sâmbătă, 1 decembrie 2018

Patriotismul in mesajul lui Branham

La fel cum am scris in ultimele 2-3 articole e greu sa gasesti valori reale de viata, credinta si societate in mesajul lui Branham.

Insa gasesti multe idei apocaliptice, lauda de sine, aroganta, smerenie falsa, comete, papi, Vatican, ecumenism, jigniri, atacuri catre alti crestini. Gasesti multe predici nascute din frustrari si urlete. 

Gasesti peste tot ideea falsa prin care ei se mint zi de zi, zi de zi, ca doar ei au parte de descoperirea Cuvantului prin profetul acestui timp. 

Cam asa ceva gasesti peste tot mesajul lui Branham si la urmasii acestuia.

Acum cu Centenarul Marii Uniri am cautat sa vad daca Branham a invatat oamenii despre valorile acestea de patriotism atat de importante pentru societate, credinta si familie, pace si prosperitatea unei tari.




Avem si noi acum 100 de ani de la nasterea oficiala, de la desavarsirea statului national si unirea provinciilor romanesti, cu Romania, ma rog, cu ceea ce era numit Romania in acel moment. Moldova si sudul tarii. Sigur ca exista multa falsitate si ipocrizie in politica dar dincolo de asta exista un sentiment autentic pe care oamenii autentici, reali, il simt si il transmit. Acela de a respecta tara, poporul si istoria lui. 

Cu bune si rele, la fel precum a fost Israel, sufletul si inima unui popor bate cu adevarat.

Asa cum nici despre alte valori si invataturi de baza si esentiale, descrise in articole anterioare, nu gasim invatatura in mesajul lui Branham, nici despre patriotism, despre a iubi tara si de a contribui cu ceva bun la ea, nu gasim in mesaj.

Ideea ca noi nu apartinem aici pe Pamant, nu inseamna ca nu avem responsabilitati aici pe Pamant. 

Ba chiar dimpotriva fratilor, in viata aceasta este singura noastra sansa in care sa lucram talantii si sa dovedim ca putem fi roditori, ca sa putem "merita" sa stralucim acolo mai puternic, ca sa folosesc metafora biblica.

Stiti ce este interesant? 

Ca doar aici pe Pamant este singura noastra sansa sa iertam, sa iubim, sa facem bine altora, sa nu ne predam minciunii si falsului, sa facem ceva bun pentru altii, sa contribuim cu ceva bun la societate, sa inovam ceva, sa folosim darul cel mare Intelepciunea, pentru a aduce binele in lumea raului, sa folosim cea mai mare putere din Univers, Iubirea sa aducem vindecare in lumea urii, sa aducem bunatatea lui Cristos in lumea indiferentei, si as putem continua pana maine dimineata cu astfel de exemple.

Ideea mea este ca IN SFARSIT AM INTELES ca fiecare OM de pe Pamant, are datoria sfanta sa fie activ si sa traiasca si sa apere valorile de viata, credinta si familie (desigur fara sa devina extremist si violent) si sa isi iubeasca poporul si tara, dupa modelul poporului Israel.

Singurul lucru in care trebuie sa ne opunem Cezarului este atunci cand acesta devine tiran si incearca sa ne oblige sa credem asa cum ne impune sa credem si incearca sa ne oblige impotriva la ceea ce ne dicteaza constiinta si alegerile. Acestui tiranism trebuie sa ne opunem nu sa ne supunem.

(In rest trebuie sa fim oameni cum si apost Pavel foarte clar ne cere: "Fiti oameni". (Nu fanatici, nu ciudati, nu mireasa, nu branhamisti nu frankisti, nu la mesaj...ci simplu sa fim oameni.)

Dar acest tiranism l-am intalnit la mesaj mai mult decat la guvernele Romaniei. Acest tiranism, dar intr-o forma spirituala, exista la mesaj dintotdeauna, incepand cu Roy Davis, vrajitor mason si sef KKK, pastorul si mentorul lui Branham. 

Mi-am amintit recent de multe predici tinute din Romania si m-am gandit ca acelea erau ca blestemele, asa ura se promova impotriva statutului ca institutie, impotriva oricarei valori de arta, cultura, stiinta, educatie. 

Dar biblic vorbind toate blestemele lor asupra tarii si poporului roman se vor intoarce asupra lor! Toata vorbirea de rau de zeci de ani se va intoarce peste sufletele lor.

