marți, 31 decembrie 2013

Pelerinaj la Sunset 28 februarie 2013 - 50 de ani de la 1963

Dragii de ei, imi este mila de sufletele lor. Se aduna in pustiu cu sutele. Pentru ce? Sa comemoreze intalnirea lui Branham cu cei 7 ingeri din nor.




Sunt mai multe filmulete puse de ei, cu acest eveniment.


Sute de frati si surori au venit in 2013 la 28 februarie, la Sunset langa Tucson, sa aniverseze "50 de ani de la marele eveniment cand cei sapte ingeri au venit in acel nor la Branham sa-i dea insarcinarea."

Sunt foarte sinceri. Stiu cum e. Si eu am fost la fel si 95% dintre ei sunt la fel. Sinceri, dar gresiti. Am fost dusi in eroare. Hai sa vedem de ce?

Deja stiti bine ca de fapt norul acela nu a fost niciodata aici la Sunset ci la Flagstaff, si NICI BRANHAM NU A FOST LA VANATOARE PE SUNSET IN 28 FEBRUARIE 1963, conform spuselor sale si a dovezilor de pe benzi care arata ca in 4 martie 1963 inca era in drum spre Sunset, poposind in Houston, Texas, doua, (maxim trei zile, probabil din 2-3 martie pana in 5) zile, dupa care a plecat la Sunset la vanatoare care a tinut din 6 martie pana in 9 martie. 

Apoi s-a intors la Jeffersonville sa se pregateasca de predicarea Pecetilor, dar de nor nu stia ABSOLUT NIMIC. Si in 17 martie a inceput sa le predice si tot nu a stiut nimic de nor. 

Distanta dintre Flagstaff, locatia aparitiei norului la 28 februarie 1963 si
locul de vanatoare a lui Branham din 6 la 9 martie 1963 de la Sunset, 

la 40 mile de Tucson.



Pe siteul de baza, ce promoveaza mesajul, se vand poze cu norul din pustiu aparut la 28 februarie 1963, in care se mai spune exact ce Branham spune, ca norul este format de aripile ingerilor dupa intalnirea cu el insusi la 40 de mile NE de Tucson (Acolo e Sunset, nu Flagstaff, pe cine pacaliti voi? Voi chiar nu aveti respect deloc fata de cumparatorii pozelor sa-i mintiti in halul asta! Aveti grija fratilor sa nu va reclame cineva la "Protectia consumatorilor" pentru ca vindeti poze cu explicatii mincinoase, ca de sufletele inselate nu va pasa oricum. Vindeti mai departe iluzii.)
In realitate toate aceste pelerinaje la ("locul si data sfanta") 28 februarie pe Sunset, nu au nimic cu norul ce disparuse deja de mult timp de unde fusese fotografiat. 

Dar ce e la fel de important e ca norul era in o cu totul alta zona a Americii, la Flagstaff, cu mult in nord, aproape 350 km de locul vanatorii din zona Sunset. 

Mai multe despre datele legate de "norul misterios" din 28 februarie 1963 aici: 

26 de comentarii:

  1. In decembrie 1962 in "Domnilor este acesta timpul sfarsitului?" Branham zice ca in vedenia lui, ingerii (5 nu sapte) au venit la el intr-o clipita, din eternitate direct la el, pe cand norul ala mare de cativa kilometri la o inaltime foarte mare, plutea linistit dinspre vest catre centrul tarii.

    Toate aceste povesti mistice imaginare confuze, contradictorii, nu au nimic de a face cu planul lui Dumnezeu prin Domnul Isus Cristos pentru omenire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au mers in pustiu sa intalneasca un cristos fals.secta de debili mintali si fanatici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai sa nu le raspundem cu aceeasi moneda.
    Nu trebuie sa fim ca si ei (sau ca unii din ei, ca nu toti sunt la fel).

