vineri, 26 octombrie 2012

Doua personaje in Apocalipsa 10

Citind in primavara acestui an, observ ca in Apocalipsa 10 sunt doua personaje prezente si nu trei asa cum Branham si urmasii lui invata. 

Nu imi venea sa cred ce citesc. Ingerul al 7-lea NU EXISTA NICAIERI. Vad doar doua personaje.

Unul este ingerul ce coboara din cer si al doilea este Ioan. Atat. De unde a scos Branham inca unul? Nu a citit corect Scripturile.


E un soc deoarece mereu am crezut cu tarie aceste lucruri asa cum Branham le-a promovat. 

Am crezut fiecare cuvant pe care l-a spus, mai ales cu "ASA VORBESTE DOMNUL", ca asa a spus despre Peceti ca sunt, iar Apoc 10 este toata inclusa in Pecetile vorbite de el ca "ASA VORBESTE DOMNUL".

Dar ce este mai socant, cum am zis, este sa vad clar ca in Apocalipsa 10:7 NU EXISTA NICI UN INGER AL 7-lea. A mintit. A interpretat gresit. Ne-a dat invataturi false si ne-a otravit cu ele.


E groaznic pentru mine sa aflu asa ceva. 

Dar oricat am crezut si luptat pentru Apoc 10 acum trebuie sa ma las induplecat de singurul adevar vesnic valabil CUVANTUL LUI DUMNEZEU, nu predicile lui Branham.

E greu sa fac asta. E greu sa imi calc in picioare egoul, mandria si faptul ca am iubit si am crezut cu toata fiinta mea tot mesajul lui Branham iar apoc 10 este tot ce a predicat din 1963 pana a murit.

Simt ca ma doare inauntru. Simt ca trebuie sa ma despart de ceva ce am fost legat atat de mult. Dar ce e mai bine sa fac? Sa stiu ca Branham a mintit si ca a invatat fals si sa ma fac ca nu stiu, sau sa renunt la mine insumi, la incapatanarea mea, la durerea emotiilor mele si sa spun Scripturilor ca sunt adevarate si fiecare om sa fie gasit mincinos.

Primul sa fie gasit mincinos Branham. Apoi cei care l-au urmat si ne-au invatat si ei. Apoi eu. Da. Am fost gasit mincinos iar Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia a fost gasita adevarata.

Ce sa fac? Sa ma fac ca ploua ca ceilalti lideri? Sa ma compromit atat de murdar? 

Nu am si asa gresit destul ca om? Acum sa compromit adevarul de dragul unui om care m-a mintit ca e profetul Ilie si ca e ingerul 7 din Apoc 10:7?

Nu nu mint. Sa ma critice si sa ma barfeasca toti. Ce imi pasa mie? Ce spun ei sau sunt responsabil de ce am vazut? 

Acolo clar se vorbeste despre ingerul 7, ca va veni si va suna, da, dar el NU ESTE ACOLO PREZENT cum noi am invatat de la Branham. 


Cititi singuri toata ordinea...ingerul intai suna...apoi al doilea...si tot asa, apoi este o pauza in care este anuntat ingerul 7 ca vine si suna si atunci taina lui Dumnezeu se va sfarsi. Si vedem ca asa se si intampla cand ingerul 7 suna in Apoc 11:15.

Altul nu este nicaieri. Branham a inventat si a adaugat la Apocalipsa de aceea blestemul lui Dumnezeu l-a atins. 

Acesta incepand cu anul 1963 spune asta de sute de ori. 

Ba chiar spune tot timpul ca el este acel inger al 7 lea din versetul 7 al Apocalipsei 10. Tot timpul asta spune.

Inca un aspect pe care l-am observat nu de mult timp este că Branham si urmasii mesajului, INSISTA PE APOC 10:7 si toată atentia lor este indreptata asupra ingerului al 7-lea pe cand acolo esenta si accentul se pune pe altceva. Pe faptul ca nu va mai fi zabava, nu va fi timp, pentru momentul in care ingerul 7 va suna (Apoc 11:15) caci ESTE TIMPUL IN CARE IMPARATIA LUMII VA TRECE IN MANA LUI CRISTOS. 

Esenta anuntului din Apoc 10 este asta: Trecerea imparatiei lumii in mainile Domnului cand ingerul 7 va suna, nicidecum taine descoperite, restituire, (plagiatele) lui Branham. 


Nu e vorba in Apoclipsa 10 nici de Branham, nici de Mireasa, nicidecum de al 7 lea mesager al Bisericii. Cum sa spui asa ceva?

