vineri, 25 iulie 2014

Avion prabusit cu tineri de la mesaj

Au venit din Tabara de tineri organizata de VGR. Din pacate nici unul din cei patru nu a supravietuit accidentului. 

Sincere condoleante famililor indurerate.



35 de comentarii:

  1. Dureros. Domnul sa fie cu cei dragi ai lor, sa-i intareasca si sa le dea pace...

    Pilotul era cam tanar, numai 22 ani, probabil ca nu avea atata experienta de zbor.

    ABEL

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca o stire interesanta care va poate lamuri de ceea ce este sfarsitul timpului de har

    http://www.stiricrestine.ro/2014/07/22/tony-palmer-prieten-al-papei-si-omul-de-legatura-dintre-vatican-si-penticostali-moare-intr-un-accident-de-motocicleta/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un accident stupid, asa cum a fost cel al copiilor din Arizona, sau al celor din avionul MH-17.

      Aceasta este viata, fiecare poate ajunge in situatia asta. Trebuie sa fim pregatiti, sa nu ne "alipim" prea mult de lumea aceasta, pentru ca suntem doar "in trecere" prin ea.

      Nu are insa nici o legatura cu sfarsitul vremurilor (de har), toate sunt insa "vesti proaste" din punctul omenesc de vedere...

      Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti, si pe cei care au pierdut oameni dragi, in orice fel de accidente...

      Shalom
      ABEL

      Ștergere
    2. Nu inteleg ce legatura are intre moartea unui motociclist si sfarsitul timpului de har.Doar nu era acel motociclist barometrul pentru vremea harului? :))

      Cred a-ti luat-o razna mai branhamistilor...nu stiu cine va invata sa faceti tot felul de legaturi bolnavicioase dar se vede gandirea paranoica din spatele a ceea ce scrieti.

      Ștergere
  3. Sa va dau un citat mai clar si limpede poata asa intelegeti ca Fr Branham a fost Ingerul Bisericii Laodicea

    Deja nu mai protestăm

    Captură

    Palmer, îmbrăcat în negru şi cu cămaşă cu guler clerical, a proclamat atunci: „Deja nu mai protestăm în contra doctrinei mântuirii a Bisericii Catolice; acum predicăm aceeaşi Evanghelie” şi în continuare a pus video-ul papei. La acea reuniune din Texas, pastorii au consimţit cu tărie la aceste mesaj şi după video, au intrat într-o rugăciune spontană, cerându-i lui Dumnezeu unitatea creştinilor şi binecuvântare pentru papa Francisc.

    O vizită la Vatican



    Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro Tony Palmer – prieten al papei şi omul de legătură dintre Vatican şi penticostali – moare într-un accident de motocicletă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista nici o legatura intre ingerul Bisericii Laodicea cu Branham si ideea ta de mai sus.

      Adventisti si martorii lui Iehova au aceste invataturi ale unirii catolicismului cu protestantii de cateva sute de ani, iar Branham le-a preluat de la ei, asa ca nu exista nici o legatura.

      Inainte de a scrie ceva mai pune mana si documenteaza-te, caci scrii doar aiureli.

      Ati fost spalati pe creier cu teoriile conspiratiei acordand merite lui Branham pentru invatatura lui Luther sau Ellen White sau Russel despre aceste subiecte anti-catolice.

      Ca sunt adevarate, ca nu sunt adevarate aceste idei, este un alt subiect de discutat.

      Voi, inafara de frica si manipulari politico-religioase nu aveti nimic. Cum poti fi atat de slab in Scripturi si istorie cu inventii si multa eroare? Esti raspunzator.

      Ștergere
  4. Va invit sa comentati si sa criticati mesajul orei aici pe noul blog la final adevarul este ca se va releva atat pentru cei cel cauta cat si pentru cei ce nu inteleg

    www.facliaiubiri.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dane draga. Nu e vorba de criticat mesajul ci e vorba de a evidentia erorile si minciunile lui vis a vis de Biblie. Ar trebui sa iti fie jena totusi sa aperi MINCIUNA and stii bine deja si tu cat de fals este mesajul si cum contrazice Biblia. De ce aperi miniciuna? Ar trebui sa te intrebi.

      Adevarul nu trebuie sa se mai "releveze" ci este deja revelat in Domnul Isus Cristos. El este CALEA ADEVARUL SI VIATA. El ne cheama la Evanghelie, la pocainta, la recunoasterea Jertfei Supreme de la Cruce si la a ne da "toate silintele" s aunim virturi, calitati, sa lucram fiecare cu darul sau, talantul lui s ail inmulteasca fiecare cum Domnul a poruncit.

