ștergere
  5. Voi nu vedeti ca acel anonim ce il sustine pe lica,vorbeste si se exprima exact ca el!de ce pacalesti oameni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vedetiva va rog frumos de treaba si nu mai inprastiati eronarile acestui om branham

      Ștergere
  6. Nu sunt Lica.D-zeu imi este martor.Esti multumit?

    Dar cum ati vrea sa vorbesc?Ca voi?

    Stiti sa reduceti totul doar la propria voastra persoana!.

    Si nu il sustin pe Lica.Pur si simplu gandesc ca el.Am trecut prin branhamism si frankism ca intr-un final sa ma intorc tot la Hristos.

    Intelegi ideea? Tot ce ni sa servit pe tava ca fiind Cuvantul descoperit si alte relatari fantastice sunt defapt minciuni,inventii,exagerari...

    Doar Hristos mai sta in picioare aici ca fiind Calea Adevarul si Viata!

    Cerceteaza pentru tine lucrurile si iesi din propria cutie in care te-ai inchis sau te-au inchis altii .Rupe lacatul fricii,terorii si manipularii.

    Hristos elibereaza frate! Oamenii leaga pe oameni de povesti,relatari si alte lucruri care pana la urma se dovedesc a fi false,exagerate.

    Stii ce a spus Ap Pavel:"" Hristos va eliberat.Nu va faceti robi ai oamenilor! ""

    Evident nu vorbea de o robie fizica,nu? ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri


    1. behaituloilorsiglasulpastorului16 septembrie 2013, 01:35

      Continuare (de la alt articol) Acel Elohim nu este o PERSOANA multipla , precum nici " cele sapte Duhuri ale Lui Dumnezeu trimise in tot pamantul". (Apoc.5:6)
      nu sunt identitati divine diferite , ci insusiri ale Unuia singur IN ACTIUNE prin TRUPUL LUI, care este BISERICA (Col.1:24)
      Pentru cine poate sa inteleaga, acesta este MESAJUOL OREI , predicat de fratele Branham conform Scripturii, intr-un mod cu totul diferit de conceptiile omenesti din trecut, dar corespunzator "invataturii apostolilor si proorocilor "
      Te intreb cine esti tu, omule , sa pretinzi ca tu stii mai multe decat Dumnezeu si sa vorbesti impotriva manifestarii Lui prin Cuvantul Vorbit in timpul acesta ? (Rom.9:20)
      Nu trebuie sa raspunzi la intrebare, precum ti-sam scris mai sus, tu nu existi inca , daca n-ai fost CHEMat PE NUME de Duhul lui Dumnezeu , ci te-ai nascut doar in firea pamanteasca (pacatul de la origine , fiind ascuns de Eva sub frunze de smochin : anonim si iarasi anonim, nu sunt lica si nici tica , nu mi-e frica de nimica , alba neagra, uite-o aici , iaca nu-i , acuma ghici ! Vinul curviei trinitatii v-a imbatat si va invarte in jocul denominational, in hora comuna a ecumenismului carismatic , ascunsi in pacatul respingerii Cuvantului intrupat din timpul acesta .

      Ștergere
    2. MESAJUL OREI A LUI BRANHAM PENTICOSTALUL ESTE PLAGIAT SI ESTE DOCTRINA UNITARIANILOR. Branham nici nu se nascuse cand in USA se predica.

      "Oneness Pentecostalism derives its distinctive name from its teaching on the Godhead, which is popularly referred to as the Oneness doctrine.[2] This doctrine states that there is one God, a singular spirit who manifests himself in many different ways, including as Father, Son and Holy Spirit. This stands in sharp contrast to the doctrine of three distinct and eternal "persons" posited by Trinitarian theology. Oneness believers baptize in the name of Jesus Christ, commonly referred to as Jesus-name baptism, rather than using the Trinitarian formula."

      Ștergere
    3. Cuvantul intrupat in Branham este minciuna secolul lui 20 si 21.
      - El habar nu a avut de Cuvantul lui Dumnezeu, de aceea odata proslavea trinitatea altadata unitatea si la fel a facut cu absolut toate invataturile lui. Am gasit recent alta gafa uriasa despre cele 70 de saptamni ale lui Daniel.
      http://mesajul.blogspot.ro/2013/09/amenintari-in-loc-de-argumente.html


      Ștergere
    4. Asta e alta Evanghelie deja! Ap Pavel a spus ca cine vine cu un alt Isus sa fie ANATEMA!

      Cuvantul sa intrupat o singura data nebunilor!.Este clar ca sunteti anticristi fiindca dati adevarul Evangheliei la o parte si il puneti in locul lui pe Branham si mesajul lui contradictoriu! .

      Cuvantul Elohim are in el un pronume la plural adica ""Ei"".Nu contine insusiri adica atribute ale lui D-zeu .

      ""SA facem om dupa chipul Nostru,dupa asemanarea Noastra....""

      ""D-zeu a creat toate lucrurile prin Isus Hristos...""

      ""Pe cand despre Fiul zice:Tu ai iubit neprihanirea si ai urat nelegiuirea,de aceea Dumnezeule,Dumnezeul Tau te-a uns..."" Evrei 1.

      Nu este vorba de 3 persoane divine aici.Divin este unul singur:Dumnezeu.

      ""Sa nu numiti pe nimeni sfant pe pamant caci unul singur este este sfant:Dumnezeu""".

      De 30 de ani de cand am intrat in legatura cu acest mesaj aiurit ,doar de ecumenism aud,si sfarsitul Americii,si mireasa mesajului cum va zbura pe nori si restul vor ramane jos ...Traiti intr-o parodie si intr-un univers conturat de Branham.

      Ștergere
    5. PEntru toti acestia care sustin mesajul lui Branham:Va agitati ca pestii pe uscat.

      Branham a murit de 60 de ani.In ""Descoperirea celor 7 peceti"" el spune ca Ilie il intampina pe Domnul Isus la revenirea Lui.

      El credea ca este Ilie si ca in vremea lui se intoarce Domnul Isus.

      Va luati doar dupa naluci.Reveniti cu picioarele pe pamant.

      Ștergere
    6. Elohim (אֱלֹהִ֔ים) is a grammatically singular or plural noun for "god" or "gods" in both modern and ancient Hebrew language.

      Ștergere
    7. corect frate raspandeste Adevarul si nu tacea cu asta vei scoate suflete la Lumina

      Ștergere
  7. pentru cei ce au iesit din acest grup numit "mesaj" va rog strangeti randurile inpotrivitiva minciunilor,dati pe fata ca cel care a inventat minciuna si care este tata minciuni diavolul sa fie dat de rusine inaintea Adevarului Lui Isus Hristos Domnul nostru care a murit si suferit pentru pacatele noastre sa ne rascumpere cu un pret asa de mare insusi Sangele Mielului nevinovat pentru ca Adevarul si numai Adevarul sa fie vestit Evanghelia Mantuirii noastre prin El si numai prin El Domnul Isus Hristos avem mantuire ,nu exista prin alcineva mantuire ,si nu acceptam o alta Evanghelie rastalmacita de om muritor ,Domnul spune pocaitiva si intoarcetiva la Dumnezeu nu mergeti dupa alti dumnezei straini ,intoarcetiva la Dumnezeul Adevarat pana nu va intra cu cei ce aduc o alta evanghelie la judecata ,Domnul sa aibe mila si indurare de poporul Lui sa nu fie dus in ratacire de la adevar la minciuna dece oare nu se multumeste copii Domnului cu Cuvantul ce ne-a fost dat noua ,ca sa invete,sa indemne sa mustre,de ce? Mai bine hadeti fratilor sa strangem randurile si sa fim inpreuna cu acelas Duh a Lui Hristos Domnul nostru sa fim in inpartasie unii cu altii,sa cautam sa fim sinceri si sa nu ne trezim ca ne inselam singuri crezand ca mai exista mai mult ca Cuvantul Evangheliei insuflat de Duhul Sfant a lui Dumnezeu ,ce ne trebuie mai mult?,Domnul sa faca Lumina acolo unde nu este Lumina sa se indure sa lase Pacea Lui peste noi si Biserica Sa.Pace voua.

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru cei ce au iesit din acest grup numit "mesaj" va rog strangeti randurile inpotrivitiva minciunilor,dati pe fata ca cel care a inventat minciuna si care este tata minciuni diavolul sa fie dat de rusine inaintea Adevarului Lui Isus Hristos Domnul nostru care a murit si suferit pentru pacatele noastre sa ne rascumpere cu un pret asa de mare insusi Sangele Mielului nevinovat pentru ca Adevarul si numai Adevarul sa fie vestit Evanghelia Mantuirii noastre prin El si numai prin El Domnul Isus Hristos avem mantuire ,nu exista prin alcineva mantuire ,si nu acceptam o alta Evanghelie rastalmacita de om muritor ,Domnul spune pocaitiva si intoarcetiva la Dumnezeu nu mergeti dupa alti dumnezei straini ,intoarcetiva la Dumnezeul Adevarat pana nu va intra cu cei ce aduc o alta evanghelie la judecata ,Domnul sa aibe mila si indurare de poporul Lui sa nu fie dus in ratacire de la adevar la minciuna dece oare nu se multumeste copii Domnului cu Cuvantul ce ne-a fost dat noua ,ca sa invete,sa indemne sa mustre,de ce? Mai bine hadeti fratilor sa strangem randurile si sa fim inpreuna cu acelas Duh a Lui Hristos Domnul nostru sa fim in inpartasie unii cu altii,sa cautam sa fim sinceri si sa nu ne trezim ca ne inselam singuri crezand ca mai exista mai mult ca Cuvantul Evangheliei insuflat de Duhul Sfant a lui Dumnezeu ,ce ne trebuie mai mult?,Domnul sa faca Lumina acolo unde nu este Lumina sa se indure sa lase Pacea Lui peste noi si Biserica Sa.Pace voua.

    RăspundețiȘtergere
  9. draga lica citeste numeri cap.16 si vezi ce au facut acei ca tine azi,dar nu acei din prima zi ci cei din a doua zi care după ce au văzut (asa cum tu ai "văzut" si ai predicat in toata tara cele 7 tunete) ce nu sa mai văzut niciodată sa despicat pămîntul,ei au început să cîrtească,d-zeu ia nimicit.vezi să nu te înghită lumea,sau esti deja înghiţit de ea.eu cred că tu ai duhul lui iuda,faci totul pt.bani,popularitate,faimă,esti un actor perfect cu multe măşti.lasă copii lui d-zeu în pace.tu faci totul pt.bani.d-l să aibă milă de tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Observi ca exprimi perfect chipul urat, mincinos si otravitor a branhamistilor?

      - Atacul tau nu face ca lucrurile din Mesaj sa devina adevarate. Ele raman tot false. Si ele si cei ce le urmeaza.

      - Nu ai avut ce sa raspunzi la subiectul articolului si vii cu acuzatii mincinoase si ieftine ca tine. Imi pare rau de tine sectantule.

      Ștergere
    2. Acolo in Numeri au cartit impotriva unor lucruri reale.Aici nu se carteste impotriva nimanui ci doar se arata lucrurile care nu sunt adevarate din mesajul lui Branham.

      Ce e rau in asta? Judeca putin pentru tine aceste lucruri.

      Va grabiti repede sa incadrati oamenii in tablouri biblice dar fara cel mai mic discernamant.Sunteti retrograzi si tineti oamenii in intuneric cu afirmatiile ireale,sa nu le spun mincinoase,ale lui Branham.

      Ștergere
  10. fraţii mei ţineţi "MESAJUL"MIRESEI " într-o inimă sinceră şi nu lăsaţi ca el să fie pîngărit de "Goliat" .pacea sa fie cu voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "tineti minciunile lui Branham fratilor"

      Ștergere
    2. Asta este mireasa MINCIUNII si a PLAGIATULUI marca Branham!.

      NU stiu cum pot unii oameni-nu ii numesc frati deoarece sunt rai,reci,acuzatori si retrograzi-sa creada in afirmatii care sau dovedit ca nu sunt adevarate...Si nu doar sa creada dar sa le mai si apare cu atata zel prostesc.Si sa mai si incadreze pe altii in tablouri biblice cand Domnul Hristos ne spune f.clar si raspicat:""Veti cunoaste adevarul si adevarul va va face liberi...""

      Adevarul elibereaza.Eroarea tine oamenii inchisi in frica,teroare,un anumit stres emotional,ca nu cumva sa spui ceva impotriva profetului...

      Ati uitat indemnul Ap Pavel? ""Cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun"".

      ""Hristos va eliberat.Nu va faceti robi oamenilor"".

      ""Nu va mintiti unii pe altii fiindca sunteti madulare unii altora"".

      Nu este nici un verset care sa sprijine eroare,falsul,neadevarul...

      Nu mai tineti oamenii in minciuna,in special tinerii,noua generatie,fiindca va faceti vinovati in fata lui D-zeu...Ma refer aici la tinerii de la mesaj care poate ei nu stiu si variantele celelalte din viata lui Branham.

      Spuneti-le cum stau lucrurile si daca vor accepta daca nu e treaba lor..Dar au dreptul sa stie adevarul din viata lui Branham.Nimeni nu are dreptul sa manipuleze pe altii.

      Va faceti vinovati in fata lui D-zeu daca propagati o minciuna in mod voit,constient...

      Ștergere
  11. nu sînt minciuni .tu esti înşelat si mintit.dacă ai fost în mesaj de ce te-ai întors?îti spun eu de ce.pt. ca sa împlinesti scriptura ca si CORE,DATAN SI ABIRAM.CINEVA TREBUIE SA ÎMPLINEASCĂ SCRIPTURA.ca si IUDA.SÎNTEŢI PREDESTINAŢI LA ACEASTA. să adunaţi neghina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lica a scris de ce s-a intors. pentru ca a gasit minciunile si contradictiile lui prorocul vostru nevrotic si bolnav cu nervii de aia. si voi ati ajuns bolnavi de ura impotriva la altii numaa sa numiti rau pe altii stiti asta arata ca voi sunteti chiar aia

      Ștergere
    2. Ar trebui sa te intrebi tu de ce eu si deja mii de oameni parasesc mesajul. Ipoteza ta este a unui om prost, iarta-ma ca iti spun asta.

      - Nu te supara dar un om prost si naiv ca tine, in loc sa studieze putin cat de cat, incepe sa nea nume negative din Biblie altora. Poti face asta cat vrei, dar nu te ajuta cu nimic. ARATA CAT DE PRIMITIVI SUNTETI SI FARA NICI UN D-ZEU.

      - Iti spun cu dragoste: CERCETEAZA LUCRURILE din mesaj SI DE CE NOI AM PLECAT.

      - Te ajuta sa vezi MOTIVELE PENTRU CARE EU SI ALTII AM PARASIT MESAJUL. lasa emotiile negativ ca nu te ajuta cu nimic.

      Ștergere
    3. biblia spune să nu faci prost pe nimeni pt. că........esti deja acolo.înseamnă că si isus este prost cînd ia făcut "DIAVOLI".CE CRESTINI PLINI DE DRAGOSTE SÎNTEŢI. CA SI IUDA CU "MIRUL" dar în inima lui era un hoţ. ATI PLECAT PT.CA NU SÎNTEŢI DINTRE NOI,asa spune biblia.

      Ștergere
    4. deci tu poti face diavoli pe altii dar daca cineva te face prost sari ca si capra. Vai de capul vostru amaratilor de branhamisti cat de inapoiati santeti. Isus nu i-a facut diavoli pe cei ce cred in El si se pocaiesc mai ORBULE SI BLESTEMATULE CE ESTI. Branham sucitul la minte v-a sucit mintea bolnava si voua sa urati pe copii lui Dumnezeu

      Ștergere
    5. Asa este.Branham a produs mult rau se pare.Se vede prin atitudinea celor care se hranesc din predicile lui WMB.

      Se pare ca Diavolul si-a atins scopul:Ca oamenii sa dea la oparte Evanghelia si sfaturile apostolilor si sa puna in locul lor invataturi straine de spiritul crestinesc,cu scopul evident de a produce haos,dezbinare,distrugere pe toate planurile-emotional,afectiv,distrugerea personalitatii si creativitatii oamenilor...etc,si totul sa se faca cu notiuni crestine,biblice...

      Bine a spus Lica:Isus intotdeauna il contrazice pe Branham.

      Pe zi ce trece ajung la concluzia ca WMB a fost un invatator fals,influentat de un vrajitor care se imbraca si se coafa precum Domnul Isus.

      In spatele acelui stalp de lumina deasupra lui se ascunde defapt dezastru,vrajmasie,tot ceste rau pe toate planurile!.

      Daca va place sa va hraniti cu asa ceva si sa nu mai tineti cont de sfaturile Domnului nostru si apostolilor Lui ,inseamna ca ceva nu este in regula cu voi.

      Ati fost mintiti,inselati si manipulati de mesajul lui Branham.POcaiti-va de rautatea voastra caci de aceea fost inviat Domnul Isus:""sa ne intoarca de la rautatile noastre...""

      Tot mesajul este in contradictie cu spiritul Evangheliei.Va jucati cu focul.

      Ștergere
    6. De cand ii stiu eu tot asa fac.

      - Ei jignesc si ataca pe toti si toate alte grupuri crestine si bajocoresc, eticheteaza pe toti cu toate numele negative ale Bibliei si vietii dar daca iti permiti sa le zici ceva foarte marunt inapoi, VAI ce sar.

      Branhamismul = Dragoste crestina ZERO, cultura ZERO, bun SIMT zero, educatie ZERO, dreptate si echilibru in gandire ZERO.
      Doar ura, rautate, razbunare, minciuna, intunerec.

      Ștergere
    7. esti un bun filozof. am înţeles că-ţi place filozofia ,cultura,etc....si lui CAIN IA PLACUT.VOI AVEŢI DUHUL LUI CAIN TATĂL VOSTRU.

      Ștergere
    8. se pare ca tie iti place filozofia dar a lui cain, cultura lui cain, ca tot de el vorbiti voi branhamisti. atat vorbiti de el incat sunteti una cu el. asta arata ca sunteti sub zero nu zero cum a zis lica.

      Ștergere
    9. Dar tie ce iti place? Sa jignesti pe altii? Sa acuzi pe altii? E si asta o educatie si o filozofie.
      Ai confirmat ce am scris mai sus.

      - Astia sunteti, nu te supara. Ma persecutati si ma abuzati verbal pentru ca am pus pe Isus in locul lui Branham si Evanghelia mai pe sus de mesajul fals in care credeti prosteste desi deja vedeti ca nu e adevarat.

      - Veti fi si mai rai desi puteti face alegeri noi biblice, pline de dragostea lui Dumnezeu.

      - Ce iti place tie? Sa numesti adevarul, duhul lui Cain? Fa ce vrei cu ce ai in tine. Asta e tot ce ai. Imi pare rau pentru tine.

      Este responsabilitatea ta ce faci, dar se vede ca educatia si filozofia ta de viata are un chip urat.

      - Adevarul nu mai poate fi ignorat iar minciunile din mesaj nu mai pot fi promovate.

      Ștergere
    10. Nu are nici o logica ce spune Anonimul branhamist.

      Ce este duhul lui Cain tembelule? Cain a fost un ucigas.Poate voua vi se potriveste fiindca ucideti prin vorbe si cu ajuorul unui mic organ numit Limba.

      Ce ne spune Iacov despre acest organ ?Citeste si ai sa te vezi ca voi aveti defapt duhul lui Cain .Ucideti prin vorbe pe aceia pentru care a murit Hristos.Vai si amar de voi.

      Acelasi duh care la influentat pe WMB va influenteaza si pe voi.Este un duh de distrugere,confuzie,razvratire impotriva Evangheliei si a implinirii acesteia...Nu va mai intereseaza implinirea Cuvantului ci doar predicile lui WMB.Se vede ca sunteti dominati de acelasi duh anti Hristos.

      Ștergere
    11. Am intrebat pe cineva astazi daca imi poate spune un singur motiv pentru care urmeaza mesajul, afara de rugaciunea pentru bolnavi a lui Branham si unele marturii despre semne si minuni.

      - Nu este socant ca un urmas al mesajului lui Branham NU ARE NICI UN RASPUNS LA CEA MAI SIMPLA INTREBARE CARE E LEGATA ESENTIAL DE CEEA CE EI CRED?

      - Si pe o sora care imi este si rudenie am intrebat-o acelasi lucru, cu multa smerenie, calm, fara ironie, si si-a pus mana la urechi spunandu-mi "TACI TACI, NU VREAU SA ASCULT NICI O INTREBARE"

      - Aceasi intrebare am trimis-o prin sms la altul mare cunoscator. Astept rapsunsul.

      Concluzie: Branhamistii nu stiu de ce cred in ce cred, si ce este ceea ce ei cred. De fapt ei ar spune dar acum stiu ca pentru majoritatea lucrurilor exista dovezi ca nu e asa si atunci tac.

      - Dar atunci de ce nu isi pun si lor insisi intrebarea: "DE CE EU CRED SI URMEZ MESAJUL DACA DOVEZILE ARATA CLAR CA NU E ASA CUM MI S-A SPUS CA E."

      Ei si Branham blestema pe "cine nu crede un singur cuvant din Biblie" dar de fapt ei sunt in eroare TOTALA, DEPLINA SI COMPLETA. S-au blestemat ei singuri pe ei insusi prin aceste cuvinte.

      Ei sunt intradevar intr-un sistem anticrist urias cu gheare nemiloase.

      Ei neaga mantuirea prin credinta in ISUS a oamenilor o schimba cu mantuirea prin mesajul lui Branham.

      Branham i-a dus intr-o capcana din care ei nu mai pot scapa decat prin harul uimitor a lui Dumnezeu.

      Ștergere
    12. Concluzia ta este o " parere de cenusa " fabricata de materia ta cenusie , nu ti-a fost data de Duhul lui Dumnezeu , si acuzi mai abitir decat tatal tau , pretinzand ca o faci constient , fiind tocmai scapat din capcana lui Branham , pe cand tu insuti te-ai prins in cursa pe care ai initiat-o si in care fugi ca dracul de tamaie ! Nu te teme, nimeni nu te va intrece, fiindca cei interesati de competitia ta sunt doar simpli spectatori anonimi, si acestia nu au intentia sa-ti sufle premiul , fiind clar ca nimeni nu cunoaste care poate fi acela , altul decat " o pierzare vesnica de la fata Domnului si de la slava puterii Lui, " Behehe !

      Ștergere
    13. " Dovezile arata clar ca nu e asa cum mi s-a spus ca e ". "ei sunt in eroere totala ,deplina si completa " a zis Lica , fara frica ciripind pe-o ramurica , ca o pasare de prada , pe branhamisti ca sa-i piarda , sa le stearga numele , sa le piarda urmele , rataciti pe blogul lui , anonimi , ai nimanui, fara de familie , fara ochi, ca moliile , care rod si hainele , sa dispara tainele , sa se vada goliciunea pe care le-a dat-o lumea prin studii despre Cuvant fara a avea Duh Sfant .
      Deci, prin urmare si asadar, blogul lui e in zadar, eroarea fiind tatala , deplina si completa , aproape analfabeta , fara habar despre Cel denumit Emanuel, , al carui Cuvant e El, Alfa si Omega , si nimeni nu poate nega faptul ca S-a aratat pe paie si fan uscat , nu in casa sau palat de oameni confectionat, ( de-acolo-a fost alungat si chiar din mintile lor cu scopul inselator sa orbeasca pe popor cu un cuvant inventat de TREIME , un rahat ce li s-a lipit de dinti , cu gust dulce , ca de sfinti vopsiti crestineste , un aluat care creste si dospeste pana iasa din copaie si se varsa , risipindu-se pe jos fara de nici un folos, far-ajunge in cuptor , unde-a Duhului vapaie poate face coaja arsa , insa miezul il inmoaie , ca pamantul dupa ploaie, ploaia binecuvantarii , aducand MESAJUL SERII , in a careia RACOARE vine Domnul, Fratioare ! Te vei intalni cu El, Cel Numit Emanuel ? Sau vei sta pe mai departe , asteptand ca, dupa moarte, judecata sa -ti ofere doar ce meriti , prin viata-n care-ai parte de-a mainilor tale truda blestemata sa dispara dupa intrebuintare, ( nu-i nici o amenintare , ci e o avertizare data prin ce este scris, ) Fratioare, sa nu m-acuzi ca nu ti-am zis ! Si sa nu stergi ce ti-am scris 1 Behe.

      Ștergere
    14. Se pare ca ai idei fixe omule.Dute si fa un tratament apoi revino aici pe blog.

      Nimeni de aici nu cred ca crede in Trinitate 100 % cum esti tu obsedat de ea.Acest blog are alt scop.Dute pe forumuri despre trinitate si striga acolo de conspiratia trinitatii si mania persecutiei de care suferi.

      Blogul arata minciunile in care va complaceti si erorile din mesajului lui Branham.Orice lucru care iti arata adevarul nu este zadar.

      In zadar este sa crezi in minciuni ani in sir apoi sa constati ca lucrurile nu au fost asa cum ti au fost povestite de WMB si fanii lui.

      Ștergere
    15. Dar si daca ar crede cineva in Trinitate, nu are dreptul sa creada dupa cum intelege atunci cand citeste?

      Un unitarian poate crede ideea falsa ca Isus este Tatal? Poate crede daca vrea.

      Sau au devenit branhamistii noii inchizitori unitarieni?

      - Asa cum ai spus frate.