Branham numeste revelatia din Apocalipsa 10 ca fiind "hrana duhovniceasca" pentru mireasa, dar exact asta nu este biblic. 

Se vede clar ca din 1963 a deviat extrem de rau. Pana atunci cat de cat se tinea de treaba desi avuse multe faze nebiblice. 

Dar acum a luat-o urat la vale cu Apocalipsa 10.

Toti prietenii lui i-au zis dar el nu vroia sa asculte nimic.

Ce minciuni mari a inventat Branham pentru a-si da un nume mare.

Deci, cum eu inteleg acum, NU este vorba despre nici un Branham in Apoc 10:7 si NICI MACAR nu exista vreun inger 7 acolo. 

Acolo este doar Ingerul puternic care coboara din cer si Ioan. Doar doua personaje. 

Ingerul al 7-lea nu este acolo, deci Branham nu este acolo!!! Era sa lesin cand am vazut asta!!!

Helloooo, fratilor! 

Puneti mana pe Biblie odata si credeti ce spune ea nu ce spune Branham ca Biblia spune. 

Nici Branham si noi nu am fost in stare sa citim si sa lasam Biblia asa cum este ea. 

Simpla, clara si stabila. Nu avem nevoie de nici un profet sa ne spuna ce scrie undeva deoarece putem citi si noi cum putem fi salvati. 

Slujbele din Biserica sunt pentru cresterea noastra nu pentru manipularea noastra.

27 de comentarii:

  1. Nu trebuie sa fii prea greu de cap pentru a intelege ca in Apoc. 1o Ingerul este tocmai Acela care a rupt pecetile Cartii Rascumpararii, adica Mielul care "parea a fi junghiat ", si Cartea pecetluita este Biblia, ale carei intelesuri depline nu au fost cunoscute pana la aceasta vreme a sfrsitului epocilor Bisericii dintre Natiuni .Apostolul Ioan a fost luat de Ingerul Domnului si i-au fost aratate tocmai vremurile in care traim noi, cand al saptelea MESAGER = INGER ) fiindca inger inseamna trimis, mesager , care poate fi orice vrea Domnul, inclusiv o fiinta umana
    Ioan a vazut ca aceleasi lucruri care i s-au aratat si EXPLICAT ( el numindu-le Glasurile celor sapte tunete ) vor fi revelate unui MESAGER din timpul de pe urma Bineinteles ca NUMELE mesagerului nu a fost spus decat la nasterea lui, intocmai ca si NUMELE LUI EMANUEL = Isus sau al GLASULUI CARE striga in pustie = Ioan Botezatorul . S-a spus doar ca va veni cu " Duhul si puterea lui Ilie " care era Duhul Domnului , si despre lucrarea data lui sa o duca la indeplinire .
    nici pe departe insa sa fie, cum spui tu , doar doua personaje in Apocalipsa 10 , tu pur si simplu treci , constient, peste versetul trei, unde Ioan spune ca a AUZIT GLASURILE LOR , mai multe , si chiar a vrut sa scrie ce-au spus . Insa GLASUL DOMNULUI L-A OPRIT, atentionandu- l ca doar in timpul Mesagerului al saptelea TAINA se va sfarsi , va fi data publicitatii, si atunci Biblia va fi inteleasa in intregime, ceea ce eu si multi altii pot DOVEDI , datorita faptului ca a trait si slujit OMUL TRIMIS DE DUMNEZEU pe nume William Branham El este Ilie care trebuia sa vina , eu sunt doar un Anonim incapatanat , care nu-ti da pace pana nu lasi prostia, ca sa traiesti si sa umbli pe calea priceperii (Prov.9:6)

