marți, 29 septembrie 2015

Branham – Dumnezeul „Omnipotent“


Este omul „Omnipotent”?

Dacă trebuie să-l credem pe Branham, atunci da, omul este Omnipotent!

Condiţia pentru a fi „Omnipotent” este să fii „predat cu totul lui Dumnezeu”. Branham credea că inima sa era „cu totul predată”. Aşadar, şi el era „Omnipotent”...

Mai mult, Branham ne revelează şi faptul că Moise, Iosif, Profeţii, erau „dumnezei”. Motivul este acelaşi: „s-au predat pe sine cu totul lui Dumnezeu”.



Prin urmare, concluzia logică este că şi Branham se credea pe sine „Dumnezeu” şi „Omnipotent”.

Ce înseamnă să fii un făţarnic?

Când te faci pe tine „Omnipotent” şi „Dumnezeu”, dar condamni pe altul care s-a crezut odinioară „Infailibil” şi „Vicarul” (reprezentantul) lui Dumnezeu, nu Dumnezeu însuşi...


Infaili - Bill

„Eu nu sunt de acord cu doctrina Catolică. Eu nu aş putea fi un catolic în acea manieră, Biserica Catolică, pentru că ei... „Infailibilitatea Papei şi Biserica deasupra Cuvântului, şi Biserica deasupra Bibliei.” Eu nu pot face aceasta. Eu nu pot fi în mod conştient un Protestant, pentru că nu pot lua partea Cuvântului şi să spun: „O parte din acesta este inspirat, aceasta este inspirat, aceasta înseamnă altceva...” (Branham, Vindecare divină, 54-1219M)

Deci Catolic nu, Protestant nu, Teolog nu. Tot mai bine atunci să fii „Dumnezeu Omnipotent”...

Unde am mai auzit asta?

„Tu ziceai în inima ta: „Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu; voi şedea pe muntele adunării dumnezeilor, la capătul miazănoaptei; mă voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Prea Înalt.”(Isaia)

Articol scris de ABEL ben ADAM

20 de comentarii:

  1. Da ce urla, cand zice ca "omul este omnipotent". Doamne fereste.

    In termeni psihologici este un grav abuz si agresiune emotionala asupra audientei sale prin aceste urlete.

    Branham "violeaza" sufletul prin urlete. Penetreaza duhul lor, prin tipete si urlete si impresionare ca sa isi planteze ideile lui complet nebiblice si bolnave.

    Ei profetii au fost dumnezei...dar eu Branham oare ce sunt?.. - pe fata o spune.

    In termeni biblici este un lup care urla si sfasie turma.
    In termeni juridici este un sarlatan.
    In termeni umani este un om rau si deplasat de la valorile vietii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum vad mai bine pe acest Branham arogant mindru incapatinat iubitor de sine mai mult decit de Dzeu. A urlat asa ca sa domine spiritele credinciosilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Observatie corecta. Exact asta fac manipulatorii.

      Ei domina spiritele audientei, prin impresionare si frica. Ei nasc ceva idei "secrete" date de "Duhul Sfant" si nu cumva cineva sa isi permita sa se indoiasca ca atunci huleste pe Duhul Sfant...si uite asa se naste o secta condusa de oameni cu afectiuni psihice si sufletesti grave.

      Una este cand cineva spune ceva despre Isus sau Cuvant si se entuziasmeaza mai ales daca e mai carismatic in vorbire, nu fortat, si alta e sa tipi sa urlii la nesfarsit spunand si minciuni pe deasupra.

      Fostul socru cand auzea pe Branham ne spunea, mai ales soacrei: "Dati-i apa sa beie saracu ce urla asa ca nu pot intelege nimic din ce spune e dus cu pluta".

      Cand auzeam ne speriam si ii ziceam "Vai nu spune asa ceva ca hulesti".

      Ne era frica, nu vroiam sa acceptam ca modul acela de exprimare a lui Branham cat si cuvintele de acuzare, dovedeste mult nevrotismul lui, de care Branham se plangea, nicidecum nu dovedea inspiratia sa.

      Uneori falsul e foarte aproape de adevar. Aproape insesizabil.

      Ștergere
  3. Omnipotenta Sa: Brother Infaili-BILL

    RăspundețiȘtergere
  4. In termeni religiosi este un ERETIC.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad citate din Eminescu, Platon, Cicero, etc. lume, lume. Si vad pe site-ul acesta pe multe pagini la subsol ca daca sunt atacuri la persoana, defaimari risca sa fie sterse. Probabil cele care celor cred diferit de gazda articolelor. Si se mai vorbeste de fatarnicie. Asta nu e defaimare doar. E ceva penal.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vad citate din Eminescu, Platon, Cicero, etc. lume, lume. Si vad pe site-ul acesta pe multe pagini la subsol ca daca sunt atacuri la persoana, defaimari risca sa fie sterse. Probabil cele care celor cred diferit de gazda articolelor. Si se mai vorbeste de fatarnicie. Asta nu e defaimare doar. E ceva penal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si nerusinarea si sarlatania si minciuna lui Branham si a acolitilor lui nu o vezi?

      Ștergere
    2. Penali sunteti voi cu Branham al vostru,marele plagiator . Voi sunteti primii care ati atacat pe acest blog incepand cu Lica si cu familia lui, si terminand cu anonimii care din motive personale nu vor si/sau nu au chef sa isi faca cont si blog.