      - Acest blog dezbate subiectele din mesajul lui Branham care se pretinte a fi infailibil si care nu este cunoscut de ei decat partial. Partea aia frumoasa, dar ca orice pagina sau moneda are si o a doua fata. Nu trebuie sa va fie frica sa aflati ca Branham nu este Ilie, ca el nu a fost in 28 febr unde aparuse norul ala, ca la Ohio nu a botezat nici 130 nici 500 nici 5000 de oameni, ca nu a fost vazuta si auzita nici o voce nici o lumina acolo, etc. si alte multe povesti lacrimogene si vindecari sunt exagerate si sunt neadevarate.

      - ACESTE LUCRURI DIN MESAJ SUNT FABRICATE. SUNT FALSE. De ce nu va intereseaza asta?

      - Daca aveti in voi ceva divin va va ajuta sa aflati adevarul. Eu ma rog pentru toti branhamistii, incepand cu liderii din Cluj.

      - Cei care urmeaza mesajul ar trebui sa fie primii interesati sa vada daca ceea ce ei cred corespunde cu adevarul.

      Ștergere
    16. Exact.Si trinitarii si unitarieni au argumente pentru ceea ce sustin ei.Nu se poate face o singura invatatura infailibila despre Dumnezeire din Biblie.De fiecare data cand apare o invatatura pretinsa infailibila intotdeauna exista argumente impotriva ei.

      De aceea am adus versetele acelea din Noul Testament si tablouri din Vechiul Testament pentru a arata tocmai acest adevar.Deci orice incadrare a Dumnzeirii intr-o invatatura este sortita esecului.

      Si deci este o greseala sa condamne unii pe altii fiindca nu cred ca ei.

      Sunt prea mandrii si aroganti ca sa mai cerceteze ceva.Ei cred ca au adevarul absolut.Cand apare o fisura in ceea ce ei cred atunci din lipsa de argumente incep sa atace oamenii.

      Sa ajuns aici fiindca, ei in loc sa ramana langa Domnul Isus au plecat urechea la fanteziile unui om ,la semnele si minunile pe care se spune ca le facea acest om dar au uitat de Evanghelie si de implinirea Cuvantului.

      Ei se cred bogati spiritual dar sunt saraci orbi si goi.

      Ștergere
  12. tatăl vostru este diavolul pt. ca faceti faptele lui. si fariseii asa ca voi erau asa de "religiosi" dar ei au respins pe "mesia" ,adica mesajul orei,asa sînteţi si voi,ei erau deja în iad cu toată sfinţenia lor."VOI UNDE SÎNTEŢI",DUPĂ CE AŢI GUSTAT ODATĂ CE BUN ESTE D-L ŞI VA-ŢI ÎNTORS?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci neghina sunt cei care vad erorile si neadevarurile din predicile lui Branham si raman doar pe Cuvant si graul este cel care persista in minciuna si crede o minciuna,nu?:)

      Voi sunteti mincinosi.Stiti de ce?Fiindca stiti anumite lucruri neadevarate si le dati mai departe ca fiind adevar infailibil si descoperire!.

      Daca voi sunteti Mireasa atunci isneamna ca sunteti mireasa nascuta din minciuna si eroare,din plagiat si lucruri ""inspirate"""...dar de la altii ,nu de la Dumnezeu!. :)

      Si va rog nu mai comparati pe Domnul Hristos care si-a dat viata pentru noi,cu plagiatul orei...:))

      Nu nu,gresesti aici la faza cu diavolul!.Stii de ce ?Fiindca diavolul este tatal minciunii! El de la inceput a fost un mincinos!.

      Si voi oare ce faceti cand raspanditi minciuni si neadevaruri din viata lui Branham?Cine este tatal vostru aici? :)

      Asa v-au invatat liderii vostrii sa incadrati pe toti in tablouri biblice dar fara nici o legatura cu realitatea!.Niste lideri care va tin si va manipuleaza cu mesajul si care se folosesc de Cuvantul lui D-zeu pentru a baga frica in voi!.

      Toata ziua se gandesc doar la zeciuiala si fac predici despre zeciuiala.

      Cand ai sa fi eliberat cu adevarat de Hristos atunci ai sa fi un om liber si ai sa gandesti liber ,fara sa repeti lectia altora ca un robotel.

      Pana atunci sunteti doar produsul unei secte si a unor lideri vicleni care sunt lipsiti de cele mai elementare lucruri spirituale.

      Pacat de copii vostrii daca ajung ca voi...

      Ștergere
    2. A zis Lica undeva ca ei nu inregistreaza si nu declara zeciuielile si donatile nicaieri ca fura toti lideri branhamisti ca nu sunt deloc organizati. E adevarat ce zice lica sau nu? care stiti?

      Ștergere
    3. Da am zis pe undeva prin blog asta si asa este. Ei strigau la mine ca aveam firma si asociatie non profit, ca umblu dupa bani si succes, adica munca mea avea rezultate si era de succes asta era invidie poate. La ei esti bun daca esti un needucat bun de manipulat.

      - Dar ei de zeci de ani nu declara veniturile din zeciuieli si donatii nicaieri. Aproape nici o biserica nu stie ce se intampla cu banii, nu se da raport de activitate, rezultate anuale, proiecte conform Bibliei si chemarii fiecaruia prin Duhul Sfant, dar ei nu au nimic nimic nimic.

      Ștergere
    4. Fiecare gusta ce bun este Domnul prin Evanghelia Lui, prin Jertfa Lui prin ce a facut El pentru noi, acestea nu au nici o legatura cu Branham si mesajul lui fals.

      - Prostutule, trezeste-te, iti zic cu dragoste, Mesia si mesajul acestui ceas este acelasi care a fost mereu Domnul Isus si Evanghelia Sa. Nu fi naiv.

      - Tu crezi ca ai ceva si asta iti dreptul sa vorbesti asa copiilor Domnului? Lor care sunt salvati prin lucrarea de la Golgota? Traiesti in intunerec si minciuna. Esti foarte otravit.

      Ma rog pentru sufletul tau plin de ura pentru crestini.

      Ștergere
  13. de ce urmez mesajul lui branham? vreau să-ţi spun căci în primul rînd nu este "MESAJUL LUI BRANHAM" .este "MESAJUL LUI D-ZEU" dat prin fratele branham.absolutul nostru este cuv.nu fr.branham.fariseii aveau si ei vechiul testament(EVANGHELIA) DAR SAU DUS ÎN IAD CU EA,PT.CĂ LAU RESPINS PE MESIA.nu branham este "MESIA","ISUS" ESTE MESIA SI ISUS ESTE CUV. "LITERA OMOARĂ" "DAR DUHUL DĂ VIAŢĂ". trebuie să ai în inimă ceva ca să recunoşti acest "mesaj","DUHUL LUI", aşa cum la recunoscut TOMA,CAIAFA NU LA CUNOSCUT si el avea "profeţiile"adica "EVANGHELIA". noi sîntem "PIULIŢELE" ACELEA CARE RECUNOASTE SURUBUL PT.CĂ SINTEM PE ACELAS FILET. el este "poştaşul"(fr.branham) cu acea scrisoare de dragoste către mireasa lui pe care dragă lică tu îl predicai în toată ţara şi chiar la noi în adunare. fugiţi de mînia care va veni peste voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Asa cum Ioan Botezatarul a fost trimis sa premearga prima Lui venire MESAJUL TAU, va precede a doua Lui Venire" ?

      Daca tu numesti minciuna gogonata, afirmatia profetului tau, iar dar pe alta parte il sustii, imi reconfirma faptul ca nu aveti nici un echilibru spiritual, biblic si de nici un fel. Complet dezorientati.

      PE ZI CE TRECE ARATATI CA NU CUNOASTETI NICI MACAR MESAJUL IN CARE pretindeti ca credeti. De aceea imi este si greu sa ridic un subiect. habar nu aveti ce a spus Branham despre respectivele lucruri.

      NU AM NEVOIE DE NIMIC DE LA MESAJUL LUI BRANHAM CA SA FIU MANTUIT, NICI EU SI NICI ALTCINEVA.

      IAR DACA INLOCUITI EVANGHELIA BIBLICA A DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CU MESAJUL FALS SI CONTRADICTORIU A LUI BRANHAM ATI DEVENIT CEI MAI VICLENI SI FALSI ANTICRISTI DIN ISTORIA CRESTINISMULUI. DAR STII DE CE?

      PENTRU CA ACUM STITI SI VEDETI, DAR NU VRETI NICICUM SA DATI CU PICIORUL INTR-UN TEPUS PENTRU SLAVA LUI DUMNEZEU.

      PANA NU VA INTOARCETI LA ADEVAR SUNTETI APOSTOLII ERORIILOR SI MINCIUNILOR DIN MESAJUL LUI BRANHAM.

      1 COR 1.

      18. Fiindca propovaduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzarii; dar pentru noi, care suntem pe calea mantuirii, este puterea lui Dumnezeu.
      19. Caci este scris: "Voi prapadi intelepciunea celor intelepti si voi nimici priceperea celor priceputi."
      20. Unde este inteleptul? Unde este carturarul? Unde este vorbaretul veacului acestuia? N-a prostit Dumnezeu intelepciunea lumii acesteia?
      21. Caci intrucat lumea, cu intelepciunea ei, n-a cunoscut pe Dumnezeu in intelepciunea lui Dumnezeu, Dumnezeu a gasit cu cale sa mantuiasca pe credinciosi prin nebunia propovaduirii crucii.
      22. Iudeii, intr-adevar, cer minuni, si grecii cauta intelepciune;
      23. dar noi propovaduim pe Hristos cel rastignit, care pentru iudei este o pricina de poticnire, si pentru Neamuri, o nebunie;
      24. dar pentru cei chemati, fie iudei, fie greci, este puterea si intelepciunea lui Dumnezeu.
      25. Caci nebunia lui Dumnezeu este mai inteleapta decat oamenii; si slabiciunea lui Dumnezeu este mai tare decat oamenii.

      Unde este Branham si mesajul LUI in toata aceasta Evanghelie a crucii? PE DINAFARA TOTAL.

      Ștergere
    2. E chiar raspunsul meu. Multumesc ca l-ai pus din nou. Se potriveste.

      Ștergere
  14. isus nu a zis de minciună la farisei . el azis de "FAPTELE"LOR

    RăspundețiȘtergere
  15. zeciuiala este scrisă în "evanghelie".trebuie so dăm.el a zis so dăm, d-zeu,nu branham.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna observatia anonimului cu fariseii.

    Zeciuiala este amintita de Isus dar el se adreseaza evreilor din timpul cand El era pe pamant.Nu se adreseaza Bisericii care nu exista decat dupa Rusalii.

    Asta aarata ca zeciuiala era o lege pentru poporul Israel.

    Ap Pavel stabilind randuiala in Biserica nu spune nimic de zeciuiala ci doar de un ajutor pt sfinti.Dar asta nu era o regula precum este zeciuiala in ziua de azi.

    Deci parerea mea este ca zeciuiala nu este pentru Biserica.Daca era atunci Ap Pavel si altii ar fi spus ceva in acest sens.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun subiect. E de discutat. Cred ca Pavel spune "cat are pe inima fiecare" nu? Asta poate fi si 10% dar poate si fi 5 sau 15%, oricat are omul cat HOTARASTE IN INIMA LUI, asa a zis pe undeva apos Pavel. Trebuie sa verific mai amanuntit, ca nu le stiu nici eu pe toate.

      - "Paziti-va de omul care pretinde ca le stie pe toate" e un proverb arab cred pe care i l-am spus unui frate ce e cu slujba lui Ewald Frank si imi spunea ca el are raspunsurile.

      Acum i-as zice cu zambet si cu buna dispozitie: FRATE "OMULUI CARE ARE TOATE RASPUNSURILE NU I S-AU PUS INCA TOATE INTREBARILE." :)

      Mai vb. Shalom tuturor.

      Ștergere
    2. Si acestia care sunt E.Frank sunt acelasi material ca si branhamistii.

      Si la ei se predica impotriva educatiei,sa nu fi imbracat nu stiu cum decat cum sunt ei imbracati...

      Dar cand copii acelor lideri au crescut si au dat la facultate atunci a fost buna facultatea.Ipocrizie pe fata.Le schimbau si le suceau cum le convine lor.

      Frank nu are deloc toate raspunsurile.

      El a fost botezat in botezul pe care acum il critica adica in titluri dar nu a fost botezat in Numele lui Isus.

      Cand a fost intrebat a raspuns:fratele Branham nu a avut timp sa ma boteze.

      Nu stie de ce Ap Pavel vorbea de unii care se botezau pentru morti.

      Nu stie povestea cu Norul si faptul ca Branham nu a fost luat in acel Nor.

      Sau daca stie atunci se fface ca nu stie si da mai departe o poveste fara dovezi.

      Ti-am spus intr-o alta postare ca adeptii lui Frank cred tot ce spune acesta si ca il vad ca un ""zeu""pe pamant.Aceeasi aroganta si ingamfare la ei ca la branhamisti.

      Se confirma ce mi-ai spus adica ca ei cred ca E.Frank are toate raspunsurile.Asta e aceeasi ratacire care predomina la branhamisti:Branham si mesajul lui au fost infailibili.

      Ce sa mai spun de trimiterea lui directa la 6 dimineata?Complet nebiblica.

      Ce spun fratii privitor la asta?Ei care tot timpul se leaga de altii si predica ca acestia practica nebiblic.

      Dar ei cand cred un om care are o insarcinare nebiblica?Se trece cu vederea...fratele E.Frank are toate raspunsurile.

      Pentru necunoscatori si Branham pare ca le stie pe toate...:)

      Ștergere
    3. Multi de la ei nici nu stiu ca E.Frank a fost intrebat de un frate(nu vreau sa ii dau numele) daca a fost botezat in Numele lui Isus si acesta a raspuns:Branham nu a avut timp sa ma boteze.

      Nu ca ar fi mare lucru sa fi botezat in Numele lui Isus dar cand predica ceva si el defapt nu a facut acel lucru cum se numeste asta?

      Sau ca spune ca a primit botezul cu Duhul Sfant la penticostali.

      Iar dupa aceea predica ca acolo nu este Duhul Sfant fiindca nu este mesajul.

      Iarasi asta cum se numeste?Uita ca D-zeu nu se uita la fata omului?

      Sau ca mantuirea este personala si nu colectiva?!

      Ajung la concluzia ca tot ce are legatura cu Branham este un MARE HAOS.

      Poate nu intamplator acel individ in roba adica Avak care la vizitat pe Branham are in numele lui initialele A-H ca si Adolf Hitler adica Antihristi!.

      Ce fac acestia ?produc haos,dezbinare,distrug oamenii emotional ,le distrug personalitatea...

      Stiu la ei oameni cu talente innascute si au fost adusi in situatia sa nu isi exercite talentul fiindca se inchina la idoli( talente artistice ).

      Au fost adusi in starea,prin predici,sa isi distruga talentele si personalitatea si sa face cu totul altceva decat au fost ei inzestrati de D-zeu.

      Asa ca pentru mine branhamisti-frankisti sunt acelasi material.

      Ștergere
    4. tu ce fel de isus ai?isus al evreilor nu este si al românilor? se vede ce fel de duh aveţi în voi.

      Ștergere
    5. Reformuleaza intreaba fiindca sincer nu inteleg ce vrei sa intrebi defapt...

      Ștergere
    6. in legatura cu "zeciuiala"

      Ștergere
    7. Ce e cu zeciuiala? Dupa parerea mea nu este pentru Biserica.Daca era pentru Biserica atunci Ap Pavel ar fi spus ceva in acest sens cand stabileste randuiala in biserica.

      Isus cand le-a spus acelor oameni de zeciuiala le-a mai spus si altceva...De ce nu se respecta atunci si legea aceea de care spune Issus ci doar zeciuiala?

      Intr-un episod din cartea Faptelor ""Duhul Sfant si apostolii au hotarat sa nu puna alta greutate peste neamuri decat sa se fereasca de animale sugrumate,de sange...."" si mai era ceva dar am citat din memorie fiindca nu gasesc versetul nicicum.

      Deci ei nu au hotarat sa stabileasca si zeciuiala pentru neamuri!.Asta era o lege strict pentru Israel.Nu stiu cum sa ajuns sa fie o lege in biserici.Probabil de la miscarile protestante si neoprotestante din sec.19 adica anii 1800.De la ei au pornit unele invataturi care nu au legatura cu biserica.Alta explicatie nu am.

      Cam asta ar fi parerea mea asupra zeciuielii.Daca vrei sa o dai acolo unde te aduni dao.Dar sa nu te miri sau sa fi amarat daca ii vezi pe liderii acelei grupari ca isi tot schimba masinile,sau se plimba peste tot si apoi cand intrebi de zeciuiala esti pasat de la un frate la altul.Asta deja e bataie de joc si nu ceva care zideste.

      Ștergere
    8. Si inca ceva :Isus iudeilor le-a spus de zeciuiala si de respectarea propriilor legi.

      Trebuie sa uit intotdeauna cui i se adreseaza sa nu pici in greseala a de lua anumite lucruri pentru Israel si facute litera de lege.

      Vezi Maleahi 4:4,-6": Promisiunea cu venirea celor 2 maslini este pentru Israel si nu pentru Biserica.O simpla revenire la inceputul textul si se observa cui ii este adresata promisiunea.

      Revenirea celor 2 maslini in Israel concide cu refacerea armoniei si a lucrurilor,datinilor,practicilor si obiceiurilor pierdute fiindca iudeii au deviat de la practicile originale si originare. Isus ii mustra fiindca au amestecat Cuvantul lui D-zeu cu traditia lor dar le spune ca Ilie va veni sa restabileasca toate lucrurile,asa dupa cum spun tot prorocii din vechime( Fapte 3:21).

      Multe erori se nasc din faptul ca unii izoleaza versetele de contextul lor si apoi fac directii si miscari religioase unde oamenii sunt tinuti in lanturile fricii si ale terorii: ""daca nu crezi aceste promisiuni este de partea vrajmasului si este samanta satanica"". Citat dintr-o scrisoare circulara a lui Ewald Frank din 2010 referitoare la relatarile despre Nor,despre raul Ohio,despre slujba lui Branham...Cand am citit aceste acuzatii nu mi-a venit sa cred ceea ce citesc.Am tot citit si recitit dar din pacate asa scria....

      Ștergere
    9. E din Fapte 15:20: "ci să li se scrie doar să se ferească de pângăririle idolilor, de curvie, de dobitoace sugrumate şi de sânge." Ce simplu este ADEVARUL !

      - NICI SABATUL NU E BAGAT AICI. IACOV S-A RISCAT MULT NEPUNAND SABATUL DAR CUNOASTEA ADEVARUL.

      - Nu epocile nu pecetile, nu nori falsi, nu stalpi de lumina, nu facatori de minuni, nu tipete, nu acuzatii, nu linii, nu nevrotici, nu defaimatori, nu taine speciale, nu nu nu, ci doar 4 lucruri simple de facut de catre cei dintre neamuri.

      - Nu-mi vine sa cred ca E Frank a spus asa ceva ca el era legat tare de Biblie. Probabil a scris deoarece a primit scrisori de la mai multi frati si eu i-am scris mai ales despre Ilie si nu mi-a dat un raspuns biblic nici pana azi.

      - Am apreciat la el totusi ca mi-a raspuns si e politicos, pare un om normal, altii nici nu se gandesc sa raspunda atat de aroganti sunt.

      - Eu cred ca dupa ce el si Billy Paul isi incheie misiunea multi oameni vor iesi de la mesaj. Toti de la mesaj au legat viata acestor doi frati pe pamant, de rapirea miresei si asteapta.

      - Vor fi dezamagiti si vor inventa noi scuze si noi idei, iar multe din adunarile de la mesaj se vor face praf si pulbere.

      Misiunea lor se incheie curand.

      Ștergere
    10. Si se repeta la emiterea scrisorii catre neamuri:

      28 Căci s-a părut nimerit Duhului Sfânt şi nouă să nu mai punem peste voi nicio altă greutate decât ceea ce trebuie,
      29 adică: să vă feriţi de lucrurile jertfite idolilor, de sânge, de dobitoace sugrumate şi de curvie, lucruri de care, dacă vă veţi păzi, va fi bine de voi. Fiţi sănătoşi!”

      Duhul Sfant nu pune alte greutati, cereri, revelatii, descoperiri, taine, oameni speciali, profeti speciali, mirese speciale, robi, etc. Nu pune nimic peste noi. Evanghelia si sa ne pazim de aceste lucruri.

      Ștergere
    11. Si o face si intr-un mod agresiv.Adica ii compara pe cei care pun intrebari despre Nor,despre botezul de la Ohio de genul:ai fost tu acolo sa vezi cum a fost ?ai auzit tu vocea aceea?Ai vazut tu lumina?- deci pe toti care pun asemenea itnrebari ii compara cu Eva care a fost amagita de Satan in gradina Edenului.!

      Si apoi reia vechea varianta ca la Ohio sa auzit o voce si a coborat o lumina in prezenta a...4000 de oameni! .:) Si ca Branham acolo ar fi botezat 500 de oameni.

      Pai stau si ma gandesc:Daca ar fi botezat macar un om pe minut ar fi 500 de minute de botez-maraton adica aproximativ 8 h si ceva doar botezuri. :))

      ""Satan inseala de fiecare data in acelasi fel prin punerea sub semnul intrebarii a ceea ce Dumnezeu a spus si astfel ii aduce pe oameni sub influenta lui"".

      Asta o spune dupa ce critica pe cei care nu cred relatarile vis-a-vis de Branham si propria lui insarcinare.Apoi continua:

      ""Fratelui Branham i s-a spus in mod clar:""Daca ii vei face pe oameni sa te creada..."".Vrajmasul seamana intotdeauna indoieli fata de ceea ce a spus si a poruncit Dumnezeu.Necredinta este urmata de pacat,depasirea liniei.Ce ramane este vrajmasie dintre cele doua seminte,asa cum s-a intamplat deja in gradina Eden.Pe de o parte sunt cei ce cred pe D-zeu si tin tare de ceea ce a spus D-zeu si apoi sunt cei ce lasa ca indoiala sa aiba castig de cauza;ei sunt batjocoritorii care pacatuiesc impotriva trimiterii divine si impotriva Duhului Sfant care calauzeste in tot adevarul"".


      Ștergere
    12. E interesanta aceasta schimbare a lui, caci inainte sublinia importanta adevarului Bibliei si punea contextul cu satana care inseala, vis a vis de necredinta FATA DE CE ESTE SCRIS IN BIBLIE nu nicidecum credinta in experientele cuiva, fie bune fie fals.

      - Nu are voie nici chiar el, sa jigneasca oamenii daca se indoiesc de experientele cuiva si mai ales e ceva ce nu poate fi dovedit.

      - Credinta in experientele luiva nu au putere nici de mantuire nici de transformare. Pot fi impresionante, pot inspira, pot dezamagi, dar nu au de a face cu planul de mantuire a lui Dumnezeu pentru salvarea sufletelor oamenilor.

      Si el si Billy Paul, cred ca au, azi-maine 80 de ani.

      Ștergere
    13. Sperietori de ciori. In loc sa spuna ca nimic nu trebuie crezut care nu are puterea de mantuire, schimbare, vindecare, etc el ameninta pe cei indoielnici.

      - Cei de la mesaj nu stiu ca a interzice sau a abuza si ameninta pe altiisa creada in lucruri neverificabile ESTE MANIPULARE DE JOASA SPETA.

      - Este o prostie ce numai la ei o gasesti. Am vazut recent pe National Geografic, sau History, documentar cu Hitler. Oricine SE INDOIA DE EL AJUNGEA SA FIE PERSECUTAT DE SS SI APOI BATUT, SI CHINUIT S PUS IN LAGAR.
      - Arata cum ii maltrata si ii abuza. Acei oameni efectiv nu cedeau ca solutiile lui Hitler sunt bune pentru popor si pentra asta au ajuns sa fie ucisi, ca multi ani mai tarziu sa se vada ca au avut dreptate. Hitler si-a distrus poporul cu nebuniile lui mintind poporul ca evreii sunt samanta sarpelui si trebuie extirpati ca sunt samanta satanica care distruge poporul ales, care distruge rasa ariana, pura a poporului german, etc etc etc.

      - Le tinea cate o cuvantare de ura si dispret fata de altii de toti erau in delir si il aclamau, PE CEL MAI MARE CRIMINAL AL OMENIRII. Si inca erau fericiti, erau mandrii, erau hotarati ca fac bine scapand lumea de samanta sarpelui. A prostit peste 50 de milioane de germani si nu a facut nici o minune sau vindecare.

      Ura este de al diavolul! Minciuna este de la diavolul!
      Prostia omului este de la diavolul!
      Fie ca se imbraca cu fusta si par lung, fie ca poate uniforma de SS, sunt tot prosti, tot plini de ura si propovaduiesc minciuna la rang de adevar absolut (ca sa nu poata nimeni sa aiba curaj sa se intrebe).

      Ștergere
    14. Legat de ce a spus si Ewald Frank si in general ce sustin fratii, am realizat ieri mai profund cat de mare este eroarea in care ei, sunt deoarece AI DREPTUL (sa zicem asa, desi e cam dur) SA ACUZI DE NECREDINTA PE CINEVA DACA ACESTA NU CREDE LUCRURILE CARE AU FOST DOVEDITE CA FIIND ADEVARATE.
      - Dar daca sunt dovedite ca fiind extrem de confuze si contradictoriii si false atunci ei, liderii, ar trebui sa ne spuna SA NU LE CREDEM nu sa ne acuze pentru ca nu le credem

      - Cei care parasesc mesajul lui Branham stiu bine de ce o fac.