    RăspundețiȘtergere
  2. Altceva, decat 2 si 3 personaje, plagiatura lui Branham, furt intelectual,( ceea ce nici nu scrie in Biblie, nicaieri ) NU STII SA PROPOVADUIESTI ! Doar ce incerci tu , ideile tale , pe care nimeni nu le va inghiti , fiindca sunt otrava de om cazut de la credinta , care umbla prin vederea lui halucinata de insatisfacii personale ,nu va reusi sa intunece Cuvantul Scripturii pe care Ingerul Domnului l-a dovedit de mii de ori
    parca ti-a intunecat mintea , pretentia ta de-a fi cu orice pret invatator al cuiva , din moment ce familia ta fizica si la fel, aceea spirituala, ti-a oferit o vacanta pentru refacerea capacitatilor tale de a gandi cu capul, nu cu CALCULATORUL, si sa te reobisnuiesti sa umbli cu picioarele, nu cu ADIDASII (denumiri din comertul socialist ale unor elemente care erau pe cale de disparitie din macelarii )
    Dar sa citim Apocalipsa 10, impreuna cu Anonimii care te A preciaza , D eocamdata , pana vor invata alfabetul Biblic, si ajunsi la litera De , vor inlocui litera A a cuvantului de apreciere.
    " Apoi am vazut un alt inger puternic, care se cobora din cer, invaluit intr-un nor. Deasupra capului lui era curcubeul; fata lui era ca soarele si picioarele lui erau ca niste stalpi de foc.
    In mana tinea o carticica deschisa. A pus piciorul drept pe mare, si piciorul stang pe pamant
    si a strigat cu glas tare, cum racneste un leu. Cand a strigat el, cele sapte tunete au facut sa se auda glasurile lor.
    Si, cand au facut cele sapte tunete sa se auda glasurile lor, eram gata sa ma apuc sa scriu; si am auzit din cer un glas care zicea: "Pecetluieste ce au spus cele sapte tunete, si nu scrie ce au spus!"
    Si ingerul pe care-l vazusem stand in picioare pe mare si pe pamant si-a ridicat mana dreapta spre cer
    si a jurat pe Cel ce este viu in vecii vecilor, care a facut cerul si lucrurile din el, pamantul si lucrurile de pe el, marea si lucrurile din ea, ca nu va mai fi nicio zabava,
    ci, ca in zilele in care ingerul al saptelea va suna din trambita lui, se va sfarsi taina lui Dumnezeu, dupa vestea buna vestita de El robilor Sai, prorocilor.
    Si glasul pe care-l auzisem din cer mi-a vorbit din nou si mi-a zis: "Du-te de ia carticica deschisa din mana ingerului care sta in picioare pe mare si pe pamant!"
    M-am dus la inger si i-am cerut sa-mi dea carticica. "Ia-o", mi-a zis el, "si mananc-o; ea iti va amari pantecele, dar in gura ta va fi dulce ca mierea."
    Am luat carticica din mana ingerului si am mancat-o; in gura mea a fost dulce ca mierea, dar, dupa ce am mancat-o, mi s-a umplut pantecele de amaraciune.
    Apoi mi-au zis: "Trebuie sa prorocesti din nou cu privire la multe noroade, neamuri, limbi si imparati."
    Tu sustii SUS si TARE ca sunt 2 personaje , NU-I ASA ! ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Vrei sa citim cu mai multa atentie acest capitol ? si sa notam, dupa obiceiul tau ( si sa nu zicem ca folosim numerologia )
    1 " un alt inger puternic, care se cobora din cer,..si a strigat cu glas tare .."
    2 " cele sapte tunete au facut sa se auda glasurile lor."-cate personaje au fi vorbit ceea ce Ioan a vrut sa scrie , ca doar glasurile nu au venit de la lucruri sfinte, ci de la FIINTE SFINTE
    3 " am auzit din cer un glas care zicea: "Pecetluieste ce au spus cele sapte tunete, si nu scrie ce au spus!" Al cui era Glasul din cer,care i-a poruncit sa ia carticica deschisa din mana Ingerului care se coborase cu ea ?
    4 " in zilele in care ingerul al saptelea va suna din trambita lui, se va sfarsi taina lui Dumnezeu, dupa vestea buna vestita de El robilor Sai, prorocilor. Cine era acel Inger al saptelea ?
    5 Si la sfarsit, sa numaram si pe Ioan, care a relatat evenimentele din VIZIUNE .
    Vedeti deci, dragi cititori , PRIVID PRIN LOGICA OMENEASCA, Cuvantul Bibliei poate fi vazut asa cum l-a prezentat Lica in articol, pentru aceia care NU CERCETEAZA , si poate fi vazut asa ca in acest comentariu , cu textul in fata ochilor firesti !
    Insa COPII SPIRITUALI AI LUI DUMNEZEU, aceia care sunt invatati de Sfantul Duh, ei stiu ca AMANDOUA VARIANTELE sunt GRESITE ! nU SUNT NICI 2 PERSONAJE SI NICI 5 !



