duminică, 8 noiembrie 2015

Gardienii lui Branham


Reiau ideea din articolul precedent si o dezvolt putin pe scurt.

Se stie ca predicatorii de la mesaj dau, timp de ani de zile, exemple si o identificare atat de rea in predicile lor, incat nimeni de la mesaj nu are curajul sa iasa, sa se indoiasca, sa puna intrebari, deoarece nimeni nu vrea sa devina, cum ei zic, Core, Datan, Abiram, Iuda Iscarioteanul. (Cele 4 sperietori de ciori ale lui Branham si adeptii lui. Cele 4 fapturi moarte a lui Branham cu care manipuleaza adunarea.)" Acesti lideri cand fac asa ceva in mod intentionat sunt niste lasi si sunt o scarba in fata intregului Cer, pamant si univers. Asta este opinia mea.

Frica si amenintarea, nu iubirea si adevarul, este modul in care ei tin oamenii la mesaj si le folosesc ca argument impotriva celor care pleaca.

Dar daca cititi in Biblie despre acele 4 personaje negative si intreg contextul, nu au nici o legatura cu faptul ca un crestin simplu, salvat prin Cruce deja, un om normal, descopera multe falsuri in propriul grup religios si decide, bazat pe Cuvant, pe constiinta si pe dreptul lui de a decide singur propria lui viata si pleaca mai ales daca acolo tot ce a vazut a fost ura minciuna si ipocrizie.

Este o rautate diabolica a celor de la mesaj sa aplice versete negative unor oameni care decid ca nu e locul lor intr-o secta falsa, care este si atat de slaba, incat nu isi poate dovedi invatatura de baza in care crede.

Gandindu-ma la acestea vad ceva foarte important. Luati-o metaforic si spiritual va rog.

De fapt cele 4 fapturi moarte ale lui Branham, sunt cei 4 gardieni, 4 bodyguarzi, cu care isi apara mesajul: Core, Datan, Abiram si Iuda Iscarioteanul, deoarece pe ei ii folosesc mereu in argumentele lor in a tine oamenii la mesaj si nicidecum nu folosesc cele 4 Fapturi Vii care au, sau care reprezinta: Adevarul, Sacrificiul, Intelepciunea si Inaltimea Spirituala.

Realizeaza cineva gravitatea lucrurilor acestea? 

Simt puterea lui Dumnezeu peste mine!

Branham, Frank si alti lideri folosesc ca aparatori, ca si gardieni ai mesajului, cele 4 fapturi moarte, Core, Datan, Abiram si Iuda Iscarioteanul ca instrumente de blocare, de intimidare, de justificare, de teroare psihica si amenintare subliminala la nivel constient si subconstient, asupra subiectilor, urmasilor mesajului, si asupra asa zisei "mireasa" si ex mesaj. 

Am scris multor lideri, pastori, predicatori din Romania si din SUA, din Europa, lui Frank, Blewett, Peary Green, predicatorilor, pastorilor cu care ma stiam din conferinte NICI UNUL NU MI-A DAT RASPUNS LA ERORILE LUI BRANHAM, GRAVE, DIN CUVANT, SI FALSURI, SI RAPOARTE DE VINDECARI SI INVIERI DIN MORTI FALSE, ETC ETC ETC.

 Am peste 12500 de comentarii pe acest blog dar nicaieri, dar nicaieri urmasii mesajului nu au aparat Mesajul folosind sa zic asa, Fapturile Vii, adevarul si argumente biblice si istorice, ca sa apere mesajul. Niciodata, niciodata. Asta spune totul, despre ce cred ei cu adevarat. Lupta este castigata nu de mine CI DE CEVA SUPERIOR MIE ADICA ADEVARUL!

"Gardieni" astia 4, Core, Datan, Abiram, Iuda Iscarioteanul l-au inspirat mereu pe Branham, pe Frank, pe Mera Romulus, si pe cam toti liderii de la mesaj, la tunete, la Norul, la Branham Cristos, la Cortul, atunci cand cineva i-a rugat sa le spuna ceva cu privire la pretentii imaginare. Ei imediat i-au atacat! Asa ceva nu e corect, nu e caracterul lui Cristos, Domnul Slavei. 

Nu e o critica personala aici, este o analiza asupra actiunilor unor lideri in contextul subiectului discutat.

Cand ceva nu le iasa, acestia ii fac si pe cei de la mesaj ca fiind cei 4 negativi. Dar stai, ei intre ei, chiar fiind la mesaj, ei folosesc, impotriva lor insisi, aceasta arma straina Evangheliei si copiilor lui Dumnezeu. Etichetarea negativa, murdarirea altora, intimidarea, amenintarea subtila. Mera Romulus e expert in aceasta.

Ucenicii lui Isus sunt cunoscuti ca au dragoste unii pentru altii dupa invatatura Domnului. Dar urmasii lui Branham se dispretuiesc si urasc in mare parte si la fel si pe altii. 

