duminică, 29 decembrie 2013

Prabusirea branhamismului

Prabusirea branhamismului devine inevitabila. 

Tot mai multe marturii sosesc si sunt postate din toata lumea ca nu doar indivizi, ci si adunari intregi se intorc la Domnul total, de la ideile false si mistice in care au stat mult timp unii chiar si 50 de ani. 


Va dati seama ca daca noi si toti cei ce cautam adevarul despre mesaj am fi gasit ca a fost intradevar asa, mesajul ar fi cunoscut O TREZIRE DE PROPORTII MONDIALE, dar asa, pentru ca e plin de baloane de sapun si nu revelatii cum pretindea, acum cunoaste prabusirea. Nu se poate sustine in fata ADEVARULUI. Fie ca e vorba de intamplari din viata lui Branham, fie de dovezi biblice. Nu se poate sustine. Nu se poate dovedi pe sine. 

Daca rog pe cineva de la mesaj sa imi dovedeasca din PROPRIUL LOR "MESAJ AL OREI" diferite lucruri, ei tac sau incep sa atace la persoana.

Nu e rusinos si dureros sa faci parte dintr-o secta cu idei mistico-fantastice si sa crezi in ceva ce nu poti dovedi nimic atunci cand vine vorba de date exacte, precise, comparatii, date istorice, si mai ales despre invataturile ce contrazic Biblia?

Eu vad ca fiind extrem de grav asta.

Asta e trezirea Miresei? TREZIREA EI DIN ERORILE IN CARE A ZACUT? Sper ca da.

Dragii mei, eu vad ca sunteti disperati ca nu aveti argumente si va legati de oameni si atatati din ascuns, din anonimat, dar stai linistit ca Dumnezeu stie toata viata voastra si fiti sigur ca nu-I place acest mod parsiv ce il aveti voi branhamisti.

Branhamismul se prabuseste deoarece NU ESTE ADEVARUL. Asta nu are de-a face cu Lica, Adi sau alti frati care au vazut adevarul. 
Asta are de-a face cu MILA LUI DUMNEZEU ca va este aratata, sa iesiti din secta lui Branham.

Tot mai multi oameni vad clar atat din Biblie cat si din propriul mesajul a lui Branham ca e fals.

ISUS ESTE CALEA ADEVARUL SI VIATA.

Un adevar este sustinut de el insusi. Nu ar trebui sa fie normal sa trebuiasca sa cautam zile intregi prin mesaj poate, poate, vom gasi ceva sa ne ajute sa demonstram inversul, dupa ce am gasit deja zeci de afirmatii si dovezi iesite din gura lui Branham care ne ajuta sa ne dam seama clar ca nu a cunoscut Scripturile si a facut varza din ele constient sau nu.

Orice alt evanghelist din anii '50 are scrierile, predicile, si poti verifica usor unde a fost, cand a fost, si cati convertiti sau vindecari au avut loc, etc. Nici unul din ei nu a pretins sa fie crezut cu chestii mistico-apocaliptice-fanteziste decat Branham singur.

Vrea cineva sa afle? Cauta simplu si trage propria lui concluzie. Asa trebuie sa fie de simplu si la mesaj.

De ce trebuie sa creada cineva ca Branham a fost in nor la 28 febr 1963 cand era la vanatoare, cand el insusi ne spune ca la 4 martie inca se pregatea sa plece din Houston, TX, catre vanatoare la Tucson, AZ. Norul disparuse de o saptamana aproape dar el fiind in nord la Flagstaff. El a vanat din 6-9 martie, dar nicidecum in locatia unde norul fusese pozat, ci la aproape 400 km distanta de el, langa Tucson.


Luni de zile nu a stiut nimic si nu a zis nimic de nor. Abia dupa ce i-a adus revista Life cineva, a fost atras de cuvintele "un nor misterios" si a inghitit galusca erorii servita de Gene Norman.

Sau daca el a vrut sa creada asa, sa creada domnule, e treaba lui, e dreptul lui, dar el a impus norul ala fals in biserica si l-a numit "cristosul ce i sa aratat in pustiu" si descoperirea Fiului Omului din Luca 17:30. 

E un lucru extrem de grav. Un cristos fals din pustiu este exact ce Domnul spune in Matei 24 SA NU CREDEM SI SA NU URMAM.