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, iarasi stereotipia ta ! " Nu ai raspuns , ai deviat, eu am ridicat alt subiect , etc ", Fapte 13.10 "...nu mai incetezi tu sa stambi caile Domnului ? "
      Tu zici ca "nu poate fi real ce deducem ", dar de ce nu te opresti la singular, ca NUMAI TU NU STII SiGUR ca ceea ce sustii este drept ,numai tu nu poti accepta suta de dovezi , din miile care au fost CERTIFICATE . Tu ANALIZEZI Biblia, fara sa crezi Cuvantul scris ! Asta se datoreaza numai faptului ca nu te-a atins DESCOPERIREA LUI ISUS HRISTOS , ci aceasta a fost ascunsa de ochii tai .
      Ai ajuns sa "observi " ca nu scie cu I mare, dar ai trecut cu usurinta peste dovada din cap. 1 " picioarele Lui erau ca arama aprinsa si arsa intr-un cuptor...si fata Lui era ca soarele..."

      Ștergere
    2. Cine "presupui " domnia ta a fi Ingerul care pretinde si ACCEPTA INCHINAREA ? Doar nu vei afirma ca in Apocalipsa 10 ar fi vorba de Lucifer, Doamne, iarta-ne !
      Ioan a vrut sa se inchine unui inger calauzitor, insa acela l-a oprit. Si Ioan a stiut cine este Potrivnicul, fiindca a vazut cum " a fost aruncat jos "
      La ce anume te refereai cand ai zis ca "biblic nu poate fi dovedit ?"

      Ștergere
    3. Amin. Acum pricep si eu mai clar decat data trecuta cand am citit.Nu exista nici macar un inger 7 acolo, cum sa existe atunci un american acolo. Santeti de tot rasul branhamistilor. Dumnezeu a dat pe fata facaturile lui Branham. Slava Lui.

      Ștergere
  4. Una din ceea ce numesti tu a fi O singura taina , este si aceea cu privire la Cartea Descoperirii lui Isus Hristos, dar tu nu o poti vedea , desi ti-a fost deja aratata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucrul in care-ti dau acordul este ca s-au strecurat in Biserica o multime de personaje care nu se lasa calauzite de indemnurile Duhului, si aceia au dat ocazia multora sa dispretuiasca " ce nu cunosc " nici aceia care pretind a predica pe Hristos . Ei intr-adevar pretind ca stiu toate, ca nu duc lipsa de nimic, ca au vazut toate neregulile si au primit tot adevarul, ceea ce fratele Branham nu a pretins , ci el a spus ca este sigur ca daca Domnul ar mai intarzia o suta de ani, in fiecare zi ne-ar descoperi in Scriptura ceea ce nu am fost capabili sa intelegem cu o zi in urma ! Este falsa afirmatia ca el ar fi pretins altceva diferit de ce i-a fost aratat in viziuni de catre Ingerul Domnului, si noi stim cu siguranta ca acel Inger a fost Singurul Stapan si Domn , pentru ca si noi Il Cunoastem Glasul .

      Ștergere
    2. Eu nu-ti pot lua nici un drept, nici macar pe acela de a calomnia !
      Dar si tu stii ca lumea judeca dupa ceea ce i se spune, si unde sunt spuse contrarii, nu toti au posibilitatea de a le verifica . Dar in ceea ce priveste Biblia , Dumnezeu a pus-o sub ochii tuturor , si NIMENI in afara de HRISTOS nu ne poate judeca . Probabil ca tu mizezi inca, dupa cum ai si marturisit, ca prea putini sunt aceia care sunt in stare sa compare Mesajul cu Biblia, de aceia TRAGI DE SPERANTA ca vei putea sa-i ratacesti pe multi (branhamisti habarnisti de ceea ce ar trebui sa reprezinte ), asa cum a fost trasa cu coada sarpelui a treia parte din stelele cerului . Tu stii ca fratele Branham a aratat ca duhurile nu mor, ci ele sunt puse in trupuri pamantesti ca sa li se dovedeasca NATURA , si ca El este Judecatorul suprem .Si ca EL totusi nu judeca, ci Cuvantul care este vorbit face judecata fiecaruia .Adu-ti aminte de prietenii lui Iov, care se intreceau pe sine in vorbirea in favoarea lui Dumnezeu ,prin intelepciunea umana pe care o posedau , totusi niciunul din ei nu a vorbit atat de drept ca IOV, profetul Domnului, caruia El i S-a aratat ! Si ca ei au scapat de judecata numai prin faptul ca au acceptat ca Iov sa aduca JERTFA pentru ei. Nu pot pune insa chezasie pentru tine ca ai inteles ce vreau sa-ti arat prin asta . CE JALNIC !

