joi, 31 decembrie 2015

Onoare, slava si rasplata

De mai mult de 15 ani, in fiecare 31 decembrie ma trezesc pe la 4 dimineata, fara nici o programare anterioara, si dau curs indemnului puternic de a ma ruga si cerceta profund.

Chiar si cand nu ma gasea acasa aceasta data, simteam la fel.

Am multe lucruri pentru care sunt extrem de multumitor si am multe lucruri pentru care ma pregatesc. 

Am zeci de notite cu idei de articole, unde pe langa ce s-a scris, am gasit multe alte erori la mesaj. 

Totusi in timp ce ma rugam mi-au venit aceste cuvinte - onoare, slava si rasplata- si cred ca este important sa fie ca un ultim articol din partea mea pana la noile evenimente majore in mesaj.

Oricum, cei care acum desi stiu adevarul continua sa apere falsul din mesaj, nu vor mai fi indreptatiti sa conduca deoarece ei si-au tradat constiinta si au tradat Cuvantul lui Dumnezeu cu buna stiinta.

Indemnul care mi-a venit a fost despre faptul ca nu toate lucrurile pe care le-am facut in 2015, ca oameni, ne-au adus onoare, sau slava lui Dumnezeu si rasplata. Ma refer la mine, in primul rand. 

Si pentru asta, este minunat ca ne putem cerceta personal adanc, si putem pune in ordine lucruri personale si sa ne luam angajament ca vom fi mai buni, mai atenti, mai seriosi cu darul extraordinar pe care l-am primit, VIATA. 

Oricat de mult parasul si acuzatorul fratilor isi face meseria lui zilnica, el nu poate opri niciodata aceasta partasie intima speciala, a fiecarui crestin, cu Creatorul si Salvatorul sau. Insasi scopul Jertfei lui Isus, al Evangheliei, insasi scopul etern a lui Dumnezeu cu oamenii, se implineste in aceasta lucrare simpla, clara, purificatoare si transformationala. Acordati timp si dedicare si va garantez ca veti simti diferenta.

Metaforic, Anul Nou, reprezinta o renastere, o recercetare, o reorientare, o redirectionare a vietii pe un drum cu sens, cu valoare, cu onoare, slava si rasplata. Reprezinta si constientizarea unei atitudini ferme pentru recuperarea valorilor pierdute, viselor uitate, promisiunilor neimplinite.

Imi doresc ca anul 2016 sa fie anul de totala onoare, slava si rasplata pentru mine. Asta a fost "revelatia" mea, stand in genunchi, patrunzand adanc, spiritual spus, in Sfanta Sfintelor si cautand vindecare interioara, raspunsuri si indreptare personala. Acolo inca totul striga "Slava". Am auzit din nou.

La fel cum a zis frumos Branham in mesajul "Perdeaua dinlauntru" din anii 50, "ca Acolo in Locul Preasfant, prin faptul ca perdeaua din Templu s-a rupt cand Isus a fost sfasiat pe Cruce, oricine are dreptul sa intre acolo nu conteaza ca e baptist, catolic, presbiterian, Dumnezeu nu cauta la fata omului.  Acolo este toata confirmarea iertarii, toata bunatatea lui Dumnezeu, toata puterea de transformare intr-o viata de biruitor." (Normal ca in anii 60 Branham nu a mai predicat asta.) 

Perdeaua dinlautru s-a rupt ca noi sa putem intra liberi prin Cristos.
Nici un om nici o idee, nici o interpretare nu poate anula acest dar dat in har oricui crede in El. Demonii catolicismului din mesajul lui Branham obliga oamenii sa creada ca trebuie sa crezi un rob si un profet ca sa ajungi acolo.
Pe cine vei crede tu?

Tot asa zic si eu, ca indiferent pe ce linie si ce grupare de la mesaj esti, aia chiar nu conteaza, intrarea dincolo de Perdea, catre Locul Preasfant este libera numai prin Jertfa lui Isus. Acolo, oricat de uscat este toiagul vietii tale, el capata viata si va rodii. Este motivational. 

Confirma strigatul sfant a lui Pavel: "Cine-i va osândi? Hristos a murit! Ba mai mult, El a şi înviat, stă la dreapta lui Dumnezeu şi mijloceşte pentru noi!" Romani 8:34 

(Nicaieri nu scrie: "Cine-i va osandi? Dumnezeu a trimis un profet pentru ei." Nici vorba! Nici vorba! Branhamistii si alti sectanti care urmeaza orbeste o ideologie sau un lider pe care nu il pot cerceta si critica constructiv, si le este frica sa respinga ce e rau la ei, acestia nu au ca mijlocitor pe Domnul.)

Pacat ca Branham si l-a calcat in picioare dupa aceea tot ce facuse cat de cat spiritual, pretinzand oamenilor apoi nu sa mai experimenteze pe Dumnezeu in mod personal, ci doar sa "creada"  pe profetul epocii si Epocile, Pecetile si norul si "tainele" (plagiatele) lui inchipuite. 

Noi putem face promisiuni reale ca daca Dumnezeu ne ajuta, vom face multe lucruri pe care stim ca El doreste sa le facem dar le-am omis sau neglijat. Aceste trei lucruri sunt cele mai atacate, furate si distruse de catre cel rau in vietile multor crestini. Lucruri de onoare, slava si rasplata. 

Ruga mea este ca El sa ajute pe fiecare dintre cititori, intr-o restituire personala si redobandirea lucrurilor pe care cel rau le-a pradat. Cel rau injunghie si face prapad, deseori cu ajutorul uneltelor lui, adica cei din apropierea noastra.

Domnul a spus ca hoţul nu vine decât să fure, să înjunghie şi să prăpădească.

Conectand la nivel spiritual si cu mesajul orei a lui Branham, constat din nou, si vreau sa fie clar, fara nervi, fara suparare, ca mesajul fiind gol, fals si toxic, nu aduce nimanui in viata nici onoare, nici slava, nici rasplata. 

Ei care se lauda atata singuri, se inalta atata singuri ca doar ei sunt mireasa, ca doar ei sunt alesi, co doar ei vor fi rapiti, ca doar ei mostenesc cerul, ca doar lor le-a trimis Dumnezeu un mesaj. Ei care toata ziua injosesc mereu alte biserici crestine, alte idei, alte miscari, urasc alti oameni care sunt putin diferiti, ei care si ei intre ei se urasc si se batjocoresc, se dezbina, ei nu isi vad groapa in care sunt, ei critica pe toti. 

In realitate totul este o minciuna mai mare decat China si Rusia la un loc. Nu exista onoare, slava si rasplata la ei, oricat incearca sa traiasca in iluzii si inchipuiri desarte.

De exemplu. 

Faptul ca Branham a mintit ca a descoperit Cuvantul nu aduce urmasilor lui nici o onoare, slava si rasplata. Crezandu-i mesajul, dovedit 100% ca fiind fals, in realitate nu le aduce nimic care sa fie ceea ce ei pretind.

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata urmasilor lui din faptul ca Branham a mintit ca este profetul Ilie. 

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata urmasilor lui din faptul ca Branham a mintit ca este ingerul 7 din Apoc 10.

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata urmasilor lui din faptul ca Branham a jignit pe toti crestinii si femeile.

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata din faptul ca Branham a batjocorit pe orice predicator si slujitor al Evangheliei doar pentru ca acestia nu au vrut sa ii accepte erorile in special dupa anii 60.

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata urmasilor lui din faptul ca Branham a mintit ca a descoperit Epocile.

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata urmasilor lui din faptul ca Branham a mintit ca a descoperit Pecetile. 

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata din faptul ca Branham a mintit ca el a descoperit botezul din Fapte 2:38. 

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata din faptul ca Branham a mintit ca a descoperit taina Dumnezeirii. 

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata din faptul ca Branham a mintit ca a descoperit taina Babilonului, anticristul, tinuta femeii, etc.

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata din faptul ca Branham a pervertit si slujba de diacon, facandu-l un simplu politist al adunarii, dintr-un mare slujitor deosebit de calificat si important in multe directii de baza ale bisericii.

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata din faptul ca Branham a mintit si a inselat omenirea ca din 1963 nu mai e valabila mantuirea prin Jertfa lui Isus. 

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata din faptul ca Branham a prezis "prin inspiratie divina" ca totul se va sfarsi in 1977.

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata din faptul ca Branham a mintit tot timpul de la raul Ohio din 1933, sau o simpla vanatoare si Cadillac, pana la data lui de nastere, norul acela si alte diferite evenimente.

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata din faptul ca oamenii mesajului din toate liniile au demonizat titlurile de Tatal, Fiul si Duhul Sfant ale Dumnezeului lui Israel, facandu-le sa para ca fiind ceva rau, diabolic si blestemat, daca cineva le pronunta.

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata din faptul ca liderii de la mesaj sunt lipsiti de spiritualitate, de sensibilitate cu privire la oameni, sunt necalificati si incompetenti care isi ascund incultura, rautatea, needucatia si prostia in spatele faimei si succesului lui Branham din anii 50. Ei stau pitit ascunsi in spatele lui Branham, Frank, sau altul dar ei insisi nu exprima aproape nimic.

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata din faptul ca nici o adunare de la mesaj timp de 50 de ani de la moartea lui Branham NU A PRIMIT NICI O SINGURA MARTURIE DUPA CUVINTELE DOMNULUI: "LUMEA VA CUNOASTE CA SUNTETI UCENICII MEI, PENTRU CA VETI AVEA DRAGOSTE UNII PENTRU ALTII" 

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata din faptul ca adunarile de la mesaj nu au manifestat niciodata 1 Cor 13 in mod real. Nu au manifestat Faptele apostolilor, Galateni, Efeseni, etc, nimic din ceea ce Biserica primara era, dar ei au pretentia mincinoasa ca "doar ei sunt ca prima biserica."

Nu exista nici o onoare, slava si rasplata din faptul ca ei se cred ceva ce nu sunt, inselandu-se singuri si inseland si pe altii cu inchipuiri false.

As putea continua pana maine dimineata sa tot scriu dar nu mai conteaza, deoarece deja se stie asa ca nu este necesar.

Nimic din mesajul lui Branham, nu aduce nici onoare, nici slava si nici rasplata. Asta am vrut sa fie clar. 

Si ca de obicei, va cer sa nu credeti ce spun, fara ca sa cercetati mai intai. Iar dupa ce sunteti edificati, este pur si simplu treaba voastra ce decideti. Acea decizie nu e treaba mea. 

Asta este adevaratul mod si cel mai cinstit mod de comunicare si invatare. Sa cercetati voi insiva si sa decideti stiind ca Dumnezeu va cere Calea Lui, nu mesajul lui Branham, deoarece aceasta Cale, este singura care va va aduce onoare, slava si rasplata.

Mesajul nu poate inlocui calea lui Dumnezeu, oricat diavolul va incerca asta. Mesajul aduce doar impresii si pretentii pe care Cuvantul lui Dumnezeu le-a desfiintat si le-a dovedit ca fiind false, impostoare si inselatoare. 

Nu mai cercetati Biblia cu mesajul, ci cercetati mesajul cu Biblia, si renuntati la orice invatatura nebiblica. 

Studiati Biblia mai intai, invatati mesajul ei de baza, esenta ei, daca credeti ca directia de viata aleasa de voi, se va intersecta mult, cu o viata de credinta religioasa pozitiva, crestina, biblica.

Nu uitati ca nimic din Dumnezeu si Evanghelia Sa, din felul Sau de a fi si gandi, nu este mincinos, urator, ipocrit, fals, mediocru, nevrozat, imbecil, arogant, invidios, morocanos, barfitor, fals, pacatos etc. 

Asa ca...

VA DORESC, TUTUROR CITITORILOR, SA AVETI UN AN 2016 EXTRAORDINAR SI MULT BINECUVANTAT, PENTRU SLAVA LUI SI PROPASIREA VOASTRA! 

AN IN CARE SA DESCOPERITI LUCRURILE DE VALOARE PE CARE VIATA SI DUMNEZEU LE-A PUS IN VOI. SA CREDETI IN ELE, SI SA LUCRATI DOAR CU ELE, PENTRU BINELE VOSTRU, AL CELOR DRAGI, AL COMUNITATII VOASTRE SI AL SOCIETATII IN GENERAL. 

Inchei cu cateva versete din psalm, si cateva comentarii, cu dedicatie pentru fiecare dintre voi: branhamist, frankist, tunetist, sectant, ne-sectant, ex mesaj, ex sectant, nu conteaza ce esti, sau ai fost, ci conteaza incotro te indrepti.


Dumnezeu a pus adevarul Lui in mainile tale. Numai tu esti responsabil acum. Adevarul si viata ta sunt in mainile tale.


Asculta-ma te rog, la incheiere. Poate suna ca un cliseu, dar nu e. Am descoperit multa putere si adevar in acestea din exemplele practice din viata mea.

Singurele maini pe care Dumnezeu le are pe acest pamant pentru a face bine, sunt mainile tale.

Singurii ochi de mila pe care El ii are pe acest pamant sunt ochii tai.

Singurul creier prin care El poate insufla si judeca drept, este creierul tau.

Singurele picioare cu care Dumnezeu poate vizita un detinut, un bolnav, sau oameni sarmani, sunt picioarele tale.

Singura inima pe care El o are pentru a avea compasiune pentru o lume pierduta, este inima ta.

Singurele brate cu care El poate imbratisa un om in suferinta, sunt bratele tale.

Singura gura cu care Dumnezeu poate da har si mantuire altora este gura ta.

Singurele cuvinte vii prin care El poate vindeca inimi, familii si vieti destramate, sunt ale tale.

Singurele lacrimi pe care El le poate avea pentru pacatosi, rataciti, disperati, sarmani, sunt lacrimile tale. (Isus a plans o data, nu fiti insensibili.)

Nimic din ce El a facut, face, si va face cu tine, nu este inafara ta si nu este inafara vointei si personalitatii tale, a lucrurilor tale personale. 

El a pus totul acolo, iar talantii, responsabilitatea si viata ta sunt -doar- in mainile tale. Da, viata este in mainile tale. Ce faci tu cu ea, este strict responsabilitatea ta, nicidecum a lui Dumnezeu. 