    RăspundețiȘtergere
  4. As dori sa urez tuturor cititorilor acestui blog, un calduros "LA MULTI ANI", D-nul sa va umple inima de bunatate si pace si la anul sa fim mai buni si mai intelegatori !
    Toate cele bune si LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  5. " Căci se vor scula hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi; vor face semne mari şi minuni, până acolo încât să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi.

    Iată că v-am spus mai dinainte.!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Deci dacă vă vor zice: „Iată-L în pustiu”, să nu vă duceţi acolo! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    „Iată-L în odăiţe ascunse”, să nu credeţi.
    Căci, cum iese fulgerul de la răsărit şi se vede până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului." Matei 24/24-27

    Branham a reusit sa implineasca aceste versete proclamand adevar absolut pe Hristos in pustiu dar Biblia ii desfiinteaza si demasca doctrinele false.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mesajul:"Cristos s-a aratat in pustiul Arizona la Sunset in 28 febr. in nor, haideti in pelerinaj"
    Biblia: "Deci, dacă vă vor zice: „Iată-L în pustiu”, să nu vă duceţi acolo!"

    Iată că v-am spus mai dinainte."

    RăspundețiȘtergere
  7. Sorcova, vesela,
    Ziceti voi orice ati vrea
    Pana gura v-a durea
    si mana v-a-ntepenii
    Pe tabla tastaturii
    Ca tot nu-ti putea opri
    IMPLINIREA PROOROCIRII
    Ca vine ziua Rapirii
    Si cei ce vor ramanea
    SIGUR nu s-or bucura
    De toata mascarada
    De pe blogul acesta
    VREMEA VOASTRA S-O GATA
    LA VENIREA LUI MESIA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta ti-a iesit mai bine Nelutule ca rima. Faci progrese.
      Adresarea insa nu e corecta.
      Ce legatura biblica are mesajul haotic si norul de fum din pustiu cu Rapirea? Nici una.
      Vremea noastra acum incepe.
      Timpul ca oamenii sa vada adevarul a sosit.
      Poate ma inviti la o cafea ca am auzit ca esti acasa.

      Ștergere
    2. esti dus rau de tot cu sorcova ta frate branhamist noi nu zicem ce vrem, voi ziceti inchipuirile cuiva, noi zicem adevarul. De ce nu spuneti si voi la fel acum ca stiti cu sta treaba cu mesajul lui WMB?

      Ștergere
  8. Ingerul care a vorbit fratelui Branham i-a spus : "Measjul cu care te trimit precede a doua venire a Domnului,si va pregati Biserica pentru rapire " Si noi am inteles ce vrea sa spuna si am priceput care este taina scrisa in toata Scriptura , dar neinteleasa decat de catre aceia carora le este ADRESATA . Daca vremea voastra acum incepe, nu te grabi sa declari victorie , fiindca "sorcova" tocmai de aceea spune ca se va si " gata " caci "Fiul omului va veni in ceasul in care nu va ganditi. (Mat.24:44)" Te-ai grabit sa ascunzi Cuvantul care ti-a aratat ca "viziubnea" pe care ai ilustrat-o prin casa crapata nu este pentru Biserica , ci este tocmai casa ta ! Nu ar trebui sa te mai grabesti de-acum inainte in preluarea noilor minciuni scoase de americani despre iubitul nostru frate Branham, ( noi am luat deja aminte la ele si stim unde au gasit ei pricinile de poticnire - in vietile si faptele lor rele -) ci sa stai omeneste pe genunchi si sa-ti revizuiesti scopurile , si sa stii bine ca " nu orice gaza face miere ! !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nicaieri ingerul nu i-a spus asa ceva lui Branham. Va tineti mereu de fantasmagorii si imaginatie bogata. Este o inventie.

      Se vede ca nu cititi mesajul decat superficial.
      Prorocita Anna Schrader a vorbit acele cuvinte "Asa cum Ioan Botezatorul a fost trimis sa pregateasca prima venire a lui Cristos, tu si alti evanghelisti sunteti trimisi sa pregatiti a doua Lui venire" Asta este originalul si asta a iesit din gura ei prima data in 49-50.

