sâmbătă, 17 mai 2014

Cine este tradator ?

Lucrurile s-au precipitat dupa ultimul articol a lui Abel si Adi legat de trinitate. A fost ca o bomba. Buuum buuum buuum.

Oamenii care urmeaza mesajul au reactionat emotional destul de grav. Am primit emailuri, sms-uri si telefoane in care fratii si-au exprimat totala dezamagire fata de mine "pe care il iubeau si sperau ca isi revine din ratacire". 

Intradevar de ziua mea, recent, multi prieteni si frati din mesaj, pastori si predicatori mi-au scris si mi-au urat "La Multi Ani". M-am bucurat. Dar acum unii, din tradator, vanzator si razvratit nu m-au scos. Hai sa clarificam.

Sa explic cat mai pe scurt, telegrafic, aceasta situatie total in afara realitatii.

Cine este tradator, vanzator, mincinos?

Sunt eu tradator pentru ca am gasit zeci de falsuri si sute de contradictii in mesaj sau Branham e ca le-a produs?

Branham, ca a mintit ca la raul Ohio a botezat sute si a avut 10.000 de martori sau eu ca am pus dovezile aici, ca nu a fost asa?

Branham, ca a zis ca o voce s-a auzit in public, cu mii si mii de martori, sau eu ca am gasit dovezi ca nimeni de acolo nu a auzit nimic si au fost doar 14 convertiti? Cine e tradator?

Branham, ca a spus ca a avut revelatia Celor 7 Epoci, sau eu si alti frati, ca am gasit ca el a plagiat de la Larkin aproape 100% aceasta lucrare?

Branham, ca a spus ca a fost baptist sau eu ca am gasit -la altii pe site iesiti din mesaj- dovezi clare ca el a fost mereu pastor penticostal la Tabernacolul Penticostal? 

Branham, care se lauda ca nu accepta un Cadillac cadou si ne emotioneaza si il apreciem pentru smerenia lui, sau eu ca am gasit ca de fapt el primise acel Cadillac si am publicat ADEVARUL? Cum ati ajuns sa nu suferiti ADEVARUL? Nu va intrebati pe voi insiva cum ati ajuns asa? Ar trebui.

Cine aduce haosul si dezbinarea in Biserica? 
Branham care spune ca este llie din Maleahi 4:5 sau eu ca am aratat caci Biblia il arata pe Ioan Botezatorul ca fiind Ilie si inca unul vine la Israel? Si nici unul intre ei doi asa cum Branham ne-a mintit! Aici dovezile: http://mesajul.blogspot.ro/2013/05/profetul-ilie-in-grafica-simpla.html

Eu sunt mincinosul sau Branham care se da drept Fiul Omului si ingerul al 7 lea din Apoc 10:7 cand acolo nu exista prezent nici un inger 7?

Cine este mincinosul? 
Branham ca a spus ca a fost in norul ala sau eu ca am pus cap la cap dovezile ca niciodata nu a fost la Flagstaff in 28 febr 1963? 
Aici dovezile: http://mesajul.blogspot.ro/2013/04/norul-buclucas-si-lamuriri.html

Cine e tradator? Cine minte cu adevarat? Fratilor eu vad ca voi chiar nu mai discerneti lucrurile false de cele adevarate. Fara suparare dar asa este. 

Imi pare rau, dar nu e vina mea lipsa voastra de interes pentru adevar si nu sunt vinovat nici pentru emotiile voastre negative si reactiile astea agresive. 


Relaxati-va fratilor, si luati incet lucrurile din mesaj si Biblie, comparati, si judecati voi insiva. Luati exemplu de la pastorul Jeff. El a renuntat dupa 33 de ani la functie, beneficii, cladire, popularitate, succes, faima, zeciuieli si donatii de zeci de mii de dolari lunar, dupa ce a vazut ca asa zisul "mesaj al orei" nu este asa cum s-a spus ca e. 


Fratilor suntem chiar turci de nu pricepem, pentru Numele lui Dumnezeu?

Cine minte aici? Branham care se da profet dar care nu are nici o profetie, care nu este profet al Cuvantului, nu are nici un "Cuvant descoperit", nici invatatura sanatoasa, sau eu care am aratat adevarul pe blog, impreuna cu alti frati?