Cu alte cuvinte, decizia de a iubi este in mainile tale, nu a lui Dumnezeu. 

Decizia de a ierta pe cineva este in mainile tale, nu a lui Dumnezeu. 

Decizia de a-ti cere iertare cuiva pe care l-ai ranit, este in mainile tale, nu a lui Dumnezeu.

Decizia de a-ti recunoaste greselile, esecurile, este in mainile tale, nu a lui Dumnezeu.

Decizia de a muncii mai bine si echilibrat, este in mainile tale, nu a lui Dumnezeu. 

Decizia de a face bine altora este in mainile tale, nu a lui Dumnezeu. 

Decizia de a ajuta pe altii sa fie mai buni, este in mainile tale, nu a lui Dumnezeu. 

Decizia de a investi in dezvoltarea ta personala, in educatia ta, este in mainile tale, nu a lui Dumnezeu. 

Decizia de a investi in altii este in mainile tale, nu a lui Dumnezeu. 

Decizia de a fi creativ este in mainile tale, nu a lui Dumnezeu. 

Decizia de a explora talentul tau si de a-l valorifica este in mainile tale, nu a lui Dumnezeu. 

Decizia de a-ti face viata o capodopera, este in mainile tale, nu a lui Dumnezeu.

Orice decizie pozitiva de viata iei, arata ca traiesti in ascultare de El. De aceea o va si rasplati. 

De aceea si cei care au luat decizii sa isi inmulteasca talantii primiti, vor fi laudati si rasplatiti. 

Toti oamenii, sectantii mai ales, cu mentalitate lenesa si parazitara isi paseaza deseori responsabilitatile lor in "mana lui Dumnezeu" incercand sa fenteze. Si reusesc. 

Se fenteaza pe ei insisi. In termeni psihologici se spune ca se autosaboteaza.

PROBLEMA LOR ESTE O PROBLEMA CU CARE VOR MERGE IN MORMANT: EI NU SE OCUPA DE EI INSISI NICIODATA, CI EI SE OCUPA DOAR SA MINTA CA SUNT ALESII, SA CRITICE SI SA JUDECE PE ALTII CARE AU DECIS DIFERIT IN VIATA LOR!

IATA CARE ESTE PREOCUPAREA DE BAZA A SECTANTILOR BRANHAMISTI SI DE ALT TIP: SA CRITICE PE ALTII, SA DEZBATA SUBIECTE APOCALIPTICE SI SA SE AUTOPROSLAVEASCA CU MINCIUNI ILUZORII.

Lista posibilitatilor si deciziilor care sunt in mainile noastre este nesfarsita, deoarece cuprinde intreaga noastra viata, in toate sferele ei, cu toate bogatiile si provocarile pe care viata si Dumnezeu ni le-a daruit. 

Viata noastra este oricum, metaforic, in mainile Lui atunci cand luam decizii in armonie cu voia Lui, cand cerem protectia Lui, calauzirea Lui etc pentru ce NOI AVEM DE IMPLINIT in scopul Sau fata de noi, si asta este minunat deoarece este intreaga Lui lucrare. Biblia spune: "El lucra impreuna cu ei". E glorios asta! 

Sfatul meu pentru mine, este si pentru tine: Fa ca viata ta sa conteze, si sa aduca onoare, slava si rasplata. Totul pentru slava Lui, pentru fericirea si propasirea ta.

126 de comentarii:

  1. Adi, Abel, Petre, sau altii ex mesaj daca aveti un mesaj de postat ca articol astazi este momentul.

    Daca nu, Dumnezeu sa fie cu voi toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fie ca anul acesta să ne aducă mai multă onoare, slavă şi răsplată, dar şi eliberare, evoluţie şi creştere pentru a deveni mai UMANI.

      Articolele pe care doream să le scriu anul trecut, despre Branham şi "Minciunile Orei", nu am mai apucat să le scriu. Între timp, m-am orientat către alte lucruri şi acum consider inutil şi ne-benefic să îmi mai dedic timpul minciunii şi lucrurilor negative. Vreau să scriu mai bine despre adevăr şi lucruri educaţionale, care cred că mă ajută pe mine şi pe alţii în creşterea şi evoluşia lor.

      Shalom alechem şi Shanah Tovah (un An nou Bun) tuturor!
      Abel ben ADAM

      Ștergere
  2. Doresc din suflet ca Domnul Dumnezeu si Domnul Isus Hristos sa fie cu voi toti si sa va calauzeasca in Adevar ! Va doresc un an nou fericit cu Domnul si "La multi ani" !

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani la toti!
    Asta e buna frate, 'Nicaieri nu scrie: "Cine-i va osandi? Dumnezeu a trimis un profet pentru ei." :)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Oficial cred ca anul acesta se vor spune multe lucruri despre mesajul orei si cu toate acestea se va intampla cele spuse cu multi ani in urma de profetul lui Dumnezeu priviti si mirati-va ,prviti si constatati ceea ce voi numiti eroare,Dumnezeu va face sa se intample urmariti acest material si urmariti in continuare venimentele

    http://tribelive.ning.com/forum/breaking-earthquake-swarm-in-los-angeles-just-now-12-29-15

    Domnul sa va binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre cutremurul din California si falia San Andreas s-a spus cu 50 de ani inainte ca Branham sa se nasca pentru ca geologii au descoperit falia aia si posibilitatea ca la un cutremur sa afecteze intreaga california!
      Branham si mesajul nu este decit o copie falsa a altora. esti pe un drum gresit domnule Iacob!

      Ștergere
    2. Oficial, m-am preocupat de fenomenul cutremurelor din California de prin 2007, când credeam, tot oficial, pe baza Mesajului şi a calculelor din Daniel, că va avea loc răpirea. Mai târziu, am amânat - tot oficial - sorocul în anul 2013, fiind deplin încredinţat că atunci "semnele cereşti" se vor împlini, fiindcă astrele nu mint...

      Dacă vorbim de chestii oficiale, ai auzit de USGS? Este agenţia americană de monitorizate a cutrmurelor pe care, cum am spus, am urmărit-o aproape zilnic de prin 2007. Am văzut acolo mii de cutremure în California şi în restul lumii, şi zeci de "swarmuri" cu sute de cutremure în lanţ. Aparatele lor sunt atât de sensibile încât înregistrează un cutremur şi dacă dă cinava boxele mai tare ;)

      Aşa zisul "swarm" de cutremure de care scrie nu ştiu cine, nu este deci nimic anormal, şi pozele alea cu care vrea să impresioneze sunt nişte făcături, nu au legătură cu realitatea.

      Ia de aici informaţii "oficiale" până te saturi să-l mai aştepţi pe Godot (cutremurul)....

      http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/#{%22feed%22%3A%227day_all%22%2C%22search%22%3Anull%2C%22listFormat%22%3A%22default%22%2C%22sort%22%3A%22newest%22%2C%22basemap%22%3A%22grayscale%22%2C%22autoUpdate%22%3Atrue%2C%22restrictListToMap%22%3Atrue%2C%22timeZone%22%3A%22utc%22%2C%22mapposition%22%3A[[4.8282597468669755%2C-136.0546875]%2C[61.73152565113397%2C-79.8046875]]%2C%22overlays%22%3A{%22plates%22%3Atrue}%2C%22viewModes%22%3A{%22map%22%3Atrue%2C%22list%22%3Atrue%2C%22settings%22%3Atrue%2C%22help%22%3Afalse}}

      Şi "inoficial" ce altceva mai crezi, Dane? ;)

      Ștergere
    3. Astea nu-s cutremure, astea-s băseli, frate :)))

      0.3 55km SSW of Beatty, Nevada 2015-12-29 08:33:01 UTC 11.5 km
      1.3 11km ENE of Milpitas, California 2015-12-29 08:29:13 UTC 8.6 km
      1.0 14km E of East Quincy, California 2015-12-29 08:15:39 UTC 13.8 km
      1.4 45km SSW of Tulelake, California 2015-12-29 08:05:12 UTC 2.1 km
      1.3 38km ESE of Johannesburg, California 2015-12-29 08:01:14 UTC 3.0 km
      0.9 8km SSW of Idyllwild, California 2015-12-29 07:56:57 UTC 13.9 km
      0.5 9km NW of The Geysers, California 2015-12-29 07:56:40 UTC 1.8 km
      0.8 38km NNE of Amboy, Washington 2015-12-29 07:51:28 UTC 2.6 km
      1.0 9km WNW of Cobb, California 2015-12-29 07:43:38 UTC 1.7 km
      1.9 2km SSW of Ucluelet, Canada 2015-12-29 07:33:12 UTC 34.2 km
      0.6 6km NW of The Geysers, California 2015-12-29 07:32:06 UTC 3.2 km
      -0.3 12km N of Incline Village, Nevada 2015-12-29 07:27:51 UTC 4.8 km
      2.0 47km NNE of Warm Springs, Nevada 2015-12-29 07:26:04 UTC 0.0 km
      0.7 15km N of Borrego Springs, California 2015-12-29 07:22:07 UTC 8.3 km
      0.9 70km ESE of Lakeview, Oregon 2015-12-29 07:03:03 UTC 4.9 km
      1.4 69km ESE of Lakeview, Oregon 2015-12-29 07:00:39 UTC 7.9 km
      1.4 4km SSW of Devore, California 2015-12-29 06:52:57 UTC 6.1 km
      1.2 68km ESE of Lakeview, Oregon 2015-12-29 06:45:12 UTC 7.5 km
      2.7 6km ENE of Laytonville, California 2015-12-29 06:39:13 UTC 9.6 km
      0.7 67km ESE of Lakeview, Oregon 2015-12-29 06:34:56 UTC 9.2 km
      3.3 70km ESE of Lakeview, Oregon 2015-12-29 06:31:16 UTC 9.7 km
      1.5 13km WNW of Progreso, B.C., MX 2015-12-29 06:11:10 UTC 5.6 km
      0.2 29km WNW of West Yellowstone, Montana 2015-12-29 05:39:20 UTC 10.9 km
      2.1 5km E of Evans, Colorado 2015-12-29 05:35:10 UTC 1.1 km
      1.5 6km NW of The Geysers, California 2015-12-29 05:30:36 UTC 2.0 km
      1.1 9km NW of The Geysers, California 2015-12-29 05:21:25 UTC 1.6 km
      0.9 70km ESE of Lakeview, Oregon 2015-12-29 05:11:44 UTC 6.8 km
      0.0 38km SSE of Goldfield, Nevada 2015-12-29 05:09:14 UTC 14.9 km
      0.6 2km NNE of The Geysers, California 2015-12-29 05:06:13 UTC 1.1 km
      0.5 8km NW of Anza, California 2015-12-29 05:02:43 UTC 12.3 km
      0.8 4km W of Cobb, California 2015-12-29 04:55:34 UTC 0.3 km
      2.3 69km ESE of Lakeview, Oregon 2015-12-29 04:47:48 UTC 5.3 km
      0.1 71km W of Alamo, Nevada 2015-12-29 04:46:31 UTC 0.0 km
      2.3 25km WSW of Mendota, California 2015-12-29 04:38:28 UTC 11.2 km
      2.2 13km SE of Olancha, California 2015-12-29 04:37:09 UTC 1.2 km
      1.1 2km N of Cobb, California 2015-12-29 04:28:10 UTC 1.9 km
      2.4 58km SSW of Denio Junction, Nevada 2015-12-29 04:20:37 UTC 2.5 km
      0.8 12km NE of Julian, California 2015-12-29 04:02:09 UTC 4.0 km
      1.5 1km N of Wildomar, California 2015-12-29 03:50:44 UTC 13.2 km
      1.3 16km SE of Mammoth Lakes, California 2015-12-29 03:50:15 UTC 8.6 km

      Ștergere
  5. Va urmaresc de mult timp dar ceea ce spuneti voi si imprastiati in jurul vostru nu da-ti dovada ca ati avea Duhul miresei si Duhul de rapire si mai degraba un duh impotrivitor acestor lucruri ,sunt convins caci in cele dn urma veti vedea lamurit aceste lucruri.Domnul sa va binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu tia iesit ghicitul nici cu comete si cutremure niciodata. La cutremurul ai tot ratat si acuma te legi de oameni mai nesimtitule. Iesti si tu un proroc fals ca Ragaitulcaprelor si alti rataciti. tot timpul ai venit aici cu balivernele tale, odata un cuvint de zidire nu ai spus.

      Ștergere
    2. Si care este acest duh al miresei? Pur si simplu sa crezi predicile lui Branham. Nu sa crezi si sa asculti de Cuvintele Lui precum face o femeie credincioasa care asculta de barbatul ei,ci sa crezi predicile balbaite si plagiate ale lui Branham pline de acuzatii,critici si baliverne.

      Ștergere
  6. Recomand cu caldura acest film tuturor religiosilor......."Extraterestrul PK" (2014)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant filmul. Mersi de recomandare Adi.

      Faza aia, in special, cand tipul ala i-a zis "Sfintiei sale" despre "Dumnezeul" creat de el, dupa chipul lui, este un adevar mare.

      In subiectul acestui blog, se leaga de "dumnezeul lui Branham" care a devenit tot mai asemanator cu tatal lui Branham si cu el insusi. Adica, un dumnezeu abuziv, nevrotic, agitat, stresat, dominator, amenintator, etc.

      Branham nu a mai lasat in chipul lui Dumnezeu, nimic din Domnul Isus, spre finalul vietii lui.

      Atata a distrus chipul frumos a lui Isus din Evanghelie, incat i-a dat propriul lui chip, mostenit din agresivitatea emotionala si verbala a lui Charles Branham, un infractor care a urat statul American, oamenii, religia, femeile.

      Ne-a facut sa credem ca Dumnezeu este ca si el. Din fericire modelul real este si va ramane Domnul Isus. EL nu a ratat, nu a deviat, nu a esuat misiunii Sale nici chiar cand a fost scuipat, respins, batut, ucis.

      In cele mai grele momente Branham a facut ca si caprele, (si liderii de la mesaj fac la fel) a urlat si a acuzat pe toti, i-a jignit si etichetat negativ pe cei care nu i-au acceptat unele idei. Insa, Domnul Isus, in momentele dificile, a facut ca un miel adevarat, cerand iertare Tatalui Ceresc, pentru cei care L-au ucis. A iubit oamenii pana la capat.

