joi, 28 martie 2013

Norul buclucas si lamuriri

Sper ca polemicile inutile si lipsite de rost s-au oprit. 

Eu m-am decis, dupa cum am comentat in blog, nu voi mai raspunde cu aceeasi moneda. Dar nici nu voi mai publica asemenea atacuri ieftine. A fost bine totusi, ca asa pot vedea ce e in inima omului. 

E adevarat ce s-a spus: "da-i puterea cuiva daca vrei sa îi cunosti caracterul." Sau "arata-te slab si vei vedea cine doreste sa te doboare" a mai spus un intelept.

Am recunoscut si eu partea mea de vina ca la un moment dat am raspuns uneori pe masura atacului si nu am cautat intelepciunea divina din mine in acel moment desi simteam ca nu e ok ce fac. Am gasit-o acum din nou.

Am vazut ca daca am fost permisibil si binevoitor am fost efectiv calcat in picioare si atacat personal fie cu unele adevaruri, fie cu unele dintre cele mai grosolane si nesimtite minciuni. Asa le place lor sa faca si apoi sa se retraga. Treaba lor. Daca va ajuta pe cineva sa aleaga corect merita. Nu ma plang. Am spatele calit.

Am gasit cateva imagini si am zis sa le public in ordinea cat mai clara, sa fie simplu de inteles pentru cititori. Este vorba despre date clare, dovezi care arata ca Branham nu are nici o legatura adevarata cu acel nor asa zis "supranatural" care a fost pozat in 28 februarie 1963. 

Branham si fratii au schimbat cuvantul "MISTERIOS" cu "SUPRANATURAL."

De unde pana unde fratilor? O minte dereglata si mistica face asa ceva. 

Adica la voi, orice este misterios este si supranatural? MA FACETI SA RAD SI SA PLANG IN ACELASI TIMP. Va rog potoliti-va.

(Aici este primul articol din acest blog despre norul din 28 februarie.
http://mesajul.blogspot.ro/2012/11/eroarea-cu-asa-zisul-nor-supranatural.html )

Problema cea mai mare nu este daca norul este fum de la racheta sau nu, desi avem dovezi incontestabile aici, ci faptul ca Branham nu a fost in zona acelui nor cand acesta a aparut, ci la o distanta de peste 320 km si la o cu totul alta data nu la 28 februarie asa cum el spune de nșpe mii de ori. Asta tot din spusele sale o stim, deci nu este speculatie, dar si din dovezile evidente de pe CD-uri cu mesajul lui, unde vedem ca in 4 martie 1963 era inca la Houston, Texas, nicidecum nici la Sunset, SI NICIDECUM LA FLAGSTAFF, sub nor, unde acesta a aparut. 3 erori constante. El ajunge abia pe 6 martie 1963 la vanatoare dar repet, la o distanta de peste 320 km de locul aparitiei norului in urma cu peste o saptamana.

Imi amintesc cand am descoperit aceste neconcordante cum cautam sa le leg sa se potriveasca numai sa imi apar profetul si ideile mele din mesaj despre nor, apoc 10, Luca 17, etc care sunt strans legate cu ceea ce am crezut mereu cu toata inima mea. Am cedat greu adevarului. Poate si de asta am avut asa un timp de greu in viata mea. Ma impotriveam adevarului desi stiam ca PRACTIC nu erau adevarate multe lucruri dinmesaj. 

Iata mai jos cateva imagini si comentarii interesante despre norul buclucas.


Ziarul local din 1 martie (a doua zi dupa 28 februrie) in care se scrie 
despre pagubele facute in 28 februarie 1963 in zona lor. A fost o explozie mai deosebita poate si de aceea norul a fost atat de mare.


Raportul rachetelor lansate pe 28 februarie 1963 si cele care au esuat.






Raportul de la desfasuratorul lansarilor de rachete Thor la 28 februarie 1963

































Distanta dintre Flagstaff, la aparitia norului la 28 februarie 1963 si locul de vanatoare a lui Branham din 6 la 9 martie 1963 de la Sunset Peak, langa Sabino Canyon




























Traseul de la vest spre est catre Flagstaff, a vantului, norului si a locatiei in desert a experientelor celor de la USA Air Force in 28 februarie 1963. In dreapta jos SUNSET PEAK este locul unde Branham a mers la vanatoarea de javeline cu permisul de vanatoare dar numai incepand cu data de 6 martie.
Norul in zona Flagstaff in 28 februarie 1963 publicat in aprilie. Inca Branham nu stia de nor, desi fusese publicate deja poze in revistele de stiinta.
Norul in zona Flagstaff, si in cele mici tot norul dar pozat din Prescott si Phoenix, in revista Life. Branham NU a fost aici niciodata, mai ales nu a fost in 28 februarie 1963.




Poza care circula printe frati, urmasi ai mesajului lui WMB spune ca acesta este un nor supranatural, descoperirea lui Cristos. Branham (si multi dintre urmasii lui) a ridicat poza in adunare si a spus: "ACESTA ESTE CRISTOSUL CARE MI S-A ARATAT IN PUSTIU." In alt loc spune ca a fost luat in el, (sus la 26 de mile?) in alt loc spune ca a stat doar sub el, si inca alte multe variante. Dar nu a spus nimic despre nor pana cand l-a vazut in revista. In Cartea cele 7 peceti la introducere, Billy Paul Branham, fiul lui Branham are un cuvant introductiv in care spune ca acest nor este format din aripile celor 7 ingeri care tocmai l-au vizitat pe Branham pe Sunset in 28 februarie 1963 dupa ce i-au dat descoperirea celor 7 peceti din Apocalipsa. Complet neadevarat.



Poza cu norul in care este pusa in photoshop sau alt program de prelucrare a pozelor, imaginea din "Chipul lui Cristos" pictat de Hoffman. 

Pentru a crea emotie spirituala acest truc sensibilizeaza urmasii mesajului si ii tin deoparte de la curajul de a cerceta daca este adevarata sau nu toata povestea asta. Niciodata fratii si promotorii mesajului nu au adus al doilea raport a lui McDonalds, fizicianul care a facut si primul raport in care spunea "nor misterios". 

Acest cuvant "misterios" l-a facut pe Branham sa lege norul de experienta lui, dar s-a incurcat rau de tot deoarece el niciodata nu a fost acolo conform tot spuselor sale. 

Toate dovezile confirma ca Branham a spus adevarul cand a zis ca NU a fost acolo pe Sunset, in nor la 28 februarie 1963 (norul niciodata nu a fost pe Sunset. deci tripla incurcatura.) si arata ca a mintit cand a zis ca a fost acolo.

Si un video interesant explicand mai clar situatia cu acest nor buclucas.


Pozele cu norul de vânzare pe un site care promoveaza Mesajul. 
Aici se repetă exact ce spune Branham, că norul este normat din aripile celor 7 ingeri ce s-au intalnit cu el langa Tucson la 28 februarie 1963.  Este minciuna. 
Rebecca Branham a recunoscut in revista ei Only Believe Magazine ca Branham NU a fost acolo. Si inca una TARE. Chiar si in vestita serie a cartii "Supranatural" de Owen Jorgensen, in editia a-6a, autorul se vede obligat de constiinta lui, dupa cercetari profunde, ca nimeni altul dintre noi, sa recunoasca totusi ca Branham nu a fost in 28 februarie 1963 langa Tucson, NICIDECUM LA FLAGSTAFF mult in Nord, unde norul aparuse.  Ce minciuna aproape perfecta ne-a fost servita.
Am fost trasi pe sfoara de imaginatia bogata si mistica a lui Branham. 
"Nu mai dati bani pe lucruri care nu va folosesc" cam asa spune profetul Isaia

Concluzia mea este ca in povestea aceasta cu norul exista o grava eroare, o minciuna, care duce pe oamenii in ratacire. 

Ceva care este adevarat nu are nevoie de atatea discutii, dovezi, contraziceri, etc. Adevarul e simplu.

Nu doar ideea ca ceva deosebit s-ar fi aratat unui profet. Nu doar asta. Ci problema e ca acest nor a ajuns obiect de inchinare. Acestui nor i se spune Cristos. Noul cristos. Noua revelatie. Noul Dumnezeu. Alt Isus. Alta Evanghelie. 

Norul a devenit pentru cei mai multi de la mesaj obiectul de adorare si confirmare ca Branham a deschis pecetile. A devenit obiect de disputa, creand ura, discordie dar mai ales a facut pe oameni sa nu mai creada Luca 17. Acolo arata ca descoperirea este pana la rapire, caci asa se incheie semnul Fiul Omului, cu o rapire chiar in noaptea din ziua aratarii si nu dupa 50 de ani cat e de la 1963 pana acum sau cat va mai fi pana la rapire.

Deci nici norul, nici oamenii de stiinta, nici locatia unde Branham a fost in 28 februarie, nici Luca 17, nici dovezile din CD-urile lui Branham, chiar Branham nu isi confirma prezenta acolo in nor in 28 februarie. Astfel nimic din ce am crezut noi nu arata ca legenda faimoasa despre "norul supranatural", este adevarata.

Acum inteleg de ce nici in Peceti si nici dupa aceea, Branham nu pomeneste nimic de nor. Abia dupa ce Gene Norman ii aduce revista Life incepe sa spuna. L-a atras cuvintele "Un nor misterios" de pe paginile acesteia. I-a dat o directie mistica, de neatins, de neexplicat, cu care s-a identificat.

Nu doresc sa zdruncin sau sa ranesc sentimentele religioase ale nimanui. Doresc cum am spus de zeci de ori ca imi doresc sa cautam impreuna adevarul nu sa justificam mereu erori, minciuni, contradictii. 

Nici nu am cautat greselile lui Branham. Asta mi s-a reprosat destul de frecvent. Dar nu este asa. Si eu am destule greseli. Nu sunt ipocrit sa nu recunosc asta. Eu vorbesc despre a crede sau nu ceva ce este adevarat sau nu. Branham a avut pretentii de a fi urmat si ascultat total. A cerut supunere absoluta si a pus etichete urate pe cei care nu il urmeaza pe el si mesajul lui chiar daca acestia sunt crestini, dar sunt diferiti de el si ideile lui.

Asadar vis a vis de pretentia lui de a FI UN ABSOLUT pentru oameni, si ca tot ce a zis si facut trebuie crezut TOTAL altfel nu esti mantuit, trebuie cercetat. Dar fara frica. Suntem obligati sa cercetam! Constiinta ne cere asta, Dumnezeu ne cere asta, bunul simt ne cere asta, apostolul Pavel ne cere asta, istoria, sufletele oamenilor ne cere asta.

Probabil ca voi mai scrie unul doua articole ca si concluzii generale si nu voi mai insista aici pe blog, deoarece am multe lucruri mult mai bune de facut in viata mea decat sa ma contrazic. Lucrurile din istorie, Biblie si erorile grave din mesaj, prezentate aici va pot ajuta sa evadati din inchisoarea in care sunteti.

Ce am vrut eu, a fost sa va pun la dispozitie materiale clare, obiective, care sa va ajute in cautarile voastre si sa reusiti sa faceti diferenta intre minciuna, eroare si realitatea unui lucru. Trageti singuri concluzia. 

Am scris aici pe blog, ca sa nu imi reprosati intr-o zi ca am tacut, desi am vazut aceste lucruri. Nu trebuie sa uram pe nimeni, nici pe Branham, nici pe cei care nu cred in el. In fata harului divin toti suntem fara nici un merit special. Invatatura ca Mireasa lui Branham este speciala pentru ca crede mesajul lui Branham este o invatatura falsa si o imensa aroganta.

Puteti alege sa ramaneti in mesajul lui Branham, numai ca nu veti avea pace acum ca stiti aceste adevaruri care ne-au fost ascunse. 
Intrebati pe Domnul ce sa faceti? Care este adevarul?

Iata un nor special in poza asta facut dupa apusul soarelui, dar asta nu il face divin.


Asa cum am mai pus poza asta la un articol cred ca aici trebuia pusa de fapt. 


Daca cautati pe Google nori cu Isus si ciudati veti gasi mii, unii chiar interesanti, dar asta nu inseamna nimic divin. 
Iata si aici un nor luminos, deosebit de impresionant, dar nimic supranatural in el, nimic mistic. 
Este un eveniment prins mai rar in fotografie, dar este normal, adica este un fenomen natural. 
Ce ar fi fost ca acesta sa fi aparut undeva in apropierea lui Branham? Imediat ar fi spus ca este DUMNEZEU. 
"E un semn, dar cei necredinciosi nu cred. Aleluia, profetul vorbeste cu Dumnezeu si numai Mireasa crede si accepta." 

Asta este naivitate si prosteala, nu credinta in supranatural.

Iar daca vreodata veti simti ca Domnul va cerceteaza, nu ezitati sa ma cautati. Sper ca va pot ajuta cu multe lucruri.

Va rog intalniti-va in adunarea voastra pentru a cerceta, ca fratii din Bereea, daca ceea ce se spune este adevarat sau nu.

Incepusem sa aflu despre nor, si eram la o adunare si acolo se spunea cu zel despre nor, revelatie, etc, adunarea spunea "amin!". Imi era mila. Simteam regrete profunde in inima mea. Pe langa atatea nereusite din ultimii ani, mi s-a adaugat si povara asta imensa si grea. Inima mereu mi-a fost stransa. 

Nu vreau sa ma repet dar iesirea din eroarea numita mesajul din timpul sfarsitului a fost una din cele mai mari suferinte din viata mea. Acest conflict interior, mental, psihologic, spiritual, mi s-a accentuat si prin faptul ca intelegerea, iluminarea ca mesajul este fals, a venit la cel mai nepotrivit moment din viata mea. A venit exact cand eram in groapa pieirii. Si era exact ce nu aveam nevoie.

Dar Dumnezeu nu m-a intrebat daca vreau sau nu. Efectiv, mi-a dat "Exodul din eroare."

Imi pare rau ca am crezut eroarea atatia ani si ca am invatat si pe altii. De aceea am trimis catre lideri, anul trecut, scrisoarea mea de pocainta si lamurire. Nici un raspuns nu am primit. Asta e.

Va rog sa nu ma urati pentru ca am facut asta, deoarece ura este de la diavolul si IUBIREA ESTE DE LA DUMNEZEU. 

Mai degraba cautati dovezi pragmatice ca am gresit in aceste cautari, sau nu am inteles corect, si aratati-mi. Promit ca ma voi pocai. Dar daca nu gasiti, voi va veti pocai de eroare? Sper, sper ca Domnul Isus este mai mult pentru voi decat oricine altceva decat oricine altceva de pe acest pamant si din cer.

Dar pana cand veti dovedi, nimeni, nici chiar Dumnezeu nu imi cere sa cred ceva atat de putred, confuz precum este mesajul chiar daca la inceput Branham a fost mult, mult binecuvantat in slujirea lui.

Ganditi-va, ce fericit as fi fost sa scriu pe acest blog DOVEZILE CA TOTUL ESTE ADEVARAT IN MESAJ. Ce motivat as fi fost sa arat adevarul la lumea intreaga. As fi experimentat fericirea spirituala la un nivel ridicat, dar asa a trebuie sa plec capul in fata adevarului.

Din pacate, toate dovezile arata ca mesajul este o eroare grava. 

Desfasurarea adunarilor din 1965, majoritatea dintre ele, arata ca mesajul a format oameni duri, a format o secta insensibila la suferintele altora, incapabila sa evanghelizeze, incapabila sa aiba o administratie, fara un comitet de presbiteri maturi, seriosi care sa faca diferenta in vietile oamenilor printr-o slujire de calitate, inspirata. 

Mesajul ramane ce a fost mereu, o secta cu multe alte linii si directii cu oamenii care se urasc, se vorbesc de rau, isi anuleaza mantuirea unul altuia. 

Traiesc hraniti cu iluzii mistico-apocaliptice, cu stiri din mass media amestecate cu idei religioase, au otrava in cuvintele lor, au resentimente fata de altii oameni care sunt diferiti de ei. Le proclama pierzarea cand de fapt ei insisi sunt pierduti. Nu demonstreaza Duhul smereniei si umilintei lui Cristos.

Se autoproslavesc ca Mireasa, se dau mari cu asta, unii dintre ei o fac cu o aroganta luciferiana, diabolica, numindu-se "mireasa aleasa" sau "alesii" singurii care vor fi rapiti cand vine Isus dupa credinciosii lui si parca se bucura ca altii vor fi destinati pierzarii. Nu vezi sentimentul de mila, de pasiune pentru Cristos, pentru sufletele ratacite.


Au pierdut notiunea sacrificarii de sine pentru a salva pe altul, au pierdut sau nu au avut niciodata aceste notiuni de jertfa, de ascultare a nevoilor sufletesti ale omenirii. La ei "dragostea de frati si iubirea de oameni" este doar un text pe perete intr-un desen color.


Este o secta incapabila sa isi ajute membri ei folosind uneltele de lucru duhovnicesti, materiale, talente, daruri. Este incapabila sa consilieze problemele altora, incapabila sa mijloceasca, sa medieze, incapabila sa iubeasca neconditionat sufletele pierdute, incapabila sa vindece inimi, familii, relatii distruse de ura, de cearta, nu poate sa echilibreze relatii, sa ridice pacatosii, sa aiba impact bun in societate, sa hraneasca pe cei flamanzi, sa imbrace pe cei goi, etc. 

Acolo unde oamenii care au cat de cat un minim de educatie, sau o inima buna, bun simt, sau sunt spirituali, (nu incapatanati si aroganti) sau au un istoric bun la alte biserici unde au fost inainte, acolo exista cat de cat lucruri bune pe care le poti invata de la ei. De fapt omul bun e tot om bun, indiferent unde il pui.

Branhamisti au cateva adevaruri biblice mai clare decat la alte culte, si au  impresia ca au si mai multe revelatii, dar in acest blog s-a dovedit ca multe sunt doar pretentii false. Dar si acestea bune ce le au ei si sunt biblice, nu sunt revelatiile lui Branham. Ei inca spun acest lucru, desi ei stiu ca nu este adevarat. Inca se mint pe ei insisi dar mint si pe altii.

Tot ce ei mai "au" este o slujba puternica de vindecare, minuni, care s-a stins acum aproape 60 de ani. Apoi au din belsug mult misticism, numerologie, idei abstracte, apocaliptic.

Fratilor, Domnul Isus si Evanghelia sunt elementele care ne leaga, branhamismul si ideile nebiblice ne despart. 


Branhamismul si liniile acestuia, ramificatiile lui, este o samanta nesfarsita de discordie, de aceea adunarile nu vor progresa niciodata decat daca il pun pe Isus pe primul loc. Domnul Isus si Evanghelia nu trebuiesc schimbate nici inlocuite niciodata cu mesajul si mesagerul. Va rog niciodata sa nu alegeti idei branhamiste care contrazic clar si dovedit adevarul etern al Sfintelor Scripturi. 

Tot mai mult de cand am inceput acest blog in adunarile lor se insista ca "NUMAI CINE CREDE IN MESAJ SI MESAGER ARE SANSA LA MANTUIRE (si tipa apoi) SI DUMNEZEU A TRIMIS PROFETUL SA NE ADUCA REVELATIA CUVANTULUI. SA NU ASCULTAM LA CEI RATACITI..."etc. Ce erori disperate.

Am mai multe inregistrari in acest sens. Dragii mei, vreau sa va spun ca aceste idei sunt false si voi care invatati aceste lucruri pe altii, sunteti, fara voie, sau cu voie, invatatori falsi. 

Ca idee va rog sa verificati coloanele de mai jos sa vedeti unde va incadrati vis a vis de ceea ce credeti:


  ADEVARAT                                                   FALS

Prin jertfa lui Isus suntem frati.      Prin mesajul lui Branham suntem frati.
Prin Isus suntem salvati.           Prin mesaj suntem salvati... 

Prin sangele lui Isus suntem curati.   Prin "tainele" lui Branham....
Prin Isus suntem rascumparati.       Prin Branham suntem.....
Prin Numele Lui eliberati, vindecati.    Prin Branham eliberati, vindecati.

Lista asta poate continua la nesfarsit.  
Alege coloana care crezi ca Dumnezeu vrea sa o alegi ca sa fi salvat. NU EXISTA DOUA VARIANTE. Si nici nu pot fi amestecate.

Evanghelia si propovaduirea Crucii este intelepciunea si puterea lui Dumnezeu. Asta este nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzarii. Dar este totusi adevarat. Mie un lider de la ei mi-a zis: "Asta este o prostie. Acum avem mesajul care este Cuvantul pentru acest timp, nu ne mai intereseaza ce a fost mai demult...
Prin har, nu prin taine.
Nu e un om pierdut cel care spune asa ceva? Biblia spune ca este.
Dar in adevar nu exista un alt Nume prin care sa poti ajunge la cer decat Domnul Isus.
Nu ai nevoie de un inlocuitor.
Putem lua ce e bun de la oricine, da, dar asta nu schimba ETERNUL ADEVAR DESPRE ISUS si Evanghelie.

Diavolul uraste acest adevar biblic, dar asta nu schimba nimic din planul lui Dumnezeu cu omenirea si cu noi.

Domnul fie taria voastra. Shalom.

O parte din sursa folosita pentru acest articol este de aici si gasiti aici mai multe in limba engleza: http://branhamrefutation.blogspot.ro/

Mai multe despre nor in engleza

249 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ma impresionat modul in care ai reusit sa le separi si prezinti. Eu am fost pentru Cuvant nu am fost foarte entuziasmat pentru anumite idei mai neclare din mesaj. Asa ca pastrez ce e bun si acum si ignor celelalte.

      Ștergere
  2. Adevaratul mesaj al orei ne invata ca in Biserica se nasc GEMENI . Tu ai fost nascut ca sa devii inchizitorul fratilor tai

    RăspundețiȘtergere
  3. Un mesaj pentru "Viata in mainile tale,pline de sange": SA-TI FIE RUSINE,LICA !!!
    In curand vei ajunge la locul tau,dar pana acolo trebuie sa-ti iei rolul in serios,adica sa ne vinzi,asa cum a fost vandut si Domnul nostru.
    Nu ma mir daca intr-o zi te vom vedea in fruntea Politiei sau Jandarmeriei,venind dupa noi.
    Nu as vrea sa fiu in papucii tai,era mai bine pentru tine sa nu te fi nascut.Dar trebuie si Iuda sa apara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot ce am spus este adevarat,dar pe tine adevarul te tulbura.
    Ce ai vrea sa-ti spun "bine faci Lica ca hulesti Duhul Sfant"?sau "bine faci Lica ca pasesti cu incaltaminte cu cuie acolo unde ingerii nu indraznesc sa paseasca"?
    Opreste-te din MINCIUNILE despre Mesaj.
    Oricum,pe noi batjocurile tale NE INTARESC si mai mult in credinta.
    Asa ca oricit te-ai chinui nu ne poti opri.
    AI VENIT PREA TARZIU !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Anonim-ul care a scris: Opreste-te din MINCIUNILE despre Mesaj.
      Cred ca ai gresit pozitiz celor doua cuvinte, trebuia sa scri asa : Opreste-te despre MINCIUNILE din Mesaj.
      Cred ca asta e ! Asa trebuia sa scrii : Opriti o data minciunile din mesaj ! cine vrea sa le afle sa imi scrie si ii pun la dispozitie mai mult de o gramada de minciuni !
      Si la chestia cu hula impotriva Duhului Sfant mai gandestete.... Branham nu e Duhul Sfant.
      Branham daca era plin de Duhul Sfant nu mintea de la amvon !

      Ștergere
  5. http://bibliasibranham.blogspot.ro/2012/10/este-william-branham-profetul-ilie.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu sunt de acord nici cu tine.Tu spui ca cei 7 ingeri ai bisericii sunt pastorii acelor biserici.
      Eu in Biblie nu am gasit cuvantul inger atribuit unui om, oricine este el.Binenteles nu sunt de acord nici cu teoria lui Branham. Am sa explic mai jos de ce.

      Ștergere
    2. Sa vedem daca teoria lui Branham este sustinuta cu Biblia :
      Branham spune ca in Biblie avem doua feluri de ingeri ,Ingeri cu « I » mare si ingeri cu « i » mic.

      Gasim in Biblie inger cu « i » mic si vedem ca e vorba despre mesageri ceresti nu pamantesti :

      Matei 2:13 După ce au plecat magii, un înger al Domnului se arată în vis lui Iosif şi-i zice: „Scoală-te, ia Pruncul şi pe mama Lui, fugi în Egipt şi rămâi acolo până îţi voi spune eu; căci Irod are să caute Pruncul, ca să-L omoare.”
      Matei 2:19 După ce a murit Irod, un înger al Domnului se arată în vis lui Iosif, în Egipt,
      Matei 28:5 Dar îngerul a luat cuvântul şi a zis femeilor: „Nu vă temeţi; căci ştiu că voi căutaţi pe Isus care a fost răstignit.
      Matei 26:53 Crezi că n-aş putea să rog pe Tatăl Meu, care Mi-ar pune îndată la îndemână mai mult de douăsprezece legiuni de îngeri?
      Matei 28:2 Şi iată că s-a făcut un mare cutremur de pământ; căci un înger al Domnului s-a coborât din cer, a venit şi a prăvălit piatra de la uşa mormântului şi a şezut pe ea.
      Luca 1:13 Dar îngerul i-a zis: „Nu te teme Zahario; fiindcă rugăciunea ta a fost ascultată. Nevasta ta Elisabeta îţi va naşte un fiu, căruia îi vei pune numele Ioan.
      Luca 1:18 Zaharia a zis îngerului: „Din ce voi cunoaşte lucrul acesta? Fiindcă eu sunt bătrân, şi nevasta mea este înaintată în vârstă.”
      Luca 1:19 Drept răspuns, îngerul i-a zis: „Eu sunt Gabriel care stau înaintea lui Dumnezeu; am fost trimis să-ţi vorbesc şi să-ţi aduc această veste bună.
      Luca 1:26 În luna a şasea, îngerul Gabriel a fost trimis de Dumnezeu într-o cetate din Galileea, numită Nazaret,
      Luca 1:34 Maria a zis îngerului: „Cum se va face lucrul acesta, fiindcă eu nu ştiu de bărbat?”
      Apocalipsa 21:9 Apoi unul din cei şapte îngeri, care ţineau cele şapte potire pline cu cele din urmă şapte urgii, a venit şi a vorbit cu mine, şi mi-a zis: „Vino să-ţi arăt mireasa, nevasta Mielului!”
      Apocalipsa 22:8 Eu, Ioan, am auzit şi am văzut lucrurile acestea. Şi, după ce le-am auzit şi le-am văzut, m-am aruncat la picioareleîngerului care mi le arăta, ca să mă închin lui.
      Apocalipsa 22:6 Şi îngerul mi-a zis: „Aceste cuvinte sunt vrednice de crezare şi adevărate.” Şi Domnul Dumnezeul duhurilor prorocilor a trimis pe îngerul Său să arate robilor Săi lucrurile care au să se întâmple în curând. –
      Apocalipsa 15:1 Apoi am văzut în cer un alt semn mare şi minunat: şapte îngeri care aveau şapte urgii, cele din urmă, căci cu ele s-a isprăvit mânia lui Dumnezeu.
      Apocalipsa 15:6 Şi din Templu au ieşit cei şapte îngeri care ţineau cele şapte urgii. Erau îmbrăcaţi în in curat, strălucitor şi erau încinşi împrejurul pieptului cu brâie de aur.