Cine e necredincios? Eu ca am renuntat la idei false nebiblice pentru adevarul biblic sau voi ca credeti inca, multe invataturi false promovate de Branham?

Eu, ca am gasit in istorie ca "taina" dumnezeirii si a botezului si Cina Domnului si tinuta femeii, nu sunt descoperirile lui Branham asa cum noi fals invatam pe alti oameni, ci sunt preluate de la penticostali si altii sau Branham cand va minte ca el le-a descoperit?

Branham v-a mintit. Branham v-a ratacit. 

De ce, si Branham a urat pe alti crestini si i-a demonizat si acuzat, si noi, doar pentru ca acestia au ales Biblia, Evanghelia simpla, si nu pe "ingerul-mesager" si pe profetul "Ilie" si mesajul lui intortocheat? 


Nu vedeti cum ne-a dezbinat Branham de cei care nu cred minciunile lui?


Cine a prezis fals "sub inspiratie divina" ca in 1977 intram in mileniu si lumea se termina? Eu sau Branham? Sau Adi? Abel? Collins? Jeff? Altii?


Cine a pus pe doi frati (gay) sa ii corecteze si sa-i actualizeze profetiile lui Branham? Eu sau Branham insusi?

Cine este tradatorul?

Cine a citit din presa despre Mussolinii, Monroe, Hitler, masina-ou, falia San Andreas din California, etc. si apoi in mod nesimtit le-a asezat ca fiind propriile lui revelatii si profetii. Eu sau Branham?

Cine le-a facut pe femei scroafe, sugatoare de tigari, galeti de gunoi, dupa ce Domnul l-a avertizat continuu si i-a zis "sa nu mai judece pe nimeni caci nici el nu e mai bun decat cei pe care ii critica." Eu sau Branham? 

Dragii mei, cine v-a mintit ca femeia e creatia diavolului? Eu sau Branham? 

Lista asta este nesfarsita daca reiau toate la un loc, dar nu are rost.

El v-a invatat cate 2-3 variante contradictorii despre o tema din Biblie, nu eu, nu Collins, nu Adi, nu Abel, sau altii frati care au curajul sa spuna adevarul. 

Si inca Branham se pretindea ca el singur descopera Cuvantul, cand vedem ca habar nu are de Cuvant. Atunci cine e tradator? El ne-a tradat increderea pe care am pus-o in ceea ce el ne-a predicat.

Adevarul v-a ranit, fratilor, nu eu. Adevarul a taiat in minciuna din noi si asta a durut. Stiu cum e, caci si eu am suferit mult cand am descoperit minciunile si haosul din mesaj. 

E groaznic stiu. 


Stiu cum e ca dupa zeci de ani petrecuti intr-o miscare, grup, adunare, idee, sa afli ca traiesti intr-o minciuna.


Eu la 22 de ani am venit din Germania inapoi in Romania dupa ce am stat doi ani acolo, am lasat totul pentru mesaj. As fi avut deja mult peste 20 de ani de locuit in Germania. 

Am fost un prost orbit de stralucirea semnelor si minunilor lui Branham si de povestile lui lacrimogene din care multe sunt exagerate ori inventate. 


Orb? Da am fost. Naiv? Da am fost. Prostit de altii care si ei au fost prostiti de altii, si dusi de nas? Da. Asta da. 


Dar tradator? Nici vorba. Voi va simtiti acum dezamagiti si negati adevarul deoarece este prea tare.


Eu nu am avut si nu am de gand sa tradez sa ranesc sau sa jignesc pe nimeni. Da, am gresit in viata mea, da am si replicat uneori pe masura, dar nu asta e intentia mea. Multi ma cunoasteti ca asta nu e stilul meu.

Cine stie aceste lucruri din mesaj -deja sunt tot mai multi- si le-au gasit asa cum sunt, dar ei nu va spun adevarul, ei va mint, ei sunt tradatorii vostrii, nu eu. Nu Adi, nu Abel, nu alti frati care vor sa va ajute prin articolele si comentariile lor. 

