miercuri, 31 octombrie 2012

Maleahi 4 si Apoc 10

Raspuns la "fratele care ma respecta" de pe blogul celalalt

Frate drag,


- Nu este nevoie de nici o descoperire speciala ci de credinta.


- Problema la mesaj este ca WMB si urmasii acestuia a schimbat harul cu revelatia ceea ce este o eroare grava.


- Maleahi 4,5 si Matei 17 - Nu au nici o legatura cu WMB. Acolo se vorbeste de Ilie. Invatatura despre un Ilie (fie in duh fie fizic) la neamuri nu este biblica. 

Nu exista dovezi biblice. 

Numara si tu si vezi ca in Maleahi exista doua promisiuni de Ilie. 

Una era Ioan Botezatorul si alta este Ilie cu care Domnul era pe munte, de aceea ucenicii au intrebat de Ilie. Atat. Unde mai este vreuna? Nicaieri.

Pentru ca il vazusera acolo pe Ilie, au intrebat de el deoarece ei auzeau in sinagogi pe carturari predicand pe Ilie. Si despre acel Ilie Isus a zis ca "Va veni din nou sa aseze toate lucrurile." 

Si el chiar va veni la Israel. 

Deci biblic sunt doar 4 veniri ale lui Ilie sau a "duhului lui Ilie" si nu 5 cum fals Branham si noi invatam pe oameni. 

Este total NEBIBLICA doctrina celor 5 VENIRI ale lui Ilie. Este scoasa din maneca. ESTE INVENTATA! NU poate fi dovedita biblic.

Am mai scris despre Maleahi 4 aici pe acest blog. 

Citeste toata cartea Maleahi si vezi ca toata este destinata Israelului. Domnul in Matei 17 aseaza perfect cele doua profetii din Maleahi 4: 5,6. Una o aplica lui Ioan Botezatorul si INCA UNA, (nu inca doua) o transmite la viitor. 

Deci ori Branham este Ilie ori Ilie de la Israel este Ilie. Nu pot fi amandoi. Unul a furat caciula celuilalt. 

Pentru ca Ilie era cu Domnul pe munte ucenicii vazandu-l, despre el au intrebat cand au zis: "De ce zic carturari ca trebuie sa vina Ilie?" Si apoi Domnul raspunde foarte frumos aplicand perfect Maleahi in doua, nu in trei parti.

1. Era Ioan Botezatorul si 2. Ilie care vine in Apoc 11. UNde mai este alta promisiune? Nicaieri

Nu Branham era acolo pe munte si nu de el s-a vorbit ci Ilie.

Oamenii care urmeaza Mesajul lui WMB, urmeaza doctrine biblice grav falsificate.



- In Apocalipsa 10 exista doar doua personaje Ingerul puternic si Ioan si taina care trebuia descoperita de ingerul al 7-lea nu era Branham si mesajul lui, ci intrarea Imparatiei lumii in mainile lui Cristos. 

In Apoc 10:7 nu exista NICI UN INGER AL 7-LEA prezent acolo, ci ingerul cel puternic ce coboara doar vorbeste ca el va veni, iar in Apoc 11:15 ingerul 7 chiar vine si suna din trambita.

Asadar, Maleahi 4 si Apoc 10 au fost INTERPRETATE SI APLICATE FALS de catre WMB si urmasii acestuia. Nasterea de care tu ziceai si pe care ele au dat-o poporului este o nastere falsa din invatatura falsa. 

Sper ca nu ma urasti pentru ca vad asta. 

Nasterea din nou adevarata este "oricine crede in El nu va pieri" "in EL avem viata vesnica" nu in mesajul lui Branham.  

Dati click pe imagine pentru o mai buna vizualizare.


Ma rog sa citesti si sa ceri Duhului Sfant sa te ajute sa dai dreptate numai lui Cuvantului lui Dumnezeu. Ma rog ca toti sa vada eroarea in care sunt. Eu am stat doua saptamani pe burta de stres si plans si dureri cand mi s-a aratat adevarul. Am negat luni de zile adevarul numai sa dau dreptate acestei miscari care se autoproslaveste. Am ajuns sa spun ca daca si Biblia e gresita  si o credem de ce nu am crede si mesajul cu toate ca are atatea falsuri in el.