      Acum luam exemple in care Inger este scris cu « I » mare si vedem ca e vorba tot despre mesageri ceresti nu pamantesti:


      Matei 13:49 Tot aşa va fi şi la sfârşitul veacului. Îngerii vor ieşi, vor despărţi pe cei răi din mijlocul celor buni
      Geneza 22:11 Atunci Îngerul Domnului l-a strigat din ceruri şi a zis: „Avraame! Avraame!” „Iată-mă!”, a răspuns el.
      Geneza 24:7 Domnul Dumnezeul cerului, care m-a scos din casa tatălui meu şi din patria mea, care mi-a vorbit şi mi-a jurat, zicând: „Seminţei tale voi da ţara aceasta”, va trimite pe Îngerul Său înaintea ta; şi de acolo vei lua o nevastă fiului meu.
      Geneza 31:11 Şi Îngerul lui Dumnezeu mi-a zis în vis: „Iacove!” „Iată-mă”, am răspuns eu.
      Exodul 23:20 Iată, Eu trimit un Înger înaintea ta, ca să te ocrotească pe drum şi să te ducă în locul pe care l-am pregătit.
      Numeri 22:25 Măgăriţa a văzut pe Îngerul Domnului; s-a strâns spre zid şi a strâns piciorul lui Balaam de zid. Balaam a bătut-o din nou.
      Zaharia 12:8 În ziua aceea, Domnul va ocroti pe locuitorii Ierusalimului, aşa că cel mai slab dintre ei va fi în ziua aceea ca David; şi casa lui David va fi ca Dumnezeu, ca Îngerul Domnului înaintea lor.


      Deci teoria lui Branham a cazut din nou.
      Daca gasiti un singur pasaj din Biblie care arata ca unul dintre trimisii lui D-zeu (ma refer la profeti sau apostoli sau o persoana in trup) este numit de Biblie Inger, atunci sa imi dati si mie versetul pentru ca eu nu am gasit.

      Ștergere
    3. Adi, acest material e de pus ca articol, deoarece nimeni niciodata la mesaj nu a ridicat aceasta problema din Biblie.

      Mi se pare deosebit de interesant subiectul. Noi toti nu stim de asa ceva.

      Cand ne-am intalnit fata in fata mi-ai zis de asta si de atunci am apreciat valoarea acestor invataturi biblice curate. Apreciez si flexibilitatea ta ca daca cineva ti-ar dovedi din Biblie ca totusi nu e asa cum spui, ai accepta.

      Zic asta ca am vazut ca e mare lucru in ziua de azi asa ceva, mai ales la noi cei care am umblat in spiritul de incapatanati catari branhamisti, care mai bine mor decat sa lase adevarul sa ii contrazica.

      Fii mult binecuvantat !

      Ștergere
    4. Am cautat azi in Biblie si poti s-o faci si tu. Cuvantul inger apare de 277 in toata Biblia.
      De fiecare data Biblia ne vorbeste de un trimis ceresc.
      M-ar convinge cineva daca mi-ar arata in Biblie ca D-zeu il numeste inger pe Moise sau pe Avraam sau pe Apostolul Pavel......lista poate continua.

      Ștergere
    5. Asta inseamna inca o descoperire a altei invataturi false in mesaj.

      Deci se pare atunci, ca NU EXISTA INGER-MESAGER-SLUJITOR UMAN, ASA CUM BRANHAM S-A AUTOINTITULAT sau a numit pe altii !

      ASTA E TARE DE TOT ! Slava Domnului !

      Punandu-le toate cap la cap deduc ca Branham a invatat lucruri pe CARE EL SI LE INCHIPUIA CA SUNT ASA.

      Intelegerea lui despre ceva anume neasezata total in BIBLIE, l-a facut sa inventeze tot felul de lucruri care ne gadila, ne plac, ne motiveaza ca suntem ingeri, Mireasa, singurii alesi, etc. dar totusi total nebiblice. Nu poate fi dovedit BIBLIC.

      A lucrat la psihologia noastra, ne-a hranit EGO-UL, nu omul spiritual, nu omul duhovnicesc, de aceea exista atata aroganta si mandrie la el si la urmasii lui.

      Ștergere
    6. Pentru cei care doresc sa gaseasca foarte usor lucruri din Biblie va dau acest link unde pute-ti sa cautati ce doriti in Biblie cu un clik. Credeti-ma ca ajuta foarte mult.
      http://biblia.resursecrestine.ro/

      Ștergere
    7. Nu am inteles de ce mesajul a venit in Romania si cred ca peste tot a fost la fel , tot cate o predica, doua ,apoi peste cateva luni alta.
      Daca mesajul ar fi venit tot deodata cred ca multi si-ar fi dat seama de aceste greseli.
      Venind pe rand nu iti mai amintesti exact ce ai citit cu un am in urma.
      Nu prea am avut cum sa comparam mesajul.

      Ștergere
  6. Vai de sufletul tau, Lica, cel mic si amarat , care a preluat minciunile diavolesti evidente pentru orice muritor, numai pentru tine, nu .Ai vazut tu vreodata o EXPLOZIE SE RACHETA ? Asa arta , ca si norul din Flagstaff , Arizona ?
    Ti-am mai atras atentia, in comentarii anterioare, asupra exploziei filmate a meteoritului recent in Rusia . Iata ca acuma poti sa vezi si filmul unei explozii recente a unei incarcaturi de racheta spatiala, a cerei lansare a esuat , tot la Rusi . Mirama-si daca rachetele americane explodeaza nori albi si diafani, si circulari, pe deasupra , mai, sa fie ? Ia mai inceteaza cu gogomaniile preluate de la EPIGONI EMINESCIENI , ca tine , care au impresia ca daca rasucesc condeiul , iese neaparat o opera literara ! EFNP !sau ENFP ! ( ESTE FOARTE NE_PRINCIPIAL sau ESTI de NEAM FOARTE PROST , daca insisti sa sustii astfel de bazaconii, profitand de faptul ca martorii oculari au trecut pe celalat taram, si tineretul " ovin " si " taurin " din zilele noastre nu are nimic de-a face cu Sfanta Scriptura , ci se calauzeste doar dupa " poftele firii " , asa cum te vedem ca te dai exemplu personal )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Branham nu a fost in Flagstaff, Arizona la 28 februarie 1963.

      - Pune mana pe mesaj si citeste-l. Branham este cel care spune ca nu a fost acolo asa ca lasa emotiile ieftine. NORUL DIVINIZAT DE CATRE VOI ESTE UN CRISTOS FALS.
      - Mincini diavolesti spuneti voi care puneti oamenii sa se inchine la un cristos fals aratat in pustiu.

      - Domnul Isus ne-a avertizat ca cei falsi vor spune: "iata cristosul, in pustiu, in odatite ascunse...SA NU VA DUCETI DUPA EI SI SA NU II URMAT!"

      Ștergere
    2. Nici pe Sunset nu a fost, nici langa Tucson nici in Flagstaff unde a aparut norul.

      - Branham era in drum spre Houston, Texas unde a ramas pana in 5 martie dupa care a plecat la vanatoare abia din 6 la 9 martie si la o distanta de peste 320 km de locul unde fusese norul inainte cu o saptamana. Habar nu a avut de nor nici Branham nici camarezii de la vanatoare.

      - El a pomenit de nor abia multe luni mai tarziu dupa ce Gene Norman ii adusese revista Life in care era acest nor pozat.
      - Si asta dovedeste ca nu a avut nici o treaba cu el.
      Vezi in volumul al 6 lea SUPRANATURAL ca autorul recunoaste ca Branham nu s-a intalnit cu acel nor. Si Rebecca Branham recunoaste asta chiar si Branham recunoaste ca nu a fost acolo. Dar stii bine ca elm ereu a fost si DA si NU, asa ca fi ingaduitor cu el.

      Ștergere
    3. Acuma cand citesc si compar realizez ca noi cei care urmam Mesajul Fratelui Branham suntem naivi si prost informati. Ne-au dus de nas cei care ne-au vestit Mesajul. Cand vad ce raspunsuri proaste si neduhovnicesti are unul dintre liderii vechi in Mesaj ma doare sufletul.

      Ștergere
    4. Draga Anoninumle iti inteleg cuvintele foarte bine.
      - Situatia este mult mai grava in realitate.

      Apropo de asta.

      - STIRE DE ULTIMA ORA: In SUA deja predicatorii mesajului au inceput sa convinga adunarile ca daca Biblia este gresita si o acceptam atunci de ce nu putem accepta mesajul si mesagerul cu toate erorile si falsurile lui. Astazi am ascultat al 3-lea pastor care incepe sa spuna aceste ABERATII DIABOLICESTI numais a insele sufletele care au fost mintite ca Dumnezeu s-a arata in norul sin 28 februarie 1963, ca Ilie a venit in persoana lui Branham, Luca 17, Apoc 10...etc.

      - DEJA MINCIUNA DESPRE MESAJ FACE PE OAMENII SA SPUNA CA SI BIBLIA ESTE O MINCIUNA DECI PUTEM CREDE ORICE ! SI TOATE ASTEA PENTRU SLAVA MESAJULUUI LUI BRANHAM !

      In numele minciunii bietii frati si surori sunt dusi la moarte spirituala.

      "Another cult pastor from Johnson City, Tennessee has been quoted saying that “There is no proof that God is real.” The same man that preached an entire sermon defending the false prophet – and his entire defense was nothing more than showing his congregation what he called “discrepancies” in the scriptures. "

      Ștergere
    5. Liderii de la mesajul lui WMB apara mesajul facandu-ma "ESTI DIN NEAM FOARTE PROST".

      - Ganditi-va: Astea sunt argumentele lor cu privire la autenticitatea mesajului in care ei cred.

      - Nu uita nelutule ca astia de "NEAM prost" dupa cum ma faci tu ( ai ramas tot nesimtit) totusi ei: "Pot să înţeleagă concepte şi teorii dificile"

      Ștergere
    6. Cum poti sa spui ca eu " te-am facut " cand tu insuti te-ai etichetat ca ENFP ? Nu tu te dai "mare " cu acea ETICHETA ? Cine altul decat tine, in istoria crestina si-a mai luat VIATA IN MAINILE TALE ? Acel pastor despre care ne spui nu poate fi decat frate cu tine, adica UN BRANHAMIST sadea , care niciodata n-a cunoscut Mesajul si din cauza ca l-a urmat ORBESTE , spune ceea ce spune , fierband ( spumegand ) in aceeasi oala cu tine , la focul intretinut de propria limba veninoasa .(Rom.3:13)
      Bine-ai face sa tii cont de felul de aparare al lui Pavel :"Si daca, prin minciuna mea, adevarul lui Dumnezeu straluceste si mai mult spre slava Lui, de ce mai sunt eu insumi judecat ca pacatos?

      Si de ce sa nu facem raul ca sa vina bine din el, cum PRETIND UNII care ne vorbesc de rau,CA SPUNEM NOI ? Osanda acestor oameni este dreapta.
      Ce urmeaza atunci? Suntem noi mai buni decat ei? Nicidecum. Fiindca am dovedit ca toti, fie iudei, fie greci, sunt sub pacat,
      dupa cum este scris: "Nu este niciun om neprihanit, niciunul macar.
      . Nu este niciunul care sa aiba pricepere. Nu este niciunul care sa caute cu tot dinadinsul pe Dumnezeu.
      Toti s-au abatut si au ajuns niste netrebnici. Nu este niciunul care sa faca binele, niciunul macar "

      Ștergere
  7. Am vazut pe YouTube o filmare in Mexic cu un nor asemanator cu acesta din timpul lui Branham.Nu stiu daca mai este pe YouTube dar era foarte interesant fiindca doar norul era pe cer ,cerul fiind senin.

    Am gasit .Mai era pe YouTube.Daca vreti sa vedeti: http://www.youtube.com/watch?v=nxVBVaqGkOc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha interesant si frumos norul.
      Dar care e semnificatia pe care o intelegi tu?
      - Crezi ca are vreo legatura cu Branham?
      - Da cautare pe Google nori ciudati, clouds, Jesus faces, si vei vedea sute de mii de poze cu Isus si nori si chipuri si tot felul de lucruri ciudate, interesante...dar asta nu inseamna ca trebuie sa le dam conotatie religioasa si sa le legam de cineva anume.

      Ștergere
  8. Pai tocmai asta era ideea.Cand ajung oamenii sa sa isi bazeze credinta pe nori si poze asa zise supranaturale atunci e tragi-comic.

    Aici intra si celebra ""virgula"" din Maleahi cu presupusul decalaj temporal de 2000 de ani!

    Adica inainte de virgula sau asa zisa prima parte(va intoarce ininma parintilor la copii)cica s-ar fi implinit in persoana lui Ioan Botezatorul iar cea de a doua parte sau dupa virgula(inima copiilor la parinti)s-ar fi implinit cu cei care accepta mesajul !

    Totul este doar o interpretare si nimic mai mult.

    Inimile parintilor la copii si invers se va realiza cand profetul Ilie va veni la poporul Israel si va restabili din nou toate sarbatorile si datinile!

    Aceasta asteptau carturarii de pe vremea lui Hristos! Aceasta este intelesul din Maleahi 4:5,6! Aceasta este intelesul din Fapte despre asa zisa restabilire a bisericii!

    Cei care citeaza prima parte din Fapte nu vad sau nu vor sa vada a doua parte a versetului unde scrie foarte clar:...""dupa cum D-zeu a spus tuturor prorocilor din vechime""!

    Am cautat in vechime adica in V.T si nu am gasit nici o promisiune de restabilire a bisericii in schimb am gasit zeci de profetii despre restabilirea din nou a lui lui Israel !

    E clar pentru toti acum? Chiar si contextul din Maleahi este adresat lui Israel si nu Bisericii!

    Aici avem de a face cu o grava eroare de interpretare si o scoatere din text facuta chiar de Branham apoi popularizata de adeptii lui infocati pana la E.Frank!


    Daca ne uitam atenti vedem ca norul este aproape de sosea desi ni se spune ca era la altitudinea de vreo 300 km parca.

    Si pretentia exagerata cum ca daca intorci poza spre dreapta vezi chipul lui Isus.Dar poza originala nu arata nici un chip al lui Isus.Doar facaturile ulterioare.

    Parerea mea este ca e o facatura marca Jefersonville.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si inca ceva foarte important:Inainte de versetul referitor la Ilie din Maleahi,acolo se vorbeste de Moise! Deci Moise si Ilie....Ei vor veni si vor restabilii ordinea in Israel ""..ca nu cumva la venirea Mea sa lovesc tara cu blestem"".

    Totul este foarte clar cand respecti contextul dat si nu smulgi versete apoi faci o noua directie religioasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect! Asta le spun si eu de 3 ani.
      - Ma bucur ca nu sunt singurul care vede biblic aceste lucruri biblice.
      - Ar fi bine sa facem o intrunire a celor care incep sa vada aceste lucruri.
      - Frate, eu le-am zis ca daca imi pot dovedi adevarul ma pocaiesc de toata indoiala mea si ma intorc la mesaj daca acesta este adevarul dar daca nu pot dovedi deja de 3 ani inseamna ca cineva are nevoie de o pocainta de invatatura falsa.
      - Multi dintre ei sunt oameni extraordinari, sunt buni, sunt calzi, sinceri, ii cunosc de cand eram eu copil sau ei erau mici, nu toti sunt duri si depresivii sau nevrotici si nesimtiti, nu.
      - As vrea sa vada CACI NUMAI CUVANTUL RAMANE ETERN VALABIL sa aiba respect si de EL si de altii.

      Domnul sa ajute pe toti. Shalom

      Ștergere
  10. Nu cred ca se vor pocai de invatatura falsa.Nici macar nu au de gand deoarece confortul psihic este prea mare si pozitia lor de ""Mireasa"" si alte titluri pompoase amestecate cu un orgoliu supradimensionat ii opreste sa fie sinceri si sa vada cum stau lucrurile negru pe alb!

    Problema lor este alta: Au anulat dreptul de raspcumpare prin sange si sacrificiu si au pus pe aceasta lucrare divina conditia acceptarii invataturii lui Branham!

    Adica mai simplu:Dupa mintea lor intrii in Mireasa prin acceptarea invataturii lui Branham si vehiculata ambitios de Frank,si nu prin Sangele Varsat prin Iubire si Sacrificiu !

    Biblia spune foarte clar:Cei care accepta Jertfa de pe Golgota sunt in Biserica celor intai nascuti,rascumparati prin SANGE nu prin acceptarea unui MESAJ OBSCUR SI FOARTE TEDENTIOS!

    Au detronat lucrarea lui Hristos si au pus in locul ei conditia acceptarii unor oameni si a invataturii lor false si trunchiate!

    Aici s-au descalificat! Aici este viclenia...Dar cine realizeaza asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unul din liderii lor mi-a spus ca "E O PROSTIE" cand am zis ca PROPOVADUIREA CRUCII ESTE PUTEREA LUI DUMNEZEU SI MESAJUL EVANGHELIEI.
      - Ca ei au acum un alt mesaj, unul pentru aceasta ora nu ce afost in trecut.

      E un film horror in care am trait atatia ani.

      Ștergere
    2. ""Dar tuturor celor ce L-au primit adica celor ce cred in Numele Lui le-a dat dreptul sa fie numiti copii ai lui Dumnezeu,nascuti nu din voia lor ,nici din voia vreunui om ,ci din Dumnezeu""

      Acesta este dreptul oricarui om si nimeni nu are putere sa anuleze aceste adevaruri!

      Ei fac fara valoare jertfa de pe Golgota si practic vin cu o alta evanghelie ,un mesaj obscur si anacronic,prin aceasta isi fac fara valoare pentru ei insisi puterea Evangheliei!

      Aceasta este prostie spirituala...Alearga dupa lucruri senzationale pentru care nu au nici o dovada reala,palpabila ci doar vorbe insiruite de altii si nu vor sa ramana la simplitatea in Hristos!

      Ștergere
    3. Deci frate tu vrei sa zici ca putem sa fim copiii lui Dumnezeu fara aprobarea lui Branham sau a altui om? Cum iti permiti asa ceva? :))
      Glumesc. Sunt putin ironic cu ei, dar nu rautacios. O fac din simtul umorului nu din batjocura.

      - Daca luam lucrurile asa cum au evoluat, aceasta mentalitate exista de multi ani la miscarea asta numita Mesajul cu toate ramificatiile ei. Din pacate si eu am practicat-o. Am recunoscut ca am gresit.

      Psalm 126:
      4. Doamne, adu înapoi pe prinşii noştri de război, ca pe nişte râuri în partea de miazăzi!
      5. Cei ce seamănă cu lacrimi vor secera cu cântări de veselie.
      6. Cel ce umblă plângând, când aruncă sămânţa, se întoarce cu veselie când îşi strânge snopii.

      Ștergere
    4. E interesant ca in anii '50 Branham a spus exact ce spui si tu si l-am citat si eu in alt articol aici pe blog.

      - El a zis ca "asa ceva m-ar face antihrist si profet fals" adica daca oamenii vor ajunge sa il puna mai presus de Evaghelie. O zic fara rautate dar si el si oamenii au reusit sa il puna mai pe sus.

      Si a mai zis "imi voi pierde sufletul ca profet fals si il voi pierde si pe al vostru"
      - Aceste cuvinte pline de drama asata ca ERA CONSTIENT CAT DE GRAV E SA CALCI IN PICIOARE LUCRAREA DE LA GOLGOTA PENTRU TOTI OAMENII ! E GRAV SA BLOCHEZI ACCESUL OAMENILOR LA SANGE SI SA PUI PE BRANHAM CU TOATE FALSURILE LUI !

      - E CRIMINAL SA FACI ASA CEVA.

      Dragi frati DOMNUL ISUS CRISTOS NU POATE FI INLOCUIT, SCHIMBAT, SI CE A FACUT EL LA CALVAR A FOST CEA MAI BUNA IDEEA A LUI DUMNEZEU DE DINAINTEA FACERII UNIVERSULUI!

      100000000 de miliarde de ingeri cu minuni si miracole si puteri IMENSE care intorc tot Universul cu susul in jos, si ne impresioneaza cu tot felul de semne mari, de tot felul de chestii supranaturale, toti acestia nu sunt comparabili nici macar cu picioarele nespalate pline de sange si mizerie de pe strazile Ierusalimului ale Domnului nostru Isus.

      Ascultati ceva sper sa va sochez: DUMNEZEU NU A PUTUT GASI CEVA MAI BUN DECAT JERTFA prin Isus.

      Luati ce e mai bun, luati ce va ajuta cu adevarat, luati din belsug VIATA din SANGELE LUI EMANUEL. E GRATIS, E DESTUL PENTRU TOTI, BUNI SAU RAI, SFINTI SAU PACATOSI, ROMANII SAU UNGURI, BOGATI SAU SARACI LUATI DIN EL. El nu va intreaba cu ce linie sunteti...EL nu va interogheaza daca apartii cu cineva...LUI II PASA UN LUCRU: IL IUBESTI? IL VREI? TI DOR DE PREZENTA LUI? TI DOR DE LACRIMILE POCAINTEI? TI DOR DE PUTEREA IERTARII?

      Mi dor sa predic. Recunosc.

      Ștergere
    5. Gresesti amarnic - pentru noi invataturile lui Dumnezeu date prin fratele Branham ne-au DESCHIS drumul catre Imparatia Lui . SE PREA POATE ca pe al tau sa-l fi blocat, fiindca este scris :"Sfintiti insa pe Domnul ostirilor. ( nu pe-o sfata treime ) De El sa va temeti si sa va infricosati.
      Si atunci El va fi un locas sfant, dar si o piatra de poticnire, o stanca de pacatuire pentru cele doua case ale lui Israel, un lat si o cursa pentru locuitorii Ierusalimului!
      Multi se vor poticni, vor cadea si se vor sfarama, vor da in lat si vor fi prinsi Inveleste aceasta marturie, pecetluieste aceasta descoperire, intre ucenicii Mei. -
      Dintr-un crestin veritabil ai ajuns ca un evreu cu inima impietrita , care n-are nici o descoperire, dar sa stii ca totusi ESTE UNA PECETLUITA

      Ștergere
    6. Spune-mi o invatatura date de Branham voua care v-a deschis drumul spre Imparatia lui Dumnezeu.

      Multi se vor poticni DE EL nu de Branham. Exact asta faceti la mesaj, va poticniti de EL.

      Descoperirea din Matei 16 ca Isus este Fiul Dumnezeului Celui Viu, a fost data tuturor si cine va crede in El va avea viata vesnica. Mai citeste Biblia.

      EL ESTE TAINA CE A FOST SUB PECETEA LUI DUMNEZEU. DAR A FOST DESCOPERITA ACUM 2000 DE ANI.

      Mesajul lui Branham nu are nici o descoperire, iar daca are ai putea sa o postezi aici sau taci cu inventiile tale pe care nici tu nu le mai crezi PENTRU CA NU AI NIMIC DE ARATAT.

      Taina Dumnezeirii NU ESTE REVELATIA LUI BRANHAM, ar fi bine sa renunti la minciunile astea ale voastre,- chiar nu va e rusine?- taina a prins avant in 1913 (desi a mai fost pe ici pe colo in istorie) cand o parte din penticostali au renuntat la doctrina trinitatii in favoarea altei doctrine, cea a Unitatii Dumnezeirii Domnului.

      Sa stiti bine din istorie aceste lucruri plus multe altele, si totusi sa continuati sa SEMANATI MINCIUNI DUPA MINCIUNI, SA SPUNETI CU BUNASTIINTA LUCRURI TOTAL NEADEVARATE, ARATA CLAR DE PARTEA CUI STATI.

      Ștergere
  11. Nici macar ei nu isi dau seama de capcana in care au cazut!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ewald Frank are in biroul sau un tablou cu norul acesta si de cateva ori propovaduia teoria norului buclucas! Inseamna ca si el are aceeasi mentalitate cu cei care spun ca norul ar fi semnul Fiului Omului!

    Toate acestea ma duc cu gandul la ingerasul neastamparat care cica ar fi vorbit cu Branham dar nu sa prezentat deloc cu NUMELE!

    Aceasi situatie este in cazul lui E.Frank primind o insarcinare obscura venind de la o voce fara identitate clara,asa cum se obisnuieste in Bibile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frate lasa ca toti am avut poze si nori si lumini si erori si uite ca Dumnezeu l-a ajutat pe fratele lica si pe tine si pe altii , pe mine, sa incepem sa vedem adevarul. Hai sa fim ingaduitori cu ei sa nu le raspundem cu rau la tot raul ce ei l-au facut altora. Hai sa tinem de adevar dar in dragoste sa il vorbim.

      Ștergere
  13. Domnule scopul acestui articol este despre presupusul nor supranatural din vremea lui Branham.

    Inteleg intentia dvs.dar resemnarea de care dati dovada nu isi are locul aici.

    Problema este foarte importanta fiindca unii sunt legati emotional de aceste fake-uri prezentate ca fiind de la D-zeu si prin aceasta se amagesc singuri cu sperante false si in concluzie consider importanta orice dezbatere,analogie si rationament asupra acestui subiect.

    Oamenii trebuie eliberati de frica.

    Repet:resemnarea de genul ""Lasa frateee..."" nu produce nimic construtiv ci este doar o linistire de moment.

    Apreciez structura si logica articolului si ma bucur ca sunt oameni lucizi,stapani pe gandurile si emotiile lor si carora nu le este frica sa puna sub semnul intrebarii orice este dubios sau senzational.

