duminică, 5 ianuarie 2014

Top 10 articole in 2013

Top 10 articole citite in 2013

01.09.2013, 229 comentarii


18.05.2013, 223 comentarii


28.03.2013, 99 comentarii


10.04.2013, 153 comentarii


24.02.2013, 159 comentarii


08.08.2013, 110 comentarii


29.04.2013, 47 comentarii


22.05.2013, 28 comentarii


30.10.2013, 37 comentarii


16.04.2013, 22 comentarii


Cele mai putin citite articole sunt http://mesajul.blogspot.ro/2012/10/ilie-este-pentru-israel-ii.html si http://mesajul.blogspot.ro/2013/11/luther-apara-scriptura.html cu o medie de 80 de citiri.

   Top 10 cautari in 2013 ce au ajuns pe blog

mesajul branham
mesajul orei cluj
cine este branham
predici branham
mesajul
mesajul de sfirsit
branham profetul
mera romulus
mesajul.blogspot.ro

ewald frank



Top 10 tari care au vizitat blogul

România

Statele Unite ale Americii
Rusia
Marea Britanie
Germania
Belgia
Italia
Spania
Ucraina
Ungaria


Am fost vizitat din peste 25 de tari, multe folosind google.translate.com pentru a citi in propria lor limba. 

Sper sa ajute oamenii in cautarile lor. Eu nu vreau ca oamenii sa iasa de la mesaj orbeste. Vreau sa cerceteze. Vreau sa stie ca pot cerceta, si ca pot pune intrebari liderilor lor despre ce vor ei sa puna. Si ca pot sa decida sa nu creada tot, daca ei vad clar ca nu e adevarat tot.

Sper ca fratii ce urmeaza mesajul sa inteleaga odata, ca fiecare fiinta umana de pe planeta asta are dreptul de a afla intreaga poveste despre un lucru inainte de a decide sa il urmeze. 

Daca voi stiti anumite lucruri acum, dar le ascundeti in continuare de oameni care cerceteaza si cauta, voi sunteti de partea minciunii si a manipularii. Dragi frati, oamenii au nevoie si au dreptul sa stie intreg adevarul, iar voi aveti OBLIGATIA DE A-I INFORMA CORECT.

Sunteti direct responsabili in fata lui Dumnezeu, nu doar de ceea ce credeti voi, dar mai ales de ceea ce propovaduiti altora.

Sufletele oamenilor sunt in mainile voastre acum.





Ca exemplu, daca eu aleg sa urmez mesajul pentru ca vad profetia din Maleahi 4:5,6 ca trebuie sa vina un Ilie, dupa ce Ioan Botezatorul a murit, am dreptul sa aflu BIBLIC cum sta treaba, cand vine el, unde vine? 

Daca unii spun ca Ilie vine de 5 ori, sa vedem biblic acele dovezi, iar daca nu sunt, atunci sa pot decide si sa fiu loial Cuvantului, nu unei idei a unei secte.

Sa nu imi fie frica sa cercetez, ci sa ma documentez. Nu suntem in Evul Mediu fratilor. Sa ma simt liber sa vorbesc cu pastorul despre asta fara frica de a fi etichetat ca ratacit. Asta este sanatate spirituala, mentala, biblica.

Iar dupa ce aflu despre mai multe amanunte si detalii, sa pot decide in deplinatatea facultatilor mintale, de bunavoie, in mod biblic in armonie, nu ca cineva ma sperie ca sunt pierdut daca nu cred intr-un presupus Ilie, nor, inger, voci, etc. care oricum nu sunt date pentru mantuirea omului.

Si tot asa la restul subiectelor cu norul, cu raul Ohio, cu plagiatele, cu Epocile, cu tainele, etc. 

Acu observ mai clar ca stalpii mesajului, baza ce o aveam, sunt la pamant deja. 

Motivele, in cea mai mare parte, pentru care am venit la mesaj, au cazut la pamant. (Ilie, inger, trimiterea supranaturala cu voce si mii de martori de la raul Ohio in iunie 1933, Cristos descoperit in pustiu in norul pozat in 28 febr 1963, Apoc 10:7, descoperirea celor 7 Epoci, peceti, etc. toate acestea sunt erori grave sau ce e bun pe undeva, e preluat de la altii sau plagiat de la ei.)