Te pot ajuta daca vrei. 

Scrie-mi un email si iti trimit informatii, iti pot da un sfat.

Domnul fie cu tine si cu noi.


21 de comentarii:

  1. Ba, nu m-ai inteles deloc ! A urmari pe cineva inseamna mai degraba a-l spiona, a-i gasi vina, pe cand expresia " sunteti cu mine " e cu totul altceva , inseamna a da acord deplin . Tie, in orice caz, nu ti se poate da .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu vad rostul la povestile tale, murdaresti pe Branham ca sa aperi CE ? Eu nu am murdarit pe nimeni, aratand lucrurile reale si dovedite, cu privire la tine , nu am facut public numele celor care pot depune marturie dintre frati, nu i-am expus lumii, cum ai facut tu in permanenta .Fata de alti conducatori religiosi, ( tu fiind doar un imitator al lor, asa cum ai incercat si cu fr. Branham, nestiind atunci ca "slujba" lui NU TI SE POTRIVESTE ) eu am atras doar atentia la ce spun unii dintre martorii vii . Tu insa nu poti sa aduci nici un martor din timpul vietii fratelui Branham, care sa te sustina in lucrurile cu care-i MURDARESTI MEMORIA . Ar trebui totusi sa-ti fie rusine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce nu m-am putut macar gandi in 55 de ani mi-a fost dat sa cunosc acuma : un om care calareste pe calul Galben ! Culoarea este data tocmai de acest amalgam de crezuri , ca nu te mai poti nicicand identifica cu unul din ele ,fiindca in moarte e totuna , adica despartire de Dumnezeu . Treaba mea a fost pana m-am dumirit cu cine am de-a face , si stiu ca iarasi ai sa te plangi de " atac la personalitate "-daca poate fi vorba de asa ceva , si ai sa-mi raspunzi : Domnul sa te binecuvinteze !

      Ștergere
    2. Zici mai jos :" nici altii zeci de veterani in mesaj nu au mi-au adus dovezi biblice si istorice la ceea ce 90 % din ce invatati voi in mesaj "
      Oare nu ai zeci si sute de texte biblice in articolele de pe blogul meu, care dovedesc ca ceea ce a invatat fratele Branham se bazeaza pe temelia apostolilor si proorocilor, piatra care tine capul unghiului fiind chiar Descoperirea lui Isus Hristos, in Pecetile cartii APOCALIPSA si in Cele sapte epoci ale Bisericii ?
      Esti tu sincer convins ca Larkin a prezentat tot atat de succint si a cuprins toate tainele in felul in care acestea i-au fost prezentate fratelui Branham de insusi Ingerul Domnului ?Dupa cum vorbesti, esti, dar nu vei convinge pe nimeni din aceia care au primit Duhul Sfant si au darul descoperirii duhurilor

      Ștergere
  3. nu-i nimica, Oricare mincinos iubeste cenzura

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru un cautator sincer este foarte greu sa inteleaga de ce unul nu raspunde la intrebari elementare iar celalalt sa raspunda cu aceeasi moneda la atacurile lui.V-ati dat amandoi examenul unul la interesul pentru Sfintele Scripturi iubire, bunatate si celalalt la rabdare si bunatate si ati cazut. Nu convingeti pe nimeni de nimic purtandu-va atat de inuman unul cu celalalt pentru cateva doctrine. Branhamist sau fost branhamist sunteti la fel in caracter dar aveti idei diferite acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate, Anonimule, atata vreme cat traieste firea pamanteasca, primul sot, nu poate fi pretentie la Rascumparatorul Rudenie.
    Ce zici, avem oare drept la reexaminare? Si am putea sti si identitatea celui care ne noteaza ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Citind din cartea profetica a lui Zaharia, cap.7 Cuvantul Domnului a vorbit lui Zaharia astfel:

    "Asa a vorbit Domnul ostirilor: "Faceti cu adevarat dreptate si purtati-va cu bunatate si indurare unul fata de altul.