      Ștergere
    3. Branham a pervertit Biblia urat de totin ultimul hal. E mincinos si sarlatan. Sa se dea mare ca e ingerul 7 si sa vedem ca nu exista in apoc 10 este chiar o mare dezamagire.

      Ștergere
    4. Amin. Jertfa Lui face ca milioane ca Branham sa dispara in ceata. Oh ce Nume scump care m-a salvat ISUS, ISUS, ISUS...Sangele Lui m-a dus dincolo de acuzatiile diavolului si m-a spalat pe mine pacatoasa...oh cum as putea sa Ii multumesc Lui, REGELUI,SALVATORULUI, VINDECATORULUI MEU ISUS, ISUS, ISUS...imbatata de iubirea Lui, de frumusetea chipului Sau plin de bunatate, Isus, Isus, Isus...branhamistii au nevoie de Isus, Domnul domnilor si Regele regilor...santeti pierduti fratilor! Exista o singura sansa...Isus, Isus, Isus....sunt salvata, vindecata, eliberata datorita LUI. Nici Branham si nicialtii nu au nici o treaba cu ce El a dat fara bani si fara plata oricui crede in El. In El. In El.Harul Sau e gratuit.Ati inselat destul pe alti. Pocaiti-va.

      Ștergere
    5. Asa este , jertja Domnului Isus ne mantuieste si ne da viata vesnica.Total de acord.Dar omului i se predica asa ceva, apoi il vezi aterizand cu alte lucruri langa un cult sau e legat de niste lucruri care le predica o denominatiune,Ce folos ca ai o galeata plina cu apa curata daca in ea pui cateva grame de otrava.Ce folos este daca imi insiri cuvinte evlavioase daca tu stai langa un izvor unde curge apa murdara sau cum am spus, amesteci o apa curata cu putina otrava,
      Nu ma refer la tine anonimule, ci in general.
      Am vorbit cu diferiti oameni scumpi din diferite confesiuni si o sa-ti spuna acelasi lucru "Da,Domnul Isus ne mantuieste, ne iarta",dar vezi "vino la noi la adunare si accepta aia mostenita sau cealalta".. Nu si asa nu,

      Ștergere
    6. Pai anonimule de la ora 16:55, defapt asa faceti voi branhamistii,frankistii :Cantati ""numai harul,numai harul"" dar in realitate puneti langa acest Har divin tocmai predicile incalcite ale lui Branham,si apoi predicati ca oamenii sa accepte aceste predici ca fiind o revelatie ,fara de care nu sunt rascumparati si acceptati de Dumnezeu.

      Voi faceti cum faceau odinioara iudeii,spunand crestinilor din vremea apostolilor sa respecte Legea lui Moise si taierea imprejur,ca sa fie acceptati de Dumnezeu.Si Pavel le explica foarte clar ca aceasta Evanghelie a Harului este TOTUL,si cine vine cu o alta evanghelie sa fie anatema,adica cu o evanghelie A PRETENTIILOR pe acelasi nivel cu Harul dumnezeiesc care a fost descoperit la venirea lui Hristos.

      Ștergere
    7. Anonimul de la 24 septembrie 2015, 16:55.

      La fel este in branhamism, adica cel mai mult asa este in branhamism, le mesaj.

      Spune-mi ce izvor cu apa murdara e la baptisti sau la evanghelici in general? Nu ma refer la explicatii diferite despre un anume subiect.

      In general, intreb, ce e murdar la ei?

      Toti au imperfectiuni, au minusuri mari altii, dar centrul vorbirii lor este mantuirea prin Cristos, nu prin vreun mesager nu invataturi false vadite si intentionat strecurate in biserica ca si doctrina obligatorie.

      La mesajul lui Branham totul este otravit.

      La Branham este putina apa curata intr-o galeata de otrava, eventual la altii e putina otrava, cum ai zis, in galeata cu apa, dar daca se roaga, aceasta nu ii va vatama zice Domnul. Sa zic asa metaforic vorbind.

      Dar unde e o galeata plina cu otrava in care pui si putina apa curata ce sanse mai ai? Nici una. Asa e "mesajul orei". Nu doresc sa jignesc pe nici un frate, dar asta este opinia mea,

      Sa nu te superi iti dau opinia mea despre mesajul lui Branham dupa ce am fost in el 25 de ani si am iesit de peste 5 ani, si am studiat foarte indeaproape intreaga miscare si am confruntat idei, invataturi si interpretari.