De asta nu vor scapa, fiti sigur, decat daca se vor pocai.

Fie ca acest tiranism al sectei de la mesaj sa cada la pamant si romanii sa poata sa creada in Dumnezeu asa cum le dicteaza constiinta, conform valorilor si invataturilor lui Cristos. 

Minciuna, rautatea, ura, invatatura falsa se vor prabusi! Nu am nici o indoiala. Ba din contra. Am credinta din plin pentru asa ceva.


La 100 de ani urez tarii mele dragi LA MULTI ANI! 

LA MULTI ANI ROMANIA!

La multi ani! Da, e o tara imperfecta, oameni imperfecti, oameni rai, oameni corupti, oameni orgoliosi, oameni needucati, dar aceste lucruri nu sunt mai puternice decat credinta mea pentru poporul roman, pentru tara mea. 

Nu sunt un mare patriot, dar am descoperit importanta acestei stari si mentalitati de a iubi si ajuta tara in care locuiesti.

Sectanti sunt asemeni parazitilor. Ei iau tot ce pot lua bun de la o tara, dar niciodata nu ofera nimic inapoi. PARAZITI!

Asa ca in ciuda la toate eu zic, La Multi Ani binecuvantati de Cel de Sus poporului, profesorii, medicii, elevi, studenti, copiilor, oamenilor de bine, oameni ai credintei, muncitori, tarani, fermieri, liderilor, conducatorilor, oamenii care sunt buni si iubesc si construiesc ceva bun la tara aceasta sunt pe lista mea de rugaciune!

O tara sfasiata de coruptie, de lupi si rechini are nevoie cu adevarat de dragostea si rugaciunea noastra si de implicare. Vorba aceea spusa de Domnul poate avea si acest context: "Chiar si un pahar cu apa daca ati dat...."

Concluzia este din nou re si re si reconfirmata. Mesajul lui Branham este un mesaj care este gol si din acest punct de vedere al valorilor legate de patriotism, implicare, contributie. 

Este gol. Minte si insala oamenii ca aceste lucruri nu conteaza dar Biblia ne arata cu totul altceva, si insasi spiritul liber uman spune altceva. 

De aceea mesajul lui Branham seaca sufletele de valori autentice si le indoctrineaza cu ura fata de orice valori. Branham a promovat nu doar prostia si non valoarea ci si ura pe fata, ura inclusiv fata de un biet bradut de Craciun.

Branham a pretins ca a venit sa ne pregateasca pentru tara de sus, Cerul. Dar cum va ajunge cineva acolo Sus daca nu a iubit si a facut ceva bun pentru cei de jos? Nicicum. 

Cum poti sa spui ca il iubesti pe Dumnezeu cand tu urasti pe fratele tau? Este totul o falsitate, voi chiar nu vedeti?

Isus a fost primul care a venit de Sus, pentru a iubi pe cei de jos. A iubit si a plans pentru Ierusalim, a venit si a iubit oamenii, a salvat oamenii, a vindecat oamenii, a curatit oamenii, a lamurit oamenii, a iertat oamenii

Cei de la mesaj viseaza doar la Rapire, la slava viitoare -e ok si asta- dar Domnul nostru, IN PRIMUL RAND a renuntat la slava Sa pentru a veni sa fie alaturi de noi, oamenii de jos, noi cei rai, noi cei pacatosi, bolnavi, suferinzi, respinsi, abandonati...

Asa ca si aici se vede ca Branham ne-a inselat. Nimeni nu veti ajunge la Cer pentru ca ii credeti predicile in mod fals numite Vocea lui Dumnezeu inregistrata. Ce hula! 

Nu ai acces la Cer, la Rapire pentru ca esti de acord cu ideile lui Branham despre Apocalipsa si nu stiu ce.

Dragul meu, tu trebuie sa fi foarte naiv sa crezi asa ceva. Adica, asa ceva este de o prostie de dimensiuni cosmice. 

Nu te supăra, dar sa crezi ca pretentia ta despre tine, adica ca esti ceva datorita ideilor lui Branham preluate de la altii, si ca asta are vreo valoare in ochii lui Dumnezeu, tu trebuie sa fi prost botă. 

Adică vreau sa zic ca tu esti prostit rau-rau. Rău de tot. 