Noi ne rugam impreuna pentru voi sa fiti salvati din secta asta falsa. Cum sa va uram? Va iubim, nu va uram.

V-ati pus increderea in Branham in lucruri in care el v-a mintit. Cu voia sau fara voia, habar nu am, nu stiu de ce a facut atata haos omul asta. 

Dar stiu ca asta inseamna tradare. Nu eu si fratii va tradam pentru ca va aratam aceste imense contradictii si falsuri din mesaj.

E ciudat, ca in loc sa "imi multumiti", voi ma denigrati si umiliti. Daca asta e nivelul vostru de spiritualitate, cultura si bun simt, eu nu mai comentez. Acest mod de a acuza si acest tip de nevrotism l-ati mostenit de la Branham.

Totusi, am o intrebare pentru voi. VOI CAUTATI ADEVARUL IN VIATA, SAU DORITI SA APARATI CEVA CE S-A DOVEDIT FALS? 

Stiti ce dragii mei? Continuati tot asa, daca asta va satisface egoul vostru masculin. Dar sa stiti ca sunteti toxici si negativisti fratilor, iar asta nu va ajuta deloc in nici un fel. 

Ce vreau sa va invat este ca: 


Atitudinea asta, cuvintele dure, emotiile negative, atacurile voastre nu fac mesajul lui Branham sa devina brusc adevarat. Hocus-pocus. Nu. Nu exista magie care sa faca asa ceva. Adevarul lui Dumnezeu este indestructibil iar "mesajul orei" este deja desfiintat total.

Intelegeti dragi frati? Eu sper ca da.


Voi inca folositi mereu cuvinte lipsite de adevar si intelepciune. De atatia ani nu ati schimbat nimic la voi, la felul de comunicare, la modul de abordare intr-o discutie...ma mira...sau de fapt nu ma mai mira...


Pe mine nu ma afecteaza jignirile voastre ca de copii de gradinita imaturi. Dar regret foarte mult ca inca stati in minciuna si imaturitate desi sunt un nor mare de dovezi ca mesajul nu este ce ni s-a spus ca este.

Eu va iert. Va iubesc, si stau pentru adevar ca intr-o zi sa va ajute.

Raspundeti sincer la cateva intrebari de aici de jos si aflati unde stati cu adevarat si aflati ca ce credeti voi nu este "Cuvantul descoperit" si ca traiti in eroare.

11 comentarii:

  1. Ei sunt niste tradatori fiindca esti bun doar cat timp esti in mijlocul lor si gandesti ca ei.Daca incepi sa ai pareri proprii si sa-ti pui diferite intrebari atunci te dau la o parte.Pot sa vina sa confirme foarte multi oameni care au frecventat adunarile lui Branham.Daca spui neclaritatile din mesaj atunci nu esti deloc tradator ci luptator,invingator fiindca ai curajul sa pui la indoiala pretentiile divine megalomane ale unui individ de acum 50 de ani.Cum pot sa evolueze niste oameni care isi limiteaza gandirea,emotiile,tot ce tine de natura de OM, la predicile unui individ decedat de acumm 50 de ani?

    RăspundețiȘtergere
  2. LILIACUL

    Demult de tot s-a iscat mare război între animale şi păsări. Liliacul nu se alătură nici unora nici celorlalţi şi tot aştepta să vadă cum se va sfîrşi înfruntarea.
    La început păsările se dovediră mai tari decît animalele şi atunci liliacul se dădu de partea lor — zbura cu ele şi spunea că-i pasăre, dar mai tîrziu, cînd puterea animalelor începu să precumpănească, liliacul se dădu cu animalele. El le arătă dinţii din gură, labele, sfîrcurile pieptului, susţinînd sus şi tare că este animal şi că le iubeşte numai pe ele. Cînd, în cele din urmă, izbîndiră totuşi păsările, liliacul vru să treacă de partea acestora, dar păsările îl alungară.
    Nici de partea animalelor nu mai izbuti să treacă, şi de atunci liliacul trăieşte prin beciuri, prin scorburi, zboară numai pe înserate şi nu se mai dă cu niciuna din părţi

    RăspundețiȘtergere
  3. viorele ai ramas cu sechele din branhamism.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am făcut doar practica observationala.
      Mai sus am răspuns la întrebarea "Cine este tradator? "
      Într-adevăr am văzut mulți care au rămas cu sechele. Mie OLARUL mi-a dat o constituție mai robustă și am trecut nevătămat.