      - Voi nu ne-ati dovedit toate lucrurile, atat din Biblie cat si din mesaj si evenimentele lui Branham si noi vazand clar lucrurile totusi sa le negam. Nu.

      - Atunci ar fi cu totul altceva. Ati fi avut dreptul sa ne criticati.

      - Dar lucrurile STAU EXACT INVERS. NOI V-AM DOVEDIT CA ELE SUNT FALSE SI VOI INCA LE CREDETI fara sa puteti pune mana pe ceva adevarat din mesaj.

      Mi se pare destul de simplu.

      Ștergere
    15. Daca ar fi asa de sinceri atunci si-ar pierde oile datatoare de zeciuiala si nu le-ar place sa se simta ca sunt pe acelasi nivel cu cei din culte.Ei trebuie sa se simta deasupra tuturor ,cu orice mijloace.Ei trebuie sa acuze,sa urle ca ei au cuvantul original(deparca ar avea scrierile originale) si la urma urmei le si place sa creada ca acolo au fost botezati 500 odata sau ca WMB a fost ridicat in acel Nor chiar daca nu se potriveste cu propriile lui afirmatii despre asta.

      Ei ar trebui sa ramana pe Cuvant si daca au ceva de demonstrat sa demonstreze din cuvant,nu sa vi la altii cu povesti cu ingeri care l-au vizitat pe WMB seara.

      Ca daca ne uitam la poza cu Avak si Branham tot seara a fost facuta.Despre ce se vorbeste totusi?Despre realitati sigure sau despre ceea ce relata si interpreta Branham? Sunt doua lucruri complet diferite,ca de la cer la pamant.

      Se vede totusi ca sunt lipsiti de sinceritate.De ce? Pai daca erau cat de cat sinceri puteau sa spuna ceva de genul: ""povestea cu ridicarea in Nor si Ohio au fost exagerate fratilor.Unii frati care au propagat asa ceva si-au cerut scuze .Acum si noi facem la fel si depinde de voi ce vreti sa credeti.Noi ramanem doar pe Biblie si pe autoritatea Sfintei Scripturi si nu pe experientele subiective ale oamenilor.""

      Dar nuuu....Ei incep sa judece si sa faca pe toti care se indoiesc de aceste lucruri samanta vrajmasului, ai trecut de partea vrajmasului,negi insarcinarea divina,si alte bazaconii religioase...Se vede ca fost doar un duh de mandrie si aroganta.Si cand aceste duhuri sunt atacate ele riposteaza urat de tot.

      Probabil tot din mandrie nu vor sa ajunga sa afirme ca au crezut eronat,dupa ce atatia ani se mandreau cu denumiri pompoase:mireasa cuvantului,prorocul pentru acest ceas,mesajul Laodiceei,restabilirea tututor lucrurilor,botezul trinitar=666 de parca Isus a fost catolic sau trinitar de a spus porunca din Matei.A spus o forma mai completa sau mai deslusita a propriului sau Nume.Exprimari diferite care spun acelasi lucru.

      Ei admit asta dar apoi spun:dar este gresit botezul in titluri. :))

      Ca si cum as accepta ca A este egal cu B dar apoi as spune :dar vezi, B nu este egal cu A!.:))

      Sunt absurzi in gandire fiindca au preluat de la Branham gandirea asta aiurea,fara cap si coada,fara sens...doar suciri si rastalmaciri proprii.

      Ștergere
    16. Licazis :" multe din adunarile de la mesaj se vor face praf si pulbere. Misiunea lor se incheie curand."
      Ii aduc aminte ca un proverb pe limba romaneasca zice ca " sa nu zici "hop " inainte de-a sari "
      Nu-i absolut de loc adevarat nimic din ce ce zice el, numai acei oameni care nu sunt nici ei deloc interesati de ceea ce scrie in Biblie, cred bolboroselile lui , si asta fiindca NU CITESC predicile ( probabil ca nu se simt in stare sa aiba putintica rabdare la un numar asa de mare, - peste o mie si fiecare cu durata de peste o ora si jumatate - ca sa poata percepe vorbirea unui Dumnezeu INFINIT, care totusi a gasit cu cale SA SE PREZINTE NOUA prin ceea ce ne-au vorbit PROOROCII LUI .dintre care cei mai multi provin de la extremitatile de jos ale societatii timpului in care au trait fiecare, fara scolarizare rabinica sau eclesiastica , dupa cum cere lumea gura casca la povesti de scandal, dar cu urechile infundate la strigatul unei chemari la POCAINTA si CREDINTA in CEL CE NE VORBESTE . (Evr.12:25)


      Ștergere
    17. Dragul de tine, vesnic Anonim, care afirmi ca "Noi ramanem doar pe Biblie si pe autoritatea Sfintei Scripturi si nu pe experientele subiective ale oamenilor.", daca tu ai citi intr-adevar Biblia, asa cum te lauzi - fara motiv intemeiat- ai sti ca este plina ochi de astfel de experiente ale oamenilor, relatate uneori in cele mai mici detalii .. Fa-ti te rog timp suficient si verifica cu ochii tai, sa putem avea un subiect de discutie autentic, nu " povesti de popa beat, care vede pe Dumnezeu toti trei in loc de UNUL " Daca pretinzi a fi studiat algebra , rezolva intai ecuatia 3x = 1, apoi mai vorbim despre trinitate

      Ștergere
    18. Mda...dramaturgie branhamista.Nici macar sa citesci cat de cat corect nu poti.

      Fraza de mai sus era in cazul ideal cand fratii ar fi renuntat la orgoliul si ar fi spus sa ramana doar pe Biblie.Dar ce sa iti cer...Sa iti spun sa mai citesti odata dar fara nervozitate?E deja prea mult pentru voi...

      Si vad ca iarasi incepi cu trinitatea. Iti recomand o cura cu diazepam sa te mai relaxezi putin ca vad ca ideile obsesiv-compulsive si conspiratia trinitatii nu te lasa sa fi mai relaxat .

      Dupa logica ta stralucita inseamna ca si Daniel a fost putin baut cand a avut vedenia cu acel fiu al omului si Cel imbatranit de zile...Sau poate Isus vorbea cu sine insusi? Sau poate ne-o fi mintit cand afirma dupa inviere ca se suie la D-zeul Sau si D-zeul nostru...

      Sau cand se roaga Tatalui si spune ca era cu EL inainte de intemeiera lumii! Poate vorbea aiurea din cauza ca stia ce il asteapta adica sa fie rastignit....cine stie!.

      Apropo voi spuneti ca Fiul nu exista inainte de nasterea Sa.Uite ca Fiul afirma atlceva de ce afirma Branham.

      -------------------------------------------------------------------------------------------

      Orice om normal cand citeste predicile lui Branham nu intelege mai nimic .Am vrut sa vad o reactie a unui om care nu are legatura cu mesajul si i-am dat o predica sa citesca.Dupa 10 min imi aduce predica si ma intreaba:"" Tu intelegi ce spune asta? Eu nu inteleg nimic.Trece de la una la alta."" :))

      Cum puteti afirma ca mesajul lui Branham este mesajul lui D-zeu?Inseamna ca aveti un D-zeu haotic si foarte partinitor si caruia ii plac minciunile cu 500 de botezati la Ohio!.

      Ștergere
    19. Orice vorbesc fratii, numai raspuns la subiectele discutate nu dau.
      Nelutule, de ce pe langa atatea falsuri, la numai cateva luni dupa ce predica Cele 70 de saptamani si le arat din Biblie LE SUCESTE SI NU ISI MAI CREDE BRANHAM PROPIRUL LUI CUVANT.

      - Cum a zis cineva zic si eu:

      INTREBARE: DE CE SA CRED EU CE A VORBIT BRANHAM CAND EL INSUSI NU STIE SI NU MAI CREDE CE A VORBIT?
      Calea asta a ratacirii mentale, spirituale i-a fost atat de mare chiar si la acest subiect, incat NU A STIUT CE A PREDICAT, SI A INCEPUT SA SPUNA CA ANTICRISTUL E ISUS, in Daniel 9:27.
      Cum e Branham asa sunteti si voi. NU MAI STITI CINE E PERSONAJUL NEGATIV.

      - De ce nu le este rusine la branhamisti sa indemne oamenii sa creada intr-un mesaj DOVEDIT FALS SI CONTRADICTORIU ?

      Deja mii de oamenii vad aceste DOVEDITE FALSURI IESITE DIN GURA LUI BRANHAM.

      Ștergere
    20. Am pus doua intrebari, astept raspuns la ele.

      Ștergere
    21. Si eu am intrebat intr-o alta postare ca as vrea sa vad macar o profetie marca Branham si care sa si implinit.Si ...tacere pe toata linia.

      Ștergere
    22. Nu au ce sa spuna.

      Aici au postat fratii PROFETII DIN TIMPUL DE PE URMA. Dar sunt jalnice. Nimic serios.

      http://www.branham.it/joomla/documenti/ricerca.php?valore=search&path=lingue/profetii.html

      - In mod normal ar trebui sa dea dreptate adevarului ca mesajul si Branham nu sunt ceea ce ei ne-au invatat ca sunt.

      - Eu ma simt liber si in armonie cu voia lui Dumnezeu, ca am spus ceea ce am vazut si dovedit, si sunt sigur ca pe termen lung ii va ajuta pe multi. Este prea evident si strident faptul ca MESAJUL ESTE COMPLET (nu partial) HAOTIC SI ENORM DE CONTRADICTORIU IN TOATE TEMELE.

      NU POT AVEA INCREDERE INTR-UN OM CARE MINTE IN INVATATURA SI E CONTRA BIBLIEI, SI NU STIE CE SPUNE IN INVATATURILE LUI PRORII, CARE PLAGIAZA, CARE AZI ZICE CA CREDE IN TRINITATE, APOI CA TRINITATEA E DE LA DIAVOLUL APOI IARASI O PROMOVEAZA, etc etc...

      Am mai zis, faptul ca Branham pune pe Anticrist ca fiind Isus, in Daniel 9:27, IMI ARATA CA DEJA DEVIASE ATAT DE MULT INCAT NU MAI STIA CINE E PERSONAJUL POZITIV SAU NEGATIV si nu mai putea discerne adevarul biblic fiind prea ocupat cu fanteziile lui proprii.

      ASA FAC EI SI CU NOI. INVERSEAZA ROLURILE IN MOD INCONSTIENT.
      IL PUN PE BRANHAM CA E ISUS SI PE NOI ANTICRISTI.
      Fratilor va rog mai cititi odata mesajul comparati-l cu Biblia, cu el insusi, si mai cugetati.
      Duhul Sfant va va arata ce trebuie sa stiti. Va promit asta.
      De fapt, rugandu-ma cu foc pentru voi, chiar El mi-a dat instiintarea ca va arata la multi adevarul, dar nu va decide in locul vostru.
      E biblic ce am inteles, ce am perceput in timpul rugaciunii.

      Ștergere
    23. Mda...in timpul lui WMB Razboiul rece era in desfasurare.Si el credea ca Rusia va distruge America si Vaticanul...Deci incerca sa le potriveasca dupa evenimentele care se derulau in jurul lui. Tragea concluzii dupa ceea ce vedea si se intampla. De ex:daca vedea multe femei frumoase automat tragea concluzia ca femeia conduce America,de undeva din umbra...Sau o va conduce...Daca era Razboiul Rece atunci sigur Rusia va arunca niste bombe peste SUA si Vatican.

      Si vad ca sunt multe fraze cu preziceri:eu prezic,eu prezic...

      Apoi niste acuzatii ieftine de genul:""Ati rastignit Cuvantul"" adica cine nu accepta ceea ce el predica automat l-ai si rastignit pe Isus...Adica nu aveai voie sa ai pareri diferite ...Sau ca din cauza ca femeia a fost lasata sa voteze vor veni mari nenorociri de genu:""Veti plati pentru asta,veti plati pentru asta..."" :)) (Acuzatia).

      Si tot spune ca in 1933 a profetit niste lucruri..Sunt inregistrate undeva in anul 1933 sau deabia dupa 20 de ani spune ca atunci a profetit niste chestii? Asa si eu pot spune ca am profetit caderea lui Ceausescu si alte lucruri,acum dupa 20 de ani.


      Imi ""place"" relatarea asta cu Alaska si cu cele 3 pietre care fiecare are 3 colturi si apoi spune a EL le-a rupt jos.Apoi spune :""Cele 3 sunt Unul."" Ce vroia totusi sa spuna defapt? Viziune despre trinitate? Am impresia ca doar facea asemanari intre evenimente si cunostintele lui biblice. Asta este defapt invatatura lui si viziunile lui:Doar potriviri intre diferite lucruri,evenimente...Dar fara nimic clar,concret. (Ce este atractia de pe munte).

      Asta e tare iarasi: """192. Vă amintiţi, mulţi dintre voi stînd chiar acolo, acea stîncă în acea zi cînd Îngerul a venit jos şi acea Lumină şi Foc căzînd din cer în jurul stîncii cînd noi stăteam acolo, stînci aruncate din munte, şi căzînd pe acolo.Şi a răbufnit tare de trei ori; am spus,’Judecata va lovi coasta de vest.’Două zile după aceasta Alaska aproape s-a dus la fund.
      193. Amintiţi-vă, acelaşi Dumnezeu care a spus aceasta ,Los Angeles este judecat.Şi ea este terminată.Eu nu ştiu cînd, nu vă pot spune""

      In primul rand Alaska nu e in vestul Americii ci in Nordul Americii.Apoi Alaska este tot acolo unde este si acum dupa 50 de ani!.Nu sa dus aproape la fund adica sa fie aprope in ocean.

      Doar exagerari duse la extrem.

      Sau asta: "" 60. Am spus,’Eu nu vreau să vă spun, dar a fost un semn al judecăţii.În cîteva zile un mare cutremur va lovi coasta de vest.Şi nu se va opri.California, Los Angeles se vor duce la fund.Se duc în jos.Va aluneca drept în ocean.’Şi două zile după aceasta, cutremurul din Alaska, a scuturat Alaska.""

      Deci are o viziune despre vestul Americii dar cutremurul se intampla in nord-vestul Americii.Apoi spune ca acest cutremur nu se va oprii pana cand California si Los Angeles se vor scufunda.

      Dar vedem ca ele sunt tot acolo dupa 50 de ani.

      Si totul culmineaza cu fraza spune lui de catre ""Dumnezeu"" :

      Acelaşi Dumnezeu care mi-a spus că Florance va muri, mi-a spus să spun ,în aceste momente (eu aş putea să nu mai fiu aici)că tu nu vei fi bătrîn înainte ca rechinii să înoate unde tu eşti astăzi.'



      Nu mai am nervi si rabdare sa citesc pana la capat.Inca de pe timpul lui se stia de oamenii de stiinta ai acelor vremuri ca trece o falie pe sub California si au spus ca s-ar putea sa fie un mare cutremur acolo.Au profetit ei? Poate...dar pe baza a ceea ce au stiut despre falii.Branham probabil a preluat afirmatia lor si a facuto ca si cum este de la D-zeu.Nimic nou la el.Asa face cu multe lucruri.Le schimba expeditorul din pune in locul lor pe D-zeu chiar daca el doar a citit despre respectivele lucruri in carti,ziare etc....

      La fel face cu multe invataturi .Daca cititi o carte de-a mormonilor acolo o sa vedeti botezul in numele lui Isus si alte lucruri de invatatura spuse de John Smith cu mult inainte ca Branham sa fie nascut....

      Ati picat in cultul personalitatii lui WMB.

      Ștergere
    24. In 1964 a zis "Asa vorbeste Domnul ceva se va intampla" dar nu stia nimic, ce, unde, cand? E ceva de ras ca un profet sa spuna asa ceva.

      Dupa ce s-a intamplat cutremurul din Alaska a zis ce ai pus si tu mai sus:
      "Şi a răbufnit tare de trei ori; am spus,’Judecata va lovi coasta de vest.’Două zile după aceasta Alaska aproape s-a dus la fund."

      Ca apoi sa puna ca el a avut Asa vorbeste Domnul pentru cutremurul din Alaska.

      Isi construia in timp "profetiile" si apoi le punea ca si cum el stiuse exact totul. Dar nu este asa deloc. Apoi zicea: "vedeti? am zis si s-a intamplat" si tipa si adunarea zicea amin la ceva fals.

      Asa era la prima adunare unde am fost eu.
      Dupa ce ca nu s-a intamplat nimic din vedenii si prorocii ei inca spun ca "toate li s-a implinit cu da si amin". Sufera de psihico-mistice.
      O profetie, o revelatie trebuie judecata de 2-3 martori, oameni care sunt tari in Scripturi si au discernamant, altfel iasa doar cu probleme.

      Branham a avut cativa prieteni mari invatatori biblici, care au vrut sa il ajute dar el i-a respins, nu i-a ascultat, ca apoi el sa ii faca Iuda, Core, Datan, exact ca puii de Branham care fac aici comentarii toxice.

      A pozat in postura de victima mereu dramatizand situatia ca si pe Isus toti L-au parasit asa si pe el. Aceasta comparatie continua cu Isus i-a adus caderea si moartea in final.

      Desi Branham anuntase initial foarte clar ca asa ceva "l-ar face anticrist si slujba lui s-ar ruina" dupa 2-3 ani el incepe iarasi cu aceasta autoproslavire.

      Ștergere
    25. O stafie a zis :
      Anonim3 octombrie 2013, 16:19
      Si eu am intrebat intr-o alta postare ca as vrea sa vad macar o profetie marca Branham si care sa si implinit.Si ...tacere pe toata linia.
      si o alta stafie zice si ea ":Deci are o viziune despre vestul Americii dar cutremurul se intampla in nord-vestul Americii.Apoi spune ca acest cutremur nu se va oprii pana cand California si Los Angeles se vor scufunda.Dar vedem ca ele sunt tot acolo dupa 50 de ani. "
      Inainte de-a va hazarda in opinii nefondate, va invit sa verificati lista si harta cutremurelor din California
      http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/states/historical_state.php
      si veti consata ca pe acolo cutremurele se tin lant, mai multe pe zi, de intensitati mai mici sau mai mari, si fara oprire .... pana cand profetia va fi terminata , la scufundarea coastei de vest a Americii . Oare cine DINTRE NOI va privi cu bucurie aceasta judecata ? Multi romani au pe acolo persoane dragi, care locuiesc inca in acea zona, si niciunul dintre noi n-ar vrea sa-i piarda , insa PROFETIA nu este sub puterea de influenta a niciunui muritor. Alte linkuri : http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/nc72096866#summary
      de la Behe

      Ștergere
  17. noi nu atacăm oamenii,ci pacatul care este în oameni.isus la atacat pe Petru sau pe Satan? sigur spunem că pe satan. dar acel satan era în Petru ,si isus sa întors catre petru si la mustrat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Toti care au umblat cu WB au putut sa marturiseasca doar despre anumite lucrari, care daca erau de la Dumnezeu WB nu are nici un merit, dar nici unul nu a putut sa spuna ceva bun cu privire la doctrinele lui. Unul i-a zis ca e invatator fals si contradictoriu si s-au despartit ca erau impreuna in campanii. Am recitit invatatura lui despre cele 70 de sapt. ale lui Daniel dupa ce am vazut desenul lui. Este cu adevarat chipul invatatorului mincinos care nu este in stare sa lege ce a spus de ceea ce spune. Orice studenti si oameni care au un pic de discernamant cand citesc si vad aceste discrepante crase, vizibil de confuze de pe Luna, pot sa spuna un singur lucru despre el: INVATATOR FALS si confuz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord, asa este, nu are nici un merit daca s-a rugat pentru bolnavi, era slujirea lui, nu trebuia sa ii ridice fratii statuie pentru ca si-a facut datoria de evanghelist si nici el sa se autoproclame inger si Ilie daca a avut succes in slujba lui.

      Ștergere
  19. Este interesant de observat ca nimeni in cer sau pe pamant nu a putut deschide pecetile ci doar Mielul!.

    Si nu scrie ca dupa ce le-a deschis le-a incredintat unui om sau inger sau mesager...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista o legatura in Apoc 10 in care Ingerul coboara cu carticia deschisa pe pamant si o da lui Ioan (nu ingerului al 7-lea, cum zicea Branham).
      La mesaj se crede (frankistii nu cred asta deloc) ca dupa deschiderea pecetilor, cartea a ajuns la inger care a vorbit din ea.
      Dar biblic (frankistii bine zic) Apoc 10:7 se va implini in Apoc 11:15, ingerul nefiind DELOC PREZENT IN APOC 10:7 aceasta este o interpretare falsa a lui Branham pe langa restul.
      Acolo este DOAR ANUNTAT CA VA VENI SI CAND VA VENI SE VA TERMINA TAINA, SI IN APOC 11:15 SE ANUNTA TAINA, CARE ERA CRISTOS CAND PREIA CONDUCEREA LUMII PE DEPLIN IN MAINILE LUI.

      Nu trebuie sa fi filozof sau profet sa vezi simplitatea si armonia perfecta a Scripturilor.

      Ștergere
    2. in ap.10 se vb. despre "O CĂRTICICĂ" si în 11 despre aceea împărătie care va veni

      Ștergere
    3. Un alt inger puternic, despre care Ioan a spus ca a coborat din cer cu o carticica deschisa in mana si strigand TARE - CUM RAGNESTE UN LEU , strigat la care au raspuns GLASURILE a sapte TUNETE, , a " jurat ca nu va mai fi nici o zabava" - adica nu se va mai amana nici macar o secunda pana vor incepe " zilele in care ingerul al saptelea va suna din trambita lui , zile- o perioada de timp - in care se va sfarsi taina lui Dumnezeu, conform promisiunii = vestea buna = Evanghelia vestita de de El robilor Sai, proorocilor .
      Nu trebuie sa fii filozof ca sa observi ca tu, Lica , ai citit ^ dupa ureche" , nu cu vedere normala, macar, fara sa mai vorbim de intelegere spirituala
      Si Taina lui Dumnezeu era : " Cine ziceti voi ca este Fiul lui Dumnezeu care este numit Isus Hristos ?
      Iar in Apocalipsa 11.15 scrie asa : " Ingerul al saptelea a sunat din trambita si IN CER s-au auzit glasuri puternice , care ziceau : " Imparatia lumii a trecut in mainile Domnului nostru si ale Hristosului Sau Si El va imparati in vecii vecilor " Si batranii care sedeau PE SCAUNELE LOR DE DOMNIE s-au inchinat lui Dumnezeu -- oare unde era atunci Fiul ? si daca sunt persoane diferite ( cum le denuntati voi, trinitarii )cine este EL CARE va imparati in vecii vecilor, si despre care batranii ziceau " Iti multumim Doamne Dumnezeule Atotputernice care esti si care erai si care vii , ca AI PUS MANA pe puterea Ta cea mare si ai inceput sa imparatesti "
      Nu va dati cu seama ca invatatura pe care voi o numiti " branhamista " este citita tocmai din CARTICICA DESCHISA, si ca acele ZILE ale celor sapte glasuri ale mesagerilor trimisi in cele sapte epoci ale Bisericii sunt la final ? de unde pana unde interpretarea ca anuntul facut ar fi taina , ( anume ca Domnul Dumnezeul nostru a inceput sa imparateasca ), ascunsa fata de CRESTINI , care stiu bine ca Imparatia lui Dumnezeu a inceput in inimile lor, precum a proorocit Isus Hristos, care este Domnul tuturor, chiar Singurul Stapan si Domn al apostolilor si al crestinilor branhamisti . A cui sa fie acuma interpretarea falsa ?
      Invatatorul crestin al Neamurilor in lectia lui tiparita , a spus :" Ma bucur acum in suferintele mele pentru voi; si in trupul meu implinesc ce lipseste suferintelor lui Hristos, pentru trupul Lui, care este Biserica. . Slujitorul ei am fost facut eu, dupa ispravnicia pe care mi-a dat-o Dumnezeu pentru voi, ca sa intregesc Cuvantul lui Dumnezeu. . Vreau sa zic: taina tinuta ascunsa din vesnicii si in toate veacurile, dar descoperita acum sfintilor Lui,
      carora Dumnezeu a voit sa le faca cunoscut care este bogatia slavei tainei acesteia intre Neamuri, si anume: Hristos in voi, nadejdea slavei. . Pe El Il propovaduim noi, si sfatuim pe orice om, si invatam pe orice om in toata intelepciunea, ca sa infatisam pe orice om desavarsit in Hristos Isus.

      Iata la ce lucrez eu - tratatul invataturii lui - si ma lupt dupa lucrarea puterii Lui care lucreaza cu tarie in mine.
      In acest tratat in care sunt incluse si scrisorile trimise celor sapte biserici , Pavel ne spune ca Dumnezeu a facut de cunoscut care esta bogatia SLAVEI TAINEI acesteia intre neamuri,= oamenii , in care TRAIESTE HRISTOS , socotiti ca fiind madularele trupului Lui . prin dezvaluirea TAINEI, Pavel ne spune ca INTREGESTE CUVANTUL lui Dumnezeu , si prin faptul ca oamenii resping adevarata NVATATURA, data prin el, IMPLINESTE in trupul lui

      Ștergere
    4. Esti confuz rau taica. In apoc 10:7 nu este nici un inger al 7lea, nici omul Branham nu e acolo fantezistilor. nu ai citit capitolul 10 din Apoc??
      Mai citeste inca odata si apoi vezi-i implinirea in Apoc 11:15 nu veni cu fanteziile tale bolnave si eretice. cele 7 epoci ale Bisericilor sunt doctrina lui Larkin in Biblie nu se vorbeste despre EPOCI ci despre sapte biserici din Asia. Presupunerile lui Larkin pot fi interesante dar nu a avut dovezi ca expunerile lui suntadevar absolut. ceea ce acest teolog baptist plin de imaginatie a scris cu pasiune este frumos dar nu este adevarat simai ales nu este descoperirea prorocului vostru mincinos si nesimtit branham care a furat lucrarile altui invatator si si lea insusit lui insusi fara nerusinare.