      Branham a preluat aceste cuvinte, a scos "si alti evanghelisti" si s-a pus pe sine singur si a plasat aceste cuvinte inapoi cu aproape 20 de ani la raul Ohio cica din cer s-au auzitaceste cuvinte, dar niciodata pana atunci el nu le-a spus. Dimpotriva a spus CA NU STIE nimic despre o presupusa lumina in iunie 1933, dar nici o voce nimic.

      Insarcinarea cu cele cuvinte le Ohio in 33 ESTE MINCIUNA. Nu martori, nu mii de oameni botezati, nu dovezi ci doar 20 de animai tarziu noi "revelatii".

      Mesajul vostru este bazat PE MINCIUNA si contradictie.
      Trebuie sa gasiti oameni naivi, ignoranti si creduli ca voi sa mai mintiti cu asa ceva si sufletele oamenilor sa le inselati cu baliverne.

      In numele cui vb tu ca zici "noi" "noi"?
      In numele celor pe care ii ti in branhamismul fals?

      Ai dreptate, nu e Biserica in poza ci este branhamismul. Biserica crede in Isus si Evanghelie nu in minciuni.

      Ștergere
    2. Nu ma bazez pe amricani ci ma bazez pe Biblie si apoi pe insasi cuvintele lui Branham si din ele l-am gasit fals si haotic si incoerent si contradictoriu.
      Pune-ti mana pe mesaj dragii mei si cititi in cel mai serios mod, ca se vede de departe ca habar nu stiti ce anume credeti.

      Ștergere
    3. Pentru Anonim .
      As vrea sa te intreb daca crezi tot mesajul sau doar o parte?
      Daca ai citit deja tot mesajul, si daca ai gasit vreodata vreo neregula.

      Ștergere
  9. Branham the LIAR and Antichrist! He said that He is GOD! This title, "Son of Man" is used several times throughout Branham's ministry, and even printed on publications, church marquees, and bulletin boards to describe Branham's ministry. Specifically: Luke 17:30, which reads, "so will it be on the day when the Son of Man is revealed."
    Branham taught his followers that this verse was to apply to himself:

    But, now, God has promised us these things in the last days. In Malachi 4, said that Jesus Christ would come down and impersonate Himself in human flesh like He did at Sodom. That's right. And said the world would be in a Sodom condition. And said, "As it was then, the Son of man will be revealed that day." See, this Man that come down in the form of a man, which was "Elohim," by Abraham, before this promised son came. Look what it was, Abraham said it was God. And the Bible said there was three man came to him, dust on their clothes, travel, set down and eat like man. And Jesus said, "Just at the time the world gets in a Sodom condition, then the Son of man would reveal Himself again," not Son of God. Son of man, see, would reveal Himself. - Branham, 65-0718
    Luke 17:30, says the Son of man is to reveal Himself among His people. Not a man, God! But it'll come through a prophet. - Branham, 65-1127B

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aberatie catastrofala marca Branham
      'In Malachi 4, said that Jesus Christ would come down and impersonate Himself in human flesh like He did at Sodom. That's right.'
      Tradus, 'In Maleahi 4 spune ca Isus Cristos va veni jos si se va imita pe Sine in carne umana cum a facut-o la Sodoma. Asta este corect.'
      Unde scrie asa ceva in Maleahi 4 branhamistilor?

      Ștergere
    2. Nu scrie nicaieri asa ceva.

      E boala grava aceste interpretari false si rataciri din Cuavnt ale lui Branham.

      In imaginatia lui scria, el vazandu-se Ilie, care e Isus, care e Fiul Omului care se descopera si care e un inger din Apoc. 10:7 si care e prezent pe Pamant cand Ingerul coboara cu carticica, care e mesajul, care e adevarul, dar care e confuz si contradictoriu si nebibblic, doar asa ca "Mireasa" sa il inteleaga, dar care nu il intelege si apoi spune ca nu trebuie sa inteleaga ci doar sa il creada dar cand o intrebi ce este mesajul, ea nu stie sa raspunda.