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. - E adevarat ca si noi am fost gresiti si trebuie sa fim ingaduitori si cu multa rabdare pentru frati, dar asta nu inseamna sa nu ridicam problemele de frica cuiva sau ca nu-i convine altuia.
      - Sfatul meu fratesc e sa ramanem si lucizi si plini de iubirea lui Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Cu siguranta iti va vajai capul daca vei intra la discutii cu ateii la argumente contra bibliei...

      Ștergere
  14. Voi astia care va indoiti de Mesaj sau il credeti pe jumatate, va invit sa intrati pe bloguri cu argumente contra Bibliei. O sa vedeti daca aveti o minte fireasca fara Duh Sfant, o gramada de contraziceri. Daca va luati la contraziceri cu atei va vor inchide gura, deoarece ajungi la anumite lucruri supranaturale pe care nu le poti explica, deoarece Supranaturalul nu se explica ci se crede ! La fel este si cu Mesajul. Esenta si valoarea Mesajului este strict de la Dumnezeu si nu se contrazice. Merge mana in mana cu Biblia... Cei care citesc Mesajul si sunt sinceri, inclusiv Lica, va declara ca nimeni altul nu il poate prezenta pe Cristos sau sa predice salvarea, mantuirea, iertarea pacatelor etc. mai bine de cum a facuto Branham. Cele mai mari tipologi si pilde Dumnezeu lea adus la lumina prin fr. Branham. Noi stim ca toti marii lideri denominationali din romania citesc predicile fratelui Branham si predica ideiile lui in biserici si au o mare trecere inaintea oamenilor. Unul din ei e Pustan... defapt sunt toti. Nu zice de unde se inspira, dar noi care citim Mesajul stim. Asa ca fratilor TREZITIVA. Nu va grabiti sa aruncati predicile fr Branham... Aruncand Mesajul sar putea sa faceti aceiasi gresala care sa facut cu Piatra din capul unghiului, pe care au lepadato zidarii. Punetil deoparte. Rugativa si Dumnezeu va va descoperi mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. " Cei care citesc Mesajul si sunt sinceri, inclusiv Lica, va declara ca nimeni altul nu il poate prezenta pe Cristos sau sa predice salvarea, mantuirea, iertarea pacatelor etc. mai bine de cum a facuto Branham. Cele mai mari tipologi si pilde Dumnezeu lea adus la lumina prin fr. Branham"

      Chiar crezi ca cineva care minte de la amvon de ingeata apele poate predica mintuirea si salvarea sufletelor? Da o face dar nu corect ! Tu spui :"Cele mai mari tipologi si pilde Dumnezeu lea adus la lumina prin fr. Branham" GRESIT ! Foarte Gresit ! Arata-mi unde in noul testament a venit un apostol sau un trimis al D-lui sa zica "Asa Vorbeste Domnul"? Ai stiut ca asta era in vechiul testament, in noul testament nu o sa gasesti asa ceva ! Luam tipologia lui Enoh si Noe daca vrei.
      Branham spune ca:
      -Enoh si Noe predicau pe pamant in acelasi timp, cand Enoh a fost rapit Noe l-a vazut plecand si s-a hotarat sa faca o arca.
      -Enoh vine pe linia semintei sarpelui.Urmasul lui Cain.
      -Enoh tipizeaza mireasa si Noe cei care raman in necazul cel mare.

      Biblia spune :
      -Enoh a murit 69 de ani inainte ca Noe sa se nasca.Deci nu puteau umbla impreuna !
      -Enoh vine pe linia lui Set nu a lui Cain.
      -Biblia tipizeaza pe Noe ca cei salvati si mantuiti si botezati in apa. 1 Petru 3:20 care fuseseră răzvrătite odinioară, când îndelunga răbdare a lui Dumnezeu era în aşteptare, în zilele lui Noe, când se făcea corabia în care au fost scăpate prin apă un mic număr de suflete, şi anume opt.
      21 Icoana aceasta închipuitoare vă mântuieşte acum pe voi, şi anume botezul, care nu este o curăţare de întinăciunile trupeşti, ci mărturia unui cuget curat înaintea lui Dumnezeu, prin învierea lui Isus Hristos,

      Ștergere
    2. Adi, te-ai facut si tu "baiat de gasca "inaintand cu tot mai mult curaj in rastalmacirea predicilor Profetului !
      Tu nu ai fost niciodata in mijlocul prorocilor bisericilor penticostale, ca de-ai fi fost, nu ai fi neglijat modul lor de exprimare , si nu l-ai fi numit nebiblic . Dar se vede clar ca esti si tu unul dintre branhamistii ca Lica, fiind doar "atasat " la Mesaj, dar , din pacate ( sau mai degraba din fericire? ) si cureaua ta s-a rupt pe drum , si ai " ramas de caruta" doar cu latratul cainelui care incearca sa se tina de ea , cu limba scoasa de un cot din pricina oboselii calatoriei .

      Ștergere
    3. Behaiala esti un nesimtit de mare calibru care nefiind in stare sa raspunda la ce Adi bine a aratat din Biblie ai jignit constant. Asta este Insemnul vostru. Sunteti niste golani spirituali care prinsi de adevar inca mai dati din coate sa mai loviti pe alti oameni care va iubesc si va arata pas cu pas erorile din mesajul prorocului mincinos. Nu ai fost in stare sa raspunzi la nimic ci doar latri si tu musti pe altii dovada ca esti un om si un caine rau. Caine ce esti. Javra fara obraz cat iti vei mai bate joc de altii in loc sa dai dreptate Bibliei? Tu esti un caine si un mincinos care respinge Cuvantul lui Dumnezeu la fiecare ocazie ce Dumnezeu i-o da sa te pocaiesti de idolul tau Braham.

      Ștergere
    4. Profet fara nici o profetie...:)) .O adunatura de distrusi branhamistii astia..L-au vandut pe Domnul Isus si au facut din Branham un idol.

      Alea nu sunt predici de la D-zeu dovada ca doar bateti campii cu profetul vostru de 2 lei care spunea ca avea pe o hartiuta profetii scrise in urma cu 30 de ani.

      Asa e cand un orb conduce pe alti orbi=pica toti in idolatrie si fanatism.

      Ștergere
    5. Nu ii convine ca ies la suprafata contradictii si erori din predicile lui WMB!.Si atunci foloseste placa lasului si spalatului pe creier marca Branham:rastalmacesti predicile ....:))

      Defapt isi vorbeste lui insusi fiindca nu mai suporta atatea erori si contradictii aratate foarte clar.

      Nu va mirati de cum vorbeste. Asta e efectul reintoarcerii in sanul fanatismului si idolatriei numite branhamism. El este precum cainele care sa intors la ce varsase si scroafa spalata care sa intors sa se tavaleasca iarasi in mocirla. 2 Petru 2:22

      Ștergere
    6. Citez:
      "Adi, te-ai facut si tu "baiat de gasca "inaintand cu tot mai mult curaj in rastalmacirea predicilor Profetului !
      Tu nu ai fost niciodata in mijlocul prorocilor bisericilor penticostale."
      Uite ca si de data asta ai dat-o in bara , spunand ca eu nu am fost in mijlocul prorocilor bisericii penticostale. Daca esti curios si vrei sa sti eu de la 10 ani am crescut intr-o biserica penticostala, abia la 18 ani am cunoscut mesajul.
      Acum sa sti ca eu am cunoscut proroci adevarati care proroceau corect si nu minciuni ca si "alt profet". Tu spui :"ca de-ai fi fost, nu ai fi neglijat modul lor de exprimare , si nu l-ai fi numit nebiblic " Eu ma intreb cum crezi tu ,un "Branhamist extremist" in prorocii penticostali daca ei cred in trinitate (religia diavolului). Cam mare confuzia la "voi".

      Ștergere
    7. Branhamistii HULESC Impotriva DUHUL SFANT spunand ca cine crede pe branham,a primit DUHUL SFANT

      Ștergere
  15. Frate Lica am citit aici pe blog ca poza cu Norul a fost modificata in Photoshop.Acelasi lucru l-am vazut si pe YouTube din linkul de mai sus.

    Dar nedumerirea mea este urmatoarea:A existat programe Photoshop pe vremea lui Branham? Primele programe Photoshop au aparut in anii 1988.Calculatoarele pe vremea lui Branham erau foarte slabe,nici vorba de retusuri in Photoshop.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Adobe_Photoshop_version_history

    Le-am scrie pe canalul de YouTube si i-am intrebat daca existau programe Photoshop pe vremea lui Branham.De aproape 8 h i-am intrebat si astept sa imi afiseze comentariul si sa imi raspunda la itnrebare.Ei au setat pe canalul lor ca orice comentariu sa apara dupa aprobarea lor.Vad ca nu mi-a aparut comentariul dar nici nu imi raspunde la itnrebare.

    Dar totusi sunt reticent in a crede ca acolo a fost Hristosul real.

    Explicatia lor cu Photoshop mi se pare totusi aiurea fiindca primele programe au aparut in anii 80.

    Astept sa vad ce o sa-mi raspunde.Astept de 8 h o explicatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am zis ca Branham a facut asta, nu el.

      - Noi cei din anii 90 incoace care am citit mesajul si am avut deja internet am pus chipul lui Hoffman in nor nu Branha ci noi astialaltii.

      - dar multi nu stiu ce e cu astea si atunci ei CRED CA NORUL CU CHIPUL LUI ISUS DIN PICTURA LUI HOFFMAN ESTE EXACT CUM S-A ARATAT LUI BRANHAM. CEEA CE E FALS. DE 3 ORI FALS. DE MII DE ORI FALS.

      - Problema nu e asta, un photoshop, ci faptul ca Branham nu a fost la vanatoare NICIODATA IN FLAGSTAFF UNDE NORUL A APARUT IN 28 FEBRUARIE.

      - Si Branham nu are dreptul sa impuna in planul de mantuire o experienta personala si sa "ne oblige" sa credem in Nor. Este anti Cuvant nicidecum Cuvant descoperit. Intelegi?

      - Abia la din 6 la 9 martie 1963 a fostla vanatoare de javeline la o distanta de aproape 400 km de locul unde fusese norul ala.

      Branham nu a stiut NIMIC de nor luni de zile pana Gene i-a adus revista Life.

      Apoi a fost atras de cuvantul "misterios" si a inghitit momeala lui Gene Norman omul de la benzi impreuna cu Leo buni prieteni si iubiti intre ei si protejati ai lui Branham. Ei erau oameni de la benzi.

      Ștergere
  16. Inteleg acum.Deci Norul cu chipul lui Isus este defapt o facatura moderna.Eu credeam ca este de pe vremea lui Branham si ca unii inca de atunci au pus cu Photoshop chipul lui Isus.

    De aceea nu intelegeam cum sa retuseze cei pe vremea lui Branham o poza daca nu a existat Photoshop...

    Dar cine mai exact a putut face asta?Cei de la Jefernsonville?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca cei de la Jeffersonville au facut asta, si nici nu cred ca e relevant cine, dar iti spun de ce au facut asta.

      - Pentru ca Branham a facut aceasta paralela intre nor si chipul lui Hoffman.

      - Pentru fratii mai tineri care deja lucrau cu editoare de imagini, a fost ok sa puna in practica ideea lui Branham, inserand chipul in nor exact dupa ceea ce Branham a zis.

      - Pur si simplu au facut-o, nu cred ca au intentionat sa insele pe cineva si sa creeze un idol din nor, ci probabil, doar au vrut sa sensibilizeze credinciosi cu privire la acest lucru.

      Ștergere
    2. PAi a fost un gest inconstient si iresponsabil care a produs o rastalmacire a Cuvantului pana acolo incat astazi afirma ca Norul este semnul Fiului Omului! Ce sa mai spun de cei care ridica poza in adunari si urla sus si tare:""Acesta este Hristosul,acesta este semnul Fiului Omului""

      Mie personal chestia asta cu ""semnul Fiului Omului"" mi sa parut dubioasa inca de cand am intrat in legatura cu ""mesajul"".Ei nu tin cont de ceea ce ne spune Isus in Luca 17.

      Chiar si ""marele misionar care a fost in peste 140 de tari"" E.Frank ,si el nu o data spunea ca este ""semnul Fiului Omului"". Oamenii acestia au deviat de la Cuvant dar ei urla peste tot ca doar ei au Hristosul adevarat. Ce comedie mi se pare totul....

      Ștergere
    3. Este si de ras si de plans asta se numeste comedie neagra, comedie horror, adica sunt elemente de groaza dar si umor negru.

      A fost un gest nesabuit si total iresponsabil a lui Branham cand a ridicat poza in adunare cu acest nor de fum aparut, in 28 februarie, (cu care el nu s-a intalnit NICIODATA,) si a zis audientei: "ACESTA ESTE CRISTOSUL!"

      - Cand omul isi pierde valoarea personala, inventeaza valori exterioare, impresionante, neverificabile, cu scopul de a-si mentine status quo-ul.

      - Apoi noi ceilalti, ucenicii naivi, "am pus poza in nor sa fie dupa cum profetul ne-a spus, dovada ca il credem si urmam."

      Ștergere
    4. Cat despre semnul Fiului Omului Biblia este foarte clara pentru cine are ochi si urechi sa vada si sa auda.

      Biblia spune:
      "Matei 24:15 De aceea, când veţi vedea „urâciunea pustiirii”, despre care a vorbit prorocul Daniel, „aşezată în Locul Sfânt” – cine citeşte să înţeleagă! –
      16 atunci, cei ce vor fi în Iudeea să fugă la munţi;
      17 cine va fi pe acoperişul casei să nu se coboare să-şi ia lucrurile din casă;
      18 şi cine va fi la câmp să nu se întoarcă să-şi ia haina.
      19 Vai de femeile care vor fi însărcinate şi de cele ce vor da ţâţă în zilele acelea!
      20 Rugaţi-vă ca fuga voastră să nu fie iarna, nici într-o zi de Sabat.
      21 Pentru că atunci va fi un necaz aşa de mare, cum n-a fost niciodată de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.
      22 Şi dacă zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scăpa; dar, din pricina celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate.
      23 Atunci dacă vă va spune cineva: „Iată, Hristosul este aici sau acolo”, să nu-l credeţi.
      24 Căci se vor scula hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi; vor face semne mari şi minuni, până acolo încât să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi.
      25 Iată că v-am spus mai dinainte.
      26 Deci dacă vă vor zice: „Iată-L în pustiu”, să nu vă duceţi acolo! „Iată-L în odăiţe ascunse”, să nu credeţi.
      27 Căci, cum iese fulgerul de la răsărit şi se vede până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului.
      28 Oriunde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.
      29 Îndată după acele zile de necaz „soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, şi puterile cerurilor vor fi clătinate.”
      30 Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pământului se vor boci şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă.
      31 El va trimite pe îngerii Săi cu trâmbiţa răsunătoare, şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă."

      De ce trebuie sa o rastalmacim si sa spunem altceva decat ne spune Biblia, ni se spune foarte clar ca vine momentul in care Anticristul se va aseza in Ierusalim .
      Apoi vine necazul cel mare:
      "21 Pentru că atunci va fi un necaz aşa de mare, cum n-a fost niciodată de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.
      22 Şi dacă zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scăpa; dar, din pricina celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate."
      Fiti atenti ce spune:
      "23 Atunci dacă vă va spune cineva: „Iată, Hristosul este aici sau acolo”, să nu-l credeţi."

      Incercati sa comparati acest verset sin Matei cu cateva versete din Apocalipsa unde ne vorbeste de rapire dupa necazul cel mare:

      Matei 24:29 Îndată după acele zile de necaz „soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, şi puterile cerurilor vor fi clătinate.”
      Ap 11:15 Îngerul al şaptelea a sunat din trâmbiţă. Şi în cer s-au auzit glasuri puternice, care ziceau: „Împărăţia lumii a trecut în mâinile Domnului nostru şi ale Hristosului Său. Şi El va împărăţi în vecii vecilor.”............19 Şi Templul lui Dumnezeu, care este în cer, a fost deschis şi s-a văzut chivotul legământului Său în Templul Său. Şi au fost fulgere, glasuri, tunete, un cutremur de pământ şi o grindină mare.
      AP 16:17 Al şaptelea a vărsat potirul lui în văzduh. Şi din Templu, din scaunul de domnie, a ieşit un glas tare, care zicea: „S-a isprăvit!”
      18 Şi au urmat fulgere, glasuri, tunete, şi s-a făcut un mare cutremur de pământ, aşa de tare, cum, de când este omul pe pământ, n-a fost un cutremur aşa de mare.
      AP 6:12 Când a rupt Mielul pecetea a şasea, m-am uitat şi iată că s-a făcut un mare cutremur de pământ. Soarele s-a făcut negru ca un sac de păr, luna s-a făcut toată ca sângele,
      13 şi stelele au căzut din cer pe pământ, cum cad smochinele verzi din pom, când este scuturat de un vânt puternic.
      14 Cerul s-a strâns ca o carte de piele pe care o faci sul. Şi toţi munţii şi toate ostroavele s-au mutat din locurile lor.

      Daca citim atenti vedem ca in acele timpuri se va arata semnul Fiului Omului, nu acum 80 de ani.

      Ștergere
    5. Alesi vor fi in necazul cel mare deci...wooai.

      Asta m-a luminat mai mult: "21 Pentru că atunci va fi un necaz aşa de mare, cum n-a fost niciodată de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi. Şi dacă zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scăpa; dar, din pricina celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate."

      Hmmm...pai atunci chiar nimic, dar nimic din mesaj NU MAI E BIBLIC?...CHIAR SI EU MA SOCHEZ INCA !

      Ștergere
    6. " faca-se dupa credinta ta ! " alesule Vasile , tot ce scrie bucura pe unii si socheaza pe alti ALESI , pe fiecare Dumnezeu l-a ales pentru ceva ,"Domnul a facut toate pentru o tinta, chiar si pe cel rau pentru ziua nenorocirii. - (Prov.16:4) "
      Dar sa stii si sa pricepi ca in necaz intra cei care fac parte din grupul unei alte sotii, nu aceea a Mielului .
      Avem opinii diferite, credinta diferita , chiar daca ni se pun aceleasi intrebari, raspunsurile mele nu sunt raspunsurile tale , ochii mei nu sunt ochii tai, imaginile pe care eu le vad cand citesc Cuvantul sunt diferite de acelea pe care le vad ochii tai .
      GEMENI proveniti de la tati diferiti ! Invatatura fratelui Branham in legatura cu samanta de discordie este clara chiar si pentru cine nu are ochi duhovnicesti .
      Pentru mine TOTUL DIN MESAJ ESTE BIBLIC, pentru tine, NIMIC .
      Pentru amandoi, de-aveam acelasi Tata , mantuirea-i garantata , dar asa, frati doar de mama, pentru unul se DESTRAMA chiar si speranta rapirii inaintea PEDEPSIRII lumii pentru-al ei pacat : de Hristos s-au lepadat .

      Ștergere
    7. Norul tau cel BUCLUCAS nu degeaba -a fost pozat pe deasupra de oras si nu pe munte , unde s-a format , si unde pe Abraham l-a asezat Domnul, fiindca in campie e orasul de curvie unde Lot , cu-a lui sotie mereu priveste -napoi jinduind la CAR cu BOY , adica viata usoara , in curvie SPIRITUALA .

      Ștergere
    8. Simpatice poeziile, pacat ca nu e concurs!
      ....."Pentru mine TOTUL DIN MESAJ ESTE BIBLIC, pentru tine, NIMIC ."
      Chiar si minciunile? Chiar si "ASA VORBESTE DOMNUL" si nu se implineste?
      "de-aveam acelasi Tata , mantuirea-i garantata , dar asa, frati doar de mama" - chestia asta de unde ai scos-o, acelasi tata dar mame diferite? Parca stiam ca voi invatati ca sunt 2 tati si o singura mama !

      Ștergere
    9. Din lipsa de argumente biblice, facem poezii. E si asta un mijloc de exprimare. Lica. (nu pot accesa contul)

      Ștergere
    10. Bine ca, da-n poezie n-ati vazut ca sunt cuprinse chiar versete din Biblie , si ca versul are talc ? Mai bine de-ai tace " malc ", daca nu pricepi, amice , ca Scriptura asa-i , cum zice , nu te mai gandi ca poti s-o rastalmacesti , caci " hoti si talhari " vor fi numiti cei ce intra nepoftiti doar pe usa cea din dos , fara-a trece prin Hristos , care-i "usa oilor " , nu parleazul lupilor .
      Pentru Adi, ce sa zic, doar amanuntul cel mic , fiindca el n-a citit bine ce am scris ,deosebit, , cum ca Tata -i diferit , toti avem aceeasi mama, ce Biserica se cheama , ce-a curvit, pe vremea -aceea a consiliului din Niceea , dar acum ea e spalata , cu fecioria redata , de se-ntoarce spre Acel ce-a murit , fiind fidel dragostei de la-nceput ce la sanu-i ne-a tinut si ne poarta ne-ntrerupt spre tinta predestinata : MANTUIREA GARANTATA !
      Fii Lui Il cunosc bine : ISUS ( nu sfanta treime )

      Ștergere
    11. William Branham NU Niceea:
      "Lasati-L sa va deschida ochii. EL este Duhul Sfant, a treia Persoana a Sfintei Treimi aici seara sa va unga ochii cu alifia lui Dumnezeu: deschideti-va ochii."
      58-0316E DOOR.TO.THE.HEART_ HARRISONBURG.VA

      Ștergere
    12. V-ati falit ca sunteti intelepti branhamistilor dar ati inebunit de tot.

      Ștergere
    13. Fii Lui Il cunosc bine. ISUS nu Branham.

      Ștergere
    14. Sti ce e interesant, ucenicii Domnului au suferit, Pavel a suferit, Ioan a fost inchis in insula Patmos, apoi in decursul anilor oamenii au suferit pentru numele Lui, dar noi nu avem voie sa suferim(vorbesc de necazul cel mare) pentru ca suntem alesi. Pai eu ma intreb oare ei nu au fost alesi, numai noi?

      Ștergere
    15. Cei despre care spui au suferit fizic , dar au avut nadejdea mantuirii in suflet , pentru prima inviere, de aceea sunt " fericiti si sfinti "
      Insa pentru cei care vor rata acea prima inviere, NUMAI ACELA VA FI NECAZ !
      Oamenii se necajesc cand PIERD ceva pretios , cu atat mai mult necaz cu cat ceea ce pierd este mai scump . Nu degeaba este numit " Necazul cel mare " , caci asa va fi pentru voi, crestini cu nume = denominationali , care veti rata RAPIREA .( numai fiindca asa este credinta voastra )

      Ștergere
    16. Lica daca intri de pe telefon nu mai poti intra si de pe calculator.Trebuie sa te deconectezi de pe telefon apoi sa intri si de pe calculator.Cel putin eu asa am patit-o cu messengerul.

      Ștergere
    17. Asa vorbesc cei care nu au argumente la ceea ce sustin.Incep sa isi dea aere de intelepti de genu:Voi nu pricepeti,voi ganditi fireste,voi nu aveti descoperirea...Se dau intelepti dar au innebunit datorita minciunilor unui om numit WMB.

      Este ca si cum cineva vine si spune ca Pamantul este plat desi sa dovedit ca este rotund.Si cand i se cer dovezi atunci incepe sa bata campii de genul:Voi nu pricepeti...etc.

      Adica in lipsa dovezilor pozeaza in sustinator a unor taine stiute doar de el.Asta e tipic sectelor si celor care au deviat de la realitate si echilibrul spiritual.

      Ștergere
    18. Multumesc pt sfat e posibil sa fie si asta dar uneori nu pot deloc sa ma conectez cateva ore.

      Exact asa este cu atitudinea lor. Mie imi pare rau deoarece eu vad mila lui Dumnezeu ca ne-a scos din haos si avem zeci si sute de dovezi asupra falsului mesaj branhamist si totusi ei staruie in eroare.

      Ce ma bucura e ca aud din toata tara lucruri minunate si sunt deja adunari care au scos afara pozele cu norul din 28 februarie, cu Branham si eu cu urechile mele am vazut ceva tare: NU AU ZIS NICI MACAR ODATA NUMELE BRANHAM, ceea ce in urma cu o luna-doua nu era cazul.

      Citind cateva din ce ne-a prezentat Adi aici pe blog mi-am zis: "frate noi chiar avem de invatat lucruri BIBLICE din perspectiva BIBLICA, citite cu ochelarii BIBLICI, nu cu ochelarii vreunei secte sau a unui om si sa lasam deschis orice subiect ca Duhul Sfant sa il lumineze, nu sa ne batem joc de invatatura din Biblie ca sa aparam un profet haotic."

      Ștergere
    19. Citez:Insa pentru cei care vor rata acea prima inviere, NUMAI ACELA VA FI NECAZ !
      Oamenii se necajesc cand PIERD ceva pretios , cu atat mai mult necaz cu cat ceea ce pierd este mai scump . Nu degeaba este numit " Necazul cel mare " , caci asa va fi pentru voi, crestini cu nume = denominationali , care veti rata RAPIREA .( numai fiindca asa este credinta voastra )

      As dori sa lansez o provocare pentru toti cei care studiaza Biblia(inclusiv fr Nelu) , aduceti versete biblice in care arata ca rapirea va fii inainte de necazul cel mare.

      Ștergere
  17. La Norul cu pictura lui Hoffman ma refer,nu la formatiunea noroasa cu centrul gol...

    RăspundețiȘtergere
  18. Tot ai scris despre diferite lucruri din Mesaj. Dar care este parerea ta despre fotografia din sala de conferinte din Houston, cand apare stalpul de foc asupra capului fr.-lui Branham?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca nu stiu sigur, nu vorbesc, nu ma pronunt.

      - Nu sunt genul sa casc gura la lucruri la care nu am dovezi sau siguranta.

      - Dar poate fi orice. O prezenta divina, o lumina naturala, un inger, dar orice ar fi, PENTRU MINE NU E UN OBIECT DE INCHINARE.

      - Iar dpdv biblic Dumnezeu nu isi dovedeste "profetul Sau" (cum fals am fost invatati) cand face vreo lucrare de acest gen, daca e reala, CI ISI DOVEDESTE PROMISIUNEA CA ESTE ACELASI IERI AZI SI IN VECI.