Daca atunci cand vestiti mesajul oamenilor si le spuneti ambele parti ale monezii, atunci da, sunteti corecti fratilor. Si daca ei afland adevarul complet, decid sa urmeze mesajul lui Branham, e ok, e treaba lor. Eu nu am nimic impotriva unei alegeri benelove. Daca ei aleg de bunavoie sa traiasca in eroare, e decizia, dreptul si alegerea lor. Nu mai comentez nimic.

Dar, exista un dar puternic, daca le ascundeti adevarul deplin, acum dupa ce stiti cum sta treaba cu adevarat si le spuneti tot aceleasi lucruri si poezii, si idei false, cum ca Branham a descoperit botezul din fapte 2:38, Epocile, ca el e Ilie, etc. atunci ati devenit din inselati, niste inselatori pentru sufletele lor.

Eu ma rog ca Domnul sa nu lase asa ceva in viata nimanui dintre noi.

21 de comentarii:

  1. E adevarat ce sa intampat la Baia Mare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce s-a intamplat la Baia Mare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a insurat Adi de la Baia Mare ! Cu fata lui Adi de la Pitesti ! 19 ani !

      Ștergere
    2. Biblia si statul ocroteste institutia familiei asa ca nu vreau sa fac polemica, nu te poti baga in familia cuiva, dar totusi eu biblic vorbind vad cam 10-15 ani diferenta de varsta maxima.

      Nu vreau sa judec pe nimeni dar ca opinie personala cred ca 35-40 de ani diferenta de varsta este deja prea mult.

      Stiu ca si Ewald Frank s-a recasatorit cu o sora din Cehia (sau polonia) cu 40 de ani mai tanara, dar ea avea 33-35 cand s-a maritat. E totusi mai matura la varsta asta. Au si copil din cate am auzit. Si cica sunt fericiti. Sa fie sanatos copilul si asta e important.

      Dupa ce a interzis-o multi ani, Branham a poruncit recasatoria numai dupa fecioare mai ales pastorii. Poate de aici inclinatia asta exagerata care combinata cu nevoile si fanteziile unui barbat singur si sanatos, rezolva problema in acest mod.

      Si in SUA cand am fost am vazut asta in multe cazuri printre frati. Surorile mult mai tinere decat fratii, dar totusi nu erau mai mult de 15 ani diferenta. Si cum am mai zis daca depaseste asta mi se pare mult, exagerat, mie personal. Ma rog, fiecare cu bucataria lui interna.

      Ștergere
    3. Adica fata are 19 ani si mirele in jur de 50? Sigur a avut cascaval mirele altfel nu se explica anomalia asta.Daca asa ii invata mesajul sa fie materialisti e clar atunci...

      Parca Biblia vorbeste de tineri:""doi tineri cand se iubesc"" sau ceva de genul...etc.Mirele la varsta lui ar trebui sa aiba copii de anii miresei...bunul simt o zice,asa e firea lucrurilor.Nu sa corupa fete care deabia au ajuns la majorat.

      Ștergere
    4. Cantarea Cantarilor:Este vorba de doi tineri care se iubesc si isi aduc aprecieri unul altuia.In cap.5 fata descrie frumusetea iubitului ei.Apoi in cap.6 vrea sa il duca in casa parinteasca sa il prezinte mamei sale.

      DAca credeti ca fata ar duce un mosneag de 60 de ani in acele vremuri,va inselati amarnic...In vechime tinerii se casatoreau.Si in Romania a ramas aceasta traditie cand baietii isi aleg fete nemaritate...Deci peste tot este vorba de varste apropiate.

      Iarasi iese la iveala ipocrizia lor:Ei critica modernismul dar defapt il practica cand este vorba de interese materiale.Aceste obiceiuri cu diferente foarte mari de varsta sunt atipice,ceva anormal,mai ales la doi indivizi care se cred mari crestini originali....Predomina pe la actori,cantareti,artisti...deci e ceva anormal,nefiresc...este exact ce critica ei:MODERNISM!.

      Ștergere
    5. Povestea e mult mai complicata dar nu vreau sa o dezbat pe blog.

      Ștergere
    6. Si pastorul Adi pop sia dat fata sa se marite la 18 ani dupa un bogatan din germania de 50 de ani.