Liderii de la mesaj folosesc puterea de intimidare a acestor personaje rele si negative pentru a-si apara credinta!!!!! 

E chiar rusinos asa ceva. E jenant.  E penibil.

Si eu, ca altii ca voi, am facut in viata lucruri de care nu sunt mandru si mi-a fost rusine cand am gresit, dar a fost ceva personal, greseala mea personala, nu e legat de credinta, de Cuvant, de suflet. 

Dar tu sa ajungi in halul asta incat sa aperi credinta ta, religia ta, crezul tau, cum sa ii mai zic, murdarind pe altii cu ceva care nu are nici o singura legatura cu subiectul principal, este foarte probabil ca tu esti un posedat si obsedat de rau, de ura si minciuna. 

Te intreb de la om la om. De ce ai face asta? Esti om. Esti crestin. ce anume din aceste doua calitati te fac atat de posedat de rau si ura? De ce sa ataci pe cineva cu jigniri cand ai putea sa ii dovedesti in 5 minute ca mesajul e corect? Dar asta e problema voastra grava.

De ce faci asta unor oameni care au dreptul si libertatea de la Dumnezeu, de a decide sa paraseasca secta in care esti tu? 

Iti explic eu ce ti se intampla si tu nu stii: Tu vrei sa controlezi viata altora si sa negi libertatea si mantuirea pe care o poate avea oricine prin Domnul Isus si Jertfa Lui, FARA APROBAREA LUI BRANHAM, FRANK sau altii sau aderarea la mesaj.

Pe internet, bloguri, Facebook, youtube, pe predicile lor online postate ca si cele de la Tabernacolul Arad, pe siteurile celor care urmeaza mesajul din toate tarile Pamantului, cand e vorba de acest subiect, pur si simplu ei doar acuza, critica si injosesc pe cei care "au indraznit" sa puna mesajul lui Branham sub semnul intrebari. 

Ei folosesc toti, dar toti, aceeasi reteta de intimidare, folosita cu succes de catre Branham, Frank si alti lideri: comparatia cu Core, Datan, Abiram, Iuda Iscarioteanul. Vi se pare normal asa ceva? O miscare care pretinde ca e Mireasa sa nu s epoata apara cu argumente ci cu ajutorul lui Core, Datan, Abiram, Iuda Iscarioteanul? Pe bune? Acestia patru sunt aparatorii vostrii? Pfffoai de mine cat de slabi sunteti fratilor, daca trebuie sa va refugiati la adapostul celor patru fapturi moarte pe nume Core, Datan, Abiram, Iuda Iscarioteanul. Nu cred ca va dati seama, dar poate peste ani de zile veti primi intelegerea la ce scriu aici, inspirat de puterea celor 4 Fapturi Vii.

Asta este lucrarea Duhului Sfant din "Mireasa" sau sunt ambitiile egoiste ale lor? 

Ascultati dragi frati. Cu cat realitatea in viata lor este mai grava cu atat isi proiecteaza o inchipuire mai "glorioasa" personala, adica "Mireasa", pentru a-si ascunde goliciunea si dezastrul interior personal. Ei folosesc darul lui Dumnezeu, imaginatia, prin proiectia negativa a lui Branham si astfel ea devine din imaginatie, o inchipuire bolnava ce mascheaza grave erori. Si pentru a le justifica, au o nevoie disperata de a "murdari" pe cei care nu sunt in universul lor, tocmai pentru a justifica prezenta lor acolo unde sunt in prezent. E grav. E foarte grav, dupa parerea mea.

Ei nu iau un subiect la care noi, sa zic ca ne-am dovedit "necredinciosi", de pilda cel cu profetul Ilie-Branham. Iar din Biblie ei sa arate adunarii lor versetele care dovedesc ca ei au dreptate iar apoi sa le posteze pe un site, un blog, pe Facebook sa vedem si noi, sa discutam si in acel caz noi sa cedam, recunoscand greseala neputand nega adevarul clar. Dar nici vorba de asa ceva. Ei nu stiu asa ceva. Niste incuiati ca ei nu exista nicaieri. Iertati-ma nu vreau sa va jignesc ci sa va trezesc. 

Dupa 35 de ani de mesaj ei nu stiu ce este o aceea o dezbatere, un dialog, o confruntare sanatoasa, amicala, biblica asupra unui subiect controversat. 

Ei percep emotional rau, negativ, orice este impotriva ideilor lor. Nu au nevoie sa auda ca pot dezbate un subiect si ca pot evolua si invata mai multe decat stiau. In mod total gresit ei considera un afront personal totul. 

Se autojignesc personal si apoi spun ca altii i-au jignit si ca sunt batjocoritori si ca sunt Core, Datan etc. Dar chiar ei sunt aceia care jignesc pe cei diferiti de ei. Chiar ei sunt rebeli ca si Core Datan. Ei au lepadat Cuvantul pentru a apara minciunile unui autointitulat profet. Chiar ei acuza, eticheteaza si murdaresc totul in jurul lor daca ceilalti nu sunt de acord cu ei dar tot ei fac cumva sa para victime. 