      Autenticitatea, excelenta, adevarul si iubirea fac diferenta.

      Recomand cititorilor modelul Mielului adevarat a lui Dumnezeu, Domnul Isus.

      Nu e de mirare ca scrie: "Ei ziceau cu glas tare: „Vrednic* este Mielul, care a fost înjunghiat, să primească puterea, bogăţia, înţelepciunea, tăria, cinstea, slava şi lauda!"
      Amin.

      Ștergere
    2. Vreau sa vad si eu filmul, unde se gaeseste?
      Multumesc, ABEL

      Ștergere
    3. Am gasit in cateva locuri dar mi-a mers greu.

      Pornesti si apoi pui pauza si lasi sa se incarce si apoi merge mai bine.

      http://www.filme-bune.net/pk-2014-filme-indiene-online-hd-720p-subtitrat-in-romana/

      Ștergere
    4. serverul 3 merge mai bine.

      Ștergere
    5. Multumesc, o sa ma uit...

      Ștergere
  7. Unde scrie in apocalipsa

    Si Duhul si Mireasa zic: "Vino!", si cine aude sa zica: "Vino!", si celui ce ii este sete sa vina; cine vrea sa ia apa vietii fara plata! (Apoc.22:17)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si inca un verset mult mai limpede pentru cei intelepti iar pentru cei neintelepti rog sa se intelepteasca.

    Apoi unul din cei sapte ingeri, care tineau cele sapte potire pline cu cele din urma sapte urgii, a venit si a vorbit cu mine, si mi-a zis: "Vino sa-ti arat mireasa, nevasta Mielului!" (Apoc.21:9)

    Cel ce adevereste aceste lucruri zice: "Da, Eu vin curand." Amin! Vino, Doamne Isuse! (Apoc.22:20)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de branhamisti acolo mincinosule!
      E pt oricine vrea apa vietii de la Domnul Isus adica mantuirea si Duhul Sfint nu Mesajul!!!! Santeti sarlatani branhamistilor.

      Ștergere
    2. Păi să ia apa vieţii,nu să ia cu zeciuială predicile lui Branham. Este o mică mare diferenţă Iacobe.De ce răstălmăcesti Biblia in folosul tău? De ce adaugi lucruri si inţelesuri care nu există?

      Ștergere
    3. Apa vietii o da doar Isus Hristos.Fara mesaje si intermediari.Este un fapt mistic care il traiesti in interiorul tau. Cuvintele Lui sunt Apa Vietii,Painea Vietii,este TOTUL pentru suflet. Pai daca este TOTUL ,ce nevoie mai este sa crezi predicile lui Brnaham sau Frank,sau oricarui intemeietor de secte?

      Ștergere
    4. Iacob Dan, de ce nu citezi toate versetele referitoare la Mireasa Mielului, daca spicuiesti ce vrei tu atunci poti interpreta intr-un anumit fel.....
      AP 21:9 Apoi unul din cei* şapte îngeri care ţineau cele şapte potire pline cu cele din urmă şapte urgii a venit şi a vorbit cu mine şi mi-a zis: „Vino să-ţi arăt mireasa**, nevasta Mielului!”
      10 Şi m-a dus, în* Duhul, pe un munte mare şi înalt. Şi mi-a arătat cetatea** sfântă, Ierusalimul, care se cobora din cer, de la Dumnezeu,
      11 având* slava lui Dumnezeu. Lumina ei era ca o piatră prea scumpă, ca o piatră de iaspis, străvezie ca cristalul.................
      ...............
      22 În cetate n-am văzut niciun* Templu, pentru că Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, ca şi Mielul sunt Templul ei.
      23 Cetatea* n-are trebuinţă nici de soare, nici de lună ca s-o lumineze, căci o luminează slava lui Dumnezeu şi făclia ei este Mielul.
      24 Neamurile* vor umbla în lumina ei şi împăraţii pământului îşi vor aduce slava şi cinstea lor în ea.
      25 Porţile* ei nu se vor închide ziua, fiindcă în ea nu va mai fi** noapte.
      26 În ea vor aduce* slava şi cinstea neamurilor.
      27 Nimic întinat nu* va intra în ea, nimeni care trăieşte în spurcăciune şi în minciună, ci numai cei scrişi în cartea** vieţii Mielului.


      Iacob,poate reusesti sa imi explici si mie daca "Mireasa "sunteti voi , cei de la mesaj, cum se interpreteaza versetele 23,24,25,26 si 27 ???

      Ștergere
    5. Adi, doar stii ca ei nu mai raspund nimic, absolut nimic, cand le dam argumente biblice.

      Asta ma face sa ma simt multumitor pentru ca am reusit sa vedem dincolo de perdelele de fum ale profetului mincinos.

      Nu e putin lucru asta. Slava Domnului.

      Ștergere
  9. Pai nu stiu daca inteleg astazi multi care e Mesajul.

    Mesajul este intotdeauna Cuvantul lui Dumnezeu si Cuvantul lui Dumnezeu este Mesajul, nu altceva. Ce e in afara Bibliei, o fi el mesaj,dar din partea dusmanului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot mesajul este in afara Bibliei,si se bazeaza pe interpretari si teorii,incepand cu pecetile apoi epocile,si terminand cu relatarile mincinoase ale lui Branham referitoare la vocea de la raul Ohio,vedeniile esuate,norul de racheta pe care Branham la denaturat spunand ca este un nor facut de 7 ingeri care chipurile i-au dat lui pecetile...De parca pecetile ar fi ceva fizic ce se poate da sau inmana. Faza cu ingerul care i-ar fi descoperit pecetile este complet falsa,fiindca Isus si apostolii ne spun ca doar Duhul Sfant descopera lucruri si calauzeste in tot adevarul. Nu vreun inger anume.

      Deci daca vrei sa crezi in ghiveciul de mai sus poti crede,este democratie,dar nu spune ca aceste lucruri fac parte din Cuvantul lui Dumnezeu. Nici vorba de asa ceva. Acestea sunt doar minciunile lui Branham,fara nici un martor care sa fie prezent si sa confirme aceste lucruri.

      Nu este dubios ca nimeni nu a confirmat aceste lucruri de mai sus? Sunt doar relatarile lui Brnaham,dar fara nici un martor.

      Ștergere
  10. Zsolt,
    Pentru Icob Dan in mod exclsiv.
    Dane, nu vezi ca nu are nici un rost sa te iei la harta cu acesti ex- si antimesagisti? Daca tu ai ineles ce este Mesajul, ai intees fiindca ai fost ales. Sa stii ca cei care cred intr-adevar si iubesc cu sinceriate Mesajul Miresei ei nu se vor lupta cu ceilalti. Lasa-i in pace sa mearga pe drumul lor. Asclta ultimle predici ale fratlui Gabi de peasiteul taberacolularad.com si vei intelege clar ca e tocmai timpul in care Mireasa trebuie sa se lepede de tot ce este lumesc si sa urmeze cu credinciosie Mesajul care ne va deschide poarta cerului chiar in momentul in care Isus, Mirele nostru scump si preubit va veni dupa noi. Cat despre ceilalti, sant de copatimit. Lasa-i ca ei mai bine asculta de psihologii lor care le asigura o viata usoara acum. Pentru ei nici o dovada nu va fi convingatoare ca Mesajul este corect. Noi il credem, si ne este deajuns. Pe noi nu ne vor convinge ca ei au dreptate. Este ora lor sa batjocoreasca Mesajul si pe cei ce cred in Mesaj. Niciodata nu au fost atat de dusmanosi ca acum, diavolul stie ca nu mai are mult deaceea ii foloseste sa ne necajeasca si sa ne dispere. Insa ziua biruintei noastre este la indemana. Frate, nu mai e mult si Domnul Isus vine sa-si arate dreptatea. Priveste, toate denominatiunile sant in decadere. Numai si numai Mesajul este corect, indiferent ce vor spune acesti ex- si anti- mesageri. Dumnezeu sa aibe mila de ei, insa ei au trecut de mult granitele harului prin atitudinea lor dusmanoasa fata de ceeace este astazi cel mai scump, Mesajul pentru Mireasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zsolt esti un om cu doua fete. Din pacate o spun,nu sa te judec.Ai intrat aici pe blog afisandu-te intr-un mielusel nevinovat,dar defapt pe tine era o blana de lup gata sa judece si sa sara la gatul celor care nu vor sa creada povestile demonstrate mincinoase din predicile lui Branham.

      Ai auzit?Au fost demonstrate ca fiind mincinoase,incepand cu viziunile false ale lui Brnaham ,dar care Branham spunea ca sunt ""Asa vorbeste Domnul",si terminand cu teoriile si invataturile care le preluase de peste tot apoi le transformase in descoperirile lui proprii.

      Uite aici o mica dovada: https://www.youtube.com/watch?v=GEbAwGJFSAg

      Culmea ca Branham mai si pune viziunea lui pe seama lui ""Asa vorbeste Domnul".

      In rest ce pot sa mai spun? Bati campii ca si fratele tau Iacob.Unde scrie in Biblie ca daca nu crezi teancul de predici al lui Branham ,ai trecut de granitele harului? Omule tu gandesti ce scrii,sau ti-a fost spalat creierul tocmai de acei pastori care ii ridici in slavi? Aceia sunt niste mincinosi fiindca raspandesc minciuni plecate de la Branham.

      "" Pentru ei nici o dovada nu va fi convingatoare ca Mesajul este corect."".

      Ce dovezi exista ca mesajul este corect? Asa zisul mesaj este plin de plagiaturi si denaturari biblice,de viziuni si profetii false.

      Daca crezi ca Hristos se indentifica cu minciunile lui Branham atunci inseamna ca isi calca propria Evanghelie in picioare.

      Ștergere
    2. Se pare ca branhamistii si frankistii au ""uitat"" unele pasaje elementare ale Bibliei:

      21"" Poate că vei zice în inima ta: ‘Cum vom cunoaşte cuvântul pe care nu-l va spune Domnul?’
      22 Când ceea ce va spune prorocul acela în Numele Domnului nu va avea loc şi nu se va întâmpla, va fi un cuvânt pe care nu l-a spus Domnul. Prorocul acela l-a spus din îndrăzneală: să n-ai teamă de el. "" Deuteronom 18

      Dati crezare Bibliei sau lui William Branham? Raspundeti la aceasta intrebare daca sunteti sinceri.

      Ștergere
    3. Peter, crezi ca il intereseaza adevarul pe vreun branhamist? Nici vorba doar deja stii ca Zsolt si branhamistii nu cauta adevarul, ci cauta doar sa aiba dreptate ei in mod personal.

      El a zis ca pentru noi nici o dovada nu e convigatoare, dar nu a prezentat nici o dovada niciodata. Nici el nici Nelu Dascal si nimeni, de ani de zile doar mint, mint si insala pe altii.

      Este un sistem de oameni afectati de nevroze. Nu ii intereseaza nimic decat sa isi linisteasca constiinta si emotiile. Am scris in articolul de mai jos asta.

      "Are nevoie in jurul sau de oameni care sunt la fel precum este el si care ii impartasesc ideile, mentalitatea.

      A fi in "dezacord” sau (mis-match) inseamna:
      - a vedea intotdeauna jumatatea goala a paharului,
      - a vedea mereu partea negativa a fiecarei situatii,
      - a vedea negativ punctele divergente sau dezacordul intre persoane,
      - a nu fi interesat niciodata de opiniile celorlalti,
      - a nu fi interesat in argumentul corect dat de altcineva,
      - a-i considera pe ceilalti adversari sau dusmani,
      - a nu lua in consideratie raspunsurile, sugestiile sau solutiile adversarilor,
      - a refuza opinia celuilalt, a nu-si exprima acordul sau dezacordul,
      - a refuza sau a evita sa-si schimbe parerea sau sa negocieze,
      - a dezvolta divergente, dezacorduri,
      - a separa si a dezbina mai degraba decat a unii,
      - a cauta mereu diferentele nu asemanarile,
      - a cauta mereu probleme la solutiile primite."

      http://mesajul.blogspot.ro/2015/12/boli-psihice-in-branhamism.html

      Ștergere
    4. Zsolt. Isus nu va veni dupa voi ci dupa cine e pregatit. Lasa Cuvantul lui Dzeu asa cum e nu il mai strica si tu.

      Ștergere
    5. Zsolt chiar tu care ai spus de fratii tai branhamistii cat sunt de aroganti si mandrii, iata ca si tu esti la fel. Dar e dreptul tau sa fii. Nu ma deranjeaza. Hai sa iti spun ceva totusi. IN primul rand comentariul tau e de groaza si este lipsit de orice indicatie ca ti-a pasat vreodata sa aflii adevarul.

      Se pare ca Dumnezeu chiar nu mai e relevant pentru voi ci numai Branham e. Asta e dumnezeul tau atunci. Sa il slujesti sanatos atunci.

      Psihologii care fac din inima meseria si iubesc sa ajute oamenii, slujesc Domnului ei sunt medici.

      Eu iti arat Zsolt dragul meu, 10 prieteni psihologi care au ajutat anul trecut peste 450 de familii, cupluri, indivizi si altii care au avut probleme in familie, cu ei insisi, cu dependente de alcool si droguri si multe altele.

      Tu Zsolt, sau altul de la mesaj- imi poti arata un lider de la mesaj care anul trecut a adus beneficii adevarate in viata membrilor adunarilor sau al altor oameni, si daca a facut ceva real pentru ei, inafara sa ia zeciuielile si donatiile pentru el.

      Imi poti arata macar UN CAZ CONCRET?

      Ștergere
    6. Nu iti poate arata fiindca nu exista asa ceva.Ei sunt reci unii cu altii.Cum vrei sa iti arate ceea ce ceri? Biblia lor este teancul de predici ,si modelul lor este Branham. Ei asteapta cutremure si catastrofe,nu ii intereseaza problemele celor de langa ei.Stii de ce? Fiindca nu au capacitatea necesara sa ajute pe nimeni.Sunt goi,orbi si ticalosi ,dar nu constientizeaza acest lucru.