    Nu asupriti pe vaduva si pe orfan, nici pe strain si pe sarac, si niciunul sa nu gandeasca rau in inima lui impotriva fratelui sau."
    Dar ei n-au vrut sa ia aminte, ci au intors spatele si si-au astupat urechile ca sa n-auda.
    Si-au facut inima ca diamantul de tare, ca sa n-asculte Legea, nici cuvintele pe care li le spunea Domnul ostirilor prin Duhul Sau, prin prorocii de mai inainte. Din pricina aceasta, Domnul ostirilor S-a aprins de o mare manie.
    Cand chema El, ei n-au vrut s-asculte: "De aceea nici Eu n-am vrut s-ascult, cand au chemat ei, zice Domnul ostirilor.
    Ci i-am imprastiat printre toate neamurile pe care nu le cunosteau; tara a fost pustiita in urma lor, asa ca nimeni nu mai venea si nu mai pleca din ea; si dintr-o tara placuta cum era, au facut un pustiu!"
    Istoria biblica consemneaza faptul ca poporul Israel a fost de mai multe ori " imprastiat printre toate neamurile "

    RăspundețiȘtergere
  7. Este de dorit ca sa ne intiparim in inimi cuvintele din text " purtati-va cu bunatate si indurare unul fata de altul... si niciunul sa nu gandeasca rau in inima lui impotriva fratelui sau."
    Proorocul Zaharia a avut mai multe vedenii referitoare la Templul Domnului care este TRUPUL LUI HRISTOS ,ce urma sa fie construit " nici prin putere, nici prin tarie, ci prin Duhul "Si Domnul i-a aratat ca Satana statea la drepta preotului, ca sa-l parasca " Dar Iosua era imbracat cu haine murdare si totusi statea in picioare inaintea Ingerului." fiindca Ingerul Domnului voia sa indeparteze nelegiuirea si i-a fagaduit :" "Asa vorbeste Domnul ostirilor: "Daca vei umbla pe caile Mele si daca vei pazi poruncile Mele, vei judeca si Casa Mea si vei priveghea asupra curtilor Mele, si te voi lasa sa intri impreuna cu cei ce sunt aici."
    Inteleg de aici ca pe acela pe care Domnul l-a pus in slujba, El il si sprijineste , netinand in seama acuzatiile de orice fel aduse de parasul lui, si chiar il investeste ca Judecator al Casei .
    Am mai citit ca Ingerul i-a spus ce inseamna lucrurile tainice exprimate in vedenii " Eu am luat cuvantul si i-am zis: "Ce inseamna acesti doi maslini la dreapta sfesnicului si la stanga lui?"
    Am luat a doua oara cuvantul si i-am zis: "Ce inseamna cele doua ramuri de maslin care sunt langa cele doua tevi de aur prin care curge uleiul auriu din el?"
    El mi-a raspuns: "Nu stii ce inseamna?" Eu am zis: "Nu, domnul meu." Si el a zis:
    "Acestia sunt cei doi unsi care stau inaintea Domnului intregului pamant."



    RăspundețiȘtergere
  8. Apostolul Pavel a fost si el investit cu slujba de prooroc . In scrisoarea catre Romani 11 el zice : Intreb, dar: "A lepadat Dumnezeu pe poporul Sau?" Nicidecum! Caci si eu sunt israelit, din samanta lui Avraam, din semintia lui Beniamin....
    V-o spun voua, Neamurilor: "Intrucat sunt apostol al Neamurilor, imi slavesc slujba mea" Pavel a fost nascut in localitatea Tars din Cilicia,si i s-a pus numele Saul , nu in Iudeea , dar este samanta lui Abraham cu numele schimbat in Pavel , dupa ce a fost chemat la pocainta . El a predicat Mesajul Evangheliei tot pe baza de " vedenie ceresca " si a folosit aceleasi simboluri profetice:
    " daca unele din ramuri au fost taiate, si daca tu, care erai dintr-un maslin salbatic, ai fost altoit in locul lor si ai fost facut partas radacinii si grasimii maslinului,
    nu te fali fata de ramuri. Daca te falesti, sa stii ca nu tu tii radacina, ci radacina te tine pe tine.
    Dar vei zice: "Ramurile au fost taiate, ca sa fiu altoit eu."
    Adevarat: au fost taiate din pricina necredintei lor, si tu stai in picioare prin credinta: nu te ingamfa, dar, ci teme-te!
    Caci daca n-a crutat Dumnezeu ramurile firesti, nu te va cruta nici pe tine."
    Doi maslini, unul cu roada buna si unul salbatic, cu ramurile lor , care au fost puse impreuna prin altoire "Fiindca, daca tu, care ai fost taiat dintr-un maslin care din fire era salbatic, ai fost altoit, impotriva firii tale, intr-un maslin bun, cu cat mai mult vor fi altoiti ei, care sunt ramuri firesti, in maslinul lor?
    Fratilor, pentru ca sa nu va socotiti singuri intelepti, nu vreau sa nu stiti taina aceasta: o parte din Israel a cazut intr-o impietrire care va tine pana va intra numarul deplin al Neamurilor.
    Si atunci tot Israelul va fi mantuit, dupa cum este scris: "Izbavitorul va veni din Sion si va indeparta toate nelegiuirile de la Iacov.
    Acesta va fi legamantul pe care-l voi face cu ei, cand le voi sterge pacatele."


