vineri, 2 noiembrie 2012

Conversatii de pe blog


Anonim30 august 2012, 17:00 
Lica, prin scrisoarea adresata ,, Pocăința și clarificare la Mesaj '' ,neai aratat noua, celor care inca stam pe MESAJUL OREI,caci tu de fapt ai fost un necredinios toata viata,caci tie nu ti s-a descoperit D-zeu, si pentru ca nu ti s-a descoperit nici nu vei intelege niciodata slujba profetica a lui W.M.B. - acest mesaj cu parere de rau , nu a fost pentru tine , acest mesaj este doar pt mireasa, ori tu descotorosindu-te de de el, nu ai facut altceva decat sa renunti la sangele lui Isus Hristos, caci numai sub mesajul profetic se afla mila, in afara lui exista judecata - si nicia aceasta afirmatie nu voi vei intelege, pt caci ca sa o intelegi e nevoie de o DESCOPERIRE - ori tie nu tia fost dat sa vezi, deci scriind acea oribila scrisoare, tu tiai dat acordul caci ai ales calea spre iad.. D-zeu sa aiba mila de tine lica.


 • Poate ca a facut ceea ce nimeni nu a facut pana acum. Sa aiba curajul sa spuna ceea ce este adevarat. Nu te supara pe mine dar se pare ca esti fanatic si ai facut greseala oribila ridicand "mesajul" deasupra la sangele sfant a lui Isus. Cred ca drumul tau este este cu adevarat gresit.
 • Daca a inlocuit sangele preasfant a Singurului Stapan si Domn Isus Hristos cu branhamismul si-a semnat el condamnarea cu manuta lui.

  Asta stiti cel mai bine. Doar sa judecati si sa condamnati pe oricine nu este de acord cu voi. Asta este semnul ca sunteti deja condamnati chiar voi insiva.

  - WMB nu are nici o slujba profetica. A avut doua daruri profetice. Mila este pentru oricine crede in Jertfa Domnului nu mai perverti adevarul biblic. Am un Mijlocitor, am un Salvator pe care l-am rastignit si totusi m-a iubit si m-a primit. Tu ai un profet care va trimite in iad daca va luati libertatea biblica sa exprimati ceea ce constiinta va dicteaza. Va eticheteaza cu nume negative din biblie daca nu il urmati. Nu vezi ca vaca paște in copac?

  - Nu este nevoie de nici o descoperire ca sa fi salvat. Mai citeste Biblia.

  - Imi poti arata din Biblie slujba lui WMB profetica, in ce a constat ea precum si sa imi arati vreo profetie pe care el adus-o ?

  - Eu cred ca am fost luminat si multumesc Domnului ca m-a ajutat sa inteleg lucrurile.

  - Te pot respecta pentru ca esti branhamist sau la mesaj si iti expui credinta public, dar de ce crezi tu ca eu nu am acelasi drept ca tine sa spun daca nu mai cred sau nu? Prost ati fost invatați. Nu ati devenit mai spirituali prin aderarea la mesaj dimpotriva ati devenit mult mai rai. De 25 de ani vad asta.

  1. Daca ai fi trait in timpul lui Noe si nu credeai mesajul lui erai inecat si ai fi pierit. Asa astazi este un mesaj clar din partea Domnului. Daca nu asculti de mesaj nu poti fi mantuit.
   RăspundeţiŞtergere
  2. daca spui ca nu este nevoie de descoperire atunci Abel cum a putut aduce o jerfa mai buna decat fratele sau?
   RăspundeţiŞtergere
  3. Abel a dus prin credinta prefigurand Mielul, adica pe Isus si acum credinta in EL este cea adevarata. E foarte simpla, fara ritualuri, fara dogme fara alte implicatii umane. Dumnezeu a facut totul foarte simplu. Locul ales de inchinare a lui Dumnezeu este Isus Cristos Domnul si orice inafara de asta este NON SENS.

   Romani 3:22 şi anume, neprihănirea dată de Dumnezeu, care vine prin credinţa în Isus Hristos, pentru toţi şi peste toţi cei ce cred în El. Nu este nicio deosebire.

   Romani 5:1 Deci fiindcă suntem socotiţi neprihăniţi, prin credinţă, avem pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Isus Hristos.

   Galateni 3:22 Dar Scriptura a închis totul sub păcat, pentru ca făgăduinţa să fie dată celor ce cred prin credinţa în Isus Hristos.

   Romani 10:4 Căci Hristos este sfârşitul Legii, pentru ca oricine crede în El să poată căpăta neprihănirea.
   - Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
   - „Oricine crede în El nu va fi dat de ruşine.”
   - „Oricine crede în El nu va umbla in intunerec.” etc

   -Prin credinţă a adus Abel lui Dumnezeu o jertfă mai bună decât Cain. Prin ea a căpătat el mărturia că este neprihănit, căci Dumnezeu a primit darurile lui. Şi prin ea vorbeşte el încă, măcar că este mort.

   Toate exemplele cu Noe si Moise si restul de simboluri din VT se implinesc in Domnul Isus Cristos.