      Ștergere
  11. Nu era chiar sarac aceste Branhamel. https://www.youtube.com/watch?v=4ltOcTDJeC8

    Avea si casa plina de pusti si blanuri de animale.Dar tot masina de spalat era de la Satana. :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-e nu imi ste teama de acesti antimesageri deloc,pot sa aduca in continuare batocurile lor la adresa mesajului tin sa spun ca am tinut piept cu acesti antimesageri si nu ma tem deloc de ei si mai degraba am compasiune fata de ei caci nici macar astazi cand se intampla aceste lucruri nu se trezesc din moartea lor spirituala,cat despre Fr Gabi il ascult cu placere ma bucur ca am gasit pe net acest izvor de apa vie al miresei unde pot asculta si vedea fara sa fiu deranjat de cei faradelege,am sa vad ce o sa mai spuna acesti antimesageri cand se va scufunda intradevar falia aceasta.Dumnezeu sa va binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimanui nu i pasa de cine te temi sau nu. Iar ca falia se poate scufunda toti oamenii cred pt ca se stie de peste 100 de ani despre ea nu are legatura cu Mesajul. Ignorantule!

      Ștergere
    2. Ei se scufunda, vor fi cutremure si atat...

      @Lica, am vazut ca mi-ai scris acum vreo luna, eu nu prea intru pe adresa aia, ti-am raspuns acum de pe cealalta... Shalom!

      Ștergere
    3. Intradevar cui ii pasa ca Dan spune ca nu ii e teama de noi? Ne-a spus si secretul lui: el se simte batjocorit pentru ca noi am spus adevarul despre mesaj.

      Asta este lipsa lui, nu e problema adevarului.

      Asculta Dane, la cine vrei tu, cand vrei tu si cat vrei tu. Cine ti-a interzis?

      Intradevar falia San Andreas este instabila si pot avea loc evenimente majore, dar nu are nici o legatura cu Branham. Toata lumea stie asta de mai mult timp si ca Branham sa se nasca.

      Voi tot o dati inainte ca papagali cu povesti inutile, seci si fara nici un sens, fara nici o valoare. Incredibila specie a creat Branham din voi. Cu mult sub nivelul lui.

      Iar nivelul lui era un nevrotic needucat care nu cunoastea Cuvantul si se ura pe sine si ura pe altii, si in disperarea lui si-a proiectat inchipuirile lui false si mincinoase, amestecandu-le cu parti din adevar, pentru a le face credibile. Iata specia.

      Ștergere
    4. Despre falia San Andreas se stie din 1906, nu de cand a alfat Branham......

      http://pubs.usgs.gov/gip/earthq3/safaultgip.html

      Ștergere
    5. Exact. Si a fost observata si inainte chiar de un profesor.
      The fault was first identified in 1895 by professor Andrew Lawson from UC Berkeley who discovered the northern zone. It is named after San Andreas Lake, a small body of water that was formed in a valley between the two plates. Following the 1906 San Francisco earthquake, Lawson concluded that the fault extended all the way into southern California.

      Cele mai importante idei din Mesaj sant dovedite ca mincinoase si celor ce iubesc minciuna si pe tatal minciunii pe place sa asculte minciunile lui.Si Gabriel Matanie le da hrana tot de asta mincinoasa la fraieri branhamisti.

      Ștergere
    6. Nu aveti cu cine vorbi.Au idei fixe care sunt alimentate si de pastorii lor,nu doar ca asa vor ei sa creada.Un orb calauzeste pe alt orb.Ei se influenteaza unii pe altii.De 25 de ani tot asta aud: ""rapirea Miresei,pregatirea Miresei,cadenta Miresei..etc"". Vor mai trece inca 25 de ani si tot asta vom auzi,daca nu le va veni mintea la cap si nu vor vedea ca chestiile astea cu Mireasa de mai sus le-a nascocit Branham fiindca el credea ca in vremea lui revine Isus.Toate ideile de baza din mesaj sau stins odata cu Branham . Cine mai insista pe asa ceva e un om disperat ,lipsit de viata si de roada Duhului care este BUCURIA.Observati ca roada Duhului este bucuria? Roada mesajului care este? O forma de depresie obsesiv-compulsiva pe un fond de gandire intunecat,morbid ,centrata in jurul catastrofelor si a teoriilor escatologice.

      Ștergere
    7. Tulburarea obsesiv-compulsiva.

      http://www.la-psiholog.ro/info/tulburarea-obsesiv-compulsiva-descriere-si-tratament

      Ștergere
    8. In cazul branhamismului si frankismului se manifesta cam asa: "" Ma duc la adunare sa nu mi se intample ceva rau,chiar daca nu imi place si atmosfera este stanjenitoare si in contradictie cu persoana si gandurile mele,cu felul meu de a fi. Poate vine rapirea si o sa raman jos."".

      Ștergere
    9. ZSOLT --- 1 ---
      Numeri 13
      27 Iată ce au istorisit lui Moise: „Ne-am dus în ţara în care ne-ai trimis. Cu adevărat, este o ţară în care curge lapte şi miere şi iată-i roadele. 28 Dar poporul care locuieşte în ţara aceasta este puternic, cetăţile sunt întărite şi foarte mari. Ba încă am văzut acolo şi pe fiii lui Anac. 29 Amaleciţii locuiesc ţinutul de la miazăzi; iebusiţii şi amoriţii locuiesc muntele şi canaaniţii şi hetiţii locuiesc lângă mare şi de-a lungul Iordanului.” 30 Caleb a potolit poporul care cârtea împotriva lui Moise. El a zis: „Haidem să ne suim şi să punem mâna pe ţară, căci vom fi biruitori!” 31 Dar bărbaţii care fuseseră împreună cu el au zis: „Nu putem să ne suim împotriva poporului acestuia, căci este mai tare decât noi.” 32 Şi au înnegrit înaintea copiilor lui Israel ţara pe care o iscodiseră. Ei au zis: „Ţara pe care am străbătut-o, ca s-o iscodim, este o ţară care mănâncă pe locuitorii ei; toţi aceia pe care i-am văzut acolo sunt oameni de statură înaltă. 33 Apoi, am mai văzut în ea pe uriaşi, pe copiii lui Anac, care se trag din neamul uriaşilor: înaintea noastră şi faţă de ei parcă eram nişte lăcuste.”

      Ștergere
    10. ZSOLT --- 2 ---
      Dragi prieteni care ati fost "la / pe la" Mesaj.
      Azi m-am gandit foarte mult la voi si la atitudiea voastra impotrivitoare la ceeace "noi" (voi nu mai) numim Mesaul orei. Apoi m-am gandit dca as putea gasi ceva in Biblie un caz asemenator cu aceasta, si mi-am adus aminte de intamplarea celor 12 iscoade care s-au dus sa vada cum e in tara acea promisa. Au gustat rodele acelei tari si ei insisi au recunoscut ca tara este de dorit. Doar ca nu este pentru ei. Si astfel au inegrit inaintea poporului tara in care ar fi urmat sa intre sa o stapaneasca si sa o mosteneasca.
      Chiar daca nu va place comparatia insa vi se potriveste perfect. Citit marturiile voastre a lui Adi, Abel, Peter, Anonimii, Lica CELE 10 ISCOADE care de ani de zile inegriti Mesajul, Care este Tara noastra promisa astazi. Nu aveti nici un cuvant bun de spus. Cu totii ati fost acolo ati iscodit si ati gustat, si ati recunoscut timp de 10-20 de ani ca aceasta este Tara care ne-a fost promisa. Sa nu ziceti ca nu caci asa a fost. Iar acum v-ati intors impotriva marturiei voastre. Voi va simtiti condamnati din partea noastra. Dar nu noi va condamnam ci constiinta voastra si marturia pe care ati facut-o voi.

      Ștergere
    11. ZSOLT --- 3 ---
      Iar acum incercati ca si Pilat sa va spalati vinovatia. Tocmi ce ati scris in comentariile voastre de mai sus vor fi documentele de acuzatie. Cu propriile voastre maini le-ati scris si le-ati semnat.
      Voi nu ati intrat in Tara aceea, nu ati mostenit nimic din ea. V-ati intors in pustie si va rataciti scuzandu-va prin a acuza Mesagerul si Mesajul de a fi fals. Ati facut CEA MAI MARE GRESEALA a vietii voastre. Voi credeti ca acuzati un om pe Branham. Dar gresiti, fiindca nu Branham a fost Mesagerul acestei epoci. Ci Duhul Sfant. Mesajul nu a fost a Lui Branham ci al duhului Sfant.

      Ștergere
    12. ZSOLT --- 4 ---
      Evrei 6
      4 Căci cei ce au fost luminaţi odată şi au gustat darul ceresc şi s-au făcut părtaşi Duhului Sfânt 5 şi au gustat Cuvântul cel bun al lui Dumnezeu şi puterile veacului viitor, 6 şi care totuşi au căzut, este cu neputinţă să fie înnoiţi iarăşi şi aduşi la pocăinţă, fiindcă ei răstignesc din nou, pentru ei, pe Fiul lui Dumnezeu şi-L dau să fie batjocorit. 7 Când un pământ este adăpat de ploaia care cade adesea pe el şi rodeşte o iarbă folositoare celor pentru care este lucrat, capătă binecuvântare de la Dumnezeu. 8 Dar, dacă aduce spini şi mărăcini, este lepădat şi aproape să fie blestemat şi sfârşeşte prin a i se pune foc.

      Inca e timp de Har si va puteti pocai. Nu ratati aceasta zi.

      Ștergere
    13. Duhul Sfint este mincinos? Branham a mintit tot timpul.Ar trebui sa ai rusine dar nu o ai. Exista sute de dovezi ca Branham e mincinos si tu vii cu povesti de adormit copii? Ai facut adevarul minciuna si minciuna adevar.Sa iei relatari vechi testamentale si sa le aplici la cei cu care nu esti de acord arata aceasi poveste a voastra. Evrei 6 e Branham ca el a gustat puterile veacului viitor si apoi a mintit.

      Daca Duhul Sfint e mesagerul cum spui tu imi poti spune ce a spus El?
      Ce dovada din Mesaj iti sustine afirmatia?

      Ștergere
    14. Salutare ZSOLT, Sti, m-am gandit la tine pentru ca ai fost singurul credincios la mesaj care ai recunoscut public ca nu ai argumente la ceea ce am scris noi(Eu, Lica, Abel, si restul) , pentru ca mai apoi sa vi sa scri ca documentele scrise de noi vor fi acuzatia noastra ! Sa sti ca pe mine nu sperie deloc spusele tale, in schimb daca aceste lucruri ne va condamna inseamna ca la aceste lucruri trebuie sa ai un raspuns Biblic argumentat frumos ! Daca nu ? Ce folos ca il protejezi pe Branham? Crezi ca are nevoie de protectia voastra? La cate minciuni a spus de la amvon si la cata invatatura falsa a introdus in crestinism puteti face zid in jurul lui ca tot nu il puteti proteja ! Sti ce spune Biblia despre cei ce spun "ASA VORBESTE DOMNUL" si nu se implineste? Nu as vrea sa fiu in pielea lui ! Eu te sfatuiesc sa cercetezi fara sa iti fie frica ( Biblia ne da dreptul sa cercetam si sa luam tot ce este bun) si discutand pe subiete clare putem sa vedem unde este adevarul ! Condamnarile de o parte si de alta nu duce la nimic bun ! Eu sunt deschis la discutii pe orice tema, insa va avertizez, nu accept decat Biblia ! Al tau frate Adi !

      Ștergere
    15. Zsolt

      http://cuvantulvietii.ro/Facand_Imposibilul_Posibil_Atitudinea.pps

      Ștergere
    16. Zsolt iti recomand un psihoterapeut.Se pare ca suferi de comportament obsesiv-compulsiv in faza incipienta.Nu este tarziu sa revii la un echilibru psihic.

      Mai pe romaneste ESTI FANATIC. Iti dau si definitia fanatismului sa nu spui ca vorbesc din ale mele,asa cum faceti voi branahmistii si frankistii.

      FANATÍSM, fanatisme, s. n. Zel excesiv pentru o religie. ♦ Atașament exagerat, pentru o convingere, o idee etc., dublat de o totală intoleranță față de adversari. – Din fr. fanatisme.

      Ștergere
    17. Zsolt, si eu sunt de parere ca ai nevoie de consultanta psihologica, dar stiu ca sfatul meu te lasa rece, pentru ca refuzi sa vezi acest lucru.

      Referitor la raspunsul 2, tu incurci niste lucruri. Noi nu nu suntem sau am fost iscoade, si Mesajul nu este "Tara Canaan" chiar daca Gabi Matanie sau altii pretind asa ceva. Este mai degraba Inchisoarea Babilon din care am evadat, si nu pentru ca ne-ar fi fost bine in ea, si ca ne-am fi delectat cu "strugurii din canaan" - comparatiile tale "biblice" sunt de-a dreptul debile si ridicole. Noi am iesit din MIZERIA OREI pentru ca ne-am saturat de mancarea otravita pe care tu inca se pare ca o mai poti inghiti cu usurrinta, chiar daca nu ai nici o explicatie sau argument la ce spunem noi.

      Si pentru ca e asa, iti dau in scris, cu sigiliu si garantie, tie si Behaitului, al carui slogan il tot reciti, ca noi, ex-mesagistii, nu ne simtim deloc condamnati de constiinta noastra, ci mai degraba eliberati din Sclavia Orei.

      Pana te mai hotarasti daca sa mergi la psiholog sau nu, iti recomand sa vezi emisiunea aceasta, si sa te intrebi, cine se incadreaza in cele cinci semne? Cine tremura si face ca trenul in gara, de teama ca i se prabuseste universul? Noi am trecut prin asta, suntem liberi, dar voi sunteti panicati, caci nu vreti sa va pierdeti religia care v-a tinut sclavi atata vreme. Vai, vai, cata prostie, sa nu vrei sa fi liber, sa fi normal... Dar, cum a spus si Lica, si altii, locul vostru inca nu este afara, printre oamenii normali, asa ca stati mai degraba intre zidurile puscariei, ma rog, pentru voi sa fie si "Tara Fagaduintei" daca va place asa, stati cu Branham, stati cu Mireasa, stati cu cine vreti...