Iarta-ma, nu e jignire, e o constatare trista, e discernamant spiritual. Nu pot sa nu iti spun adevarul. Stii ca in dragoste spun asta. 

Adică esti prostit rău ca tu sa nu fi un patriot, sa nu onorezi  si sa apreciezi jertfa soldatilor cazuti ca noi sa putem avea timpuri de pace si libertate, sa nu faci studii superioare, sa nu te dezvolti, sa nu iubesti tara, sa nu faci ceva bun pentru tara si poporul tau si fizic si cel spiritual, adica pentru oamenii din comunitatea ta.

Omule drag, tu trebuie sa faci voia Tatalui ceresc, in diferitele sale forme, ca sa ajungi acolo Sus la El. Si asta inseamna sa adaugi valoare altora. 

Sa dai valoare celor fara valoare. Sa iubesti pe cei de neiubit. Sa vindeci pe cei de nevindecat. Asta daca pretinzi ca tu esti a lui Dumnezeu. Daca esti atunci e foarte simplu sa faci aceste lucruri. 

Da, daca nu esti un sectant prins in lanturile unor invatatori si profeti falsi e usor sa contribui cu valori spirituale (mantuire, vindecare, iubire, bunatate) si valori profesionale sa faci ceva bun cu ce Dumnezeu a pus in tine si traind o viata frumoasa, si nu doar pentru tine, ca sa faci burta. 

Branham nu se mai roaga pentru tara lui!

Insusi Branham in anii 50 a zis de mai multe ori ca Viata vesnica inseamna sa inveti sa traiesti pentru altii! De ce a respins apoi propria sa invatatura spunand ca ajungi in Cer daca il crezi pe el? Pentru s-a inaltat pe sine mai pe sus decat Cuvantul lui Dumnezeu.

Apoi dupa mijlocul anilor 50 a inceput cu ura spunand ca AMERICA NU MAI ARE HAR SI EL NU SE MAI ROAGA PENTRU TARA LUI! De aici pana la moarte el a fost extrem de toxic si dispretuitor fata de tara lui.

Urmarind sirul afirmatiilor sale, aflam ca de fapt el incepea sa isi piarda din popularitate in fata altor evanghelisti care l-au depasit cu mult la numarul de audienta si vindecari divine demonstrate medical. 

Cu alte cuvinte, daca America nu a cuplat cu toate ideile lui care multe incepeau sa devina toxice, si nu a cuplat cu urletele sale si critica distructiva pe care incepea sa si-o creeze el a declarat America pierduta.

Atata a tinut iubirea lui pentru tara lui. Pana la primele critici el a iubit-o. Apoi a dispretuit-o. Sa planga pentru tara lui precum Isus pentru Ierusalim, nu l-am auzit nici pe Branham nici pe vreun urmas al sau. Dar Cadillacul, Jeep si Ford si milioanele de dolari pe care America i le-a dat, i-a placut sa le aiba.

As putea scrie sute de pagini daca ma gandesc si la arta, cultura, educatie...cum mesajul lui Branham ne indeamna direct sa uram aceste lucruri deoarece ele ar fi de la satana. Eu zic ca de fapt un om care spune asa ceva, acela e de la satana. 

Haide sa vedem de ce liderii sectelor fac asta?

Oare cum ar putea Branham si alti lideri sectanti sa creeze o secta bazata pe control prin frica si manipulare cu idei apocaliptice exagerate? Cum fac ei asta? Pur si simplu o fac invatandu-ne sa dispretuim lucrurile frumoase si de valoare daruite de crestinism, de umanitate, de educatia, arta si cultura, tinandu-ne astfel prosti, limitati si incuiati.

Sa ne tina needucati si limitati in interpretarile lor toxice despre Cuvant si credinta interpretata in favoarea lor este singura modalitate prin care ei ne pot controla cu idei exagerate despre Apocalipsa si Venirea Domnului. 

Tot ce pot face este sa ne infrice cu anumite versete biblice sau citate din Branham si altii si sa ne tina departe de adevar si de realitatea in care traim. 