    "


    RăspundețiȘtergere
  9. In cap.2 din cartea Faptele apostolilor citim ca la evenimentul Cincizecimii,la coborarea Duhului Sfant," se aflau atunci in Ierusalim iudei, oameni cucernici din toate neamurile care sunt sub cer" si toti au auzit cuvintele lui Petru , galileanul, in intelesul limbilor lor materne,multi fiind convertiti la pocainta si credinta in Isus ca Mantuitor .
    Petru s-a adresat lor "Barbati Israeliti ", nu a spus " Barbati dintre neamuri , sau oameni buni, " si eu cred ca Duhul Sfant stia ce spune , stia cine sunt acei " oameni cucernici " nascuti in strainatate si care au fost atrasi de o forta tainica in acel loc si in ziua aceea !
    de aceea a zis Pavel: " cand va intra "numarul deplin al Neamurilor ATUNCI tot Israelul va fi mantuit "
    Fratele Branham ne-a spus ca rapirea va veni atunci cand noi VOM STI CINE SUNTEM , vom intelege de ce " mai INTAI , Dumnezeu si-a aruncat privirile peste Neamuri, ca sa aleaga din mijlocul lor un popor care sa-I poarte Numele " cum a explicat Petru iudeilor adunati la sfatul apostolilor din Ierusalim, care nu erau de acord cu " altoirea " facuta de Dumnezeu ,si incercau sa puna conditii firesti ale Legii pe care nici ei nu puteau sa le implineasca . Biblia ne spuna ca acei care batjocoreau si ziceau " oamenii acestia sunt plini de must, " erau barbati iudei , care locuiau in Ierusalim , fiindca pe acea vreme, si inca pana in ziua de astazi, Israelitii sunt tot risipiti intre Neamuri , cum a fost proorocit , sunt ramuri de maslin salbatic, totusi MASLIN ,simbolul Israelului . Vedenia lui Zaharia despre cei doi maslini este clarificata .

    RăspundețiȘtergere
  10. Zaharia a mai intrebat iarasi " cine sunt acele doua ramuri de maslin " si i s-a spus ca sunt "doi UNSI care stau inaintea Domnului intregului pamant." (Zah.4:14)
    Apostolul a fost si el invatat de Inger , care i-a aratat aceleasi lucruri ca si lui Zaharia : "
    Voi da celor doi martori ai mei sa proroceasca, imbracati in saci, o mie doua sute saizeci de zile.
    Acestia sunt cei doi maslini si cele doua sfesnice, care stau inaintea Domnului pamantului.
    Partea din Israel despre care Pavel a spus ca este " cazuta in impietrire " sunt iudeii, care l-au rastignit pe Isus ,nascut si El din semintia lui Iuda ,dupa parintii naturali , fiindca " mantuirea vine de la Iudei " Cuvantul Domnului este PRECIS, in permanenta .
    Din citatele de mai sus stim ca cei doi pomi de maslin MARTURISESC pe Isus Hristos, Cuvantul lui Dumnezeu , si ei prin altoire, ( taiati, altoiti si realtoiti , asa cum srie in Romani 11 )sunt Biserica , poporul Israel , a carui Capetenie este Isus Hristos "Si tu, Betleeme, tara lui Iuda, nu esti nicidecum cea mai neinsemnata dintre capeteniile lui Iuda; caci din tine va iesi o Capetenie, care va fi Pastorul poporului Meu Israel." (Mat.2:6)
    El I-a pus totul sub picioare si L-a dat capetenie peste toate lucrurile, Bisericii, (Efes.1:22)
    Si doua ramuri din acesti pomi, Moise si Ilie TISBITUL , au fost unsi sa stea inaintea Domnului pe munte, cand acesta S-a aratat imbracat in slava si a vorbit cu ei , si sunt iarasi trimesi sa faca ultima slujba ,in Ierusalim " Ei au putere sa inchida cerul, ca sa nu cada ploaie in zilele prorociei lor; si au putere sa prefaca apele in sange si sa loveasca pamantul cu orice fel de urgie, ori de cate ori vor voi."
    Moise, nascut in casa, lui Levi casa preotilor Domnului , maslinul bun, si Ilie Tisbitul , unul din locuitorii Galaadului , care apartinea semintiei lui Manase, fiul lui Iosif , nascut din sotie egipteanca fata lui Poti-Fera, preotul lui On.