      NICAIERI IN BIBLIA LUI DUMNEZEU NU SE SPUNE SA CREZI PE UN "INGER" MAI ALES CARE MINTE SI VORBESTE CLAR IMPOTRIVA SCRIPTURII.

      NICAIERI BIBLIA LUI DUMNEZEU NU NE CERE SA FIM IZOLATI SI SCLAVII UNEI SECTE CARE CALCA CU STIINTA SFINTELE INVATATURI ALE CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

      Inceteaza odata cu minciuna.

      Daca ai dovezi biblice si istorice si din viata lui Branham ca ce am scris eu Adi, abel altii frati aici sau alte siteuri, atunci te rog fa-o. E foarte bine venit.

      Dar daca vii iarasi cu aberatii, te rog mai bine bucura-te de blogul tau, transmite prin el valori, intelepciune, bucurie si inspira cititorii tai sa fie mai buni in ce sunt si in ceea ce fac. OK? Domnul fie intelepciunea ta.

      Mult succes Dane.

      Ștergere
    2. Pot sa spun ca nici macar iubire nu exista in cadrul asa zisului mesaj.Oamenii sunt invatati sa ii priveasca pe altii care nimicuri,ca ceva fara valoare,ca niste credinciosi de mana a doua,a treia...chiar daca ei sunt vazuti neprihaniti prin sangele Domnului .

      Deci mi se pare ca incercati sa va ascundeti dupa denumiri siropoase,sa salvati cumva acest mesaj al lui Branham care este plin de ura si de venin la adresa altora care credeau diferit de el...

      Dar din fericire D-zeu ne vede diferit de cum ne vad toti sectantii si sefii de secte cre(s)tine unde predomina un guru pe post de ales al divinitatii...branhamistii cu Branham,frankistii cu E.Frank...mai e unul prin Africa care se crede proroc si care il imita pe Branham pana acolo incat merge si el la vanatoare intocmai ca Branham....

      Ștergere
    3. Astia toti care se cred unici si speciali sunt ca si Pacala caruia ii placea sa profite de prostia altora...toti acesti mascarici au adunat sume fabuloase din naivitatea altora.

      Ce mai pot sa spun?Ion Creanga e mereu actual...

      Ștergere
    4. Sunt naivi. Da, Creanga si Caragiale :)

      Ștergere
  5. Ma-m referit la revelatie la faptul ca Fr Branham nu este un plagiat asa cum inclinati voi sa credeti Abel Adi si Simeone asa cum si pamantul este plat si cred ca se va descoperi toate la timpul sau asa cum Dumnezeu stiu ca lucreaza in timp la fel cum a facut totul in 7 zile asa cum pentru sambatari si pentru adventisti nu este alta zi de inchinare decat ziua a 7 si este sunt dovezi biblice caci ziua de inchinare si de lauda pentru Domnul Isus Cristos este Duminca la fel este si sunt dovezi biblice si pentru acest mesaj al orei care este trimis de Dumnezeu pentru noi in timpul acesta de aceea stim ca suntem in Laodiceea in privinta asta am spus ca adevarul se va releva sigur El este descoperit pentru cei ce cred in Numele lui Isus Cristos caci pentru si prin El avem iertarea pacatelor dar avem nevoie si de prooroci care ne-au vestit deja cele ce au sa se intample deci nu suntem in necunostinta de cauza nai sa poti sa spui atunci pai sti Doamne nu am stiut.Uite aici ce spune scriptura in privinta asta

    Toti prorocii marturisesc despre El ca oricine crede in El capata, prin Numele Lui, iertarea pacatelor." (Fapt.10:43)

    Deci uite ce fac prooroci marturisesc
    Domnul Isus Cristos sunt sigur ca va arata la timpul potrivit toate lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. WMB este un invatator mincinos fiindca a spus ca ingerul laodiceean va fi in viata la revenirea lui Hristos.Apoi a spus cu tupeu ""asa vorbeste Domnul"". Din cauza acestei invataturi multi credeau ca in timpul lui revine Isus si nu numai atat dar prin aceste invataturi eronate i-a legat pe multi de persoana lui si adeptii lui asteptau ca el sa invie,fiindca nu le venea sa creada ca Branham a murit si Isus Hristos nu a venit...