Asta este cea mai primitiva si infantila modalitate de gandire. IN-FA-N-TI-LA.

Am ascultat o inregistrare a unui pastor destul de renumit in Romania. Ei spun, cam toti, aceeasi poveste imbecila cam in acelasi stil: 

"Unii care au crezut mesajul, au plecat dintre noi...bla bla bla...ei nu au fost predestinati...bla bla bla...dar noi fratilor credem ca suntem Mireasa (adunarea spune AAAmin.) si credem ca avem un profet in aceasta generatie (adunarea spune AAAmin) si credem ...bla bla bla...dar unii...uite ce spune Biblia fratilor, NU EU, (aici ridica tonul) CI BIBLIA...unii au parasit dreapta credinta...ei sunt serpi, amagiti de sarpe ca Eva sa nu creada mesajul profetului nostru scump dovedit (aici se preface ca ii vine sa planga) ei sunt ca si Core, Datan, Iuda (aici striga din nou)." 

Adunarea este gata manipulata, si cu Biblia in fata, ei nu pot nega nimic, deoarece nu cunosc modul inselator si distorsionat in care manipulatorii se manifesta. Acei oameni pretiosi si scumpi, sinceri cautatori, din adunare nu au nici o sansa sa afle ce se intampla cu adevarat.

M-a contactat recent Ex-Message Brasil, pe Facebook. Si Brazilia se trezeste, si ei dau de acelasi tipar clasic. 

In loc sa li se raspunda cu Biblia, cum am mai zis, in spirit de dezbatere a unui subiect, cu dragoste, cu interes pentru adevar, cu argumente, in pace si pasiune pentru Cuvant, si ei sunt mereu atacati si injositi de catre branhamisti si frankisti, fiind numiti Core, Datan, Abiram, Iuda Iscarioteanul. Dar si ei ca noi, nu se sperie de cele 4 sperietori de ciori ale lui Branham si urmasii lui.

Este evident ca asta este singura arma a branhamistilor. Este singura sansa a celor de la mesaj sa isi "apere" mesajul fals. Nu au nimic. Nu au absolut nimic.

Apeleaza doar la "fapturi moarte" negative pentru a "salva" ce mai poate fi salvat. Ce e asta frate?

NU AU ARGUMENTE BIBLICE! Nu au dovezi. Nu stiu in ce cred. Accepta benevol sa creada in lucruri ce nu sunt biblice si ei stiu ca nu sunt biblice. 

Au dovezi ca Branham minte si ei continua sa promoveze minciuna folosind minciuna de bunavoie. 

Ei lupta pana la moarte in fanatismul si ratacirea lor apeland, nu la Duhul Adevarului, ci la 4 fapturi moarte Core, Datan, Abiram, Iuda Iscarioteanul, cu care incearca sa ne intimideze pe noi pentru simplul motiv ca am descoperit minciunile si manipularea din mesajul lui Branham.






















                                                                                                        Isus foloseste 4 Fapturi Vii, Leul-adevarul, bivolul-sacrificiul, omul-intelepciunea si vulturul-inaltimea spirituala sa apere mesajul Evangheliei mantuirii noastre. (asa e in parte interpretarea lui Larkin despre Fapturile Vii din Apoc. si o accept partial mai ales ca metafora, ca exemplu, nu ca dogma.)

Urmasii mesajului nu au acces spiritual la cele 4 Fapturi Vii, 
adevarul, 
sacrificiul, 
intelepciunea si 
inaltimea spirituala, ca sa apere mesajul deoarece ele nu apara minciuna lor, nu confirma mesajul lui Branham deoarece Ele nu mint. Nici Dumnezeu nu minte. Isus nici El nu minte. Biblia la fel nu minte. Cuvantul Lui nu minte. 

Cine minte atunci, cine minte? 

De aceea, ei folosesc singurul acces pe care il au la indemana in lumea spirituala: la fapturile moarte. Gardienii lor. Etichetarea negativa a altora pentru a-i intimida, despre asta vorbesc. De fapt tot ce au aruncat pe noi, a fost mereu la ei. 

Ca si cand eram copii, zicem si acum: "CINE ZICE, ALA E."

Adi, Abel, fratilor, avem acces liber la Fapturile Vii de aceea am reusit sa discernem lucrurile. Nu este intelepciunea noastra. A fost harul Sau.

Ele ne livreaza si ne inspira ceea ce ele reprezinta: adevarul, sacrificiul, intelepciunea si inaltimea spirituala. Ia priviti in urma voastra in viata si veti vedea toate 4 lucrand in noi. La mine boul a lucrat mai mult. :))

Ma simt bine fratilor, atat de bine de parca chiar am avut o revelatie :))). Am patruns in locurile in care l-am vazut pe satana ascuns intre stele si l-am dat jos! Aleluiah! Nu ma mir ca mi-a luat tot. Dumnezeu a permis ca el sa imi ia tot, cu exceptia CREDINTEI IN CRISTOS! Hei, hei, hei!