      Ștergere
  3. Barfitori fara frontiere, astia ti-s comentatorii acestui blog !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa sunt branhamistii ce sa faci...si noi ex-branhamisti inca lucram sa ne scapam de duhurile de ura si barfa mostenite in trecut la voi

      Ștergere
    2. Decat ipocriti si oameni cu doua fete ,mai bine asa.Si nu este barfa.Este judecarea unei situatii.Barfa era daca incepeam sa barfim pe aceea sora,cum arata,cum se imbraca...etc. Dar cand judeci si analizezi o stare de fapt ,asta nu este barfa.

      Si oricum se vede duhurile care va conduc si va ghideaza in marele ""adevar descoperit"". Daca era vorba de o fata baptista sau penticostala faceati dramaturgie branhamista si barfeati chiar pana la blesteme.Asa e o sora derutata si imatura dea voastra si treceti cu vederea...Asta arata ca voi sunteti acei apostoli mincinosi de care spune AP Pavel,care isi dau invataturi dupa placul lor si care pentru o situatie materiala sunt in stare sa pice in ridicol si nesimtire,sa nu mai tina cont nici de ceea ce este in natura lucrurilor ,in bunul simt natural.Nici macar dragoste fireasca,naturala nu mai aveti.Bine a spus AP Pavel ca in vremurile din urma vor fi lipsiti de dragoste fireasca adica aceea ddragoste naturala,innascuta,NU MATERIALISTA SI IMPOTRIVA BUNULUI SIMT.

      Ștergere
    3. Mirele are anii pe care ii are tatal miresei.Halal spiritualitate...branhamism mort si lipsit de esenta crestina.Doar teorii si materialism.

      Daca nu avea bani si situatie sociala,materiala,nici nu se uita la el.Era nepotrivire de varsta.Branhamismul in Romania este doar afacere si prosteala .Totul se face cu minciunile lui WMB.

      Ștergere
    4. Cine mai crede ca predicile lui WMB sunt descoperiri divine ori a dat in prosteala ori are interese materiale.

      Ștergere
    5. Cand fr.Lica sa distrat cu copii lui repede ati sarit sa barfiti si sa criticati un comportament normal si firesc.Acum cand sa aflat ce a facut un pastor cu fiica-sa ''aruncand-o"' in bratele unui pervers de 50 de ani care ii putea fi tata,numiti asta barfa.

      Ce Duh Sfant aveti voi?Ce mari taine aveti? Asa va invata marele adevar descoperit? Daca erau de la D-zeu faceati roade vrednice de pocainta.Erati schimbati si transformati. Dar se vede ca sunt doar inventiile unor oameni.Credinta cladita pe minciuna si inchipuirile lui WMB.Cum ar putea o asemenea credinta sa transforme omul?Este aceasta credinta mai presus de Golgota?

      Voi ar trebui sa va pocaiti in adevaratul sens al cuvantului.Apoi sa veniti si sa aratati cu degetul inspre altii.

      Ștergere
    6. Da atunci m-au criticat aspru, si cu pozele alea de la fr Cristi de la Ibiza, am fost in concediu cu copiii la mare si ne-am simtit bine in Europa, Spania si la Ibiza in 2009 parca.

      Unii fratii merg acuma si ei la mare, la bai, inainte nici vorba, altii pe ascuns mergeau si inainte, e bine ca nu au stat degeaba, dar e groaznic ca trebuia sa o faca pe ascuns ca sa nu fie criticati.

      Copiii mi-au reprosat mult ca toata viata i-am tinut prea aspru desi aveam posibilitati, etc. A fost greu sa traiesti dupa cum vor altii, in anumite lucruri ce par sensibile...ce sa mai zic...

      Ștergere
    7. Anonimule cu barfa ai dreptate intr-un fel, caci majoritatea sunt branhamisti :).

      Analiza unei cauze mai atipica nu cred ca e barfa...Adi chiar a zis ceva ce arata ca e OM "Povestea e mult mai complicata dar nu vreau sa o dezbat pe blog." Vezi? Are bun simt.

      Dar calomnierea, atacul la persoana, acuzatii fara dovezi, fara doi-trei martori, rasism, denigrari, etichetari cu Iuda, Core Datan asa la cine nu ti simpatic, sau nu e in adunarea ta, etc.etc acestea nu le permite nici Biblia, nici legea nici eu.