Daca tu alegi ce Isus spune, branhamistii te vor critica si batjocorii, daca lasi deoparte Cuvantul si crezi ce zice Branham, ei te vor iubi (sau nu le pasa oricum).

Daca dupa atatea dovezi referitor la mesajul lui Branham si invataturile lui false, inca mai credeti in el, e dreptul vostru, dar acum ati devenit din inselati, inselatori, deoarece stiti ca nu e asa:

nici cu Cele 7 Epoci, 
nici cu Pecetile, 
nici cu norul, 
nici cu Ilie, 
nici cu ingerul din apoc 10:7 
nici cu tainele descoperite, 
nici cu taina D-zeirii, 
nici a botezului, etc
nici cu mii de oameni convertiti, si nici voce audibila in public, la raul Ohio in iunie 1933, practic NIMIC NIMIC NIMIC nu este adevarat, iar ce a fost legat de slujba de vindecare deseori sunt exagerari si la miracole si la numarul de convertiti. la capitolul taine, a preluat de la penticostali "taina" Dumnezeirii lui Isus, botezul in Numele Lui, el fiind pastor penticostal dar mintind mereu ca a fost baptist. 
Ce spune el si ce era de fapt. Era pastor penticostal.

Insusi "Tabernacolul Branham" numindu-se "Tabernacolul Penticostal". 

De ce a ascuns aceste lucruri nu stiu, dar stiu ca nu te poti baza pe ce spune el mai departe deoarece toata viata, afirmatiile, lucrarile, sunt bazate pe informatii contradictorii majore si haotice, dar mai ales multe sunt nebiblice.

STIIND ACUM ACESTE LUCRURI SI TOTUSI LE PREDICATI SI INVATATI SI LE APARATI, SUNTETI VINOVATI DE RASPANDIREA DE MINCIUNA. 

Sunteti in mare pericol dragi frati. Nu va jucati cu asa ceva. 

Secta asta nu este ce pretinde. Profetul Branham nu este Ilie, nu este inger, nu este Dumnezeu, nu a descoperit NIMIC. Cand vedeti clar adevarul, de ce inca mintiti impotriva lui? De frica? De groaza?

Sunteti in pericolul de a deveni invatatori falsi care apara si raspandesc minciunile unui profet haotic, confuz si contradictoriu.

Domnul nu tine seama de vremurile de nestiinta. Ne putem pocai acum.

Folositi-va va rog timpul, Biblia, si mesajele lui Branham si sa le comparati si sa nu va fie frica sa urmati ADEVARUL PUR 100% care este Cuvantul lui Dumnezeu din Sfinta Scriptura. In dragostea lui Dumnezeu nu exista teroare psihica si frica. Mai ales ca sunteti in cautarea adevarului. Dimpotriva El va porunceste sa cercetati.


Nu sunteti datori lui Branham si plagiatelor lui CU NIMIC. Branham nu a facut nimic pentru voi. Branham nu este mantuitor, nu este salvator, nu este zeu, nu este Dumnezeu, nu este inger, nu este Ilie, el este in mormant si nu va poate face nici un bine si nici un rau. 

Nu va comportati ca si copiii necrescuti mental. 

Nu Dumnezeu va cere sa urmati tot haosul si falsurile si minciunile dovedite a lui Branham iesite din gura lui proprie!


(Daca la inceputul slujbei sale s-a rugat pentru cei bolnavi si i-a ajutat, macar faceti si voi la fel cu oamenii din generatia voastra pe masura credintei voastre. La ce va ajuta, si pe cine ajuta, ca acum 60 de ani un om in America, se ruga pentru altii cand voi stai degeaba de 30 de ani?)

Voi datorati slujirea pentru Isus caci, ISUS A MURIT PENTRU VOI, VIATA VOASTRA ESTE A LUI DOMNUL ISUS NU A UNUI PROFET HAOTIC care azi zice una, maine alta ruinand vietile oamenilor care l-au urmat orbeste. 

Asa este branhamismul in viziunea mea. Crapa. Curand se prabuseste.