Inspiratia lor, ne-au adus in armonie cu slujirea lor. Ele se inchinau numai Lui, nu lui dumnezeu din Branham si lui cristos Branham, etc. NU. Doar Lui Dumnezeu singur.

 "....aceste fapturi vii aduceau slava, cinste si multumiri Celui ce sedea pe scaunul de domnie si care este viu in vecii vecilor..."

Acolo nu era Branham. Era Domnul. Nu domnul Branham, nu domnul Coleman, nu domnul Frank, nici un alt domn ci doar Domnul Isus. Glorie! Chiar cred ca as putea sa predic acum frate. De ani de zile nu am simtit Prezenta lui Dumnezeu, atat de intens.

Ele nu se inchina lui Branham, sau sa faca nu stiu ce chestii copilaresti aiurea ca cei care urmeaza mesajul.

Asa ca este incredibil ce se intampla dincolo de aparente si cu noi si la acest mesaj a lui Branham. 

Va este frica de faptul ca liderii de la mesaj "vor elibera pe cei 4 gardieni a lui Branham" dupa voi si va va afecta?
 (Abel, cum ai zis tu, unii chiar se tem ca ceva rau li se va intampla, sa stii.) 

Spuneti-le cu respect, sa va raspunda concret la intrebari, nu sa va improaste cu jigniri si mizerie deoarece nu sunteti galeata de gunoi a lor, cum Branham i-a invatat. Sunteti oameni si mai mult, sunteti si crestini. Oricum, sa nu va speriati daca continua sa va ameninte. 

Chiar e bine, deoarece se confirma ca nu au nimic decat ceea ce exprima.

Una e sa va aduca dovezi din Cuvant si viata lui Branham, ca sa va ajute (asa ar fi trebuit sa faca de la inceput) si cu totul alta e s ava ameninte ca sunteti Core, Datan, Abiram, Iuda Iscarioteanul. SUNT SLABI, SLABI, SLABI! SUNT GOI. Sunt goi. Ei folosesc o smecherie psihologica, o manipulare mizerabila ca sa va opreasca in loc sa va dea ADEVARUL. Oh Jesus!

Sa va spun ceva. Este doar abureala lor, ura lor, eroarea lor, rautatea lor, ratacirea lor, nu sunt realitati si nu au putere asupra voastra. 

Este nevoia lor bolnava psihologica de a explica si justifica stagnarea lor in minciuna si de a nu pierde si pe alti enoriasi.

Este metoda lor perversa si anticrestina de a controla, infrica si manipula oameni.

Va veti trai propriile frici sau veti apela odata la constiinta si credinta in Cristos si Cuvantul Sau? Conectati-va in mod personal la inspiratia eliberata de cele 4 Fapturi Vii, nu va temeti de oameni, nu va temeti de morti, nu va temeti de amenintarile nimanui, nu va temeti de Core, Datan, Abiram, Iuda Iscarioteanul ci TEMETI-VA DE DUMNEZEU! 

Da, de Domnul sa va temeti si doar pe El sa il urmati. 

Cautati sa va impliniti destinul si chemarea in viata, nu stati degeaba. Dumnezeu a pus in voi dorinta de a deveni ce El vrea si sa faceti ceva util cu viata voastra. Timpul trece repede, am pierdut prea mult timp. Sa rascumparam vremea pierduta fiecare in ce poate si este capabil.

Deciziile si viata voastra este in mainile voastre. 

Adevarul, sacrificiul, intelepciunea si inaltimea spirituala a celor 4 Fapturi Vii sa va calauzeasca. Sunteti biruitori.

24 de comentarii:

  1. Interesanta comparație, un pic forțată pe alocuri dar baza ei este clară. În orice caz așa ceva este departe de frații de la Mesaj sau să înțeleagă sensul de dincolo de cuvinte și să vadă că sunt băgați în r...t până în ochi și să și facă ceva concret în această privință. Never! Virtuțile Făpturilor Vii sunt virtuțile din Piramidă și ele sunt corect predicate de către fratele Branham dar au rămas acolo pe pereți să aibă frații la ce să viseze. Citind am primit convingerea că ei niciodată nu au cunoscut cu adevărat bunătatea și iertarea lui Dumnezeu prin ceea ce El ne-a dat acolo la Golgota. Dacă ar fi cunoscut Golgota ar revărsa și ei valurile îndurării și iubirii fără sfîrșit ce curg din Ea fără bani și fără plată fără doctrine fără descoperiri deosebite.Doar primiți sacrificul suprem și permiteți transformare.Cine nu iubește pe fratele său este ucigaș. Ucigașilor branhamiști sunteți condamnați la moarte!Treziți-vă cât mai aveți timp. N. G.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N.G. tu, iubesti pe fratele tau de aceea le zici; Ucigasilor branhamisti???