      Dar, voi de fapt stati inghetati intr-un sloi de gheata, si acesta este acum sub razele calde ale soarelui, care il topeste, picura apa din el, si lumina strapunge gheata. Procesul este inevitabil si voi stiti ce are loc, dar nu va convine, va infuriati, va agitati, negati acest lucru, asa cum se spune in filmul pe care vi-l dau sa va uitati la el, ca stiti ce se petrece cu voi, si ce va asteapta.

      https://www.youtube.com/watch?v=mBycO1WNR8s

      ABEL

      Ștergere
    18. Daca tot mesajul s-ar fi dovedit adevarat, daca ne-ati fi prezentat dovezi si argumente si noi in ciuda dovezilor tale Zsolt, ale voastre, care urmati mesajul, noi am fi staruit in eroare din prostie atunci cat de cat te-ai fi apropiat de tabloul tau, Zsolt.

      Dar gandeste-te ca tu ai comparat Tara Promisa cu minciunile lui Branham. Este grav ca nu poti face diferenta intre fals si adevar.

      Uite, Branham a aprobat rugaciunea la poza lui de pe perete. Eu cand vad asta ma exprim si spun adevarul ca Branham a gresit. Tu vezi ca Branham intr-adevar a gresit dar taci, deoarece iti este frica dar pe mine care am spus adevarul ma critici si ai vrea sa ma faci sa fiu ca tine: orb si fricos.

      Ei bine, asa faceti cu toate subiectele. Tu stii ca Branham nu a descoperit Cuvantul, dar ai vrea sa venim inapoi la mesaj. Tu stii ca Branham nu a fost in 28 februarie in acel nor dar ai vrea sa credem. Si restul din lucruri.

      Intrebare: De ce ai vrea sa ne chemi inapoi la ceva ceea ce in realitate nici tu nu crezi si este dovedit CA MINCIUNA?

      (Branham aproba rugaciunea la fotografia lui, dand un exemplu in care unei femei i s-a raspuns la rugaciune dupa ce s-a rugat la poza.
      https://www.youtube.com/watch?v=fW0hQk-4CnM )

      In final, Zsolt, cum mai poate fi numit mesajul, daca nimic din el nu poate fi dovedit adevarat?

      Vei trai dezamagiri imense Zsolt.

      Ștergere
    19. Dumnezeu ne cere sa cercetam si sa ne lepadam de minciuna. Cum de urmasii mesajului ne cer sa nu cercetam, ci ne cer sa credem in minciuna, ba chiar sa ne eticheteze negativ pentru ca nu vrem sa credem minciuni?

      Este cat se poate de grav si foarte prostesc ce fac ei.

      Avem un mesaj biblic, Evanghelia, -nu mesajul lui Branham- care este mai mult decat capabila sa ne duca unde ne-a promis ca o va face. NImeni nu are nevoie de minciunile dovedite ale lui Branham.

      De ce ar urma cineva ceva atat de fals precum branhamismul, cand exista atata adevar, mantuire, si fericire in Cuvantul lui Dumnezeu si in promisiunile Domnului?

      Ștergere
    20. Abel sunt, pardon, am gresit adresa, vroiam sa recomand ACEASTA predica, despre pierderea religiei:

      https://www.youtube.com/watch?v=fzGSbEQBhfs

      Ștergere
    21. Nu exista oameni care sa fuga de adevar si sa apere minciuna atat de mult precum fac cei care urmeaza mesajul lui Branham.

      Singurul motiv este ca ei fug de asumarea adevarului ca au gresit alegand calea falsa a lui Branham.

      Explicatia este ca: EI ISI APARA EMOTIILE CARE AR SUFERI PUTIN DACA RECUNOSC CA BRANHAM A MINTIT. ASA CA EI NU APARA ADEVARUL, SI NU APARA NICI MACAR MESAJUL.(vedeti undeva unde sa apere mesajul cu dovezi? nicaieri.)

      EI ISI APARA SISTEMUL NEVROTIC DEOARECE ACESTA ESTE FRAGIL SI VULNERABIL SI POATE "EXPLODA" daca recunoaste adevarul ca sunt inselati.

      Ma rog sa isi stabilizeze sufletul si spiritul in Cristos si lucrurile vor merge mai usor. Eu asa am biruit si am iesit din "spitalul de nebuni" a lui Branham.

      Ștergere
  13. sute de dovezi din nou ca Branham nu a stat cu Cuvantul lui Dumnezeu. http://seekyethetruth.com/resources-branhamversus.aspx

    Urmati-l daca va place.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au actualizat pagina! Super.Mersi.

      Aici vedem din nou, si din nou ca Branham vorbea aproape tot timpul impotriva Bibliei.

      De ce sa ne miram de urmasii lui ca fac la fel. Nu ma mir de nimic. NIci daca se roaga la pozele lui Branham dupa cum el spunea ca asa Dumnezeu poate raspunde.

      Ștergere
  14. Lica,Adi Abel si Petre luati-va niste perne si dormiti adanc adanc caci nu va mai trezeste nici Isus la venirea sa din nou,asa ca nu va doresc nimic altceva decit sa va odihniti acolo unde vi sa pregatit locul vostru demult,adica in forma cea mai cruda ca sa nu folosesc termenul neplacut voua.Pe voi nu va mai poate trezi nimic la pocainta sau nimic nu va mai poate aduce la real.Contnuati continuati caci nu va foloseste la nimic aceste atacuri la mesaj Fr Branham este acum in locul unde este rasplatit de Domnul Dumnezeul lui Avraam ,Isac si Iacov.Amin!Voua vi se va sterge numele s din cartea vietii mielului din pacate oricum nu va gasiti in cartea vietii.Eu sunt lamurit de voi in privinta aceasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai omule cine esti tu sa vorbesti in felul acesta,cred ca nu ai dreptul acesta sa triezi pe cineva ca este scris in cartea vietii sau nu , aceste persoane te trimite la Biblie la Adevar si nu la predicile acestui om care a murit de mult nu vezi ca iti vrea binele pentru asta scrie acest blog pentru ca si ei la randul lor inselati de aceasta invatatura pretinsa "mesajul orei" unde ne spune in Biblie de un alt mesaj decat mesajul EVANGHELIEI care nu se compara cu nimic alceva, de ce sa ne amagim singuri si sa inghitim hrana buna la prima vedera ,dar.... dupa ce ai inghitit iti dai seama ca nu e in regula cu multe lucruri(ingrediente otravite), pacat ca trebuie sa se inplineasca Biblia in felul acesta sub ochiii nostrii ,"Vor venii multi invatatori mincinosi si cauta sa insele daca e cu putinta chiar si pe cei alesi" lupi inbracati in piele de oaie , stiu ca cei mai multi sunt sinceri naivi dar daca ar ceceta Cuvantul si nu s-ar abate de la El ar fi mai creu sa fie inselati .Domnul sa aduca Lumina celor ce doresc din toata inima si iubesc Adevarul. Amin.

      Ștergere
    2. Ce bine ca nu dau branhamistii mantuirea. Cata suferinta ar produce pe pamant aceste acrituri.

      Iti dai seama ca la sufletul lor negru de ura si rautate, ei nu ar mantui, nu ar salva pe nimeni. Atata de otraviti sunt.

      Lor, pocainta in Cristos nu le ajunge. Credinta in Domnul nu are valoare pentru ei. Jertfa lui Isus nu le este indeajuns. Invierea lui Isus nu este destul de buna pentru ei. Iubirea lui Dumnezeu si mesajul apostolic nu conteaza pentru ei. Cuvantul desavarsit a lui Dumnezeu nu ii misca cu nimic. Invataturile sanatoase ale apostolilor sunt departe de ei.

      Invatatura de crestere si maturizare spirituala a Cuvantului si a altor oameni intelepti care dau valoare altora, nici nu ii intereseaza.

      Sunt cei mai incapabili si incompetenti oameni de pe planeta.

      Nu au prezentat nici un argument ca sa credem mesajul dar tot repeta ca papagali "mesajul" si "fr Branham".

      Afectati psihic grav! Nu au aparat nici Biblia nici mesajul. Si-au aparat fricile si emotiile si sentimentele lor care mai au un pic si se prabusesc.

      Curand vine prabusirea completa a mesajului urii si minciunilor lui Branham.

      Minciuna, ura, rautatea, ignoranta, nevrotismul, incapacitatea lor de a raspunde la simple intrebari biblice si din mesaj, judecarea si prostia pe care o afiseaza oridecateori spun ceva arata ca sunt terminati.

      Ei sunt fara speranta, sarmanii, traind din iluziile unuia care a murit acum 50 de ani, in loc sa traiasca din Adevarul Celui Inviat in veci vecilor.

      Iacob Dan, Szolt, behaitul..si alti comis voiajori cititori pe aici prin blog....ce mai este bun pentru voi? Nici macar voi insiva nu va mai dati valoare.

      O scurta analiza, imi arata ca voi de mult timp nu mai aveti respect faat de voi insiva. Va dispretuiti. Va displaceti. Nu va suportati viata voastra proprie. Sunteti nemultumiti de voi insiva. Sunteti nefericiti. Sunteti depresivi. Suferiti mult. Va dispretuiti. Va urati pe voi insiva etc.

      Tot ceea ce proiectati catre altii, doar asa fara motive, arata ca proiectati imaginea voastra despre voi, in exterior.

      Dragii mei. Tot ce ati vorbit in ultimii ani este execrabil! Deoarece nu ati spus NICIODATA VREUN CUVANT SA APARATI MESAJUL SAU BIBLIA! NIMIC! NICIDOATA! ASTA ARATA CINE SUNTETI VOI CU ADEVARAT! Si apoi tot voi jigniti si voi acuzati si voi stergeti mantuirea altora din cartea vietii?

      Sunteti cele mai jalnice fiinte de pe suprafata pamantului.

      Ștergere
    3. In articoele Cosmarul am amintit despre cum s-au purtat cu altii.

      Toti sunt asa, sau aproape toti sunt la fel. DUmnezeu ne-a salvat din secta lor.

      Ce interesant....Isus a (re)devenit Salvatorul meu. Adica chiar in acest moment El ne salveaza din isteriile si iadul branhamist-sectant, in care nu exista salvare, nu exista mantuire...de aceea ei nu o dau nimanui. NU au nimic bun de oferit. Ati vzut in 4 ani de bloging sa spuna ceva iubitor, salvator, intelept? Nu. Nici unul dintre ei. Doar venin au turnat. Mantuire nicidecum.

      Poate ca nu o au. Atunci cum ar putea sa dea mai departe asa ceva...nu au cum.

      Isus devine din nou Salvatorul celor care inteleg ca au nevoie, si devine prin asta dusmanul celor ipocriti care urasc pe cei salvati...de El Insusi.

      Este o situatie cu totul incredibila! Imi este dat sa vad ceea ce credeam ca nu e posibil. Sa stau fata in fata, spiritual spus, cu oamenii legati in camasile de forta vazuti de Branham insusi.

      Tu le spui in dragoste despre un subiect biblic sau din mesaj pentru a-l discuta si analiza biblic, obiectiv, iar ei vor sa te stearga din cartea vietii pentru ca vrei asa ceva.

      Ce fel de oameni sunt acestia? Ce specie reptiliana se ascunde dincolo de ce spun eu? Ce sunt ei daca nu apara nici Biblia nici mesajul nici umanitatea. Nu apara nimic dar totusi vorbesc. Nimeni nu i-a jignit iar ei te-ar arunca in iad.

      Cine sunt ei?
      Niste serpi? Niste soparle? Nu stiu sigur, nu vreau sa spun ca da, dar precis ei reprezinta esenta prostiei si raului pa Pamant.

      Ștergere
    4. eu sunt sora din TM ma deranjat acest Dan Iacob si tot adata sincer imi pare rau de ei toti ca au ajuns asa de jos incat si-au pierdut respectul fata de cei pentru care Domnul Isus Si-a dat Viata sa avem salvare Mantuire, ini pare rau de ei e jalnic numai mila Domnului mai poate face ceva in dreptul lor si a sotului meu .acest " mesaj al orei" a adus dezbinare si ura Mesajul Domnului Isus a adus unire si Dragoste intre sot sotie si intre toti cei ce iubesc invataturile CUVANTULUI EVANGHELIEI BIBLIA curat fara rastalmaciri omenesti,ori unde a intervenit omul cu idei si inventii de a sucii Adevarul a lasat in urma ce vedem si auzim .Pace. Domnul sa fie cu voi cu toti care iubiti Adevarul.

      Ștergere
    5. Nu trebuie sa ne deranjeze nimic, sora. Tot ce ei spun, este in ei nu in noi, asa ca noi trebuie sa nu ne implicam emotional in cuvintele lor rautacioase.

      Asa sunt ei, trebuie sa intelegem asta. Nu trebuie sa credem ca ei trebuie sa fie cum vrem noi, chiar daca consideram ca sunt gresiti.

      Ștergere
  15. " CUVANTULUI EVANGHELIEI BIBLIA curat fara rastalmaciri omenesti,ori unde a intervenit omul cu idei si inventii de a sucii Adevarul"

    Desigur, cultul din care faci parte vesteste "Adevarul" curat. Daca va aduc dovezi la ce invatati la penticostali, nu sunteti mai prejos decat branhamistii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul este Evanghelia .Si Evanghelia este Cuvantul lui Hristos sau Vestea Buna. Citeste-o,traieste-o,si lasa pretentiile branhamisto-frankiste deoparte . Apostolii au predicat doar Evanghelia lui Hristos. Citeste Fapte.

      Pavel a spus asa: "" Nu m-am ferit sa va vestesc TOT PLANUL LUI DUMNEZEU"".

      A mai venit cumva o alta evanghelie si noi nu stim? A venit alta Veste Buna prin care suntem mantuiti,rascumparati si nascuti din nou? Sa aratat alta dragoste a lui Dumnezeu in sec.20 undeva in America,si noi nu stim? Isi anuleaza Hristos Evanghelia pentru asa zisul mesaj al orei?