      Dar in acestea branhamistii sunt SPECIALISTI. Nimeni nu ii poate depasi in astea.

      Ștergere
    8. bine a zis cineva ,si vad ca si tu confirmi, ca asta-i in BLOG DE BRANHAMISTI, ex ,actuali sau in devenire , tot un drac, - sau o legiune- ascunsi in persoane fizice - , dar oricati ati fi, nu uitati ca si Isus Hristos este ACELASI care va veni sa judece lumea dupa Evanghelia apostolului Pavel, pe care a pazit-o si fratele Branham , si a predicat-o IN INTREGIME , dar nu pentru voi, ci doar pentru " cine are O URECHE sa asculte ce zice Bisericilor, Duhul Sfant "

      Ștergere
    9. Nu numai ca esti foarte nepoliticos, dar esti si plin de rautate. Nu uita ca aceia despre care vorbesti asa sunt oameni pentru care Isus a murit, fie branhamisti fie nebranhamisti.
      Musca in alta parte nu aici.
      Sa te ierte Dumnezeu.

      Ștergere
    10. Branham a predicat "tainele descoperite" care e un mesaj fals si haotic imaginar el nu a mai predicat Evanghelia in ultimii ani.
      Tu nu citesti mesajul?

      Ștergere
  4. Si povestea cu vulturul a copiat-o de la altii.

    The Eagle Stirreth Her Nest,C.L. Franklin, Chess LP-21, recorded c. 1953
    It is said that there was a man who had a poultry farm. And that he raised chickens for the market. And one day in one of his broods he discovered a strange looking bird that was very much unlike the other chickens on the yard.
    ...And then one day a man who knew eagles when he saw them, came along and saw that little eagle walking in the yard. And he said to his friend, “Do you know that you have an eagle here?”
    The man said, “Well, I didn’t really know it. But I knew he was different from the other chickens. And I knew that his ways were different. And I knew that his habits were different…”
    But the man said, “Yes, you have an eagle here on your yard. And what you ought to do is build a cage. After while when he is older he’s going to get tired of the ground… “
    And after a while he outgrew that one day and then he had to build another cage. So one day when the eagle had gotten grown...and he began to get restless in the cage. Yes he did. He began to walk around and be uneasy. Why he heard noises in the air. A flock of eagles flew over and he heard their voices. And though he’d never been around eagles, there was something about that voice that he heard that moved down in him, and made him dissatisfied.
    ...He went there and opened the door. Yes. The eagle walked out, yes, spread his wings…and he flew up a little higher and went to the barnyard. And, yes, he set there for a while. He wiggled up a little higher and flew in yonder’s tree. Yes. And then he wiggled up a little higher and flew to yonder’s mountain.
    Yes. Yes! Yes. One of these days, one of these days. My soul is an eagle in the cage that the Lord has made for me. My soul, my soul, my soul is caged in, in this old body, yes it is, and one of these days the man who made the cage will open the door and let my soul go. Yes he will. You ought to be able to see me take the wings of my soul."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da stiam deja de pe siteul believethesign.com. Multumesc pentru postare. Dar nu cred ca vom scoate din noi usor obisnuinta aia cronica de a spune "profetul a zis ca odata a fost un vultur..." sau "si profetul a zis despre Marlyn Monroe" "a zis profetul ca,-virgula- cutare si cutare"...e un virus in noi care are nevoie de mult tip sa fie eliminat...

      Eu vad inca la mine urme puternice de numerologie cronica...nu ca orice legat de numere e gresit, nu, dar de exemplu un amic a fost nr 666 la numarul de pe Fcebook la prieteni si imediat mi-a venit instantaneu gandul din Apocalipsa 666 si ca asa si asa...dar imediat mi-am scuturat capul sa-mi revin din obiceiruile acestui cosmar numit branhamism...asa e si cu cifrele 5, 7, 3, etc....inca fac acele paralele imaginare preluate de la Branham care aproape in fiecare predica spune de asa ceva...ba GRACE, care e har, ba ca 3 e divinitatea Tatal, Fiul, Duhul Sfant...etc....

      Si prezicerea falsa a lui Branham despre anul 1977 este nascuta tot din calcule si numerologie inutila in mantuire, dar foarte utila in matematica si restul domeniilor sociale si economice.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.