      Ștergere
    2. Nu asa se pune problema anonimule. Domnul N.G a evidentiat doar o stare de fapt care se regaseste in branhamism,frankism. Si are dreptate.Multi au plecat de la ei fiind convinsi de raceala si aroganta care exista in mijlocul lor. Nu spun acum ca toti branhamistii sunt reci si ingamfati dar luati ca intreg asa este. Te dispretuiesc daca nu crezi precum cred ei , si chiar isi permit sa critice pe altii credinciosi care nu cred teoriile lor dovedite mincinoase si umflate de Branham la maxim.

      Eu am cunoscut persoane de frankism care spuneau ca ceilalti crestini nici macar viata vesnica nu au. Si cand i-am aratat in Biblie ca ei au viata vesnica prin Domnul Isus Hristos si prin ceea ce El a facut ,nu prin ceea ce noi am facut adica sa credem mesajul, a continuat sa sustina plin de ura si rosu la fata ca nu au viata vesnica fiindca....nu cred mesajul orei,chiar daca BIBLIA SUSTINE CA AU VIATA ETERNA.

      Deci ce mai putem spune de branhamism,frankism? Dupa parerea mea ei sunt morti ,dupa cum scrie in Laodiceea. Le merge numele adica ceva vindecari din anii 50 dar sunt morti spiritual. Au picat intr-un sectarism dogmatic si au ridicat asa zisul mesaj pe acelasi nivel cu Evanghelia Domnului Isus. De aceea nu au propasire si persista lipsa de pocainta in mijlocul lor.

      Pai cum sa aiba din moment ce au dat la o parte Cuvintele Vietii Vesnice adica Evanghelia,si au ajuns sa fie obsedati de ""mesajul orei""?

      Nu Branham este Usa ,ci Domnul Isus este singurul care a putut sa spuna ca El este Usa ,si doar prin El suntem mantuiti .

      Ștergere
    3. Petru catre Isus : "" Unde sa mergem Doamne? Tu ai cuvintele vietii vesnice"". Am scris din memorie.

      Ștergere
  2. Virtutile din piramida sunt o iluzie cum Branham le-a predicat deoarece in Biblie spune sa UNITI ceea ce aveti deja dar Branham a predicat "ca trebuie sa le avem", nu e fundamental gresit asta decat atunci cand dupa 3 h 30 de predica nu ai spus decat ca "trebuie" sa le avem si nu ai spus nici un cuvant despre "cum" le obtinem in viata, de ex. "dragostea de frati si iubirea de oameni".

    Am vazut iarasi ceva extrem de grav la Branham, lucru care il descalifica si ca predicator.

    Ascultati sau cititi la intamplare orice predica si urmariti daca in ce spune vorbeste ne si spune "cum" sa obtinem ceea ce el spune ca "trebuie" sa avem in viata noastra. NICIODATA.

    Branham este un mare fals si ca predicator.

    Bine a zis ca "el nu e un predicator".

    Mesajele lui sunt goale de esenta, de continut dar pline de cereri de pretentii catre audienta.

    De ex. cand spune timp de 30-40 de minute de spre faptul ca "trebuie sa avem iubire" de fapt el incearca sa convinga audienta ca ei "trebuie sa aiba iubire" ca si cum ei nu stiu ca trebuie, sau ei nu cred asa ceva si el vine cu un mesaj pentru a-i convinge ca "trebuie sa aiba iubire" dar in realitate nicidoata nu asta a fost problema audientei.

    IN SCHIMB EL NU SPUNE NICIODATA NICI UN CUVANT SAU VREO IDEE DESPRE CUM AUDIENTA POATE OBTINE CRESTEREA IUBIRII SAU ALTOR CALITATI ORI VIRTUTI.

    Nu spune niciodata care e planul? Care este solutia la dorinta noastra de a avea rabdare, infranare, iubire etc. El spune doar "trebuie sa avem" aia, aia si aialalta.

    Ca metafora, el era ca un barbat care isi incalzea bine femeia in pat, o excita puternic, si pe cand sa treaca la faza practica si esentiala, o lasa apoi singura si pleaca.

    El a convins-o doar ca "trebuie" si ca se poate, dar neaplicand nimic in mod pragmatic.

    Noi suntem ca simbol femeia asta, in opinia mea.

    Branham ne-a starnit imaginatia si dorinta dupa supranatural si putere de creatie si multe alte lucruri pe care "Mireasa trebuie sa le aiba", dar a plecat, lasand in urma oameni sinceri care l-au crezut, iubit si sustinut, dar care isi traiesc dezamagiri descoperind ca de fapt mesajul este un fals, o minciuna, contine multa ura, rautate si multa eroare biblica.

    Si la adunarile de la 7 tunete mereu se spune asta despre virtuti dar acum realizez ca era apa de ploaie entuziasta, repetarea unor "trebuie" fara ca ulterior sa inveti si "cum" nu duce nicaieri.