      Branham trebuia sa ramana la chemarea lui dintai adica sa vindece in Numele lui Isus,sa arate inspre Isus, nu sa nascoceasca o alta evanghelie numita ""mesajul orei"" si sa tina oamenii legati de slujba lui .Prin ceea ce a facut a dat Cuvantul lui Hristos la o parte ,si sa pus pe sine si mesajul lui ca si conditie sa fi mantuit si sa fi in Mireasa. Hristos si-a rascumparat Mireasa cu Sangele Sau si aceasta sta pe Cuvantul Lui,nu pe cuvantul plagiat si trunchiat al lui Branham.

      Si-a parasit Branham chemarea dintai?Da .

      A nascocit Branham o alta evanghelie ,unde mesajul lui este cel salvator ?Da.

      A fost avertizat Branham sa se intoarca la evanghelie si sa nu mai judece Trupul lui Hristos? Da.

      Oare mai sunt oamenii de la mesaj interesati de Evanghelia lui Hristos sa predice din ea si sa o traiasca precum si de invataturile apostolilor,sau sunt obsedati de predicile lui Branham pana la fanatism ,extremism ,neglijand total ce ne invata Isus si apostolii Sai? Da.

      Ștergere
  16. Peter iar vorbesti mult si prost.Am zis ca tin cu branhamistii sau altii? Se pare ca m-am atins de ce ai tu mai scump si anume troaca aia penticostala de unde te hranesti.

    Doamne fereste sa am de-a face vreodata cu fanatici branhamisti, frankisti sau penticostali.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule du-te si tu si ia-ti medicatia,ca vad ca ai probleme cu nervii. Nu am spus nimic de tine ,cum ca ai vorbi prost sau mai putin prost.Am spus doar ca Evanghelia conteaza ,nu mesajele unuia si altuia .

      Nu esti branhamist sau frankist dar te comporti exact ca ei,adica tragi concluzii dupa cum ti se pare tie. Probabil ai fost in mijlocul lor si nu ti-a convenit ceva si ai plecat,dar comportamentul l-ai pastrat perfect.

      Daca pentru tine a vorbi de Evanghelie inseamna a vorbi prostii,inseamna ca esti varza ca toti branhamistii si frankistii. Te tradeaza agresivitatea de care dai dovada,specifica acestora din urma. Majoritatea de acolo suferiti cu nervii. Se pare ca mesajul nu va ajuta sa fiti mai buni si mai pocaiti,ci doar va alimenteaza frustrarile si rautatea precum anumite dereglari nervoase si obsesive.

      Vorba lui Lica: Ce spui despre mine defapt despre tine spui. Ai probleme nervoase . Dar Domnul te poate ajuta sa le depasesti.Mesajul lui Branham in nici un caz.

      Ștergere
    2. Si inca ceva:Nu sunt penticostal.Nu stiu de unde tragi tot felul de concluzii.Cand ai fost ultima oara la un psiholog? Fara rautate te intreb,dar agresivitatea ta are cote alarmante.Nu este rusinos si nici tarziu sa apelezi la un psihoterapeut. Acestia te pot ajuta mai mult decat toti branhamistii si frankistii la un loc. Din pacate ai plecat din mijlocul lor dar ai pastrat comportamentul lor. Nu m-as mira sa ai vreo nevroza .

      Ștergere
    3. Du-te invartindu-te.Tu ai boala sa te iei de toti de aici care nu sunt de acord cu tine etichetandu-i frankisti sau branhamisti si sa le spui ca papagalul "mergi la un psiholog". Imi provoaca voma cand vad indivizi ca tine.


      Ștergere
    4. Te deranjeaza adevarul.Ai ramas cu urmari din branhamism sau frankism.Iti provoaca voma cand cineva iti spune adevarul in fata.Tu nu suporti anumite lucruri,dar in schimb iti place sa le arunci altora cate o perla, sa nu spun prostie ,asa cum ai spus mai sus. Nu vrei sa te indentifici cu anumiti indivizi din branhamism sau frankism ,dar in schimb te manifesti ca acesti fanatici. De aceea te-am trimis la psiholog,fiindca ai probleme cu nervii .Iti place sa ataci si sa etichetezi negativ pe altii.

      In comentariul de mai sus am amintit de Branham fiindca tu plin de tine ai spus ca la penticostali nu e adevarul curat. De parca adevarul ar fi o dogma.Adevarul este o Fiinta si aceasta este Isus. Si a fi in adevar inseamna a trai Cuvantul Lui ,nu a ataca pe altii si a-i eticheta ca si Branham "" troaca penticostala"". Asta ne arata ca ai simpatii cu Branham si cu ideile lui toxice si nebiblice ,dar nu iti plac anumiti indivizi din branhamism sau frankism cu care te-ai confruntat. Dar esenta lor adica critica si rautatea ai pastrat-o,fiindca iti face placere sa etichetezi si sa critici pe altii cu tot felul de cuvinte urate.

      Ștergere
    5. Ai ramas cu un fix in capsorul ala al tau "frankism" "branhamism"..

      Repeta in continuare aceleasi idei,o sa perseverezi... Ups,daca ma uit mai bine, repetand aceleasi lucruri la infinit,se pare ca bati pasul inapoi. Inca o data, du-te tare de unde ai venit.Era mai frumos acest blog la inceput fara tine.

      Ștergere
    6. Stiu ca te deranjeaza adevarul,asa cum pe toti cu mosternirea branhamista si frankista ii deranjeaza adevarul.Nu ati recunoaste sau ceda nici in ruptul capului.Mai bine ati folosi ironia si batjocura,decat sa lasati ceva de la voi .

      Mai citeste odata ceea ce am scris sa vezi ca nu te atac sau jignesc cu nimic,in comparatie cu tine care esti plin de aroganta si rautate pana acolo incat folosesti terminologie branhamista si spui de alti crestini ca sunt ""troaca penticostala"". Din prisosul inimii vorbeste gura,respectiv degetele pe tastatura.

      Stii de ce sunteti asa de aroganti voi toti cu Branham sau Frank, si nu acceptati nici un sfat sau o obsevatie de la altii? Fiindca aveti impresia ca detineti adevarul absolut,si pe restul ii desconsiderati.Defapt sunteti niste persoane cu probleme psihologice ,de aceea adoptati tot felul de credinte si povesti nedovedite .Va place sa aveti sentimentul ca voi sunteti cei mai curati,perfecti,normali,si restul sunt un nimic,o troaca,sau pleava.

      Adevarul e ca sunteti anticristi prin mentalitatea si atitudinea voastra,antievanghelie si anticrestinism,impotriva acelui crestinism care il predicau apostolii. Aveti un cre(s)tinism al vostru ,dezaxat si absurd,unde credeti toate prostiile si minciunile debitate de Branham,dar pe Isus si Cuvantul Lui iL tineti afara .Pentru voi conteaza doar 11 iunie 1933,norul facut de 7 ingeri cu aripi,fata lui Isus pusa cu photoshop-ul, viziunile esuate ale lui Branahm si mintite cu ""Asa vorbeste Domnul"",deci minciuna pe fata in Numele DOmnului,si lista poate continua toata noaptea....

      Ștergere
    7. O predica de iti vine sa vomiti !!! O predica care nu are nici un singur argument Biblic ! Rusine Matanie Gabriel ! ! ! Rusine ! http://www.tabernacolularad.com/index/sermons (Creat în Chipul și asemănarea lui Dumnezeu) 10-01-2016.

      Ștergere
    8. Doamne, nu stiu daca pot si se merita sa ascult toate zbieratele alea isterice o ora si jumatate?

      Pacat de bietul Matanie, a tradus atatia urlatori americani si le-a copiat nu doar aceleasi lozinci pe care le aud de 15 ani, dar si felul bolnav si abuziv de manifestare, ca ci din casele de nebuni...

      Ce sa mai zic, fiecare cu aleluia...

      Dau din cap si merg mai departe, zicand, HEVEL, HEVELIM (Desertaciunea Desertaciunilor)

      ABEL

      Ștergere
    9. Imi ""place "" predica aia : ""Un Mesaj perfect."" Ce gluma buna...:)

      In realitate cine cerceteaza serios mesajul vede clar ca nu e nimic perfect.E doar o suma de teorii si invataturi spicuite de Branham de pe unde apuca,plus o doza consistenta de rastalmaciri biblice si minciuni puse pe seama lui Dumnezeu!.

      Da,ati citit bine.Tot ceea ce invata Branham precum si viziunile si profetiile lui false ,pe toate Branham le-a pus pe seama lui Dumnezeu predicand ca sunt ori ""Asa vorbeste Domnul"" ori pur si simplu provenite de la Dumnezeu.

      Sa spui ca e perfect ceva imperfect,este nebunie si ratacire curata.




      Ștergere
    10. Gata, nu mai rezist. La minutel 30 i-am pus punct. Am vazut si am auzit multe, dar ma ia cu groaza la auzul unor astfel de urlete demonice. Cred ca se potriveste mai bine numele de "Tabernacolul Cuvantului Urlat"...

      Acuma serios, dupa parerea Gabi Matanie, daca o tine tot asa, este pe drumul cel mai bun catre o institutie psihiatrica... Si pacat de oamenii pe care ii trage dupa el...

      Nu am cuvinte. In cateva minute am trait tot ce a scris Lica mai inainte despre "Spitalul de Nebuni" al Branhamismului...

      Doamne fereste-ne pe toti de asa ceva. AMIN.

      ABEL

      Ștergere
    11. Eu refuz sa mai ascult fanatisme religioase,mai ales cand vad ce titluri idioate au predicile.

      Ștergere
    12. Si eu recomand filmul indicat de Adi. E un film indian siropos si funny, dar care arata multe lucruri adevarate cu privire la religie. O perspectiva neutra reala.

      Ștergere
  17. Despre "Minciuna Mare". De ce l-am urmat pe Branham? Pentru ca nu ne-am fi inchipuit ca poate minti in stil mare....

    Emidiune interesanta:
    https://www.youtube.com/watch?v=HPC3N8tJjlY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da exact.Cine si-ar fi inchipuit in urma cu 20 de ani ca Epocile Bisericii sunt ale lui dr.Larkin si nu descoperirea lui Branham?Sau conceptul de ""Dumnezeu in mai multe calitati"" care apartine tot lui Larkin?Sau ca au mai fost si altii in SUA care sau crezut Ilie din Maleahi? Sau ca nu are nici macar o profetie care o putem arata cu degetul in predici,si apoi sa o vedem implinindu-se!.Sau ca are viziuni care nici macar nu sau implinit,dar pe care Branham spunea ca sunt ""Asa vorbeste Domnul"" ?!

      Ștergere
    2. Branham vorbeste de parca nasterea lui ar fi ca cea a lui Isus,cu o lumina care sa aratat deasupra lui. El spune ca aceea lumina este stalpul de foc,si ca el adica Branham va scoate afara Mireasa lui Cristos. Bun. Dar Branham a murit de 50 de ani. Oare nu pica toata aceasta invatatura ? Adica era valabila cat timp traia el.Dar cand el a a murit cine mai scoate mireasa afara? Daca era asa adica ,ca Branham va scoate Mireasa afara ,nu trebuia sa moara intr-un accident ci sa introduca Mireasa in rapire. De fapt asa au crezut adeptii lui pe cand traia. Deci moartea lui Branham a daramat toata constructia creata in jurul persoanei sale,a pus capat mesajului sau "" pentru Mireasa"".

      Ștergere
  18. Acum, după ce Lică și Adi ne-au recomandat ceva mai devreme cel mai de succes film indian, „Extraterestrul PK” - un film pe care şi eu îl recomand cu caldură și care deși ne-a facut să zâmbim la „numerele false” sau la farsele pe care ni le fac „dumnezeii” și „administratorii lor”, exprimă relitatea tristă a robiei și întunecimii spirituale în care trăiește marea majoritate a populației planetei și pe care în mod simbolic aș compara-o cu robia din Egipt - aș vrea să merg acum un pas mai departe și să recomand un alt film, care în mod sigur nu va stârni râsul ci mai degrabă lacrimile celor care nu sunt pregătiți să se maturizeze și cu siguranță isteria fundamentaliștilor religioși.

    Filmul „Sfârștiul Copilăriei” apărut acum o lună are la bază romanul SF cu același titlu al lui Arthur C. Clarke din anul 1953. Dacă a fost nevoie ca „Extraterestrul PK” să coboare cu nava lui din cer și să se facă asemenea pământenilor pentru ca noi să ne dăm seama de „robia egiptenă” în care ne aflam, acum, spre „Sfârșitul Copilăriei” din cer vin din nou ființe extraterestre, ca să îi îndrume pe copiii lui Adam (Fii Umanității) în pribegia lor prin pustie către o nouă treaptă de evoluție și de dezvoltare. După vizionarea acestui film de două ori, pentru mine personal, anumite teme biblice au căpătat o dimensiune cu totul nouă şi mă identific tot mai mult cu pseudonimul meu de "ben Adam".

    Suntem pregătiţi să acceptăm ceea ce suntem? Suntem pregătiţi să intrăm în "Canaan"? Suntem pregătiţi de "Răpire"? Eu zic că nu, atât timp cât mai ţinem cu dinţii de "fripturile din Egipt" şi de Mc Chickenurile religioase ale mentalităţii vechi...

    Vizionare plăcută la cele trei părţi, sper să vă pună pe gânduri pe toţi. Este bine să nu săriţi peste episoade, luaţi-le la rând aşa cum vin:

    http://filmehd.net/childhoods-end-2015-miniserie-tv.html

    ABEL ben ADAM

    RăspundețiȘtergere
  19. Teologia mizeriei, a abuzului, a violentei...