      Si asta e numai dintre invataturile lui eronate,scoase din maneca.Mai sunt alea cu divortul dintr-un motiv stupid:"daca femeiia isi taie parul"".

      Obserrva atent care sunt motivele de divort enumerate de Isus,de apostoli apoi compara cu ceea ce a invatat Branham ca si ""revelatie"". Ai sa descoperi un Branham care le scoate din maneca adica inventeaza invataturi,sau le preia de la altii gen dr.Larkin apoi urla de la amvon ca sunt descoperirile lui proprii...e corect sa faca asa ceva?

      Daca erau taine revelate atunci alta atmosfera era in bisercile cu invatatura lui Branham fiindca ce este de la D-zeu produce zidire,produce pace intre frati...dar din pacate nu aveti intre voi decat dezbinari si duhuri de mandrie carora le place sa se compare cu altii,multa rautate si ingamfare...

      Se vede ca nu au fost revelatii divine ci doar capriciile religioase si grandomania mistica a lui WMB...

      Ștergere
    2. Daca nu stii despre ce vorbesti este problema ta.
      Documenteaza-te si tu si vezi de unde Branham a copiat si plagiat Cele 7 Epoci. De la Clarence Larkin asta si el se scapa si o spune. Daca nu cunosti subiectele despre care vorbesti, de ce mai vorbesti? Afla adevarul si documenteaza-te nu veni aici total nepregatit pentru ca nu mai suntem copii pe care sa ii manipulati cu minciunile voastre, cum face si behaitul si altii pe siteurile si blogurile lor.

      Sunteti promotorii minciunii chiar daca nu vreti sa fiti asa, ati ajuns asa.

      Cum spui tu ca Branham nu e plagiat cand exista dovezi nenumarate? De fapt da probabil Larkin s-a trezit din morti si l-a ascultat pe Branham predicand Epocile. Traiti intr-o prostie si eroare uriasa.

      Nu te supara, am tot incercat sa te ajut.

      Tu ma barfesti pe alte bloguri, la alti frati, ma faci peste tot Core Datan si Abiram, ca si cum Isus nu a murit pentru mine.

      Incerci sa ma etichetezi cu nume negative...acest comportament al tau arata din ce e facut branhamismul care te influenteaza...dar nu stii ca tot ce spui despre altii ca sa ii jignesti, arata ca tu esti acel tip de om...te porti ca un copil prost crescut si fara bun simt.

      Eu am vrut sa te motivez sa cauti, sa cercetezi, sa apesi butoanele adevarului din sufletul tau, dar vad ca nu intelegi notiunile de baza ale credintei si unui dialog constructiv. Se pare ca rabdarea mea cu tine, te-a facut arogant si nu mai deschis in cautarea realitatilor despre mesaj.

      Imi pare rau pentru tine.

      Un lucru importanat pe care voi nu l-ati inteles este ca este absolut normal ca cineva sa nu creada mesajul atunci cand descopera atat minciuna in el, si mai mult sa scrie despre asta.

      Iti mai zic un adevar simplu dar dur. Gandirea primitiva si toxica pe care o aveti voi este o gandire de cea mai joasa speta sub-umana. Adica voi ati vrea ca in fata tuturor minciunilor si falsurilor dovedite din mesaj, noi sa tacem, sa nu avem opinii, sa nu ne exprimam, ba sa stam cuminti ca si cateii mici si fricosi in fata lupilor?

      Adica vreti sa spuneti ca trebuie sa credem orbeste pe Branham chiar daca minte si minte si minte la foc continuu? Nu mai ai rusine si respect pentru Biblie?

      Acest tip de gandire pe care il aveti si promovati, ESTE IGNORANTA, MEDIOCRITATE, MOARTE SI OTRAVA! Este o gandire bolnava specifica sectantilor. Adica voi vreti sa nu spunem nimic? Ne legati la gura? Voi vreti sa luptati cu cineva legat la maini si la gura? Cum de sunteti atat de inculti?

      Sa nu o iei ca un afront personal, dar sunteti unii dintre cei mai redusi, nespirituali, inapoiati si inculti oameni din cati am avut ocazia sa cunosc in 25 de ani.

      Fratilor care cititi, va rog nu o luati personal. Luati-o ca un diagnostic si cautati tratament. Nu este un atac, este o concluzie certa.

      Am credinta ca sunteti mult mai buni decat secta asta v-a creat.