      Nu o spun cu ura. Este concluzia mea personala. Branhamismul este un blestem, o ciuma, o sursa permanenta de otravire si manipulare biblica, mentala, emotionala, spirituala, psihologica si financiara.

      Branhamismul este plin de oameni minunati din care multi sunt deja otraviti iremediabil, aaltii care inca nu stiu ca mesajul e fals, sau altii carora nu le vine sa creada ca Branham a fost in stare sa minta, sa se inalte deasupra Scripturilor si sa insele pe toti urmasii sai.

      Foarte putini sunt rai rai ca asa sunt ei din genele lor. Sunt cativa. Unii sunt chiar lideri, dar si ei au inca sansa la Dumnezeu, nu prin Branham, ci prin UNICA modalitate de a fi salvat: CREDINTA IN JERTFA LUI ISUS DE LA CRUCE.

      Dumnezeu nu a dat nimic altceva pentru mantuire. Ce tot vor sectanti branhamisti si frankisti, de fapt? Sa ne spuna ca Dumnezeu a facut o alta Cale?

      Suntem spalati prin Sange, iertati prin Jertfa, neprihaniti prin credinta in Domnul Isus, cu drept la Cer prin invierea lui Isus. Ne-a pregatit loc acolo la El, El aproba, El a dat Cuvantul si conditiile prin care ajungem acolo.

      Branham, Frank si altii sunt pe nicaieri in fata acestor realitati biblice de proportii cosmice. Cand cunosti marimea divina si planul Lui, ideile acestora par ca niste purici care au pretentii personale deoarece au avut ceva experiente si de parca, Dumnezeu ne

      Totul este DIN EL, PRIN EL, SI PENTRU EL. Este total. Este glorios. Este incheiat. Este etern. Este divin.

      Este incredibil de simplu si de frumos acest adevar indestructibil.

      Restul sunt povesti frumoase. Atat.

      Ștergere
    8. Vad ca mi-a sarit din text si a disparut ramanand o fraza neincheiata.

      Cand cunosti marimea divina si planul Lui, ideile acestora par ca niste purici care au pretentii personale deoarece au avut ceva experiente si de parca Dumnezeu ne obliga sa ne salvam sufletele prin experientele cuiva.

      E mare prostie sa crezi ca daca Branham sau Frank sau altul au avut ceva experiente, noi trebuie sa credem in ele.

      Ce nu au inteles fratii si nici cei care au avut ceva experiente este ca atunci cand un OM ARE EXPERIENTE PERSONALE FARA MARTORI CA SI FRANK DE PILDA, ESTE RESPONSABILITATEA SI CHEMAREA LUI CA SA NE SLUJEASCA NU SA NE TOT AMINTEASCA CINE E EL.

      Bun. Ai avut o experienta. Si? Care e planul acum? Care e pasul urmator? Ei tot bat toaca toata ziua ca cineva a avut o epxerienta.

      Este culmea naivitatii fratilor. Ce va face atat de slabi si naivi? Frank e unul din cei mai slabi predicatori din cati am auzit.

      E extrem de repetativ, zice aceleasi lucruri de zeci de ani, nu aduce nici nou proaspat care sa imbarbateze si sa ajute adunarile. De aceea ei adorm in adunarile lui.

      Ca lidership ii dau nota 3 din 10. Nu se pregateste, nu are nici o viziune si nu duce poporul nicaieri, doar le repeta poeziile plicticoase fara substanta, pe care deja le stiti.

      Nu provoaca spiritele sa devina pasionate pentru Cristos, sa caute pe Dumnezeu intr-un duh nou, inima noua, spalata curatita, sa dea valoare societatii prin ceva ce Dumnezeu a pus in popor.

      SLUJITORUL LUI DUMNEZEU SLUJESTE PRIN DARUL LUI POPORULUI SI ACESTA CRESTE SI SE MATURIZEAZA, NU TOT LE SPUNE CA IN ANUL CUTARE A AVUT O EXPERIENTA.

      IN FINAL CUI II PASA? CU CE AJUTA PE ALTII? CU NIMIC. POATE FI O MANIPULARE.

      Hai sa va dau inca o informatie de valoare. Stiti de ce oamenii nu se schimba?

      Pentru ca ce vorbeste Branham si Frank si in general cei de la mesaj afecteaza partea emotionala nu partea sufleteasca. Ce inseamna asta?

      Asta inseamna ca ceea ce ei predica si invata IMPRESIONEAZA OAMENII DAR NU II TRANSFORMA. Nu stiu pe ce butoane sa apese.