      Ștergere
  20. Te faci ca nu vezi si nu citesti cate ATACURI LA PERSOANA, defaimari, calomnieri, etc si limbaj neadecvat contin scrierile tale pe acest blog , la adresa unui OM AL LUI DUMNEZEU, , care tie personal n-a avut cum sa-ti faca vre-un rau fiindca probabil ca pe vremea lui tu nu inca nu venisesi pe lume .
    In afara de cazul in care ADEVARUL predicat de el te-a prins in multe pozitii gresite ale vietii pe care-ai luat-o in mainile tale , iar firea ta , in loc sa se pocaiasca, RIPOSTEAZA ( sau reposteaza , repetand mereu aceleasi ineptii ) Cat despre predicarea Evangheliei,.... lipseste cu desavarsire din preocuparea ta . Te doare cu adevarat ATACUL LA PERSOANA ? te simti JIGNIT ? Ce-ar fi daca te-ai simti chiar asa cum esti ? TIGNIT !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum a zis cineva zic si eu:

      INTREBARE: DE CE SA CRED EU CE A VORBIT BRANHAM CAND EL INSUSI NU STIE SI NU MAI CREDE CE A VORBIT?
      Calea asta a ratacirii mentale, spirituale i-a fost atat de mare chiar si la acest subiect, incat NU A STIUT CE A PREDICAT, SI A INCEPUT SA SPUNA CA ANTICRISTUL E ISUS, in Daniel 9:27.
      Cum e Branham asa sunteti si voi. NU MAI STITI CINE E PERSONAJUL NEGATIV.

      Ștergere
    2. Bine ca stii tu ce a predicat, de-ai facut asa o lista mare cu ideile tale , pe care tot repetandu-le, ai ajuns sa le crezi mai ceva de cat a le atribui fratelui Branham , tu chiar AI IMPRESIA CA AI INTRAT IN PIELEA LUI ! ( declarand ca tu stii mai bine decat el ce a predicat ) Asa , vasazica Vasilica , nu mai stiti cine e personajul negativ !

      Ștergere
    3. Pai stie...din predicile lui Branham!. Sau vrei sa spui ca voi intrati in pielea lui Branham de stiti atat de bine ce vroia sa spuna in predici? Nu vezi ca pici in propria ta capcana? Sunteti de rasul plansul....

      Ștergere
    4. -Din predicile lui Branham? Mira-m-as, si mai mult de " avocatul lui anonim" , care nu-l cunoaste nici pe client , nici ceea ce acesta incearca sa combata, prin interpretari tendentioase si rauvoitoare . Am asistat odata la o sedinta la Judecatorie , in care "doamna judecatoare " , care se erija si in procuror, punea intrebari de genul " asa-i ca tu ai vazut si auzit cutare si cutare lucruri ? , si indiferent care era raspunsul martorului, ea dicta grefierului sa scrie conform la ceea ce "dansa " voia sa iese in evidenta . Si nici nu i-a pasat ca mai multi martori o apostrofau; " eu nu am zis asa ! ", iar audienta radea in hohote , pana si-a iesit din sarite si a ordonat sa fie evacuata sala !
      cam asa stau lucrurile si pe blogul acesta, pana cand se enerveaza " propitarul " si DILESTE toate comentariile care-i DEMASCA CARACTERUL ! - asa precum a declarat sub comentariile la prezentul articol -
      Omule , paras "neidentificat " care te impotrivesti Duhului Sfant , pretinzand ca tu plamgi de mila printre hohote de ras, fatarnicia este o "calitate " condamnabila , nicidecum una demna de apreciat la tine si la mentorul tau

      Ștergere
    5. Doar vorbe multe si nimic concret.In mintea ta daca te impotriveste unor afirmatii mincinoase ale lui Branham inseamna ca esti impotriva Duhului Sfant...Cata ""intelepciune"" ai omule...

      Duhul Sfant arata inspre Hristos ,nu inspre oameni care exagereaza si le infloresc la fiecare minut si care predica ca au fost botezati 500 de oameni in Ohio sau ca a fost ridicat in nor la 30 km inaltime....

      Isus Hristos=Calea Adevarul si Viata

      WMB=Cai si linii multe la mesaj,Minciuni cu ridicari in aer la 30 km , 500 de botezati la Ohio, si Moartea sociala,afectiva,spirituala,distrugerea personalitatii si creativitatii omului!.

      Chiar ca Branham se incadreaza in tabloul cu prorocii mincinosi din Evanghelii,cei care fac semne si minuni dar arunca semintele discordiei,ale rautatii si a urii in inimile oamenilor.

      Si urmasii lui care sunt defapt niste apostoli ai minciunii,dezbinarii si a rautatii se comporta exact ca si mentorul lor primordial adica Branham....

      Ștergere
    6. Si interesant este ca ei fac semne si minuni in Numele lui Isus!! ,,si cu toate acestea ei au lucrat si au raspandit faradelegea adica pacatul,rautatea,ura,haosul,dezbinarea ,prefacatoria,minciuna si acuzarea altor oameni pentru care a murit Isus...etc...si ar mai fi multe de adaugat .

      Aceasta este lucrarea impotriva Duhului Sfant adica opusul roadelor si vietii Duhului Sfant si a implinirii Cuvantului. Va inselati singuri.

      Ștergere
    7. Chiar si tu intelegi nelutule dar dintr-un anumit motiv inca te impotrivesti realitatii si adevarului. Nu te condamn stiu cum e.
      Dar ce e interesant e ca stii adevarul dar te tii legat singur, nimeni nu te obliga, de lucruri dovedite neadevarate.
      I-a acele lucruri din lista si analizeaza-le atat din mesaj cat si din Biblie si lasa REALITATEA sa iti vorbeasca. Nu asculta nici de mine, nici de tine, nici de Branham.
      Fi neutru, fi drept cu tine insuti, lasa ceea ca tot "ce este vrednic de crezare" cum zice apost Pavel, sa te cuprinda.
      Sa aperi minciuna in mod constient nu te mai incadrezi la "D-zeu nu tine seama de vremurile de nestiinta"...El sa fie calauza ta. Shalom

      Ștergere
    8. Nu am nici o dovada concreta la toate afirmatiile si calomniile impotriva fratelui Branham, ci le consider doar SPECULATII , la aproape 5o de ani DUPA ce evenimentele au avut loc , cand generatia lui este trecuta in LUMEA CELOR CARE NU CUVATA .
      In schimb, am peste o mie de inregistrari si duhul meu n-a gasit inca NICI O PRICINA DE POTICNIRE in ceea ce fratele Branham a predicat .Tocmai de aceea am scris peste 3oo de articole pe blogul BEHAITUL OILOR SI GLASUL PASTORULUI ( pana azi ) in scopul promovarii Mesajului orei, in care am incredere de suta la mie . Din pacate, observ un interes aproape inexistent din partea celor care-l citesc, dar faptul acesta nu ma ingrijoreaza , fiindca sunt incredintat ca nimeni nu se poate sustrage poruncii date , adica sa aleaga intre bine si rau si mai stiu ca fiecare VA ALEGE POTRIVIT DUHULUI DE CARE ESTE CALAUZIT adica Duhul lui Dumnezeu sau duhul dracului , dupa samanta din care a venit pe aceasta lume .
      Iar daca voi credeti ca sunteti calauziti de Duhul lui Dumnezeu, provocarea mea nu se poate sa nu va " puna pe jar " si sa ramaneti indiferenti la ceea ce va scriu . Amin !

      Ștergere
    9. A mintit ca a fost baptist,
      A mintit ca a botezat 5000 de oameni care au vazut o lumina si auzit o voce care a zis "Asa cum Ioan Botezatarul a fost trimis sa premearga prima Lui venire MESAJUL TAU, va precede a doua Lui Venire" ?
      A mintit ca el a descoperit D-zeirea suprema a lui Isus,
      A mintit ca a descoperit botezul apostolic fapte 2:38
      A mintit ca nu va primii cadou un cadilac de lux
      A mintit ca a convertit 10.000 de musulmani in Africa de Sud
      A mintit ca a convertit 500.000 de indieni in India,
      A mintit ca a fost in 28 februarie in acel nor
      A mintit ca sunt 5 veniri a lui Ilie
      A mintit ca el este Ilie din Maleahi 4:5,6b
      A mintit ca el este Fiul Omului
      A mintit ca el este ingerul prezent din Apoc 10:7
      A mintit ca el este Dumnezeu in trup din nou
      A mintit ca trebuie sa urmezi mesajul lui ca sa fi salvat
      A adaugat la Biblie constant propriile lui idei fanteziste, mistice, nevrotice
      A mintit ca nu a invatat ca mai este o saptamana de har pentru Israel
      A mintit ca Anticristul din Daniel 9:27 este Isus.
      A mintit ca nu mai este har si sange pe Tron
      A mintit ca in 1977 va fi intarea in Mileniu
      A mintit ca Billy Paul nu va fi batran si California se scufunda.
      A mintit tot timpul despre Evanghelie pe care a considerat-o nevalabila fara revelatiile lui.
      A mintit ca omul nu poate fi salvat prin credinta si prin Sangele lui Isus, daca nu urmeaza mesajul lui.

      In apocalipsa scrie: "SI DUHUL SI MIREASA ZIC VINO" Branham a ADAUGAT la cartea Apocalipsei. In Cele 7 Epoci, sa isi atraga blestemul acesteia. El a zis cu nesimtire:
      "SI DUHUL, SI PROFETUL SI MIREASA ZIC VINO" CREEANDU-SI PROPRIA VARIANTA FALSA in care el se autointituleaza profet.

      ACOLO NU SCRIE ASA. ORICINE ADAUGA ESTE MINCINOS si cei care il urmati sunteti idetificati in minciunile lui GROSOLANE si nesimtite.

      Astea sunt duhurile pagane false idolatrice care v-au departat de BIBLIE, nu ca cineva crede cand citeste in Biblie, Tatal Fiul Duhul Sfant.
      Ce nu e ok cu aceste titluri? BRANHAM A PREDICAT TRINITATEA.

      Branham a mai mintit ca poti fi mason. Deci mason -care se inchina la Lucifer- poti fi dar baptist nu?
      Orbirea, prostia si nebunia lui Branham este peste ochii si sufletul vostru fratilor.
      Imi pare ff rau pentru voi.

      Inca mai puteti cerceta si decide pentru Domnul Isus si Biblie.

      Ștergere
    10. Behaiala ragaiala deci la tine ca branham se contrazice singur nonstop fara oprire nu e nimic, sau ca a spus ca anticristul din Daniel 9:27 e Isus. La fel tot nu vezi nici o problema, e totuna ce conteaza ca minte ca e haotic ca spune prostii nebiblice? asa-i? doar e proroc in rest nimic nu conteaza. Poate prezice ca intram in mileniu in 1977 si sa nu se intample ca tie nu iti pasa oricum nu vezi nimic rau in asta. orice ar spune el si nu e biblic si nu e adevarat nu te poticnesti ca doara el este Branham. am inteles ideea ta. Sa fi sanatos ca esti bolnav rau de tot behaiala

      Ștergere
    11. Alta minciuna, mai mare, de 10.000, dar asta nu conteaza la tine nelutule nu? Ce conteaza ca spune ca la raul Ohio au fost 130 de oameni, ba 500, ba 5000, ba 10.000, si a botezat 300, sau 500, sau 5000, cam e totuna.

      I remember, on the river down there, when I was a young Baptist preacher, and was baptizing there. About ten thousand people standing on the bank, when one afternoon... My first great revival, somewhat around a thousand converts, and I was baptizing them out there in the water. The seventeenth person, I was leading out into the water. And I heard a noise, and I looked around. It was hot. It was on June, 1933, at the foot of Spring Street at Jeffersonville, Indiana. I was leading them out there. And the banks, all up-and-down, was just crowded with people. 1964 A.COURT.TRIAL_ BIRMINGHAM.AL SUNDAY_ 64-0412


      - Am gasit o varianta cu bun simt dar tot suspicioasa.

      About twelve years ago, I was baptizing my first group after my--one of my revivals at Jeffersonville, Indiana, where I lived at this time--my home is, rather. And standing on the banks of the Ohio River where [Blank.spot.on.tape--Ed.] had gathered out. And while I was baptizing... It was two o'clock in the evening, on June. And the seventeenth candidate, I was baptizing in water at the Ohio River at the foot of Spring Street. And I heard Something speak, and I felt Something take a hold of me. And I looked up. And when I did, coming down from glory came this whirl coming down where I was at. "Courier Journal Newspaper" packed an article of it, said, "A mystic star appears over a local Baptist pastor while baptizing in the river." They couldn't make out. Oh, up to probably ten thousand people saw It as It moved down where I was at, and went back up in the skies. Come right where I was and went back up into the sky. Well I... Many asked me what It meant. And I said, "I do not know." MY COMMISSION Los Angeles, CA 51-0505

      Varianta asta este cea mai aproape de realitate, in care spune ca nu stie ce a fost acolo, doar un vajait de vant la care el spune ca a fost o stea mistica in articol din ziar. Nu e adevarat caci Lee i-a zis ca a citit undeva un articol.
      Nu sunt nici mii de oameni, nu sunt nici voci si nici lumini care sa vorbeasca din cer "Asa cum Ioan Botezatorul a fost trimis...etc etc". NU A FOST NIMIC DE ACEST GEN.

      Cu cat trecea timpul aceasta intamplare din 1933, devine din ce in ce mai SF.
      E o minciuna gogonata inventata pentru a da forta unui eveniment din slujba lui despre care Branham a zis ani de zile ca nu a stiu niciodata ce a fost acel sunet.

      Ștergere
    12. Branhan le-a inflorit si multi au bagat botul la fanteziile lui.Gluma cu Norul este evidenta.Apoi cea cu botezul de la Ohio.Imaginatia lui mistica nu avea limite.

      Exista si imaginatie mistica,daca nu ati stiut.

      Eu il intreb pe cel care spune ca nu a gasit nici o dovada concreta la afirmatiile impotriva lui WMB:

      Credeti ca Branham a fost ridicat in Nor sau nu?

      Astept raspunsul la intrebare.Daca sunteti sincer imi veti raspunde.

      Ștergere
    13. Cunosc un om in Hristos, care, acum paisprezece ani, a fost rapit pana in al treilea cer (daca a fost in trup, nu stiu; daca a fost fara trup, nu stiu: Dumnezeu stie). (2Cor.12:2)
      Tot asa de simplu cum cred marturia aceasta a apostolului Pavel o cred si pe aceea a fratelui Branham , fiindca singura modalitate de VERIFICARE este PRIN CREDINTA , daca tu , stimate Anonim, stii ce este si esti sigur ca ai parte din Aceasta

      Ștergere
    14. Deci in 14 ani Pavel a spus o singura data despre o experienta personala pe care a avut-o si nici nu a vrut sa spuna ca el este acela, deoarece o fi vazut un pericol in asta, si anume IDOLATRIZAREA LUI. In plus, oameni slabi la minte si mistici in suflet, fac imediat doctrine din asa ceva si le impun in Biserica ca absoluturi.

      - Branham A FACUT O DOCTRINA A NORULUI IMPUSA IN BISERICA DINTR-O EXPERIENTA PERSONALA SI NE-A PUS SA CREDEM INNTR-UN CRISTOS FALS DIN PUSTIU UN NOR IEFTIN DE FUM CARE NU ARE NIMIC DIN DUMNEZEU IN EL SI NU AJUTA PE NIMENI SA FIE MANTUIT.

      Branham a introdus un cristos FALS DIN PUSTIU IN BISERICA de aceea Domnul l-a avertizat ca va muri pana la sfarsitul lui 1965 daca nu se pocaieste. In 24 decembrie 1965 a murit.

      Branham a spus ca fost in trup acolo sub nor, a spus ca acel nor din poza l-a ridicat FIZIC PE CAND ERA LA VANATOARE (desi nu a fost nici acolo la Flagstaff, nici la vanatoare, in 28 februarie - A MINTIT.)

      - BRANHAM NU A STIUT NIMIC DE NOR pana cand Gene i-a adus revista multe luni mai tarziu, si l-a atras cuvintele "un nor misterios", in schimb Pavel stia foarte bine de experienta lui care fiind probabil prea intensa l-a facut sa nu stie exact daca a fost la nivel spiritual sau si fizic, DAR IMI PLACE DE PAVEL CA A ZIS SINCER CA NU STIA DACA A FOST ASA SAU ASA.

      Ștergere
    15. Interesant ca Branham a murit in ajunul Craciunului.Exact ce predica el impotriva Craciunului ,in ziua aceasta a murit.Dupa parerea mea este gresit sa critici sarbatoarea Craciunului ,mai ales ca si in Cer a fost bucurie la nasterea Mantuitorului si mai ales ca Ap Pavel ne spune ca daca vrem sa tinem o sarbatoare pentru Domnul o tinem!.

      Ce difera ceea ce predica Pavel si Isus de duhul anticrestin care era in WMB.Pacat ca a murit in halul acela.Putea sa duca darul de vindecare tuturor si oamenii sa guste ce bun este Domnul,fara acuzatii si pozitii de superioritate fata de altii.

      Dar vorba lui Solomon:Mandria merge inainte caderii.

      Deci a fost avertizat pentru atitudinea lui profund anticrestina dar incapatanarea lui nu la lasat sa se smereasca putin.Ii placea pozitia de superioritate fata de altii.

      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

      In privinta Norului lucrurile sunt clare,cel putin pentru mine.Oricine citeste Luca 17 va vedea ca revenirea sau reaparitia lui Isus va fi facuta pe tot pamantul si nu in locuri izolate.



      Si nu inteleg de ce branhamistii nu tin cont de al doilea raport al lui James McDonald?

      Ștergere
  21. Lica zice : Fratilor va rog mai cititi odata mesajul comparati-l cu Biblia, cu el insusi, si mai cugetati.
    Duhul Sfant va va arata ce trebuie sa stiti. Va promit asta.
    De fapt, rugandu-ma cu foc pentru voi, chiar El mi-a dat instiintarea ca va arata la multi adevarul, dar nu va decide in locul vostru."
    Poate ca nu-mi va cenzura acest comentariu raspuns, prin care si eu va invit sa cititi cu atentie Mesajul Orei si felul de a-l intelege expus pe blogul Behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com , si alte comentarii facute de Behaila (fara mila ) la adresa indoctrinatilor din diferite culte religioase,( duhuri pagane in carne si oase )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bine pentru audienta sa dati raspuns la intrebarile ridicate si invatasturile false si contradictorii din mesaj, nu sa ii imbeti de cap ca Branham a avut o vedenie si s-a rugat pentru un om si s-a vindecat.
      - Nu este nici o legatura...sau poate este...PROFETII MINCINOSI FAC SI SEMNE SI MINUNI...AICI BIBLIA ESTE FF CLARA...
      A mintit ca a fost baptist,
      A mintit ca a botezat 5000 de oameni care au vazut o lumina si auzit o voce care a zis "Asa cum Ioan Botezatarul a fost trimis sa premearga prima Lui venire MESAJUL TAU, va precede a doua Lui Venire" ?
      A mintit ca eș a descoperit D-zeirea suprema a lui Isus,
      A mintit ca a descoperit botezul apostolisc fapte 2:38
      A mintit ca nu va primii cadou un cadilac de lux
      A mintit ca a convertit 10.000 de musulmani in Africa de Sud
      A mintit ca a convertit 500.000 de indieni in India,
      A mintit ca a fost in 28 februarie in acel nor
      A mintit ca sunt 5 veniri a lui Ilie
      A mintit ca el este Ilie din Maleahi 4:5,6b
      A mintit ca el este Fiul Omului
      A mintit ca el este ingerul prezent din Apoc 10:7
      A mintit ca ele este Dumnezeu in trup din nou
      A mintit ca trebuie sa urmezi mesajul lui ca sa fi salvat
      A adaugat la Biblie constant propriile lui idei fanteziste, mistice, nevrotice
      A mintit ca nu a invatat ca mai este o saptamana de har pentru Israel
      A mintit ca Anticristul din Daniel 9:27 este Isus.
      A mintit ca nu mai este har si sange pe Tron
      A mintit ca in 1977 va fi intarea in Mileniu
      A mintit ca Billy Paul nu va fi batran si California se scufunda.
      A mintit tot timpul despre Evanghelie pe care a considerat-o nevalabila fara revelatiile lui.
      A mintit ca omul nu poate fi salvat prin credinta si prin Sangele lui Isus, daca nu urmeaza mesajul lui.

      In apocalipsa scrie: "SI DUHULUI SI MIREASA ZIC VINO" Branham a ADAUGAT la cartea Apocalipsei.

      In Cele 7 Epoci, sa isi atraga blestemul acesteia. El a zis cu nesimtire:
      "SI DUHUL, SI PROFETUL SI MIREASA ZIC VINO" CREEANDU-SI PROPRIA VARIANTA FALSA in care el se autointituleaza profet.

      ACOLO NU SCRIE ASA.

      ORICINE ADAUGA ESTE MINCINOS si cei care il urmati sunteti idetificati in minciunile lui GROSOLANE si nesimtite.

      Astea sunt duhurile pagane false idolatrice care v-au departat de BIBLIE, nu ca cineva crede cand citeste in Biblie, Tatal Fiul Duhul Sfant.
      Ce nu e ok cu aceste titluri? sI brANHAM A PREDICAT TRINITATEA.

      UITA-TE MAI BINE LA MII DE FALSURI DIN GRADINA VOASTRA.

      Ștergere
    2. Cred ca branhamistii sunt mult mai indoctrinati decat cei din culte.Dovada este repetarea lor precum niste autisti a unor invataturi si relatari ale lui Branham,fara sa cerceteze putin aceste bazaconii branhamiste.

      Ei doar repeta repeta dupa cum le-a spus Branham .Sunt oameni cu discernamant redus si cu obsesii religioase impotriva trinitatii.A facut Branham din ei niste robotei si le-a furat si unul dintre cele mai elementare lucruri ale firii umane:discernamantul.

      Ștergere
    3. A mintit ca ... a mintit ca ... si iarasi a mintit ca ....
      Pentru tine se vede ca a devenit o obsesie , ba chiar un cosmar, de repeti intr-una aceste declaratii GRATUITE , fara alt suport, decat O INTERPRETARE ERONATA a unor evenimente care au o CU TOTUL SI CU TOTUL ALTA SEMNIFICATIE si se incadreaza perfect in REALITATE si in invatatura Scripturii , -- pentru un cititor sincer si care sta cu picioarele pe pamant, , dar nu pentru tine, care esti tot timpul cu capul in norul buclucas si lamuriri - cum ti-ai intitulat articolul calomniator .izvorat din fum de racheta necontrolata aidoma gandurilor tale zapacite de o explozie de INTELIGENTA debordanta acumulata prin citirea de doctrine fanteziste new-age-iste .
      Tu ai spus ca Fratele Branham nu se face vinovat de descoperirea vreunei taine, ci el doar a furat si a plagiat doctrinele altora , printre care ar fi si Larkin
      Acuma, daca tu zici ca AI DESCOPERIT adevarul si l-ai gasit pe Branham mincinos, adu dovada , intr-un mod foarte simplu , dar , baga de seama ca NU AI DREPTUL SA ARI CU JUNCANA MEA , prin detalierea unora din aceste invataturi divine aduse prin DESCHIDEREA CELOR SAPTE PECETI, :
      1- despre Imparatia Cerurilor 2 - despre orbirea lui Israel 3 - despre trans(for)mutarea sfintilor care traiesc in timpul de pe urma 4 - despre Un singur trup al Bisericii compusa din iudei si neamuri 5 - despre Isus Hristos Cel Viu, care este Acelasi ieri si azi si intotdeauna 6 - despre Hristos ca Intrupare a Divinitatii Deplina 7 - despre Biserica , fiind Mireasa lui Hristos . 8 - despre samanta sarpelui 9 - despre omul faradelegii 10 - despre Babilon, taina curvei celei mari 11 - despre cele sapte stele din mana Domnului 12 - despre harul nemasurat si despre iadul ca si un lucru creat, care nu poate dainui 13 - despre unsii= hristosii falsi 14 - despre botezul Duhului Sfant si Taina Divinitatii marturisita prin botezul in apa in Numele Domnului Isus Hristos 15 - despre cele trei EXODURI 16 - despre noua nastere si a doua creatie Divina 17 - despre omul cel nou si diferenta fata de omul firesc 18 - despre planul de rascumparare si infiere , si asa mai departe - despre toate lucrurile spirituale care au fost aduse noua prin Lumina din timpul de seara .
      Eu cred ca acestea sunt teme demne de discutie intre crestini, nu acelea prin care sa punem sub semnul intrebarii daca e adevarat sau nu ca in vremea lui Ilie 7000 de barbati ai lui Dumnezeu erau tinuti ASCUNSI de cunostinta omeneasca si DOAR UNUL era PE FRONTUL de lupta cu duhurile rautatii din tara lui Israel , care probabil ca pe acea vreme nu avea mai multi locuitori decat cele doua orase Jeffersonville si Louisville de pe malurile fluviului american Ohio , in care Domnul tinea , de asemenea ascunsi 5ooo de credinciosi , sau decat India, unde , dupa adunarile de evanghelizare si vindecari divine s-au convertit 500000 de suflete dintre cateva zeci de milioane ( ma mira faptul ca pentru unii este prea greu sa creada astfel de relatari )

      Ștergere
    4. NELUTULE DRAGA, MA MIR CA NU AI STUDIAT NIMIC IN ULTIMII ANI. SAU INADINS TE FACI CA NU STII.
      NICI UNA DIN ACESTE ASA ZISE TAINE, NU AU FOST DESCOPERITE DE BRANHAM.
      Sunt preluate de la altii.
      Antihristul si Babilonul au pornit dinaintea lui Luther care le-a intarit mai ales cand a pornit Reforma.
      Adventistii, Martorii lui Iehova si altii cu mult timp inainte sa se nasca Branham invatau aceste lucruri, simple cautari in istorie DOVEDESC ASTA si arata ca BRANHAM A PLAGIAT SI A MINTIT IN MOD CONTINUU CA SA PARA UN PROFET DE TIP VECHI TESTAMENTAL.