      - Si in anul 1950 cand a fost facuta poza, Branham inca iubea oamenii, nu se credea Ilie, nici Inger, nici Fiul Omului, nu avea nici complexul de mesia al acestui timp, si lucra asa smerit cum Domnul ii ceruse daca asa ii era chemarea.

      Inca in anii 50 Branham canta cu lacrimi in ochi..."Daca toate cerurile ar fi pergamente si toate oceanele ar fi cerneala, si fiecare fir de iarba un stilou si fiecare om un scriitor, daca s-ar scrie despre dragostea lui Dumnezeu, cerurile s-ar sfarsi...oceanele ar seca...si tot nu s-ar putea spune totul...oh Dragoste dulce dragoste..."

      - Daca cunosti mesajul si esti spiritual intelegi ce iti vorbesc.

      - Asa ca experienta cuiva nu are voie sa devina DOCTRINA pe care Biserica sa o creada, sa i se puna poze cu nou tip de icoane moderne, precum este aceasta poza de care tu vorbesti.

      - Putem respecta experienta cuiva cu D-zeu, da, dar toate acestea Branham le-a introdus ca OBLIGATII DE CREZUT altfel nu esti Mireasa pentru ca el este trimis sa adune o Mireasa. A gresit mult cu aceasta atitudine, este parerea mea.

      - Daca citesti documentul, acolo nu scrie ca a fost o lumina deasupra lui Branham ci doar ca lumina a lovit negativul. Intreaba orice fotograf, ce inseamna aia, si apoi revino aici la discutii.

      - Si Dr Lacy, examinatorul filmului, nu a fost angajat al FBI niciodata, si asta e un neadevar care circula printre frati ca sa dea tarie evenimentului, si cedibilitate pozei, dar nu este adevarat.

      - Inca ceva despre evenimentul de acolo.

      Branham a spus ca Dumnezeu nu a permis ca tipul ala dr Best sa fie fotografiat cand arata amenintator cu degetul catre fratele Bosworth si ca toate pozele au iesit sterse, dar nu este adevarat ca eu am vazut pozele alea.

      Ștergere

  19. To Branham believers. Read or listen to, Is Your Life Worthy. 63-0630e. Here you can listen to him say he saw the cloud 26 miles high while he was hunting. He says it hung there all day. He says they don't know what it is but we do.
    1- he was not hunting the day the cloud was pictured
    2- he says it appeared in the morning (in fact it was in the evening when it became visable)
    3- he says it hung there all day. (in fact it was moving quickly and could only be seen for around 30 minutes)
    4- he makes no mention of the cloud until after he is shown the picture of it. Then he tries to be associated with it.

    RăspundețiȘtergere
  20. Branham a spus ca are in fata ochilor textul din Fapte 19: 2 in aramaică și ebraică ???

    "El a întrebat," Ați primit voi Duhul Sfânt după ce au crezut? Unii spun că acest lucru nu este ceea ce este scris! Ți-am aruncat o provocare. Am textul grecesc autentic în fata, de asemenea ebraic. Biblia vorbește în limba greacă și ebraică, precum și aramaică. Și toate trei, le am în fața mea, ele spun: "Ați primit voi Duhul Sfânt după ce au crezut? ".
    (WMB, Apocalipsa lui Isus Hristos, No. 1, Apocalipsa, 1960, pagina 39).


    Textul grec în fața Branham, sa zicem ca ar fi posibil ! Pentru ca manuscrisele Noului Testament sunt scrise în această limbă! În ceea ce privește ebraică și aramaică, toată lumea știe că aceasta este limba pentru manuscrise ale Vechiului Testament nu al Noului Testament. Atunci cum e posibil?

    Astept un raspuns din partea cunoscatorilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. apoi. cine se poate pune cu niste experti , atotcunoscatori ai Mesajului, precum sunteti voi ? numai ca am observat ca voi cititi totul PE DOS, precum zice stapanul Lica, ca el prezinta " cealalta fata a monedei, "cea norocoasa pentru unii ca el , care-l imbratiseza iarasi, dupa o mai lunga perioada de divort declarat oficial
      Uitati ca sunt si eu barbat si am curajul sa nu va spun numele meu !

      Ștergere
    2. Ce are de-a face Branham si mesajul lui fals cu asta: "care-l imbratiseza iarasi, dupa o mai lunga perioada de divort declarat oficial".

      Dragul meu, eu vad ca sunteti disperati ca nu aveti argumente si va legati de oameni si atatati din ascuns, din anonimat, dar stai linistit ca Dumnezeu stie toata viata ta si fii sigur ca nu-I place acest mod parsiv ce il aveti voi branhamisti.

      Branhamismul se prabuseste deoarece NU ESTE ADEVARUL. Asta nu are de-a face cu Lica.
      Asta are de-a face cu MILA LUI DUMNEZEU ca va este aratata sa iesiti din secta lui branham.

      Tot mai multi oameni vad clar atat din Biblie cat si din propriul mesajul a lui Branham ca el v-a amagit, v-a mintit si ca a fost fals.

      ISUS ESTE CALEA ADEVARUL SI VIATA.

      Un adevar este sustinut de el insusi.

      Nu trebuie sa cautam zile intregi prin mesaj poate vom gasi ceva sa ne ajute dupa ce am gasit zeci de afirmatii iesite din gura lui Branham care ne ajuta sa ne dam seama clar ca nu a cunoscut Scripturile si a facut varza din ele.

      Orice alt evanghelist din anii '50 are scrierile, predicile, si poti verifica usor unde a fost, cand a fost, si cati convertiti sau vindecari au avut loc, etc.

      Vrea cineva sa fle, cauta si trage propria lui concluzie. Asa trebuie sa fie de simplu si la mesaj.

      Nimeni nu trebuie sa creada ca Branham a fost in nor la 28 febr 1963 cand era la vanatoare, cand el insusi la 4 martie inca se pregatea sa plece din Houston, TX, catre vanatoare si luni de zile nu a zis nimic de nor.

      Daca dupa atatea dovezi referitor la mesajul lui branham si invataturile lui false, inca mai credeti in el, e dreptul vostru, dar acum ati devenit din inselati, inselatori, deoarece stiti ca nu e asa nici cu Cele 7 Epoci, nici cu pecetile, nici cu norul, nici cu Ilie, nici cu ingerul din apoc10:7 nici cu tainele descoperite, nici cu mii de oameni si voce audibila in public la raul Ohio in iunie 1933, practic NIMIC NIMIC NIMIC nu este adevarat, iar ce a fost legat de slujba de vindecare deseori sunt exagerari si la miracole si la nr de convertiti.

      STIIND ACESTE LUCRURI SI TOTUSI LE PREDICATI SI INVATATI SI LE APARATI, SUNTETI VINOVATI DE RASPANDIREA DE MINCIUNA.

      Sunteti in mare pericol dragi frati. Nu va jucati cu asa ceva. Secta asta nu este ce pretinde. Profetul Branham nu este Ilie, nu este inger, nu este Dumnezeu, nu a descoperit NIMIC.

      Sunteti in pericolul de a deveni invatatori falsi care apara si raspandesc minciunile unui profet fals.

      Domnul nu tine seama de vremurile de nestiinta !

      Folositi-va va rog timpul, Biblia, si mesajele lui Branham si sa le comparati si sa nu va fie frica sa urmati ADEVARUL PUR 100% care este Cuvantul lui Dumnezeu din Sfinta Scriptura.

      Nu sunteti datori lui Branham si plagiatelor lui CU NIMIC.

      Dumnezeu nu va cere sa urmati toate falsurile si minciunile dovedite a lui Branham multe iesite din gura lui!

      ISUS A MURIT PENTRU VOI, VIATA VOASTRA ESTE A LUI DOMNUL ISUS NU A UNUI PROFET HAOTIC care azi zice una, maine alta ruinand vietile oamenilor. Iar cand acestia l-au intrebat de ce e asa, el a predicat rapid: "Trei feluri de credinciosi" ca sa se scoata si sa marginalizeze sufletele ranite.

      Dar faceti ce vreti fratilor, eu mi-am dedicat mult din viata ca sa va ajut nu ca sa va jignesc.

      ACUM STITI ! ACUM VEDETI ! ACUM PUTETI DECIDE !

      Ma rog zi de zi pentru voi toti sa primiti gandul lui Cristos.

      Shalom.

      Ștergere
    3. BRANHAMISMUL este prabusit inca inainte ca cineva sa-l fi numit , si Lica si tovarasii lui sunt martori vii ( inca ) , insa MESAJUL OREI are si el MARTORI VII suficienti pentru ca Dumnezeu sa-si duca planul la indeplinire si in generatia noastra . Asa cum plecati urechea la cei doi trei insi care vorbesc ideile lor mincinoase SINGURI in fata aparatului de filmat, sau a calculatorului, tot asa (si - nca mai bine ) puteti accesa pe internet filme cu oameni reali si NORMALI, care vorbesc in fata la mii de alti oameni in adunari ale CRESTINILOR din toata lumea , care a avut fiecare EXPERIANTA LUI personala cu Domnul , Dumnezeul nostru Isus Hristos . De-ati putea sa contactati macar pe unu la suta dintre aceia si sa la auziti MARTURIILE, nu l-ati mai pupa in ...pe asazisul vostru " binefacator " care va ofera " alifie " dupa ce v-a aruncat atata PRAF IN OCHI , ca nu mai vedeti pe nimeni bun pe lume afara de el
      MESAJUL OREI este Chemarea lui Dumnezeu la o pocainta reala, care inseamna RECUNOASTEREA lui Isus Hristos ca INSUSI Domnul Dumnezeu, si abolirea idolatriei Trinitatii

      Ștergere
    4. Asta chiar ca e REVOLUTIE , dupa mai bine de o mie de ani de robie sub calcaiul RELIGIEI, aceasta a fost ABOLITA si biruita de CREDINTA in Singurul nostru Stapan si Domn Isus Hristos,in fata caruia toti va veti pleca genunchii, impreuna cu noi, daca nu ASTAZI, - daca auziti glasul Lui, atunci la ceasul judecatii ,despre care sunteti deplin constienti ca va asteapta la INTERSECTIA = CRUCEA ultimului vostru drum .
      Apropo la evenimentul de ieri, cand l-am condus pe vecinul meu cel mai "bun" omeneste vorbind

      Ștergere
    5. Mesajul orei este plin de minciuna fals si eroare biblica si date din viata lui Branham.

      Cateva marturii de vindecari, asta era chemarea lui de fapt, nu ii da dreptul sa schimbe sensul Cuvantului lui Dumnezeu si nici sa se autointituleze Ilie si inger si Dumnezeu in trup, si altele pe care Biblia nu le sustine.

      Daca Biblia nu il sustine pe Branham in 90% din invataturile lui, iar ce a zis bine a copiat de la altii, voi de ce il sustineti atata?
      Doar pentru ca v-a impresionat emotional-mistic cu vindecarile lui din care sunt multe exagerate?
      Ii pica toate asa zise titluri de restaurator, profetul Ilie, ingerul pentru aceasta zi...VOI CHIAR NU VRETI SA VEDETI ADEVARUL ODATA?
      Asta nu este ancorare in Scriptura frate draga.

      Ștergere
    6. Mesajul Evangheliei rasuna peste lume de secole si aceasta este chemarea la Imparatia lui Cristos la Jertfa Lui, la planul Lui si asta nu este desfiintata de Dumnezeu pentru ca unul vede mai mult si altul mai putin, caci NICI VOI NU VEDETI BINE MULTE, si am dovedit asta in blog.

      Auzi, te intreb ceva. Cum ar fi sa va judece Dumnezeu pentru claritatea intelegerii si nu pe baza Jertfei lui Isus?

      ATI FI SI VOI DISTRUSI LA CAT FALS SI EROARE PROMOVATI !

      Dar acest har ce il aveti, voi cu firea voastra extrem de egoista, diabolic de egoista, IL TINETI VALABIL DOAR PENTRU VOI SI BATJOCORITI PE ALTII, PE CAND BIBLIA IL DA LA TOTI CARE CRED IN EL !

      Sunteti una dintre cele mai slabe pregatit biblic secte din lumea crestina.

      Ștergere
    7. Ce e gresit in a crede in Tatal, Fiul si Duhul Sfant, titluri pe care le gasim pe aproape toate paginile din Noul Testament?

      Ce nu e in regula cu Tatal? Dar cu Fiul? Dar cu Duhul Sfant?


      Ce tata isi arunca copiii in iad, in foc, in prapastie daca acestia ii spun TATA si nu pe nume, sa zic Nelu Dascal, sau Popescu Dan, sau Ionescu Mihai, desi este vorba de acelasi tata?
      Sau ar face vreunul asa ceva? Eu nu cred. Numai daca e un nebun.

      De unde atata ura la branhamisti impotriva calitatilor lui Dumnezeu biblice si divine TATAL FIUL SI DUHUL SFANT?

      BRANHAM A FOST SI TRINITAR SI UNITAR.

      El nu a abolit trinitatea, el a predicat-o deseori. trinitatea este o explicatie a unor versete biblice la fel ca si unitatea.

      Asa ca ceea ce nu iasa la unitatea desavarsita iasa la trinitate deoarece Dumnezeu nu poate fi deplin explicat de mintea si ratiunea umana nici voi nici trinitari nu pot explica, asa ca nu sunteti cu nimic mai buni si mai intelepti decat ei si nu aveti nici un drept in plus la Cer fata de ei.
      Atat trinitari cat si unitari cred in Dumnezeul lui Israel pe care doar Il explica diferit in Noul Testament in special.

      Nici una din aceste doctrine nu cred in trei Dumnezei asa cum voi branhamistii pe nedrept ii acuzati. habar nu aveti ce vorbiti. Sunteti cea mai slaba si nestiutoare secta crestina de pe pamant. Si la asta adaugati si multa ura si rautate. De invataturiel false cu Ilie, ingerul norul, Epocile, etc etc nici nu mai amintesc.

      Sunteti pe nicaieri degeaba va tineti capul sus de mandrie.

      Voi nu vreti sa recunoasteti public ca mesajul lui Branham e fals si haotic, desi vedetyi ca nu aveti ARGUMENTE LA APROAPE NIMIC AFARA DE CATEVA VINDECARI, dar veti recunoaste curand.

      Eu ma rog pentru voi si nu ma las pana cand veti spune la Cuvantul Scripturilor ca e adevarul si veti avea curaj sa spuneti la ceea ce deja ati vazut ca e fals din mesaj: FALS.

      Ștergere
    8. Nu este nimic gresit in aceste titluri.Chiar dincontra.Este ceva intim si sublim sa ii spui lui D-zeu TATA si nu Domnul Isus. Fiindca Domnul Isus a venit sa il faca pe cunoscut pe D-zeu ca TATA!.Nu sa se faca pe sine cunoscut ca TATA.Aceasta este o aberatie care rastoarna planul si ordinea lui D-zeu.

      Si in privinta trinitatii sa stiti ca multi nu pricep cu ce se mananca aceasta invatatura dar dau din gura precum curcile.D-zeu ca Fiinta este altcatuit din trei parti care sunt in unitate:Tata,Fiul si Duhul Sfant.

      Asa precum omul ca fiinta este alcatuit din trei parti diferite dar totusi care formeaza o unitate:Trupul ,sufletul si duhul!.

      Ca Tatal ,Fiul si Duhul Sfant exista din vesnicie sau nu,asta e o alta problema,fara importanta dupa parerea mea.Ideea de baza este cea prezentata mai sus.Omul este facut dupa chipul lui D-zeu.Asa cum este omul ca fiinta altcatuita din 3 parti diferite dar care formeaza o unitate,asa este si cu D-zeu.

      Si insusi cuvantul ""D-zeu"" din genesa 1:1 este graitor in aceste sens.Elohim inseamnand ""Gods"". Doar ignorantii vad aici multi dumnezei.Fiecare parte din D-zeu este dumnezeiasca de aceea scrie Elohim inseamna Gods.

      Asa cum fiecare parte din om ,din cele 3,este un om defapt ,fie ca vorbim de trup,suflet sau duh.Nu sunt 3 oameni in noi ci 3 parti intr-o unitate perfecta,in fiinta OM.

      Asta e ideea de baza.Restul sunt parerile fiecaruia.Asta e esenta Trintatii.Unitate in pluralitate,si omul este exact ca si D_zeu fiindca a fost creat dupa chipul Lui.

      Ștergere
    9. la voi se vede ca se impaca templul lui Dumnezeu cu idolilaatria . Vai de voi, fatarnicilor ,catari de doua ori fara samanta de viata, morti si dezradacinati . va faceti pe voi insiva personalitati iar pe Domnul il taiati in bucati si ziceti ca nu-i nimic cu asta ci mesajul este fals Sunteti in stare sa va dati de trei ori peste cap si sa va prefaceti in orice numai sa puteti rataci pe cineva de partea voastra si sa-l faceti mai rau decat voi .
      De unde ati luat voi cuvintele " unitate in pluralitate esenta Trinitatii ", paganilor, numai in visteria dracilor le puteti gasi in legatura pe care o prezentati, nicidecum in Cuvantul Domnului. Si inca mai aveti curajul sa vorbiti despre plagiatori, cand nu-s altii mai mari care sa va intreaca pe voi ,care obisnuiti sa salutati cu " har si pace " dupa ce v-ati scaldat in troaca de porci a pacatelor lumii si va apropiati de oameni ca sa-i manjiti si pe ei

      Ștergere
    10. Isteric branhamist iata ce zice chiar Branham "Vedeti, voi credeti in Dumnezeu; voi credeti in Fiul, credeti in Duhul Sfant; aceea este Trinitatea. Noi credem in ea. Intelegeti?"
      "Cel care a fost peste noi, Cel mort si inviat, este glorificat in Prezenta lui Dumnezeu in seara aceasta, El vine inapoi in forma Persoanei a treia a Sfintei Treimi, Duhul Sfant, si locuieste in noi si se misca si dovedeste ca sa fie acelasi Domn Isus."

      Ștergere
    11. Branhamistule care urli ca si un disperat vezi sa nu iti dai duhul de atata ura care te framanta.
      Ma intreb daca mai poti dormi noaptea sau ai cosmaruri. De ce esti atat de isteric, de ce nu dai dovada unui crestin dupa biblie ? De ce ii faci pe cei pe care ii consideri pierduti albie de porci?
      Unde iti sunt roadele frate branhamist? Sti macar care e roada duhului sfant? Sau nu te-a invatat branham asta? Imi pare rau cand vad indivizi ca tine care fac de ras crestinismul.
      Domnul sa aiba mila de tine.

      Ștergere
    12. Omul este trup,suflet si duh.Este o pluralitate in unitate fiindca cele 3 parti sunt o singura fiinta.Si cum omul este creat dupa chipul lui D_zeu inseamna ca si D-zeu este identic cu omul si invers adica altcatuit din Tatal,Fiul si Duhul Sfant.

      Nu il taie nimeni pe Domnul in bucati asa precum nimeni nu taie omul in bucati cand spune ca OMUL este trup,suflet si duh adica tri-unic!. Esti prea copil sa intelegi chestia asta care e simpla dealtfel.

      ""Domnul Dumnezeu a zis: "Iata ca omul a ajuns ca unul din Noi, cunoscand binele si raul. Sa-l impiedicam, dar, acum ca nu cumva sa-si intinda mana, sa ia si din pomul vietii, sa manance din el si sa traiasca in veci."

      Ștergere
    13. Dumnezeul păcii să vă sfinţească El însuşi pe deplin; şi duhul vostru, sufletul vostru şi trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană, la venirea Domnului nostru Isus Hristos.
      1 Tesaloniceni 5:53

      Ștergere
    14. Branhamistilor nu le plac exprimarile acestea de genu:pluralitate in unitate,dar tocmai aceste exprimari redau cel mai bine omul ca fiinta si D-zeu ca Fiinta.

      Asa pot si eu itnreba:unde scrie in biblie ca D-zeu este in 3 manifestari? Nu scrie nicunde!.Este doar parerea unui om cand a citit Biblia.

      Dar aceasta teorie nu se potriveste omului .De ce ?Fiindca omul este toate 3 in acelasi timp!.Nu se manifesta in trup si in paralel sufletul lui vorbeste cu trupul apoi de unde va vine duhul....

      Ștergere
    15. Hoooo branhamistule ca iti dai duhul inainte de vreme.
      Da ce e cu tine?
      Nu are voie omul sa isi exprime modul in care percepe el Dumnezeirea Domnului? Ii dai in cap?
      Acum vezi otrava si toxicitatea de care vorbeam ? Astia sunteti voi, plini de ura si rautate pentru cineva care este diferit, gandeste diferi.

      Ai innebunit la cap?
      Eu nu inteleg trinitatea in felul trinitarilor, dar il pot iubi si respecta la fel de mult ca pe oricare altul. Asa cum ideea trinitatii despre Singurul Dumnezeu, cel a lui Israel, nu are toate explicatiile tot asa nici ideea cu "3 manifestari" preluata de Branham de la UPC nu explica nici ea deplin.
      Dar atat timp cat fiecare explicatie se refera la Domnul Dumnezeul lui Israel, singurul, Cel din prima porunca si care El insusi s-a facut trup si a venit sa ne mantuiasca nu vad unde este idolatria?

      Are Isus Tata?

      Spune Biblia ca cine neaga pe Tatal si pe Fiul este Antihrist? Spune.
      Acolo nu scrie ca cine neaga ca Tatal este Fiul.
      Lasati Biblia sa spuna ce spune.
      Eu ma bucur ca Dumnezeu a lasat ca numai credinta in ISUS, in Jertfa Sa sa fie data pentru mantuire si nu explicatiile unitare sau trinitare ori alte taine.

      Asa ca: "ORICINE VA CREDE IN EL SA NU PIARA CI SA AIBA VIATA VESNICA !" Diavolul urla in branhamism pentru ca acest adevar ETERN nu poate fi desfiinta mai departe intre ei.

      Crezi tu in Fiul lui Dumnezeu?

      Ștergere
    16. Cei mai rai si handicapati mintal oameni a atras Branham in secta lui. Ce varsati voi este otrava.

      Ștergere
    17. William Branham in zilele lui bune ale anilor '50.

      "Voi toţi, vă separaţi. Voi spuneţi: „Pot eu să fiu duhovnicesc, dacă fac parte dintre penticostalii unitarieni?”. Sigur! „Pot eu să fiu duhovnicesc dacă fac parte dintre penticostalii trinitarieni?”. Sigur că da! Dumnezeu îţi dă Duhul Sfânt, chiar dacă eşti un catolic. Indiferent ce eşti, atât timp cât eşti născut din nou prin Duhul Sfânt, eşti un copil al lui Dumnezeu.

      Gândiţi-vă că şi celălalt frate trage de pătură. Pătura este suficient de mare, încât să vă acopere pe amândoi. Dumnezeu a făcut-o aşa. N-o trage doar în jurul tău, spunând: „Îngheţ de frig”. Dacă ţi-e frig, lasă-mă să te ajut. Dacă ai ajuns să nu mai vrei să ajuţi un frate căzut… Tu crezi că el este căzut – ajută-l într-un fel sau altul. Stai în spărtură pentru el! Umple spărtura cu dragoste! Acesta este mortarul care ţine Biserica lui Dumnezeu laolaltă: dragostea sfântă a lui Dumnezeu între fraţi. „Prin aceasta întreaga lume va recunoaşte că voi sunteţi ucenicii Mei” – pentru că sunteţi unitarieni sau trinitarieni? Nu. „Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii”. Atunci lumea va recunoaşte că noi suntem creştini, că suntem fraţi şi surori, dacă avem dragoste unii faţă de alţii. Acesta este semnul adevăraţilor creştini: dragostea unul faţă de celălalt. Când această dragoste va fi în mijlocul nostru, atunci Dumnezeu va începe să lucreze între noi şi ne va aduce lapte, miere, lucruri mari. Este bine atunci că noi aflăm care este planul lui Dumnezeu şi ne mişcăm în acesta."

      Ștergere
    18. Insusi Branham predica inainte de ratacirea lui toleranta despre trinitate si realizeaza si invata pe credinciosi ca nu anumite explicatii ne mantuiesc ci dragostea lui Dumnezeu data si dovedita prin Domnul Isus la Golgota. Santeti de o rautate si oribire sora cu intunerecul si moartea santeti depresivi si frustrati pentru ca nu mai puteti ascunde minciunile din Mesaj si oameni va cer socoteala dar stai sa vezi cand DUMNEZEU va cere socoteala de la voi pentru sangele celor pe care ii inselati cu buna stinta. Voi branhamisti rataciti si pierduti in intunerecul minciunii nici pe Branham nici pe Dumnezeu nu Il credeti ce a vorbit. va dati mari ca santeti la mesaj. la ce mesaj santeti cand ura ratacirea si minciuna este calauzitorul vostru?

      Ștergere
    19. Branham zice " Prin aceasta întreaga lume va recunoaşte că voi sunteţi ucenicii Mei” – pentru că sunteţi unitarieni sau trinitarieni? Nu. „Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii”. Atunci lumea va recunoaşte că noi suntem creştini, că suntem fraţi şi surori, dacă avem dragoste unii faţă de alţii. Acesta este semnul adevăraţilor creştini: dragostea unul faţă de celălalt. Când această dragoste va fi în mijlocul nostru, atunci Dumnezeu va începe să lucreze între noi şi ne va aduce lapte, miere, lucruri mari. Este bine atunci că noi aflăm care este planul lui Dumnezeu şi ne mişcăm în acesta."
      V-ati facut mult mai rai ca el mult mult mult mai scarbosi la vorba ca viperele branhamistilor.

      Ștergere
    20. Acesta lege a lui 3 sau principiu triunic se manifesta in toata creatia.Este o lege a creatiei.

      Celula se naste,traieste apoi moare...Oamenii se nasc ,traiesc apoi mor.Planetele ,stelele se nasc ,exista o perioada de timp apoi sunt distruse.

      Chiar Branham afirma in predici ca totul este Trei.

      Daca D-zeu sa manifestat in 3 moduri ,EL nu este 3 ci doar sa manifestat in trecut in 3 moduri.

      Dar WMB afirma ca El este TREI:Tatal,Fiul si Duhul Sfant.Daca sa manifestat in trecut ca Fiu,atunci El nu mai este Trei in prezent.

      Dar asa cum este D-zeu asa este si omul fiindca omul este dupa chipui Lui.Si omul este 3 in acest moment,in prezent...Tu nu ai fost trup in trecut si acum esti duh ...Fiinta ta este toate 3 in acelasi timp:Trup,suflet si duh...