Iar cand acestia l-au intrebat de ce e asa, el a predicat rapid: "Trei feluri de credinciosi" ca sa se scoata si sa marginalizeze si jigneasca sufletele ranite.
Dar faceti ce vreti fratilor, e dreptul vostru sa alegeti, dar sa stiti ca multi frati in alte tari si eu aici, altul in Belgia, altul in alta parte, multi altii, ne-am dedicat mult din timp ca sa va ajutam, nu ca sa va jignim. 

Impartasim o alta opinie despre cineva care a pretins ca e ABSOLUT. E dreptul nostru divin sa facem asta. E dreptul vostru sa il cercetati pe ingerul care pretinde asa ceva !

Ar fi trebuit sa apreciati initiativa asta.

Daca unii va comportati ca si niste huligani si tarani fara minim de bun simt uman si spiritual, e responsabilitatea voastra.

ACUM STITI ! ACUM VEDETI ! ACUM PUTETI DECIDE !



  • Ioan 9:41 "Dacă aţi fi orbi”, le-a răspuns Isus, „n-aţi avea păcat; dar acum ziceţi: „Vedem.” Tocmai de aceea, păcatul vostru rămâne."

Multumesc Domnului si pentru tehnologie si internet, ca putem afla din istorie si mai ales din insasi "mesajul orei" tot ce dorim sa aflam, asa ca nu mai avem scuze, fratilor. Acum vedeti. 


Va rog administrati corect si cu seriozitate faptul ca ati aflat atatea.

Ma rog zi de zi pentru voi toti sa primiti gandul lui Cristos.

Shalom.

16 comentarii:

  1. Was WMB claiming to be Elijah and God?

    62-1230E IS.THIS.THE.SIGN.OF.THE.END.SIR_ JEFFERSONVILLE.IN V-2 N-11 SUNDAY

    289 Now watch. There is a lot of Truth lost out there, (why?) where others compromised on Truth. But this seventh angel don't compromise on nothing. He gathers up all the loose ends, gathers them all up. And at his sounding, "All the mystery of God should be finished." Oh! God, send him. All of the hidden mysteries was finished when, he, It was revealed to him. By what? If these are hidden mysteries, the man will have to be a prophet. And didn't we just get through and see that the prophet, that would come in the last age, would be that great Elijah that we been looking for? [Congregation says, "Amen."--Ed.] (AICI PUNE ADUNAREA SA ASTEPTE PE MARELE PROFET ILIE)
    Because, these mysteries that's hid, through the theologians, will have to be revealed; to God.
    And the Word comes only to the prophet. ["Amen."] And we know it. (AICI SE PUNE PE SINE DESCOPERITOR DE TAINE PE CAND COLO EL PLAGIASE DEJA CELE 7 EPOCI)
    He will be the second Elijah, as promised. Oh, my! (AICI SE PUNE PE SINE AL DOILEA SI MARELE PROFET ILIE, luand locul adevaratului Ilie care vine la Israel si care e al doilea dupa ce primul a fost Ioan Botezatorul iar un al treilea NU EXISTA IN BIBLIE.)
    The Message he--he'll bring will be the mysteries, all, all these things. Notice he said ," revealed;TO GOD...TO THE PROPHET." (AICI SE PUNE PE SINE ca Dumnezeu) No wonder people like Sothmann believed this.

    Nu e de mirare ca oameni cand vad aceste lucruri ies de la mesaj. Prabusirea branhamismului nu e de teminata de Lica si altii ci de insusi valoarea adevarului in fata caruia mesajul branhamist nu poate rezista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Precum ai scris in ultima fraza .... " nu e de terminata de Lica, si ar trebui sa stiti ca nici macar nu este de inceputa de el, fiindca el doar face incercari disperate de destabilizare , lovind in TEMELIA pusa de apostolul Pavel, care a fost cel care a vorbit intai despre " amagirea " Evei si despre cei alesi ca sa formeze "casa lui Dumnezeu ". " Templul Duhului Sfant " si "Trupul Lui " Eu zic : Nu este deloc o rusine pentru cineva sa se poata identifica " pietre vii " in NOUA ZIDIRE !
      Rusine sa fie doar celor care arunca noroi pe lucrurile sfinte !