   Greseala voastra, a lui WMB, si a mea a fost, recunosc, este foarte mare atunci cand aducem un exemplu din VT si il aplicam la toti netinand in seama, ignorand catastrofal, Noul Legamant prin Jertfa de la Calvar facut de Domnul cu oamenii. Efectiv parca WMB si noi dictam un al treilea legamant, prin revelatie. Adica revelatia lui. Asta este total nebiblic total impotriva lui Cristos. Exista in India o miscare care spune ca nu harul, nu credinta in Domnul Isus, ci revelatia noului nume a lui Isus din acest timp ne salveaza si acesta este WMB. De aceea cand in pecetea a 7-a a zis ca nu spune mai departe noul nume ascuns in tunete, se refera la paguba. “Sa nu faci paguba.” Zic eu: “Daca spui ca noul nume a lui Isus este Branham oameni se poticnesc si parasesc trezirea. Doar Mireasa va intelege. Aceasta este NUmele de pe Piatra Alba”

   Sa stii ca de fapt daca citesti ATENT, din 63 incoace WMB trece de la Fiul Omului si Ilie la Cristos Branham. In Dumnezeu dezvaluit inaintea noastra, deja SPUNE PE FATA. India are dreptate.

   Fi atent la schita lor:

   WMB - 1. Evanghelist-vindecator-profet; 2. Invatator; 3. Inger-Mesager la Biserica; 4: Profetul Ilie; 5. Ingerul al 7 lea; 6: Fiul Omului; 7: Cristos Branham, Omega, Cel de pe urma. (Apoi a urmat “cine se crede Dumnezeu si pe cine oamenii incep sa il creada Dumnezeu, va fi luat de pe scena.” A murit in ‘65.)

   Sincer imi pare fff rau. Am plans continuu doua saptamani cand am aflat astea plus Norul plus altele ca nu sunt reale. Daca ma cunosti stii ca spun adevarul si ca as fi vrut sa scriu acum CA SUNT REALE. Cu siguranta as fi fost extrem de fericit. Dar nu a fost asa. Trezirea speciala din anii 50, a generat in branhamism si WMB din pacate a alimentat mult asta.

   - Desi lui Petru singur i sa relevat ca Isus este Cristosul Fiul D-zeului celui viu si ceilalti au beneficiat de mantuire si slujire doar ca au auzit un adevar in care au crezut.

   - Este atata de mare lucrarea lui Dumnezeu prin Domnul Isus incat nu mai este nevoie de carje, de revelatii speciale. ISUS ESTE DESTUL DE SPECIAL ! SUFICIENT DE SPECIAL ! NIMENI NU IL POATE EGALA ! NIMENI NU IL POATE INLOCUI ! DACA CREZI IN EL AI VIATA VESNICA !
   DUMNEZEU PE EL L-A DAT ODATA PENTRU TOTDEAUNA ! DACA ITI CURETI CANDELA SI O UMPLI DE ULEI AJUNGI SI IN SLAVA LA RAPIRE. BIBLIA E SIMPLA SI ADEVARATA


   1. Amenintarile care mi-au venit din partea voastra ca urmare a acelei scrisori mie imi arata ca am facut cel mai bun lucru din viata mea ca am luat decizia sa dau lui Dumnezeu, si nu miscarii, deplina dreptate.
    RăspundeţiŞtergere
   2. Mutam discutiile contradictorii despre WMB, mesaj, Nor, Ilie, doctrine, revelatii, etc pe alt blog: http://mesajul.blogspot.ro/
    Voi sterge toate comenturile negative facute de mine sau altii. Daca vreti deci sa va exprimati o puteti face liber, la noul blog. Multumesc.
    RăspundeţiŞtergere
   3. Te ameninta sectanti? Vai de capul lor de specii inumane. Astia is depersonalizati rau tare si rataciti.
    RăspundeţiŞtergere
   4. M-am referit ca India are dreptate cand zice ca a gasit in mesaj invatatura ca WMB autodeclara ca este Cristos Branham, Cel de pe urma, Omega, Dumnezeu in trup din nou etc. Desi initial a respins categorig asa ceva.

    - Eu categoric nu cred in cei care vor sa-l inlocuiasca pe ORIGINALUL MESIA, pe Domnul Isus, indiferent ce demonstratie si stralucire arata.

   5. un frate care te respecta30 octombrie 2012, 22:10
    Frate Lica imi face placere sa iti amintesc ,macar ca stii aceste lucruri,ca exista un grup de credinciosi ,nascuti prin Cuvantul promisiunii din Mal.4:5-6 ,Apoc 10:7,...care au privilegiul sa cunoasca Taina Dumnezeirii ,nu prin meritele si osteneala lor de a afla Aceasta ,ci prin Alegerea lui Dumnezeu.Unde nu este descoperire Divina ,acolo este interpretare.Stim bine ca in imparatia lui Dumnezeu nu se intra printr-o interpretare ci numai prin Revelatia planului voiei Sale.Si orice "descoperire "(interpretare)care nu se aliniaza cu intreg Cuvantul este gresita.Deaceea ,indemn pe oricine vrea sa faca voia lui Dumnezeu sa lase la o parte orice interpretare care nu sta cu Cuvantul si sa ceara de la Domnul Descoperirea Voiei Sale .
    Ştergere
   6. Dragul meu si eu te respect si apreciez spiritul tau placut. Iti raspund pe scurt aici: www.mesajul.blogspot.com
    Te rog tot acolo sa imi rapsunzi. Multumesc.
    Ştergere
   7. Mal 4 si Apoc 10 sunt interpretari si aplicari eronate. Ce nu se aliniaza cu intreg Adevarul este o greseala, aici ai zis adevarul dar asta este valabil si in cazul celor doua promisiuni.
    Mai mult am scris la www.mesajul.blogspot.ro
 • Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
  Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.