      Samanta Sarpelui este din religia Kabalah, este doctrina care a "dat dreptul marilor criminali" din istorie sa isi exercite ura si uciderea in masa a triburilor, oamenilor chiar si a evreilor. Este doctrina diavoleasca falsa care va permite sa urati si sa ucideti pe altii fara nici o mustrare, fara nici un resentiment.

      Dumnezeirea Suprema a lui Isus, botezul apostolic, etc sunt de la Penticostali si ei au preluat de la altii, caci mereu au fost grupuri mici, cele 7 stele si altele insirate de tine NU SUNT REVELATIILE LUI BRANHAM NU MAI DUCE OPINIA PUBLICA IN EROARE TE FACI VINOVAT DE MINCIUNA SI INSELACIUNE.

      La botezul cu Duhul Sfant a insirat 4-5 variante, HABAR NU A AVUT DE INVATATURA.
      Omul faradelegii Antihristul, mama curvelor, babilon, tot Luther a pornit varianta ca Papa de la Roma este, ACESTEA NU SUNT REVELATIILE LUI BRANHAM LASATI-VA DE MINCIUNA ODATA.

      Nimic din ce ai scris tu acolo nu este adevarat.

      Mesajul lui Branham este cea mai mare amestecatura de idei fie preluate de la altii crestini dinaintea lui, unele mai bune altele eretice, fie din religii orientale, masonice, numerologice, piramidologice, etc.

      BRANHAM A SPUS CA POTI FI MASON DAR DACA ESTI BAPTIST "ESTI O PROSTITUATA", si asta dupa ce Domnul i-a spus sa NU MAI JUDECE SI SA NU MAI CRITICE PE ALTII. Parca era nebun omul asta. Nu ma mir ca ca a inceput sa se creada Dumnezeu in trup in acest ceas.

      DECI TE POTI INCHINA LA LUCIFER DAR CA BAPTIST, LA ISUS FIUL LUI DUMNEZEU NU?

      Profetul tau este profetului haosului si al minciunii.

      Ștergere
    5. 500.000 de convertiti ? Asta e poate varianta lui WMB dar nu si realitatea.Este o mica mare diferenta. Si unde sunt cei 500.000 din cele zeci de milioane? S-au evaporat?

      John Smith inca din anul 1830 cand a spus ca a primit vizita unui inger si ia dezvaluit niste ""taine"' pe niste tablite de piatra,el vorbeste de botezul in numele lui Isus si ca prin el D-zeu restaureaza biserica originala.

      Deci ideile acestea nu sunt de la Branham origine ca si cum ar fi ceva unic,divin ,aparut prima oara prin Branham.

      Dar voi branhamistii,frankistii si alti rasariti necitind alte carti decat predicile lui WMB credeti in stupizenia voastra ca Branham este primul care a vorbit de invataturile de mai sus.Asa ati fost invatati,indoctrinati de liderii vostrii care va manipuleaza si va tin pe langa ei pentru zeciuiala si orgoliul personal.Ei isi impun regulile in adunarile voastre si cine nu se conformeaza este judecat si exclus din adunare.

      Deci lasatine cu marile voastre adevaruri fiindca sunteti condusi doar de un duh de rautate,de manipulare si dezbinare.

      Fariseii cand au s-au batut cu pumnul in piept ca sunt samanta lui Avraam,Isus le spune ca au ca tatal pe Diavolul fiindca fac faptele lui.

      Si ce faceau fariseii?Doar judecau,condamnau,acuzau si loveau pe altii cu litera legii.

      Branhamistii,frankistii etc fac exact ca si fariseii apoi se cred Biserica lui Hristos.Branham va adus sa va comportati precum fariseii de pe vremea lui Isus care erau plini de ei ca aveau litera legii si acuzau pe altii care nu avea aceasi credinta ca si ei.Dar se comportau ca si tatal lor Diavolul care este acuzator,prefacut,mincinos si tot ce spune el sunt doar minciuni fiind tatal minciunii.

      Ștergere
    6. Frate Dascale ai uitat sa mentionezi si "descoperirea" a Celor 70 de saptamani ale lui Branham, pardon Daniel in care profetul tau le schimba si le intoarce si le amesteca si aduce haosul vorba lui lica ca apoi in final sa il numeasca pe Antihristul ca este Domnul nostru Isus in Daniel 9:27.Chiar tu nu vezi ratacirea lui WB sau te faci ca nu o vezi? Esti orbit si esti si fara zahar de multe ori.

      Ștergere
    7. Daca cineva dintre voi are curajul sa spuna in continuare ca altii anume au prezentat inaintea fratelui Branham adevarurile descoperirilor pe care le avem astazi NUMAI datorita Mesajului orei, este rugat FRUMOS sa le DETALIEZE, , ca sa vedem cu totii dreptatea fiecaruia in propria exprimare .
      In Biblie este scris : " Aparati-va pricina , aducand dovezile CELE MAI TARI ", incepand cu Vasilica si terminand cu Ultimul Anonim . Adevarata INTRECERE sa nu fie in vorbe goale , ca si pana acum , ci in MASURA DE DESCOPERIRE a Cuvantului in marturia personala a fiecaruia dintre voi, daca totusi sunteti asa cum vreti sa dati de inteles, adica oameni ca NOI - " abia scosi din cutie ", daca banuiti macar ce inseamna aceasta expresie .. Cat priveste observatia ca eu as fi " fara zahar" , o iau pe partea cea buna, fiindca Domnul m-a ferit pana acum de diabet=boala de zahar ,si mi-a intarit chiar si vederea, " avand in vedere " ca am fost nascut cu o deficienta la ochiul stang, pe care medicina n-a fost capabila s-o corecteze cu toate lentilele din lume

      Ștergere
    8. E buna ideea. O salut, desi aici in blog si in linkurile si trimiterile date sunt acele dovezi in detaliu si eu credeam ca vorbesc aici cu cunoscatori ai mesajului si a altor secte sau comunitati religioase sa zic adventistii sau martorii care toata ziua ne bat la cap si ne dau brosuri in care arata babilonul, antihristul, mama curvelor, nr 666 etc ca e papa de la Roma si Biserica catolica si ficele ei protestantele, etc nu ma gandeam ca nu sti, dar eu stiu ca tu Nelutule stii astea bine.

      - Sau la subiectul Ilie am dat versete biblice si am schitat clar aici http://mesajul.blogspot.ro/2013/05/profetul-ilie-in-grafica-simpla.html
      Un simplu studiu, facut dpdv neutru iti arata clar ca in Maleahi 4: 5,6 sunt doua promisiuni pentru Ilie iar noi-voi, avem 3 promisiuni si un Ilie este scos din maneca, inventat.

      - Cu Norul la fel, am dat dovezi clare de netagaduit ca Branham confunda lucrurile si ca el nu este acolo unde a pretins ca este in 28 februarie, chiar cu ajutorul lui am aflat astea toate, eu credeam ca ai citit si ai mers la CD-uri sa vezi ca el inca in 4 martie 1963 anunta in houston Texas ca VA MERGE la vanatoare din 6-9 martie si cand facea acest lucru deja norul disparuse de mult si el aparuse in Flagstaff care nu are nici o legatura cu Branham tot din spusese acestuia....http://mesajul.blogspot.ro/2013/04/norul-buclucas-si-lamuriri.html

      - Am dat linkuri de la fratii din USA care au mers atat de departe cu cautarile si dovezile incat au gasit si certificatele de nastere ale bunicilor lui Branham credeam ca ai mers la ei pe siteuri sa verifici.

      - Sau daca am dat link de la United Pentecostals am cezut ca am mers sa vezi ca ei botezau in NUME nu in titluri cand Branham era bebelus.

      - Dar eu m-am axat mai intai pe pretentiile nefondate ale lui Branham la care am gasit dovezi pe care am inceput s ale vad si v-am invitat la adunare pe toti barbatii acum 3-4 ani si tu te-ai ridicat nervos de pe scaun si ai dat sa pleci.

      -Oricum e bine ce ai cerut pentru ca mai multi frati din tara -au rugat sa fac o brosura pe teme, simplu dar cu dovezi si in limba romana, multi reprosandu-mi ca nu am tradus multe din citatele lui Branham puse aici in engleza sau scrisoarea fratilor rusi catre Iosif Branham.

      Asa voi face. Fa si tu. Studiaza si tu in paralel. SI le confruntam.

      Dar ma tem ca daca la atatea dovezi de eroare si contradictie pe care le-am afisat in blog din afirmatiile si viata lui Branham, nu te-a miscat nimic, nu le comentezi desi le vezi CLAR CA SUNT FALSE, multe chiar din gura lui Branham, nu te va ajuta orice as mai scrie cu dovezi.

      In sfarsit ai dat primul semnal sanatos in cautarea adevarului, sau asa pare. Era bine sa faci asta acum doi ani. Shalom

      Ștergere
    9. Nu vreau sa te periez Lica dar articolul cu Amenintarea in loc de argumente a ajutat pe multi probabil si pe fratele Dascalu. Eu am o cu totul alta atitudine acum si fata de Mesaj si fata de oameni. Dumnezeu sa te binecuvanteze fratle Lica. Eu mai stiu ceva ca daca ai inima curata adevarul va fi biruitor daca nu ai dreptate Domnul nu te va lasa caci stie ca tu cauti adevarul.

      Ștergere
    10. Eu am spus ca inaintea lui Branham a fost John Smith care a spus in scrierile lui din anul 1830 despre botezul in numele lui Isus,despre restaurarea bisericii care se va face prin el si cu ajutorul tainelor lui descoperite pe tablite de piatra fiind ghidat sa le gaseasca de un inger pe nume Moron care i-ar fi aparut intr-o pestera...Dar parcca am mai spus asta in alta postare.

      Dar daca vrei sa te convingi te invit sa le citesti cartea cu care tot umbla pe strada doi cate doi:Cartea lui Mormon-Un alt testament al Domnului nostru Isus Hristos.

      Cartea a fost scrisa anul 1830!.Ai sa gasesti botezul in numele lui Isus ,botezul pentru cei morti....etc.Sunt invataturi pe care ei cred ca au fost restaurate prin John Smith si care au apartinut bisericii primare.

      Ei cred ca un om in viata din comunitatea lor se poate boteza in locul unui om decedat si ca aceasta ivnatatura a apartinut bisericii primare si sa pierdut dar prin John Smith D-zeu a restaurat biserica primara si practicile ei.





      Ștergere
    11. Voi, asa baieti isteti ca si numele v-ascundeti, ( poate totusi sunteti fete, stand cu fata la perete si-aruncand pe sub cortina gloante-n pusca cu surdina , cum e moda-acum prin lume prin teroare-a o supune ) cum oare n-ati observat ca acela ce-i urmat de Mormon, inger cazut (martorii nu l-au vazut ci l-au crezut doar pe smith, care rau i-a pacalit , cerandu-le marturie pentru-a lui inchipuire ) e isus sirah , anume unul ce-i venit pe lume prin alta spita de neam - nu e Cel Nazarinean - si n-are nimic comun cu Pastorul nost, Cel Bun ! Astfel si botezul lor este al celor ce mor fara sa fi-avut habar ca graul merge-n granar iar neghina -o bate vina de credinta nefondata decat pe-o minciuna LATA preluata de la Lica , proaspat scoasa din vezica .. ( nu vezica urinara cu care umbla prin tara , ci aceea-nnotatoare, ce-i permite sa coboare sau sa urce, , la o adica , precum scopul ii indica , prin apele tulburate de credinte eronate )
      Imitatia, mai frate , tine pana cand mai poate sa gaseasca pe pamant oameni FARA Duhul Sfant care merg la locul lor dusi pe aripi de COCOR , sau de BARZA , cum se spune ca-ar fi si venit pe lume , fara nasterea din nou , ci doar cu aceea din OU de femeie maritata ,( nu Fecioara , ne-ntinata de pacatu-originar) -pentru-o VIATA IN ZADAR , luata-n maini de hoinar printre cultele marunte cu invataturi pe PUNCTE , sa poata fi studiate de -ntelepti cu multa carte si fara descoperire, ( doar inteligenti din fire ) ce atata staruiesc ca NU MAI STIU ce urmaresc : " Ei vor sa fie invatatori ai Legii, si nu stiu nici macar ce spun, nici ce urmaresc." (1Tim.1:7)




      Ștergere
    12. Speram ca te maturizezi.
      Imitator si plagiator este Branham care a furat idei, de la Clarence Larkin, de la masoni, de la baptisti, penticostali, a mintit, a inventat tot felul de lucruri neverificabile pe care vi le-a impus ca fiind adevaruri absolute (v-a prostit rau de tot) si pe deasupra a blestemat pe cine nu le crede.
      Imitatori si plagiatori sunteti si voi care acum vedeti dar totusi va dati mari ca aveti de toate si nu duceti lipsa de nimic, asa cum este ingerul din laodicea dar Domnul Isus personal ii spune in fata ca e ORB GOL TICALOS.
      Cei care il urmeaza pe acest inger nu pot fi diferiti de el.
      Intrebare pentru Branhamisti.
      De ce ingerul din laodicea crede care are de toate si nu duce lipsa de nimic?
      De ce Domnul considera toate acele lucruri ale ingerului NIMICURI?

      Ștergere
    13. Poezie adevarata Behaitule nu ce scoti tu :))))

      I do not like this Branham fam.
      I do not like their cultish scam.
      I do not like these dirty crooks,
      or how they lie and cook the books.
      I do not like how the ministry steals,
      I do not like their secret deals.
      I do not like these laws, no grace,
      I'd like to tell them to their face.
      I only agree with The Word,
      I'm smart, I know when it's not heard.
      I do not like their smug replies,
      when I complain about the lies.
      I do not like this kind of hope.
      I do not like it, nope, nope, nope!

      Ștergere
    14. Behaitule cred ca ai probleme psihice,ca si cel de mai sus care scrie poezii fara nici o legatura cu nimic.

      Ti am aratat clar ca Branham a furat de la mormoni si de la altii botezul in numele lui Isus si teoria cu reasezarea bisericii precum si alte invataturi...Dar mai usor e sa fi las decat sa recunosti anumite lucruri.Te inteleg .Si eu cand eram branhamist incercam sa le scald tot timpul doar sa pic eu in picioare.Dar ulciorul nu merge de doua ori la apa.

      A venit timpul sa discernam fantezia de realitate.Te agiti ca un peste pe uscat si te legi de lucruri fara nici o legatura cu subiectul:faptul ca sunt anonim.

      Dar cand branhamistii tai erau anonimi pe aici de ce nu ai spus nimic? Sunteti ipocriti si fatarnici ca si fariseii.Va credeti biserica originala dar nu faceti decat faptele tatalui vostru Diavolul.

      Marionetele lui Branham danseaza cum le canta Branham.Ati ajuns sclavii unui om.Asa cum e ingerul Laodiceei adica orb ticalos si gol asa ati ajuns si voi.Este descrierea perfecta a branhamistilor,frankistilor si a tot ce are legatura cu WMB.

      Ștergere
    15. Atat a mai ramas din voi branhamistilor,frankistilor:mistoul si ironia.Ca in rest tot ce credeti este o minciuna in care va face placere sa va tavaliti precum porcii in propria mocirla.

      Ștergere
    16. Daca-ti spun ca n-ai dreptate si ca n-ai citit in Carte ca-i PORUNCA a vesti tuturor ce va veni ,odata cu-mparatia-n care-i Imparat Mesia ,, te vei supara -precis - fiindca-ai un duh din Abis ce numeste "plagiat " chiar ce Domnul a lasat ucenicilor :" mereu sa REPETE
      ce-am spus Eu, cand le-am dat al Meu Cuvant sa-L imparta pe pamant tutoror care voiesc sa-L asculte prin credinta -" nu sa faca prin el CULTE si sa-ncerce, prin vointa , sa scape de UMILINTA de-a sluji ca robi vanduti pentru-o CAUZA mareata de-a salva pe cei pierduti !.
      Voi doar ziceti " plagiat ! " cand Branham a repetat tot ce-au spus corect si bine apostolii din vechime si -oamenii lui Dumnezeu ce-au trait - cum traiesc eu- in urma cu un timp , recent , in mod sincer si decent , cautand sa afle CE Domnul are-n vedere sa ne-arate tuturor ---poate fi Plagiator orice vestitor de bine-al Evangheliei Depline ce nu are COPYRIGHT (copirait ) decat pe al vostru SITE ( sait )?
      Ce va scriu, nu-i poezie , s-o-nvatati de pe hartie , ci este INVATATURA pentru suflet, pe masura ce veti creste -n cunostinta despre -a omului fiinta ,- nu cu - originea in LUME , ci-n alta DIMENSIUNE - cerand o CONVERSIUNE - o INTOARCERE, anume, spre locul de-unde-a plecat prin blestemul de pacat : sa accepte-o POCAINTA = sa -nteleaga, prin credinta , cu siguranta ca nu-i el buricul pamantului , ci apartine de CER , vvww.MESAJ / inger .co.uk -( sau ) ro, -mania de-a termina cu prostia si-a -naltra gandul mai sus , unde a plecat ISUS sa ne pregateasca locul de mutare della BLOCUL unde-am stat inghesuiti ca oamenii surghiuniti pentru fapte de rusine ( credeam ca ne merge bine, pana-am vazut diferenta : potenta si impotenta de a fi nascuti din nou prin Cuvant, nu sex de bou ( care nici nu-i pus in jug , ci-i pastrat pentru belciug ce-i struneste pofta oarba -a carnii buna pentru ciorba (zeama de pe blogul asta care-i lunga ...si tot tine ca povestea din vechime -a omului ce-a-avut un caine ( ca ideea unde duce: la ceea ce-au scris pe cruce. ...sa va tina ocupati , de seama sa nu bagati ca tot repetand minciuna , poate s-o luati de buna si sa treceti cu vederea ca Domnul ne-a dat puterea de-a deosebi cum trec toti cei rai prin intunerec, calauzind orb pe orb, ( sau furand corb de la corb ) cu o speranta mareata ca celalalt " vede"-n fata ,nestiind ca-i inselat in credinta -n celalalt , care zice ca el vede desi pipaie pe Braile

      Ștergere
    17. "Orice cuvânt al lui Dumnezeu este încercat. El este un scut pentru cei ce se încred în El.
      N-adăuga nimic la cuvintele Lui, ca să nu te pedepsească şi să fii găsit mincinos." Prov 30:5,6
      Mesajul lui Branham este incercat, cantarit si gasit GOL MINCINOS PLAGIATOR MISTIC FALS.
      CUVANTUL LUI DUMNEZEU ESTE ADEVARAT.

      Ștergere
    18. Cred ca dumneata ai probleme grave si ar trebui sa mergi din nou in clasele primare sa inveti bunele maniere si sa fi iarasi slefuit pentru societate.

      Ai spus sa iti aduc argumente din cartea mormonilor despre botezul in numele lui Isus...Ti-am adus.Acum ai inceput sa bati campii precum un alcoolic de la care nimeni nu intelege nimic ce spune.

      In asa hal va adus predicile lui WMB incat ati ajuns sa vorbiti 2 la leu si sa bateti campii mai ceva ca un om care frecventeaza o carciuma.

      Ai o idee clara de prezentat sau doar faci pe poetul ratat spiritual?Insiri niste texte de parca ai avea probleme la mansarda si dificultati de comunicare.

      WMB a murit de 50 de ani dar voi va tavaliti in mocirla pe care el a produs-o prin predicile lui haotice si scrise de un inadaptat cu grave lipsuri intelectuale,morale si spirituale.

      Atat de nesuferit a ajuns incat nici Domnul nu la mai putut suferii!.In loc sa fie o binecuvantare pentru altii a ajuns sa fie un blestem si sa produca inadaptati si redusi mintali pe banda rulanta.

      Suferea de complexul luciferic de a se crede ""unicul"","'alesul"",mesagerul cel mai tare din istore,chiar si de cat Ap Pavel....Evident ca Domnul Isus a luat atitudine si in mila Lui divina la avertizat sa coboare de pe stanca de unde privea pe toti ca fiind mici si pierduti...Dar el fiind condus de Dracul care si-a bagat coada printre darurile Domnului de vindecare,nu a vrut sa se pocaiasca de mandria si rautatea lui...Se tot batea cu pumnul in piept ca este supermesagerul epocilor,cel mai tare din parcare,miezul istoriei....

      Parca au mai fost niste farisei care se bateau cu pumnul in piept ca sunt samanta lui Avraam iar Domnul Isus le taie craca de sub picioare si le spune ca sunt defapt fii Satanei fiindca fac faptele acestuia din urma....

      Si dumneata incetul cu incetul te califici pentru o asemenea "'onoare"' prin felul tau de a vorbi despre altii si prin atitudinea ta care nu este placuta deloc Domnului.



      Ștergere
    19. Spui : "sa n-adaugi nimic " la ce a fost profetit , dar, ( ma rog ), n-ai spus nimic important pe acest blog , ci doar ca nimic nu-i bun dupa gustul tau , acum, dupa ce-ai mancat din pom si ti-ai luat viata de om chiar cu mana ta , asa, destramand familia si-ncercand sa faci la fel , prin acelasi gand misel, cu Templul Duhului Sfant . Dar nu-ti merge, ti s-a frant orice arma de atac , draga Lica, pui de dac !

      Ștergere
    20. Si cand te gandesti ca beatul Lica ( pardon voiam sa scriu "bietul " sau baiatul ) a cheltuit cinci mii de marci ( bani , nu gluma , castigati cu sudoare ) pentru a face publicitate prin librarii la astfel de "predici haotice si scrise de un inadaptat cu grave lipsuri intelectuale,morale si spirituale." cum il lauzi tu pe fratele Branham,
      Acum se fericeste singur - si ati inceput si voi sa-l fericiti, - pentru faptul ca s-a trezit din betie . Dar nu numai atat , cine are ochi si " O URECHE " de ascultat Mesajul orei , va vedea ca nu s-a trezit " in mod normal", ci printr-o cadere in abisurile Satanei, deoarece, precum citim in articole si comentarii, cuvintele care predomina in bolboroselile lui sunt :
      "cantarit si gasit GOL MINCINOS PLAGIATOR MISTIC FALS." " Imitator si plagiator este Branham care a furat idei, de la Clarence Larkin, de la masoni, de la baptisti, penticostali, a mintit, a inventat tot felul de lucruri neverificabile pe care vi le-a impus ca fiind adevaruri absolute (v-a prostit rau de tot) si pe deasupra a blestemat pe cine nu le crede. " ( nu mai spune, asa interpretezi tu ce a spus el , inainte ca Ingerul Domnului sa-i asculte rugaciunile si sa vindece oameni care-i ascultau predicile ? ) "Profetul tau este profetului haosului si al minciunii."
      "- Branham A FACUT O DOCTRINA A NORULUI IMPUSA IN BISERICA DINTR-O EXPERIENTA PERSONALA SI NE-A PUS SA CREDEM INNTR-UN CRISTOS FALS DIN PUSTIU UN NOR IEFTIN DE FUM CARE NU ARE NIMIC DIN DUMNEZEU IN EL SI NU AJUTA PE NIMENI SA FIE MANTUIT. " Eu zic : " a verificat cineva dintre hanonimii care te " urmaresc" de unde ai scornit ideile cuprinse in aceasta fraza ? " In alte comentarii ai scris ca " a mintit.... a mintit.... a mintit , cand fratele Branham nu a relatat altceva decat EVENIMENTE REALE, care voua va suna a minciuna, fiindca judecati cu mintea fireasca lucrurile spirituale , dovedind ce a zis Pavel "
      Dar omul firesc nu primeste lucrurile Duhului lui Dumnezeu, caci pentru el sunt o nebunie; si nici nu le poate intelege, pentru ca trebuie judecate duhovniceste. (1Cor.2:14)

      Ștergere
    21. Am scris cartile si am cheltuit pentru ca am crezut sincer toate lucrurile care le citeam despre el si ce altii spuneau.
      Am crezut in ce fac si am facut cu convingere.
      Imi aduc aminte ca si la Libraria lui Wurmbrandt din Bucuresti am trimis un bax. Dar 90 % din ele mai multe le-am daruit in toata Romania, chiar si frankisti mi-au scris sa le trimit.
      Apoi am facut volului 2, apoi "Acea zi la Calvar" in 10.000 de exemplare (aici e interesant ca Branham inalta acest subiect, Calvarul, deasupra la orice doctrina, idei, dogme, denominatiuni, revelatii, si sublinieaza ce eu sbliniez in acest blog ca Evanghelia, nu altceva, este lucrul real, ca 3 ani mai tarziu sa isi anuleze aceste idei spirituale puternice. Mereu si-a calcat in picioare ideile bune, duhovnicesti avute in anii mai flexibili din slujba lui.)