      Ștergere
  21. Branham spunea ca Jeanne d' Arc a avut spiritul de la Rusalii:

    " vedeti aceasta fata , Ioana d'Arc . Vă cer tuturor catolici și protestanți , tot voi . In timpul ei, Jeanne d'Arc , nu era nimic în Franța, decat Biserica Catolică care a pus pe sfinți la moarte . Dar Dumnezeu a coborât
    peste această fată și ea a avut Duhul Sfânt . Ce făcea ? Ea putea prezice lucruri , pentru ca Domnul ia dat viziuni . Ea sa rugat pentru bolnavi . Ea a sa rugat pentru un copil mic și a fost inviat . Acesta este Duhul de la Rusalii . "
    ( WMB ,Apocalipsa lui Isus Hristos , Pergam , 1960 , pagina 37 ) .

    Dacă Joanne d'Arc a prezis așa cum Branham spune , nu mă surprinde că si-a sfârșit viața pe rug în Rouen . Și dacă Branham vindecă în același mod în care Ioana d'Arc a facut-o , atunci ar trebui să fim precauti foarte mult ! Fără îndoială, el a auzit de miracolul din Lagny în Seine - et - Marne ( 1429 ) . Joanne d'Arc ar fi inviat un copil mic mort care nu au fost botezaț . Se pare că, în acest caz nu este o înviere , ci un fenomen medical foarte frecvent și bine - cunoscut .
    Să auzim ce spune istoricul Pierre Pilard :
    " Este inevitabil ca un fenomen cunoscut să apară în medicina modernă , atât de deplin explicat , dar care este foarte spectaculos in trecut . A trecut trei zile după moarte , dupa care urmează îndeaproape ceea ce se numește "rigor mortis" , muschii se relaxeaza si corpul găseste flexibilitate . Ligamentele și organe deveni moi ... corpul este relaxat , apoi dă impresia că un căscat real de multe ori cu gesturi vagi ale corpului are loc . "
    ( Cronicile din istorie , martie 1989, pagina 27 ) .

    Copilul în cauză nu a fost inviat ,el nu a vorbit, el nu s-a ridicat in picioare,el doar s-a miscat. Imediat după eveniment , el a fost botezat și a fost înmormântat în biserica din Lagny !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e tare: "Dacă Joanne d'Arc a prezis așa cum Branham spune , nu mă surprinde că si-a sfârșit viața pe rug în Rouen . Și dacă Branham vindecă în același mod în care Ioana d'Arc a facut-o , atunci ar trebui să fim precauti foarte mult! "
      Multumesc Adi.
      Si tu esti darul lui Dumnezeu pentru noi.

      Ștergere
  22. Apai daca esti atat de barbat incat nu ai curajul sa ne spui cu cine avem onoarea, sa fi sanatos.
    Stai ascuns precum un melc in cochilia lui, ca nu ne intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
  23. Am urmarit vorbirea lui Branham pe acest subiect, iar concluzia mea este ca pentru el cuvantul "Misterios" inseamna deseori sau el il asociaza de multe ori cu "Supranatural" ceea ce este o grava eroare de intelegere.

    Acest mod de gandire defect ni l-a transmis si noua de aceea noi am devenit atat de emotivi-mistici la toate impresiile cuiva, iar multi care urmeaza mesajul sunt afecatti de acest sistem de gandire si sentimente incat ei inca "vad" lumini, chestii ciudate pe care ei le numesc pe nedrept "supranaturale" sau "dumnezeiesti" si asta desi insasi Branham i-a invatat la un moment dat da orice semn trebuie sa aiba si un glas ce il urmeaza, lucru pe care ei il ignora sau produc ceva fals ca sa para ca totul este ok.

    Sentimentele religioase limitate de cateva idei toxice si influentate de misticism sunt cele mai distrugatoare lucruri din religie deoarece ele sunt orientate catre o idee imaginara pe care a stabilit-o ca absolut si ea nu poate fi negata de cautatorul adevarului, si asa acesta devine in ochii acelora drept "necredincios". In multe cazuri cand aceste grupuri esueaza in a promova binele biblic si adevarul, justifica enoriasilor actiunile lor intr-un mod tot mistic, adica ce nu poate fi verificat deoarece "altii nu sunt alesii sa creada" izoland oamenii si plantand in ei astfel un fel o mandrie de apartenenta la un "grup special" asta am vazut-o la Cluj foarte mult si ura fata de cei care nu le accepta ideile, multa nesiguranta, teama de a intreba, si multa OTRAVA RELIGIOASA.

    Aceasta actiune de tip sectant, izolatoriu se numeste orbire spirituala, manipulare si ratacire

    Mi-a spsu astazi cineva ca pastorul ei nu trebuei sa dea socoteala nimanui decat lui Dumnezeu. Asta este ideea falsa de "ALES INFAILIBIL" care nu da explicatii, lamuriri sau socoteala nici membrilor adunarii lui proprii, nici prietenilor, nici fostilor prieteni, nici publicului in general.

    Acest gen de lider este obsedat de puterea de control asupra oamenilor si nu doreste ca RENUMELE lui sa cada, sau sa se stinga ideile lui despre sine insusi ca fiind "ALESUL" recunoscand astfel esecul unor invataturi false provovate in cadrul adunarii locale sau in alte parti. Un om smerit a lui Dzeu este diferit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta explica de ce peste tot in pozele fratilor cu norul, in toata literatura apar cuvintele "Norul supranatural" in loc de original "misterios" cum aparea chiar si in primul studiul al fizicianul McDonalds si revista Life din 17 mai 1963.

      As spune in alti termeni, mai pe romaneste, ce inseamna aceasta confuzie si grava eroare a lor.

      "Tot ce zboara se mananca" dar in realitate nu este asa.

      Ștergere
  24. Tu ori ai luat droguri ori ai baut petrol pe zahar cubic, ca altfel nu dai nici o explicatie valabila pentru motivul ca folosesti asa des cuvantele TOXIC si OTRAVA in ideea "sectanta " de a invrajbi pe unii-altii pentru interesele tale meschine " imbrobodite "= infasurate cu grija si cu fundita , in cuvinte smecheresti , ca sa obtii ce doresti .
    Dar, mai pune-ti pofta-n cui, badie , ca ne-am prins de smecherie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate plagiatele, contradiciile si invataturile false plus minciunile din mesaj legate de llie si nor si inger si preziceri mincinoase si promovarea urii fata de alti oameni si alti crestini, izolarea si promovarea ideilor teoriei conspiratiei, inradacinarea sufletului in doctrine IMAGINARE si multe altele sunt otrava si sunt deosebit de toxice.

      Ștergere
    2. In loc sa raspunzi la subiect spui niste aberatii cat china de mari.Cred ca tu esti drogat de atata hipnotizare de la Branham de aia si credeti in imaginatile bolnave ale cuiva si nu in mesajul sanatos al Scripturii.

      Ștergere
    3. Auzi D-le "ANONIM" , vad ca esti extrem de nepoliticos, as fi curios sa vad cat cunosti Biblia ca vad ca sti sa iti arati coltii foarte bine.
      Nu ai vrea tu sa ne arati si noua niste descoperiri ale fr Branham ca sa vedem si sa vada si publicul explicatiile tale si apoi ale noastre si sa vedem atunci unde te pozitionezi.
      Cred ca am pus destule provocari pe acest blog la care nici macar un Branhamist nu a avut curajul sa publice ceva. ai fi primul care face asta si il apara pe fr Branham.
      Hai fi barbat !

      Ștergere
  25. Doar faptul ca te ascunzi dupa un cuvant "ANONIM" deja ne spune multe despre tine !

    RăspundețiȘtergere
  26. Dintre atatia Anonimi numai pe mine nu puteti " sa ma inghititi ". Ce spun ceilalti mai multa cunostinta din Biblie decat mine ? Nu va ganditi voi oare ca "branhamistii " sunt exact ca si voi, numai ca ei inca mai STAU ASCUNSI intre crestini, desi n-au habar de invatatura biblica corecta dar vor pleca si ei si vi se vor alatura cat de curand . Nici un branhamist nu cunoaste Mesajul si nu este curios sa citeasca vre-o predica a fratelui Branham, asta se stie . Iar crestinii nu au astfel de obicei ca sa faca polemica cu voi pe baza de teorii si conceptii sectare ce s-au nascut odata cu lumea . Sunt alte bloguri, serioase, care stau fiecare pe pozitie si nu sunt cameleoni sa-si schimbe culoarea dupa orice vant de invatatura Dupa ce voi, de la inceput ati acceptat anonimatul comentatorilor, cata vreme va cantau in struna, aveti doar cateva nume, restul este UMPLUTURA , asa va trebuie, sa nu fie nici un barbat care sa puna "pinteni la calcaie si pana la palarie "si sa incalece pe-o sa sa va spuna povestea asa ca s-o si incheie si sa astupe "gurile rele "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti exact ca si branhamistii in atitudinea ta, asa ca nu ii blama ca sa te crezi mai bun ca si ei. Nu esti mai bun, si in fata Domnului nici unul nu suntem mai buni ca ceilalti. Prin HAR SUNTEM EGALI in fata Mielului Jertfit pentru noi. Pricepi odata acest adevar etern?

      Dar tu cunosti mesajul? Ce este mesajul? ce argumente ai sa poti sa il predicit la altii? ce motiv dai unui om sa il urmeze?

      Ștergere
    2. Eu cand am pus provocarile pe acest blog, le-am postat pentru toata lumea ,nu doar pentru uni sau altii. Astept inca sa imi raspundeti la acele provocari.....!

      Ștergere
    3. Zicand ca niciunul nu suntem mai buni, confirmi ipoteza mea ca ai deschis acest blog ca un semn ca urasti pe acel om si pe aceia care spun ca -i cred invatatura , tocmai stiind ca niciodata Domnul n-a facut prin tine vre-o lucrare a Lui . Eu am citit si ce scrie pe blogul Behaituloilor , despre ce se stie cu privire la invatatura lui Branham si mi-am dat seama de barfa pe care o vanturati voi si inca cati ca voi , pe internet . Care , deci, sunt faptele voastre bune, ca sa luam aminte la ele ? Cu afirmatia ca " niciunul nu suntem mai buni in fata lui Dumnezeu " nu ai nici o scuza pentru ceea ce scrii , " frate " !

      Ștergere
  27. Martor ocular prezent cu Branham intre 6 si 9 martie langa Tucson.

    Gene Norman was hunting with William Branham in March 1963 when a blast went off.
    He said, "I hunted, oh, probably about a half hour, and that blast went off. ...When I looked up I seen two long streaks like, ah, like a plane leaving a trail."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar fi vazut 7 ingeri ar fi tacut?

      Ștergere
    2. ""Invatatura lui Branham"" nu exista omule....Tot ceea ce predica WMB erau defapt invataturi preluate din cartile pe care el le-a citit.

      Nu v-ati dat seama inca de acest adevar sau va faceti ca nu vedeti cum stau defapt lucrurile?

      Povestea cu cei 7 ingeri nici nu are fundament biblic.Asta este adevarul.

      In cap.5 unde scrie de peceti NU SCRIE de 7 ingeri sau vreo profetie ca acesti ingeri urmau sa deschida pecetile si sa le inmaneze unui om,fie el WMB sau altcineva....Aici nu conteaza persoana lui Branham .Putea sa fie oricine altcineva.Conteaza ca nu exista nici o mentiune ca cele 7 peceti vor fi deschise si oferite unui om.

      Asta doar o invatatura adaugata la Cuvant...

      Ștergere
    3. Apropos de peceti. Stiti de ce Ioan a plans in Apoc 5? Biblia zice de ce.
      Pentru ca nu s-a gasit nimeni sa fie vrednic sa i-a cartea si sa ii rupa pecetile.

      Dar stiti ce zice Branham despre cei care spun asa cum Biblia spune? Ca ei nu stiu caci Ioan a de fapt a plans de bucurie. (SIC)

      In conferintele de 7 tunete se spunea asta mereu. Nu stiam clar de ce. Acum am aflat. Caci Branham i-a invatat fals.

      Ștergere
    4. Continuare:

      Si conform lui Amos D-zeu nu face nimic sa fara sa isi descopere taina Sa slujitorilor sai prorocii.

      Deci daca pecetile urmau sa fie descoperite in sec.XX lui WMB atunci potrivit lui Amos D-zeu trebuia sa spuna despre acest fapt DINAINTE!. FIindca EL nu face nimic fara sa spuna prin prorocii Lui.

      Dar D-zeu nu spune nimic in Biblie ca pecetilor vor fi descoperite....Deci avem deaface cu o poveste si o inchipuire plecata WMB.

      Mai ales ca nimeni nu a fost vrednic sa PRIVEASCA IN CARTE!.

      ----------------------------------------------------------------------------------------


      Lica ai reusit sa ma binedispui cu comentariul de mai sus!.:))

      Branham avea tot felul de explicatii copilaresti,aiureli....totul dupa cum i se parea lui.

      Ștergere
    5. Iarasi avem deaface cu un caz in care WMB se contrazice pe el insusi.Adica citeaza des din versetul din Amos dar nu isi da seama ca tocmai acest verset darama constructia pe care el a zidit-o in jurul persoanei lui si mai ales distruge fundamentul numit ""Descoperirea Pecetilor.""

      Deoarece D-zeu nu face dinainte fara sa anunte prin prorocii Lui.

      Ștergere
    6. Adica D-zeu nu face ceva fara sa anunte dinainte prin prorocii Lui.

      Ștergere
    7. ""D-zeu vegheaza asupra Cuvantului Sau sa il implineasca.""

      Si udne scrie in Cuvant ca pecetile vor fi descoperite ?

      ----------------------------------------------------------------------------------

      Veniti cu invataturi false si inchipuirile unor oameni dezaxati mistic...Nu sunteti voi oare apostoli ai minciunii?

      In adunarile care au legatura cu WMB fi ei branhamisti sau tabara lui E.Frank,nu se predica deloc sau aproape deloc din EVANGHELIE!!!.

      ASTA AR TREBUI SA FIE UN SEMNAL DE ALARMA SI UN SEMN CA SUNTETI DEVIATI SPIRITUAL.

      Nu spun sa va judec fiindca si eu am fost exact ca voi!. Dar tocmai comparand aceste adunari si invataturile lor cu Evanghelia mi-am dat seama ca in aceste adunari nu predomina nici cele mai elementare adevaruri din Evanghelii....

      Ce sa mai spun de predicarea trairii Evangheliei,de intarirea relatiei personale cu Tatal Ceresc dupa cum ne spune Domnul Isus in Evanghelia Sa....Nimic de acest gen.

      In schimb adeptii lui WMB si Frank toata ziua stau si asculta predicile acestor doi...Programati mental ,inrobiti spiritual sa fie legati de invataturile unor oameni....

      ""Hristos va eliberat.Nu va faceti robi oamenilor"".

      Nu va faceti robi unnor robi inchipuiti care va prezinta un D-zeu limitat,legat de Krefeld,Jefersonville...etc.

      Domnul Isus este al tuturor.El cheama pe toti la EL.

      Ștergere
    8. Nu se predica din Evanghelie si nici nu au o viziune pentru impacare intre frati, pentru castigarea de suflete din afara, nici activitati umanitare, de ajutorare, iar contributia lor la binele societatii este NULA, ZERO.

      Acesta este un fel de parazitism religios.

      Ei consuma lucruri bune din societate, dar nu daruiesc nimic bun inapoi societatii. Multi dintre ei urasc oamenii si nu au nici o viziune de viata.

      Nu vreau sa jignesc dar uneori tot ce vad la ei este o asemanare cu lacuste. Consuma, consuma, consuma. Ati auzit voi ca o adunare de la mesaj sa construiasca un orfelinat sau sa aiba un proiect umanitar in Africa, in Asia? Ati auzit ca un lider sa se impace su altul si sa creeze spatiu pentru Duhul Sfant pentru propasire, iubire, lacrimi de bucurie?

      Recent la Cluj s-a mai dezbinat o adunare. Tot ce vezi sunt "lideri" cu o mentalitate izvorata din instincte deloc duhovnicesti.

      Ei dau la oameni brosuri cu grau amestecat cu paie si otrava, nu dau Evanghelia, iubirea lui Cristos si fapte bune.

      Ei se refera ca sunt ca si prima biserica apostolica, dar prima biserica a fost "placuta inaintea oamenilor si inaintea lui Dumnezeu".

      Ștergere
  28. Nu mai spune! " Consuma, consuma, consuma .." de unde atata consum fara productie ? Nu te- gandesti ca ar putea totusi sa fie o minune Divina ? S-a mai dezbinat o adunare ? E semn rau? Tu ai proorocit intr-un articol despre o prabusire , dar se vede a fi de fapt o noua ridicare, nu dezbinare, ci crestere, probabil nu mai incap toti in acelasi spatiu . Ori mai degraba tu nu mai ai loc acolo, de unde si ai iesit demult si vrei sa tragi si pe altii cu tine , vezi, toti cautati " unitate " fiecare dupa FELUL VOSTRU , tine minte vorba indianului american " pasarile cu acelas penaj zboara impreuna " Eu iti doresc si tie , ca si lor , FALFAIRE LINA din aripi de tina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biblia ne porunceste unitate intre frati, lucru pe care branhamistii nu l-au crezut niciodata din Sfintele Scripturi. DIMPOTRIVA PROMOVEAZA DEZBINAREA SI URA.

      In naivitatea lor, pentru ca Roma se refera uneori la unirea denominatiunilor, ei fac din acest adevar, (adica unitatea Bisericii) un lucru fals.

      Fratietatea celor in Numele lui Isus in Romania, este dezbinata constant de 25 de ani. Ambitiile egoiste ale liderilor au sfartecat adunarile in zeci de bucati in decursul anilor, fara mila pentru popor, si fara nici o responsabilitate.

      Si daca cineva a incercat sa faca ceva a fost dat deoparte.

      Oriunde in tara vedem ca urmasii lui Branham SE URASC SI NU ISI VORBESC INTRE EI DE ZECI DE ANI, se vorbesc de rau, se ataca, se barfesc, mint lucruri rele despre altii ca sa nu maimearga la adunare a cutare ci la ei. isi atrag membrii prin barfa despre altii.

      Numai de la Mera Romulus din adunare au plecat zeci, poate sute, in decursul a 20 de ani, majoritatea nu pentru ca nu au crezut Cuvantul ci pentru ca au vazut abuzurile spirituale, minciuna, ambitiile rele ale unui grup, un egoism diabolic, vedenii si prorociri false, naivitate, lipsa de iubire.

      In toata tara adunarile sunt dezbinate.

      Dumnezeu va arata ca sunteti intr-un loc in care aveti doar niste idei inchipuite nu aveti revelatie.

      Ștergere
  29. Hei , domnule anonim, spune-mi si mie unde se vede o ridicare si o crestere, in ce oras, localitate?
    Pai nu cresc bisericile le mesaj de 10 ani si tu vi sa imi spui acum ca e o crestere.
    Pai iti spun eu daca vrei, stiu biserica care nu mai predica mesajul ci predica din biblie.
    Stiu biserici care au aruncat norul la gunoi si nu mai au in adunare pozele cu profetul vostru !
    De asta ce zici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede in toate orasele, dar, ori esti chior, ori rauvazator , ori tu nici nu mai vrei sa ai acces la Cuvant la fel cum au aceia care cred Evanghelia mantuirii vestita si astazi cu putere divina catre cei care au nevoie de pocainta dupa ce , vreme indelungata n-au dus lipsa de discutii sectare ( dezbinatoare) ca acelea pe care le purtati voi ca exbranhamisti pe acest blog al Satanei care incearca sa minta pe credinciosi asa cum facea el si prin Rabsache, cand a vrut ca Israel sa-si tradeze Imparatul si sa se predea sirienilor . V-ati gasit si voi fraierii, asa va ganditi, dar ati dat cu capu-n bara si v-ati dat de gol, nu va temeti , nu veti mai inainta cu nici un chip, si nici apararea voastra nu va mai fi eficienta , veti vedea cu ochii vostri ce mare pierdere veti suferi prin ramanerea in necazul cel mare din propria voastra placere !

      Ștergere
    2. Prin acest blog, am aratat oamenilor adevarul. Imi poti arata o singura minciuna pe care am spus-o?

      Eu si alti frati, am aratat zeci de minciuni, erori si contraziceri din mesajul lui Branham. Ar trebui sa te ocupi sa raspunzi macar la una deoarece este ciudat ce fel de credinta aveti voi pe care nu o puteti dovedi.

      Voi nu aveti Evanghelia mantuirii.

      Voi aveti idei si interpretari false despre Ilie, Ingerul 7, Fiului Omului, Epoci, peceti, Apoc 10...etc

      Modul nesimtit in care vorbesti arata cine esti tu de fapt. Branhamismul pretutindeni se prabuseste deoarece CUVANTUL lui Dumnezeu nu il sustine si chiar el insusi din cauza contrazicerilor fara numar, nu se poate sustine.

      Dar tu nu cauti adevarul. Tu cauti sa justifici mincina si eroarea din mesaj.

      Da, Biblia nu va sustine mesajul.

      De ex. oricine poate afla in 3 minute ca "Epocile Bisericilor" nu sunt revelatia lui Branham asa cum el ne-a mintit. Si la fel cu restul de preziceri naive si fara claritate asa ceva profeti nu aveau, mai ales in VT.

      Despre aceste lucruri de ce nu vorbiti voi aparatorii mesajului? Am pus peste 70 de intrebari de bun simt, intr-un articol. De ce taceti muti?

      Asta ar trebui sa te preocupe pentru sufletul tau, si al celor pe care ii inveti mincinile din mesaj, nu sa imi dai exemple aiurea din VT care nu au nici o noima.

      Cine sunt fraierii ?
      Cei care apara minciuna clar si vadit expusa sau cei care au iesit din lanturile intunerecului unei secte care are la baza minciuna si care a folosit darurile divine de vindecare si vedenii ale lui Branham sa insele omenirea cu interpretarea falsa a Cuvantului?

      Cine minte cu adevarat pe credinciosi? Se vede clar cine.

      Ștergere
    3. Insiri doar povesti si propriile tale frustrari.

      Orice dezbatere care cerceteaza lucrurile nu este de la Satana.

      De la Satana este minciuna fiindca el de la inceput a fost un mincinos.

      Si voi asta faceti:umblati si propagati minciunile lui WMB.

      Tot mai multi oameni de la mesaj vad ca Branham a mintit in multe lucruri incepand cu ridicarea la 30 km deasupra pamantului si pana la ""profetia"" ca Billy Paul nu va fi batran si pestii vor innota in L.A.

      De cate ori trebuie sa ti se repete aceste lucruri?
      ---------------------------------------------------------------------------------------

      Cred ca fraier este cel care crede orice nascocire si orice i se spune,fara sa cerceteze macar.

      Ștergere
    4. Scriu si eu ca anonimul, numai sa va tin " isonul ",c-asa se obisnuieste la acei ce put a peste ce se-mpute de la cap si transmite la ciorap, ca-i o vorba prin popoare : " de nu-i cap, vai de picioare ". Cu atatia " Anonim " nu mai stim cu ci-n vorbim, si cu-atata " tevatura " ne-departam de Scriptura " Reclamand " pe branhamisti veti ajunge " onanisti" cautand placeri desarte in vorbe ce duc la moarte : zavistii , dezbinari, certuri, sunteti voi crestini, sau ....."pentru ca tot lumesti sunteti. In adevar, cand intre voi sunt zavistii, certuri si dezbinari, nu sunteti voi lumesti si nu traiti voi in felul celorlalti oameni? (1Cor.3:3) Dar, gata cu poezia, sa citim MESAGEria : In predica " Trei feluri de credinciosi, " pe care o recomand tuturor ex si actuali branhamisti, puteti asculta sau citi acest adevar : , incepand cu textul din Ioan 6 .60-71, ( din care subliniez in citat " Dar sunt intre voi unii care nu cred" caci Isus stia de la inceput cine erau cei ce nu cred - cu toate semnele si minunile Lui doveditoare - si cine era cel ce avea sa-L vanda .Si a adaugat : " Tocmai de aceea v-am spus ca nimeni nu poate sa vina la Mine daca nu i-a fost dat de Tatal Meu "... " Nu v-am ales Eu pe toti cei 12 ? Si totusi, unul dintre voi este un drac ...." ) si continuand cu observatia :" Eu as numi subiectul din seara aceasta , si m-am gandit ca acesti trei feluri de credinciosi : cei adevarati, prefacutii si necredinciosii, asa de sigur cum sedem noi impreuna in seara aceasta, astfel de grup este totdeauna adunat IMPREUNA si probabil ca noi il vom avea totdeauna pana la venirea Domnului . Si eu as vrea in seara asta sa ne facem o imagine, cand eu va vorbesc, despre aceste trei , sa vedem fiecare in care categorie ne incadram "
      Va mai zic si eu , daca Domnul Isus nu a permis sa fie SMULSA neghina din lanul cu grau, voi, bloghisti si comentatori anonimi , a cui slujba va straduiti s-o impliniti , impotrivindu-va la ceea ce fratele branham a predicat si a dovedit prin Faptele Duhului Sfant ?

      Ștergere
    5. "Trei feluri de credinciosi" este una din predicile lui Branham nascute din propria lui frustrare si nevrotism.

      Oameni din jurul lui l-au intrebat de ce schimba mereu invataturile, spune una azi, apoi alta maine, predica impotriva la bradut dar el avea acasa, predica impotriva la barbati sa poarte pantaloni scurti dar el purta, si alte chestii.

      Le-a interzis barbatilor divortati sa se recasatoreasca chiar daca sotiile lor au facut pasul gresit. Acestia pretutindeni au ascultat, care au reusit. Care s-au recasatorit dar au fost catalogati negativ si vazuti ca fiind in pacat. Multi au plecat. Branham a ruinat mii de vieti cu nervii lui si invataturile false.

      In 1965 Branham predica altceva,exact opusul la ce a predicat timp de 30 de ani si si-a batut joc de vietile oamenilor. Si cand oamenii l-au intrebat cum de acum a schimbat, lui Branham nu i-a placut asta si i-a numit "prefacuti" etc.

      E PLIN DE IPOCRIZIA ASTA LA MESAJ !

      Apoi i-a numit credinciosi prefacuti. I-a comparat cu personaje negative din Biblie, NU PENTRU CA NU CREDEAU IN ISUS SAU NU TRAIAU FRUMOS, CI PENTRU CA NU CREDEAU TOTUL CE EL SPUNE.