    RăspundețiȘtergere
  11. Moise si Ilie lucreaza sub stapanirea Duhului Sfant
    Duhul lui Ilie nu este duhul omului care era fricos si se temea de prigoana
    Duhul lui Ilie are putere , investita prin Hristos, ca UNGERE a Duhului Sfant . Ioan Botezatorul a slujit in Duhul si puterea lui Ilie, Duh care a infruntat cu curaj 400 de prooroci pagani si mai tarziu , un rege apostat si o ceata de farisei indraciti ( care aveau de tata pe Diavolul, cum i-a categorisit Isus )
    Ioan Botezatorul a propovaduit Iudeilor
    Israelul dintre Neamuri are si el nevoie de un prooroc investit cu acelasi Duh al lui Ilie, care sa aduca inapoi oile pierdute ale Casei . inapoi la Singurul Dumnezeu . De aceea Domnul l-a pus pe fratele Branham , nascut din tata irlandez care este un popor provenit si el din semintia lui Manase, in dezbatere despre Divinitate cu 3oo de invatatori trinitari ai Neamurilor
    Descoperirea Scripturii este documentata de Istorie
    Scriptura spune ca " Ilie va veni intai ", apoi Isus la poporul Lui dintre Natiuni . Moise si Ilie vor prooroci doar in Ierusalim, timp de trei ani si jumatate, cat vor tinea ultimile urgii peste omenirea pagana , adica Necazul cel mare .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am citit predici ale fratelui Branham, si toti care citesc isi vor aminti ca el a spus ca daca cercetam, vom afla ca in Biblie nu se vorbeste de alti prooroci pe care Dumnezeu sa-i fi trimis si care sa nu fie din Israel . Si daca cineva are credinta ca Fr, Branham este un prooroc al Domnului, trimis de El si nu vorbind din proprie initiativa ,explicatia din comentariile de mai sus are sens .Uite, nici eu nu cred ca Dumnezeu este 3 persoane si nici ca este 3 dumnezei , eu am crezut dintotdeauna , adica de cand m-am pocait, ca Isus si numai El este Dumnezeu , fiindca daca El ar minti in declaratia cine M-a vazut pe Mine a vazut pe Tatal , Biserica l-ar lauda degeaba , tot asa cum daca Branham nu ar fi dovedit ce a spus in fata ascultatorilor, generatia lui l-ar fi " demascat ". Dar eu , cel putin, nu stiu ca vreunul din predicatorii vremii aceleia sau miile de oameni din adunari sa fi spus in sensul si cu cuvintele pe care le folosesc unii din generatia tanara numita exbranhamisti . Sa stii ca am vizionat multe video in aceasta privinta, de cand am aflat de blogurile voastre cu Mesajul si cu Supranaturalul, si tare as dori sa stiu daca undeva mai este vre-o adunare in care sa se intample ceva din cele descrise in acea carte . Eu cred ca as cheltui tot ca sa pot fi martor , in oricare parte a globului as fi anuntat sa merg , nu ca si unul care ar urma un hristos fals, ci mai degraba ca un Anonim , fiindca eu nu agreez vre-o miscare religioasa