      Uneltele de lucru ale lor sunt pur umane, deloc spirituale, de aceea ei au ajuns la plictiseala si singura metoda sa mai impresioneze adunarea este sa DUCA LA EXTREMA INVATATURA VENIRII DOMNULUI si stiri apocaliptice. Dar si de asta deja se plictisesc multi ca de 30 de ani tot asta aud.

      In rest, nu au absolut nimic. Ei cred ca au totul si ca nu au nevoie de nimic, exact ca si ingerul laodicean saracul.

      El credea ca are de toate, e bogat, nu are nevoie de nimeni si de nimic dar ISUS personal il infrunta cum nu a facut-o cu nimeni altul, si spune in fata:

      Esti GOL, SARAC, TICALOS, NENOROCIT SI ORB.

      E ORB, domnule, e orb. E un ticalos, e un nenorocit si e sarac, iar in suflet si in minte gol.

      Mai fratilor ce descriere ii face Isus ingerului vostru, iar voi continuati sa il urmati. Ce sa fac? Sa va felicit? Nu, nu o voi face.

      Ștergere
    9. Bine ai spus Lica.Frank le tot aminteste o experienta de acum JUMATATE DE SECOL. Asta ii face sa nu se tina de invatatura sanatoasa a Domnul Isus,dupa cum ii spune Pavel lui Timotei :

      "" 3 Dacă învaţă* cineva pe oameni învăţătură deosebită şi nu** se ţine de cuvintele sănătoase ale Domnului nostru Isus Hristos şi† de învăţătura care duce la evlavie,

      4 este plin de mândrie şi nu ştie nimic*: ba încă are boala cercetărilor fără rost** şi a certurilor de cuvinte, din care se nasc pizma, certurile, clevetirile, bănuielile rele,

      5 zadarnicile ciocniri de vorbe* ale oamenilor** stricaţi la minte, lipsiţi de adevăr şi care cred că evlavia este un izvor de câştig. Fereşte-te de astfel de oameni. ""

      Ștergere
    10. Branham, daca mai traia, si Frank, si urmasii lor nu mai aduc nimic nou, pentru ca au ramas blocati in trecut. Ei cred ca "Domnul vine curand", si ca "traim ultimele minute". Frank cel putin repeta acelasi lucru de cand stiu eu, aproape 20 ani ca suntem "in ceasul al 12-lea".

      Ce vreti sa va mai aduca nou, ei traiesc doar sa vada "judecatile lovind pamantul", cutremure, razboaie, eclipse, super luni, papi care merg la ONU sau la Ierusalim...

      Maine este ultima luna de sange, din seria celor 4 (ce bine!) poate ca va veni rapirea si vom scapa in final de branamisti :))

      Shalom
      Abel

      Ștergere
    11. Ce liniște pe-aici, să nu ziceți că v-a lovit asteroidu'?

      Abel

      Ștergere
    12. Blocajul mental, psihologic si sufletesc in invataturi si experientele nu stiu cui de acum 50-60 de ani ii fac sa fie cu mult in urma oricarei biserici protestante.

      Nu au crescut deloc in nici o directie in ultimii 20 de ani. Ba unii sunt mult mai slabi, si mai rai decat erau cand erau la baptisti.

      Eu ii pot evalua foarte usor acum dupa ce am terminat cateva seminarii de leadership in care am invatat ce este cu adevarat conducerea, lidershipul. Mi-ar fi placut sa stiu aceste lucruri acum 10, 15 ani.

      Viata mea ar fi fost mult mai buna si as fi evitat multe suferinte inutile.

      Am realizat ca lipsa educatiei nu inseamna ca esti duhovnicesc, ci inseamna ca esti prost. Nu inteleg de ce mi-a trebuit 20 de ani sa inteleg un lucru atat de simplu.

      Simt o imensa compansiune pentru ei deoarece vad in ce mlastina se afunda fratii mei pe care Dumnezeu ii iubeste si doreste sa ii ajute sa iasa din secta asta toxica numita mesajul orei.

      Ștergere
    13. Tu ai zis "Am realizat ca lipsa educatiei nu inseamna ca esti duhovnicesc, ci inseamna ca esti prost."
      :)))) asta da frate. Am ras bine. Exact asa este. Lipsa educatiei arata cat de prost esti nu cat de duhovnicesc esti. Pe cate de simplu este pe atat pare si ca o revelatie. Jesus!

      Ștergere
    14. "Am realizat ca lipsa educatiei nu inseamna ca esti duhovnicesc, ci inseamna ca esti prost. Nu inteleg de ce mi-a trebuit 20 de ani sa inteleg un lucru atat de simplu."