      Atunci chiar credeam ca la raul Ohio au fost 10.000 si a botezat 500, 1000, 3000 mii de oameni. Acum am aflat ca nu este adevarat.
      Atunci am crezut ca el a descoperit taina D-zeirii, botezul fapte2:38, etc. Acum stiu ca nu e adevarat.
      Atunci credeam ca el a fost in 28 februarie la Flagstaff in acel nor. Acum stiu ca nu a fost.
      Atunci credeam ca acel nor este Luca 17:30, acum stiu ca e un cristos fals din pustiu, un nor de fum cu care Branham nu s-a intalnit.
      Atunci credeam ca sunt 5 veniri ale lui Ilie in Biblie, acum am vazut ca nu sunt decat 4.
      Atunci am citit ca Branham a refuzat un cadillac si m-a impresionat smerenia lui. Acum stiu ca l-a primit totusi.
      Atunci stiam ca el nu s-a contrazis niciodata si nici nu a contrazis Biblia. Acum stiu ca ceea ce el a vorbit este haos si contradictie in forma continua, ajungand sa isi calce singur in picioare propriile invataturic are cat de cat au fost aliniate la Scripturi, dar si pe alea le-a facut bucati falsificandu-le...
      Atunci stiam ca exista un inger al 7-lea in Apoc 10:7, acum stiu ca in tot capitolul nu exista decat doua personaje, Ioan si Ingerul puternic, ingerul al 7 lea ESTE DOAR ANUNTAT CA VA VENI, si el chiar vine in Apoc 11:15.
      As putea scrie la nesfarsit...dar e weekend si vreau sa citesc...
      Domnul sa va binecuvinteze.
      Adevarul este INDESTRUCTIBIL si nu trebuie ca cineva sa il tot apere. Se apara singur. Shalom.

      Ștergere
    22. " Atunci credeam " " Acum stiu ca nu este adevarat "
      Atunci capatasem credinta, acum am RATIUNE . Unul din blogurile de pe care ai preluat informatiile are titlul " Let us reason " veniti sa rationam , adica veniti sa punem in fata INDOIALA , sa nu credem orice ci doar ce putem noi cuprinde in ratiunea noastra . Daca nu stii inca , aceasta a fost tocmai momeala sarpelui in gradina Eden, " vi se va deschide drumul spre ratiune , veti gandi liber, veti cunoaste binele si raul , veti fi proprii vostri dumnezei =sfanta treime ( ratiunea ca daca este Tata si Fiu , sunt doua persoane , veriga de legatura fiind Duhul Sfant ca persoana a treia , o asemanare omeneasca pe care Dumnezeu a poruncit sa nu o fcem - omul cu duh, suflet si trup, Dumnezeu cu partea duhovniceasca de Tata , cu aceea trupeasca de Fiu si cu legatura sufleteasca a Duhului Sfant , care mentine dragostea intre ei trei si fiintele create . Omenirea a cazut in cursa Diavolului , ca sa calce voia lui Dumnezeu si sa nu accepte DESCOPERIREA LUI , care a fost data doar prin CREDINTA " Caci, cine se apropie de Dumnezeu TREBUIE SA CREADA ca EL ESTE CEL CE ESTE si ca rasplateste pe cel care-L cauta " si aceasta rasplatire este faptul ca " Cine are poruncile Mele si le pazeste acela Ma iubeste; si cine Ma iubeste va fi iubit de Tatal Meu. Eu il voi iubi si Ma voi arata lui." Asa este descoperirea REALA A CUVANTULUI pentru orisicare CRESTIN
      Fratele Gwena a prins foarte bine duhul trinitar si l-a expus in predica de la Hunedoara

      Ștergere
    23. Nu e adevarat.
      Atunci credeam orice vant de invatatura prezentata de Branham si acolitii lui, acum am vazut ca nu e biblic si ca evenimentele din viata lui Branham sunt multe exagerari si minciuni.

      Branham a crezut in trinitate si a predicat si invatat trinitatea.
      "Vedeti, voi credeti in Dumnezeu; voi credeti in Fiul, credeti in Duhul Sfant; aceea este Trinitatea. Noi credem in ea. Intelegeti?"
      51-0506E AT.THY.WORD LOS ANGELES, CA

      "Cel care a fost peste noi, Cel mort si inviat, este glorificat in Prezenta lui Dumnezeu in seara aceasta, El vine inapoi in forma Persoanei a treia a Sfintei Treimi, Duhul Sfant, si locuieste in noi si se misca si dovedeste ca sa fie acelasi Domn Isus."
      58-0208 THE.QUEEN.OF.THE.SOUTH_ SOUTH.BEND.IN

      "Lasati-L sa va deschida ochii. EL este Duhul Sfant, a treia Persoana a Sfintei Treimi aici seara sa va unga ochii cu alifia lui Dumnezeu: deschideti-va ochii."
      58-0316E DOOR.TO.THE.HEART_ HARRISONBURG.VA

      NICAIERI BIBLIA NU CONDAMNA OAMENII PENTRU CA EI CRED CA ISUS ARE UN TATA. SUNTETI ORBI CA SI INGERUL VOSTRU.

      Are Isus Tata totusi?
      Ioan 5.
      17. Dar Isus le-a răspuns: „Tatăl Meu lucrează până acum; şi Eu, de asemenea, lucrez.”
      18. Tocmai de aceea căutau şi mai mult iudeii să-L omoare, nu numai fiindcă dezlega ziua Sabatului, dar şi pentru că zicea că Dumnezeu este Tatăl Său şi Se făcea astfel deopotrivă cu Dumnezeu.

      Ștergere
    24. Nu este nimic gresit in a avea ratiune. Branham v-a vrut prosti si fara minte numai sa ii credeti ideile lui nebiblice.
      Ratiune inseamna gandire si daca gandirea sanatoasa este supusa autoritatii Scripturii si calaluzirii Duhului, mintea este singurul mijloc prin care poti sa intelegi planul lui Dumnezeu.
      Luca 24:45 Atunci le-a deschis mintea, ca să înţeleagă Scripturile.
      Psalmii 119:18 Deschide-mi ochii, ca să văd lucrurile minunate ale Legii Tale!

      Ștergere
    25. behait primitiv bolnav la cap ce esti vrei sa duci oamenii in eroare sa nu cerceteze. Inselatorule de sarpe branhamist ce esti. Apos. Pavel nu a zis "credeti toate lucrurile" a zis: "Cercetati TOATE lucrurile si pastrati ce este bun, feriti-va de orice pare rau."

      Ștergere
    26. Fanatici .Toate din jurul nostru au fost facut prin ratiune.De ce nu renunta la masini,calculator si alte bunuri ? Branham a invatat dispretul fata de scoala si ratiune fiindca si el avea doar cateva clase primare.

      Trinitatea este si ea un mod de al cunoaste pe D-zeu.Nu e nimic gresit aici.Biblia este atat de complexa incat si invatatura trinitatii se poate intalni in ea.Deci nu inteleg obsesia unor impotriva trinitatii.

      Asa cum fiinta umana este alcatuita din trei parti dinstincte dar care altuiesc o unitate,asa este si cu D-zeu.Aceste adevar a fost partial cunoscut in Vechiul Testament-Geneza 1:1,1:26,Daniel 7-dar a fost cunoscut pe deplin in Noul Testament.

      Oricum discutia asupra D-nezeirii poate dura zile intregi si tot nu se ajunge la nici un rezultat concret tocmai din cauza complexitatii Bibliei!.Dar eu nu inteleg pe cei care condamna si acuza pe altii care nu cred in D-zeu asa cum vor ei si tot timpul simt nevoia sa isi impuna propria lor invatatura. Acelasi lucru il facea si biserica catolica in timpul inchizitiei:impunea crezuri si cataloga in eretici pe alti oameni.

      Vad ca acest obicei a trecut in tabara celor cu WMB.

      8 pe când Fiului I-a zis: „Scaunul Tău de domnie, Dumnezeule, este în veci de veci; toiagul domniei Tale este un toiag de dreptate;

      9 Tu ai iubit neprihănirea şi ai urât nelegiuirea: de aceea, Dumnezeule, Dumnezeul Tău Te-a uns cu un untdelemn de bucurie mai presus decât pe tovarăşii Tăi.”

      ""Şi acum, Tată, proslăveşte-Mă la Tine însuţi cu slava pe care o aveam la Tine, înainte de a fi lumea."" Fiul a fost cu Tatal inainte de intemeierea lumii!. Ei erau o unitate asa cum sunt si crestinii desi sunt multi ei sunt o unitate in pluralitate:

      Isus compara unitatea in pluralitate a crestinilor cu cea a unitatii dintre Tatal si Fiul!.

      "" Eu nu mai sunt în lume, dar ei sunt în lume, şi Eu vin la Tine. Sfinte Tată, păzeşte, în Numele Tău, pe aceia pe care Mi i-ai dat, pentru ca ei să fie una, cum suntem şi Noi.""

      Oricum si cine nu poate cuprinde asta nu este de condamnat !. Noua ni se cere sa credem si sa implinim Cuvantul in fiecare zi,ducandu-ne mantuirea pana la capat dupa cum spune Ap Pavel in Filipeni 2:12! .In alte locuri le spune crestinilor sa se lepede de rautatea lor,egoismul si dispretul fata de alti frati altfel nu vor vedea Imparatia cerurilor!.

      Deci crestinilor le spune si nu celor din lume. Nu condamna nici unde pe unii care nu pot cuprinde anumite invataturi. ""Cunoastea ingamfa dar dragostea zideste""".

      Unde este multa ingamfare si nu este dragoste acolo este o problema grava.Si din pacate asta a lasat in urma WMB prin predicile lui.Doar aroganta,ingamfare si trufie spirituala. Poate si de aceea a fost avertizat de Domnul Isus!. Vedeti ca Domnul nu isi anuleaza propriul Sau Cuvant?

      El nu face derogare de la Branham sau altii. Imi aduc aminte de versetul: ""Dumnezeu nu se lasa batjocorit.Ce seamana omul aceea va si secera"". Si parca tot crestinilor le spune asta.

      Ștergere
    27. corest Dumnezeu nu se lasa bajocorit bine ar fii sa ne revenim in fire sa-I cerem mila si indurare sa ne ierte sa venim cu totii la Adevar care este Cuvantul Evangheliei mantuirii noastre ,sa se predice pocainta si dragostea de frati atunci am inplinit toata legea daca,ne iubim unii pe altii numai asa vor cunoaste cei de afara ca santem ucenicii Lui ,nu dezbinandune,nu crezand ca santem mai sfinti ,nu ci in DRAGOSTE cum poti sa spui ca iubesti pe Dumnezeu daca pe fratele tau pentru care a murit Hristos,(nu branham) nu il iubesti? Domnu sa se indure

      Ștergere
    28. Ma intreb deseori DE CE oamenii anonimi care comenteaza pe acest blog catalogheaza negativ orice opinie contra curentului gandirii lor nedepunand nici cel mai mic efort "sa inteleaga cu inima si sa se intoarca la Dumnezeu, " si nedorind sa observe versetele care le contrazic opiniile . De exemplu, ei pretind ca au Duh Sfant atunci cand citeaza versete in care ei inteleg PLURALITATE , de ex . " Dumnezeule, Dumnezeul Tau te-a uns .." si nu accepta sa observe si versetele care afirma Unicitate , de ex . " Eu si Tatal , noi suntem doi ! " sau " Asculta , Israele, Domnul, Dumnezeul nostru este trei Persoane ! " Sa n-ai alti Dumnezei afara de Ei !" sau " Sa iubesti pe domnii dumnezeii tai din toata inima ta ..." sau ceea ce i-a raspuns Dumnezeu lui Pavel cand l-a oprit prin orbire pe drumul spre Damasc :" Eu sunt trei persoane -ntr-una " . Ma mir de ce nu citeaza si cuvintele pe care le-a auzit apostolul Ioan cand a fost rapit in Duhul pe cand era in inchisoarea si in cazanul cu ulei fierbinte din insula Patmos " Eu sunt Tatal, Fiul si Duhul , Sfanta treime nedespartita "

      Ștergere
    29. Exact voi faceti asta nelutule de zeci de ani. Cand cineva este diferit incercati sa il desfiintati. Ar fi bine sa te uiti pe comentariile voastre din acest blog. Nu vorbi de altii ca exact astia sunteti voi.

      Oricine are dreptul la opinia lui.

      Atat trinitari cat si unitari cred intr-un singur Dumnezeu. Cel a lui Israel.

      Ambele tabere cred ca Isus este Fiul lui Dumnezeu (mai putin extremisti anticristi de la mesaj si jesus only care neaga acest adevar) si ca El trebuie marturisit ca Domn. (Martorii lui iehova neaga TOTAL divinitatea lui Isus. Pe aia nu-i critici deloc.)

      Ambele tabere cred ca El a murit pentru pacatele omenirii si ca oricine se pocaieste capata har.

      Nici una din ambele tabere nu pot da TOATE RASPUNSURILE cu privire la taina Dumnezeirii.

      Dar esenta necesara mantuirii, evanghelia, vestea buna adica CREDINTA IN JERTFA MIELULUI ISUS CRISTOS pentru pacatele omenirii, o au ambele tabere. Cand ele pierd asta pierd totul indiferent ce cult sau miscare este.

      Alte explicatii, ipoteze, interpretari, pot fi bune si de o parte si de alta, pot fi eronate si de o parte si de alta si cred ca Dumnezeu nu are nici o treaba cu acestea ci doar zambeste la copiii Lui care discuta.

      Biblia nu promite mantuire prin gasirea tuturor explicatiilor ci prin credinta IN ISUS CRISTOS FIUL DUMNEZEULUI CELUI VIU. Asta este descoperirea avuta de Petru in Matei 16. Pe aceasta descoperire EL isi zideste Biserica.

      Nu pe explicatiile extreme ale trinitarilor sau ale unitarilor.

      A crede in Tatal Fiul Duhul Sfant este Biblic. Cum explica fiecare mai departe asta este respnsabilitatea lui personala.

      Efeseni 4:
      4 Este un singur trup, un singur Duh, după cum şi voi aţi fost chemaţi la o singură nădejde a chemării voastre.
      5 Este un singur Domn, o singură credinţă, un singur botez.
      6 Este un singur Dumnezeu şi Tată al tuturor, care este mai presus de toţi, care lucrează prin toţi şi care este în toţi.

      Uite apos Pavel ce relaxat saluta pe frati: "Har vouă şi pace de la Dumnezeu, Tatăl nostru, şi de la Domnul Isus Hristos! Filipeni 1:2
      Daca eu te-as saluta asa m-ai critica exprem de dur.
      Sau alta: "...iata de ce imi plec genunchi inaintea Tatalui Domnului nostru Isus Cristos."
      A gresit Pavel cu astfel de adresari? Nu.

      Ci el a vazut bogatia tainei Dumnezeirii, cum a reusit Dumnezeu sa devina Tata si Mantuitor si cum a realizat asta prin Intruparea Logosului, Cuvantului. A fost usor sa spuna ca Domnul are un Tata si la fel de usor ca Isus este "marele Dumnezeu si Mantuitor".

      Voi nu credeti ca Isus are un Tata desi toata Biblia vorbeste asta.

      Sa fie si pentru tine si branhamisti la fel de usor si atunci e un semn ca te-ai maturizat cat de cat.

      Acest subiect este inepuizabil de discutat. Tu iti pierzi timpul cu afirmatii nebiblice.
      Lasa Biblia sa vorbeasca ce vorbeste si cand spune despre umanitatea lui Isus si cand vorbeste despre divinitatea Lui. Ambele parti sunt corecte.

      Ștergere
    30. *Sa fie si pentru tine si branhamisti la fel de usor ca si pentru Pavel cu astfel de adresari atunci e un semn ca v-ati maturizat cat de cat.

      Ștergere
    31. Omule nu intelegi absolut nimic.Orgoliul tau nu te lasa sa vezi si alte opinii.Daca cineva nu este de acord cu tine incepi sa plangi si sa te intrebi ""oare de ce altii nu vad si nu cred ca mine>"" ?

      Uiti ca tu ai pornit aceste contradictii? Eu ti-am adus versete in contrapartida tocmai ca sa iti arat ca ceea ce crezi NU ESTE ABSOLUTUL SI NICI VREO INVATATURA INFAILIBILA!.

      Nu exista invatatura infailibila despre D-zeire!.Intelegi?

      Acesta a fost scopul versetelor pe care ti le tot aratam!. Eu nu impun nimic la nimeni.Tu esti cel care o faci apoi culmea! faci pe victima .Parca ai suferi de mania persecutiei. Mai smereste-te ca doar nu de la voi a plecat Cuvantul sau nu pana la voi a ajuns!.

      Conteaza implinirea Cuvantului,trairea Evangheliei si nu explicatii trinitare sau unitare.Acestea sunt egale cu zero.Chiar si Branham predica si sustinea Trinitatea.Deci totusi despre ce vorbim? Adica Branham are voie sa predice de trinitate dar cand altcineva o face il etichetati in toate felurile...

      Si iarasi ma mir cu cata usurinta le intorci si pozezi in victima...chiar ca esti genul de om care te schimbi in functie de circumstante,doar pentru ati apara punctul tau de vedere.

      ""Imi plec genunchii in fata Dumnezeului Domnului nostru Isus Hristos..."".

      Esti de acord cu afirmatia de mai sus sau nu?

      Ștergere
    32. Adica contraziceri,nu contradictii....

      Ștergere
    33. Dumnezeu este Duh, si cine se inchina , trebuie sa se inchine in duh si in adevar De aceea zic , imi plec genunchii inaintea Dumnezeului Domnului nostru Isus Hristos fiindca EL este Duhul pe care nimeni nu L-a vazut, nici nu-L poate vedea, Fiul este manifestarea VIZIBILA a Lui in calitatea de MANTUITOR INRUDIT cu oamenii O alta manifestare vizibila a fost relatata la intalnirea lui Abraham cu Imparatul Salemului , , de asemenea am citit despre mai multe astfel de manifestari , care ne dezvaluie CALITATILE Lui spirituale actionand asupra materiei lumii noastre , in descoperirea posibila simturilor trupesti ale oamenilor . Acestea sunt actiuni dinspre Dumnezeu spre noi,dinspre spiritual spre material , iar in ceea ce priveste actiunea noastra inspre El, care este INCHINAREA , se poate face numai daca stim - prin descoperire , cum sa actionam dinspre material spre spiritual , asa cum Abel a stiut sa aduca O JERTFA MAI BUNA , care a si fost primita . Fratele Branham a aratat cu claritate aceste lucruri , si ne-a aratat si de ce n-a fost primita jertfa lui Cain ..
      Eu nu MA LAUD , doar va spun ca STIU BINE ce stiu si ce promovez in scrierile mele , si va demonstrez ca Dumnezeu, prin MESAJUL OREI, ne-a descoperit O INVATAURA INFAILIBILA despre Sine, pentru ca Mireasa lui sa aiba INCREDERE DEPLINA .
      Oricat v-ati stradui voi, verisorii si verisoarele , prin discutii RATIONALE, nu ne veti putea descuraja , pentru ca voi nu aveti habar de faptul ca NOI AM AVT DEJA O INTALNIRE CU EL , si stim cine este El si cine este Tatal , asa cum ati citit si voi , fara sa intelegeti vreodata : tot astfel nimeni nu cunoaste deplin pe Tatal, afara de Fiul si acela caruia vrea Fiul sa i-L descopere. (Mat.11:27)
      Noua, Fiul ne-a spus cum nu se putea mai simplu si clar " Cine M-a VAZUT pe Mine , a vazut pe Tatal " " Tatal este IN MINE , si , prin credinta in fagaduinta, Tatal locuieste in fiecare inima pe care El modificat-o GENETIC, , atasand de spirala ADN o SAMANTA CUVANT care isi urmeaza lucrarea de crestere a OMULUI CEL NOU , numit in Biblie OMUL ASCUNS AL INIMII ( in context , femeia ca simbol al Bisericii )

      Ștergere
    34. Isus a spus despre Sine ca EL exista inainte de intemeierea lumii,EL era LA TATAL inainte de intemeierea lumii!. EL era Una cu Tatal precum si crestinii sunt Una.

      ""Ca ei sa fie una cum si Noi suntem Una...."".Ioan 17

      Invatatura voastra este lipsita de spiritual fiindca reduce totul la niste simple manifestari dar fara esenta spirituala. Dupa teoria voastra inseamna ca D-zeu joaca teatrul si El este si actorul si regizorul adica EL este si Tatal si tot EL face si pe Fiul care defapt se roaga Tatalui care este defapt tot EL insusi!. Adica mai simplu D-zeu vorbeste cu Sine Insusi .Ca un ventriloc care are o papusa si el vorbeste cu papusa dar defapt tot el vorbeste prin papusa. :))

      Asta e nebunie curata.Nu este descoperirea lui Isus Hristos,ci o mascarada de 2 lei. Este lipsita de esenta invatatura voastra.Reduceti totul la niste manifestari seci si despiritualizati esenta lui Hristos Fiul care a fost dat pentru pacatele noastre.

      De aceea nici nu mai aveti o relatie personala cu D-zeu ca Tata fiindca ati redus totul la simple manifestari care vorbesc unele cu altele.Hristos este esenta crestinismului si nu un D-zeu care joaca teatrul.



      Voi spuneti ca Isus este D-zeu dar atunci cum sa existe un D-zeu mai mare ca Isus caruia Ap Pavel i se inchina? Va pierdeti in propria voastra invatatura seaca care reduce totul la simple manifestari! .

      Inchei cu versetul din Evrei 1 care ne arata foarte clar misiunea Fiului si importanta lui in planul de mantuire. Nu este o simpla manifestare ci esenta crestinismului!.

      Daca nu aveti pe Fiul nu aveti nici pe Tatal.Si voi de aceea nu aveti o relatie personala cu D-zeu ca Tatal fiindca nu aveti nici pe Fiul Hristos care a fost dat pentru salvarea noastra!.

      D-zeul vostru este ceva lipsit de esenta mantuitoare .Este doar o suma de manifestari teatralice.

      Intelegi rolul Fiului in planul de mantuire?

      Ștergere
    35. 8 pe când Fiului I-a zis: „Scaunul Tău de domnie, Dumnezeule, este în veci de veci; toiagul domniei Tale este un toiag de dreptate;

      9 Tu ai iubit neprihănirea şi ai urât nelegiuirea: de aceea, Dumnezeule, Dumnezeul Tău Te-a uns cu un untdelemn de bucurie mai presus decât pe tovarăşii Tăi.”

      Evreilor este scrisa aceasta scrisoare cu scopul de a vedea importanta Fiului lui D-zeu .Cine nu are pe Fiul nu are nici pe Tatal.Si asta se confirma la branhamisti,frankisti fiindca ei nu iL au pe Isus ca Fiu care aduce mantuirea si rascumpararea. Si daca nu il au pe Isus ca Fiu cum pot sa il aiba pe Tatal? La ei Tatal este Domnul Isus. Din cauza aceste invataturi voi nu mai aveti o relatie personala cu D-zeu ca Tata.

      Ștergere
    36. Ce este Mesajul Orei si ce contine el?
      Arata-mi unde Branham a aratat clar Dumnezeirea lui Isus. In ce predica? In ce an si in ce zi?
      Eu iti arat si ti-am aratat de unde le-a preluat aceste invataturi unitariene.
      Cand timp te faci ca ploua?
      Cand timp mai ignori adevarul si continui sa minti ca el a descoperit nu stiu ce taine?
      Unde mai este bunul simt spiritual in toate aceste minciuni in forma continua?