      Ștergere
    2. Cred ca mai ai de citit biblia pentru ca dupa cum se vede nu prea ai pus mana pe ea. Unde gasesti tu ca Pavel vorbeste despre amagirea Evei in modul cum o face Branham? Nu incalciti lucrurile din biblie dupa bunul vostru plac, pentru ca o sa raspundeti de asta.Doar cuvantul lui D-zeu este sfint nu si povestile unor asa zisi profeti.

      Ștergere
    3. Unde Pavel a vestit un Ilie la neamuri?
      Unde Pavel a vestit ingerul al 7-lea la neamuri ca om?
      Unde Pavel vesteste 7 Epoci? 7 Peceti? Dar nor de fum ca fiind cristos?
      Dar ura fata de dregatorii?
      Dar ura fata de altii care sunt diferiti? Dar ura fata de "evanghelia sociala" pentru cei nevoiasi, etc?

      Care lucruri sfinte frate draga? Cine a batjocorit lucruri sfinte?

      Minciunile din mesaj nu sunt lucruri sfinte.

      Norul de fum nu e lucru sfant. Haosul si confuziile produse de Branham prin invataturile cu privire la casatorie divort si recasatorire, nu e lucru sfant.

      Invataturi bazate pe numerologie, astrologie, piramidologie, nu e un lucru sfant.

      Doctrina kabala despre samanta sarpelui preluat de Branham, nu e un lucru sfant.

      Plagiaturile si invataturile gresite preluate de la altii nu sunt lucruri sfinte.

      Ca a spus ca poti fi mason nu e un lucru sfant.

      Sa minti ca ai avut mii de oameni si sute si mii de botezati la raul Ohio in 1933, nu e un lucru sfant.

      Sa minti ca ai fost in acel nor la 28 febr 1963 cand tu stii bine unde ai fost, nu e un lucru sfant.

      Sa te dai mare ca esti Ilie, Inger, Dumnezeu in trup din nou pe pamant, nu e un lucru sfant.

      Sa faci scroafe si galeti de gunoi pe femei, ca predicator, nu e un lucru sfant.

      Mai bine nu vorbi daca nu poti dovedi ca noi am aruncat noroi pe ceva sfant.

      Nelu dascal a aruncat odata, intr-un comentariu, cu noroi, urat de tot, cand a zis ceva de sangele lui Isus si apoi ne-a murdarit pe noi, ca si cum el folosea sangele lui Isus ca sa ne improaste cu noroi. Nici nu a mai raspuns la ce i-am zis dupa acel comentariu urat ce l-a facut. Am realizat ca e bolnav de atat intoxicare branhamista otravita.

      Ma rog pentru el si pentru voi ceilalti.

      Ștergere
    4. Aici leaga prima data, daca observati la inceput, pe ingerul al 7-lea din apoc 10:7 si pe profetul Ilie din Maleahi 4:5,6 ca fiind unul si acelasi.

      Apoi in COD cand este intrebat daca e unul si acelasi el raspunde ca da, probabil cel ce a intrebat de aici a luat afirmatia lui Branham despre acest lucru.

      Apostolul Pavel nu a predicat asa ceva si Biblia nu leaga asa lucrurile, IGNORANTA URIASA A LUI BRANHAM este ca nu citeste corect apoc 10:7 SI PIERDE SENSUL ACESTEIA.

      DAR MAI GRAV E CA NU VEDE CA ACOLO NU EXISTA PREZENT IN ACTIUNE ACEL INGER 7 ci doar este anuntat ca vine si el vine in apoc 11:15 implinind astfel clar de tot, preanuntarea lui mai dinainte din apoc 10:7.

      Si mai grav decat toate e ca IMPUNE ADUNARI SI CRESTINILOR SA CREADA ACESTE BALIVERNE NEBIBLICE.

      Obliga, tipa, urla, predica chiar "ACUZATIA" ca oamenii sa fie manipulati emotinal si infricati sa creada aceste lucruri nebiblice !

      Ștergere
  2. ce nesimtire la Branham iata: "Because, these mysteries that's hid, through the theologians, will have to be revealed; to God. " Asa deci dupa ce el copiaza cele sapte epoci de la Clarence Larkin, care era un teolog, si alte lucruri de la alti teologi sau reformatori, adventisti, samd. spune cu nerusinare ca acelora le-a fost ascunse acele lucruri dar descoperite lui insusi. nu ma mir ca prietenii l-au parasit datorita invataturilor lui. Ei stiau ca debiteaza prostii de neimaginat.Sa va fie rusine mai branhamistilor daca nu veti cerceta si nu veti da dreptate adevarului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Observatie perfecta !