      ULCIORUL ŞI CEAUNUL

      Un ulcior şi un ceaun se luară la harţă. Ulciorul îl tot ameninţa pe ceaun că are să-i tragă o scatoalcă. Ceaunul spuse:
      — Că-mi tragi tu o scatoalcă, că-ţi trag eu una — tot una va fi. Tu ai să te alegi cu capul spart, nu eu.

      Ștergere
    2. Cine nu are sechele?

      Mai mari mai mici...cred ca toti avem inca...parerea mea...radacinile branhamismului sunt adanc infipte in noi...ideile lui Branham despre oameni, viata, imbracaminte...acuzatiile lui, rautatea lui fata de alti crestini care nu au acceptat ca e Ilie si ca e Inger, tipetele lui...sunt cu noi...e un cosmar tot ce e in secta aia...si oamenii inca nu vad nimic...

      Eu inca am mici sechele...la nivel mental...plus obiceiurile antrenate zi de zi timp de peste 20 de ani...cand vad o femeie cu parul scurt in adunare "o judec"...cand vezi ca are un lantisor sau cercei...sau e in pantaloni...inca tot vad...poate in subconstient judec...

      Odata am ajuns in fata la 300 de oameni si imi venea sa zic tot "profetul a spus"...m-am blocat...eram derutat...mi-am dat seama apoi cat de adanc am fost in branhamism...ne-a otravit si imbolnavit rau de tot toxicitatea ideilor branhamiste...

      Sau vrea sa ne spuna Viorel ceva intelept. Ce ai vrut sa ne spui cu asta Viorel?
      E ca si vorba aia cine cauta doua scaune ramane fara nici unu, sau cine fuge dupa doi iepuri...ii pierde pe amandoi...

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. “Singurii care se supara atunci cand aud adevarul sunt cei care traiesc in minciuna.”

      Ștergere
    5. Sa fie asta motivul pentru care nevrotismul si ura a inlocuit iubirea adevarata si autenticitatea in mesajul orei?

      Cat de mult seamana acest studiu de specialitate cu ceea ce noi eram inainte, inca suntem afectati sau suntem inca in mesajul orei:

      "Am constatat ca oamenii care vorbesc cel mai mult despre iubire nu au cunoscut-o niciodată. Se autoiluzioneaza, se amăgesc pe sine si pe ceilalți cu acest cuvânt "magic", insa nu este nimic real in spate. Sunt oameni narcisici, egocentrici si manipulatori, lipsiti de profunzime si de trairi autentice.

      Unii dintre ei propovaduiesc iubirea divina si își induc, lor insile si celorlalti, trairi care pot fi descrise in terminologia de specialitate ca si delir mistic. Sunt atat de multi oameni care se refugiază in religie si promovează "iubirea divina", insa sunt conflictuali, plini de ura si resentimente la adresa semenilor lor.

      Simpla aderare la un sistem de credințe nu te face un om mai bun sau mai luminos. Daca doar repeți niste cuvinte sau iti induci niste trairi "inaltatoare" faci mai mult rău decât bine psihicului tau, pentru ca el se cliveaza in părțile care sunt in contrast. Astfel vei da naștere unui conflict intrapsihic care va duce la alte probleme, poate chiar mai grave.

      Refugierea in "trairi" mistice sau in cuvinte marete fără substrat, nu reprezintă o soluție viabila prin care sa-ti rezolvi probleme (psihice sau de alta natura)." Ursula Sadner, psihoterapeut
      lica

      Ștergere
    6. Ce mare adevar!!! ei promoveaza iubirea pentru Mesaj dar sunt plini de rautate fata de alti care cred in Evanghelia Domnului nostru Isus.

      Ștergere
  4. “Singurii care se supara atunci cand aud adevarul sunt cei care traiesc in minciuna.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Se agita si se cearta imediat ce ii intrebi ceva ce nu le convine. E o mare dovada ca nu au argumente.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.