      Sunteti mult mai capabili decat minciuna v-a format. Am incredere in voi ca veti reflecta si veti iesi biruitori din intunerec si minciuna. Regasiti chipul lui Dumnezeu din voi si lasati-l sa exprime iubirea, adevarul, pacea si neprihanirea pe care o avem in El. Lasati-l sa manifeste bunatatea si intelepciunea lui Dumnezeu.

      Am incredere ca veti reusi. Shalom tuturor.

      Ștergere
    3. In time management exista aceasta regula de aur, de care spui tu. Identificarea "hotilor" de timp care este cea mai mare resursa a noastra.

      Am calcat aceasta regula inadins, cu speranta ca totusi va incepe sa isi puna serios cateva intrebari el si alti urmasi ai mesajului...totusi...E OM, NU E BOU..sau ma rog...:D

      Amin asa e, multumesc.

      Ștergere
  6. O alta nedumerire de a mea este faptul ca voi nici macar nu atacati biserica romano catolica deloc si nici cei care sunt in culte voi doar pe Fr Branham si mesajul cred ca prin simplu fapt ca ati fost voi amagiti caci vad ca cu sambatari nu aveti treaba de adventisit nici atat care tin ziua de sambata ca zi de inchinare voi ii dati una intru-na doar cu mesajul orei cu restul miscarilor false care cu adevarat sunt false nu le aduceti in discutie deloc aici Fr Branham parca va lovit in cap si cu Fr Frank vorbindu-va de aceste descoperiri ori eu nu cred ca a plagiat si a vorbit de la Domnul Isus Cristos chiar daca voi nu vreti a crede acest lucru la fel cum nu credeti nici biblia care spune ca pamantul este plat pentru ca in Psalmul 75 versetul 2 pur si simplu negati cu Asa vorbeste Domnul si unde nu spune nici Fr Branham nici nimeni si chiar insusi Domnul Dumnezeu spune

    2. "Atunci cand va veni vremea hotarata", zice Domnul, "voi judeca fara partinire.
    3. Poate sa se cutremure pamantul cu locuitorii lui: caci Eu ii intaresc stalpii." (Oprire)

    spuneti-mi aici este Asa vorbeste Domnul ori dupa voi pamantul este o minge de fotbal si negam ce spune aici ???Subliniez acest lucru deci eu mint sau cine? daca scrie limpede si clar zice Domnul este cu Asa vorbeste Domnul sau nu pentru voi lamuriti-ma aici.Va multumesc.Ori tot Branham minte si aici si eu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai adventistii nu fac rau la nimeni, catolicii saracii, nici atat. De ce sa-i atacam deci? Mesajul este cel care ne distruge vietile si incearca sa ne faca sa nu mai fim oameni.

      Numa bine si binecuvantare
      ABEL

      Ștergere
    2. Branham minte! Pamantul nu e patrat si nici plat, ci rotund!
      Iov 26:7 El întinde miazănoaptea asupra golului, şi spânzură pământul pe nimic.

      Isaia 40:22 El şade deasupra cercului pământului, şi locuitorii lui sunt ca nişte lăcuste înaintea Lui; El întinde cerurile ca o maramă subţire şi le lăţeşte ca un cort, ca să locuiască în el.

      In versetul citat de tine nu ne dovedeste ca pamantul e plat sau patrat (Poate sa se cutremure pamantul cu locuitorii lui: caci Eu ii intaresc stalpii." ) Trebuie doar inteles sensul la care se refera , aici pot sa iti mai dau un verset ca sa vezi ca daca nu intelegi sensul nu prea poti sa intelegi :
      Proverbe 8:29 când a pus un hotar mării, ca apele să nu treacă peste porunca Lui, când a pus temeliile pământului,
      Ce ar trebui sa intelegem ca pamantul e construit ca si o casa ca sa aiba temelie? Aici trebuie inteles sensul de temelie!

      Ca sa intelegi mai bine ceea ce ni sa explicat la scoala in clasa a sasea, cauta "Google Maps" si o sa vezi ca pamantul e rotund!

      Ștergere
    3. Proverbele 8:31 jucând pe rotocolul pământului Său şi găsindu-mi plăcerea în fiii oamenilor.

      Ștergere
  7. Pai ce sa mai pot zice atunci mai lasat fara comentarii.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romani 12:17 "Urmariti ce este bine, inaintea tuturor oamenilor. 18. Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii."