      Ștergere
    37. Raspuns pentru STAFIA care a comentat in 27.10 ora 23.41 - vreau sa ma integrez intre Ghost -uri, fiindca cu oameni normali cum e Lica nu prea mai am ce discuta, fiindca a devenit pasare de colivie repetand intr-una " a mintit, a mintit ..".ca papa-din-galia = papagalul stropit cu agheazma de preotul proprietar ( poate cineva stie ce zice bancul romanesc )
      Te intreb, pe tine, ca pe-un om de bine, ce pricepi tu, oare, draga fratioare, cand citesti versetul " Din El, prin El si pentru El sunt toate lucrurile. A Lui sa fie slava in veci! Amin. (Rom.11:36) " ?
      Observ ca tu cunosti foarte bine DOCTRINA = invatatura religioasa , dar nu cunosti deloc Cuvantul lui Dumnezeu fiindca ai scris chiar la inceputul comentariului o fraza pe care nimeni , pana acum, n-o poate citi din Biblie , ci doar din spusele ideii tale total gresite , care de fapt este PLAGIAT , nefiind ideea ta, ci PRELUATA de la CULTUL pe care-l imbratisezi, ca o CURVA SPIRITUALA : "


      Anonim27 octombrie 2013, 23:41

      Isus a spus despre Sine ca EL exista inainte de intemeierea lumii,EL era LA TATAL inainte de intemeierea lumii!.
      Eu as vrea, cu toata dragostea, sa te corectezi, prin pocainta , si sa citesti mai cu atentie Cuvantul Domnului , care spune
      "Si acum, Tata, proslaveste-Ma la Tine insuti cu slava pe care o aveam la Tine, inainte de a fi lumea. (Ioan.17:5) Daca pretinzi ca tu stii ce este acea SLAVA , pe care trebuie sa o vada ucenicii Lui, asa cum a spus Isus "Tata, vreau ca acolo unde sunt Eu, sa fie impreuna cu Mine si aceia pe care Mi i-ai dat Tu, ca sa vada slava Mea, slava pe care Mi-ai dat-o Tu; fiindca Tu M-ai iubit inainte de intemeierea lumii. (Ioan.17:24) , te rog sa-mi spui cum privesti tu situatia aceasta, cand un profet spune Cuvantul Domnului asa :
      Eu sunt Domnul, acesta este Numele Meu; si slava Mea n-o voi da altuia, nici cinstea Mea, idolilor. (Isa.42:8) iar Fiul spune " slava pe care m-ai dat-o Tu si pe care o aveam la Tine ..."Ai vrea sa spui ca Dumnezeu este acela care a infiintat TEATRUL ? Daca toate lucrurile sunt asa, nu este si SLAVA " din El, prin El si pentru El ?" daca El a pregatit pentru noi, inca dinainte de intemeierea lumii , o ALEGERE si un trup nou si " o mostenire nestricacioasa si neintinata, si care nu se poate vesteji, pastrata in ceruri pentru voi. (1Pet.1:4) ", crezi ca n-a putut face la fel si pentru Fiul Sau, care era , ca si noi, doar IN GANDUL LUI VESNIC, pana la implinirea vremii in care sa nasca o FECIOARA ? " El a fost cunoscut mai inainte de intemeierea lumii si a fost aratat la sfarsitul vremurilor pentru voi (1Pet.1:20) " Dumnezeu ne spune ca El a fost CUNOSCUT , nu nascut , si ca pe noi, de asemenea, In El, Dumnezeu ne-a ales inainte de intemeierea lumii, ca sa fim sfinti si fara prihana inaintea Lui, dupa ce, in dragostea Lui, (Efes.1:4) ne-a randuit mai dinainte sa fim infiati prin Isus Hristos, dupa buna placere a voii Sale, spre lauda slavei harului Sau pe care ni l-a dat in Preaiubitul Lui.






      Ștergere
    38. continuare cu raspunsul pentru stafie
      Inainte de intemeiera lumii TOATE LUCRURILE erau in GANDIREA LUI DUMNEZEU, caci a binevoit sa ne descopere taina voii Sale, dupa planul pe care-l alcatuise in Sine insusi, (Efes.1:9) ca sa-l aduca la indeplinire la implinirea vremurilor,...."
      Vezi , deci, ca teoria cu fiul vesnic este falsa , chiar considerand Cuvantul fiind facut trup, El " a iesit " la inceput , si S-a intors la Creator, si va reveni pentru a-si revendica "" rodul muncii sufletului Lui si Se va inviora. Prin cunostinta Lui, Robul Meu cel neprihanit va pune pe multi oameni intr-o stare dupa voia lui Dumnezeu si va lua asupra Lui povara nelegiuirilor lor. (Isa.53:11) Iar dupa ce LUCRAREA va fi terminata " Si cand toate lucrurile Ii vor fi supuse, atunci chiar si Fiul Se va supune Celui ce I-a supus toate lucrurile, pentru ca Dumnezeu sa fie totul in toti. (1Cor.15:28)
      Crezi tu, OMULE, oricare-ai fi tu, ca exista UNDEVA un REGIZOR si Producator si Profesor = Indrumator mai desavarsit decat Dumnezeul nostru ? . Oricat ar incerca vre-un om sa-L imite, Copiii Lui vor recunoaste si respinge IMITATIA , precum mezinul Caprei cu trei iezi a lui Creanga . Fratele Branham ne-a invatat intr-o predica despre "trei feluri de credinciosi " si, -culmea ?- caracterele au fiost surprinse la fel si in povestirea scriitorului moldovean . Astfel, pentru cine citeste, sa inteleaga : glasul lui Lica " nu-i mamuca , nu-i mamuca ! Nu deschideti, fratilor ! "

      Ștergere
    39. "Ce este Mesajul Orei si ce contine el?
      Arata-mi unde Branham a aratat clar Dumnezeirea lui Isus. In ce predica? In ce an si in ce zi?"
      Intrebari pe care Lica le crede a fi " de baraj" nestiind ca nu este capabil nici macar sa ridice o stacheta ! O parte mica , chiar foarte mica din acest MESAJ DIVIN este prezentata , pentru INCEPATORI pe blogul lui Behe, berbecul lui Abraham incurcat cu coarnele in tufisul religiosilor care au bloguri pe WEB = internet , si nu stiu ca sunt prinsi in plasa paianjenului negru veninos in care pica toate in SECTELE din lume .
      Fratele Branham a aratat prin lucrarile facute de Dumnezeu prin slujba Lui , cine este Domnul Isus Hristos , care s-a dovedit credincios in implinirea fagaduintei " Cine crede in Mine va face si el Lucrarile pe care le fac Eu , ba chiar mai mari "
      deci, daca pana la El, " nu s-a auzit de cand lumea ca cineva a deschis ochii orbului ", in vremurile noastre Dumnezeu a CREAT OCHI la o fetita care nu-i avea , decat orbite goale, la nastere, dar i-a primit cand a putut VORBI culoarea pe care voia sa-i aiba ochii ei !
      In ceea ce priveste predicarea fratelui Branham, numai cine asculta sau citeste inregistrarile poate sa " prinda VIZIUNEA ", si daca are Duhul Sfant , Singurul care poate descoperi cuiva tainele lui Dumnezeu ( asa ne invata Pavel in epistola catre Corinteni ) Oricine poate prelua = cita invataturile, dar nu oricine le si poate exprima =reprezenta, reflecta cu propria viata , ca exemplu viu .
      Ceea ce stiu eu, Lica una preia si alta exprima . Cine nu vede, este mai orb decat un orb din nastere ! Ce-am scris, am scris !
      Precum Lica zice " Intrebati-ma despre branhamism ", pretinznd a da informatii corecte despre un om plecat din mijlocul nostru, ceea ce inseamna ca VORBESTE PE LA SPATE , nevoind sa ia in considerare decat asa zise marturii , dar care sunt blasfemiatoare si mincinoase, eu va spun " Intrebati-ma despre Lica " si va voi da amanunte , va voi pune in contact cu persoane vii si va dau posibilitatea de MARTURIE fata in fata , dar numai in NUME PROPRIU, nu in anonimat de stafii= duhuri necurate
      Blogspotul imi interzice publicarea in nume propriu, de aceea ma semnez : Behe .si raspund si eu ca si acei intre care am intrat


      Ștergere
    40. ""O mare de cuvinte intr-un pustiu de idei"" M.Eminescu

      Asta posteaza cel care Behaie precum un berbec zevzec si care nu stie sa vorbeasca omeneste.Evanghelia lui Branham nu il invata sa respecte si alte puncte de vedere.Aceasta evanghelie falsa il indeamna sa fie precum mentorul lui mincinos si sa nu vada dinadins ceea ce ne spune Isus despre Sine:

      "Si acum, Tata, proslaveste-Ma la Tine insuti cu slava pe care o aveam la Tine, inainte de a fi lumea. (Ioan.17:5)

      Nu vrea sa vada intentionat din orgoliul ceea ce Isus afirma foarte clar incat si un copil de clasa 1 poate sa realizeze:Ca Isus Insusi afirma ca EL era cu Tatal inainte de intemeierea lumii!.

      Isus nu era doar un Fiu pe pamant adica o mascarada regizata al lui D-zeu insusi,asa cum invatta berbecii lipsiti de spiritualitate si bun simt...EL era o persoana reala si vie care era cu Tatal inainte de intemeierea lumii!.

      Dar simplitatea acestui verset evident, il face sa o dea in bara si incepe sa analizeze cuvantul ""slava"" in loc sa lase asa cum este scris in Biblie...Asta este o dovada ca branhamistii denatureaza intelesul simplu al Scripturii in favoarea aiurelilor lui WMB.

      Asa ajungi cand nu mai crezi ca Isus te-a salvat ci doar o manifestare regizata al lui D-zeu .Ei au un D-zeu care vorbeste cu sine precum un om idiot care joaca singur table.

      Si dupa ce ca aceasta nerozie nu este de ajuns,am mai descoperit o alta perla marca Berbec zevzec: Isus ar fi fost creat in pantecele Mariei! .

      Aceasta aiureala care miroase a mixtura iehovista tot de la Branham ai invatat-o?

      Branham nici ceea ce afirma apostolii nu mai respecta.El denatureaza ceea ce ne spune Ap Pavel despre persoana Domnului Isus:El era dupa trup Fiu al lui David adica era din semintia lui David iar dupa Duh era Fiul lui D-zeu...."" Romani 1.

      Ștergere
  22. Interesant.
    Deci cine crede in trinitate este ucis de cei care cred intr-un singur dumnezeu Alah si in profetul lui.
    - La fel ca branhamistii, musulmanii cred ca a crede in trinitate inseamna a crede in 3 dumnezei si cine crede asa ceva trebuie sa fie ucis fizic, si branhamistii ucid pe trinitari cu vorba, cu ura, cu prostia din gura si mintea lor primitiva, si ceea ce Biblia ii numeste tot ucigasi pe uratori de frati, uratori de oameni.

    - Fanatizarea si religia urii, sub preetxtul fals al apararii adevarului, este roada lucrarii celui rau, al diavolului.

    Oamenii naivi si ignoranti sunt robii acestor ideologii nebunesti.

    RăspundețiȘtergere
  23. Domnul sa aibe mila de voi care venitzi impotriva mesajului adus prin Fr Branham. (daca mai exista mila)
    lasati sa vina Duhul peste litera.multumim peste efortul depus pt a contrazice PROFETUL DOMNULUI.
    mie imi mareste credintza. Shalom !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa se indure si de tine ca nu intelegi ca Dumnezeu ne-a dat prin Cuvantul SAU MESAJUL EVANGHELIEI mantuirii noastre si Domnul Il deSCOPERA COPIILOR Sai prin Duhul Lui CEL Sfant ,de ce crezi ca Domnul nu mai are barbati prin care maI LUCREAZA LA VESTIREA Cuvantului Sau ,Domnul a avut si in vechime si mai are si astazi ,pentru ca nu vorbeste printrun mort care nu mai este printre noi a fost la vremea lui cum si noi santem acum dupa ce noi nu mai santem va scoate Dumnezeu slujabasi ,nu scrie nici unde ca trebuie sa fi papagal sa repeti predicile altora asta ar insemna ca nu mai lucreaza puterea Duhului Sfant pe pamant intre oamenii placuti Lui ,eu cred ca Domnul Isus Hristos prin puterea LUI face totul dupa planul Lui

      Ștergere
  24. Din pacate Duhul nu a venit peste mesaj.Daca venea atunci nu deveneati asa rautaciosi si mandrii fata de alti frati crestini. Acelasi duh de superioritate si aroganta care este in mesajul lui Brahnam ,este in voi in toata plinateatea. Domnul Isus la avertizat printr-o fiinta pe care Branham o dispretuia si o numea cea mai josnica faptura de pe fata pamantului:Femeia. Printr-o femeie care avea darul prorociei Domnul la avertizat!

    Voi ar trebui sa traiti Evanghelia ,nu sa traiti mesajul lui Branham.Va intors Satana de la adevarul Evangheliei inspre mesaje straine.

    Stiti pentru ce a fost inviat Domnul Isus de catre D-zeu? Sa ne intoarca pe fiecare de la rautatile noastre.

    Dar Branham si duhul care era in el a reusit sa va intoarca sa fiti mai rai decat alti frati. Este un duh impotriva lucrarii de pe Golgota,impotriva dragostei lui D-zeu si care uraste scopul invierii Domnului:

    ""Dumnezeu, după ce a ridicat pe Robul Său Isus, L-a trimis mai întâi vouă, ca să vă binecuvânteze, întorcând pe fiecare din voi de la fărădelegile sale.”

    Ce a profetit Branham? A ajuns minciuna sa va intareasca credinta...inseamna ca ati ajuns sa alegeti sa propagati si traiti in minciuna.Este regretabil in ce stare ati ajuns.In loc sa cercetati lucrurile voi alegeti sa fiti apostoli ai minciuni si exagerarilor lui WMB.

    P.S: Nu sunt Lica! .Aviz amatorilor care sar repede sa traga concluzii paranoice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect sant uraciosi cred ca numai ei sant mireasa,da asta cred ei dar Domnul nu spune asa ,spune sa ne iubim unii pe altii cum El ne-a iubit si chiar asta lipseste DRAGOSTEA

      Ștergere
    2. Ei pot sa creada ce vor.Doar isi intretin superioritatea fata de alti oameni.Nu au nici o baza biblica sa se creada doar ei Mireasa.Ideile acestea sunt de la liderii lor care ii transforma ii niste indivizi reci,distanti si habotnici,practic intr-o adunatura de robotei care vorbesc la fel si se imbraca la fel,fara personalitate si capacitate de a discerne lucrurile.

      Si fariseii se credeau samanta lui Avraam adica ceva regal,superior fata de altii dar Domnul Isus ii pune la punct si le spune ca sunt defapt fiii Satanei fiindca fac faptele acestuia din urma.

      Si interesant este ca branhamistii,frankistii se comporta precum fariseii fata de alti frati in credinta:hrana lor este doar sa acuze,sa jigneasca si sa dispretuiasca pe altii pentru care a murit Hristos,sa puna limite lui D-zeu pana acolo incat ei stiu pe cine asculta si aproba D-zeu si pe cine nu!. Acelasi lucru l-au facut si fariseii i-ar Domnul Isus le spune:Din pietrele acestea D-zeu poate sa ridice samanta lui Avraam!.

      La fel din niste pietre Domnul Isus poate sa ridice Biserica Lui.

      Aceste idei deplasate spiritual nu au fost pe placut Domnului pana acolo incat Branham a murit intr-un mod urat si rusinos.Nici D-zeu nu la mai suportat cu grandomania lui care era opusul harului Sau.

      Deci aveti grija ce faceti si nu IL mai limitati pe D-zeu la secta voastra care este lipsita de cele mai elementare lucruri spirituale.

      Ștergere
    3. Oare de ce un om smerit ,umil,omul Domnului si alte superlative ,a murit intr-un asemenea mod urat? A fost sfasiat fizic in acel accident.. Intoarceti-va la Evanghelie si lasati predicile unui om de acum 50 de ani.

      Ștergere
    4. Billy fiu sau a marturisit ca piciorul lui atat sau a ramas incolacit de jurimprejurul volanului si el a tasnit prin parbriz pe capota atunci la accident. E trist nu doresc nimanui asa ceva, dar inainte sa moara WB s-a proclamat Dumnezeu in trup si Isus Cristos ascuns in spatele unui piei numite William Branham si a mai spus ca profetul Ilie probabil el este insusi Isus.

      Ștergere
  25. Esti cumva unul dintre avocatii lui ? Ca pledoariile voastre sunt IDENTICE . Ce a profetit Branham ? felul vostru exact de comportare in exprimare ! Probabil ca ati observat deja lucrul acesta si de aceea -l iubiti atat de mult incat " l-ati sorbi intr-o lingura de supa " vorba matusii mele de religie ortodoxa , fie-i tarana usoara ! Si voua, la fel , c-aveti acelasi tel !
    daca Branham s-a inselat in privinta ca traim "zilele de pe urma " cum sugerati voi, ar trebui sa va si apuce de pe acuma groaza ca-l veti intalni peste cativa ani - timpul zboara - in locuinta mortilor , si nu veti sti pe care maneca sa va scoateti camasa .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "zilele de pe urma" este o metafora folosita de predicatori cu privire la venirea Domnului nu este neaparat un anumit interval de timp intre anii cutare si cutare si nu are nici o legatura cu Branham aceasta fraza. Obsedatilor voi orice auziti si vedeti legati de Branham? Ati luat-o rau de tot pe aratura ratacirii.

      Ștergere
    2. pocaitiva si credeti in Evanghelie nu in Branham si mesajele lui la-ti scos pe Hristos si-l predicati pe branha in loc sa ziceti asa vorbeste Domnul prin cuvantul EVANGHELIEI vio ziceti:"asa vorbeste profetul Domnului" sau omul lui Dumnezeu de ce sa credem ca Domnezeu nu mai are lucratori si oameni prin care sa lucreze prin Duhul Lui cel Sfant,si Prorocul Ilie a crezut ca a ramas singur dar Dumnezeu fie laudat Numele Sau a avut si mai are barbati prin care sa vorbeasca poporului Lui si acesta este mesajul Evangheliei. Asa ca va rog frumos veniti inaintea Domnului si lasati omul care este deja mort de atata timp,mai trece ceva zeci de ani si il dezgropati sa-i sarutati oasele ca la ortodoxi

      Ștergere
    3. Buna observatie.Maine-poimanine vor merge in pelerinaj la mormantul lui Branham sau ii vor pupa moastele,ca deja multi au pe pereti tablouri cu Branham si norul acela caraghios.In loc de icoane ca la ortodocsi au facut din Branham o icoana. Bine ca nu e icoana facatoare de minuni...:))

      Ștergere
  26. Ma mir cu cata usurinta inventezi ""profetii""" care cica ar fi spuse de Branham...Esti smecher omule.Nu ai nici o coloana vertebrala.Te transformi si transformi mesajul lui Branham in functie de circumstante.

    Branham nici unde nu profeteste ca vor aparea oameni care ii vor pune la indoiala mesajul.Stii de ce?Fiindca credea ca mesajul lui este infailibil .Viclenia voastra incepe sa semene cu a sarpelui cel vechi.

    RăspundețiȘtergere
  27. Behaila , tu ai primit acelasi duh ca si noi !! ?? Nu mai esti branhamist ? Vorbeai in alte limbi, cum se face ca te intelegem acum pe limba noastra ? Faci si tu pe nebunu ?

    RăspundețiȘtergere
  28. CREDINȚA TRĂDATĂ27 octombrie 2013 la 22:44

    Frate Lica sunt FR VIOREL B, nu te cunosc personal ci numai din poze și scrierile tale,Dumnezeu să te Binecuvinteze încontinuare,cea ce scri este uimitor,este ceva fantastic,este o slujbă pe care trebuie să o faci,pentru informarea tuturor fraților despre învățăturile fratelui Branham,DUMNEZEU SA TE AJUTE SĂ DUCI LA BUN SFÂRȘIT ACEASTĂ SLUJBA CARE ȚI SE POTRIVEȘTE PERFECT,FIINDCĂ NU SE GĂSEA ALTUL MAI BUN SA FACĂ ACEASTA SLUJBĂ,FĂI CEA CE AI DE FĂCUT,DAR REPEDE,așa ia spus DOMNUL ISUS lui IUDA,și sa dovedit că slujba lui IUDA ERA NECESARĂ, tot așa de importantă este și slujba TA, fiindcă această slujbă trebuie făcută de un cunoscător al mesajului care să fi fost frate de aceeaș credință cu mesagerul,așa cum și IUDA a fost frate de credință cu ISUS care a mers ca ucenic al Domnului,CINEVA TREBUIE SĂ INFORMEZE GREȘIT PE TOȚI LOCUITORII PĂMÂNTULUI DESPRE ÎNVĂȚĂTURILE FR. BRANHAM PENTRU CA MAI TÂRZIU FRAȚII SĂ NE URASCĂ ȘI SĂ NE DEA LA MOARTE PENTRU CREZUL NOSTRU,deci dacă se vorbea de credința ucenicilor lui Isus de bine și erau apreciați de toți credincioșii ceilalți,atunci nu mai erau dați la moarte pentru credința lor,ci trebuia să fie cineva din interiorul lor chiar împotriva lor ca să se poată împlini planul lui Dumnezeu,tot așa este și acum cineva din interiorul nostru va trebui să spună lucruri false despre credința noastră,care va agita pe mulți frați împotriva noastră și în final ne va da la moarte în timpul necazului cel mare pentru credința noastră,(fecioara nechibzuită nu mireasa),conform scripturii,AȘA CUM CREDINCIOȘII ÎN ISUS HRISTOS ERAU DAȚI LA LEI PENTRU CREDINȚA LOR,CINE MAI CREDE ÎN BOTEZUL ÎN NUMELE LUI ISUS?,UCENICII CREDEAU! CREDINCIOȘII DE PE TIMPUL LUI NERO CREDEAU!,ACEI CREDINCIOȘI SUNTEM NOI ȘI NOI CREDEM TOT CEA CE CREDEAU ACEȘTIA,APROPO FRATE LICĂ,ți-am citit scrierile și numai minciuni spui,ori faci intenționat ori n-ai înțeles nimic din acest mesaj,ori una ori alta amândouă sunt cauze grave,noi nu credem că FR.BRANHAM A FOST DUMNEZEU ÎNTRUPAT PE PĂMÂNT,NOI CREDEM CĂ DUMNEZEU A LOCUIT ÎN FRATELE BRANHAM,( e diferență ),de altfel toată lumea știe acest lucru și nu poate nega că Dumnezeu nu a fost prezent la platformă când Fratele Branham predica sau când aveau loc vindecări,nu FRATELE BRANHAM VINDECA,CI DUMNEZEU VINDECA,chiar fratele Branham a spus de la platformă acest lucru că el nu este un vindecător că el este fratele nostru,și că nu poate să vindece,precizând că ”dacă ar putea să vindece ar vindeca pe oricine”(deci e cu totul altceva),zicând ” PE MINE SĂ MĂ UITAȚI SUNT UN OM SUNT DOAR FRATELE VOSTRU,DOAR AMINTIȚI-VĂ DE MESAJUL ACESTA FIINDCĂ ESTE DE LA DUMNEZEU”,și avea dreptate,Câți din credincioși reali cred că PAVEL ERA DUMNEZEU?,NICIUNUL!,CI NOI CREDEM CĂ MESAJUL LUI PAVEL VENEA DE LA DUMNEZEU,ÎNSĂ PAVEL ERA DOAR UN OM,CE ESTE AȘA DE GREU SĂ ÎNȚELEGI,TE LEGI DE ORICE GREȘEALĂ UMANĂ PE CARE A COMIS-O FRATELE BRANHAM,DAR FRATE LICĂ,BRANHAM ERA UN OM SUPUS GREȘELILOR ȘI SLĂBICIUNILOR,FIINDCĂ ERA ”OM” NU DUMNEZEU,DUMNEZEU A ÎNGĂDUIT ACESTE LUCRURI CA SĂ VEDEM CĂ NUMAI ISUS HRISTOS NU A AVUT SLĂBICIUNI SAU GREȘELI,ȘI SUNT FOARTE MULTE ABERAȚII ȘI GREȘELI PE CARE LE-AI ÎNȚELES GREȘIT,NU LE MAI AMINTESC AICI CĂ ESTE PREA JENANT PENTRU UN OM DE VALOAREA TA,DAR CONTINUĂ ACEASTĂ ACȚIUNE,ȘI DUMNEZEU SĂ TE AJUTE SĂ O FINALIZEZI DUPĂ PLANUL LUI,PENTRU CĂ nici nu ști ce mare slujbă și ce mare bine ne faci nouă,facÂnd cea ce faci,vezi?,IUDA NU ȘTIA CE FACE,DAR TU ACUM ȘTI CEA CE FACI,DECI TU EȘTI PRIVILEGIAT ÎNTR-UN FEL PENTRU CA IATĂ ACUM AI AFLAT CE SLUJBĂ AI,deci te rog să nu înțelegi GREȘIT,EU NU SPUN CĂ EȘTI IUDA... FEREASCĂ DUMNEZEU,EU SPUN CĂ AI O SLUJBĂ ASEMĂNĂTOARE CU A LUI IUDA,ROG CITITORII CARE CUNOSC PE FR. LICĂ SĂ-L ÎNȘTIINȚEZE DE ACEST MESAJ POSTAT DE MINE PENTRU A LUA LA CUNOȘTIINȚĂ DE ACEST ASPECT,IAR CÂT DESPRE MINE EU TE CONSIDER FR. MEU,DUMNEZEU VA JUDECA RESTUL,DUMNEZEU SĂ BINECUVINTEZE LUCRAREA MÂINILOR TALE ÎNCONTINUARE DUPĂ VOIA SA,AMIN..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti manipulat cu teoria conspiuratiei. Cineva te controleaza si te manipuleaza cu aceste idei. Crestinii sunt ucisi de secole incoace si nu pentru ca sunt o anumita miscare, branhamisti sau altele, ci pentru ca ei cred in Isus. Uita-te aici: http://www.siotw.org/modules/myalbum/photo.php?lid=151&cid=1#.UljKp1PLWi0
      Branham nu a adus nici o descoperire. Spune-mi ce minciuni am spus inainte sa acuzi. Branham s-a crezut in final Dumnezeu intrupat. Mai pune mana pe predici si citeste. Are si un site dedicat. www.christbranham.com
      Din fratele Branham smerit al anilor 50 a deveit un asa zis inger agresiv, isteric, nevrotic, chiar el spune ca nu se mai suporta pe sine si pe nimeni. In predica "Stand in spartura sa pocaieste de tipele si urletele lui nebunesti si recunoaste ca nu mai simte iubire pentru cei pierduti si plange, dar apoi iara incepe sa urle.
      Domnul ii trimite doua profetii sa se pocaiasca ca altfel va pieri pana la Anul nou iar de Craciunul din 1965 era mort.
      In plus:
      A mintit ca a fost baptist,
      A mintit ca a botezat ba 5000, ba 3000 ba 1000 de oameni, in fata la 10.000 de martori oculari care au vazut o lumina si auzit o voce care a zis "Asa cum Ioan Botezatorul a fost trimis sa premearga prima Lui venire MESAJUL TAU, va precede a doua Lui Venire" ?
      A mintit ca el a descoperit D-zeirea suprema a lui Isus,
      A mintit ca a descoperit botezul apostolic fapte 2:38
      A mintit ca nu va primii cadou un cadilac de lux
      A mintit ca a convertit 10.000 de musulmani in Africa de Sud
      A mintit ca a avut adunari si convertit 500.000 de indieni in India,
      A mintit ca a fost in 28 februarie in acel nor
      A mintit ca sunt 5 veniri a lui Ilie
      A mintit ca el este Ilie din Maleahi 4:5,6b
      A mintit ca el este Fiul Omului
      A mintit ca el este ingerul prezent din Apoc 10:7
      A mintit ca el este Dumnezeu in trup din nou
      A mintit ca trebuie sa urmezi mesajul lui ca sa fi salvat
      A adaugat la Biblie constant propriile lui idei fanteziste, mistice, nevrotice
      A mintit ca nu a invatat ca mai este o saptamana de har pentru Israel
      A mintit ca Anticristul din Daniel 9:27 este Isus.
      A mintit ca nu mai este har si sange pe Tron
      A mintit ca in 1977 va fi intarea in Mileniu
      A mintit ca Billy Paul nu va fi batran si California se scufunda.
      A mintit tot timpul despre Evanghelie pe care a considerat-o nevalabila fara revelatiile lui.
      A mintit ca omul nu poate fi salvat prin credinta si prin Sangele lui Isus, daca nu urmeaza mesajul lui.