Pai stai, ca daca asta e tot ce pot ei face, aflam ca ei in realitate nu sunt atat de puternici pe cat se cred, ba chiar sunt foarte slabi, foarte incapabili. Deci nu trebuie sa ne fie frica de ei si de minciunile lor. Toata puterea lor sta in minciuna si frica pe care o propovaduiesc. Ei urasc educatia  si cresterea si echilibrul spiritual deoarece aceasta este cea mai puternica arma pe care o putem folosi impotriva inselarii, minciunii, fanatismului si pericolelor exagerarilor si controlului religios sectant. 

Cand cercetezi si vezi adevarul si apoi decizi sa nu le mai crezi minciunile, frica nu te mai poate controla.

Slava Domnului ca timpul lor trece. Timpul de a deveni autentici si reali a sosit. Haide om bun sa fim ceea ce suntem creati si randuiti, adica reali, simpli si buni. Haide sa fim extraordinari in ce Dumnezeu vrea sa fim asa, nu ceea ce oamenii au plantat in noi ca sa ne tina captivii lor.

Eu urez tuturor multa binecuvantare, fericire, sanatate si mult succes in cele duhovnicesti si pamantesti!

Urez si doresc mantuire psihica, mentala, spirituala, fizica si sufleteasca intregului popor roman din tara si de peste hotare.


LA MULTI ANI ROMANIA! LA MULTI ANI DRAGI ROMANI! 

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

3 comentarii:

  1. Mesajul este fals1 decembrie 2018 la 09:58

    Prin 56-57 Branham a spus ca nu se mai roaga pentru America deoarece ar fi respins mesajul. Atunci mesajul lui Branham insemna vindecarea divina si darurile Duhului Sfant, nu insemna ce a devenit in 1963.
    El nu sa mai rugat atunci deoarece America a devenit foarte pacatoasa.
    Eu zic ca atunci era momentul sa inceapa serios sa se roage.

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul mi se pare o exagerare De ce nu există filmări din corturile lui Branham? Sa faci un zeu dintr-un muritor ,asta este rătăcire si prostie.

    De ce nu există darurile Duhului Sfânt la Krefeld,dacă Ewald Frank este unicul slujitor al lui Dumnezeu de pe Pământ? Nu același Frank a spus că Dumnezeu își confirma slujitorii Lui? Sau în cazul lui nu este valabilă afirmația,ci doar în cazul altora? Să-i critici pe alții dar tu să fi în aceeași situație, asta nu este ipocrizie?

    Credeți că creștinism înseamnă doar botezul în apă în numele lui Isus și dumnezeirea,adică creștinismul e doar o teorie?

    Spiritualitatea autentică înseamnă să si experimentezi ceea ce crezi,nu să plasezi asta intr-un viitor incert si iluzoriu. Ceea ce este real si autentic se manifestă in mod natural si firesc,nu intr-un viitor oferit de alții ,si cu condiția să crezi în ei necondiționat.

    Peter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este fals4 decembrie 2018 la 17:29

      Pai sa stii ca au fost mereu exagerari inclusiv la vindecari si numarul de oameni participanti la adunari sau de vindecari..

      Multe exagerari au devenit treptat minciuni grosolane dupa care au devenit obligatoriu de crezut de catre urmasii mesajului.

      Aici e pacaleala cea mare. Ewald Frank a vazut niste manifestari prinvind aceste daruri, de aceea poate spune ca Branham e profet, dar il corecteaza in invatatura deoarece spune ca a gresit.

      Avem deci un profet (cu daruri) dar gresit.

      Ce ma gandesc eu acum e ca un profet mincinos, nu minte ca e profet, ci chiar e profet. Doar ca el undeva incepe sa minta. Asta il face profet...mincinos.

      Oamenii cred ca eu nu cred ca Branham a fost profet. A fost intr-o anumita masura daca am numi anumite manifestari ale sale drept profetice.

      Dar de care profet a fost? Dovezile toate ne arata ca unul mincinos, unul fals.

      Urmasii lui se tine legati de faptul ca Branham a fost dovedit ca a avut daruri autentice. Si ce e cu asta? Asta il face un slujitor cu daruri, ii poti spune profet daca te incanta asta...insa faptul ca a inceput sa minta devine un profet mincinos.

      Deci. Un profet mincinos nu este doar unul care in mod fals se da drept profet. Nu.
      Un profet fals este un profet (are ceva calitati/daruri/capacitati adevarate) dar care incepe sa minta.

      Deci eu cred ca Branham a fost un profet.......mincinos, fals, plagiator etc.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.