      Ștergere
  8. Invatatura care ai primit-o si ti-ai insusit-o te va duce cu Isus.Restu sunt povesti Drumul nu este usor caci pe poarta ingusta e lupta fara lupta nu vei putea capatat cununa vietii.

    ca nu cumva sa va stricati si sa va faceti un chip cioplit sau o infatisare a vreunui idol sau chipul vreunui om sau chipul vreunei femei, (Deut.4:16)

    "Blestemat sa fie omul care va face un chip cioplit sau un chip turnat, caci este o uraciune inaintea Domnului, un lucru iesit din maini de mester, si care-l va pune intr-un loc ascuns!" - Si tot poporul sa raspunda: "Amin! - (Deut.27:15

    Domnul sa va binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iacob Dan, Aici l-ai inclus si pe Branham (ca nu cumva sa va stricati si sa va faceti un chip cioplit sau o infatisare a vreunui idol sau chipul vreunui om sau chipul vreunei femei, (Deut.4:16)

      "Blestemat sa fie omul care va face un chip cioplit sau un chip turnat, caci este o uraciune inaintea Domnului, un lucru iesit din maini de mester, si care-l va pune intr-un loc ascuns!" - Si tot poporul sa raspunda: "Amin! - (Deut.27:15)
      Daca nu ai facut-o esti partinitor!

      Ștergere
    2. Iacob Dan sa stii ca acel nor pretins supranatural este exact un chip cioplit facut de mana omului deoarece D-zeu nu face asa ceva potrivit lui Deuteronom .Corect? Si daca unii se mai si inchina inaintea lui atunci ce pot zice? Crezi ca D-zeu a facut chipul lui Isus ca oamenii sa il aiba pe pereti ca o icoana?

      Ștergere
    3. Nu are nimic de a face cu invatatura .Untedelemnul fecioarelor nu era litera ci prezenta Duhului Sfant care este viata lui Isus in tine,in mine...aceasta produce efecte in exterior adica roadele Duhului...Este ca si cum ai spune ca un pom fructifer are viata in el dar nu are nici un rod.Pai prin ce face dovada ca are viata in el? Prin frunze sau prin roadele lui placute la vedere?

      ""Asa si oamenii sa vada faptele voastre bune si sa laude pe Tatal vostru care este in ceruri"".

      Isus si apostolii doar de roade vorbesc,de imbracarea cu Hristos adica personalitatea noastra sa ajunga sa manifeste cele 9 roade ale Duhului Sfant.Si asta nu se face printr-o invatatura deosebita adica prin puterea literei ci printr-o inima schimbata si inviata la o viata noua pentru Dumnezeu. Poti sa ai toate tainele dar daca nu ai dragoste,compasiune,esti nimic.Adica daca nu ai roada principala,cea care le produce pe celelalte,atunci esti doar ceva care face galagie,pentru diferite interese:unele ale Ego-ului adica sa te simti diferit ,deosebit si pe altii sa ii vezi crestini de mana a doua,a treia; unele ale adunarii-interese si legaturi financiare....etc .

      Ștergere
    4. ""Litera omoara dar Duhul da viata"". Isus Hristos

      "" Cuvantul produce nasterea din nou, trebuie sa ai descoperirea,daca nu crezi mesajul orei nu esti in mireasa..."". Branhamistii,frankistii....etc

      Ștergere
  9. Nu va suparati dar cred ca voi nu ati inteles nimic din ce a vrut sa spuna Fr Branham in mesajul sau si privind povestea aceasta cu cei 7 ingeri pe care voi sustineti ca este doar un biet norisor si atat Branham a vrut sa spun ca Isus s-a aratat la Tucson pentru el la fel cum si lui Pavel i s-a aratat tot pe cer si chiar i-a vorbit lui Pavel Saule Saule pentru ce ma prigonesti aici unii auzeau glasul iar altora nu le era dat sa auda glasul si vedeau doar lumina aici este explicatia si cu acest lucru pe care voi il numiti un biet norisor de la o explozie de la o racheta si ceea ce unii vad cei 7 ingeri care sunt in Apocalipsa formand chipul lui Isus pe cer sper sa intelegti ceea ce vreau sa spun eu am inteles asta unora le este dat sa creada asta cu cei 7 ingeri formand chipul lui Isus iar celorlalti nu le este dat sa inteleaga asta decat povestea cu norisorul.Totusi ultima slujba trebuie sa fie intocmai ca si prima slujba ca si ceea pe care Pavel a avut-o deci sincer va intreb trebuie sa vina cineva care sa anunte reveniirea Domnului Isus Cristos la fel cum Ioan Botezatorul a premers prima venire si daca da cine va fi acela ma gandesc ca tot un prooroc sau ii stiti voi numele cumva?Sper sa imi raspundeti limpede .Domnul cu voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bine ca citesti un pic aici. Esti un om ramas in urma cu toate informatiile.
      http://mesajul.blogspot.ro/2014/01/25-de-intrebari-pentru-cei-ce-urmeaza.html