    Domnul Isus a zis predicati dar apoi a zis si INVATATI-I TOT CE V-AM PORUNCIT.

    Scoala biblica, seminar biblic, studiul biblic in grup, personal, este esentiala pentru stabilirea unei baze sanatoase a cunoasterii ABCului Scripturii. Nu doctrinal ma refer, ci ca mesaj de baza al continutului Scripturilor. care este esenta Scripturii? Care este mesajul de baza al mantuirii noastre?

    Daca noi am fi avut, Branham nu ne putea insela. Eventual luam ce era bun si esential nu ce era bun dar nu neaparat si aplicabil noua personal.

    Nu trebuie sa tipam la altii ca sunt ucigasi, nu sunt de acord sa fac cineva asta, dar te intreb Anonimule daca este adevarat ca cine uraste pe fratele lui este un ucigas? Si ce a produs ura de la mesaj? Sfinti sau "ucigasi"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles ca cuvintele Domnului sint adevarate, si cei care urasc pe fratii lor se califica ca potentiali ucigasi, dar eu personal nu cred ca brahamistii sint ucigasi. Sectele branhamiste, contin si propaga extrem de mult fanatism, dar ca o aplicatie practica,si asemanare cu fanaticii religiosi musulmani(care sint practic ucigasi) branhamistii nu sint asa fanatici. Stiu si cunosc citiva care recurg la abuz fizic impotriva sotiilor ...(care este o practica talibanica), dar daca toata ziua am striga dupa ei: ucigasilor, ucigasilor o sa crapati in iad..., sau tot felul de amenintari si sa-i improscam cu tot felul de adjective ... asa o sa-i cistigam ptr. CRISTOS ? Nu cred ca toti urasc pe alti crestini, ci ei se manifesta asa cu disperare din cauza ignorantei si ptr. ca au un nivel foarte redus de cunostinte biblice si au fost tinuti in intuneric spiritual de catre liderii lor. Dar daca noi sintem mai tari sa-i ridicam cu duhul blindetii, nu sa-i apasam mai rau ca asupritorii care se chiama pastori. Acelasi Anonim.

      Ștergere
    2. Ai dreptate.

      Totusi nu uita, daca stii ce s-a intamplat la mesaj in Romania ultimililor 25 de ani ca probabil si altii ca si ca mine au vazut dorinta unor pretinsi crestini "mireasa" ca ceilalti sa fie distrusi chiar fizic si au facut pasi seriosi in a reusi asta.

      Am scris despre asta Obedienta oarba in http://mesajul.blogspot.ro/2015/11/obedienta-oarba-experimentatorul.html

      Inchipuie-ti ce ar insemna ca acest fel de oameni sa detina putere militara. Dpdv psihologic situatia lor este grava si ce au facut cu atata indarjire la un nivel limitat, ar face oricand la alt nivel daca ar putea...MAI ALES CA EI CONSIDERA PE CEILALTI DREPT SAMANATA SARPELUI.

      Le-ar fi usor sa ucida si fizic "pe copiii satanei". Nu?

      Pai gandeste-te ca islamistii aceia din ISIS doar au declansat la suprafata lucruri urate cand au detinut puterea militara. Daca nu o aveau, ramaneau probabil "oameni buni" o viata intreaga.

      Dar asa s-a declansat ura ascunsa in ei fata de 'necredinciosi" si "tradatori".

      Este cu adevarat groaznic ce se afla cu adevarat in spatele acestor idei toxice si bolnave din aceste secte.

      Ideile sectelor toxice, inumane, care urasc viata si oamenii, inclusiv cei de la mesaj, sunt un pericol sufletesc enorm si o degradare continua a fiintei umane.

      Ștergere
  3. I-mi cer scuze ca ma bag si eu in seama, dar am impresia ca mergi prea departe cu constatarile, sa zicem, daca ai fi ramas in mesaj asa erai si tu? - Un criminal? Ia vezi cum iti suna la ureche, si ce-ti spune inima ta. Am crezut pana la acest comentariu ca vezi lucrurile altfel, nu ca le-ai da dreptate, ca nici eu nu sunt de acord cu multe lucruri, dar sa vezi lucrurile cum sunt, nu atat de, pur si simplu catastrofale. Eu cred ca sunt si oameni sinceri cu frica de Dumnezeu, nu cu frica inoculata se sistemu branhamist . Dar pana la urma fiecare da ce are si ce gandeste in inima lui! Pacat, ca la un moment dat chiar am crezut ca ave-ti dreptate si sunteti pe un drum mai bun ca ei, se vede ca m-am inselat.
    Domnul sa te binecuvinteze,si sa te ajute sa vezi lucrurile corecte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar fi cu ura pe frati da chiar si Lica si oricare din noi santem numiti ucigasi. fara scuze. da cine e Lica sau altul? Au scutiri medicale? nici vorba. Chiar lica zice ca nimeni nu are privilegii speciale la D-zeu. Nu uita licangelyca ca prietenul ala a lui branham a facut 1000 de oameni sa se sinucida. Asa ca linia e subtire de la fanatism si ura la crima.
      Ioan ne da invatatura "Oricine urăşte pe fratele său, este un ucigaş; şi ştiţi că niciun ucigaş n'are viaţa"

      Ștergere
    2. Da ai dreptate, Jim Jones, prietenul lui Branham, si mare lider religios, sfarseste si moare ca un ucigas in masa. Da oricine uraste pe fratele sau, este un ucigas, pacat de cei care au urmat si s-au increzut intr-un asa om. L-au urmat, in America Centrala, spre pierzarea lor.