      Deci penali sunteti voi branhamistii,si legal si moral.

      Ștergere
    3. Dragul meu, unele citate sunt cu mult mai folos decat minciunile lui Branham, si daca ai fi citit Biblia ai fi stiut ca si apostolul Pavel a citat un poet grec.

      Am mai scris recent ca mi-am dat seama ca a fi needucat nu inseamna ca esti duhovnicesc ci inseamna ca esti prost.

      Voi la mesaj si alte secte credeti ca daca nu sunteti educati sunteti foarte spirituali si duhovnicesti. Ei bine, afla ca nu este asa.

      Cei needucati sunt doar needucati, adica prosti. Abordarea ta dovedeste asta.

      Iar Biblia spune prostilor: "Prostilor, inteleptiti-va", nu spune ca si Branham, cu alte cuvinte, "prostilor, ramaneti prosti, nu cititi, urati educatia ca sa va pot eu minti cat vreau".

      Sunteti chiar penibili, nu te supara pe mine te rog, dar sunteti penibili rau. Penala e atitudinea ta fratele meu.

      Ștergere
  7. Anticristul omul faradelegii si fiul pierzarii ".... se va aseza in Templu lui Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu" Fiul pierzarii se da drept Dumnezeu si predica ca el ii Dumnezeu.Si Branham a fost unul din fii pierzarii care s-au dat drept Dumnezeu, anticrist mincinos care a mintit ca a descoperit taine un arogant fara rusine a batjocorit milioane de oameni si se dadea sarac a murit cu 3 milioane USD in cont cam ca si 25 de milioane USD acuma fatarnicu ipocritu si ticalosul. A bagat oameni in iad inca de pe pamant le-a bagat iadul in cap,.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Branham nu a fost niciodata sarac asa cum a spus.

      Poate a fost chiar pana la 3-4 ani ce parintii s-au mutat la New Albany dar apoi a avut tot ce a vrut ba chiar si masini si casa si adunare. A vrut sa isi creeze imaginea de umil.

      Cand vrei sa faci asta inseamna ca ascunzi o imensa aroganta.

      In timp s-a vazut.

      Ștergere
  8. Uitati ceva ce ""omnipotentul"" Branham nici nu banuia.Frank nici atat. El traieste in lumea lui care a inceput si sa sfarsit pe cand traia Branham,adica e undeva blocat prin anii 60 cand a auzit si vocea de pe geam.

    http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/descoperire-istorica-nasa-anunta-ca-a-gasit-semne-care-indica-prezenta-apei-pe-planeta-marte-foto-video-14764161

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa spuna Branham asa ceva? El a zis ca omul nu va ajunge niciodata pe Luna cum sa spuna de Marte.

      Oh, stai, stii ce a zis Branham de planeta Marte? Iti vine rasul precis.

      A zis ca daca ingerii ar pornii de pe Marte sa vina spre Pamant ar dura cateva miliarde de ani...mai mult ce sa zic?

      Incultura, prostia, fanatismul religios s-a dovedit de fiecare data ca sunt toxice si fac mult rau omenirii.

      Acesti lideri sunt pericol pentru noi sa ne conduca viata, modul de gandire, de imbracaminte, ce sa mancam ce sa bem, sa mergem undeva la iarba verde, sa nu mergem, sa ne facem o facultate, sa nu nefacem etc

      Am retinut ceva. Ei au nevoie de oameni prosti deoarece trebuie sa manipuleze pe cineva si sa minta pe cineva cu tot felul de idei bolnave si imaginare.

      Branham nu a stiut nimic de dupa 1977. Nu a stiut nici pana acolo dar nah....

      Imi pare rau de ei. O zic din inima.

      Ștergere
    2. NU a stiut nici macar cat fac 2+2 (adunari simple)...
      https://www.youtube.com/watch?v=1UvzacfXK98

      Ce sa mai vorbim de formule simple ce se invata la fizica in clasa a VII-a, cu care poti sa calculezi timpul unei calatorii de la Pamant pe Marte...

      Prea incult, si neinspirat (divin) era Omnipotenta Sa, sa prezica misiunea "Laboratorului Stiintific Martian" care a calatorit cu succes de pe Pamant pe Marte in doar 8 luni...

      https://en.wikipedia.org/wiki/Mars_Science_Laboratory

      ABEL

      Ștergere
    3. Saracul.Cred ca avea un imens Babilon in el insusi.O incurcatura in care a picat captiv.Intr-un fel imi pare rau fiindca avea un dar minunat de vindecare ,si trebuia sa ramana in chemarea lui de la inceput. Si numele Domnului era glorificat. Dar el sa bagat in lucruri unde era complet nestiutor.Ca si cum as incepe sa fac pe inginerul si sa proiectez blocuri.Apoi cand se darama sa dau vina pe oameni si sa spun ca a fost din vina lor,nu din vina mea. Cam asa a procedat Branham cu oamenii. Pacat de darul minunat care trebuia sa il aduca oamenilor,nu sa il foloseasca in interes si orgoliu personal.

      Ștergere
  9. A vazut cineva ce a scris licangelyca inainte sa-si stearga commentul?
    ABEL

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.