    De unde ni se trage tot rahatul:

    http://oxigen2.net/2016/01/21/teologia-pedepsei-fizice/

    Merita vazut

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce a scris Nelu Dascal:

    O constatare socanta
    Posted on ianuarie 24, 2016 by behaitul oilor si Glasul Pastorului
    …..am facut in aceasta dimineata , citind comentariile pe blogul lui Lica Nemes, la articolul prin care cere , indirect,( blamand de zor pe Branham si pe credinciosii Mesajului ) onoare slava si rasplata de la urmaritorii lui : prin noul lui nume de profil ” Mesajul cel fals ” a reusit sa-si scoata in evidenta adevarata identitate, mult mai clar decat prin pseudonimul anterior, „Viata in mainile tale ” A scris el, cu mana lui, ce-are-n cap : doar un cucui ! Sa speram ca ii va trece, printr-un dus cu apa rece ce i-l fac ( desi nasol ) si prin acest scurt articol . Cat e el de-inteligent se vede si prin comment si prin tot ce scrie el

    Dupa cum v-am mai spus, nu-mi da voie sa comentez pe blogul respectiv, de pe calculatorul meu , nici chiar sub anonimat , desi a zis ca nu -i asa . Credeti, deci , pe cine voiti , asa veti fi si rasplatiti, fiecare dupa faptele care legitimeaza credinta voastra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce i-am rapsuns:

      Constatarea ta -socanta- este o gluma proasta. Adica tu tragi concluzia asupra numelui de profil inainte de a ma intreba ce inseamna?

      De ce e socant un nume de profil al unui ex mesagist, si care se refera la mesajul lui Branham? Nu e nimic socant sa numesc mesajul lui Branham „Mesajul fals”.

      Socant e ca nu e socant pentru tine faptul ca Branham a mintit despre descoperirile lui?

      Auzi absuditatea voastra, ipocrizia fara margini si prostia de care dati dovada.

      Cum de nu e socant ca Branham a mintit ca la raul Ohio au fost 10.000 de martori si mii de botezati cand nu a fost asa?
      Cum de nu e socant ca nu a fost nici o voce si nici o trimitere la 11 iunie 1933 la raul Ohio?
      Cum de nu e socant pentru tine ca Branham nu a descoperit nici o taina si totusi a mintit ca a descoperit?
      Cum de nu e socant pentru tine ca Epocile nu au fost descoperite de Branham desi el a sustinut asta?
      Cum de nu e socant pentru tine ca a furat fara rusine invataturile altora si le-a promovat ca descoperire?
      Cum de nu e socant ca si-a cerut moartea in mod public blestemandu-se ca daca e mincinos, atunci Dumnezeu sa il ucida in fata intregii Americii si al 3 saptamani a fost ucis in fata lumii intregi?
      Cum de nu e socant ca oamenii care au inregistrat benzile cu mesajul erau homosexuali activi si totusi lucrau la Tabernacol „sfintindu-ne” predicile?
      Cum de nu e socant ca intreaga voastra baza a credintei este falsa, plagiata, necinstita, furata de la teologi care au trait inainte de Branham?
      Cum de nu e socant pentru tine faptul ca nici botezul din Fapt 2:38, nici divinitatea lui Isus, nici Cina Domnului, nici altre taine, nu sunt revelatia lui Branham dar le invatati ca sunt?
      Cum de nu e socant pentru tine ca in Biblie nu exista nici o promisiunea pentru un Ilie la neamuri iar Branham a mintit ca el este Ilie?

      Deci pe tine nu te socheaza MINICIUNA SI EROAREA DOVEDITE, dar te socheaza schimbarea numelui unui „amarat” de profil de bloger. Nu te socheaza toata falsitatea mesajului fals in care crezi si il promovezi dar ai ramas impresionat si prost interpretat altceva.

      Bravo tie. Se vede ca va preocupa lucrurile cu adevarat importante.
      Lica (care a aratat cu sute de dovezi ca mesajul este fals)

      Ștergere
    2. Toti cu Branham nu vad padurea din cauza copacilor. Asta e un fapt dovedit si probat de multi .

      Ei sunt practic si mincinosi fiindca spun ca "'Ilie-Branham a descoperit toate tainele de la Genesa la Apocalipsa"".

      Acum cand sa descoperit ca nu Branham a descoperit Epocile ci le-a preluat de la Larkin,ce mai au de spus?

      Ce taine a descoperit Branham ,la urma urmei?


      De exemplu in stiinta cand furi descoperirea altcuiva esti descalificat imediat.Toti iti intorc spatele. Nu mai ai nici o credibilitate . Chiar ai toate sansele sa fi exclus din randul savantilor seriosi.Aproape ca ajungi la faliment.

      Ștergere
  21. Niciodata nu am blocat accesul la comentarii.
    Nu stiu de ce zica asta. Ori minte ori ceva tehnic chiar nu ii iasa. NU am habar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. E o problema la Beahaitul.... Si eu am mari probleme sa scriu comentarii pe blogul lui. Nu stiu cum unii reusesc anonim, eu abia reusesc cu conturi google sau wordpress si uneori nu imi apar comentariile, ca astazi de exemplu, dupa vreo 10 ore imi apare ca este in asteptare (comentariul)

      Ștergere
    3. Raspusn in asteptare la articolul:

      https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2016/01/24/ce-este-bine-si-ce-este-rau-in-ochii-lui-dumnezeu/

      "credinciosii de azi ai Mesajului orei ... pot si ei sa aiba o inima inteleapta si priceputa , primita prin fagaduinta de la El, asa cum i-a dat lui Solomon?"

      Beha-Hani, ma faci (din nou) sa rad :) :) :)

      Daca ipotetic spunem ca "DA" - atunci sa puna mana pe condei (tastatura) si sa raspunda la intrebarile noastre, ca sa le recunoastem si noi "intelepciunea"... Se pare insa, ca prin partile astea, tu esti "Lupul Singuratic", toate oile tale dorm duse, sau au fugit, sau cine stie pe unde se ascund (banuiesc ca nu le-ai mancat ;)), sau le tremura chilotii pe ele cand e vorba sa raspunda serios la intrebarile noastre...

      Asa ca pana sa se ridice ele (oile) spre a-si dovedi "intelepciunea lor solomoneasca", eu zic ca raspunsul este "NU" si dau ca exemplu al dementei pe BERBECUTUL ALFA care l-a detronat pe "blandul pastor" din Ohio Lima:

      http://mesajul.blogspot.de/2015/04/ce-este-minciuna-de-pe-munte.html
      si
      http://mesajul.blogspot.de/2015/04/ce-este-minciuna-de-pe-munte-ii.html

      Cat despre titlul articolului, cine stabileste ce este "bine" si ce este "rau" (cumva noi oamenii, care l-am facut pe Dumnezeu dupa chipul nostru?) si asta o dovedeste chiar felul cum punem intrebare (are Dumnezeu "ochi"?)

      Ștergere
  22. Doamne cu ce mentatlitati bolnave mi-am pierdut zeci de ani. Nu-mi vine sa cred ca oamenii pot sa gandeasca mai putin decat o gaina proasta.

    Sa faca asa asocieri rapide, toxice, bolnave ca sa faca pe altii sa se simta mai inferiori, mai rai, mai prosti decat ei. Exact despre asta vorbeam cu Peter in comentariile de zilele trecute.

    Urmasii mesajului sunt oameni deoasebit de rai. Asta au reusit sa dovedeasca. Si chiar spusesem despre acel caz de bunatate de care auzisem...incredibil.

    RăspundețiȘtergere
  23. behaitul oilor si Glasul Pastorului spune:
    ianuarie 25, 2016 la 10:08 am
    Eu va spun ca fratele Branham a prezentat adevarul , asa cum a zis Dumnezeu ca este .Cine v-a obligat vreodata sa credeti ceea ce nu vreti ? Nu va amintiti istorisirea biblica despre cei 70 de ucenici ai lui Isus care au mers dupa el si l-au ascultat pana la un moment dat doar, cand El le-a pus in fata o piatra de poticnire ? A facut-o El fara intentie, a spus ceva fara sa stie ce vorbeste? N-a cunoscut El gandurile care urmau sa inunde mintea lor si sa-i indeparteze , daca le zice ca trebuie sa manance trupul lui? De ce nu i-a pasat lui de starea lor ? Nici o alta invatatura in afara de aceea a Mesajului nu s-a preocupat de aspectul acestei situatii
    De ce nu puteti voi intelege lucruri asa de simple ca acelea exprimate prin expresia romaneasca dragoste cu sila nu se poate, mai nepoate ! „
    Un frate mi-a zis : cui nu-i place , nu citeste si nu se ciorovaieste Chiar asa, socotesc ca are dreptate si mi-am luat si eu portia mea

    MB spune:
    ianuarie 25, 2016 la 11:49 am
    Tu numeste „profetul Domnului” pe un profet fals , si numesti adevaruri , niste minciuni……si ceri oamenilor sa creada aceste minciuni ! Se pare ca nu ai citit articolele in intregime, ci doar titlurile lor de aceea nu vezi dovezile aduse in aceste articole. Asa ca daca nu doresti sa raspunzi acestor acuzatii , nu esti obligat , insa asta nu inseamna ca nu au fost argumentate articolele noastre….
    Faptul ca tu ai un blog pe care scri ce vrei si ce crezi, fara argumente Biblice asta nu inseamna ca toti suntem la fel ! Il ataci pe Lica si pe Abel si pe altii, insa unii te mai si cunosc si stiu ca dragostea frateasca si iubirea de frati iti cam lipseste….. Asa ca vino cu argumente la intrebarile ridicate de noi…..apoi mai vorbim . MB (ex Adi)

    Abel ben Adam spune:
    ianuarie 25, 2016 la 12:08 pm
    Oricât ai behăi tu în sus şi în jos pe bloguri (în proză sau versuri) că „Fratele Branham a prezentat adevărul lui Dumnezeu”, vei fi nevoit să accepţi şi tu într-o bună zi că Mesajul s-a prăbuşit, dar că până atunci a aruncat pe multi din Fii lui Dumnezeu în închisorile minţii sau chiar în spitale de „nebuni”…

    Abel chiar EL

    Ex branham spune:
    ianuarie 25, 2016 la 7:33 pm
    Nu ii intereseaza sa afle daca Branham a mintit si sa ne spuna noua asta, pentru ca ei stiu ca el a mintit. Daca nu ar fi stiut pe loc si urgent si cu siguranta ar fi intrebat imediat: ” Mai necredinciosilor cum ne puteti dovedi ca fratele Branham a mintit undeva?” Dar niciodata ei nu au pus intrebarea asta pentru ei stiu ca sant sub dominatia tatalui minciunilor, Diavolul.
    V-ati prins acum ca ei stiu totul dar ascund? Sant impostori si serpi otravitori.

    RăspundețiȘtergere
  24. Iată şi primul IMN EX-MESAJ:

    https://www.youtube.com/watch?v=aMFZzc2ND4E

    CUVÂNTUL NEVORBIT
    (Puterea e în mâinile tale!)

    În inima umanităţii un cuvânt nevorbit e plantat,
    Ca diamante îngropate adânc în nisip, aşteaptând să fie găsite.
    Doar cei ce aud acest cuvânt nevorbit au acces,
    Doar cei ce văd vor asculta sunetul.

    Către cealaltă parte un cuvânt nevorbit te atrage,
    Spre marele Divin unde libertatea nu e doar o promisiune.
    Ridică-te şi stai în picioare, libertatea nu te-a găsit doar,
    Puterea e în mâinile tale, în tine adânc îngropată!

    Privind dincolo de mare, valurile sunt liniştite,
    Aminitiri lăsate în urmă, o călătorie a incertitudinii...
    Către cealaltă parte, acest cuvând nevorbit o dovedeşte
    Viziuni despre viaţă venind, ele sunt o realitate acum.

    Către cealaltă parte un cuvânt nevorbit te atrage,
    Spre marele Divin unde libertatea nu e doar o promisiune.
    Ridică-te şi stai în picioare, libertatea nu te-a găsit doar,
    Puterea e în mâinile tale, în tine adânc îngropată!

    Thank you, brother John!
    ABEL ben ADAM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)). E mai mult adevar in acest imn decat in toate predicile lui Frank la un loc. Peter2100

      Ștergere
  25. Am rezistat cu brio sa nu scriu nici un articol timp de o luna.

    Am zeci de notite si unele chiar era potrivite sa le dezvolt. Am facut lucruri mult mai frumoase si utile in acest timp. Chiar si pe firma am facut pasi importanti.

    Probabil voi transfera cate un articol mai vechi, articol care spune cam tot ce trebuie -nu ce vor- branhamistii sa auda, din nou si din nou.

    Am stat de vorba la telefon cu un pastor de la mesaj recent. Va spun ceva. Este incredibil faptul ca NU SUNT CONDUSI DE CREDINTA IN CUVANTUL LUI DUMNEZEU, BIBLIA.

    Nu vor sa auda faptul ca Branham a mintit, a mintit, si iarasi a mintit. Asta vor culege intr-o zi. Nu am incercat sa il conving de nimic.

    A ramas surprins cand i-am zis ca daca el vrea sa urmeze mesajul, foarte bine, sa o faca in continuare, dar nu o poate face in armonie cu adevarul deoarece acum stie ca orice spune de genul "fratele Branham ne-a invatat", "fratele Branham ne-a descoperit", pur si simplu sunt minciuni!

    Din Spania am mai fost sunat. Si acolo branhamismul se prabuseste. Mexico, America de Sud, Africa, multe adunari renunta la inselatoria branhamista si urmeaza Cuvantul in forma simpla si binecuvantata.

    E trist ca multi sunt atat de descurajati incat parasesc cu totul religia, deoarece socul e prea mare cand realizeaza imensa sarlatanie de la "Mesajul orei". Cred ca de asta le e frica tuturor.

    Prabusirea mentala, emotionala, spirituala atunci cand vor accepta adevarul de care fug. Mesajul si Branham nu sunt ceea ce s-a spus ca sunt. Nu au fost, nu sunt si nu vor fi.

    Toti urmasii sinceri ai mesajului, nu pot dovedi nimic despre mesaj, de aceea evita mereu discutia pe subiecte concrete.

    Din pacate, ei devin, fara sa vrea, si fara sa stie (cu cateva exceptii care stiu si o fac intentionat) impostori si sarlatani care duc oamenii in ratacire.

