duminică, 25 mai 2014

Afirmatii haotice - Omul din Windsor

Pregatesc articolul urmator care este deosebit, si trimis tot de Adi. Merita sa fiti pe faza. 

Va promit ca Dumnezeu va va ajuta mai mult sa intelegeti de ce mesajul este fals. Doar rugati-va sincer.


Va va lamuri mult. Va avea un impact, cel putin la fel de rasunator, precum cel cu trinitatea. Asta este credinta mea.

Acum las acest material trimis de Adi, ca sa vedeti ca la fel ca si cel precendent, - http://mesajul.blogspot.ro/2014/05/afirmatii-haotice-ale-lui-branham.html - Branham ne arata din nou si din nou, ca nu putem avea incredere in ce ne spune, deoarece in toate subiectele ne spune multe variante care se contrazic intre ele.

Ma mir tare cand vad ca cei care urmeaza mesajul inca pretind cuiva, sa il creada pe Branham si mesajul lui nebiblic desi nu exista motive sa creada. 

Mi se pare ca ce fac ei, a devenit un tupeu de o nesimtire catastrofala. Ei devin fara sa vrea promotorii minciunii.
Care dintre spusele lui Branham
sunt adevarate?


Frate iubit, gandeste-te.

Sa faci asa ceva, acum, dupa ce ai vazut si ai verificat sutele de minciuni si contradictii din mesaj, arata ca ori esti MINCINOS SI INSELATOR CU VOIA, ORI ESTI AFECTAT PSIHIC, ORI PUR SI SIMPLU INCA NU PRICEPI.


Eu ma rog sa stai de partea adevarului oricat te-ar costa la fel ca si Jeff si alti fratii care sunt prigoniti verbal, abuzati si agresati verbal, din cauza ca au parasit secta lui Branham cu erorile ei. 


Adi scrie:




Omul care a incercat sa-l expune pe Branham ca inselator.

Cred ca toti cunoasteti povestea acelui om din Canada care a scris pe biletul de rugaciune cateva boli, insa el nu avea acele boli ! 


Si cred ca toti stiti ca s-a intamplat pe urma! Oricum pentru cine nu stie o sa va amintesc!

Cum a stiut William Branham că omul nu a spus adevărul ?

William Branham a spus ca el a fost conștient de înșelăciunea omului, deoarece:

1. Nu a fost nici o vibrație in mana lui care să indice că a avut o boală (1950).
2. El a avut o viziune in care a vazut omul cum planifica inselatoria impreuna cu un bărbat într- un costum roșu și o femeie într-o rochie verde ( 1953 )
3. El a avut o viziune in care a vazut omul cum planifica inselatoria impreuna cu un alt bărbat și o femeie într-o rochie " punctată “. (1954)
4. El a avut o viziune in care a vazut omul cum planifica inselatoria impreuna cu un alt bărbat pe balcon, cu un costum albastru și o femeie stând într-un colț . (1956)
5. El a avut o viziune in care a vazut omul cum planifica inselatoria impreuna cu un alt bărbat pe balcon, cu un costum albastru . (1956)
6. El a avut o viziune in care a vazut omul cum planifica inselatoria impreuna cu un alt bărbat într-un costum gri și o femeie în picioare care se uita în jos spre cei doi bărbați . (1957)
7. El a avut o viziune in care a vazut omul cum planifica inselatoria impreuna cu un alt bărbat într-un costum gri și o femeie blonda care sta cu ei. (1957)
8. El a avut o viziune in care a vazut omul cum planifica inselatoria impreuna cu un alt bărbat pe balcon care purta un costum gri alaturi de soția sa. (1958)
9. El a avut o viziune in care a vazut omul cum planifica inselatoria impreuna cu un alt bărbat și soția sa în public. (1958)
10. El a avut o viziune in care a vazut omul cum planifica inselatoria impreuna cu un alt bărbat pe balcon purtand un costum gri. (1961)
11. El a avut o viziune in care a vazut omul cum planifica inselatoria impreuna cu un alt bărbat pe balcon purtand un costum negru alaturi de soțiile lor. (1962)
12. El a avut o viziune in care a vazut omul cum planifica inselatoria impreuna cu un alt bărbat pe balcon purtand un costum albastru alaturi de soțiile lor. (1963)`

Ce sa întâmplat cu acel om?


William Branham relateaza urmatoarele :

1 - Omul a căzut jos țipand și si-a cerut iertare ( 1950)
2 - Un om din public a strigat și bolile de pe cartea de rugăciune au venit peste acel om în rândul de rugăciune. (1953)
3 - Bolile de pe cartea de rugăciune au venit peste acel om și acum presupun ca a murit. (1954)
4 - Bolile de pe cartea de rugăciune au venit peste acel om și omul a rămas în pat de atunci. (1956)
5 - Omul a fugit urlând de pe platforma atunci când Branham a expus public planul său ( 1956) .
6 - Bolile de pe cartea de rugăciune au venit peste acel om și a fugit țipând din clădire. (1956)
7- William Branham a spus că nu stie ce sa întâmplat cu omul acela după aceea. (1956)
8 - Bolile de pe cartea de rugăciune au venit peste acel om și a murit un an mai târziu. (1957)
9 - Bolile de pe cartea de rugăciune au venit peste acel om și William Branham a primit o scrisoare de la unele persoane care au spus ca omul e în stare gravă. (1957)
10 - Bolile de pe cartea de rugăciune au venit peste acel om și omul a murit șase luni mai târziu de cancer. (1958)
11 - Bolile de pe cartea de rugăciune au venit peste acel om. L-au scos afara din cladire paralizat și a rămas paralizat până acum. (1958)
12 - Bolile de pe cartea de rugăciune au venit peste acel om și omul a murit aproximativ sase saptamani mai tarziu. (1961)
13 - Omul a murit pe platforma dupa 60 de secunde după ce Branham la expus. (1961)
14- Bolile de pe cartea de rugăciune au venit peste acel om și omul a murit aproximativ sase saptamani mai tarziu. (1962)
15 - Bolile de pe cartea de rugăciune au venit peste acel om.


Adi, Belgia


"Mireasa" intrebarilor fara raspuns!
Branham a creat prin nesfarsitele sale contradictii, un popor haotic care nu poate raspunde la nici o intrebare. 


Nici macar la intrebarile despre propria lor credinta nu pot da socoteala. http://mesajul.blogspot.ro/2014/01/25-de-intrebari-pentru-cei-ce-urmeaza.html

Propriul lor profet, prin haosul adus, prin sunetul nesigur, i-a dezarmat de orice argument biblic si coerent, creandu-le si mai multe semne de intrebare. Ei incearca sa le ascunda. 
Dragii mei frati, unde este "restituirea tuturor lucrurilor" in toate aceste erori?

5 comentarii:

  1. Cica in Sodoma problema era femeile...... ce inconstient !

    http://exmesajulorei.wordpress.com/2014/10/17/sodoma/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si-a protejat cei mai apropiati prieteni care si faceau casetele si erau homosexuali nu cumva sa ii jigneasca, deh... erau sodomiti si toate casetele si benzile sunt "unse" si patate cu mainile lor perverse....Branham a fost total iresponsabil ca a facut acest gest de a angaja si promova doi homosexuali in Tabernacolul Branham. De aceea probabil nu vedem nicaieri critici la adresa homosexualilor ci doar la adresa femeilor. Multi gay urasc femeile! atentie! cea mai mare fatarnicie e sa critici pe unul pentru ceva iar tu sa fi mai mizerabil decat toti aceia. Asta este la ordinea zilei la Mesajul asa numit prorocului.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.