      Ștergere
    2. E mai usor sa spui ca Isus sa aratat la Tucson asa cum sa aratat lui Pavel.Apoi sa dormi linistit ca doar tu si adunarea ta sunteti pe placul lui D-zeu si restul sunt o pleava. Dar este mai greu sa cercetezi acest nor ,si daca cercetai aflai ca dupa cateva ore de la aparitie norisorul era doar o fasie luuuunga pe cer...adica din nor atat a mai ramas. Plus ca Branham nu a fost la vanatoare in 28 februarie ci doar in 6-9 martie.

      Si cel mai important este ca oamenii au luat poza cu Isus si au potrivit-o frumos in acel norisor.Nu cred ca ai stiut acest amanunt.Poza originala nu avea nici un chip al lui Isus.

      Ștergere
    3. Branhamistii cred ca D-zeu face sa apara chipul Fiului Sau in aer...pentru ce? sa se inchine oamenii la el? Pai D-zeu face sa apara chipuri cioplite? El uraste orice reprezentare a Lui.Spune foarte clar in Exod.Adica voi criticati cand catolicii spun ca a aparut fecioara Maria in aer,dar voi aveti chipul lui Isus tot in aer...interesant comportament.

      Pai daca ingerii calca in picioare Biblia si fac sa apara chipul lui Isus atunci pentru ce mai acuzati pe ortodocsi ca au picturi cu ISus? In esenta e acelasi lucru...ce comedie ieftina

      Ștergere
  10. http://vimeo.com/bennyhinn/review/101945290/001a225e31

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce circ de prost gust..mai vine si in masini scumpe. dar vorba romanului: ""prost nu e cel care cere ,cel care da.."". :)

      Ștergere
    2. Oamenii sunt flamanzi dupa Cristos. Daca cineva Il primeste pe Domnul asta este important. Slava Lui ca inca cheama si cauta poporul pentru mantuire.

      Ștergere
    3. Pavel spune ca "Unii, este adevarat, propovaduiesc pe Hristos din pizma si din duh de cearta; dar altii, din bunavointa." Important e ca Il vestesc pe El nu pe ei insisi sau pe alt idol. Fiecare va da socoteala pentru ce face in mod personal.

      Ștergere
    4. Sunt de acord ca exista multe motive pentru care unii propovaduiesc pe Hristos, dar asta nu e treaba noastra neaparat. E extraordinar sa vezi multimile ca accepta pe Isus si mantuirea Sa. Mai ales in tari cu majoritate necrestina.

      Eu am invatat in ultimii ani sa ma feresc de tot felul de manipulatori, sa-i observ, dar am invatat si sa privesc la valorile si lucrurile bune dintr-o organizatie, a unui lider, a unei persoane influente si nu la slabiciunile lor, neaparat.

      Nu vreau sa aduc in noua mea viata toate modalitatile branhamisto-frankiste de a uri si critica distructiv orice om, orice, dar absolut orice care nu corespunde cu anumite idei ale mele sau cu mine in general.

      De obicei cand criticam in mod obiectiv, dovedim maturitate iar cand o facem in mod subiectiv dovedim ca ceva ne racaie inauntrul nostru.

      Va dati seama cand citesc acum o predica a lui Branham sau aud un citat aiurea, sunt absolut uluit de cata prostie zacea in mintea lui si cum incerca sa amestece sfantul Cuvant cu ideile lui toxice. Si reusea.

      Branham transmitea Cuvantul deseori,-mai ales dupa 1958- prin filtrul Sau bolnav de ura fata de femei, fata de societate, invidie fata de alti predicatori de succes care l-au depasit cu mult.

      A modificat esenta Bibliei doar pentru a se potrivi cu ideile sale mediocre izvorate din lipsa educatiei in Cuvant si in societate.

      De foarte multe ori ceea ce el numea "Duhul Sfant acuza" erau emotiile lui negative si nelinistea pe care i-o dadea propria nesiguranta, si alte afectiuni psihologice pe care chiar el le recunoaste.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.