      M-am molipsit de la Nelutu cu poezii si poeme si ne dam artisti aici care mai de care :)).

      Intradevar e catastrofa mondiala afirmatiile de acest gen.

      Prietenii lui nu l-au parasit pentru ca predica vindecarea, sau suprematia divinitatii lui Isus, botezul Fapte 2:38, etc, nu nu deloc ci pentru aceste ratacirii grave in invatatura lui.

      La care ca sa umple tristetea fratilor si inima lui Dumnezeu sa o franga a mai spus ca Dumnezeu i-a arata asa ceva si a blestemat pe toti care nu l-au mai urmat, etichetandu-i cu toate exemplele negative ale bibliei, si alte comparatii cu animale pe crestini, doar pentru ca i-au refuzat aceste doctrine toxice si nebiblice pline de aroganta.

      Ștergere
    3. Este grav unde sa putut ajunge.In timpul nostru idolatria WMB a fost inlocuita de Ewald Frank.Sunt pline site-urile cu ""indemnuri"" scrise in dreptul unei predici marca E.Frank:""Asculta vocea lui D-zeu din timpul sfarsitului! ""

      Ștergere
    4. Unde ai gasit asta?
      "In Malachi 4, said that Jesus Christ would come down and impersonate Himself in human flesh like He did at Sodom. That's right."

      Ștergere
    5. Adi citatul ala e din "Hrana spirituala la timpul potrivit" din iulie 1965.

      Ștergere
    6. 65-0718E SPIRITUAL.FOOD.IN.DUE.SEASON_ JEFFERSONVILLE.IN V-8 N-7 SUNDAY_
      160 But, now, God has promised us these things in the last days. In Malachi 4, said that Jesus Christ would come down and impersonate Himself in human flesh like He did at Sodom. That's right.

      Ștergere
    7. Si inca zice foarte sigur de el ca 'D-zeu ne-a promis aceste lucruri in ultimele zile' Branham asta debiteaza prostii mai mare ca slujba lui de vindecare de care si-a batut joc si nu s-a tinut de ea desi Dzeu l-a binecuvintat foarte mult acolo si-a improscat-o cu noroi cum el si zice exact asa. S-a crezut D-zeu pe pamant.

      Ștergere
  10. Branham spune cu gura lui ca a fost la Tucson cand s-a auzit o explozie. E frumos asta deoarece toti care incearca sa "il teleporteze", aparandu-l, pe Branham in ala parte, acolo unde a fost norul, nu mai pot face asta deoarece Branham ii contrazice.

    Cred ca cei care creeaza teorii ca sa il mute pe branham la data si locul unde a fost norul se contrunta cu mari nervi pe insasi Branham deoarece orice incearca sa schimbe, Branham nu ii lasa, insistantd ca a fost acolo cu trupul sub norul cel pozat...

    13 When I come, one thing, was by a vision, that I was standing above Tucson up here when a--a--a blast went off. Well, Brother Fred was there when it went off. And they took that picture now, you know, in the sky. And I didn't think much about it, never noticed it. So it begin to impress me somehow, other day. And Brother Norman, Norma's father here, told me, said, "Did you notice this?"63-0601 COME.FOLLOW.ME_ TUCSON.AZ SATURDAY_

    Aici se aduna si fratii dusi in eroare.

    Bun. Dar atunci ce legatura are Norul ala cu ei si aceste intalnirir daca acela nu a fost niciodata aici si la Flagstaff? Nici una.

    Urmasi mesajului TRAIESC UNA DIN CELE MAI MAI INSELATORII ALE UNUI PROFET DIN ISTORIA OMENIRII!
    Lica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un nou blog care pune pe teme erorile din mesaj.

      http://wmbwitness.blogspot.ro/2014/05/cloud-at-sunset-mountain.html

      Ștergere
    2. Pacat ca e in Engleza!

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.