      Cum a putut sa spuna ca a fost ascuns de teologi, cand chiar el de la ei a furat mare parte din invataturile lui, mai ales Cele 7 Epoci???

      Iti trebuie tupeu nu gluma sa faci asa ceva.

      Sau efectiv era ORB SI NU VEDEA CE PROSTII FACE!

      Tot in predica "Sir is this the time", zice ca daca cumva nu e adevarat ce spune. legat de ingerul al 7 lea si restul contextului din apoc 10, sa IL NUMIM "IGNORANT" caci el nu vrea sa ne duca in eroare, ceva de genul asta zice.

      Deci Branham are dreptate aici: ESTE UN IGNORANT IN SENSUL ADEVARAT AL CUVANTULUI IGNORANT.

      Ștergere
  3. Va rog ceva. Pe toti.

    ARATATI-MI IN CE GRUPARE, SECTA, MISCARE DIN LUMEA ASTA EXISTA ATATA HAOS SI IPOCRIZIE PRECUM ESTE la Branham si mesajul lui.

    - Aratati-mi liderul vreunei treziri, reforme sau ceva de genul asta care si-a calcat atat de mult in picioare propriile afirmatii si care sa tipe ca Dumnezeu i-a zis si prima data un lucru si a doua oara dar opusul primei dati. NU EXISTA asa ceva.

    De ex. martorii lui Iehova ce crede unul la Polul nord, este in armonie cu un african din desertul Sahara. De ce?

    - Pentru ca cine a scris ce le-a scris a fost echilibrat mental.

    Nu sunt de acord in anumite invataturi ce le au altii, dar macar ei sunt coerenti si loiali propriilor afirmatii. Ei nu o sucesc ca la Ploiesti dupa cum ploua, asa cum Branham a facut.

    Am si o simpla intrebare. In final ce anume va face sa credeti mesajul daca vedeti ca aproape NIMIC din mesajul orei nu este asa cum se spune.

    V-au amagit semnele si minunile precis, caci restul este catastrofa.

    Alta explicatie nu exista pentru ca voi credeti in atata eroare si minciuna.

    Daca continuati sa invatati doctrina cu 5 Ilie si Branham al 4-lea, voi mintiti.
    Daca ziceti ca el e ingerul prezent in apoc 10:7, cand acolo nu exista prezent nici un inger, voi mintiti !
    Daca spuneti ca el a descoperit botezul biblic si D-zeirea, babilonul, antihristul, etc VOI MINTITI.
    Daca spuneti ca el a descoperit Cele 7 Epoci, 7 Peceti, taine, etc. VOI MINTITI.
    Daca spuneti ca el a fost pastor baptist VOI MINTITI.
    Daca spuneti ca in 28 februarie 1963 a fost la Flagstaff in norul acela, VOI MINTITI.
    Daca spuneti ca el ca la Ohio in 1933 s-au botezat 5000 care au vazut lumina si auzit vocea VOI MINTITI.

    Lista minciunilor este nesfarsita...eu am suferit enorm cand am aflat astea toate.

    E greu stiu, dar analizand la rece, obiectiv, ORICE SPUNETI DIN MESAJ (afara de rugaciunea pentru bolnavi ce o facea si vedenii) voi MINTITI.

    - E dreptul vostru sa credeti ce vreti dar nu uitati un lucru:
    Duhul Adevarului NU MINTE.

    RăspundețiȘtergere
  4. pretentiile noastre si ale voastre sa ramana de minciuna in fata oricui, dar nu uitati ca si lucrarea noastra si a voastra trebuie sa reziste LA FOC . Desigur, VOM VEDEA ce se va alege din zidirea fiecaruia , a cui va sta si a cui se va prabusi . Voi sariti acum, intocmai ca si Crin Antonescu la alegerile prezidentiale pe baza de sondajelor voastre de opinie, dar daca Domnul v-ar deschide ochii, si voua, GHEHAZILOR, ati vedea ca cei care sunt cu noi sunt mai multi decat voi, cei ce sunteti impotriva noastra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine totusi ca nu facem concurs, altfel ati fi castigat. Din pacate nu e concurs si ramane in picioare doar cuvantul. Ca la voi sunt mai multi asta nu incalzeste pe nimeni, penticostalii au mai multi decat voi si asta nu inseamna nimic, nu? Poate ar trebui sa revizuim criterile pe care ne bazam cand vorbim de cuvantul D-lui.