      Subscriu si eu, cu gura pana la urechi :D

      ABEL

      Ștergere
    15. Si eu subscriu :))) e buna faza si e adevarata.Dar eu am vrut sa spun ca acolo in Apocalipsa 10 este foarte clar ca nici macar ingerul al 7lea nu este prezent cum atunci sa fie si Branham? Acuma realizez cu adevarat ce minte incurcata avea Branham.Cum de fratii conducatori nu spun chiar nimic si chiar tac si daca ei vad atata invatatura gresita?

      Ștergere
    16. Frate Lica, ti-am trimis un articol care il are ca personaj principal pe Branham, "Dumnezeul Omnipotent"

      Lucrez in continuare la niste articole despre "Ingerul lui", si incep sa-i dau dreptate Behaitului, care mai nou nu crede in Ingeri, decat daca acestia sunt oameni :)))

      Acuma avem o dovada ca ingerul lui Branham era Avak armeninul, si Branham habar nu avea ca Google stie tot si nu uita niciodata :D

      Shalom

      P.S.: Care ati fost loviti de asteroizi in noaptea trecuta?

      Ștergere
    17. http://videonews.antena3.ro/video/politica/in-gura-presei-mircea-badea-vine-sfarsitul-lumii-aRXw7uIf6xw.html

      "Băi, ia du-te până la poartă... Ia vezi să nu fi venit dracu' asteroidu să stea în ploaie..."

      HAHAHAHA

      Ștergere
    18. Am vazut. Multumesc. Incerc sa il postez astazi. Ma intorc mai pe dupa amiaza acasa si lucrez la el.

      Imi inchipui ca unii se roaga ca sa vina cometele sa loveasca numai pentru a li se implinii asteptarile.

      Oricum candva se vor intampla aceste lucruri scrise in Cuvant dar acestea se vor intampla nu pentru ca Branham sau Frank au spus asta.

      Este o naivitate apocaliptica sa asociezi evenimentele apocaliptice cu mesajul lui Branham si nu cu Biblia.

      Se vede ca le lipseste o doaga si celor de la mesaj care sunt conspirationisti si raspandesc stirile de la Cancan si Libertatea.

      Pana si Mircea Badea rade de prostia acestor deviati mental.

      Dpdv psihologic, cei care fac asta, isi doresc sa isi hraneasca sentimentul de frica si de confirmare ca asteptarile lor nu sunt in zadar. Imi pare rau, dar veti suferi inca mult traind cu aceasta mentalitate. Voi chiar aveti probleme grave si extrem de grave.

      Mai fratilor, mai degraba ar trebui sa va schimbati viata si sa faceti ceva frumos cu ea, nu sa asteptati dezastrul. Ala oricum vine si fara aprobarea voastra.

      Revenirea Domnului, sfarsitul, nu are nici o legatura cu atitudinea voastra care dovedeste o imensa manipulare si o slaba intelegere a vietii si a credintei voastre.

      Si Branham si Frank sunt responsabili ca au promovat mentalitatea asta toxica, dar ei nu sunt vinovati ca voi acceptati sa credeti si sa le urmati ca orbii.

      Abel frate, o intrebare.

      La faza cu Avak crezi ca are vreo legatura ca fiul lui Branham l-a vazut pe "inger" tot in 1947? Poate are vreo legatura si te ajuta la articol. Mie mi s-a ridicat parul pe spate cand am vazut aceasta paralela.

      Probabil Branham i-a facut cunostinta lui Billy Paul cu Avak si de fapt asta a fost toata povestea ca Billy Paul l-ar fi vazut pe inger.

      Mai sa fie, cum stiu americanii astia sa prosteasca omenirea.

      Ștergere
  5. Abia ieri ti-am citit articolele despre proorocul Ilie. Am toate dovezile , si stiu ca pentru tine nu vor avea relevanta, dar in cateva zile ti le voi scrie, mai mult pentru cititorii tai, pe care incerci sa-i vari in intunericul doctrinar al denominatiunilor, in care te-a afundat iarasi "CALCULATORUL " PERSONAL

    RăspundețiȘtergere
  6. Este adevarat ca a avut loc o tetrada (4 eclipse totale consecutive) si ca au fost 8 in ultimii 2000 ani. Voi scrie un articol despre asta...

    Restul interpretarilor sunt doar "Garbage", "BULL-SHIT" sau "BILL-SHUT" :)

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.