      Aceasta predica alaturi de alte cateva sunt sursa de dezbinare si discordie de la mesaj pretutindeni in lume.

      Fiecare daca ceva nu se intelege cu altul, il catalogheaza ca fiind credincios prefacut.
      Este o marsavie sa faci asa cu fratele tau doar pentru ca are o idee diferita de tine. Branham a facut mult rau cu predici de astea toxice, otravitoare.

      Ce a facut Branham se numeste: psihologie manipulativa prin intimidare.

      Am vazut asta la Cluj, in Romania si pretutindeni. Nu stiu si nu pot comunica. SUNT NEVROTICI.

      In loc sa invete poporul DIALOGUL si cum pot fratii comunica chiar in divergente a ales sa treaca peste Golgota, peste dragostea lui Isus pentru altii, si sa le puna acestora nume negative ale Bibliei precum Core, Datan Iuda etc fratilor, fara motive si o judecata corecta. Doar ca lui nu ii convenea ca tot mai multi din Tabernacolul Branham ii puneau intrebari incomode.

      Nu a fost un bun lider. Deloc.

      A fost bolnav cu nervi si a transmis asta mai departe.

      E mult mai usor sa te debarasezi de cei care nu te cred in toate, decat sa ai rabdare ca Dumnezeu ii va lumina pe ei sau pe tine.

      Apost. pavel asa zice celor care nu se inteleg in toate lucrurile. Sa mearga impreuna in ce sunt de aceeasi parere si Dumnezeu va lumina. Dar lipsa de intelepciune pentru conducere si-a facut lucrarea. PROSTIE URA DEZBINARE. Asta este mesajul.

      A criticat pe copiii lui Dumnezeu crestini ce traiau sfant dar nu mai credeau anumite lucruri diferit sau nu acceptau ce el zicea pe langa Biblie.

      Ștergere
    6. Lica, tu traiesti ca un sfant, pacat de naravurile tale, bietul frate branham, dupa cate zici despre el, a fost bolnav de nervi , dar i-a vindecat pe multi prin rugaciune de credinta, si numai nenorocitului de tine i-a transmis ,post mortem , boala lui de nervi ., pentru asta tu nu-l poti ierta , asa-i ?

      Ștergere
    7. pai Branham a spus ca e bolnav de nevrotism si se ruga sa nu devina si mai morocanos. tipetele lui inutile de pe benzile facute de cei doi iubiti arata ca abia isi mai stapanea ura impotriva oricui nu-o canta in struna. pe cat era de bland sau ase parea in anii 1950 pe atat de nesuferit a devenit. nu se mai suferea pe el insusi si pe nimeni. asta e boala mentala deja frate.

      Ștergere
    8. Pentru cine a devenit nesuferit ? Pentru cei care nu pot sa se pocaiasca de trecutul lor dubios, ci intra in adunari de pocaiti cu ganduri marsave, ca sa-i poata denigra la lume . Fratele Branham a fost unul care a vorbit mereu impotriva pacatului, si s-a rugat pentru oricine a avut ganduri sincere de pocainta Acuma, dupa cincizeci de.ani trecuti de cand a adormit, se gasesc multi sa critice , ceea ce nimeni nu a fost in stare cand Ingerul Domnului statea in adunarile de evanghelizare urmate de vindecari divine miraculoase . Eu vad acum , si prin ce se scrie pe acest blog, ca se implineste Cuvantul despre lepadarea de credinta ca semn al vremii sfarsitului domniei Satanei in adunare , care a inceput din epoca bisericii Pergam (Apoc.2:13)

      Ștergere
  30. Nu stiu cati dintre voi cunoasteti organizatia "Porti deschise" !
    Este o organizatie protestanta internationala care lucreaza de prin ani 70.
    La ei nu conteaza denominatiunea ,ei ajuta credinciosii din tarile cu probleme.
    In momentul de fata merg cu Biblii si ajutoare umanitare in Coreea,Iran,Afganistan,Lybia ,Sudan, Egipt...etc
    Multi dintre ei au fost inchisi si persecutati din cauza asta.
    In timpul regimului Ceausescu ei au fost cei care aduceau Biblii in romania, cunosc personal pe cineva din Belgia care a adus Biblii in Romania.
    Asa ca daca in timpul comunismului existau biblii printre credinciosi e datorita lor! Ei sunt Baptisti, Penticostali, Crestini dupa Evanghelie, dar ciudat nici unul de la mesaj !
    Dar inteleg...mireasa nu are timp de asa ceva ! Ea trebuie sa se pregateasca !
    http://www.opendoors.org/

    RăspundețiȘtergere
  31. Apropo de ceea ce am scris mai sus, biblia nu ne cere cunostinta ci credinta.
    Doar ca credinta e aratata prin fapta, adica daca nu ai fapte ,nu ai credinta !

    Matei 25
    37 Atunci cei neprihăniţi Îi vor răspunde: „Doamne, când Te-am văzut noi flămând şi Ţi-am dat să mănânci? Sau fiindu-Ţi sete şi Ţi-am dat de ai băut?
    38 Când Te-am văzut noi străin şi Te-am primit? Sau gol şi Te-am îmbrăcat?
    39 Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă şi am venit pe la Tine?”
    40 Drept răspuns, Împăratul le va zice: „Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut.”
    41 Apoi va zice celor de la stânga Lui: „Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic care a fost pregătit diavolului şi îngerilor lui!
    42 Căci am fost flămând, şi nu Mi-aţi dat să mănânc; Mi-a fost sete, şi nu Mi-aţi dat să beau;
    43 am fost străin, şi nu M-aţi primit; am fost gol, şi nu M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi în temniţă, şi n-aţi venit pe la Mine.”
    44 Atunci Îi vor răspunde şi ei: „Doamne, când Te-am văzut noi flămând, sau fiindu-Ţi sete, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniţă, şi nu Ţi-am slujit?”
    45 Şi El, drept răspuns, le va zice: „Adevărat vă spun că, ori de câte ori n-aţi făcut aceste lucruri unuia dintre aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie nu Mi le-aţi făcut.”
    46 Şi aceştia vor merge în pedeapsa veşnică, iar cei neprihăniţi vor merge în viaţa veşnică.”

    Matei 10
    42 Şi oricine va da de băut numai un pahar de apă rece unuia din aceşti micuţi, în numele unui ucenic, adevărat vă spun că nu-şi va pierde răsplata.”

    Nu uitati ca acesti oameni din diferite religii fac aceste fapte, chiar daca Branham ii numeste ingeri cazuti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect!.La asta se mai poate adauga si Matei 7 unde cei care stau pe stanca sunt cei care stau pe cuvintele lui Isus si le traiesc,si nu cei care stau pe pretinsele semne si minuni savarsite prin WMB.

      Acestia stau pe nisip si la prima miscare li se naruie totul.Si cred ca un cutremur a avut loc recent cand tot mai multi oameni isi dau seama de povestile inventate ale lui WMB.

      Pana la urma totul este simplu.Evanghelia este de o simplitate si plina de forta incat darama orice constructie omeneasca ,constructie realizata in jurul unei persoane anume fie el WMB,Ewald Frank,.Joseph Smith,Billy Paul si altii....

      Ștergere
    2. Semnele si minunile pot fi un prilej de cadere spirituala grava...

      Si cand se construieste pe semne si minuni o invatatura care practic da o la parte esenta si fundamentul Evangheliei,care este defapt Cuvintele Domnului ISus Hristos pentru totdeauna,asta se poate numi blasfemie.....

      Cine vine cu o alta Evanghelie sa fie anatema!.""

      Evident nu o alta evanghelie ca structura adica alte cuvinte si alt Domn ci insusi esenta Evangheliei daca e inlaturata si inlocuita cu o alta invatatura care duce la mantuire....

      Ștergere
    3. Dumalau iarasi dezbina adunarea de la cluj. moare de ciuda si ura ca a fost ales fratele Bunea pastor si nimeni nul mai vrea numa pe cine poate insela.De ani de zile face asta. Este un sarpe plin de otrava vrea sa fie pastor dar nu a adus la Domnul pe nimeni. Si tu Lica frate bei cafele cu el la Pralina la cofetarie. Te unesti cu el esti ca el. Artrebui sa il lasi in pace tu esti un barbat finut ca te birfeste pe tine la noi si cred ca si pe noi la tine si tot asa. E un nemernic care a cautat scaun mereu. cand vine la noi numa birfe spune vorbeste de toti frati din cluj si din Romania. Duma frati nu te mai vor. Lasa adunarea lui Bunea in pace. Mincinosule si barfitorule.

      Ștergere
    4. Foarte rar beau o cafea cu el de un an-doi incoace tot mai rar. Si nu e interzis asta, nu?
      Ca om respect pe oricine indiferent de religia lui.
      Stii cum e? Oricui face raul ii se va intoarce raul inapoi, nu e treaba mea sa ma razbun.

      Va rog nu atacati persoane caci va sterg comentariile.

      Ștergere
    5. Fr Lica stii cum e ?Daca te intalnesti cu cineva sa bei o cafea si sa il intrebi de exemplu ceva in legatura cu mesajul ,atunci esti barfitor.

      In mintea lor nu are nimeni voie sa cerceteze mesajul altfel barfeste.

      Asa au fost programati de liderii lor:sa-i vada pe toti barfitori,sa se separe de alti oameni,sa-i desconsidere,sa-i vada intr-o stare ""grava"" daca niste femei de la ei nu mai vor sa umble sa stearga trotuarul cu fustele...etc...pe scurt tembelizare si obsesie sectara.

      Doar asa niste lideri manipulatori isi mentin influenta asupra lor.

      __________________________________________________________

      Daca ar fi sa insire fiecare rautatile si barfele lor indreptate inspre altii nu ar ajunge o zi intreaga.

      Au falimentat spiritual.Le-a ramas doar poza cu WMB si lumina aceea ciudata ,care poate fi orice .

      Sectele parazite nu produc decat paraziti spirituali,care nu produc nimic bun dar nici nu lasa pe altii sa faca ceva .In mentalitatea lor analfabetismul si lipsa de educatie sunt calitati pretioase.

      Ștergere
    6. Da asa este. Sau esti "hulitor" daca iti permiti sa intrebi de ce Branham spune ca Isus este anticristul din Daniel 9:27? Sau de ce a mintit ca in 28 februarie a fost luat sus in nor la 30 de km inaltime. Pfooai dezastru, ce urat se manie unii.

      Frate ai fost injurat, amenintat, agresat fizic de unul care urmeaza mesajul?

      La Cluj unul a amenintat-o cu cutitul pe o sora. A amenintat-o cu desfintarea neamului ei din Cluj, etc etc...NIMENI NU A FACUT NIMIC. Astia sunt ei. In materie de branhamism sunt primii, in materie de dreptate, adevar, habar nu au.

      Le fierbe apa in cap ochii li se fac rosii, nu ma mir ca pe fratele James Manuel cel ce a fost 40 de ani in mesaj, l-au amenintat cu violenta si agresiune.

      Dar vad ca oamenii sunt tare suparati pe Duma. Oricine il poate suna si intreba ca in ultimul timp nu prea am iesit la cafea cu el. Dar si daca ies la o cafea, e treaba mea.

      Ce nu e treaba mea, e sa ma bag de ce o adunare de la mesaj se dezbina din nou.
      E fix treaba lor.

      Ei fac asta de zeci de ani asa ca nu-i pot eu opri. Imi este mila de oameni care sunt dusi de nas, cu povesti, barfe, de la o adunare la alta...ce urat e asta...

      Oamenii de la mesaj sunt cei mai manipulati oameni din cate eu cunosc. Liderii lor, asa zisi, nu au capacitatea spirituala si mentala sa creasca o biserica fara sa o dezbine.

      Cum sa ajunga o adunare la maturitate cand liderii lor, in majoritate, nu toti, au minte de copii de gradinita si nu au intentii duhovnicesti pentru grupul lor.

      Tot ce stiu ei spune este: "aialalti nu sunt buni pentru ca...." iar poporul care inghite galustele barfelor se gandeste ce nu e bine la altii, uitand ca nici la ei nu sunt toate bune, si accepta galusca....

      Cu adevarat locul meu nu e intre ei.

      Ștergere
    7. HAOS A LA BRANHAM !

      "Dovada ca mesajul ca e adevarat e norul" spune Branham.

      Are dreptate, Branham, dar in alt fel. Povestirea confuza si haotica cu norul arata ca mesajul NU ESTE ADEVARAT.

      On June 1,1963 William Branham mentioned the cloud photo to his audience and left them in limbo. “This happened, same, about a day or two before or a day or two after, we were there.” This is enough to make you understand this has something to do with us. Why did he not just say: “No, we were not there at that time?”

      On June 23, 1963, William Branham becomes more daring. He says: “I was standing right under the cloud when they took the photo.” Really, did so much change in 23 days?

      I could still live with that but two years later the cloud took on a new role. It had the face of Jesus.

      This is the vindication and proof that the message is true. That is - the face in the cloud is the vindication.

      http://en.believethesign.com/index.php/The_Testimony_of_James_Bernard_Manuel#The_vindication_evolves

      Ștergere
    8. Cum vi se par aceste afirmatii?

      Well, it was given to Adam to have Eternal Life, as long as he eat from the trees he had Eternal Life. And we notice again that Adam was the... He--he inherit the earth. He was the--like a--an amateur god over the earth. The earth was his. Everything was given unto his hand; he could do with it whatever he wanted to. He named it, and called it, and done whatever he wanted to. He was truly a son of God. Now, in the fall Adam forfeited the title deed to that. He forfeited it to Satan. Satan took the title deed. Adam was very slothful, and he did not redeem his right for he could not redeem his right. But Satan, which does not rightfully own it, but he possesses that, he is the god of this earth.
      REV.CHAP.5.PT1.BRUISED.SERPENT.title JEFF.IN ROJC 717-746 61-0611

      But God especially, upon Adam, breathed the breath of Eternal Life, and he become an eternal person with God. He had power like God: he was a amateur god. He was god of the earth, not God of heaven now, god of the earth. And someday the sons of God will again become gods. Jesus said so: "Is not it written in your law, 'Ye are gods'? Then if you can call those who He called god, who God visited, how can you condemn Me, say, when I say I'm the Son of God?" See?
      BLASPHEMOUS.NAMES.title JEFF.IN V-3 N-21 62-1104M

      Ștergere
    9. Well, what is an angel? A messenger. Get the dictionary and find out what an "angel" means. Some of them's heavenly messengers, some of them's earthly messengers, that God dwells in to bring His earthly message. And these are messengers, angels of the Lord, messengers to you. And they're standing there with their hands out to obey what God says. "Lay hands on the sick, and they shall recover." It has to happen.
      BALM.IN.GILEAD.title LONG.BEACH.CA 61-0218
      You know, a angel is a messenger, but do you know the messenger was a prophet? You believe that? Let's prove it. Revelations 22: let's see if it was a eagle. See, he was... Sure he was an angel; he was a messenger. But it was a prophet that revealed this whole Book of Revelations to him.
      FIFTH.SEAL.THE.title JEFF.IN 63-0322

      Dovediti-mi cu biblia ca inger = profet, sau un oricare om trimis pe pamant.
      Inger = divinitate niciodata pamantean.

      Ștergere
    10. Aiurea.In Biblie un inger este un inger ,nu un om/Asta e o prostie .WMB se vede ca nu a avut nici o cunostinta despre Biblie ci doar le potrivea sau se chinuia sa le potriveasca.

      In Evrei scrie ca D-zeu face ingeri din flacari de foc...

      Doar nu o face oameni in care si oase din flacari de foc.

      WMB trebuia sa se roaga pentru bolnavi si atat.Avea darul credintei dar nu cunostea deloc Biblia si din cauza necunostiintei lui a creat mult haos si multi au luat de buna ce zicea el,datorita minunilor lui. Ce sa mai zic de imitarea comportamentului sau de catre adeptii lui....Un circ de 2 bani.

      Cum stau lucrurile defapt? ce spune Biblia?

      ""Cel care sadeste si cel care uda NU SUNT NIMIC.D-zeu este cel care face sa creasca!.""

      Deci daca a avut un dar de vindecare tot de la D-zeu la avut.Asa ca el nu este nimic si nici teoriile lui deplasate...Ce sa mai spun de slugile lui care ii pun poza pe pereti?!..Idolatrie in forma pura.

      Nici WMB,nici Ewald Frank,nici altii de la mesaj NU SUNT NIMIC...

      D-zeu este totul si EL este DRAGOSTE. El ii primeste pe toti la EL datorita lui Isus Hristos.Si nu datorita unei invataturi,adica datorita literei.....

      Ștergere
    11. ""Cel care sadeste si cel care uda NU SUNT NIMIC.D-zeu este cel care face sa creasca!.""
      ADEVARAT. AMIN si ALELUIA.

      Ștergere
    12. Am citit chiar azi una bună:

      Un rabbi evreu a scris într-un comentariu asupra cărţii lui Daniel următoarele:
      http://www.amazon.de/Daniel-End-Days-Ariel-Tzadok-ebook/dp/B005G4YC36

      "Daniel a fost un vizionar şi un înţelept mistic ce trăia în Babilon. Dar interesant, oricât de revelatoare au fost viziunile sale, Daniel nu a primit niciodată o comunicare de la Dumnezeu, cum au primit profeţii anteriori lui. Şi nici vreun înger cu care a interacţionat Daniel vreodată nu i-a adus Cuvântul Domnului, aşa cum le-a fost adus la alţi profeţi înainte sau după el. În nici un timp noi nu auzim sau nu citim scris cu privire la Daniel "Şi Domnul a vorbit lui Daniel spunând..."

      Daniel a fost în mod clar conectat spiritual, dar cu toate acestea nu a fost considerat drept unul din profeţii Biblici. În acest sens, cartea lui Daniel fiind inclusă în canonul iudaic, se află totuşi în a treia secţiune numită "Scrierile" şi nu în a doua secţiune, numită "Prorocii". Această diferenţă este semnificativă prin faptul că revelaţiile lui Daniel au venit de la ÎNGERI, dar nu direct de la Dumnezeu. Aceasta implică faptul că viziunile lui Daniel, fiind Scrieri Sfinte, dar nu profeţii, nu sunt atât de clare şi de coerente ca şi cuvintele profeţiilor care vin direct de la Dumnezeu."

      OAU. Deci evreii spun că Daniel nu era un "Profet biblic" datorită faptului că un înger a vorbit cu el, sau că a avut vise sau vedenii. Criteriul pentru un "profet biblic" este deci să îi vorbească Dumnezeu direct!

      Acum Branham a fost TOTUL, şi Profet, şi Înger, şi Eliezer, şi Ilie, şi Fiul Omului şi....

      Trageţi voi concluziile...

      P.S. După acelaşi autor evreu, îngerii sunt "entităţi extraterestre" (adică nu locuiesc pe "Terra")

      Ștergere
    13. Este cu adevarat buna ! Mersi mult.

      Ștergere
    14. Coloseni 2:18 Nimeni să nu vă răpească premiul alergării, făcându-şi voia lui însuşi, printr-o smerenie şi închinare la îngeri, amestecându-se în lucruri pe care nu le-a văzut, umflat de o mândrie deşartă, prin gândurile firii lui pământeşti,

      Ștergere
  32. TOKEN.THE.title JEFF.IN. V-2 N-19 63-0901M
    It has to be, because a woman and her husband become one. They become one, and so does the Bride and Christ become One. The MINISTRY of the BRIDE and the ministry of Christ is the SAME.

    ONE.IN.A.MILLION.title LA.CA V-18 N-1 65-0424
    This ministry of the Christ Himself impersonated among His people with the very same things that He did when He was here on earth; in His Body, the Bride, which is part of Him, doing the same things, as Husband and Wife, or King and Queen, just before the marriage ceremony.




    "Fii lui" sau" sotia lui"?

    1 Ioan 3:1 Vedeţi ce dragoste ne-a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Şi suntem. Lumea nu ne cunoaşte, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El.
    Ioan 1.12; Ioan 15.18-19; Ioan 16.3; Ioan 17.25;
    2 Preaiubiţilor, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Şi ce vom fi nu s-a arătat încă. Dar ştim că, atunci când Se va arăta El, vom fi ca El; pentru că Îl vom vedea aşa cum este.

    Romani 8:14 Căci toţi cei ce sunt călăuziţi de Duhul lui Dumnezeu sunt fii ai lui Dumnezeu.
    15 Şi voi n-aţi primit un duh de robie, ca să mai aveţi frică; ci aţi primit un duh de înfiere care ne face să strigăm: „Ava!, adică: Tată!”
    16 Însuşi Duhul adevereşte împreună cu duhul nostru că suntem copii ai lui Dumnezeu.

    Ioan 1:11 A venit la ai Săi, şi ai Săi nu L-au primit.
    12 Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu;

    Galateni 3:25 După ce a venit credinţa, nu mai suntem sub îndrumătorul acesta.
    26 Căci toţi sunteţi fii ai lui Dumnezeu, prin credinţa în Hristos Isus.
    Ioan 1.12; Rom 8.14-16; Gal 4.5; 1Ioan 3.1-2;
    27 Toţi care aţi fost botezaţi pentru Hristos v-aţi îmbrăcat cu Hristos.

    Luca 20:34 Isus le-a răspuns: „Fiii veacului acestuia se însoară şi se mărită;
    35 dar cei ce vor fi găsiţi vrednici să aibă parte de veacul viitor şi de învierea dintre cei morţi, nici nu se vor însura, nici nu se vor mărita.
    36 Pentru că nici nu vor putea muri, căci vor fi ca îngerii. Şi vor fi fiii lui Dumnezeu, fiind fii ai învierii.


    Filipeni 3:21 El va schimba trupul stării noastre smerite şi-l va face asemenea trupului slavei Sale, prin lucrarea puterii pe care o are de a-Şi supune toate lucrurile.

    1 Corinteni 13:12 Acum, vedem ca într-o oglindă, în chip întunecos; dar atunci, vom vedea faţă în faţă. Acum, cunosc în parte; dar atunci, voi cunoaşte deplin, aşa cum am fost şi eu cunoscut pe deplin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat.
      Cultul Miresei a fost o pacaleala de zile mari. La care s-a adaugat si minciuna cu mare lipici la noi, si eu credeam asa, ca "mirele nu isi va lasa mireasa in necaz si cine crede mesajul orei va fi rapit inainte de necaz."

      CULTUL FALS AL MIRESEI NU ARE SUPORT BIBLIC DRAGI FRATI.

      In realitate nu exista Mireasa. MiREASA ESTE DOAR UN SIMBOL. Atat. Noi predicam simboluri de ani de zile de aceea nu exista propasire. caci mireasa ce o predicam noi este o INCHIPUIRE. EA NU EXISTA CA O REALITATE DECI PREDICAM IREALITATI.

      Realitatea este cum scrie mai sus fii si fice ale lui Dumnezeu.

      E biblic sa pomenesti acest simbol ocazional, amin, e corect, dar la mesaj nu e atat, este instalat CULTUL MIRESEI CARE ESTE O INVATATURA FALSA, ce nu poate fi gasit nicaieri in Biblie.

      Cultul profetului si cultul miresei sunt doctrine care au otravit sufletul, mintea si vietile noastre.

      "...Eu va voi fi Tata, iar voi imi veti fi fii si fice" zice Domnul Dumnezeu cel Atotputernic.

      Mersi Adi de postare.

      Ștergere
    2. Ideea cu Mireasa şi Cristos nu este rea în sine, atâta timp cât se pune accentul pe Unirea celor doi şi relaţia lor "intimă". Vreau să spun că aceasta mi-a plăcut cel mai mult din tot mesajul şi această "inspiraţie" mă va însoţi şi mai departe în calea mea cu Domnul. Trebuie să fie totuşi clar că este vorba de un simbol, o imagine metaforică care apare în Biblie în câteva locuri:

      Ps. 19:5 "Şi soarele, ca un mire, care iese din odaia lui de nuntă, se aruncă în drumul lui cu bucuria unui viteaz:"
      Evident că autorul textului nu s-a gândit niciodată că cineva ar putea face din asta un "cult al soarelui"

      Isaia 61:10 "Mă bucur în Domnul, şi sufletul Meu este plin de veselie în Dumnezeul Meu; căci M-a îmbrăcat cu hainele mântuirii, M-a acoperit cu mantaua izbăvirii, ca pe un mire împodobit cu o cunună împărătească, şi ca o mireasă, împodobită cu sculele ei."

      Isaia 62:5 "Cum se uneşte un tânăr cu o fecioară, aşa se vor uni fiii tăi cu tine; şi cum se bucură mirele de mireasa lui, aşa se va bucura Dumnezeul tău de tine."

      Şi Cântarea Cântărilor, evident... (Pe asta Branham a omis-o total în predicile sale, căci nu se potriveşte cu doctrina sămânţei (sexuale) a şarpelui, şi cu campaniile de înjosire ale femeii şi a frumuseţii ei create de Dumnezeu.)

      În concepţia iudaică, această "Mireasă" sau "Soţie" sau mai general "Femeia" este – metaforic vorbind – lumea aceasta, respectiv universul fizic, care trebuie să se "unească" cu Dumnezeu, care l-a creat. Dacă Branham ar fi predicat doar asta şi dacă oamenii ar înţelege fiecare pentru sine că trebuie să trăim o relaţie personală cu Dumnezeu care se poate compara cel mai bine cu relaţia soţ-soţie, ar fi fost deja cerul pe pământ.

      Problema tipic Branham sau tipic sectantă este în a identifica "Mireasa lui Cristos" cu o ANUMITĂ GRUPĂ de oameni, care cred o ANUMITĂ ÎNVĂŢĂTURĂ (REVELAŢIE) a unui ANUMIT LIDER RELIGIOS. Şi toţi ceilalţi sunt clasificaţi drept "FECIOARE NEÎNŢELEPTE", "CURVE", "SEMNUL FIAREI" sau "SĂMÂNŢA ŞARPELUI" – în funcţie de gradul de respingere a liderului sectei.

      Şi Pavel a făcut apel în acest sens, ca bărbaţii să-şi iubească soţiile precum Cristos Biserica. Astăzi, mulţi soţi branhamişti se poartă de-a dreptul înjositor cu soţiile lor... Totuşi ei pretind supunere şi ascultare de la acestea...

      Ce-i drept, Branham a spus şi lucruri bune cu privire la familie, pe care bine facem dacă le trăim. Dar din păcate Mesajul acesta este atât de amestecat, încâlcit şi ambiguu, parcă e predestinat să te ducă la cădere!