    RăspundețiȘtergere
  26. Dumnezeu să te binecuvânteze frate Lică. Eu nu am rezistat tentaţiei de a mai scrie ceva nou, acum lucrez la un subiect "HOT" pentru toată lumea: "Semnele Timpului de Sfârşit" predicate de Gabriel Matanie la Tabernacolul Arad cu ceva vreme în urmă. Este un format cu totul nou, audio+video, căci o imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte... Cu partea tehnică m-am familiarizat, dar mai e mult de lucru, sunt foarte multe teme şi trebuie să mă documentez foarte bine. Dar într-o zi îl voi termina şi îl voi încărca pe youtube...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel si pe tine.
      Da, dar diferenta dintre noi doi este enorma. Tu vrei sa faci asta si o faci deci esti foarte ok, in schimb la mine e baiul. Eu nu vreau sa o fac, si tot imi vine sa scriu, deci eu am o problema :)))

      Succes si spor. Te sustin deplin. Daca vrei iti dau acces si preiei tu acest blog.

      Sunt foarte ocupat cu noile proiecte, nu am reusit sa le finalizez in timpul propus si nah, stii cum e...tot pe minus, nu poti duce un proiect multi ani.

      Dar ma bucur ca oamenii pot citi aici si pot cerceta. Asta e frumusetea libertatii duhovnicesti, intelepciunea si priceperea: POTI CERCETA FARA FRICA, POTI SA ITI DAI CU PAREREA FARA GROAZA CA "VAI DOAMNE ce m-am gandit, oare nu am hulit?"

      Cum m-a sunat nu de mult un frate din Ineu sau zona aia, si mi-a zis cum de nu am murit de atatia ani dupa ce am scris asa ceva de Branham.

      L-am intrebat daca a verificat ce am scris? A zis ca da si nu.

      Au frica si groaza bagata in oase neinvatand NICI PANA IN ZIUA DE ASTAZI CA DACA STAI LINISTIT CU BIBLIA, ESTI CORECT! Indiferent de ce spune unul sau altul si ca mesajul Evangheliei este mesajul Suprem a lui Dumnezeu pentru omenire.

      Nu trebuie ca cineva sa creada ca trebuie sa vina un impostor giftuit cu vindecare divina si placebo si psihologia de manipulare a maselor si sa fure invataturile de la altii si sa le prezinte ca "taine descoperite". Punct.

      Abel, e o idee fantastica sa combini elemente multimedia in ce vrei sa faci.
      Domnul sa iti dea izbanda deplina. Shalom

      Ștergere
    2. Da de unde, nici eu nu vreau să mă mai ocup de acest Mesaj toxic, ci de creşterea şi sănătatea mea spirituală şi trupească. Acum fac o excepţie, căci predica lui Matanie e de milioane, e tot atât de dementă ca şi cea a lui Chad Lamb şi merită un răspuns pe măsură...

      Ștergere
    3. https://vimeo.com/117221867

      Predica lui Chad Oaie o gasiti aici.Parca o cerea unul sa o vada.

      Ștergere
    4. Am creat aproape 20 minute de material audio-video şi nu am parcurs decât 3 din "semnele timpului". Să văd cât mai am, poate îl împart în mai multe părţi.

      Ștergere
  27. Lica,Petre,Abel si anonimi care va uitati pe aici va invit sa va uitati si pe
    www.bisericalogos.ro in special Duminica poate nvatati ceva din aceste lucruri si in special cititi mesajele care vam spus de ele poate reusiti sa ajungeti la izvorul de apa vie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Izvorul de apa de vie nu este in branhamism sau in frankism,ci in Domnul Isus Hristos. Cine traieste cuvintele Lui gusta din izvorul si painea vietii. Chiar si un verset daca il traiesti din Evanghelia Lui,simti bucuria implinirii Cuvintului Sau. Mesajul unui om oricare ar fi el nu produce nimic benefic si spiritual,ci ii transforma pe oameni dupa chipul si asemanarea intemeietorului sectei respective. Iti doresc sa te intorci la adevaratul izvor si sa traiesti bucuria mantuirii, prin trairea Cuvintelor Sale.

      ""Cine Ma urmeaza pe Mine nu va umbla in intuneric,ci va avea Lumina Vietii."".

      Ce mai e de adaugat aici ,daca in Hristos avem TOTUL?

      Ștergere
    2. Ce vrei sa spui cu linkul acela Iacob? Sa ascultam acele predici? Nu inteleg.

      Ștergere
    3. ISUS ESTE APA VIETII ODATA PENTRU TOTDEAUNA! MAI BRANHAMISTILOR SUNTETI NEBUNI LA CAP DE ATATA NU PRICEPETI?
      VRETI SA IL BAGATI IN CUSCA VOASTRA PE DOMNUL SI DOAR VOI SA IL FOLOSITI? NEBUNI SI ORBI CE SUNTETI! APA VIETII ESTE PROMISA ORICUI CREDE IN EL! AI DRACULUI ATI AJUNS MAI! ATI AJUNS SA SCHIMBATI ADEVARUL IN MINCIUNA PERFIDA A MESAJULUI BRANHAMIST.

      Ștergere
    4. Degeaba le spui oamenilor care, desi poarta ceva pe umeri la care ii spun "cap", e doar o forma, inauntru nu gasesti nimic...

      Situl Logos e cool, au muzica beton de beton :)

      Si sufla si din Shofar de anul nou, de zici ca acum vine Jubileul.... (a se vedea filmul vineri 1 ianuarie 2016 parca era...)

      Ștergere
    5. Pai aia cred in trinitate,se boteaza in trinitate.Nu ca ar fi ceva rau.Dar eu nu inteleg ce a vrut sa spuna Iacob cu acel link. Sau poate a vrut sa vedem ""ratacirea"" din culte,si cumva sa comparam cu ""mesajul orei"". Alta explicatie nu am. Doar nu ii plac acum predicile din culte,dupa ce le-a criticat ? Eu sincer nu il inteleg pe acest Iacob Dan. Cred ca se si schimba dupa cum bate vantul. Anul trecut vocifera pe aici ca nu stiu ce se va intampla prin luna August sau Septembrie. Cand a vazut ca nu sa intamplat nimic,a inceput cu altceva adica cu clasicul ""cutremur din California"" ,care parca le face in ciuda branhamistilor si refuza sa vina si sa omoare oameni ,ca sa le adevereasca lor credinta aia debila.... Deci parerea e ca acest Iacob Dan e putin depresiv pe fond obsesiv-compulsiv.

      http://www.la-psiholog.ro/info/tulburarea-obsesiv-compulsiva-descriere-si-tratament

      Ștergere
    6. Si nu numai el are aceasta tulburare psihica de o anumita intensitate,ci si multi din branhamism si frankism sunt in aceeasi situatie . Uitati-va si la privirea lui Iacob Dan. Cineva a spus ca ochii sunt oglinda sufletului,adica a starii emotionale a individului.

      Ce am vrut sa spun cu asta? Sectele asta produc:indivizi obsedati de anumite idei religioase si evenimente catastrofice ,fiind invatati sa vada doar raul peste tot,in orice om si idee despre lume si viata.

      Cine le alimenteaza asta? Pastorii lor, care cica ar trebui sa pastoreasca cu Cuvantul lui Hristos. Ei defapt ii pastoresc cu depresia si negativismul lui Branham. Cu ce scop?Pe deoparte fiindca si ei sunt obsedati de ideile lui Branham anti-lume si anti-viata,si pe de alta parte sa ii tina captivi de adunarile lor.

      Ștergere
  28. Zsolt
    https://mesajulorei.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zsolt cum ii cu comentariile inchise la articolele tale?

      Ștergere
    2. Dragul meu Abel, aici puteti scrie ce doriti si cum doriti. Dar eu nu voi permite sa apara comentarii pline de negativism si cearta. Nu pentru asta am deschis blogul. Ci sa-mi exprim in limniste credinta si dragostea mea fata de un Mesaj, care pentru mine este atat de induiosator, caci prin acesta Isus Cristos ne comunica si ne impartaseste propria Sa fiinta. Daca as lasa sa apara asemenea comentarii, as distrtuge tot ce incerc sa construiesc. Totusi am sa setez comentariile pentru moderare. Si ce imim va placea sa apara, numai pe acelea le voi admite. Cam asta e. Nu vreau sa bateti joc de Mesaj pe blogul meu cum faceti aici.

      Ștergere
    3. Dar cine zice ca am vrut sa imi bat joc de mesaj si sa ma cert pe blogul tau? Se pare ca mai degraba te temi de intrebarile "neplacute" si de un dialog cu argumente solide?

      Cam asta e, atunci iti urez bloguiala placuta, de unul singur pe blogul tau, sa induiosezi pe cat mai multi... ;)

      Imi rezerv dreptul de a comenta cateva din articolele tale aici pe blog sau in alta parte...

      Ștergere
    4. Ce nu ai spus Zsolt acolo la dumnezeire este faptul ca Branham nu a descoperit "taina" asta, care nu e nici o taina, el a copiat de la bunii lui prieteni penticostali ideea despre suprema divinitate a lui Isus.

      Nu esti cinstit daca nu spui adevarul si lasi impresia pe care toti vreti sa o lasati mintind oamenii, ca Branham ar fi avut vreo revelatie in acest sens.

      Si de ce nu spui ca Branham a fost si unitarian si trinitarian si ca nu a fost stabil in gandire si "revelatie"?

      Zsolt, cu tristete iti spun, ai mostenit nesinceritatea si modul perfid de a spune minciuna intr-o maniera inselatoare. Imi pare rau de tine. Dar fiecare are rolul lui pe acest pamant.

      Tu rezumi mesajul la sentimentele tale. Daca mesajul ar fi fost adevarat, da cateva idei se leaga, dar problema tocmai asta e. Mesajul nu exista cu adevarat.

      Ștergere
    5. Zsolt, tu ai mai spus: "Am deschis acest blog sa imi gasesc fratii care cred in Mesaj, si nu sa ma cert cu aceia care nu-L mai cred. V-am scris in alt loc, ca eu nu am contraargumente la ce scrieti voi, si astfel discutia intre noi nu stiu cum ar putea continua."

      Iti traduc ce ai spus e ok?

      Ai spus de fapt ca tu nu poti dovedi ca mesajul este adevarat, deoarece argumentele ca mesajul este fals sunt prea reale ca sa le poti combate, dar preferi sa mergi inainte cu minciuna. Cam asta ai spus.

      Uite ca am ajuns sa vad cu ochii mei ce nu credeam vreodata ca voi vedea.

      Oamenii de la mesaj care vad MINCIUNA CA E MINCIUNA, ar putea sa o combata usor cu ajutorul Cuvantului lui Dumnezeu si cu faptele dovedite mincinoase si toxice din mesaj, DAR TOTUSI PREFERA SA URMEZE MINCIUNA SI PE TATAL MINCIUNII, DIAVOLUL.

      Este de-a dreptul incredibil dar totusi adevarat.

      Cat de mic a devenit adevarul Sfintelor Scripturi pentru acesti oameni...

      Ștergere
    6. Abel,in mintea lor daca vezi ""mesajul"" si din alt unghi,automat esti batjocoritor...Am trait-o asta pe pielea mea,cand era la mesaj.Deci nu te mira ca ei vad asa de ingust lucrurile,chiar daca le arati in Biblie versete care combat anumite invataturi cum este dumnezeirea. Se fac ca nu le vad,apoi schimba subiectul. Asta nu e cercetare sincera ,ci mai degraba fanatism si sectarism in forma cea mai pura.

      Ștergere
    7. Lica, Zsolt ti-a sters comentariile, mai devreme le-am citit pe blogul lui, acum au disparut deja. Se pare ca el tine porunca "Sa nu ai alti dumnezei in afara de William Branham".

      Lasati-l sa se exprime cat vrea pe blogul lui, nu-i m-ai raspundeti nimi. Mi-am dat seama ca este inca un copil in "frageda pruncie", asadar credinele lui sunt echivalente cu credinta in Mos Craciun. Un om matur nu batjocoreste credinta unui copil, asa ca m-am hotarat sa nu-i mai raspund pe blog ci sa-l las in pace sa-si construiasca gradinita lui cu cei de seama si de credinta lui...

      Ștergere
    8. Asta este ce sa faci? Il inteleg.

      Ar dori sa exista doar ceea ce el isi inchipuie despre mesaj, nu suporta o a doua opinie, nu suporta realitatea care ne arata de 4 ani ca mesajul este fals.

      Se numeste iluzia sau utopia religioasa, ca adica, toate sunt roz si verzi si orice vine impotriva la asta este ceva rau.

      Isi demonstreaza propria inchisoare in care se retrag dorind sa fie ultra-protejati. Dorind sa fie atat de protejati incat pun multe lacate, lanturi, catuse si zavoare pe usile lor. Ce nu realizeaza, este ca negarea realitatii i-a dus si blocat in propria inchisoare de unde nu mai pot iesi niciodata deoarece au impresia falsa a sigurantei.

      Si in final este si un act de nesimitire si ipocrizie. El a fost binevenit aici pe blog, a avut mereu toata libertatea, dar el nu a facut la fel.

      Nu ma supar deoarece stiu ca asta e tipic branhamistilor si oamenilor cu inteligenta emotionala sub nivelul zero.

      Ștergere
  29. semne bune anu are...

    http://frecventa-sufletului.ro/2016/02/03/feneome-meteorlogic-extrem-de-frumos-observat-deasupra-marii-britanii/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Aceste modele de lumină se pot forma numai în cazul în care Soarele este poziționat la 58° deasupra liniei orizontului"

      pentru pasionatii de gematria, 58 este numarul numelui Noach (Noe) sau Chen (indurare, respectiv Noach scris invers). 58 este bine intiparit in structura vechiului testament, dar asta stiu prea putini...

      Ștergere
  30. Frate Lica, am o propunere, fiindca acum nu prea mai scriem articole multe, dar aici sunt totusi cei mai multi cititori si se poarta multe discutii pe diferite teme, ai putea sa faci un articol nou, fara continut, tip "Teme de discutii generale" in care sa ne exprimam fiecare parerile ce nu au legatura cu un subiect din vreun alt articol? Cand se aduna prea multe comentarii, ca sa nu fie nevoie sa scroluim prea multe pagini, il inchizi si faci altul, daca se poate.

    Multam, Shalom!
    Abel

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris ca nu mai imi apar ultimele comentarii din dreapta.Dar vad ca au aparut.

      Ștergere
  32. Asta a fost buna. "Nu mai cercetati Biblia cu mesajul, ci cercetati mesajul cu Biblia, si renuntati la orice invatatura nebiblica." Exact asta trebuie sa facem.! Amin.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.