      In apocalipsa scrie: "SI DUHUL SI MIREASA ZIC VINO" Branham a ADAUGAT la cartea Apocalipsei. In Cele 7 Epoci, sa isi atraga blestemul acesteia.

      El a zis cu nesimtire:
      "SI DUHUL, SI PROFETUL SI MIREASA ZIC VINO" CREEANDU-SI PROPRIA VARIANTA FALSA in care el se autointituleaza profet.

      ACOLO NU SCRIE ASA. ORICINE ADAUGA ESTE MINCINOS si cei care il urmati sunteti idetificati in minciunile lui GROSOLANE si nesimtite.

      Astea sunt duhurile pagane false idolatrice care v-au departat de BIBLIE, nu ca cineva crede cand citeste in Biblie, Tatal Fiul Duhul Sfant.

      Ce nu e ok cu aceste titluri? BRANHAM A PREDICAT TRINITATEA.

      Branham a mai mintit ca poti fi mason. Deci mason -care se inchina la Lucifer- poti fi dar baptist nu?
      Orbirea, prostia si nebunia lui Branham este peste ochii si sufletul vostru fratilor.
      Imi pare ff rau pentru voi.

      Daca el este ingerul din laodiceaa ISUS IL NUMESTE ORB GOL TICALOS NENOROCIT SI SARAC.

      De ce tu l-ai numi altfel decat Isus il numeste?
      De ce ai urma un ORB???? te va duce in groapa zice Domnul Isus.

      Inca mai puteti cerceta si decide pentru Domnul Isus si Biblie.
      daca vrei sa stam de vorba cu Biblia si mesajul inmana anunta-ma.
      Biblia iti cere sa cercetezi, Branham iti cere sa crezi orbeste benzile lui.

      Ștergere
    2. Branhamistii sufera de mania persecutiei. In loc sa li se aprinda un beculet cand vad viziunile false ale lui Branham precum si alte lucruri care Branham le-a spus si nu s-au implinit,ei fac pe prigonitii si isi plang de mila. Imi pare rau pentru ei dar cand raspandesti o minciuna chiar daca se descopera ca viziunea aceea a fost falsa si nu s-a implnit de loc atunci aici este o problema:Te-ai transformat intr-un individ care apara cu disperare persoana lui Branham ,chiar cu riscul de a raspandi minciuni si a calca in picioare Cuvantul care spune:

      ""Nu va mintiti unii pe altii fiindca sunteti madulare unii altora"".

      Au devenit apostoli ai minciunii de dragul lui Branham.Asta e idolatrie.



      Ștergere
    3. http://en.believethesign.com/index.php/Main_Page

      ""Failed failed..."" pe banda rulanta...Asta este credinta voastra dragi adoratori ai lui Branham?

      Si mai aveti tupeul sa acuzati pe altii si sa va bateti cu pumnul in piept ca sunteti Mireasa...


      Ștergere
    4. la voi anonimi vi se aprind beculete?
      defapt trebe sa puneti si voi ceva pe Brad ca doar vine craciunul :))))!!!!!!!

      Ștergere
    5. nu va mai bateti joc ci pocaitiva si credti in Evanghelie nu in alte evangheli ,benzi,brosuri si altele nu mai fiti asa de credului ca nu a fost branham buricul pamantului si toata lumea piere daca nu crede mesajul zis a lui ca a lui Dumnezeu nu poate fi, mai bine ar fi sa ascultati si sa cercetati ce este scris in Cuvantul Domnului BIBLIA Domnul sa va Lumineze

      Ștergere
  29. Care e credinta ta Nemes ? Care e Dumnezeul tau in care te increzi?
    Ca din cate se vede Dupa faptele tale Pe Dumnezeul adevarat Nu il slujesti!!!
    Caci Daca te-ai increde in el ai face voia lui ! dar nu o faci !!! si te lauzi ca nu e vina ta !!!!
    DUmnezeul lui Israel nu e Dumnezeul tau caci daca era Faceai voia lui si tineai de ea !!!!
    Faptele tale vorbesc acum Si vorbesc in continuare caci pomul se cunoaste dupa roada lui!!!!!Degeaba te tot lauzi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu judeca ca sa nu fi judecat nu branham iarta pacatele noastre ci Domnul Isus Hristos care a murit la Calvar nu-l judeca pe Nemes ,ca iti aduci osanda toti care a judecat pe altu sau osandit singuri prin aceleas fapte daca nu mai rau sa vada,asa ingaduie Dumnezeu sa vada cum e sa fi umilit si sa ai nevoie de iertare ,deci iarta ca sa fi si tu iertat la randul tau nu te crede sfant ai grija cum mustri ,ca sa nu cazi si tu ,pe Nemes la ridicat Domnul a avut mila de el si i-a dat putere de ridicare Domnul sa-l ajute sa duca Adevarul chiar daca nu-i usor cu Hristos Domnul nostru se poate inainta ,Domnul sa te Lumineze

      Ștergere
    2. Dorule. Ai devenit un mare nesimtit. Cum iti permiti tu sa imi vorbesti asa? Eu sunt Nemes pentru tine? Bai mucosule. Nu e btreaba ta viata nimanui.
      - Imi amintesc ca atunci cand tu erai de neiubit, eu te-am iubit. Eu am organizat in casa voastra seri de rugaciune in fiecare miercuri aproape doi ani.
      - Acolo pe genunchi eu am plans ca Dumnezeu sa iti dea har. Acolo m-am rugat ca tu sa fi salvat. Nu spun mai multe, ca sa nu para ca ma laud dar tu stii mai bine, chiar tu mi-ai scris cuvinte frumoase candva.
      - Acum ca nu sunt branhamist sau ca am trecut prin anumite probleme in viata, MA URASTI.
      - Nu ai suflet in tine. Esti la fel ca ceilalti branhamisti. URACIOS. NESIMTIT.
      - Cand ai tai nu te mai suportau, eu te imbratisam si te priveam in ochi cu dragostea lui Isus Cristos si iti spuneam si iti doream numai binecuvantari.

      Acuma stii si tu citi cateva versete din Biblie si te dai mare. Ce prostut esti.
      Imi pare rau pentru tine.

      - Auzi bine ce iti spun: daca eu aleg sa fiu cel mai mare pagan NECREDINCIOS, islamist, budist, sau ateu sau orice altceva, daca tu ai fi un crestin nici atunci nu mi-ai vorbi asa obraznic.

      NU E TREABA TA NICI UNA DIN ALEGERILE MELE !

      - SI ASTA NU IL SCAPA PE BRANHAM SI MESAJUL LUI DE TOATE FALSURILE SI MINCIUNILE SI PLAGIATELE.

      Mi mila de tine, si de voi, pentru mine esti un mucos fara bun simt, dar te iert.

      Daca tu asa vorbesti cu un om care a fost alaturi de tine, nu am nimic de zis. Pentru mine esti un mucos nesimtit care a mostenit aroganta si nebunia branhamistilor.

      Ștergere
    3. Asculta bine Nemes !!! Nu am vorbit nimic de tine si totusi te deranjeaza. Te-am dat doar un exemplu Om bun ai fost!! Om rau care acuzi si mortii ai devenit dar grija ce cuvinte folosesti cand vorbesti cu mine !! Poti sa o iei si personal daca e vorba asa si totusi PE mine mau iubit toti !!! Inclusiv parintii mei!!! Am un sfat pentru tine gandestete de 2 ori inainte sa faci mucos pe cineva ca s.ar putea prin cuvintele tale dulcisa primesti Comentarii ce contin atacuri la persoana. EU nu sunt brahamist ext brahamist sau cum visezi tu!! am un sfat pentru tine ciocu mic sa nu til innchida altii !!!

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Cine esti tu in masura sa acuzi care ai pe pagina ta de blog cantareata aceea depravata?

      Chiar nu iti este putin rusine putoi mic ce esti? Esti doar un robotel marca Branham fiindca vorbesti ca el .Ti-a spalat Branham mintile .Vino la Golgota si lasa aiurelile lui Branham caci sar putea sa sfarsesti ca el. D-zeu nu la mai suportat fiindca a inceput sa acuze pe alti frati pentru care a murit Hristos!.

      Deci ai grija putoi mic de trufia ta si lasa-i pe altii sa arate inspre Isus si Evanghelie,nu inspre minciunile lui Branham cu ridicarea lui in Nor si alte minciuni care v-au sucit mintile...Un crestin adevarat sta pe Cuvantul Evangheliei,nu pe povestile si inventiile unor oameni...

      Ștergere
    6. Da cine esti tu in masura sa ma ieie pe mine la intrebari? si totusi liderul vostru imi spune prost !! ´´ Acuma stii si tu citi cateva versete din Biblie si te dai mare. Ce prostut esti.
      Imi pare rau pentru tine.´´ (Fragment postat de Viata in mainile tale29 octombrie 2013, 15:30)
      si mai se Lauda ca va aduce voua adevarul si nu respecte lucruri esentiale ale cuvantului !
      Iar la intrebarile mele cand o sa raspundeti? asi fi vrut sa imi spuna anonimii tai domnule Nemes de unde ma cunosc ? defapt ce mai conteaza? ca doar sunt un nimeni !! Cine sunteti voi sa il judecati pe Branham? ce autoritate aveti voi sa il judecati ca doar va aparati spunand : cine esti tu sa ma judeci?! SI da sa stiti ca nu im ieste rusine sa va spun sine sunteti !!! SI nu im ie frica de voi !!! Pe voi nu va mai suporta Dumnezeu caci Huliti Cuvantul Lui!!! Daa si faceti asta mereu zinic si incercati sa va ascundeti pacatele spunand eu ma appar!!! Pocaitiva de faptele voastre !! si de nelegiuirile voastre incepand cu Liderul vostru care face prost pe aproapele lui !!!! APoi acuza Pe altii !!!! sa va fie rusinee voua !!!! SI voi acum ce ati vrea sa imi para rau ca Am scris acele versete pentru el? Niciodata!!!!! SUnt pentru voi toti!!! Caci nu sunt micnciuni cum spun Acesti nimeni SUnt adevarate si nu le puteti nega !!!!
      Domnule Nemes daca ai fost alaturi de mine atunci Acum nu esti ! NU mai esti acel Nemes Pe care l-am cunoscut candva ! Acum esti incjourat de oameni fara nume fara personalitate si iti creezi lumea ta ideiile tale lumesti ! asa gandeam si eu inainte sa ma pocaiesc cum gandesti tu acum!!! Imi pare Rau pentru tine da te iert de toate pana acum! si va iert pe toti ca nu sunteti instare sa raspundeti la ce am intrebat prin versetele din Maleahi !!! Stiu ca sunteti slabi!!!!!

      Ștergere
    7. Dorule draga, vezi-ti de viata ta. Aigasit ceva in Biblie sau mesaj sa aperi pe Branham? posteaza aici. Nu ai gasit? Pocaieste-te de mesajul fals. E simplu.

      Ștergere
    8. Ti-am zis prostut nu prost. Asa si esti daca acuma cand ai invatat sa citesti in Biblie, incepi sa ataci pe altii fara nici un drept.
      Tu ai inceput sa ataci si sa judeci nimeni altul decat tine a inceput acest circ.
      Adica tu ai voie sa ataci si sa judeci si altul pe tine nu? Nu esti corect.
      Dumnezeu iti cere sa folosesti Biblia sa cercetezi pentru mantuire, si cercetezi pe cei care se pretind profeti, ca sa nu fi inselat de profeti mincinosi. Matei 24:24.
      O zi buna.

      Ștergere
    9. Invata sa te comporti mai intai, inainte de a te adresa unor oameni care iti pot fi parinti. Nu iti permit sa imi jignesti cititori si pe mine.
      Te comporti ca un needucat si nesimtit. Pacat de tine ca esti un baiat bun.
      Aici nu esti binevenit cu asemenea atitudine necioplita. Nu esti taran prost, te-ai nascut la oras comporta-te ca atare.

      Ștergere
    10. NU am judecat pe nimeni si nici pe tine eu doar vreau sa arat citittorilor tai ce Crestin adevarat te tii si nici n uam intereseaza ca tu faci! tu aduci Argumente neclare despre cuvantul adevarat si eu aduc Argumente clare ca esti un fals ratacit si care nu este vrednic de urmat ! si totusi dece ai ster versetele 14 15 16 si 17 din Maleahi 2? au fost prea adevarate pentru tine? Nu stiu cum NU iti este Rusine De Isus prin faptele tale!!

      Ștergere
    11. Nu iti permit sa te bagi in viata mea cu bocancii tai murdari si nesimtirea ta de doi bani. Trecutul meu si faptul ca sotia m-a parasit nu inseamna ca Dumnezeu m-a parasit.
      Acest blog are ca subiect erorile si falsurile din mesaj iar suferintele mele din trecut nu sunt relevante pentru Branham si minciunile lui si nici pentru tine.
      Iti dau avertisment. Ori discuti la subiect ori iti blochez comenturile.

      Ștergere
    12. Asta e bolnav cu capul ca tataso. Cum nu ai judecat pe altii uitate ce nerusinat esti chiar tu. Biblia ne spune ca avem dretul sa judecam invataturile lui Branham si sa le comparam cu adevarul dar spune sa nu judecam pe oameni si pe frati ca ci si noi vom fi judecati aspru.
      Branham s-a declarat inger si profet si Dumnezeu. Asa ceva trebuie sa judecam sa cercetam. Scriptura ne cere cu insistenta sa cercetam oamenii care au pretentii de astea nu sa criticam pe frati care au trecut prin necazuri si dureri. Sati fie tie rusine ca iti putem fi parinti si te comporti ca un vagabond.

      Ștergere
    13. Eu va propun sa terminam cu aceste discutii inutile si sa ne concentram pe titlul articolului de mai sus:
      "De ce urmam si nu urmam mesajul lui Branham?"

      Ștergere
  30. Oameni de nimic.] Cuvinte de nimic. Branhamisti ratati bolnavi mental care au placerea sadica de a ataca pe alti. Nimic din ce vorbiti si atacati personal nu il scoate pe branham basma curata de toate minciunile si invataturile lui false.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta asa e ,corect! nu stiu alceva doar sa atace singura arma a lor sa se inerveze si in cel mai rau caz sa te duca la tacere asta stiu asta fac asa este doctrina lor asta invata unii de la altii ,sa se certe unii cu altii de fapt ei se cearta si ei intre ei se despart si asa se inmultesc gruparile lor prin cearta Domnul sa se indure sa-i Lumineze Amin

      Ștergere
    2. Asta e duhul care il insufleteste .Duh de rautate si prostie.Nu auzi de nimic bun la branhamisti.De ce oare? Fiindca au dat Evanghelia la o parte pentru minciunile lui WMB. Un orb conduce pe alt orb. Al doilea orb este gruparea cu mesajul lui Branham. Si au cazut in gropa fariseilor.

      Si fariseii spuneau ca sunt samanta lui Avraam dar Isus ii pune la punct si le spune ca sunt defapt fii Satanei fiindca faptele lui. Si ce faceau fariseii? Toata ziua doar acuzau si aruncau cu pietre in altii. Si Branham a facut la fel pana acolo incat D-zeu nu la mai suportat si a murit rupt in bucati. Isus nu face derogare de la Cuvantul Sau pentru nimeni.

      Branhamistilor va merge doar numele dar sunteti morti.Nu aveti viata lui Isus in voi.Va intors Branham in Evul Mediu pana acolo incat acuzati pe altii care cred diferit fata de voi. Domnul sa va mustre .

      Ștergere
    3. Omule de pe planeta ai picat? Nu vezi ca acest blog trateaza afirmatiile lui Branham de ""supraom"" chiar mai mare decat si Ap Pavel( branhamistii asta cred despre misiunea lui Branham).?!

      Se judeca pretentiile unui om ca fiind Ilie si invatatura lui cu semnul Fiului Omului,plus alte invataturi preluate de Branham,vedeniile lui false si ""profetiile"" lui spuse dupa ce s-au implinit evenimentele in cauza...Nu vedeti ca sunt invataturi paralele cu Biblia?

      Aceste lucruri se dezbat aici.

      Cei care ataca sunt branhamistii .Din lipsa de argumente incepe sa atace la persoana,sa eticheteze pe toti si sa ii faca in toate felurile.Deschide ochii sa vezi cine ataca persoanele de pe aici, in loc sa vina cu argumente,asa cum este normal si civilizat.

      Citeste daca doresti: http://en.believethesign.com/index.php/Main_Page

      Viziuni false,profetii false, lucruri spuse dupa multi ani ce evenimentele au avut loc si numite ""profetii"" .

      Ștergere
    4. Esti chiar redus si prostut.Adica enunti o judecata "" Viata lui nimeni e in mainile lui nimanui:)))))!!!"" apoi spui : "'Cine sunteti voi sa judecati pe altii??"" .

      Asta e duhul branhamist transmis prin predici .Pentru acest duh a fost avertizat Branham.Voi calcati pe urmele lui .Sunteti copii lui Branham. Ati ajuns in asemenea hal incat nici nu mai tineti cont de ceea ce ne invata Domnul Isus in Evanghelii ,sau apostolii in epistole...Calcati in picioare Evanghelia Domnului prin fellul vostru de vorbire la adresa altora...

      Ati dat Cuvantul Vesnic al Domnului pe mesajul acuzator si plagiat al lui WMB...

      Ștergere
    5. Eu AM ZIS si zis ramane, CREDINTA nu-i pentru ANONIME ,Credinta-i a cui au Nume caruia sa I se-nchine , nu un Dumnezeu cu dubiu , ci UNUL CU NUME PROPRIU , nu unul cu TITLURI (trei)i ci -UNICUL
      ,De vrei-nu vrei vine-o zi , omule bun ,sa raspunzi la ce iti spun, nu inaintea mea, -vreodata - ci la a Lui Judecata
      Faptul ca ti-am spus si tie , sa nu-ti fie marturie de prostia ce-o suporti prin a acuza pe MORTI , ( caci asa tu socotesti despre Branham cand vorbesti , macar ca tu n-ai trait pana Branham n-a murit , ca sa fii martor al lui pentru ceea ce tu spui , bine, rau, cum ai vazut fapta ce el a facut . Ca asa , din auzite, sau din vorbe de ispite , incercand s-aduci ocara la ceea ce-o-ntreaga tara- mare cat un continent,- a vazut si reverend , timp de 3 decenii, iata , n-a spus un cuvant de sfada . .Si inca 50 de ani de cand vantul prin castani a batut , cu vajait, Mesajul nu l-a clintit .
      Dar asa cum in Egipt noul Faraon venit ,fara martori oculari , de Iosif n-a mai stiut ,nici de-a Domnului lucrari ,pentru un popor smerit , tot asa -n aceasta zi vad ca s-au trezit unii sa provoace dezmintiri pentru lucruri ce, te miri, cum de le trec lor prin cap, ca oameni cu handicap,prezentand a lor gandire la rang de Evanghelie , desi nu vorbesc deschis decat DISCUTII ! Am zis !

      Ștergere
    6. Din fericire judecata va fi dupa Evanghelia pe care Apos Pavel a predicat-o dupa cum el spune "prin Evanghelia propovaduita de mine Dumnezeu v-a judeca lumea".

      Mesajul lui Braham mistic-apocaliptic contrar Bibliei nu are de a face cu NIMIC din ceea ce apostolul Pavel a vorbit. iar daca se leaga unele lucruri nu este pentru ca Branham a avut revelatii ci pentru el le-a plagiat si copiat de la altii.

      Desi stii aceste lucruri continui sa promovezi erorile unui pretins inger care daca el e ala, Domnul Isus ii spune gol orb ticalos nenorocit sarac.

      Si voi diferiti de cuvintele lui ISUS.

      Voi ii spuneti lui Branham vazator Domnul Isus ii zice ORB.
      Ii spuneti profet,Domnul Isus ii zice TICALOS.
      Ii spuneti restauratorul adevarului, cu mari descoperiri Domnul Isus ii zice GOL.
      Ii spuneti mesager privilegiat, Domnul Isus ii zice NENOROCIT.
      Spuneti ca lui i s-a descoperit totul si dat totul, Domnul Isus ii zice SARAC.

      Aveti in voi cuvintele impotrivitoare Domnului Isus.

      Aveti un tupeu nerusinat incat CALCATI IN PICIOARE AUTORITATEA LUI ISUS DIN BIBLIE PE FATA DOAR SA APARATI UN PROFET ORB PE CARE DUMNEZEU L-A MUSTRAT SI CERTAT SI AVERTIZAT CA S-A RATACIT.

      Ștergere
  31. frate Lica imi doresc sa va ajute Dumnezeu prin Lumina Cuvantului Sau sa faceti decunoscut Adevarul cu orice pret mergeti inainte in aceasta lucrare chiar daca unora nu le place mai ales liderilor branhamisti care ei taie si spanzura in gruparile lor.Am fost la ei in adunare su nu am vazut scriptural inchinarea lor,vestirea cuvantului Cuvantul Domnului spune ca nimeni sa nu aibe o parere mai inalta despre sine si ei tocmai asta o au ca ar fii mai presus de noi,predica numai unul o ora poate si mai mult cu ceva in Biblie scrie ca fiecare are o slujba la partasia dintre frati si surori unu un psalm altu un indemn s.a.m.departe sti destre ce e vorba , ce am vazut gresit nu este o adunare in care sa se practice rugaciunea si asta o face liderul sau cine mai e pe acolo neam prieten , se face o rugaciune la inceput una la sfarsit ,daca am stat pe banca in adunare am vreu la sfarsit oarecum sa cunosc persoana de langa mine pentru ca fusesem de prima data la ei atunci ,a venit o persoana la mine si a zis ca aici nu se vorbeste asa sant de stricti acolo dar cand ies afara sant crispati nu poti sa vorbesti cu vre-o sora ca parca fata lor te respinge din priviri deci cu un cuvant eu nu consider aceea o partasie frateasca cand numai unii activeaza si ceilalti sant supusi la tacere nu ai voie sa pui prea multe intrebari ca iti raspund ca eu nu inteleg ca nu mi dat sa inteleg ce ei inteleg sau ce ei au primit mai mult decat mine daca am vrut sa-i spun sotului meu ca ce nu mia fost in clar mai degraba a preferat sa ridice tonul sa se tulbure , eu consider ca atunci cand acesti branhamisti orbi se dulbura de intrebarile pe care i le punem nu au cu ce sa ne raspunda conform Bibliei asa ca mai bine o rezolva cu cearta sau sa te puna la colt prin tacere ca noi femeile nu avem voie sa dam letii sotiilor nostri eu sant barbati si ei nu trebuie sa asculte de o femeie,asa am ajuns de doi ani in coace si inainte mai mergea cu un coleg de munca dar acum este foarte hotarat sa fregventeze aceasta grupare oarba ,care nu face alceva decat razboi in famili si intre fratii de credinta ,chiar ei se cearta intre ei nu se inteleg se despart si asa se inmultesc gruparile lor zis (mesaj) prin cearta nu se despart de bine se despart ca nu se mai suporta si atunci pretind ca ei sant (mireasa),va rog frumos frate Lica inplicativa mai mult in aceasta lucrare de a raspandi Adevarul chiar daca nu va este usor ,cu Hristos care este Adevarul se poate ati spus ca lucrati la o carte (brosura) sa va ajute Dumnezeu.Domnul sa va Binecuvanteze cu intelepciune si Lumina din Cuvant care este dreptaru invataturii sanatoase.Amin MULTA PACE DE LA DOMNUL

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.