      Ștergere
    3. Ai dreptate Licangelyca, exista multi oameni sinceri cu reala viata si frica de Domnul la mesaj, dar aceea este pentru ca ei au decis sa fie asa si e bine asta dar asta nu desfiinteaza adevarul biblic despre ura impotriva fratilor sau a oamenilor si in general.

      Este valabil si pentru mine, Anonimule corect ai spus, si pentru Branham si Frank si orice om de pe suprafata pamantului ca e la mesaj sau alta parte nu conteaza, ura nu cunoaste granite dogmatice.

      Eu cred ca scrie asa "dur" in Biblie pentru ca sa intelegem gravitatea urii si ca niciodata sa nu ajungem sa uram pe cineva, deoarece asta are caracter distructiv puternic pentru oricare din partile implicate.

      Cand eram la mesaj sufeream cand vedeam atata ura intre frati, intre lideri mai ales, acum am inteles ca Branham este in mare parte vinovat de acest aspect.

      El a sadit ura si discordia intre frati cu idei sectante si a alimentat-o cu idei complet in afara valorilor scumpe si pretioase ale Evangheliei si crestinismului in general.

      Ura domina la mesaj mai ales la cei care citesc mult predicile de prin 62 pana in 65.

      Poate inca nu intelegeti ce e acolo, dar am speranta ca veti permite Duhului adevarului si El va va vorbi si lamuri lucrurile.

      Ștergere
  4. Who is William Branham
    https://www.youtube.com/watch?v=wTs-ujqvw4M

    RăspundețiȘtergere
  5. rusine sa va fie de batjocura ce o faceti nu vedeti ca va foloseste satana sinteti plini de intelepciune draceasca de cunostinta lui pervertita ati fost in adunari crestine ati cercetat mesaju numai sa huliti da nu ati avut niciodata o intilnire reala cu dumnzeu sinteti niste valuri infuriate pomii tomnatici fara rod fara rusine si fara frica de dumnezeu pocaitiva pina mai va rabda dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au inceput iara branhamisti. Tu nu ai adus nici o dovada ca Branham e proroc si faci ce toti indracitii de la mesaj fac.Sa acuze pe altii. Esti tu hulitor impotriva Adevarului care nu e mesajul ci adevaru sunt Scripturile. Esti tu si un fals si un mincinos si stricat ca branham. Ura din tine te macina pe dinauntru. esti condus de fapturile urii si ale mortii. dar ma voi ruga sa scapi de ingerul fals al intunerecului care ti controleaza sufletu.

      Ștergere
    2. Hai ma lasi? M-am saturat sa ma prostiti cu "Satana" vostru cu tot! Ba sa-ti fie tie rusine ca te crezi singur intelept (sau inteleapta). Mesajul pe care il proslavesti tu e cea mai mare mizerie spirituala care exista, dupa statul islamic. Nu vezi ca vorbesti de "necredinciosi", de "indraciti" si de "hulirea profetului" öa fel ca si colegii tai cu AK-47. Nu m-as mira daca veti fi voi teroristii de maine. Oricum, la nivel psihic sunteti deja.

      Branhamismul este o nulitate, sunteti o non-valoare, cei care-l accepta niste ramasite bolnave ale secolului 19, fara mult creier, dar repetand la nesfarsit mantre religioase. Mi-e greata sa mai aud osanale mincinoase precum: "Dumnezeu l-a adeverit pe Fratele Branham prin felurite semne si minuni" si "Dumnezeu a vorbit prin Profetul Sau".

      Sunteti niste invidiosi, pentru ca unii au scapat din temnita, au avut curajul sa "sara gardul". Si voi inca ati ramas la primitivismul religios si pentru ca refuzati stiinta, cunostinta, cercetaream, educatia, nu va ramane decat sa strigati toata ziua la noi ca niste infantili. Pe cine credeti ca mai speriati voi? Noi am crescut, nu mai credem in Bau-Bau si Bran-Ham, nici in Mos Craciuni si nici in Cel cu coarne. Astea-s proiectiile unor minti bolnave si subjugate, puteti sa va dati peste cap cat vreti si sa faceti spume la gura, voi nu aveti niciodata Adevarul. Voi aveti doar ILUZIA si LUMEA VIRTUALA, in care traiti. Nu va mai crede nimeni, mincinosilor, sunteti niste expirati, epoca intunecata a trecut, in 10-20 ani lumea va citit despre voi doar in manualul de istoria sectelor. Sunteti o specie tot mai rara, pe cale de disparitie.