      Nu e de mirare că ne-au învăţat că pentru cei "aleşi" (1 din 1.000.000?) e spre viaţă şi pentru ceilalţi (999.999 din 1.000.000) e spre moarte... Păi cum să fie altfel, dacă în mesajul acesta găseşti 1 lucru bun şi 99 greşite (ca să nu compar 1:1.000.000)

      Ștergere
    3. Exact asta este cel mai rau.
      Lucru care a si facut ca aceasta miscare si invataturi din ea sa devina treptat erori grave, din mici simboluri, de altfel frumoase si sensibile.

      Identificarea Miresei cu profetul si cateva idei bune a lui sau false, mult mai mult decat cu Jertfa Domnului, curatirea candelei si umplerea ei cu untdelemn pentru noi ne-a dus in ratacire.

      Si identificarea Miresei cu "Cuvantul" adus de profet arata ca cei ce urmam mesajul eram/suntem ca si "Cuvantul" adus de el...adica fara sens, plagiat, neadevarat, haotic, confuz.

      Ei spun: "Daca urmezi profetul si mesajul lui esti mireasa si vei fi rapit inainte de necazul cel mare." Uite o adevarata idee falsa, nebiblica, toxica si manipulativa. Ce criteriu naiv.

      Ștergere
    4. Cultul miresei este o manipulare de care se folosesc liderii de la mesaj ,atat de la branhamisti cat si cei frankisti.Si ""placa"" lor este sa nu parasesti adunarea,sa nu fi diferit,sa nu gandesti diferit de adunare,sa nu te imbraci diferit...etc,fiindca chipurile atunci iesi din cadenta,cumva iesi din mersul miresei.

      Si cu aceasta teorie manipulatorie sunt tinuti multi sclavi in mesaj si loviti cu tot felul de interdictii ,atat la nivel mental adica sa nu gandeasca ceva diferit ,cat si spiritual....

      ""Mireasca Cuvantului"" -care Cuvant?de la Jefersonville sau de la Krefeld?

      Vedeti cum deja totul devine misterios,ciudat,ambiguu,ceva nesigur...precum un nisip care pare solid dar cand ai calcat pe el crezand ca esti in siguranta AI PICAT IN EL SI TE DUCI INCET DAR SIGUR ,DACA NU E CINEVA SA ITI INTINDA O MANA....

      O zi binecuvantata la toti!.

      Ștergere
    5. Evident MANA la care fac referire este in primul rand Domnul Isus Hristos.Apoi sunt alti frati,oameni care te pot ajuta sa te desprinzi de cultul construiti in jurul unui om ,si mai ales sa te eliberezi de pretentiile unora de a fi crezuti orbeste:WMB-Ohio,Norul apoi E-Frank:voci ascunse si catalogari negative pe cei care nu cred povestile lui Branham....etc.

      Isus este Salvatorul si nnu un mesaj anacronic si haotic. Si relatia omului ,in postura de mireasa,este cu mirele ceresc adica Domnul ISus.

      Relatia mireasa-mire este la nivel individual,nu colectiv.Relatia fiului cu Tatal Ceresc este la nivel individual.

      Dar unii au dat la o parte acest adevar,probabil sa nu fie ca in culte unde se predica si se pune accent pe relatia ta personala cu D-zeu,si l-au inlocuit strict cu ""mantuirea la nivel colectiv,la nivel de gloata""". De parca cultele au scris ceea ce spune Isus in Evanghelii. Ei doar sunt mai aproape de unele lucruri spirituale predicate de Isus.

      La mesaj branhamist sau frankist nu intalnesti si nici nu se predica despre a avea o relatie cu D-zeu.

      La ei relatia ta este in primul rand cu adunarea adica sa o frecventezi orbeste si sa te conformezi regulilor din adunare.Si daca refuzi atunci esti considerat ratacit si in fata lor nici cu D-zeu nu stai bine.

      Vedeti manipularea? Inrobirea sufletelor si mentinerea unei stari de constrangere,de teroare spiritual-mentala?

      Si tu nu ai alta alegere decat sa te conformezi gloatei,adunarii in acest caz...daca refuzi atunci esti exclus ,marginalizat si in final risti sa fi izolat de alti frati ,doar fiindca esti diferit si gandesti si alt unghi asa zisul ""mesaj""....

      Acum comparati spiritul acesta sectar,de turma ,cu ceea ce ne ivnata Domnul Isus in Evanghelii..

      Ștergere
    6. Se aseamana cu nazismul.Si nazistii se imbracau toti la fel,frezati la fel si gandeau la fel si se credeau miezul universului...

      Eu mai cred ceva :Ca fiara din Apocalipsa nu este ceva ce urmeaza sa vina si toti trebuie sa asteptam ....Cred ca tot timpul apar oameni comparati cu aceasta fiara adica care vorbesc ca un miel dar se manifesta ca o fiara.

      Vorbirea branhamistilor,frankistilor pare in regula,totul este doar ""cuvantul in sus,cuvantul in jos"" sau ""cuvantul original"" si alte cuvinte exagerate si pompoase,dar daca indraznesti sa pui la indoiala ceea ce predica ei atunci sa vezi FIARA cum intra in actiune si vei fi judecat si incadrat in toate tablourile negative ale Bibilie ,chiar sa fi facut ""Iuda"" de catre niste neghiobi care se cred elevati spiritual....

      Si oare cine vrea ca toti oamenii sa fie supusi,cu capul in jos si infricati sa nu gandeasca cu propria lor minte? In cazul mesajului sa nu te indoiesti de nimic altlfel vei fi facut ""samanta vrajmasului"": cuvinte spuse de '""robul intelept"" E.Frank in scrisoarea circulara din mai 2010 asupra celor care pun la indoiala povestile de la Ohio precum si cei care nu cred ca E.Frank a auzit o voce reala,dar FARA MARTORI.....

      Deci cam asta ar fi devierea spirituala plecata de la WMB si intretinuta de E.Frank si altii...Amandoi vin cu voci si relatari mincioase,exagerate apoi cer sa fie crezuti.....

      Ștergere
    7. Pe toti care se indoiesc de relatarile lui WMB-Ohio si de propria lui insarcinare,Ewald Frank ii aseamana cu....Eva care a fost inselata de sarpe!. In aceeasi scrisoare circulara.

      No comment.

      Ștergere
    8. Daca s-ar fi subliniat importanta acestui aspect extraordinar, ridicat de tine frate, -relatia personala cu El-, atunci poate adunarile ar fi fost altfel.

      Inca in multe locuri eu vad ca domina functia cuiva deasupra slujiri de calitate spirituala.

      Din aceasta relatie spirituala se naste si puterea de slujire catre oameni care repetata, in timp aduce maturitate, rod, crestere iar roadele Duhului Sfant apar.

      La Cluj s-a dezbinat din nou adunarea si probabil va fi doar o chestie-adunare in plus nicidecum O LUCRARE NASCUTA DIN RELATIA LOR CU DUMNEZEU.

      Mai bine pornea de la zero alta decat sa se faca iarasi ping-pong cu oamenii...dar pentru aia trebuie sa muncesti, sa te rogi, sa mori sa te renasti, sa lucrezi pe campul Evangheliei, daca vrei sa iti faci o adunare pentru slava lui Dumnezeu...si multe altele, nu doar asa, sa tot dezbini, ...lucruri pe care fratii nu le fac de multi ani...nu mai au nici o scanteie in suflet sa le faca...abia se misca... zelul este stins...motoarele sunt oprite...

      Nu-i judec, nu e treaba mea ce fac dar ma gandesc si eu uneori cu tristete, am vazut atatea certuri si dezbinari la Cluj, si am auzit si vazut si in tara.

      Uneori imi vine sa cred ca pe multi nici macar in cot nu-i doare de lucrarea duhovniceasca, de sufletul omului care devine din nou dezorientat...asa sa aiba si ei un grup doar nu stiu daca e un motiva suficient sa separi fratietatea.

      Cred ca ii trece timpul si lui Ewald Frank si ideilor lui...jignirea e tot ce le-au mai ramas.

      Sunt fericit ca sunt pe un drum atat de sigur, pe o Stanca atat de neclintit. cum spui tu frate, nisipurile lor se misca, si nu este cale PENTRU EI IN TOATA BIBLIA SA POATA AVANSA IN ADEVAR, FARA SA SE INTOARCA DE LA EROAREA numita "mesajul orei".

      Nu au decat o singura varianta. ADEVARUL.

      Ștergere
  33. Christ Revealed In His Own Word, Jeffersonville, Indiana, August 22, 1965, Paragraph 133

    That’s what’s the matter with our country today. The reason we got so many loose-leaf things in the earth today, the penalties are not strong enough. If a man was caught running out with another man’s wife, they should both be taken out in public and castrated right in public and turned loose. That’s right. If a man’s caught doing anything wrong down the road, speeding, he oughtn’t to be given less than ten years; he’s premeditated murder. See? You put penalties like that on, you’ll slow them down. But when some crooked politician can get to this one over here, and pass it off, and say, “Well, he was drinking a little, he was–didn’t mean to do that…” And would kill a man, wife, and a whole bunch of innocent children, and let the Ricky get by with it, that’s politics. That’s the world; that’s the devil.
    Paragraph 134. God said if a man was caught in adultery or a woman, take them out there and stone them to death. That settled it. See? If you was even caught picking up a–a weight of a stick on the Sabbath day, “Take him and stone him.” They lived by that. And now, see, we don’t have them kind of laws today, but the Christian, the church what I’m talking to this morning, that law of God is in your heart. See? You have no desire to do it. It’s inside here. You want to keep God’s law so perfect. No matter what it is, you want to be just what… If–if God needs a doormat at the door, He wants you to be that doormat, you’re so happy to be that. No matter what it would be, you want to be the doormat. See? Whatever God wants you to do, that’s what you want to do, ’cause it’s God. Now, that’s where you really find your real, genuine, true love for God.


    3 Atunci cărturarii şi fariseii I-au adus o femeie prinsă în preacurvie. Au pus-o în mijlocul norodului
    4 şi au zis lui Isus: „Învăţătorule, femeia aceasta a fost prinsă chiar când săvârşea preacurvia.
    5 Moise, în Lege, ne-a poruncit să ucidem cu pietre pe astfel de femei: Tu, dar, ce zici?”
    6 Spuneau lucrul acesta ca să-L ispitească şi să-L poată învinui. Dar Isus S-a plecat în jos şi scria cu degetul pe pământ.
    7 Fiindcă ei nu încetau să-L întrebe, El S-a ridicat în sus şi le-a zis: „Cine dintre voi este fără păcat să arunce cel dintâi cu piatra în ea.”
    8 Apoi S-a plecat iarăşi şi scria cu degetul pe pământ.
    9 Când au auzit ei cuvintele acestea, s-au simţit mustraţi de cugetul lor şi au ieşit afară, unul câte unul, începând de la cei mai bătrâni, până la cei din urmă. Şi Isus a rămas singur cu femeia, care stătea în mijloc.
    10 Atunci S-a ridicat în sus; şi, când n-a mai văzut pe nimeni decât pe femeie, Isus i-a zis: „Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nimeni nu te-a osândit?”
    11 „Nimeni, Doamne”, I-a răspuns ea. Şi Isus i-a zis: „Nici Eu nu te osândesc. Du-te, şi să nu mai păcătuieşti.”)


    Romani 2:1 Aşadar, omule, oricine ai fi tu, care judeci pe altul, nu te poţi dezvinovăţi; căci prin faptul că judeci pe altul, te osândeşti singur; fiindcă tu, care judeci pe altul, faci aceleaşi lucruri.
    2 Ştim, în adevăr, că judecata lui Dumnezeu împotriva celor ce săvârşesc astfel de lucruri este potrivită cu adevărul.
    3 Şi crezi tu, omule, care judeci pe cei ce săvârşesc astfel de lucruri, şi pe care le faci şi tu, că vei scăpa de judecata lui Dumnezeu?
    4 Sau dispreţuieşti tu bogăţiile bunătăţii, îngăduinţei şi îndelungii Lui răbdări? Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă?
    5 Dar, cu împietrirea inimii tale, care nu vrea să se pocăiască, îţi aduni o comoară de mânie pentru ziua mâniei şi a arătării dreptei judecăţi a lui Dumnezeu,
    6 care va răsplăti fiecăruia după faptele lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "If a man was caught running out with another man’s wife, they should both be taken out in public and castrated right in public and turned loose. That’s right."

      Sa spui asa ceva in secolul 20, ca evanghelist, DUPA CE DUMNEZEU TE MUSTRA SI CEARTA PENTRU CA TIPI SI ACUZI OAMENII, INSEAMNA ORBIRE TOTALA SI NESUPUNERE IN FATA LUI DUMNEZEU DIN PARTEA LUI BRANHAM.

      Aceste afirmatii sunt incercari ieftine de a imita profetii duri si nemilosi ai VT.

      A uitat Branham atat de des ca Domnul i-a zis sa predice Evanghelia pacatosilor si sa lase in seama Lui restul?? Sigur ca da.

      Nu ma mir ca urmasii lui sunt la fel.

      Pe mine chiar ma ajuta aceste cuvinte a lui Branham sa inteleg factorul psihologic si spiritual care ii determina sa fie asa cum sunt in asemanarea cu Branham. Si mai mult imi confirma ca partea intunecata a lunii totusi poate fi vazuta daca ai ochi duhovnicesti.

      Nu vezi tu -frate branhamist- că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă? Nu taine, nu nori, nu revelatii, nu minuni, nu miracole, nu supranaturaluri, nu poze, nu Epoci, nu peceti, nu Ilie, nu ingeri, nu tipete, nu acuzatii, nu urlete, nu jigniri, nu etichetari cu nume rele, nu nu nu, CI DOAR BUNATATEA LUI DUMNEZEU.

      Slava Domnului !

      Ștergere
  34. Sermon title: Does God Change His Mind. Los Angeles, California, April 27, 1965, Paragraph 49-51
    But, you see, God, the great Spirit, the Father, in Him was attributes, and these things that you see displayed now is just His attributes being displayed. He dwelt alone; He was not even God; God was an object of worship. He was the Great eternal One. And in Him was attributes, such as to be Father, to be Saviour, to be Healer. And now, how could He first… He had to be Father, because it proves He was Father, but He dwells alone. He alone is immortal. And now, but His attributes has to be displayed.
    Now, to be a Saviour, there has to be something lost. And God cannot purposely lose anything and then redeem it. It wouldn’t be becoming to His holiness and His great judgment. But He put man on free moral agency, knowing that man would fall. And in that then, He became man Himself in order to redeem back man that fell. That’s the reason that Jesus was Emmanuel. If God sent another person besides Himself, then that wouldn’t be just. God had to come Himself and take place. And God could not be come down in Spirit and take place; He had to be made flesh in the flesh of His Own creative Son.
    And He showed here, in the beginning, that His perfect will was to create man out of the dust of the earth. But, you see, He permitted sex to be brought in. He never did intend children to be born by sex, but it was permitted, which soon will fade away.

    Biblia ne arata clar ca toate animalele au fost facute perechi masculin si feminin cu organele de reproducere aferente, si D-zeu le-a spus:Vieţuitoarele mării.
    Genesa 1:20 Dumnezeu a zis: „Să mişune apele de vieţuitoare şi să zboare păsări deasupra pământului pe întinderea cerului.”
    21 Dumnezeu a făcut peştii cei mari şi toate vieţuitoarele care se mişcă şi de care mişună apele, după soiurile lor; a făcut şi orice pasăre înaripată după soiul ei. Dumnezeu a văzut că erau bune.
    22 Dumnezeu le-a binecuvântat şi a zis: „Creşteţi, înmulţiţi-vă şi umpleţi apele mărilor; să se înmulţească şi păsările pe pământ.”

    Si biblia ne spune ca D-zeu a creat Omul, parte bărbătească şi parte femeiască , si inplicit le-a facut organele sexuale de la inceput. De ce a avut nevoie Adam si Eva de aceste organe daca ei nu aveau nevoie de ele si daca ei puteau sa faca copii doar prin cuvant?

    Genesa 1:26 Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ.”
    27 Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut.
    28 Dumnezeu i-a binecuvântat şi Dumnezeu le-a zis: „Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul şi supuneţi-l; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului şi peste orice vieţuitoare care se mişcă pe pământ.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bune idei Adi. Multumesc.
      Cred ca si astea ti le plagiez si fac articole dupa ele :))). is cam prins cu munca si restul proiectelor dar daca puteti face un articol si de aici le public cu draga inima, tu sau Abel sau alti frati.
      Am incredere in ce a pus Dumnezeu in voi.
      Shalom.

      Ștergere
  35. Ginerele lui Branham incearca sa il scoata pe Branham in povestea cu norul.

    Iata interviul:

    https://www.youtube.com/watch?v=NejK5qA8aaM

    E interesant ca dupa 4 ani de negare clara, acum fratii incep sa nu mai nege ca Branham a gresit data si recunosc ca Branham nu a fost acolo, dar inventeaza o explicatie care NU ARE DE-A FACE NIMIC CU CE BRANHAM A ZIS.

    Ei spun ca Branham a fost acolo in alta dimensiune. Pai da ceva ce nu poate fi verificat e usor de mintit.

    Ce prostie. Si apoi ei fac necredinciosi pe cei ce nu cred asemenea baliverne. Sunt maestrii falsi ai inchipuirilor si inventiilor.

    Ca sa apere afirmatiile haotice ale lui Branham, creeaza alte piste false, care nu au de-a face cu contextul spus de Branham in predici clar si anume ca el a fost acolo in nor la aceea locatie la aceea data. Punct.

    Ce am aflat eu in plus fata de ce stiam si ma ajuta, este ca norul a fost pozat seara la apus dar Branham a fost la vanatoare dimineata....DECI MULTUMESC GEORGE SMITH pentru amanunt. In schimb la povestea falsa cu mesagerul-inger, profetul Maleahi si alte dimensiuni, este gresita abordarea ta frate.

    L-am cunoscut pe George Smith la Cluj. Este un tip foarte cumsecade dar din pacate inselat de socrul sau autointitulatul "profetul Ilie".

    O contrazice partial pana si pe sotia lui, Rebecka Branham, care in revista ei a scris clar altceva. Doar sa lege lucrurile sa se potriveasca acum ei mint...la fel il contrazice si pe Owen Jorgensen din cartea "Supranatural" care si el a spus o alta prostie, ca norul a aparut de doua ori (SIC)... daca nu inventeaza minciuni noi, lucrurile nu se potrivesc nicicum si ar trebui sa recunoasca esecul lui Branham.

    Ca sa aperi o minciuna trebuie sa fauresti multe altele, cum se vede la ei, in schimb adevarul curat SE APARA SINGUR CU SIMPLA DOVADA a lucrului real.

    Daca era adevarat, ce simplu si frumos se dovedeau lucrurile...am fi avut cum cere Biblia, doua-trei marturii si cu asta basta.

    Concluzie: Povestea cu norul s-a aflat pretutindeni iar fratii in loc sa verifice in mod obiectiv, ei cauta scuze pentru a-l apara pe Branham.

    De ce nu e bine asta? De ce nu le iasa?

    Ati vazut clar ca incercand sa-l scoata curat la faza cu norul in FAC PE BRANHAM SA SE CONTRAZICA URAT DE TOT, lucruri pe care ei nu le mai spun, ci le ascund sub covor.

    Ei vor acum sa minta constiinta oamenilor, ascunzand de fapt...ceea ce Branham spune despre nor, ca sa-l scoata basma curata... ce babilonie si ipocrizie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana nu a vazut norul, Branham a spus ceva ce e foarte important pentru cei interesati.
      El a zis: "ingerii au venit la mine din eternitate intr-o clipita din ochi".

      NICIDECUM NU AU PLUTIT AIUREA IN DESERT ORE INTREGI PESTE VESTUL AMERICII precum s-a intamplat cu acest nor.

      Ștergere
    2. Ala nu e nor supranatural daca apoi sa aplatizat si arata ca o lipie pe cer...Inventeaza o alta dimensiune unde teoretic orice e posibil.Si existenta lui Mos Craciun,si existenta unui om imbatranit de zile,cum scrie in Daniel...De ce sa fie acolo prezentata doar o calitate a lui D-zeu? Poate exista un om imbatranit de zile,dar in alta dimensiune...

      Nici asta cu alta dimensiune nu se potriveste fiindca norul ala de racheta a fost in dimensiunea noastra,a stationat pe cer apoi intr-un final sa aplatizat...Nu a existat in alta dimensiune.

      Deci Branham trebuia sa fie ridicat fizic in acel nor si nu in visurile lui.In stare de vis toti suntem eroi si poate visam ingeri,demoni...etc.Dar nimeni nu e asa rupt de realitate incat sa spuna ca acele personaje din visuri sunt si reale...Poate reale pentru Branham.Dar atunci nu au nici o treaba cu alti oameni,sa ajungi sa impui o inchipuire ca si ceva venind de la D-zeu.

      Dar na...trebuie sustinuta o teorie ca doar de aici vin banutii...si nu putini.Minciuna trebuie periodic reamprospatata.

      Ștergere
    3. Am vorbit aseară cu un frate care, după ce i-am spus că Branham nu a fost la timpul potrivit în locul potrivit, unde apăruse norul, a susţinut că acel nor ar fi aşteptat (invizibil de alţii) până în martie, când a mers Branham la vânătoare...

      Norul acesta a devenit o obsesie pentru fratele respectiv. Dacă "pică" acesta, aproape tot universul lui se năruieşte. Ca să nu se întâmple aşa ceva, e convins că explicaţiile ştiinţifice sunt "minciunile lui Bergen" şi că "nu există nici o dovadă la NASA". I-am spus apoi că NASA nu are nici o treabă cu asta, fiindcă era racheta de la US Air Force şi acestă lansare eşuată figurează în baza de date Vanderberg AFB ca şi în alte baze de date:

      http://www.astronautix.com/thisday/febary28.htm
      http://en.wikipedia.org/wiki/Corona_%28satellite%29

      Ce să faci, mai unii mai bine preferă să bage capul în nisip, decât să privească realitatea în faţă.

      ABEL

      Ștergere
    4. Daca fratele acela cunoaste mesajul nu e nevoie sa ia neaparat de la Bergen sau Collins ori altii.

      Branham il ajuta cel mai mult prin contradictiile sale. Acesti frati doar le-au pus cap la cap foarte eficient.

      Daca pe mine nu m-ar fi convins mesajul lui Branham cat este de fals si haotic, explicatiile altora din afara nu ar fi avut atat de mare succes la mine, deoarece as fi fost tentat sa ma inchid altor explicatii din exterior care "ataca profetul", nu as fi fost atent la ei.

      Slava Domnului ca nu i-a permis lui Branham sa minta atat de bine, asa incat chiar sa nu ne prindem deloc.

      Imi vin in minte doua lucruri. Un verset si un citat celebru.

      "V-am scris nu că n-aţi cunoaşte adevărul, ci pentru că îl cunoaşteţi şi ştiţi că nicio minciună nu vine din adevăr." 1 Ioan 2:21

      "Adevărul există, doar minciuna trebuie inventată." Georges Braque

      Inspirational !

      Ștergere
    5. Nu era interesat să audă adevărul real. În mintea lui există la momentul actual un singur "adevăr" adică Branham...

      Am discutat cu el vreo două ore şi la sfârşit a zis că tot ce i-am spus eu, l-au întărit şi mai mult în credinţa că Branham e "Profetul". Am înţeles că este o reacţie psihologică de blocaj, de respinge a unei realităţi obiective, pentru că nu e pregătit să iasă din lumea balonulu său de săpun.

      Pe când mai credeam Mesajul, fratele îmi dădea tot felul de explicaţii "mistice" la problema cu norul. De exemplu: "Aşa cum mai întâi se vede fulgerul, apoi după un timp se aude tunetul, la fel şi norul acela a apărut primul (pentru foto) şi mai apoi au venit îngerii la Branham".

      :) :) :)

      Fie ca adevărul să îl facă totuşi liber, şi pe el, şi pe toţi cei ce încă NU VOR să accepte realitatea!

      ABEL

      Ștergere
    6. Sau poate se ambitioneaza sa creada,doar asa sa nu recunoasca ca povestea cu norul acela este o nascocire marca WMB.

      Oricum in Biblie cand Ilie a fost ridicat la cer Elisei era de fata la toata scena.Apoi apostolii cand au auzit glasul venind de la D-zeu Tatal ei erau cu Isus pe munte. 2 Petru cap.1

      "" 17. Caci El a primit de la Dumnezeu Tatal cinste si slava, atunci cand, din slava minunata, s-a auzit deasupra Lui un glas care zicea: "Acesta este Fiul Meu preaiubit in care Imi gasesc placerea."
      18. Si noi insine am auzit acest glas venind din cer, cand eram cu El pe muntele cel sfant.""

      Dar la Branham cine poate spune ca la vazut ridicandu-se in norul acela?

      Ștergere
    7. Acea reactie se numeste "disonanta cognitiva".
      Creierul respinge informatia contradictorie pentru a nu-i produce paguba organismului. Unii fac infarct, altii albesc pe cap imediat, altora li se declanseasa celule canceroase, etc etc.

      Creierul ii va livra treptat si in pasi mici tot ce i-ai spus ca sa poata "rumega". Este fascinant cum Dumnezeu a facut totul.

      Si in final e decizia lui. Aproape zilnic am si eu cate o discutie cu frati. Frica ii domina si nu cautarea adevarului. Nu vezi zelul pentru a afla ce e adevarat, vezi acea teama de a pune pe Branham sub semnul intrebarii.

      Branham este vinovat de manipulare prin frica, pentru ca urmasii lor se tem sa cerceteze in liniste, pace, cu duhul blandetii si de dragoste pentru Cuvant..

      Nici contextul asezarii invataturii cu norul nu este biblic. Luca 17, Apoc 10:7.
      Si de aici vedem ca sunt doar fabricarii.

      Este trist sa vezi ca intreaga adunare care urmeaza mesajul lui Branham, indiferent de linie, este nascuta din promisiuni fals interpretate, din minciuna.

      Maleahi 4, Luca 17, Apoc 10, etc...nu au nici macar o singura legatura cu Branham si slujba lui de vindecare a anilor 50.

      Wooai 2 Petru 1, ce tare e.