      Ștergere
    2. Un lucru este sigur:Cand oamenii asculta orbeste de un om si de invataturile lui fara sa cerceteze ce sustine acesta asta se numeste idolatrie.

      Ap Pavel a spus ca D-zeu a pregatit dinainte faptele bune in care sa umblam,Iacov explica ca credinta fara fapte este moarta apoi Isus Hristos ne spune ca daca sarea isi pierde puterea de a sara ,cum ii vom da inapoi puterea de a sara?,....toate aceste lucruri sunt impotriva mesajului lui WMB care nu indeamna la o traire dupa cuvintele de mai sus ci instiga la ura,separatism si credinta oarba ca in bezna Evului Mediu....

      Si insasi roadele Duhului Sfant sunt opuse mentalitatii care predomina in branhamism,frankism...si acesta din urma nu este decat o copie naiva care sa transformat intr-o secta agresiva care judeca pe alti oameni care nu pot accepta lucruri fara dovezi,la care ei nu au fost martori....Toti acestia se opun defapt simplitatii Evangheliei Domnului Isus Hristos.

      Alearga dupa naluci si mistica fantasmagorica...

      Stiit ca chiar si Biblia condamna foarte sever credinta intr-un om, fara dovezi?

      Asa vorbeste Domnul: "Blestemat sa fie omul care se increde in om, care se sprijina pe un muritor si isi abate inima de la Domnul! Ieremia 17.

      Sa fiti iubiti si sa redescoperiti iubirea divina revarsata la Golgota...

      Ștergere
  5. Lica in poza in limba engleza mai este o minciuna si confuzie marca Branham si anume ca el a zis ca acel om ingerul ce a venit la el mai il vazuse la botez la raul Ohio dar de fapt cand el a fost intrebat ce a fost acolo la botez ela zis mai intai ca 'NU STIU' deoarece el a auzit prorocia aia cu 'Asa cum Ioan botezatorul a fost trimis si tu esti trimis..... ' mai tarziu si de acolo incolo a inventat insarcinarea de la raul ohio din 1933.Ati inteles ce vreau sa zic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. Da, da, eu am inteles. E foarte clar si foarte buna observatia ta.

      Am scris si eu undeva prin blog despre asta.

      Dupa ce a auzit profetia de la sora Anna Schrader in anii 50 cu acele cuvinte 'Asa cum Ioan botezatorul a fost trimis si tu si alti evanghelisti sunteti trimisi... ' a plasat-o inapoi in anii 33 scotand din profetie "si alti evanghelisti" lasandu-se doar pe sine.

      Din anul 1933 pana in 1951-52 cam asa, deci 20 de ani, Branham NU A STIUT SI NU A ZIS NIMIC DESPRE cuvintele acestei profetii ca ar fi fost la raul Ohio atunci cand in "marea trezire" a botezat 14 oameni nu 500, nu 1000 nu 5000.

      Doar el singur a spus oamenilor ca a vazut ceva in 1933 si cand acestia l-au intrebat ce este el a raspuns: Nu stiu.

      Ștergere
  6. Lica, esti pocait, da sau nu ? te intreaba Tatar Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt pocait in sensul-sectant, adica nu apartin la nici un cult, miscare, nu cred in idei inguste mediocre, naive antisociale, dar cred in principiile evangheliei.
      Mi-ar place sa fiu membru intr-o comunitate, in prezent sunt "hoinar", in cautare.

      Ștergere
    2. Sunt crestin da, nu sunt la mesaj dar caut o adunare unde sa gasesc o comunitate sanatoasa si matura. Am nevoie de asta.
      Tu esti crestin? Esti la mesaj?
      Esti Tatar Ioan cel pe care il cunosc de acum apr. 20 de ani ?

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.