      Nu ma rog pentru voi ca sa va pocaiti, pentru ca o sa o faceti automat, mai devreme sau mai tarziu. Branhamismul, misticismul, mitologia, sectarismul, debilitatea nu mai au viitor. Lumea este in transformare si se va transforma, fie ca vreti, fie ca nu. Sunteti constransi sa va transformati, daca nu vreti sa pieriti (ca dinozaurii). Asta este evolutia.

      C'est la vie, mon ami...
      Abel

      Ștergere
    3. Iuda 1:11 Vai de ei! Căci au urmat pe calea lui Cain! S-au aruncat în rătăcirea lui Balaam din dorinţa de câştig! Au pierit într-o răscoală ca a lui Core!

      Balaam era proroc mincinos! Branhamisti au luat drumul pe ratacirea lui. Vai si amar de sufletul vostru ca santeti ca si Cain si urati pe altii daca nu cred in Branham.Va rasculati impotriva adevaratului PROROC: ISUS CRISTOS. voi degeaba spuneti de alti ca sant nu stiu ce ca chiar aceia voi santeti.

      Ștergere
  6. PLAGIATORUL MINCINOSUL DE BRANHAM!
    SA GASIT ZIARUL DIN 1931 DE UNDE A PLAGIAT IDEEA CU MASINA OU!

    https://www.facebook.com/SeekYeTheTruth/photos/a.281312795303458.48697.214739791960759/694837270617673/?type=3&theater

    RUSINE SA VA FIE VOUA MINCINOSILOR SI INSELATORILOR BRANHAMISTI DUCETI OAMENII IN IAD GUNOAIELOR CE SANTETI!!! CUM DE VA RABDA PE VOI DUMNEZEU SARLATANILOR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BRANHAM, PLAGIATOR ORDINAR !!!

      O VIZIUNE A INGINIERILOR SAU A DESIGNERILOR DE ACUM 80 ANI SARLATANUL SECOLULUI XX O NUMESTE "PROFETIE" CU "ASA VORBESTE DOMNUL"?

      SI CUM E CU "VIZIUNEA" CU MASINILE CARE MERG SINGURE PE AUTOSTRAZI TELEGHIDATE, IN CARE OAMENII SE UITA LA TV SAU SE JOACA?

      A FOST VIZIUNEA LUI WALT DISNEY, PRIVITI AICI
      https://www.youtube.com/watch?v=P-b1Yo1uyMk

      Deci facem o lista cu tot ce a plagiat Branham?

      - Teologie (Larkin, Uriah Smith, etc...)
      - Tehnologie (Design, Imaginatie, bine ca Star Trekul a aparut abia dupa Branham)
      - Psihologie (Tehnici de vindecare energetice si de fizica cuantica...)

      Ce mai ramane ORIGINAL la Branham?
      - Agresivitate (Cum sa-ti bati femeia cu scandura..., cum sa-ti jignesti confratii)
      - Mândrie si aroganta ("Noi suntem Mireasa, Voi sunteti curvele, gainlie, pleava, si hrana de tun)
      - Minciuna (Nici o prorocie dovedita, in schimb o droaie dovedite mincinoase)

      Dar voi, orbilor, credeti mai departe in Fat-Frumos (cel chelios), si in Vanatorul de javreline din Padure...

      Apropo nici aia cu padurea nu e pe bune. Branham nu a fost Padurarul oficial (de stat), poate doar in lumea lui imaginara...

      https://www.youtube.com/watch?v=6PQ96brKFgs

      Am de gand sa scriu o serie de articole intitulate "Povestile lui Pinochio" in care vom da pe fata una dupa alta minciunile acestui sarlatan nerusinat.

      Da pana cand?
      Abel

      Ștergere
    2. Michimausul de Branham s-a uitat prea mult la desene, i-a luat imaginatia razna...
      https://www.youtube.com/watch?v=1p5Kp8esq5Q

      Ștergere
    3. Bine ca nu a ""profetit"" si de masina care se transforma in casa. :))

      Ștergere
    4. Se pare ca a fost bolnav psihic grav daca a permis sa minteasca asa de mult.El cu singuranta ca nu a stiut ca vom avea internet si acces la multe informatii pe care el le-a furat si plagiat. Branham a fost un inselator.

      Ștergere
  7. Prea frumos. Prea profund.Branhamisti nu au habar de asa ceva. Dumnezeu sa va binecuvinteze fratilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca multi dintre ei inteleg, insa nu sunt interesati de adevar. Sunt interesati sa isi dea singuri dreptate.

      La fel si pe tine sa te binecuvânteze Cel de Sus.

      Ștergere
  8. Foarte foarte puternic.Domnul sa ne ajute.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.