      Ce interesant e ca la Branham nu exista martori care sa spuna asta:
      "18. Si noi insine am auzit acest glas venind din cer, cand eram cu El pe muntele cel sfant."

      La Branham este exact invers. El zice ca "doar el a auzit".
      E suspect de contradictoriu cu Biblia chiar si aici in lucrurile care par supranaturale.

      Fratii chiar nu mai au ochii pentru adevar???

      Branham si mesajul lui si intamplarile siropoase si lacrimogene spuse de el sunt aproape toate minciuni, sunt false si haotice. Minciuni fara numar.

      Ștergere
  36. To Branham believers. Read or listen to, Is Your Life Worthy. 63-0630e.
    Here you can listen to him say he saw the cloud 26 miles high while he was hunting. He says it hung there all day. He says they don't know what it is but we do.
    1- he was not hunting the day the cloud was pictured
    2- he says it appeared in the morning (in fact it was in the evening when it became visable)
    3- he says it hung there all day. (in fact it was moving quickly and could only be seen for around 30 minutes)
    4- he makes no mention of the cloud until after he is shown the picture of it. Then he tries to be associated with it.

    BRANHAM WAS A LIAR!

    RăspundețiȘtergere
  37. Branham recunoaste ca nu a vazut acel nor NICIODATA.
    Iata ce a zis Branham cand a vazut poza cu norul si a fost intrebat de el: "Brother Branham come over Sunday to go to Church at one of the Assembly of God Churches down on Broadway and I showed him that picture of the cloud and I said “Did you ever see this before Brother Branham.” And he says “No, I haven’t seen it”
    Dupa aceea a dat-o la intors mincinosul.

    RăspundețiȘtergere
  38. ***Legea noastră osândeşte ea pe un om înainte ca să-l asculte şi să ştie ce face?*** IOAN 7:51

    Un documentar despre fapte reale că Norul a existat in mod Supranatural si a fost exact cum a spus fr. Branham... Va veti minuna sa vedeti cat de mult se potriveste in Scriptura ... Nu dati crezare la toate lucrurile negative. Cercetati ambele parti si apoi trageti concluzia. Vizionare placuta

    http://www.tabernacolularad.com/2015/01/20/ce-este-atrac%C8%9Bia-de-pe-munte-1963/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrea cineva sa urmareasca documentarul in format Full HD sa ma contacteze si il voi timite prin e-mail

      Ștergere
    2. Ce ai postat mai sus, nu e decat numerologie Branhamista, nu are legatura cu realitatea ! Nu dovedeste nimic acest tip care predica

      Ștergere
    3. Deci Hristos sa aratat in pustiu domnule Vasile? Isus ne spune sa nu ne luam dupa acesti indivizi care spun de El : ""Uite-l acolo,uite-l dincolo"". Apoi tot Isus ne atentioneaza cu privire la acesti indivizi mincinosi spunandu-ne faptul ca revenirea Lui este vizibila pe tot Pamantul,aidoma fulgerului care este vazut de la un capat al cerului la celalalt capat.

      Deci El cand se va arata va fi ceva cunoscut de toti,nu de un SINGUR INDIVID numit Branham.

      Propagati doar minciuni plecate de la Branham ,de care tot el incepe sa se indoiasca cerandu-i lui Dumnezeu sa il omoare daca a mintit cu ceva .

      Si ce crezi ca sa intamplat dupa cererea asta a lui Branham catre Dumnezeu?

      Ștergere
    4. Dumnezeu nu face chipuri in cer sau pe Pamant.El insusi interzice asta in Exod.Terminati cu prostiile debitate de Branham. Daca era ceva autentic trebuia sa fie si martori acolo.Dar nu a fost nici un martor care sa il vada pe Branham ridicat in nor ,asa cum nu a fost nici un martor care sa auda o voce la botezul de la raul Ohio.Toate sunt inventiile lui Branham .

      "Marturia fiecaruia sa fie sprijinita cu 2-3 martori"".

      Ștergere
    5. M-a socat afirmatia lui de la minutul 31:27 "SA VA RUGATI PENTRU DESCOPERIRE PENTRU CA MINTEA VOASTRA NU O VA INTELEGE NICI INTR-UN MILION DE ANI".

      Sa spui asa ceva este cea mai perversa si diabolica forma de a insela, manipula si dezbina oamenii. Voi intra in detalii cand reusesc ca timp.

      Merita o replica pe masura.

      Ștergere
    6. Si eu m-am uitat vreo 90 minute la filmul ala pana nu am mai putut, si argumentarea noului pastor de la BCF e penibila rau de tot. E clar acuma, de ce a plecat Jeff Jenkins de acolo. Bine a facut, daca ramanea, nu ar fi inteles tâmpeniile branhamiste nici intr-un milion de ani.

      Ma intreb, daca au inteles bunicutele si mosuletii din audienta "numerologia" Branhamista cu care i-a aburit vorbitorul? Eu unul, care acu vreo 4 ani am practicat asa ceva la modul aproape profesional, nu pot decat sa ma scarpin in cap, cand vad naivitatea acelui om...

      Ștergere
    7. Stricati la minte care se chinuie sa dovedeasca dintr-o revista comerciala mincunile unuia care habar nu a avut de nor multe luni dupa 28 febr. 1963. nu a zis nimic nici inainte nici dupa si cum a vazut norul hop ca si el stie. glume pentru copii de gradinita pentru adulti naivi de la mesaj.

      Ștergere
    8. "Pastorii" lor sunt disperati ca tot mai multi isi dau seama de minciuna si parasesc secta aceasta, incat ei (liderii sectei) recurg la metode tot mai prostesti ca sa-i "abureasca" - adica sa-i tina orbi si mai departe - pe cat mai multi.

      Chiar ca merita scris un articol sau mai multe pe marginea acestui subiect.

      ABEL

      Ștergere
    9. Ma faci sa rad Abel :) ... nu e nimeni disperat... penticostalii baptisti si restul denominationalilor sunt disperati cand le pleaca membrii... Bisericile la Mesaj nu fug dupa membri, deoarece il avem exemplu pe Isus. Cand a vazut ca erau prea multi cei care il urmau a inceput sa le vorbeasca lucruri adanci spunandule ca cine nui mananca carnea si i bea sangele nu are viata. El na explicat-o.. si cand au inceput unul cate unul sal paraseasca nu a fugit dupa ei sai roage sa incerce sa le explice ce inseamna acele lucruri...
      Parerea mea buna despre aceste bloguri este ca ele nu fac altceva decat sa smulga neghina :)
      Deci stai linistit Abel. Nimeni nu e disperat :)

      Ștergere
    10. Si voi sunteti disperati dupa zeciuielile membrilor .Asta e un fapt cunoscut de multi .Nu are rost sa vorbesti de sus despre altii fiindca si voi sunteti la fel .Poate mai rau ca baptistii,penticostalii.

      Neghina,graul nu au legatura cu mesajul fals si plagiat al lui Branham,precum si cu minciunile lui . Acestea se refera la cei care traiesc cuvintele lui Hristos,nu la cei care il idolatrizeaza pe Branham.

      Dumnezeu nu face chipuri in cer sau pe Pamant.El insusi interzice asta in Exod.Deci voi nu faceti decat sa promovati un hristos fals care sa aratat in pustiu.Domnul Isus ne atentioneaza cu privire la acesti indivizi care umbla cu minciuni predicand : ""Uite-l acolo,uite-l dincolo"".

      Aratarea lui Hristos nu se petrece in anumite zone ale Pamantului,ci va fi vizibila pe tot Pamantul. A-ti fost mintiti de Branham insusi ,apoi de cei care au avut interesul sa promoveze o imagine cosmetizata a lui Branham.

      Ștergere
    11. Eu din pacate am alte experiente. Si fratele Jeff, daca iti mai aduci aminte, acum un an, a trebuit sa paraseasca biserica - mai de bunavoie, mai de nevoie, silit de frati - pentru ca erau DISPERATI sa nu spuna mai multe membrilor, ca sa nu iasa mai multi de la ei. Jeff a spus in vorbirea sa de ramas bun, citez "Mai am vreo 20 (parca) pagini de lucruri sa va spun, dar fratii mi-au spus ca NU VRETI SA LE AUZITI."

      Asa ca si-a luat ramas bun, ca un adevarat DOMN (gentleman) pe cand Biserica si-a pus in "Cap" o imitatie de papagal - ca nu pot sa-l numesc altfel pe acel Chad Lamb - care insusi a spus ca se pare ca e nebun, ca a vorbit acele lucruri in documentarul tau.

      Si cred ca merita sa-i facem o analiza serioasa si sa-l aruncam in aer, ca este culmea prostiei, a minciunii si arogantei branhamiste...

      ABEL

      Ștergere
  39. Apropo... Documentarul de mai sus nu lam pus pt critici. Pe mine nu ma intereseaza atacurile mincinoase la adresa slujbei fratelui Branham... Aceste bloguri au venit prea tarziu ca sa ne faca sa ne indoim de slujba fratelui Branham care este dovedita din toate punctele de vedere. Dar poate din gresala se mai rataceste cate o oaie printre aceste bloguri, si cumva devine bulversata :) ... dar daca va urmari acel documentar sigur o sasi revina deoarece ***Oile asculta glasul Meu si nu se duc dupa un strain*** ( nu asculta la acesti pshiologi de pe acest site :) ) ...
    Oricum...asa cum am scris mai sus. Aceste bloguri nu fac altceva decat sa smulga neghina... si eu intrun fel ma bucur :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neghina sunteti voi cu minciunile lui Branham.Acesta sa indoit de propriile experiente ,si din aceasta cauza a mers pana acolo incat i-a cerut lui Dumnezeu sa il omoare daca a mintit cu ceva. Si in luna decembrie 1965 moare intr-un accident de masina.

      Bisericile la mesaj ii tin pe membrii in minciunile plecate de la Branham,amenintandu-i pe oameni cu cele mai urate lucruri daca cumva isi permit macar sa cerceteze viata si slujba lui Branham.

      Ștergere
    2. Vasile, este bine ca ai pus linkul. Eu chiar il cerusem cu o zi doua inainte de pe contul youtube unde am pus postarea cu Nelu Opris.

      Eu respect dreptul tau la a crede orice. Ideea acestui blog este de a ne lua libertatea fara frica si de a cerceta lucrurile in care credem.

      Crezi ca e corect sa verifici ideile in care crezi?

      Eu cred ca mai mult decat atat. Nu numai ca ai dreptul sa verifici, ci chiar esti dator sa o faci fata de sufletul tau si fata de porunca Domnului care ne cere sa cercetam. Si mult mai mult, daca inveti si pe altii.

      Iar daca frica iti spune ca nu e nevoie, este evident ca esti manipulat, deoarece "aurul curat nu se teme de control", chiar si Branham a zis asta.

      Ai scris ca nu te intereseaza "atacurile mincinoase la adresa fratelui Branham."
      Imi poti arata vreun "atac" mincinos, ca eu sa il sterg sau sa il corectez imediat? As face-o cu bucurie. Multumesc.

      Din cate vad eu aici nu atacam, cu mici exceptii, ci cercetam subiecte din mesaj care au fost dovedite ca fiind nebiblice, confuze, false sau plagiate.

      Hei omule drag, psihologia nu este filozofie. Nu confunda lucrurile.
      Biblia ne spune sa nu ne luam dupa basme evreiesti si filozofiile "pagane" in schimb psihologia este doar studiul gandirii si comportamentului uman. Este o ramura a medicinii si o mare binecuvantare pentru om.

      Este o imensa binecuvantare sa intelegi lucrurile din propria ta viata si a celor din jurul tau. Nu ne face mai superiori decat altii dar ne ajuta ca oameni. Nu poti ajuta un om daca nu il intelegi.

      Eu cand citesc acum Biblia si vad: "Bucurati-va, iarasi zic bucurati-va" si te intreb pe tine de asta tu probabil zici: E un lucru bun ce zice Pavel. Dar asa, acum inteleg dincolo de atat. Inteleg motivul din spatele cerintei lui.

      Sau cand Domnul zice: "Intoarce si celalalt obraz" "Vezi-ti barna din ochiul tau" sau "Binecuvantati pe cei ce va blestema" este tot parte binecuvantata si inteleapta dintr-un proces psihologic uman extraordinar care e urmat de imense binecuvantari. Actiunea ca tu citesti acum si gandesti si simti si vrei sa raspunzi, este un proces psihologic. Nu e nu stiu ce va inchipuiti voi.

      Nu ai dreptul sa numesti neghina pe cineva care e convins ca Branham a mintit si are dovezi, le compara cu Biblia si iasa din mesaj. E o rautate, dupa parerea mea.

      E dreptul lui sa nu mai creada, la fel cum este dreptul tau sa crezi in continuare. Nu e corect asa? Este.

      Glasul lui Isus nu este glasul lui Branham. Glasul lui Isus este glasul lui Dumnezeu.

      Referitor la nor nu ai spus nimic. Cine stie exact povestea lui, nu isi revine de la prezentarea unui articol al revistei Time despre un "nor misterios".

      Pe mine nu m-a ajutat cu nimic. Dimpotriva ce face predicatorul nu este decat o forma disperata de a spala cadavrul norului. Ii lipseste insasi cuvintele "profetului" si inventeaza efectiv lucruri pe care Branham le spune invers, sau nu le spune deloc.

      Tu ai inteles de ce noi nu credem in nor si de ce explicatia lui nu e conform cu mesajul?

      Stii ca Domnul a spus ca "daca vor zice iata-L in pustiu" sa nu mergeti si sa nu-i urmati. Asculta dragul meu de Domnul este sfatul meu.

      De ce ai crede un nor cand ai toata Scriptura la indemna?
      Poate un nor sa salveze? Poate un nor sa ne duca la cer? Poate un nor sa salveze oamenii? Poate un nor sa spele pacatele? Poate un nor sa vindece? Nicidecum.

      Acest nor s-a aratat in pustiu si nu are nici o legatura cu cele 3 zile de vanatoare ale lui Branham din 6-9 martie.

      Ștergere
    3. Anonimule din 24 martie 2015, 02:58, ce zici tu este minciuna chiar in modul tau de a privi lucrurile, ca daca ai fi convins ca spui adevarul ti-ai dezvalui si numele ; dar ti-este frica , nu de amenintarile oamenilor, ci de propria ta constiinta ( sa nu observe cumva cineva ca de fapt ti-ai pierdut-o !)

      Ștergere
    4. Nu este minciuna.Scrie in predicile lui Branham. Ca nu vrei tu sa vezi si partea asta despre Branham,nu e problema mea.Dar este un pacat sa minti constient pe altii si sa prezinti lucrurile cum VREI TU SA FIE,NU CUM AU FOST IN REALITATE. In rest scrii doar aberatii,presupuneri si inchipuiri.Interesant ca pe aceastea este fundamentat si branhamismul.

      Ștergere
    5. Ai fost tu acolo ? Daca nu, esti si tu un martor mincinos care te bazezi pe presupuneri si interpretari rauvoitoare Declaratiile tale nu au nici o valoare , dar pot fi ca marturie impotriva ta in ziua judecatii

      Ștergere
    6. Dar tu ai fost acolo? Daca nu, esti si tu un martor mincinos care te bazezi pe presupunerile si interpretarile ce se contrazic si Declaratiile tale si a lui Branham si a voastre nu au nici o valoare si sunt marturie impotriva voastra ca nu invatati pe oamenii Sfintele Scripturi ci inchipuiri bolnave cu nori plutitori si sunteti judecati de cuvintele ce le spuneti care nu au origine in Cuvantul lui Dumnezeu ci in imaginatia unor oameni care nu invatat din Biblie. Inselatorilor!!!!

      Ștergere
    7. Eu am studiat cu atentie subiectul si v-am pus inainte doar concluziile mele impotriva concluziilor voastre pripite, ,pe care le socotesc ca acelea ale unor saritori din lac in put ! ( care isi pun speranta ca un vant stelar de la mare altitudine va imprastia norul de pe capul lor ca sa poata vedea unde s- au varat cand au sarit )

      Ștergere
    8. Scuza-ne Behaitule ca numai tu ai studiat si numai tu stii toate lucrurile. Sarmanii de noi, ce ne facem fara nori , avand nadejde in Domnul nu ne este de ajuns, ajuta-ne si da-ne un sfat uns. A iesit. :)

      Ștergere
    9. Nelutule, tu trebuia sa raspunzi prin alte parti ale blogului, la intrebarile cu ce a restituit Branham si cand, si unde sunt acele lucruri restituite si cu Ilie la neamuri si mai cate inca dar tu fugi in zadar si doar pui intrebari si dispari.

      Nu esti fair-play deloc.

      Cred ca ai ramas in urma cu multe raspunsuri de dat. Mai intai da-le propriiei tale constiinte.

      Eu mai cred ca nu esti documentat suficient cu afirmatiile lui Branham despre nor. Iti zic ceva de importanta capitala, zic eu: Noi nu trebuie sa dovedim nimic.

      Voi ar fi trebuit sa puneti cap la cap argumentele cu privire la subiect, deoarece voi cereti oamenilor sa creada in norul respectiv. Nu fii stupid acuma.

      Norul face parte din "restituirea" lui Branham.

      De ce nu aveti doua-trei marturii sau doi-trei martori? Noi am gasit contradictiile, venite nu de la noi ci de la Branham.

      Voi "scumpii" de branhamisti ar fi trebuit sa va puneti invataturile in ordine sa le clarificati si sa ne ajutati pe noi "ratacitii" nu cu povesti ci cu argumente si cu dovezi.

      Apos Pavel chiar spune ca asa se castiga chiar si dusmanii si cei greu de lamurit.

      Numai ca problema voastra este ca nu mai credeti de mult timp ce spune Pavel ca sa incercati macar sa va clarificati pozitia.

      Eu m-as teme groaznic de mult sa fiu intr-o miscare, grupare, spune-i cum vrei, care NU ARE ARGUMENTE MINIMALE LA CEEA CE PRETINDE CA ESTE SI CE PROMOVEAZA.

      Sa cred in Ilie-Branham, dar sa nu am 2-3 marturii biblice ca vine Ilie la neamuri? Groaznic.

      Sa cred ca Ilie restiuie toate tainele, dar sa aflu ca nu a descoperit nimic ci ca a furat/plagiat de la altii aproape tot? Groaznic.

      Sa cred ca am un profet infailibil si sa citesc ca spune cate 3-4 lucruri diferite de acelasi subiect? Groaznic.

      Sa vad ca Domnul il cearta ca sta in tabernacol si invata si il trimite sa fie evanghelist dar el sa nu asculte? Groaznic.

      Sa vad ca "profetul" se blestema sa fie ucis daca minte si apoi sa-l vad ucis...si sa-l urmez in continuare...m-as teme de Domnul.

      Si restul sutelor de dovezi care arata ca nu a fost "profetul orei" ci decat cu darul de vindecare si vedenie.

      Mi-ar fi teama. Cred ca teama asta pentru asa ceva este inceputul intelepciunii. Intrati si pe blogul lui Adi si vedeti cat de migulos si biblic a asezat lucrurile care il dau de gol pe Branham ca fiind fals si in eroare totala.

      Intrebare simpla: Voi nu va temeti de faptul ca la apr 95 % din ce spuneti nu aveti adevarul cu voi si nici in voi? Sau ce aveti adevar nu este provenit din "revelatiile" lui Branham?

      Indiferenta voastra pentru adevar este incredibil de extinsa si vizibila! Voi tratati problemele din mesaj cu o superficialitate incredibila.

      Este socant ca tu sa vezi ca Branham se blestema si ca spune in 3-4 feluri total in opozitie despre un subiect si sa nu-ti pui o intrebare de bun simt de ce s-a purtat asa? De ce a deviat asa de la simplitatea Evangheliei si a puterii treziriilor din ani 50?

      Parca nu e vorba de sufletul vostru in joc.

      Se vede ca nu sunteti interesati de adevar.

      Se vede din Japonia ca va pasa de un singur lucru: SA AVETI DREPTATE. Eu m-as simti prost sa promovez lucruri dovedite ca fiind false.

      Mi-as pune intrebarea: De ce sa apar minciuna cand Biblia e plina de adevar!? Mi-am si pus-o candva.

      Numai ca dreptatea si adevarul nu se imparte dupa ideile lui Branham sau ale voastre sau ale mele, ci slava Domnului ca dreptatea si adevarul se imparte dupa Cuvantul etern a lui Dumnezeu si care nu poate fii desfintat nici chiar de un vindecator de "marimea" lui Branham.

      Ștergere
  40. Lica, localitatea Flagstaff din Arizona nu e chiar un pustiu si "povestea norului " nu este asa cum ai incercat tu ( de fapt ai preluat-o doar ) sa o prezinti , cu explozie de racheta . Ti-am mai spus ca sa verifici cum se prezinta conturul fumului lasat de o asfel de explozie Toate argumentele voastre lasa de dorit in ceea ce priveste corectitudinea modului in care le folositi in prezentarea unui eveniment la care nu ati fost martori, si despre care , dupa o jumatate de secol, emiteti doar speculatii urat mirositoare si toxice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. . Dumnezeu nu face chipuri in Cer si pe Pamant.Interzice expres asta in Exod. Uite aici nori circulari facuti de rachte care au explodat,la minutul 4:39.

      https://www.youtube.com/watch?v=ne_eJ9osvnc&index=2&list=PLhxLZhofG6nxKJ3mjYt81xVmud_ea0px3

      Ștergere
    2. Uitate in poza ca e numai desert acolo. numele de oras e referinta ca zona nu a fost fix deasupra. oricum nu despre asta e vorba. problema este alta. Branham "prorocul" nu stia nimic de nor nici inainte nici dupa de aia chiar daca are vedenia cu cei 5 nu 7 ingeri. nu a zis nimic niciodata de nor. Un frate ia adus revista si atunci a zis ca el nu a vazut acel nor niciodata si mult mai incolo incepe sa spuna cu totul altceva.Se vede cine este mincinosul in toata povestea asta anticrista. Si de cand voi va inchinati unui nor ce plutea pe cer? va rataciti "pentru ca nu cunoasteti Scripturile nici puterea lui Dumnezeu". ar trebui sa incepeti de la inceput. Ce a dat D-zeu pentru mantuirea omenirii. Ce cere El in Cuvant. Ce are un crestin de facut si celelalte. In loc de asta va inchinati la o icoana din ziar ce nu va poate face nici un bine si este bazata pe imaginarea cuiva despre un nor.

      Ștergere
    3. contrazicerile voastre sunt urat mirositoare si toxice nu cautarea adevarului mai Behaiala tot asa ai ramas de incuiat.

      Ștergere
    4. "Brother Branham come over Sunday to go to Church at one of the Assembly of God Churches down on Broadway and I showed him that picture of the cloud and I said “Did you ever see this before Brother Branham.” And he says “No, I haven’t seen it”.

      Ștergere
    5. Vezi, deci, ca fratele Branham nu este nicidecum mincinos , fiindca el intr-adevar nu a vazur acea poza, care a fost fotografiata dintr-o alta directie si tiparita de altcineva El nu a publicat-o si nu a citit acea revista inainte ca sa-i fie data in mana .Daca imaginea pe cer a fost formata dupa plecarea ingerilor si la distanta de locul in care se afla el, unde vedeti voi minciuna ? Sunteti voi convinsi ca nu a fost un nor supranatural ? Pe ce informatii va bazati , afara de presupunerea ca ar fi fost " fum " de la o explozie imprastiat de vantul starnit de discutiile voastre ? ce explozie aeriana poate lasa o asa urma pe cer ?. Sa fiti voi sanatosi, ca prosti anonimi care sa va sustina veti gasi destui pe lumea asta ! Norul ( ca ) de flacari din poza din articol, de ce racheta o fi fost generat , ca se aseamana cu o explozie nucleara la suprafata pamantului, nu la 26 de mile in atmosfera . Si nu v-ati intrebat de ce in acel articol nu ne este relatat si despre bubuitura care normal af fi trebuit sa fie auzita in urma exploziei ?

      Ștergere
    6. Dupa numarul de comentarii la acest articol, vedem ca multi prefera astazi sa-si bage capul in nor, ca sa nu mai vada Adevarul Evangheliei si sa nu mai auda Cuvantul vorbit de Domnul Isus prin fratele Branham in adunarile din vremea aceea , cand acei care primeau credinta erau vindecati de orice fel de boala si capatau iertarea pacatelor

      Ștergere
    7. Prezentarea din filmul de la " Believe the sign " este doar presupunere bazata pe intentie rauvoitoare , de dragul de-a se afla in treaba sa-si adune adepti in campania de denigrare a slujbei fratelui Branham

      Ștergere
    8. Pe ce te bazezi Nelutule cand spui asta?

      Numai pe refuzul prostesc de a verifica simple informatii care se bat cap in cap.

      Tu crezi ca orbirea voastra schimba desfasurarea evenimentelor din februarie si martie 1963 sau schimba cuvintele lui Branham? Nici vorba. Ma mir de ignoranta si naivitatea ascunsa in cuvintele tale aruncate fara a fi gandite si fara a avea suport.

      Prezentarea de la ei BTS este bazata pe contradictiile spuse de Branham personal, ce presupuneri rele ai chiar tu. Daca nu ar fi fost asa, nimeni nu ar fi negat norul. Branham a mintit si a inventat povesti imaginare.

      Branham spune ca a fost la vanatoare din data de 6 martie pe munte in Tucson si acolo a intalnit norul format din presupusii ingeri, dar norul din poza disparuse de mult timp in o cu totul alta zona a Americii.

      Cand cineva citeste asta si verifica si mergand pe aceasta pista observa multe alte contradictii si le publica, nu sunt presupuneri, ci sunt dovezi, sunt realitati.

      Rebecca Branham a presupus? Owen Jorgensen cu cartea lui "Supranatural" a presupus si el?

      Vezi tu? Chad Lamb contrazice direct in fata pe Branham, pe fiica lui si pe Owen Jorgensen. Chad Lamb este maestrul in numerologie, in sfartecarea versetelor biblice si in manipularea audientei care la minutul 50 si ceva DOARME.

      Sa fiti sanatosi.

      Ștergere
    9. "Ce este atracția de pe munte 1963 ? Un documentar despre fapte reale că Norul a existat."
      Asta scrie pe siteul "Tabernacolul Arad."
      Nu fiti copii va rog.
      Cine a negat ca norul a existat?
      Unde sunt fapte reale in predica lui Chad Lamb?

      Chiar atat de prosti-prosti-prosti ne credeti?
      Chiar ma simt jignit.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.