      Ștergere
    2. Eu locuiesc in aceeasi casa cu d-l Dascal, sunt si eu din cluj, dar nu sunt interesat asa mult in problemele voastre , care nu pot decat sa ma abata de la tinta mantuirii . Am observat ca dumneavoastra ati spus ca un domn numit Clarence Larkin ar fi vorbit cu mult timp inainte despre temele din apocalipsa , dar eu nu am auzit macar de el in adunarile pe care le-am vizitat . As dori sa scrieti sau sa ne dati o sursa din care sa aflam ce a spus, ca sa putem face comparatie cu ce a plagiat branhamismul , sa vedem care este diferenta . Si as vrea sa stiu si care este gruparea care continua sa sustina acea invatatura , ca la acelea protestante nu am auzit-o pana acum . Va multumesc pentru timpul si spatiul acordat .

      Ștergere
    3. Va multumesc pentru informatii, dar trebuie sa ma ajute cineva sa citesc si cartea aceea . Iomel

      Ștergere
  12. Problema este URMATOAREA (doua puncte)
    Ati auzit ca s-a zis celor din vechime: "Sa nu ucizi; oricine va ucide va cadea sub pedeapsa judecatii."
    Dar Eu va spun ca oricine se manie pe fratele sau va cadea sub pedeapsa judecatii; si oricine va zice fratelui sau: "Prostule!" va cadea sub pedeapsa Soborului; iar oricine-i va zice: "Nebunule!" va cadea sub pedeapsa focului gheenei. (Mat.5:22)
    Daca n-are cineva Duhul lui Hristos, nu este al Lui. (Rom.8:9)

    Aceste versete mi-au fost trimise ieri in email de Lauren Hobbs, si astazi, recitindu-le, mi-au atras atentia la un comentariu anterior, in care cineva spunea----- Original Message -----
    From:Benjamin Connelly
    To: John Adams
    Sent: Saturday, March 30, 2013 2:17 PM
    Subject: Re: Heretic
    Dear Mr Adams, Id just like to say one thing to you, please stop making a fool of yourself by sending silly childish emails. I dont have any idea who you are and I dont particularly care, but all I know is if you are a christian you are seriously misrepresenting yourself and the faith. Stop playing god and go your way!!!! You have been told by me now!!!!
    si parca ar spune la fel si comentariul facut mai sus de Anonimul din 29 martie
    De aceea , eu ma pocaiesc !

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi pare nespus de rau ca m-am lasat atras de duhul polemicii neintelepte, care , in loc sa stopeze blamarea copiilor lui Dumnezeu, a adus o indoita ocara . Domnul sa ne ierte , caci numai la El este totul posibil (pentru cel ce crede )
    mi-e rusine, si nu voi mai aparea pe acest blog !

    RăspundețiȘtergere
  14. Dar acum, ce-am scris, am scris , si voi cauta in continuare sa -mi infranez limba de la aprecieri omenesti, ca sa nu mai poata sa fie aruncata nici o umbra de indoila asupra descoperirii data de Ingerul Domnului, deasupra capului caruia Ioan a vazut LUMINA reflectata in cele sapte culori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ai scris ai scris si ramane. Dar multele intrebari raman fara raspuns (e si asta un raspuns) si cutite ce le-ai infipt raman in spatele sau inima lui Lica. Nu ii iau apararea caci pe o parte e la fel de vinovat ca tine dar nu ai actionat in spiritul fratesc nici cum ai adus subiectele nici cum ai incetat sa le abordezi adica la emailul unui prieten al tau si nu la simtirea Spiritului Sfint.Ca neutru am invatat cîteceva desi uneori nu am reusit sa va inteleg pe niciunul din voi. Pacea Domnului. D. A.

      Ștergere
  15. Raspuns pentru anonim
    Nu sunt intrebari ramase fara raspuns si nici cutite infipte in spate , ci doar lipsa unora de obiectivitate si de curaj de raspundere pentru gandurile exprimate , doar ca " neutru ", care sa fi invatat cate ceva , insa fara sa inteleaga . Nu se poate pretinde invatatura fara a pune mintea la contributie , si nu se poate apela la Duhul Sfant fara a pune si inima la contributie .

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.